עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by UnPluggeD,

שלום, אני לא זוכר את הסידיקי של האיקספי שלי, ופעם היתה לי תוכנה שמוציאה את הסידיקי מהערכת שמותקנת. תודה רבה לעוזרים נ.ב המערכת הפעלה שלי חוקית. ואני לא מוצא את הדיסק והסיסמא שלו.

• 2 תגובות
    • 748 צפיות
  2. Started by Chaos202,

אחרי שאתמול המחשב עבד בסדר גמור, הייתה היום הפסקת חשמל בבוקר הוא נכבה ועכשיו הוא דפוק. הפעלתי אותו ואחרי בערך שלושים שניות הוא נתקע, לא משנה אם אני מפעיל את האינטרנט או סתם פותח תיקייה. ניתקתי אותו מהחשמל וחיברתי, והוא העלה לי הודעה מוזרה על הרג'יסטרי שיש כמה קבצים שהתחלפו או משהו כזה. עכשיו, המחשב שלי לא מצליח להריץ שום קובץ .exe אז אין לי אף תוכנה שעובדת (חוץ מהפיירפוקס שדרכו אני כותב עכשיו). ניסיתי לעשות "restore point" אבל גם זה לא עובד וכשהפעלתי גיבוי של הרג'יסטרי גם לא השתפר כלום. הרעיון האחרון שנשאר לי לפני פירמוט הוא להתקין את הווינדווס מחדש על המערכת הפגומה שיש לי עכשיו, נראה לכם שזה יעזור? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 748 צפיות
  3. Started by kaktus,

שלום. מאז שהתקנתי את WIN 7 32 BITהאופיס שלי לא מתפקד כראוי. מדובר על אופיס 2007 הגרסה העברית. כשאני מקליד "שלום כתה א" אז על המסך מופיע "א כתה שלום". גם הCTRL +z/x/v/c/y וכו לא עובדים. יסיתי להתקין אופיס 2003 שהייתי משתמש בו לפני הווידוס החדש וגורנישט, אותה בעייה. ניסיתי את ההצעה לשינוי ב control panel>> region and language>>Admenistrativ לHebrow וישראל איפה שניתן. אשמח לעזרה

• 1 תגובה
    • 748 צפיות
  4. Started by davidreznic,

אני רוצה לחזור לויסטה. אני יודע שיש את ה WINDOWS EASY TRANSFER. השאלה אם זה יעבוד מ WINDOWS 7 ל VISTA מישהו יכול לשפוך אור על העניין?

• 2 תגובות
    • 748 צפיות
  5. Started by anx,

טוב אז ככה אתמול חזרתי מטיול שנתי , פתחתי את המחשב והוינדוס ניתקע לי בקטע של היוזר של הברוך הבא זה רושם לי . Loading your setting - saving setting - Logging off אין לי מושג מה אני צריך לעשות , האמת אולי לפרמט אבל יש לי פול דברים שאני צריך לשמור לפני זה . אם יש מישהו שמבין בזה או שיש לו משהו לעזור בקשה בקשה תרשום ניסיתי לעשות הרבה פעמים להכנס על מצב בטוח אבל גם זה לא עוזר ואני צריך לדעת אם אפשר לעשות אופציה בוינדוס שאפשר לעשות התקנה מחדש בלי למחוק קבצים שיש על המחשב . אם מישהו מבין שיעזור תודה.

• 4 תגובות
    • 748 צפיות
  6. כרגע יש לי הרדיסק שעל כונן C שלו מותקן WINDOWS וחוץ מזה יש את כונן D ועליו קבצים. קניתי עכישו הרדיסק חדש, אני רוצה לנתק את הישן להרכיב את החדש , לעשות לו חלוקה דומה לשל ההרדיסק הקודם ועוד פעם בC להתקין ווינדואס ובD שתהיה מחיצה של קבצים אחרים. מה יקרה אחרי ההתקנה של ההרדיסק החדש כאשר אני יחבר גם את הישן למחשב כדי להעביר קבצים בין ההרדיסקים? הרי בשתי הכוננים מדובר בכוננים C וD ועל שניהם בכונן C תהיה מערכת הפעלה, מה יפעל? תהיה התנגשות או משהו? בעיות צפויות? תודה על העזרה.

• 4 תגובות
    • 748 צפיות
  7. Started by Clicker7,

יש לי מחשב נייד שהכונן דיסקים שלו הרוס ואני צריך לפרמט אותו... חיברתי אליו כונן דיסקים חיצוני בUSB אבל אין לי אפשרות בביוס לעשות BOOT מUSB... חסרים לי כמה קבצים בווינדוס אז איפשר להכנס לווינדוס בכלל.....

• 2 תגובות
    • 748 צפיות
  8. Started by max_shifrin,

שלום, אני מריץ באחד המחשבים בבית 2003 SERVER ועליו TERMINAL SERVICES לצורך חיבור ב REMOTE DESKTOP עכשיו העסק עבד איזה כמה חודשים ופתאום הפסיק לעבוד וזורק שגיאה מוזרה של "you do not have access to logon to this session" לפי מה שכל העצות על זה אומרות זה מציין שלא נתתי ליוזר שלי הרשאות מתאימות הבעיה היא שיש לו הרשאות כאלו ניסיתי להסיר ולהחזיר אותן ויוזר אחר גם ובכל היוזרים אני מקבל את השגיאה הזו ללו הועיל... סוג ה TERMINAL SERVICES POLICY הוא PER USER הצעות?

• 2 תגובות
    • 748 צפיות
  9. Started by ross,

יש לי קרוב משפחה שממש לא מבין במחשבים. יש לו windows xp והוא משתמש ב outlook express הוא יודע להיכנס ל outlook express דרך התחל וללחוץ על האיקון שנמצא בצד ימין למעלה. כל חודש יורדים העדכונים של מייקרוסופט ומשנים את תוכנת המייל ל office outlook ואני מחזיר את זה בחזרה דרך מאפיני תפריט התחלה-התאמה אישית-הצג בתפריט התחלה-דוא"ל outlook express . איך אני מונע את השינוי הזה בלי לבטל עידכונים אוטמוטים או להסיר את office outlook. נ.ב. סתם לידיעה העדכונים של מיקרוסופט יורדים כל יום שלישי השני בחודש (יום שלישי שיוצא בין ה 8-14 בחודש).

• 0 תגובות
    • 748 צפיות
  10. Started by ofir123,

אהלן, היום נפל עליי המסך הזה ורציתי לדעת מה לעשות וממה הוא נגרם

• 1 תגובה
    • 748 צפיות
  11. Started by mulderfox,

אני מכיר כזה דבר מלינוקס (KNOPPIX), ואני זוכר שראיתי גם כזה דבר בחלונות.. למישהו יש מושג מה השם של מוצר כזה? או איפה אפשר למצוא אותו? תודה!

• 0 תגובות
    • 748 צפיות
  12. Started by snupon,

שלום אני חדש, רק נירשמתי אני מקווה שאני במקום הנכון, אם לאו אני אלמד במשך הזמן. נעלמו לי האייקונים משורת המשימות - של העוצמה , ושל הוצאת החומרה באופן בטוח. אם תוכלו עזור לי להחזירם אני אודה לכם . (לפעמים פתאום הם מופיעים אך רוב הזמן הם אינם) תודה

• 2 תגובות
    • 748 צפיות
  13. כל פעם שה-WIN עולה יש את השגיעה... מה זה?! ואיך נפתרים ממנה כי זה ממש מעצבן

14. Started by SweeT_EviL,

בהתחלה כשהו יצא היה אית מל בעיות ואמרו לחכות קצת עד שיסדרו את כל הבאגים הראשים.. אז מה קורה עם הגרסה הזו? אפשר להתקין אותה? מלבד זאת, יש צורך?

• 2 תגובות
    • 748 צפיות
  15. Started by can_not_lose,

אני רואה כתבות שזה שילוב לא מוצלח ולא עובד ואפילו גורעה השאלה שאני רואה שני מעבדים במערכת . במערכת שלי אז למה זה לא טוב ו האם זה באמת גורע .? :s05: מצחיק

• 1 תגובה
    • 748 צפיות
  16. Started by bd,

אני משאיר תמחשב דולק.. ואני מריץ עליו כמה דברים והוא נהיה טיפה עמוס.. והולך.. שאני חוזר פתאום אני רואה שהמחשב התכבה מעצמו.. וכל פעם אחריי הדלקה רשום לי הודעה שגיאה חמורה במערכת וכו..! שלח דוח שגיאות תראהת שגיאות .. פעם זה לא היה קורה לי..עשיתי הצג שגיאות זה הוביל אותי לקובץ שיש ב TEMP מחקתי אותו אני מקווה שזה יעזור.. המחשב פתאום נתקע ועושה ריסט כמו התקף לב כזה דום לב לכמה שניות ועושה ריסט ..רק שהוא בעומס.. ופעם זה לא היה קורה לי זה רק השבוע|!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 איך פותרים אתזה????

• 8 תגובות
    • 748 צפיות
  17. Started by coorva,

שלום רב יש לי מערכת XP PRO service pack 2 באנגלית. ה- FIREWALL של מערכת ההפעלה מודלק. בהגדרות של האקספלורר: Security- medium low Privacy- medium Pop up blocker- medium במשך מספר חודשים רב גלשתי ללא בעיה וראיתי היטב את כל האתרים עם flash ללא בעיה. לפני כחודש התבקשתי על ידי "macromedia" לשדרד ל- flash player 8 החדש. התקנתי את ה- active x וה- flash ועשה רושם שהכל בסדר. כמה ימים לאחר ההתקנה תוך כדי גלישה, שוב מופיעה לי הודעה תחת סרגל האקספלורר שאומרת: This site might require the follwing active x control: macromedia flash player 8 שוב נתתי את הסכמתי להתקנה ששוב עשתה סימנים שעברה בהצלחה והאתר הופיע עם כל הקטעים של ה-flash באופן מלא אך לאחר מספר ימים התופעה חוזרת על עצמה ולא …

• 0 תגובות
    • 748 צפיות
  18. Started by le011,

שלום לכם רכשתי מחשב נייד חדש עם מערכת הפעלה ויסטה מותקנת עליו. לא צריך להסביר למה אני רוצה להיפטר ממערכת זו ולהחליפה בXP. האם זה אפשרי או שצריך הרשאות מיוחדות להחלפת מערכת ההפעלה? תודה על העזרה

• 4 תגובות
    • 748 צפיות
  19. Started by NuNaTaK,

שלום, שולחן העבודה שלי בwindws 7 נעלם. אף סמל לא מופיע עליו, הכל ריק. הדבר היחיד שרואים זה את הרקע. מה שכן, כשאני ניגש לתיקייה של השולחן עבודה דרך האקספלורר הכל עדיין נמצא. יש לציין שהבעיה התרחשה כאשר הייתי בלי firewall למשך כמה שעות, למרות שכבר מחקתי כל רוגלות, וירוסים או מזיקים אחרים מהמחשב. ניסיתי גם safe mode וגם שם השולחן עבודה הוא ריק. שחזור לזמן קודם לא בא בחשבון כי משום מה זה היה מנוטרל ואין לי גיבויים. מישהו יודע איך אפשר לפתור את הבעיה? תודה.

• 5 תגובות
    • 748 צפיות
  20. Started by DL,

שלום, אני הולך לקנות מחשב חדש ולהתקין לבד את ה Windows , יש לי דיסק של Windows XP Home Edition English אני בטוח ששאלו את זה כבר קודם אבל עשיתי חיפוש ולא מצאתי אז מישהו מוכן לומר לי איך אני מתקין את הווינדוס? שמעתי שצריך לעשות משהו בביוס כשהדיסק בפנים אבל אם משהו יוכל לתת לי צעד אחרי צעד מה לעשות אם הערות זה יהיה נהדר! דרך אגב, הלוח אם שלי הולך להיות Neo2-LS אולי זה משנה... תודה!

21. האם המפרט הבא יצליח להריץ ווינדוס 98 SE ולהריץ סרטי DIVX ו-XVID עם כתוביות:? מעבד פנטיום 1 200 מגהרץ זיכרון 32 מגבייט של לא זוכר איזה חברה לוח אם ממזמן שחכתי איזה כרטיס קול הכי פשוט של CREATIVE הרדיסק 4 גיגה של לא זוכר איזה חברה בתודה מראש לעוזרים

• 7 תגובות
    • 748 צפיות
  22. בכל פעם שאני פותח את ה INTERNET EXPLORER נוצר לי על שולחן העבודה קובץ בשם WEBEXCL.אני מוחק אותו אבל שוב הוא חוזר.בדקתי וירוסים,ספיוורים,לא מצא לי שום דבר.איך גורמים לו לעוף ולא לחזור?

• 2 תגובות
    • 748 צפיות
  23. ...סביר להניח שחלק מהמשחקים יפסיקו לפעול ולא תהיי לי אפשרות לבצע בהם הסרה תקינה , השאלה אם לאחר הפורמט המשחקים שהפסיקו לפעול אני יכול למחוק אותם בצורה הבסיסית של DELETE, כלומר אם אני אעשה מחיקה של תיקיית המשחק בצורה ישירה זה יפגע "בבריאות" של המחשב ?

• 2 תגובות
    • 748 צפיות
  24. Started by RobiNooB,

בתמונה...היה לי קודם (אין לי מושג למה ולאן זה נעלם) לשונית גם של SECURITIY ככה שיכלתי לנעול תקיה מסויימת א.איך אני מחזיר את זה ? ב. בזמנו עשיתי מן אפשרות ב WINDOWS שע"י מקש ה WINDOWS+L המחשב היה ננעל ...איך אפשר להחזיר את זה ? תודה ! ? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 748 צפיות

דיונים חדשים בפורומים