Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
הסרט עובד לאט במחשב שלי, במחשב של חבר שלי (יש לו מחשב יותר חלש משלי) הסרט עובד מצויין אפשר לשלול את הבעיה של וירוס ועומס על הווינדוס בגלל תוכנות שעובדות ברקע... מקווה שתעזרו לי... יש לי מחשב כזה: p4 2.6gh ram 254mb כרטיס מסך g force 4mx 400 win98 windows media player 9 תודה לכל מתייחס
-
- 2 תגובות
- 721 צפיות
-
-
תנסה להעלות תמונה של הודעת השגיאה, כדי שאפשר יהיה לדעת במה מדובר. ומה הדגם המדויק של הסורק הזה?
-
- 1 תגובה
- 721 צפיות
-
-
יש לי WINDOWS XO PRO ואני רוצה לאפס את המחשב שלי מחדש,ממש ה כ ל,יש לי את הדיסקט של ה-WINDOWS ודיסקטים של איתחול(BOOT-זה מה שזה?-איתחול?),איך אני מוחק הכל את כל הכוננים ומתקין מחדש?
-
- 4 תגובות
- 721 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב ישן, פנטיום 3 עם גי'פורס 4 ו320 מגה זיכרון. על המחשב מותקן WINDOWS XP והמחשב בקושי זז ובמיוחד משחקים כגון: קאונטר סטרייק(fps (15-20 אז השאלה היא: אם אני יתקין WINDOWS 98 אז הFPS במשחק יעלה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 721 צפיות
-
-
אררגגג זה כזה חרא עושה מלא בעיות.. איך אני יכול פשוט לחזור לקודם?? אני לא רוצה לפרמט בשביל זה.. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 721 צפיות
-
-
שלום. האם שמעתי נכון שהמדיה סנטר יפעל בוויסטה הום פרומיום ובאולטימט ואני רוצה לקנות שלט למדיה סנטר אז שאלתי היא כמה כסף עולה השלט
-
- 3 תגובות
- 721 צפיות
-
-
אני משתמש באוזניות ככה שלא ניתן כמו ברמקולים לשנות את החיווט(ככה עשיתי עד עכשיו) איך אפשר להפוך את זה לכיוון הרגיל? תודה
-
- 2 תגובות
- 721 צפיות
-
-
שלום המחשב של אח שלי ניתקע אחרי כמה שניות עד דקה של פעולה מה יכולה להיות הבעיה לזה? תודה מראש עריכה: הוא נישא כבר לעשות שיחזור מערכת (לא עזר) ובדיקת וירוסים
-
- 2 תגובות
- 721 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש ורציתי לדעת אם אני חייב לעדכן אותו ולהתקין בו את חבילת השירות 2 ??? אתם בטח אומרים לעצמכן ...."נו ברור שחייב לעדכן ".. אז זהו שהמחשב מיועד לעריכת קול והוא לא יחובר לרשת ולא לשום דבר שקשור לאינטרנט או משהו כזה ..... יהיו בו אך ורק תוכנות........
-
- 3 תגובות
- 721 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה לשיחת וועידה חוץ מי WINDOWS MESSENGER ( כי רואים ממש קטן ואין אפשרות להגדיל... ) וזה ממש דחוף לי אז תודה רבא
-
- 1 תגובה
- 721 צפיות
-
-
השאלה בכותרת. אני רוצה לדעת, כי משום מה אני לא מצליח להתקין אותה על 2000 . זה אומר לי שהתוכנה הזאת היא רק ל-XP. מוזר, לא? כי אני ראיתי אותה עובדת על Win 98 ו- Win ME .
-
- 2 תגובות
- 721 צפיות
-
-
אני משתמש בווינדוס XP וה TASKBAR פשוט קופא לעיתים קרובות מאוד למספר שניות(כ-10 שניות) דבר שהופך לבלתי נסבל בכלל! לפרטים על הבעייה: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=4;action=display;threadid=1633;start=0 מישהו כבר פתר את הבעייה או יודע איך לפתור אותה? תודה מראש...
-
- 0 תגובות
- 721 צפיות
-
-
כיצד ניתן לבצע שחזור מערכת עוד לפני שעלה הווינדוס???
-
- 0 תגובות
- 721 צפיות
-
-
כאשר אני לוחץ על העכבר לחיצה ימינית על איזה שהוא קובץ אני מקבל ERROR ,כפי שמופיע בתמונה המצורפת ואז המחשב עושה ריסיט של שולחן העבודה אבל אפשר לעבוד בהמשך... נראה שמדובר על בעיה של EXPLORER אבל לא גיליתי על מה מדובר. יש לציין שהמחשב מואד נקיף אחרי פורמט (P-4 3.0 - WinXP SP2 ) [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 721 צפיות
-
-
אני מתקשה להעתיק כתב ושורות שנכתבו עם אקספולרר 7 אני מסמן את השורות עם העכבר כמו את השורות שאני כותב כאן ולא ניתן לסמן אותם עם העכבר למה ? לפעמים לאחר מלחמה עם העכבר אני מצליח לסמן אותם אבל זה לוקח זמן
-
- 6 תגובות
- 721 צפיות
-
-
-
אני מתאר לעצמי שאני לא היחיד שחווה תקלה זו.. לא מצליח להוריד קובץ מהאינטרנט ולשמור אותו על המחשב, בכל אחד מהכוננים. חשוב לציין שיש רק חשבון אחד וגם הוא מנהל .. מה ניתן לעשות ? ?
-
- 3 תגובות
- 721 צפיות
-
-
שלום! כבר הרבה זמן שחיפשתי ערכת נושא יפה ונוצצת ל-XP שלי, עד שבסוף הבנתי שאין יותר טוב מה-Theme הקלאסי (Windows Standart). במאפיינים, כשמשנים את ערכת הנושא ניתן גם לשנות חלק מהעיצוב שלה (Appearance - Advanced), ובכך לייחד אותה מבחינת צבעים וכו'... הבעיה היא, שאם במקרה אני משנה משהו לערכים שלא נראים לי טוב מאוחר יותר ואני מעוניין להחזיר את ערכת הנושא כפי שהייתה בהתחלה - אי אפשר. אין אפשרות לחזור לערכים המקוריים, ולכן חשבתי על פשוט... להעתיק את ערכת הנושא באיזושהיא צורה ולעבוד רק עליה, או משהו בסגנון. מישהו מוכן לעזור לי בנושא? איך אני בכלל עושה כזה דבר? תודה
-
- 2 תגובות
- 721 צפיות
-
-
גם אין לי עברית אם אני נכנס לבחור שפה פונט וכד' (אני לא מתכוון שאני רואה ג'יבריש בסרט אלא רק אם אני פותח את הקובץ במחשב). תודה.
-
- 1 תגובה
- 721 צפיות
-
-
הינה המפרט של המחשב: מעבד intel E6600 לוח אם Asus P5b vista edition כרטיס מסך Geforce 8600 GTS זכרונות kingston hyperX 800 4-4-4-12 לאור המפרט הנ"ל ולאור השימושים הצפויים שהם משחקים, סרטים HD, ועבודות (word' powerpoint excel) איזו מערכת הפעלה תהיה טובה עבורי למשך השנתיים הקרובות: vista 64 או vista 32? כרגע התקנתי את Vista 64
-
- 3 תגובות
- 721 צפיות
-
-
לפני הפירמוט הייתי עם ווינדואס 7 השתמשתי בKMPLAYER בלי שום קודקים.. עכשיו אותו הדבר , פירמטתי הקתנתי ווינדואס 7 ועוד פעם KMPLAYER. עכשיו מה שקורה זה שהתמונה בKMPLAYER ממש ממש לא טובה , שאני מנסה בMEDIA PLAYER של ווינדואס האיכות יותר טובה אבל גם לא יודע אם זה האיכות הטובה שהייתה לפני זה. מה עושים?
-
- 2 תגובות
- 721 צפיות
-
-
שלום מאיזו שהיא סיבה אני מקבל IP מוזר ולא משנה מה אני עושה הוא משתנה יש לחצן של " תקן " והוא עדיין לא מצליח לשנות אמרו לי שהדרך היחידה לתקן את הבעיה היא או לעשות שיחזור מערכת { מה שלא עבד } או לפרמט ולהתקין הכל מחדש האם יש דרך אחרת
-
- 0 תגובות
- 720 צפיות
-
-
יש לי הרדיסק סקאזי עם בקר בבוט הכל מזוהה הבקר עצמו מזהה את ההרדיסק יושב על ID01 בהתקנה חדשה של ווינדוס (7 לדוגמא) הוא לא מזהה לי את ההרדיסק האם אני צריך לטעון לו דרייבר או להגדיר משהו אחר?
-
- 8 תגובות
- 720 צפיות
-
-
מישהו יודע היכן ניתן לבדוק כמה זמן שהמחשב דולק? אני די בטוח שקיימת כזו אפשרות בווינדוס XP. תודה.
-
- 1 תגובה
- 720 צפיות
-
-
כשאני מפעיל את המחשב אמור להיות Wellcome Screen ובמקומו אני רואה סתם מסך שחור ... איך אני מסדר את זה ?! תודה מראש, משה
-
- 1 תגובה
- 720 צפיות
-