עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. רציתי לדעת עד כמה וויסטה 64 ביט בעייתי היום מבחינת תוכנות \דרייברים לחומרה -חדשה- ובעיקר מבחינת תאימות למשחקים. האם כל משחק שיצא למשל בשנה האחרונה, יפעל על וויסטה 64 ביט תחת Program Files של 64? אני פשוט ממש מתלבט אם לשלם על 32 ביט ואז להדפק מבחינת שידרוג זכרון לעתיד ומבחינת ניצול של המרובע ליבה שלי [שאמור לעבוד טוב יותר תחת 64ביט], כי אחרי זה לקנות את וויסטה 64 ביט זה יהיה בזבוז של עוד 600 שקל.

• 2 תגובות
    • 625 צפיות
  2. Started by shanibh,

היי לכולם רציתי לדעת...יש איזו דרך ליצור קיצור דרך לתיקייה מסויימת ברג'יסטרי, זו תיקייה שאני משחק איתה דיי הרבה והייתי רוצה שהיא תהיה יותר נגישה, אם אפשר... תודה

• 2 תגובות
    • 816 צפיות
  3. יש לי windows xp לא מזמן התקנתי quicktime לא בטוח שזה קשור... עד אז כל פעם שגלשתי ולחצתי על קובץ מדיה (סרט , תמונה) קיבלתי שאלה..האם אני רוצה לשמור לפתוח או לבטל. עכשיו כשאני לוחץ על קובץ מדיה הוא פשוט נפתח אוטומטית ולא מאפשר לי לשמור. איך אני מחזיר את המצב לקדמותו? :-\

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by snusmumriken,

שלום לכם, אני זקוק לעזרה בבעיה קיימת בתהליך פרמוט שגרתי, היה ברשותי ווינדוס אקספי (לא חוקי אם זה משנה) ועקב מספר בעיות החלטתי לפרמט. רכשתי בצורה מקוונת רשיון אקספי מקורי צרבתי לדיסק ולא נתקלתי בבעיות כלל, והחלטתי לפרמט ממש כמו במדריך הזה. על מנת לבדוק את הדיסק שצרבתי לפני שהתחלתי בתהליך הפרמוט הכנסתי אותו לכונן והוא עבד והכל היה בסדר. התחלתי לפרמט וכל שלב במדריך אכן היה גם לי והכל היה בסדר לחלוטין עד שהגעתי לשלב האחרון של האתחול וזה לחכות שהדיסק יעלה את ההתקנה של הווינדוס שכבר לא דרך המסך הכחול (המעבר מסיום תהליך האתחול לתהליך בו האקס פי עולה ואני נדרש להתקינו) אך במקום שההתקנה תעלה, המחשב מחזיר אותי שוב לכל תהליך הפרמוט מההתחלה ממש, ממש לתחילת המדריך למסך הכחול של הווינד…

• 2 תגובות
    • 857 צפיות
  5. נגיד אני שמה שם את אימיול, אז שאימיול עובד אי הסמל שלו בהפעלה מהירה מתרחב וזה נהיה דפוק! ונגיד שמים שם אקספלורר אז הסמל שלו מתרחב אבל זה יותר מעצבן כי אי אפשר להפעיל עוד חלונות מההפעלה מהירה! והצג שולחן עבודה אני לא מצליחה בכלל לשים שם-למה זה??? זה מחרפן כ"כ! :bash: :bash:

• 2 תגובות
    • 800 צפיות
  6. Started by irav,

כשאני מנסה להתקין כל מיני תוכנות (לא פרוצות) אז יש לי תבעיה המעצבנת הזאת :pissed: בקשה עזרו לי ! [attachment deleted by admin]

7. Started by dude_o,

הזמנתי מחשב חדש ללא ווינדווס, יש לי דיסק של ווינדווס(XP) אך הוא לא BOOTABLE כך שאני חייב להתקין אותו דרך הדוס , האם למחשב יש דוס, או שאני צריך להכין מראש דיסקט איתחול של ווינדווס 98?

• 2 תגובות
    • 677 צפיות
  8. יש לי ווינדוס XP PRO SP2 לפי מה שהבנתי בכול ווינדוס XP יש את התיקיית INETPUB בכונן C ולא צריך להתקין אותה, אבל אצלי אין. למה זה? האם אני צריך להתקין אותה מהדיסק? אם כן איך עושים את זה?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by ^HocK^,

לא ידעתי בדיוק היכן לשאול אז במקרה הצורך תעבירו לפורום הנכון, אז השאלה.. איך אני יכול לשמור את הסיסמאות שלי באתרים שונים באספלורר? כלומר כשאני רושם את שם המשתמש הסיסמא מופיעה אוטומטית? תודה יאן,

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  10. Started by coorva,

על מנת לתקן קבצים פגומים ב- WIN XP מכניסים את דיסק מערכת ההפעלה ומקישים פקודה : SFC\SCANNOW אבל ב- WIN 98 זה לא עובד. איזו דרך יש לתקן קובץ DLL פגום בחלונות 98 (מהדורה שנייה)? תודה

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by sharonp28,

שלום לכולם. אני מנסה להריץ ידנית עדכונים, לאחר משהו כמו רבע שעה שזה מחפש עדכונים יוצאת לי הודעת שגיאה עם קוד: OX80075B4 נסיתי להריץ תיקון אוטומטי לא עזר. נסיתי להפעיל מחדש את המחשב גם לא עוזר. עשיתי חיפוש ברשת מצאתי פתרונות לתקלה הזו אך למערכות 7 ו 8 לא 10 כרגע אני מריץ פקודת: sfc /scannow האם למישהו יש עוד הצעות אולי?

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by tal,

שלום כולם יש לי בעיה עם אתר מסוים הוא לא עולה לי והוא רושם לי שהוא זקוק לג'אווה ועלי להתקין תוכנת גלישה שתומכת בג'אווה או לחילופין לשנות את ההגדרות שלי ולאפשר ג'אווה איך אני עושה את זה ???? חיפשתי וממש לא מצאתי תודה

13. Started by MokoLoko,

היי, יש לי מחשב נייד שנקנה עם וונדוס שמגיע עם כל התוכנות של ASUS... (לא קיבלתי איתו דיסק, הוונדוס מגיע מותקן) פעם ראשונה שהדלקתי אותו הוא ביקש לעשות גיבוי, ולא היה לי דיסק DVD לשמור עליו את הגיבוי אז שמרתי אותו על המחשב... אני רוצה לפרמט את המחשב, ואני רוצה לשים את המערכת הפעלה החוקית שיש לי מהגיבוי עם כל התוכנות של ASUS. עכשיו, יש לי 4 קבצים של ISO ש 3 מהם 3.7 גיגה, ואחד מהם הוא 1.1 גיגה. ביחד הם יותר מ 12 גיגה... איך אני משחזר את הוונדוס בצורה חוקית ? עם כל הקבצים של ASUS ? בבקשה תעזרו לי כמה שיותר מהר כי המחשב כרגע מושבת ואני חייב לפרמט אותו.. תודה רבה מראש !

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by ward,

יש לי XP PRO SP1 והמעבד תמיד על 100% זה לא זז משם (שאני לוחץ CTRL +ALT+ DE) זה מראה שהמעבד פועל ב 100% תמייייייייייד ! מה לעשות ?

• 2 תגובות
    • 699 צפיות
  15. Started by ben672,

ערב טוב חברים! החלפתי לוח אם ומעבד הצלחתי לעלות את מערכת ההפעלה הבעיה שהקול לא עובד ניסיתי להתקין את הדרייברים וזה לא עזר האם יש למישהו עצה? תודה רבה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by qt1h00,

שלום, אני לא מצליח לפתוח דפי אינטרנט מסויימים שאני יודע שמשתמשים ב ACTIVEX למטה הוא כותב לי ERROR ON PAGE. כמו כן יש דפים בעיקר בפורומים שאני מנסה להתחבר לפורום והוא פשוט חוזר לי למסך שלפני ההתחברות כלומר לא נכנס לי לדף ההתחברות בכלל.. החלונות שלי מעודכנים הכי שיש והורדתי את הגדרות האבטחה למינימום... מישהו יכול לעזור לי בבקשה?

• 2 תגובות
    • 736 צפיות
  17. שלום, נתקלתי בבעיה מסויימת וחשבתי להשתמש ב System Restore כדי לפתור אותה, אבל יש לי חששות שהמצב רק יחמיר. אני אספר את הסיפור בקצרה.. (הסיפור לא עלי אלא על מכר שלי). מעשה באיש אחד שרצה להתקין חבילת הרחבה למשחק מסויים, אך לא היה לא מספיק מקום בכונן C. מה עשה האיש? העביר כל מה שיכל לכונן D. כל תיקיה שעברה בדרכו ויכל להעתיקה - העביר. לאחר שסיים את מלאכתו ראה שהתפנה לו מספיק מקום כדי להתקין את חבילת ההרחבה, וכך עשה. האיש בא שמח ומפעיל את המשחק, אך אבוי, השמירות נעלמו? ולאן הם נעלמו? הרגע הוא העביר אותן לכונן D בלי ידיעתו. לא רק שהשמירות נעלמו, אלא שגם כמה תוכנות חדלו מלעבוד. השאלה שלי היא, אם האיש יריץ System Restore ליום לפני שכל הסיפור הזה התחיל (במחשבה שיש לו נקודת שחזור שם…

• 2 תגובות
    • 570 צפיות
  18. Started by roeiw,

:s05:

• 2 תגובות
    • 761 צפיות
  19. שלום לכולם בזמן החראון המחשב שלי הופך כמעט כל קובף קיים בהדרגתיות לכחול משמע הוא דוחס אותו ניסיתי להיכנס ל-C פרופרטיז ושם להוריד את הוי של הדחיסה בכדי לחזור המצב הקודם אך לא קימת אפשרות כזאת. אני כמובן אדמיניסטרטור במחשב,היחיד. איך אני מכיל את עניין החזרת הקבצים לצבע הרגיל על כל הפרטישן???

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by tombraider2003,

הבעיה היא כזאת כשאני מאתחל את המחשב אז הוא ניכנס לי ל כונן C במקום להעלות לי את ווינדוס 98 מה צריך לעשות כדי שהוא יאתחל כמו שצריך חוץ מלהתקין מחדש חברים?????????????

• 2 תגובות
    • 788 צפיות
  21. ולדפוק אותם כאילו אין מחר? תודה

• 2 תגובות
    • 691 צפיות
  22. אופס: ב-AMD חשפו כי חלונות 10 תגיע ביולי 2015 לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%90%d7%95%d7%a4%d7%a1-%d7%91-amd-%d7%97%d7%a9%d7%a4%d7%95-%d7%9b%d7%99-%d7%97%d7%9c%d7%95%d7%a0%d7%95%d7%aa-10-%d7%aa%d7%92%d7%99%d7%a2-%d7%91%d7%99%d7%95%d7%9c%d7%99-2015/

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  23. Started by nizansm,

אהלן! אני תוהה ומחפש המון זמן אם יש דרך שאפשר להפעיל את מנהל המשימות - Task Manager של Windows Vista בWindows XP משום שהם הוסיפו לו הרבה דברים והוא קיים בגרסא הרבה יותר טובה.

• 2 תגובות
    • 776 צפיות
  24. Started by natan805,

למשל יש Windows 7 Ultimate Hebrew x64 ויש Windows 7 Ultimate Hebrew x86 מה זה ה84 ומה זה ה86 ומה ההבדל בביצועים כי אני ממש לא מבין בזה

• 2 תגובות
    • 7.4k צפיות
  25. Started by Elad87,

איך אני מתקין את ה SP3? נראה העדכונים ב windows אצלי סגורים וזה לא מראה לי שאני צריך להתקין.. יש לי גירסה לא מקורית של הווינדוס במידה ואני אתקין SP3 זה יעשה בעיות?? זה מעצבן כי אני לא יכול לשחק GTA 4 בלי ה SP3

• 2 תגובות
    • 585 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.