עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by Goolip,

אז ככה ,הייתה לי בעיה בווינדוס ,הוא לא הציג לי את העיברית כמו שצריך בכל התוכנות (לדוגמה ב ICQ ותוכונות אחרות...) אז החלטתי לנסות לסדר את זה ע"י התקנה מחודשת של הווינדוס ,משהו בדרך השתבש וההתקנה נעצרה באמצע ,עשיתי ריסט ואחרי זה היא כבר לא המשיכה עכשיו מה שקורה זה שאני מפעיל את המחשב ההתקנה מתחילה ואחרי שנייה הוא עושה ריסט אוטומטי ככה שהמחשב נכנס ללופ ולא הצלחתי לסדר את זה... :'( קצת עזרה חברים ,אני נואש... תודה מראש לכולם

• 2 תגובות
    • 605 צפיות
  2. שלום לכולם! אני לא יודע אם השאלה הזאת כבר עלתה בפורום (בכל אופן, לא מצאתי אשכול בנושא הזה)... בכמה מקומות ואפילו בכמה חנויות (ביניהן רשתות כמו באג ואופיס דיפו) נכתב כי מי שקנה מחשב (נייח או נייד) עם מערכת הפעלה ויסטה אחרי סוף יוני או יולי (לא זוכר במדוייק), זכאי לשדרוג מערכת ההפעלה ל-windows7 בעלות משלוח בלבד. מישהוא יודע על זה משהו? מישהוא קנה את השדרוג בדרך הזאת? מישהוא יודע מה היא "עלות המשלוח" הזו, איך זה עובד ועם מי יוצרים קשר כדי לקבל אותה? מי שולח? איך שולח? ובכלל, מה זה אומר? האם זה לכל מחשב שנרכש עם ויסטה אחרי התאריכים האלו, או רק למחשבי HP לדוגמא, שמצהירים שיש להם את המבצע הזה? תודה מראש, עידן

• 3 תגובות
    • 865 צפיות
  3. Started by jambo,

החלפתי את win98 ב win xp ב win98 היו דרכים\כלים לשפר את המערכת, כך שwin98 תנצל כמה שפחות את משאבי המערכת ותותיר משאבים פנוים לתוכנות אחרות. [כמו איחוי , סורק הדיסק ,רזולוציה נמוכה,הורדת תוכנות מתפריט התחלה ועוד ] לכן אני מבקש לקבל עיצות איך אני גורם ל winxp לצרוך כמה שפחות משאבים .בכדי שמשאבי מערכת רבים יהיו פנויים. חלק מהדבברים קיימים גם בwinxp למשל את סורק הדיסק לא מצאתי .הקובץ msconfig [ קובץ תצורת המערכת ] השתנה. אני לא מצליח להוריד תוכנות מקובץ התחלה המחשב שלי משמש בעיקר למשחקים ואינטרנט. הערה : כאשר השתמשתי במחשב ב win 98 לאחר הפעלת המחשב היו לי 94% משאבים פנויים ז"א 6% מנוצלים כיום ב win xp בהפעלת המחשב יש לי 12%--15% משאבים מנוצלים ז"א שרק 85%--8…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by lioryb,

האם יש למייקרוסופט גרסות נסיון? אני מתלבט האם לרכוש VISTA או XP (וכמובן מתלבט האם זה יהיה 32 או 64ביט), והייתי רוצה להשיג גרסת נסיון, לפני שאני רוכש רשיון בסכום גבוה. תודה לעונים

5. Started by GerberMan,

שלום לכולם, התקנתי עכשיו וינדוס 7 חדש דנדש עכשיו, אחרי שהתקנתי את חיבור האינטרנט שלי והכל עובד מצוין, פתחתי משתמש נוסף בוינדוס ומשום מה החיבור הזה לאינטרנט לא מופיע אצלו... בנוסף, כל פעם שאני מחליף בין המשתמשים, לא מנתק אותם אלא מחליף, חיבור האינטרנט במשתמש הראשי מתנתק. מישהו יודע מה לעשות? תודה!

6. Started by x-dude,

אם כן אז מאיפה? ורשום שזה upgrade, מה אני עושה אם אין לי בכלל מערכת הפעלה?

• 1 תגובה
    • 782 צפיות
  7. Started by DarK_NaF,

הסיפור הוא כזה - היה לי פעם משחק - שאחרי שסיימתי אותו מחקתי אותו באופן ברוטאלי למדי (Shift+Del)...כי לא היה קובץ Uninstall... משום מה לא חשבתי להסיר דרך Add\Remove Programs... בקיצר...החלטתי להתקין אותו מחדש כדי להסיר דרך הוינדוס XP... התחלתי בהתקנה ולפתע מופיעה לי ההודעה הבאה, ואחרי שאני סוגרת אותה היא מופיעה מחדש עד שעשיתי End Task להתקנה... ההודעה מופיעה עוד לפני שאמרתי לו איפה אני רוצה להתקין... מה זה רוצה ממני?!

• 18 תגובות
    • 2.7k צפיות
  8. תראו אנשים יש לי כבלים עם ברק ואני מתחבר אליהם בעזרת החיגן Barak013 L2TP לאחר שהתקנתי sp2 אני מסנה להתחבר לחיגן והוא אומר לי משהו שלא ניתן להגיע למשחב המארח קיצר משהו חוסם אותו אז ביטלתי תפיירוואל של ווינדוס גם כן הוא לא רוצה להתבחר אז אישרתי את החיגן בפיירוואל של ווינדוס וגם לא רוצה לעבוד מה לעשות??????

• 8 תגובות
    • 662 צפיות
  9. Started by Eden 6600,

בוקר טוב לכולם! אז ככה, אני קונה עוד מעט מחשב חדש אבל למחשב שאני כרגע משתמש בו יש בעיה קטנה. בכל פעם שאני מפעיל אותו וה-W-XP עולה, גם כמות הזכרון עולה ל-240Mb בערך ואני לא מפעיל אף תוכנה בהפעלה! לעומת זאת אני רואה אצל חברים שלי שבכל הפעלה מופיעים הרבה אייקונים בסרגל הכלים מצד שמאל (במערכת עברית) והזכרון שלהם עובד של 130 מגה בערך. למחשב יש כרטיס זכרון של 128 מגה. מישהו מכיר את הבעיה?

• 7 תגובות
    • 792 צפיות
  10. Started by Holography,

מרגיש קצת מטומטם שלא מצאתי את זה לבד, מקווה שזה אפשרי...

• 2 תגובות
    • 4.4k צפיות
  11. Started by yp3,

כברירת מחדל הפיירוול של WINDOWS פותח גישה עבור שיתוף קבצים ומדפסות רק לרשת שלו. במשרד אצלינו ישנם 3 רשתות עם נתבים בניהם, רציתי לדעת אם אפשר במקום אחד להוסיף לפיירוול את הרשתות האחרות או שצריך לעבור כלל כלל כדי לשנות את ההגדרות? (השאלה היא על WIN 7 וגם XP) תודה מראש

12. האם יש דרך/פקודה שתאמר ל-windows לא לבצע בדיקת כוננים לאחר BSOD או לאחר כיבוי והדלקה לא מסודרים?

• 5 תגובות
    • 977 צפיות
  13. Started by mazoneli,

שלום שאני רואה סרט בסטרימינג דרך הדפדפן ה WMP קופץ למסך מלא וא"א לסגור אותו, רק ע"י log off מישהו מכיר יודע עזרה בבקשה.

• 0 תגובות
    • 585 צפיות
  14. Started by Libby,

שלום אנשים....אני חדשה בתחום המשבים.... לפני כחודש רכשתי מחשב,בעל חלונות: windows xp pro.... באנגלית. באיי סי קיו משאירים לי הודעות בעיברית בזמן שאני באופליין, וכשאני מתחברת אני רואה את זה בסינית ספרותית... ובאנגלית לפעמים כשאני מקלידה והוא כותב אותיות אחרות לגמרי... אני נואשת, לי ולמחשב שלי אין שפה משותפת... :s05: כך שאם יש פה מישהו שמסוגל לעזור לי אני אשמח מאוד...

• 11 תגובות
    • 950 צפיות
  15. שלום, התקנתי XP Pro והכל עובד טוב וחלק וממש מהיר רק בעיה אחת. כל פעם שאני מזיז חלון ה-CPU קופץ ל-50 ! מעבד amd 5600 . וירוס לא נראה לי הבעיה כי הוינדוס רק הותקן כרגע. מה לדעתכם יכולה להיות הבעיה? תודה

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  16. מצ"ב screenshot מה זה? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 645 צפיות
  17. Started by Nathan_S,

האם ניתן להתקין ולעדכן Windows בלי כונן אופטי רק דרך קורא כרטיסים. הייתי רוצה לפרק מהמחשב את הכונן האופטי, ולהשתמש בכרטיסי זכרון בלבד.

• 2 תגובות
    • 808 צפיות
  18. החלפתי היום לוח אם למחשב, מן הסתם כעת הווינדוס עולה לי ובאמצע קורס ונכנס ללופ. מה שאומר שצריך להתקין אותו מחדש. עד כאן אין בעיה. הבעיה היא שההארד דיסק שלי מלא עד אפס מקום, כשהמסך הכחול של התקנת הווינדוס עולה ומגיע לחלק של בחירת המחיצה להתקנת הווינדוס, כשאני בוחר את המחיצה היחידה שלי, הוא רואה שאין מקום, ואומר לי שהוא לא מזהה את המחיצה ושאני צריך למחוק אותה. אני משער שכשאני אעשה את זה, יימחק כל התוכן של ההארד דיסק וכולנו לא רוצים שזה יקרה. חשבתי ללכת לדוס לפני שהווינדוס מנסה לעלות ולנסות להעתיק כמו ערבי את התוכן ואז לפרמט את ההארד דיסק ולהתקין הכל מאפס. השאלה היא איך להגיע לדוס לפני שהווינדוס עולה, ואולי בכלל אני טועה ויש דרך יותר קלה להתגבר על הבעיה.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  19. Started by itsik1231995,

אני משתמש במחשב שלי כיומן ואני צריך גג'ט של לוח שנה שאפשר לסמן על תאריכים מסויימים מה יש בהם (כמו הפאלפונים) חיפשתי הרבה זמן ולא מצאתי שום דבר ... אם אפשר עזרה .. תודה

20. זה קורה לאחר דקה בלבד, למרות שמוגדר לו בpower options להירדם רק לאחר שעה. גם בadvanced settings בדקתי שכל אופציות השינה (כולל של הHDD) על never, עדיין ללא הועיל. ראיתי שהרבה מתלוננים על זה, ישנם כל מיני פתרונות שונים ומשונים ברשת, אף אחד מהם לא עובד אצלי.

• 7 תגובות
    • 2.3k צפיות
  21. Started by rambo88,

שלום כשאני לוחץ על המחשב שלי קליק ימני עם העבר מופיע לי manage ואני זוכר שהיה שם ניהול פתאום נהפך לmanage עכשיו אני לוחץ על זה הוא רושם אין אפשרות לאתר את null וודא שהקלדת את השם נכון עשיתי חיפוש מצאתי ת'קובץ אני רואה אותו בתוך התיקיה של הווינדוס אז למה הוא רושם שהוא לא מוצא??תודה ונא לא לענות בשבת

• 1 תגובה
    • 571 צפיות
  22. היי, לפני שבוע פרמטתי והתקנתי "חלונות" מחדש (SP2 כולל כל העדכונים), ונתקלתי בתופעה שלא היתה אצלי מקודם: לפני שבוע הייתי יכול להוריד 5 הורדות במקביל ועכשיו רק 2 במקביל. אני מדבר על הורדות רגילות של קבצים במחשב (קליק ימני ו-save as, לא על הורדות של טורנטים\חמורים\פרדות וכו'.. ) לא מצאתי את הפתרון לבעיה, משהו יכול לייעץ ? תודה

• 2 תגובות
    • 758 צפיות
  23. Started by itayze,

לאחר שפירמטתי מכיון שקובץ אחד היה חסר בתיקייה של windows והמחשב לא עלה התקנתי את 2000 שוב לאחר פירמוט , הכל הלך בסדר בלילה סגרתי את המחשב , יום למחרת אני פותח את המחשב הוא מעלה את מסך הטעינה ומסיים אותו , לאחר מכן מופיע מסך שחור והמסך מהבהב . פימטתי , התקנתי xp , סגרתי את המחשב בלילה , יום למחרת אני פותח את המחשב , מסך הטעינה מסתיים המסך נהיה שחור ומתחיל להבהב. התקנתי שוב xp והדבר חזר על עצמו .... מה יכולה להיות הבעיה ?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. יש אפשרות לבטל את הצורך בסיסמא? כדי שהמחשב יגיע לשולחן העבודה לבד בלי צורך בהקלדת הסיסמא?

• 2 תגובות
    • 648 צפיות
  25. הבנתי שזה קשור לWINDOWS XP..שעושה בעיות כשמדובר בכרטיס רשת מובנה מישהו פה יודע איזה FIX פותר את זה?

• 5 תגובות
    • 839 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.