Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
יש לחבר שלי מחשב שמערכת ההפעלה (98) הפסיקה לתפקד, אבל הוא צריך מאוד את האימיילים שלו, אני צריך דרך שבה אני אוכל להעביר את האימיילים למחשב שלי (XP) ומשם אני כבר אסתדר. תודה!
-
- 1 תגובה
- 630 צפיות
-
-
טוב אז ככה.. יש לי מערכת הפעלה XP בכונן C, התקנתי מערכת הפעלה נוספת בכונן אחר והמערכת נפלה באמצע התקנה אז ככה שיש לי עכשיו תפריט של XP עוד מערכת אחת... ו_SETUP חוץ מ-XP הכל נופל ואין לי אפשרות להתקדם. השאלה איך אני מוחק את מערכת ההפעלה השנייה ונשאר רק עם ה-XP ומבטל את התפריט בהתחלה... האם מחיקה של הכונן שבו נמצאת מערכת ההפעלה שנפלה תעזור?. (דרך XP) האם זה יבטל גם את התפריט?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן, לכל הגאוני ווינדוס שמסתובבים פה - הנה איזה אתגרון: כשאני עושה דאבל קליק על הכונן של המחשב נפתח לי חלון החיפוש (יענו לחפש בכונן). כדי להוכיח שזה לא באג (למרות שזה לא מוכיח...), כשאני לוחץ כפתור ימני אני, האופציה הראשונה- חיפוש, מודגשת, בעוד האופציה השניה - אקפלור, לא מודגשת (ראה תמונה). איך משנים את זה? תודה עופר [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
לכבוד השנה החדשה חברת מייקרוסופט משחררת עידכון לנגן המדיה פלייר.. כרגע זמין בגרסא 10. חודש הבא.. יהיה זמין בגרסא החדשה Microsoft Windows Media Player 11 שכרגע זמינה במערכת ההפעלה ויסטא. האשכול יעודכן שתהיה שנה אזרחית טובה ;D
-
- 25 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
-
תוכנה סיסמאות שלום אני משתמש בחלונות XP, יש לי 2 מחיצות C, D. אני רוצה לעשות מחיצה אות כונן D יהיה חסומה בעזרת סיסמה שמישהו יפתח כונן D ויבקש ממני להכניס סיסמה נכונה. אני נסיתי להפוך ל - NTFS ולעשות שיתוף. אבל לצערי לא עזר הוא לא ביקש סיסמה. האם יש תוכנה קטנה שעושה דבר כזה עם סיסמאות? למה אני רוצה כזה? בגלל שילדים שלי לא יגעו לי בכונן D, כי יש שם אימיילים ששמרתי אישיים, ויש קבצים אישיים חשובים. כדי שלא יגעו משם ולא ימחקו לי קבצים חשובים. אודה לכם מאוד מאוד אם תעזרו לי לימ צוא פיתרון בתודה מראש מייקל
-
- 3 תגובות
- 887 צפיות
-
-
hello:D i install winx64 and i have a prob i cant write in hebrew and i see all the hebrew from left to right if someone can help me plz 10q
-
- 3 תגובות
- 684 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם נעילת מקלדת.... לפעמים המקלדת איכשהו "ננעלת" ואי אפשר ללחות על כלום המקשים לא מגיבים ואז צריך לעשות ריסט שזה יחזור למצב שבו יפעל משו ואין לי עכבר חחח באסה :[ ואז ריסט ריסט והמקלדת לא מגיבה לא יודע למה
-
- 4 תגובות
- 27.9k צפיות
-
-
אני רוצה לשמור אתר שלם, ז"א כולל הקישורים לעמודים הבאים, כך שאני אוכל להשתמש בו גם כשאני לא מחובר לאינטרנט. מישהו יודע אם זה אפשרי? אם כן-איך?
-
- 2 תגובות
- 736 צפיות
-
-
האם איחוי דיסק לעיתים קרובות, פוגעת בדיסק הקשיח? כלומר אם אני עושה איחוי פעם לשבוע למשל...זה מקצר את חיי הדיסק?
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
אני משתמש ב - WIN XP PRO זה זמן רב. פירמוט אחרון לפני כחצי שנה. מקפיד מאוד על מחשב נקי מוירוסים וסוסים טרויאנים למיניהם. בימים האחרונים החלה אצלי תופעה מוזרה. כשאני לוחץ עם העכבר על start או באקספלורר על favorites מופיע לי התפריט לשבריר שנייה ומיד נעלם. התופעה ממשיכה כך מספר לחיצות רב ורק לאחר מכן בלחיצה העשירית בערך התפריט נישאר ולא נעלם. אולי מישהו יודע כיצד ניתן לפתור תקלה זו ומדוע היא הופיעה. תודה
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
-
-
שלום חברים, רציתי בבקשה לברר איזו מערכת הפעלה עובדת יותר מהר,XP SP2 PRO או XP MEDIA CENTER? האם יש לכם כתבות או מאמרים בנושא?
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כשאני נכנס למנהל המשימות אז אני רואה שהתוכנית System Idle Process מנצלת 97-99 מהמעבד מה זו התוכנית הזו? מה קורה?.... בקשה עזרו לי
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב, הדיסק שלי מפוצץ ומצאתי כי ספריית C:\WINDOWS\SoftwareDistribution\Download\6ca7b3a8efd5a9b6f87fff395a2eb989 תופסת מעל 1/2 ג'יגה. אני מריץ Win XP SP1 ולפי מה שבררתי הספרייה שציינתי כוללת התקנה של Win XP SP2 (שאין בכוונתי לעשות). האם ניתן בביטחון למחוק את הספרייה? האם ניתן בבטחון למחוק את כול C:\WINDOWS\SoftwareDistribution\Download\ ? תודה, אבירם.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לאחרונה אינני מצליח לכבות את המחשב ע"י לחצן כיבוי כללי ON-OFF . יש רעיונות מדוע? פנטיום 4 ,WIN XP HE.
-
- 2 תגובות
- 743 צפיות
-
-
חבר שלי שכח את הסיסמא לחשבון שלו, פעם עשיתי את זה דרך כניסה למצב המתנה אם אני לא טועה... רק ששכחתי איך נכנסים למצב המתנה
-
- 3 תגובות
- 730 צפיות
-
-
במחשב יש לי כונן קשיח C, כונן דיסקטים A, כונן CD E וכונן צורב DVD F. צצו לי שני כוננים נוספים D ו G שכתוב לידם DVD DRIVE. מי אלו ומה צריך לעשות איתם?
-
- 5 תגובות
- 652 צפיות
-
-
האם הגיוני שה-explorer (לא הדפדפן) של חלונות משתמש בכל כך הרבה זיכרון? 38,000 K [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 681 צפיות
-
-
יש לי מודם חיצוני us robotrics אני נותן לאקס פי לזהות אותו ולהתקין אותו לבד (כי אין לי דרייברים שלו, פשוט לא מוצא..) ואז הכל עובד מעולה הבעייה: לאחר איתחול\כיבוי שוב פעם המודם לא מזוהה ואני צריך להוסיף אותו מחדש. מה הבעייה? מה הפתרון?
-
- 2 תגובות
- 587 צפיות
-
-
בטח אתם מכירים.. אבל בתור טסטר אני אתן לכם כמה גודיססס אז ככה.. יש להכנס לאתר: http://ideas.live.com/ לאחר הכניסה יהיה לכם בצד ימין של המסך למעלה.. Beta users sign in here בכניסה יש להכניס.. כתובת מייל של הוטמייל או MSM בסיומת COM!!!!! מכייון שהשירות פתוח כרגע רק לכתובות האלו. בתור טסטר של Windows Mail Beta ו- Messenger 8 beta כרגע אין לי הזמנות.. ברגע שיהיו לי אני אעדכן ומי שירצה אני אשלח לו.. כל הדפי הרשמה לאתר IDEAS מלבד MESSENGER שלא זמין בשלב זה. Sign up for product updates* http://www2.imagine-msn.com/minisites/wind...us&product=LIVE http://www1.imagine-msn.com/minisites/mail...px?locale=en-us http://www1.imagine-msn.com/minisites/wind...u…
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אוקיי אני חדש כאן.. ואני מעדכן אשכול מרכזי של ויסטא באתר בארץ.. אני אתחיל לעדכן גם כאן אם זה מעניין מישהו!.. תהנו סיקור- Microsoft Windows Vista Build 5270 לאחר 11 שעות של הורדה.. ולאחר שעה של התקנה.. זה התוצר הסופי! חלונות ויסטא גרסא אחרונה לשנת 2005. לבנתיים זה החלק הראשון לאחר יממה שלמה של התנסות בגרסא.. חלק 2 יבוא קצת יותר מאוחר! [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, העליתי בהתחלה את הנושא בפורום אוברקלוקינג וקירור...אבל אחרי שיחה קצרה הבנתי שהבעיה לא קשורה לכרטיס, אלא לתוכנות שאני משתמש בהן התקנתי את גרסת התנסות של XPx64, ואת הדרייברים המתאימים, גם של ATI מאז, תוכנת TRIXX לא עובדת, אז ניסיתי את ATI TRAY TOOLS שגם מסרבת לעבוד (אחת בגלל שאין לה גישה ל low level driver, והשנייה בגלל שאין לה אפשרות גישה לביוס, אפילו שמותקנת בה תמיכה ב LOW LEVEL DRIVER). התוכנת ATI TOOL, לעומת זאת, כן עובדת (מזהה טמפ', מאפשרת לשנות את מהירויות הזיכרון והמעבד וכו) מה אני אמור לעשות כדי להפעיל את TRIXX? ממה הבעיה בכלל נובעת? והאם קיימות תוכנות אחרות ל OC ל-64 ביט?
-
- 0 תגובות
- 582 צפיות
-
-
איך אני מבטל ב "שחזור מערכת" של Windows את השחזורים הקודמים? אני רוצה ליצור אחד חדש עכשיו, ולמחוק את הקודמים. איך אני עושה זאת?
-
- 5 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שלום איך אני מקליט חצי שיר מהווינאמפ? זאת אומרת אני רוצה לקצר שיר רגיל ואחר כך לשמור אותו... האם יש דרך לעשות את זה?
-
- 1 תגובה
- 521 צפיות
-