Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
יש לי מחשב נייד עם XP PRO מותקן עליו . לפני כחודשיים שמתי סיסמת כניסה+USER NAME למחשב ולצערי לא רשמתי אותה . כשהמחשב עולה , הוא מבקש כמובן את סיסמת הכניסה ואין אפשרות גם לבטל לפחות כדי להגיע לשולחן עבודה . אני ממש אובד עצות . חפשתי בגוגל פתרונות כמו הכנסת דיסק איפוס סיסמה (שצריך להכין מראש...) יש לי הרבה חומר חשוב בתיקיות בעברית , כך שאפילו שאני נכנס בדוס (כדי לגבות למחיצה D ) , הן מוצגות בג'יבריש ואני לא מוצא את עצמי... ניסיתי גם להעלות ב-SAFEMODE אבל אותה בעייה . הוא מבקש סיסמה. מה עושים ? מישהו מכיר פיתרון ? אני מנסה להמנע ככל האפשר מפרמוט והתקנה מחדש . תודה מראש לעוזרים !
-
- 6 תגובות
- 698 צפיות
-
-
אני נכנס ל-msconfig ושמה מסדר לי מה יעלה עם הפעלה של המחשב ומה לא.. אחרי שאני מסדר את זה ואני עושה הפעלה מחדש עולה לי כל פעם הודעה עם המחשב בקשר ל-msconfig ואם אני מסמן שם את ה-וי ועושה עוד פעם הפעלה מחדש אז זה הכל חוזר ועולה בהתחלה... H-E-L-P!
-
- 4 תגובות
- 698 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שדרך המחשב שלי אני יוכל לראות מה קורה במחשב השני בבית, ואפילו להפעיל בו דברים. מישהו מכיר תוכנה כזאת ויודע להשתמש בה? אם אני לא טועה יש תוכנה בשם NETOP למישהו יש מושג בנושא?
-
- 1 תגובה
- 698 צפיות
-
-
יש לי בעיה בווינדוס כנראה מוירוס... כשהמחשב עולה אני מקבל את ההודעה הבאה : verifying DMI pool data... A disk read error occurred press ctrl+alt+del to restart אין לי אפשרות להגיע למסך שממנו מגיעים למצב בטוח המקום היחיד שאפשר להגיע הוא הביוס... יש אפשרות לשחזר את המערכת דרך הביוס? אם לא , מה אפשר לעשות חוץ מזה?
-
- 1 תגובה
- 698 צפיות
-
-
.
-
- 2 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שלום חברים . התקנתי היום VISTA 64BIT על המחשב שלי . רציתי לדעת איפה אני יכול למצוא את קבצי הREGESTIRATION של הOFFICE 2007 PRO בREGEDIT ??? כי כאשר הייתה לי גירסאת ה32 BIT יכלתי להגיע לזה בצורה אחרת ! קצר אני רוצה להגיע לPRODUCT ID מתוך הנ"ל איך זה ? תודה לעוזרים .
-
- 3 תגובות
- 698 צפיות
-
-
מערכת ההפעלה מאפשרת לנו לבצע פעולות רבות בצורה מהירה יותר על ידי שימוש בקיצורי מקלדת. מדריך זה מרכז בתוכו את מרבית קיצורי המקלדת השימושיים. המדריך לקיצורי מקלדת שימושיים
-
- 2 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה מוזרה : התקנתי וינדוס ויסטה, הכל סבבה ואז התקנתי דרייבר לא טוב וקרסה לי המערכת. פירמטתי את המחשב וניסיתי להתקין שוב, אבל הוא מראה לי את המסך הראשון (השחור) שבו הוא מעתיק קבצים, כשהוא מסיים הוא מראה את ה scroll התקדמות הירוק שכתוב מתחתיו Microsoft Corpotation ואחריו הוא נתקע ! פשוט מסך שחור. ניסיתי דיסק אחר אבל אותה הבעיה שוב ! למה זה קורה ? ואיך זה שבפעם הראשונה הוא כן התקין בלי בעיות ?? חייב עזרה דחופה תודה !
-
- 2 תגובות
- 698 צפיות
-
-
היי , יש לי כונן שאני מחבר חיצונית ע"י חיבור USB זה HD רגיל בחיבור פשוט של IDE ל USB בקופסה. יש לי XP עם יוזר אחד בבית שהוא ADMIN , אבל אני רוצה להגביל גישה לכונן בלי הגדרת עוד יוזרים על המחשב האם יש דרך?
-
- 0 תגובות
- 698 צפיות
-
-
צהריים טובים. יש לי שאלה קצת משונה. אני עובד על וינדוס ויסטה ואני לא מצליח להגדיר שהסטארט באר לא יהיה בטרנספרט והחלק העליון של כל החלונות כן יהיה. בנוסף אני רוצה להגדיר שהקו התחתון של הסטארט באר (היותר כהה) יהיה בגוונים של שחור מלא ולא גווני אפור כהה. כי מתי שביטלתי את הטראנספרט לגמרי ובחרתי בצבע שחור אז הוא ניהיה בצבעי אפור ולא בדיוק שחור. תודה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 698 צפיות
-
-
אני מקבל את ההודעה הבאה בשלב דיי מוקדם של ההתקנה (עוד לפני העברת קבצים לדיסק הקשיח ) מישהו יודע מה זה אומר או איך אני מברר מה זה אומר stop 0X000000d1 (0x000000D1 , 0x00000000 x 0x00000002 , 0x00000001 ,0xf2280c9b) driver irql not less or equal address f1180c9b base at date stamp 3e5bb66c pciidex.sys
-
- 1 תגובה
- 698 צפיות
-
-
עד עכשיו השתמשתי רק ב-fire fox אבל היה איזה אתר שלא עבד איתו אז נסתי אם ie והוא כן פועל אבל הבעיה היא שאי אפשר לכתוב בעברית(/'חט???הי??ג?ד,\?ב??אז) משהו מכיר פיתרון חוץ מ"אל תשתמש באתר","תחליף אתרים" וכו'
-
- 2 תגובות
- 698 צפיות
-
-
אני משתמש בווינדוס XP וה TASKBAR פשוט קופא לעיתים קרובות מאוד למספר שניות(כ-10 שניות) דבר שהופך לבלתי נסבל בכלל! לפרטים על הבעייה: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=4;action=display;threadid=1633;start=0 מישהו כבר פתר את הבעייה או יודע איך לפתור אותה? תודה מראש...
-
- 0 תגובות
- 698 צפיות
-
-
-
hi im seeing instead of hebrew some nasty jibrish where can i get a patch for hebrew on the net? i got no xpdisc here...
-
- 2 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שלום כאשר אני מבצע הורדה דרך הווינדואס עד שהקובץ יורד כל מה שהורד עד אז נשמר בזיכרון. כלומר עם גודל הקובץ 600 מגה וירד רק 400 אז נתפס לי 400 מגה של זיכרון. איך אני משנה את ההגדרה הזאת שזה יעשה לי הורדה לדיסק הקשיח. תודה על העזרה חברה
-
- 3 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שלום, אני לא מצליח לפתוח דפי אינטרנט מסויימים שאני יודע שמשתמשים ב ACTIVEX למטה הוא כותב לי ERROR ON PAGE. כמו כן יש דפים בעיקר בפורומים שאני מנסה להתחבר לפורום והוא פשוט חוזר לי למסך שלפני ההתחברות כלומר לא נכנס לי לדף ההתחברות בכלל.. החלונות שלי מעודכנים הכי שיש והורדתי את הגדרות האבטחה למינימום... מישהו יכול לעזור לי בבקשה?
-
- 2 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שורה שנתנה מידע לגבי קובץ שלחצתי עליו ... כמה הוא לוקח במגה בייטים וכו'..... לאן זה נעלם ולמה ? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 1 תגובה
- 698 צפיות
-
-
שלום תמליצו לי על תוכנות שיגרמו למערכת ווינדוס XP לפעול יותר מהר.. Home Edition.. תודה רבה..
-
- 3 תגובות
- 698 צפיות
-
-
לפתוח על מחשב שולחן עבודה מרחוק.. אבל שאני מתחבר שמי שעל המחשב שאני מתחבר לא יתנתק .. הכוונה ש 2 יעבדו על המחשב בו זמנית.. 2 שולחנות עבודה.. איך עושים את זה.
-
- 1 תגובה
- 698 צפיות
-
-
אין בהם בעיות או ביטים פגומים או בעיות דיגיטליות או לא יודע לנסח את זה?
-
- 8 תגובות
- 698 צפיות
-
-
-
לאחרונה יש לי תופעה שאני פותח מסמכי טקסט הכונן דיסקטים מתחיל להרעיש ולהשתגע, שמעתי פעם על וירוס כזה אך סריקות עם נורטון 2005 לא מצאו כלום. איך אני עולה על הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שלום, למישהו יש מדריך שמאפשר לי "לקנות את הווינדוס" בעזרת קוד, שיש לי מאתר של סריאלים? כלומר הווינדוס כמו רובנו פרוץ, אבל אינ רוצה כאילו לקנות אותו, למישהו יש את המדריך לזה? כי אני יודע שיש כמה פקודות שצריך לשנות... תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה מוזרה, יש לי winxp עם sp2. משום מה כשאני נכנס לדף אינטרנט כלשהו הוא לא מתעדכן בצורה אוטומטית, אלא רק אחרי שאני עושה refresh. חשוב לציין שהבעיה התחילה באופן פתאומי לפני חודשיים (הייתי עצלן ורק יום כתבתי פוסט) תודה לכולם
-
- 2 תגובות
- 698 צפיות
-