עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by __MIKO__,

בפרטישן שבו יושב מערכת ההפעלה ( דיסק של 60G מחולק ל13-47 של ווסטרן), לאחר מחיקות של קבצים כדי לשחרר מקום, אין שום שינוי בfree space כשאני עומד על C וקליק ימני. מה גם שאין לי מושג כיצד הדיסק התמלא עד לכדי 12.5G כשאת רוב הקבצים אני שומר בפרטישנים אחרים. אגב, כשמחקתי דרך clean disk כן השתחרר מקום. ועוד שאלה, איפה כדי לחפש במיוחד כדי לשחרר מקום?כלומר איזה תיקייה מתמלאת כל הזמן למרות שאני לא שומר שום דבר בכונן זה באופן מכוון?

• 6 תגובות
    • 761 צפיות
  2. עשיתי עידכון של הווינדוסואחרי הריסטרט אני בא להעלות את הקאזה אני רואה אין קאזה!!איזה מוזר!! קיצר התקנתי שוב קאזה אני מעלה את הקאזה והיא לא מתחברת! יש לי SP1

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  3. Started by roKp,

יש לי 1G זיכרון כמה זיכרון וירטואלי להקציב למערכת? תודה....

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. מה לדעתכם הבעיה? זה לא קורה כל הזמן. לפעמים זה כן מזהה, לפעמים לא

• 0 תגובות
    • 592 צפיות
  5. Started by darkie,

מדי פעם אני רואה בTask Manager שהSVCHOST לוקח יותר מידי משאבים זה קורה מדי פעם ודיי תוקע את המחשב, בדרך כלל SVCHOST הספציפי הזה לוקח 30MB מהזיכרון לעומת שאר תהליכי הSVCHOST שלוקחים בסביבות ה5MB. משהו פה לא בסדר? והאם יש עוד תוכנות לפי התמונה שיכולות להיות וירוסים וכו'? http://img358.imageshack.us/img358/2843/fucksvc1ia.jpg

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by lazy-bones,

שלום. אני ממש רוצה למחוק קובץ מסויים, אבל לא משנ הבאיזה מצב המחשב, גם אחרי איתחול, הוא רושם לי שהקובץ נמצא בשימוש איך אני יכול לדעת איזה תוכנה משתמשת בו? והאם אני יכול למחוק אותו למרות כל זה??

• 8 תגובות
    • 743 צפיות
  7. Started by צבי,

במסגרת עידכונים עבור Windows XP ? קבלתי הודעה שלא הותקן עדכון KB910437 האם יש למישהו הסבר?

• 4 תגובות
    • 733 צפיות
  8. Started by zik125,

שלום לכולם יש ברשותי WINDOWS 2000 PROFESSIONAL ואני לא מצליח לפתור בעיה שקיימת כבר הרבה מאוד זמן.כשאני מנסה לפתוח תיקייה(לא משנה איזו) מכל מקום אני מקבל את ההודעה הבאה:IEXPLORER.EXE HAS GENERATED ERRORS AND WILL BE CLOSED BY WINDOWS.YOU WILL NEED TO RESTART THE PROGRAM הנקודה היא שאני רוצה לפרמט את המחשב ולשדרג ל-XP אבל לפני כן אני רוצה לגבות חומר שיש על המחשב(אגב גם אחרי RESTART המצב זהה וגם ב-SAFE MODE).איך פותרים את הבעיה הזו?אשמח לתגובה ועוד יותר לפיתרון בתודה מראשZIK

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  9. :s05:

• 3 תגובות
    • 662 צפיות
  10. Started by most,

שלום לכולם, רוצה להתקין xp למחשב עם לוח asus p5s800-vm , בלוח יש קשיח sata ובקר raid. האם ההתקנה כרגיל כמו בלוח עם ide בלבד או יש להוסיף במהלך ההתקנה דרייברים מסויימים (בתחילת התקנת xp יש אפשרות ע"י לחיצה על f6 להוסיף דרייברים)?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. אני עובד עם win xp pro רגיל (לא 64) מעודכן לפחות עם sp2 (אחר כך זה היה על עדכונים אוטומטים אז אני לא עוקב) אתמול תוך כדי עבודה המחשב "נתקע קצת" כלומר התחיל להיות איטי ועכבר האופטי נכבה ונעלם ממסך, חברתי אותו ל usb אחר והוא חזר , האיטיות המשיכה אז קיבלתי הודעה על עדכוני windows דרך שורת המשימות ואישרתי לעדכן אותם. במקביל חשדתי שיש איזשהו "מזיק" וביצעתי בדיקה של adware והוא לא העלה דבר פרט ל"עוגיות" הרגילות. בגלל שהיה מאוחר וסיימתי לעבוד אז כיביתי את מחשב. בבוקר כשפתחתי אותו הוינדוס הוא הראה את המסך השחור עם סמל של וינדוס אקס-פי, ואחריו נתן לי במקום רשימת משתמשים - תיבת הודעה עם הכותרת "unable to locate component" לגבי הקבצים הבאים זה אחר זה: winlogon.exe, lsass.exe, servic…

• 3 תגובות
    • 830 צפיות
  12. Started by Maor_T,

אני רוצה לדעת אם אפשר לעשות איכשהו באיזושהי תוכנת גוסט קובץ Ghost ל WinXP וכשאני אבוא לפרמט אני רק אעשה שחזור מה Ghost וזה יעבוד לי ... כי ניסיתי פעם בתוכנת Ghost ישנה וזה לא עלה לי ה XP... יש מישהו שעשה אצ זה?

• 8 תגובות
    • 985 צפיות
  13. שלום. יש לי כמה תמונות שהייתי רוצה לשים בתצוגה במערכת הפעלה שלי יש לי WIN XP PRO והוא לא נותן לי להעלות שום תמונה דרך החפש,עיין סוג הקבצים היחידי שהוא מקבל הוא THEME FILES לא אומר לי הרבה התמונות שיש לי הם בJPG.. מישהו יכול לעזור לי להחליף את הרקע המשעמם של הXP העלתי תמונה [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 868 צפיות
  14. דוד שלי אוהב לצפות במבזקי חדשות באינטרנט (כמו אלה בMSN וONE) הוא משתמש בIE וכשהוא צופה בקטע וידאו כלשהו דרך הIE הקטע נתקע לאחר כמה שניות ואחרי שזה קורה אי אפשר להמשיך לגלוש לאתר אחר ללא ריסטרט. בנוסף לכך הדפדפן קופא מדי פעם ומאלץ אותי לעשות ctrl+alt+del כדי לסגור אותו. מה שמוזר זה שאחרי שנתקע הוידאו בIE גם בפיירפוקס אי אפשר לגלוש. עשיתי עדכונים, סריקת וירוסים וספייווארים וכלום לא עזר. מישהו יכול לעזור?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by TermiNal,

שלום לכולם ותודה.. יש לי בעיה בפרמוט אני נכנס להתקנה ורוצה להתחיל לפרמט עכשיו אני רוצה להתקין על כונן C (וגם כרגע הווינדוס מותקן ב-C) אבל הוא לא נותן לי לפרמט את C הוא נותן לי רק להתקין מחדש את הווינדוס בתיקייה שלו אבל לא נותן לי לפרמט את כל הכונן.. אבל שאני רוצה לפרמט כוננים אחרים הוא כן נותן לי לפרמט אולי זה בעיה כי יש לי שתי הארד דיסקים אחד מחולק ל2 ל-C וD והשני לכונן 1 H עכשיו כשאני נכנס להתקנה הוא בהתחלה אוטומטית רוצה שאני יפרמט את H אבל אני לא רוצה כי עליו מגובה כל המידע שלי.. אז אני מנסה לפרמט את C והוא לא נותן אבל את D הוא נותן.. הוא אומר שיש לו בC קבצי temporary אבל אני חייב לפרמט על C מה לעשותת? תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 588 צפיות
  16. Started by Atlon-Xp,

פירמטתי את המחשב (חוץ מכונן אחד שבו השארתי את כול הדברים שאני צריך) ורק מחקתי את הכונן עם הווינדוס עכשיו לאחר שאני עושה פורמט והופך אותו לNTFS והוא עושה את כולההתקנות במסך הכחול בBOOTABLE וכול זה הוא עושה ריסט מגיע לקטע שבו הוא אמור להפעיל את ההתקנה העיקרית שמסביר לך מה הוונדוס עושה וכול זה ולשים שפה וכול אלה זה מראה מסך שחור הרבה זמן ואז זה אומר שיש קובץ חסר או פגום שנקרא- hal.dll, עכשיו ניסיתי שוב ואז זה מראה שיש תיקיה שזה- נראה לי... system\configue משהו כזה עכשיו אני ממש לא יודע מה צריך לעשות ואני נואש (כרגע אני מדבר דרך המחשב של חבר שלי) אני חייב עזרה כול שהיא, ודרך אגב זה אומר לי שאני צריך לעשות REINSTALL לקובץ או משהו כזה... אולי אני צריך להעתיק אותו ממישהו ולשי…

• 3 תגובות
    • 592 צפיות
  17. תמונה ראשונה ג'יבריש במקום עברית , רק ב WinRar תמונה שניה בתפריט יש אופציה "ריקה" [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 740 צפיות
  18. Started by stalbetman,

שלום רב, האם קיימת אפשרות להכין bootable cd לדיסק התקנה של אקס פי? אם כן מה הדרך, כיוון שאני מנסה להתקין את האקס פי הוא לא מאפשר לי כי אין bootable. אני מנסה ככה: שם את הדיסק של אקס פי מפעיל את המחשב מחדש, ומחכה שהוא "יקרא אותו" ואז יפעיל לי מן חלון כחול של הפרמוט וההתקנה, אבל שכנראה בגלל שאין bootable cd הוא לא עושה זאת, יש דרך לעשות? תודה מראש

• 14 תגובות
    • 4.4k צפיות
  19. Started by J0HNiE,

אחרי 5 חודשיים מיקרוסופט גילו את העיצוב VistaXP לWindows XP שהוא בעיקרון העיצוב של Longhorn aka Windows Vista. שהוכן על ידי אחד מהמעצבים הטובים בעולם Francisco Javier Ocasio Gotay aka KoL KoL הכין את העיצוב לפני 5 חודשיים (ויצא לי להשתמש בזה גם) והיום (דצמבר 13 2005) מיקרוסופט הצליחו ליצור קשר עם KoL וביקשו ממנו להסיר את העיצוב. נלקח מNeowin הנה עוד מידע http://www.neowin.net/index.php?act=view&id=31747 אני חושב שמיקרוסופט הבני זונות האלה צריכים לתפוס את הספמרים במקום להתמקד על דברים כאלה... נ.ב עוד סיבה למה לי להשתמש ב

• 6 תגובות
    • 916 צפיות
  20. Started by ravid,

זה המצב שלי, בעבר השתמשתי בדיסק של XP כדי להגיע אל ה DOS אבל עכשיו הוא מפעיל ישר את ההתקנה שלו במקום לשאול אותי אם אני רוצה משהו אחר. הייתי מכין דיסקט הפעלה אבל הדיסקט שלי לא נראה לי תקין וגם אין לי בכלל דיסקטים . אז איך אני מגיע ל DOS? יש מצב שדרך ה Recovery? תודה על העזרה.

21. הייתי רוצה לגרום למחשב לקום לבד בשעה מסויימת בימים ראשון עד שישי ממצב של כיבוי רגיל ולהפעיל איזה שיר. 1) האם זה אפשרי? 2) איך עושים את זה?

• 25 תגובות
    • 2.2k צפיות
  22. Started by Sweet_Tooth,

במחשב של חבר שלי לפני שהווינדוס עולה יש מסך כחול די מפחיד עם הרבה דברים עם ו CHKDSK /F או משהוא כזה יעני לעשות סריקה וכאלה יש דרך אולי שתאפשר לי לכנס לווינדוס הזה כי אני ממש לא רוצה לפרמט יש עוד ווינדוס מותקן על המחשב אבל הוא צריך את הראשון מה לעשות??

23. מידי פעם כאשר המערכת עולה המחשב נתקע ולאחר ריסטרט אחד עד שלושה המחשב ממשיך לעבוד , הסתכלתי ב EVENT VIEWER וזה מה שכתוב : The COM+ Event System detected a bad return code during its internal processing. HRESULT was C0000005 from line 44 of d:\qxp_slp\com\com1x\src\events\tier1\eventsystemobj.cpp. Please contact Microsoft Product Support Services to report this error. לפי מה שקראתי מחיפושים ב GOOGLE זה נגרם כתוצאה מעדכוני אבטחה אבל לא רשום באף מקום איך לטפל בזה , אשמח אם מישהו יודע איך לעזור. המשך יום מעולה

• 0 תגובות
    • 638 צפיות
  24. Started by dids22,

מה אומרים הדברים שסימנתי בתמונה? תוודה!! [attachment deleted by admin]

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by vovka43r,

אהלן חבריה, היה לי וינדוס XP עם SP1 והיה לי טוב איתו. לעדכן לSP2 לא יכולתי כי החלונות שלי לא "חוקי" יענו. בקיצר מצאתי גרסת SP2 והתקנתי. מאז... רק בעיות. המחשב כל הזמן אומר שלא מספיק לו "וירטואל ממורי", כל הזמן Errors. תוכנות מסויימות לא ניתנות להתקנה. נמאס! האם יש מצב שהגרסה שלי דפוקה? בכל מקרה אני חוזר לSP1 שהיה לי, שם הכל עובד.

• 3 תגובות
    • 580 צפיות

דיונים חדשים בפורומים