עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. כל מי שרוצה יצאו דרייברים חדשים לפני שעה בערך לסידרת 8800 Windows Vista 32-bit ForceWare Release 100 Version: 100.64 Release Date: February 13, 2007 Beta Driver http://www.nvidia.com/object/winvista_x86_100.64.html ------------------ Windows Vista 64-bit ForceWare Release 100 Version: 100.64 Release Date: February 13, 2007 Beta Driver http://www.nvidia.com/object/winvista_x64_100.64.html --------------------- ותוכנת האיחוי הכי טובה לשימוש בויסטה, עושה עבודה מעולה. לגירסת ניסיון 30 יום תורידו מהאתר הרשמי, אם אתם רוצים גירסה מלאה תפנו אליי. http://www.raxco.com/products/downloadit/pd_download_home.cfm כעיקרון יש בעייה קטנה בהפעלה בגירסת וינדוס 64ביט, אז אחרי שאתם מתקיני…

• 1 תגובה
    • 761 צפיות
  2. Started by DAVIDD,

?? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 761 צפיות
  3. אהלן. קראתי לפני כמה חודשים סקירה בThe Marker IT של ויסטה. כתבה שנלקחה מפי.סי. מגזין אם אני לא טועה... הכותבת לקחה שני נייחים עם מפרט טכני זהה, על אחד מותקנת XP ועל השני ויסטה וגלשה לאותם מקומות בשני המחשבים במשך כחודשיים . על שני המחשבים הותקנו התוכנות Ad-Aware+SpyBot S&D במחשב עם הXP נמצאו הרבה יותר דברים מאשר במחשב עם הויסטה. האם בויסטה יותר "חורים" נסגרו ? היא טיפה יותר מאובטחת מ-XP ? אני ממש בדילמה. מבחינת החומרה המחשב שלי מוכן, אין בעיה כאן. תודה מראש לעונים !

• 4 תגובות
    • 761 צפיות
  4. Started by ParanoidLoneWolf,

שלום, תהיתי איך אוכל להוסיף את האפשרות להפעיל את חלונות מחדש במצב בטוח בחלון הקטן שנפתח כשלוחצים על Start ואז על Turn Off Computer, תודה מראש

5. אם אני משדרג את הויסטה שלי לווינדוז 7 האם כל התוכנות על המחשב שלי נשמרות והכל נשאר אותו דבר? אם לא ויש לי גיבוי על דיסק חיצוני אני יוכל להתקין את הווינדוז 7 ואז לעלות מהגיבוי וכך כל התוכנות ישארו? מתי יגיעו גירסאות שידרוג לווינדוז 7 אולטימייט ופרופשיונל?

• 2 תגובות
    • 761 צפיות
  6. איך אני משנה את הבוט של המחשב ? בחירת וינדוס התקנתי וינדוס חדש על מחשב של מישו והיה לו XP HOME אז עכשיו יש כונן C XP HOME וכונן D XP PRO מחקתי ידנית את הוינדוס מכונן C ונשאר בהפעלה של המחשב הבוט לבחור איזה מערכת רוצים ואני רוצה שהמחשב יעלה בלי זה רגיל כי יש בסוופו של דבר רק וינדוס אחד אני יודע שיש קובץ בוט שמשנים אותו אך אני לא רואה אותו ולא מוצא אותו

• 3 תגובות
    • 761 צפיות
  7. Started by minor,

למה בחנויות דוגמת newegg אפשר לקנות גרסאות OEM בלי קשר לרכישת החומרה (כפי שלכאורה מתחייב?) כמובן שמצוין במפורש שאלו מיועדות עבור system builders, המחוייבים לתת תמיכה וכד', אבל מן הסתם הם לא היו עושים זאת אם מיקרוסופט לא היתה מאפשרת להם. עד כמה שידוע לי, מחנויות בארץ לא ניתן לרכוש גרסאות OEM.

• 2 תגובות
    • 761 צפיות
  8. ניסיתי כל דבר אפשרי (כולל חיפש פיתרון כאן בפורום) כמו fix.reg ואנטי ירוס למיניהם ואני פשוט לא מצליח לשנות את דף הבית שלי, כשאני משנה אותו הוא תמיד חוזר להיות הדף הקודם (http://prosearching.com/) אני אשמח לקבל הצעות חדשות לפיתרון הבעיה והפעם כאילו שבאמת יעזרו... תודה...

• 3 תגובות
    • 761 צפיות
  9. Started by galila,

שלום יש לי win xp pro ובעיה עם אקספלורר שנתקע כל חצי שעה בערך או פחות ולא מגיב. אני מנסה כל פעם לסגור את הדפים התקועים בעזרת alt+ctrl+del אבל גם עם זה יש קושי וזה מגיב רק אחרי הרבה נסיונות. זה התחיל לפני כמה ימים ולא בעקבות שינויים או התקנות חדשות, שלשום ניסיתי לעשות שיחזור למערכת ולא היתה לי שום אפשרות לעשות שיחזור מלבד לאותו היום, היום שניסיתי לעשות שוב שיחזור זה נתן לי אפשרות ללכת אחורה רק עד שלשום. התקנתי היום עדכון אבטחה מצטבר עבור Internet Explorer 6 Service Pack 1 מאתר מיקרוסופט וזה לא עזר. למה נוצרת בעיה כזאת ואיך אפשר לפתור אותה??? תודה לעוזרים גלי.

• 8 תגובות
    • 761 צפיות
  10. Started by hananel111111,

שאלה: windows 7 שלום לכולם האם אפשרי להתקין את מערכת ההפעלה wundows 7 בלי לפרמט את המחשב?, ובלי לעשות מחיצות??? זה חשוב לי מאוד לפני שאני יתקין את זה. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 761 צפיות
  11. Started by redti,

אהלן.. יש לי בעיה במחשב השני שלי בבית הכל פעל רגיל ויום אחד לאחר שכיביתי אותו הדלקתי וזה ביקש ממני את הדיסקט ריבוט .. מהזה הדיסקט הזה ? מאיפה אני משיג אותו ? ולמה בכלל ?

• 4 תגובות
    • 761 צפיות
  12. הורי מתקשים עם אנגלית וברצוני לגייר את הווינדוס, האם יש דרך. למשל אם אני לוחץ על לחצן ימני בעכבר התפריט של "מאפיינים" "הדבק" מופיע באנגלית ,וכו'

• 5 תגובות
    • 761 צפיות
  13. Started by Guyn,

היי חבר'ה, ביומיים האחרונים שמתי לב לבעייה במחשב שלי בעבודה: כאשר אני מדליק אותו ומסך המשתמשים עולה אני מכניס את הסיסמא שלי והמחשב מאתחל את עצמו. לאחר כפעמיים-שלוש שהתופעה חוזרת על עצמה המחשב כן עובר את השלב הזה ונכנס לווינדוס. אני עובד עם Windows XP SP2 מה יכולה להיות הבעייה?

• 1 תגובה
    • 761 צפיות
  14. אין בהם בעיות או ביטים פגומים או בעיות דיגיטליות או לא יודע לנסח את זה?

• 8 תגובות
    • 761 צפיות
  15. כשאני שם דיסק (גם סי די רום רגיל עם מידע עליו) בצורב הדי. וי. די. ומנסה לקרא אותו המחשב קופא. לא ניתן לעשות שום דבר מלבד reaset. (מדובר ב win xp) באותו מחשב יש לי 2 מע' הפעלה. במע' ההפעלה השניה (win2000) הוא מתפקד מצויין. גם כשחיברתי אותו למחשב אחר הוא עובד בסדר גמור. הסרתי את הדריברים של הצורב ושל בקר הide מה device manager . הורדתי את הדרייבר של ה chipset מאתר החברה והתקנתי מחדש. המחשב מזהה את הצורב אבל הבעיה נשארה. האם מישהו נתקל בתופעה כזו או דומה? יש למישהו מושג מה עוד אני יכול לעשות?

• 2 תגובות
    • 761 צפיות
  16. Started by yotam.m,

אולי זאת שאלה קצת מפגרת אבל זה משגע אותי... רציתי לשאול אם יש דרך שהחלונות באקספלורר יפתחו בגודל מלא... הכוונה אם אני לוחץ על קישור קליק ימני ופתח בחלון חדש שיפתח בגודל מלא... זה נפתח לי מן ריבוע קטן קטן ומעצבן... תודה רבה לעוזרים...

• 1 תגובה
    • 761 צפיות
  17. Started by Dimer,

קניתי מחשב חדש ATHLON64 3200 DFI NF4 ULTRA X800GTO2 1 GB RAM SAEGATE 160GB SATA במחשב הקודם שלי היה לי DUAL BOOT של 2000 ו-XP כשב -XP היו כל התוכנות וב- 2000 היו משחקים בלבד כדי להוציא בהם את מקסימום הביצועים. כעט אני מתלבט האם להתקין DUAL BOOT של XP או להישאר עם DUAL BOOT של 2000+XP. מצד אחד ברור ש-2000 לוקח פחות RAM מה- XP , אבל מצד שני XP מנהל את הזיכרון יותר טוב, נותן ביצועים טיפה יותר טובים, יש לו תמיכה טובה יותר של מייקרוסופט (התמיכה ל -2000 תיגמר ככל הניראה עוד שנה או משהו כזה...) אבל כאמור יותר כבד. מה אתם ממליצים?

• 5 תגובות
    • 761 צפיות
  18. שלום, יש לי מחשב אחד בבית שהוא יותר טוב מהמחשב השני ובכל זאת המחשב השני מעלה את הWIN פי 4 יותר מהר... למה? המפרט של שני המחשבים... מחשב 1- בצד... מחשב 2- segate 250GB 16MB 2GB geil 667Mhz CL5 E2180 Geforce 7150 .... אז למה זה ככה? אולי בגלל שהכונן אצלי הוא 8MB ולא 16? מקווה שזה שייך לפורום המתאים.. אם לא תעבירו בבקשה.. תודה.

• 3 תגובות
    • 761 צפיות
  19. Started by nir_varon,

אין לי מושג למה .. אבל הדפדפן שלי (Explorer) לא מריץ java script... כל פעם שהוא נתקל בקישור או פעולה של java script הוא פשוט לא מבצע כלום... אם למישהו יש מושג והוא יכול לעזור אני אשמח....

• 3 תגובות
    • 761 צפיות
  20. איך אני מבטל את זה? הדפדן הוא אינטרנט אקספלורר 7.

• 7 תגובות
    • 761 צפיות
  21. Started by X-ShaY,

עשיתי פורמאט ואני צריך דרייברים שיהיה לי קול מאיפה אני מוריד?

• 4 תגובות
    • 761 צפיות
  22. Started by supercars,

לפני שאני קונה את וינדוס 7, רציתי לדעת אם המחשב שלי בכלל תומך ב64 ביט. המפרט בצד ימין. אולי גם זה יעזור: תודה.

• 2 תגובות
    • 761 צפיות
  23. Started by dinsh,

היי! יש לי vista ultimate מקורי. הייתה לי בעיה בלוח האם אז החליפו לי אותו (לאותו דגם אבל חדש) ומאז אני לא מצליח להפעיל אותו. אני מקבל הודעה שהקוד שאני רושם כבר נמצא בשימוש! תגידו הם עושים ממני צחוק? אחרי המחיר ששילמתי עבוד זה?!

• 8 תגובות
    • 761 צפיות
  24. כותרת..

• 4 תגובות
    • 761 צפיות
  25. יש לי SATA בנייד ואני צריך הסבר מלא אייך מתקינים xp ואיך מתקינים SATA DRIVER

• 2 תגובות
    • 761 צפיות

דיונים חדשים בפורומים