עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by עידן20,

חבר'ה רציתי לשאול אותכם על חלונות מה הכי טוב ...windows xp או windows 98 מחכה לתשובתכם

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by moo2004,

רציתי לדעת מה הם ה- Tweakים הכי אהובים עליכם ל Windows XP??? אני למשל אוהב לשנות את ה Default screen Saver: HKEY_USERS\.DEFAULT\Control Panel\Desktop - SCRNSAVE.EXE

• 0 תגובות
    • 495 צפיות
  3. אני מדבר על WINDOWS 7 מה ההבדל(מבחינת אבטחה כמובן) בין משתמש אדמיניסטרטור עם UAC ברמה הכי גבוהה לעומת משתמש רגיל עם סיסמה בלינוקס למשל אתה תמיד משתמש רגיל עם סיסמה רציתי לדעת מה הסיסמה וכל זה נותן?

• 1 תגובה
    • 697 צפיות
  4. Started by ExploiT,

ati2evxx nSvcLog Apache system מישהו יכול להגיע לי מהם ?

• 22 תגובות
    • 2.5k צפיות
  5. Started by Moty_p,

אני מרגיש כאילו זה חלונות 3.11 זה גם אשכרה נראה כמוהו עם כל האריחים שלהם 8.1 עלק אפילו שם אין לזה מרוב שזה בדיחה רעה

6. Started by ofirrjd,

ואיך אני רואה איזה מספר גרסא מותקן אצלי?

• 3 תגובות
    • 613 צפיות
  7. בכל פעם שאני מנסה לבצע חיפוש ברשת, או לא גשת אל הרשת הביתית בכלל, אני מתקבל בברכה ע"י הודעת השגיאה "שירות מדריך הכתובות אינו זמין כעת". איך אני נפתר מזה? נ.ב. מדובר ב WinXP

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. איני יודע אם לשייך שאלה זאת לוינדוס כללי או לוינדוס 7 בנפרד, בכל-אופן, במערכת ההפעלה האחרונה של וינדוס 7 ששידרגתי אצלי במחשב, בפירוט השפות כנ"ל, מופיע מתחת לאנגלית וכנ"ל גם מתחת לעברית: Other ומתחת לזה: Ink Correction. מה זה עושה? איך זה עובד, אם בכלל? האם זה יכול להועיל ולסייע בעבודה השוטפת על מסמכים? וכו'

• 0 תגובות
    • 950 צפיות
  9. שלום לכולם יש לי בעיה רצינית: אין לי זיכרון במחשב ואין מאיפה לקנות זיכרון SDRAM, כל חנות שאני נכנס אומרים לי שאין להם דבר כזה אלא רק DDR לסוגיהם, למרות שבזאפ רשום שיש. עד היום אני עשיתי קומבינות כמו לסגור תוכנות פועלות (למשל אי אפשר היה להריץ את האימיול והפושוטופ ביחד כי אז היתה מתבצעת קריסה מוחלטת). אתמול בלילה אחרי שהמחשב עבד 17 שעות רצוף התחלתי לקבל כל מיני הודעות שגיאה בהפרשים לא גדולים, את חלק קטן מההודעות צילמתי ואני אצרף אותם כאן. מכיוון שהמחשב רשם משהו על זיכרון וירטואלי ומכיוון שהנושא דובר כאן בפורום בעבר (גם אני פתחתי שאלה בנושא לא מזמן), אז פשוט נכנסתי להגדרות של הזיכרון וירטואלי והגדרתי שם שיעבוד עד 1000MB על חשבון מקום פנוי בכונן הקשיח. עכשיו השאלה היא כזאת: …

• 8 תגובות
    • 970 צפיות
  10. Started by Chymes,

החלטתי לרכוש Vista 64Bit מקורי. בשוק מוצעת למכירה גרסת Retail וגרסת OEM. גרסת OEM עולה 50% פחות. קראתי ברשת שגרסת OEM מגיעה רק עם CD ומספר סידורי. בנוסף אם אשדרג לוח אם אצטרך לרכוש עותק חדש של Vista. יש עוד חסרונות לגרסת OEM שאני לא יודע עליהם או שזה בעצם הכל?

• 2 תגובות
    • 654 צפיות
  11. Started by NetSpider,

הייתי צריך לפרמט לגמרי אחרי שהווינדוס נידפק , ואני עדיין לא יודע את הסיבה המדיוקת לדפיקה של הווינדוס ... אז התופעה היייתה שיום אחד ניכנסתי לווינדוס וה Welcome Screen שקופץ בהתחלה היה תקוע , כלומר היה פשוט תקוע במסך הזה ... רציתי להיכנס לSafe Mode וגם שם המסך ההתחלתי גם היה תקוע ... בקיצור ניסיתי עוד פעם להיכנס לווינדוס רגיל ולתת קצת זמן ... אז שעבר איזה חמש דקות רק נישמע הסאונד ורואים את הWallpaper רק בלי שום דבר עליו ובטח עם הייתי נותן עוד איזה 10 דקות אז היה מופיע משהו , אבל כבר לא היה לי סבלנות ... פעם ראשונה אני ניתקל בזה ואני לא יודע מה בדיוק הגורם , אבל אני דיי חושד ב9 DirectX ... אני התקנתי אותו איזה יומיים לפני שזה קרה , יכל להיות שזה ה DirectX9 ....? או מיש…

• 0 תגובות
    • 781 צפיות
  12. מה יכולות סיבות לאיטיות ב- W2K? ואם אפשר לקבל טיפים לשיפור ביצועים??

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. *כותרת* למה צריך תיקיה של 32 ותיקיה של 64 בנפרד?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  14. מה הערך ברגיסטרי שמעלים את האייקונים משולחן העבודה? מצאתי את הערך הבא: Hive: HKEY_CURRENT_USER Key: Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\Advanced Name: HideIcons Type: REG_DWORD Value: 1 אבל כשאני משנה אותו, כלום לא קורה. אני לוחץ F5 בשביל ריפרש, וכלום לא קורה. האייקונים נעלמים (או מופיעים) רק כשאני לוחץ עכבר ימיני -> ריפרש. בעיה במחשב שלי, או שיש ערך אחר שמעלים את האייקונים?

• 2 תגובות
    • 540 צפיות
  15. שעשיתי פירמוט למחשב,יש איזה פקודה שמיצא קובץ טקסט שמראה את התאריך, תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 910 צפיות
  16. האם היא אותה פקודה כמו ב XP?

• 3 תגובות
    • 593 צפיות
  17. מה הפקודה שצריך להקליד בהפעלה(בהתחל) כדי להיכנס לרגיסטרי(עורך הרישום)?? שכחתי אותה......איזה מעפן אני....חחחח ;D ;D ד"א היה בזומביט (באיזה פרק לפני שבוע שבועיים)דרך להוריד תהודעה המעצבנת הזאת של המסנגר סרביס דרך הרגיסטרי אולי מישהו זוכר כדי שתגידו לי כי זה ממש נמאס!Q!

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. מה הפקודה שרושמים בהפעלה אם מחקתי משהו בווינדוס,והדיסק של הוינדוס בפנים? אני זוכר משהו כמו scannow

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by nim901,

ע"ע תמונה [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. האם הציון 5.9 הוא המקסימום ? זה הציון אצלי [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 939 צפיות
  21. Started by swg,

מה הקובץ ctfmon.exe? מעניין אותי לדעת. פוזישן: C:\WINDOWS\system32\ctfmon.exe תודה מראש. .SWG

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by shirNoshe,

התקנתי את IE7 כולל העברית ו..: 1.רואים הכל מעט גדול יותר. 2.הכתב ברור יותר(?) 3.הכתב בולט/שחור יותר(?) 4.בחלק מהאתרים הכיתוב גדול יותר(האתר לא "מכיר" את 7?). גם כאן בכניסה הראשית הכל ברור/שחור יותר בכיתוב. נראה לי כמעט בוודאות ש"משהו" שונה קרה מאז,האם אני טועה? אגב,אני עוד צריך להתרגל כי שאר המחשבים לא שונו. מה דעתכם? ושנה טובה וגמר חתימה טובה לצמים ולאלה שלא.

• 4 תגובות
    • 599 צפיות
  23. שלום, תוכלו בבקשה לתאר לי מה הצעדים שצריך לעשות כדי לקבל את כל האפשרויות שהמערכת מביאה? האם זה כך?: 1) פירמטתי את המחשב. 2) הכנסתי דיסק. 3) הופיע אשף התקנה ואני הולך לפיו. 4) מכניס סריאל 5) מסיים התקנה. ... מה הלאה? אני הבנתי שיש כל הזמן תוכנה שרצה ברקע ובודקת שהעותק שלך מקורי ומדווחת למיקרוסופט. איך היא עושה זאת? האם אני יכול להשתמש בדיסק שקיבלתי מחבר (אני די בטוח שמדובר בדיסק מקורי) ובסריאל שלו? האם אני יכול לרכוש סריאל בנפרד כדי שזה יהיה יותר זול? תודה.

• 1 תגובה
    • 805 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.