עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by oleg,

שלום לכולם! אני חייב בדחיפות להסתיר או לשים סיסמא לסיפרייה שלי של קבצים שאני לא רוצה שמשתמשים אחרים יוכלו לראות. איך עושים את זה? האם אפשר דרך הווינדוס? (XP) ההארדיסק שלי מפורמט FAT32 אמרו לי שזה לא טוב לזה...אם אי אפשר דרך ווינדוס אז בבקשה תגידו איזו תוכנה עושה את זה הכי טוב? (ואם אפשר אז שלא יכווץ את החומר) תודה מראש!!!!

• 6 תגובות
    • 815 צפיות
  2. Started by erbrt,

שלום חברים, התקנתי ווינדוס חדש על הרד-דיסק חדש, בהתקנה כנראה לא הגדרתי משהו נכון ונתקעתי עם המצב הזה (מצורף בתמונה), איך אני יכול לאחד את שני המחיצות הUNALLOCATED האלה ביחד? בנוסף - אני רוצה שבכונן C ישאר 100 ג'יגה ולא 420 כמו שיש עכשיו... איך עושים את זה? Uploaded with ImageShack.us תודה על העזרה

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by e.s,

אני חושב שנכנס לי וירוס למחשב ושיתק לי את הדרייברים בכל פעם שאני נכנס לקובץ שמע או וידאו אני מקבל הודעת שגיאה ניסיתי לעשות עדכון מנהלי התקנים ולא עזר מה אפשר לעשות? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 492 צפיות
  4. Started by airparker,

בהודעה הוא כותב לי: ההוראה ב 0x1000a7ea ביצעה הפניה לזיכרון ב 0x1000a7ea לזיכרון לא היתה אפשרות להיות read לחץ על אישור כדי לסיים את פעולת התוכנית לחץ על ביטול כדי לאתר באגים בתוכנית הוא מראה לי תהודעה כל פעם אחרי שאני יוצא מתוכניות (תוכנות וכו..) איך אני פותר תבעיה תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 685 צפיות
  5. שלום לכולם, היום התקנתי ויסטה ובאתי להתקין את חבילת השפה בעברית מה-WINDOWS UPDATE באמצע ההורדה של חבילת השפה, נתקע האקספלורר ונסגרה ההורדה דרך ה-WINDOWS UPDATE, ועכשיו כל פעם שאני מנסה להפעיל את העידכון של החבילה מופיעה לי בסוף הודעת השגיאה מס' 2, בדקתי באתר MICROSOFT מה אפשר לעשות עם שגיאה זו, נתנו איזה קובץ תיקון בשביל זה, אבל כל פעם שאני מנסה להפעיל את קובץ התיקון אני מקבל את השגיאה הבאה: "The update does not apply to your system" וכל פעם שאני מנסה להתקין מחדש אני מקבל את אותה שגיאה, חרשתי את האינטרנט ולא מצאתי פיתרון, וכל זה בגלל שאני עושה התקנה של החבילה, הוא לא מוריד מחדש כי הוא רואה שיש לו כבר את הקובץ, אבל הקובץ פגום כי ההורדה שלו נפסקה באמצע אז... התקנה נכשלת ואנ…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by Chymes,

איך זה עובד? אני מחפש קרוב לשעתיים ועדיין לא מצאתי.

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  7. שמעתי על התופעה הזו של גרסאות ווינדוס "משופרות" שמופצות ברחבי הרשת, הכוונה היא לאלו : http://news.walla.co.il/?w=/4/768233 מישהו יכול להמליץ לי על הגרסא ההכי טובה? או לספק לי אתר שסוקר את הגרסאות.. לא, לא מקום להוריד וכדומה, חלילה וחס! ועוד שאלה, האם חוקי לדבר על גרסאות האלו כאן? אם זה עובר על חוקי הפורום אז מצטער מראש!

• 3 תגובות
    • 716 צפיות
  8. Started by Vissor,

יש לי בעיה ברמקולים ...יש לי מערכת logitech 5.1 התקנתי אתמול vista ultimate, התקנתי דרhברים של קול,הם עובדים טוב, כאשר אני עושה בדיקה של כל הרמקולים אז חמישתם עובדים טוב,אבל אם אני שומע דרך winamp או media player רק הרמקולים הקידמים עובדים!!...האחורים עובדים חלש מאוד ומוציאים צליל לא נקי...ב xp הכל עבד טוב,בדקתי כבר את כל ההגדרות של ה ווינדוס ושל ה ווינאמפ...חיפשתי בגוגל וראיתי של עוד הרבה אנשים יש אותה בעיה...אם מישהוא יודע פה איך לפתור אותה אני אשמח לקבל תשובה...תודה אם לא אני חוזר ל xp....

• 3 תגובות
    • 860 צפיות
  9. Started by yotam.m,

שלום חברים, אתמול התחילה בעיה מוזרה באחד מהמחשבים ברשת (WIN 10) שאינו מצליח להתחבר לשאר המחשב ברשת. דברים שעובדים: 1. כל המחשבים רואים אחד את השני כולל תיקיות משותפות ורואים גם את שלי (WIN10) 2. המחשב שלי (WIN10) שולח פינג לשאר המחשבים ברשת כולל שליטה מרחוק (RDP) שגם עובדת. * לא מצליח לגשת לאמצעי אחסון משותפים באף אחד מהמחשבים (שניהם מריצים WIN7) ניסיתי לאתחל תהליכים ולחפש בעיות במתאם אצלי אבל לא הצלחתי להתקדם מפה יש רעיונות?

10. *כותרת* למה צריך תיקיה של 32 ותיקיה של 64 בנפרד?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  11. Started by badtoyboy,

קניתי היופם כ.מסך תומך DX10, והשאלה שלי - האם עדיף להתקין VISTA בשביל ה DX10 (יש לי 2GB RAM, ATHLON X2 4000+ SEAGATE 7200.11) או להתקין את הפאטצ שמאפשר להשתמש ב DX 10 ב WINDOWS XP ? תודה מראש~!

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. מי יכול לעזור? מאז זהתקנתי את SP3 הדפסת האימיילים מה Outlook express הפכה להיות קטנה ובלתי קריאה

• 0 תגובות
    • 972 צפיות
  13. Started by hichcock,

היי. יש לי בעיה עם כל מיני דברים של הויסטה שקופצים לי.... כל שניה קופצות לי הודעות האם לאשר התקנה זה ושימוש זה, גם כששיניתי את השמות של הכוננים הקשיחים הוא רשם שצריך אישור של ה-administrator והקפיץ הודעה אישרתי ועשה. יש דרך לבטל את הבקשה לאישור כל חצי שניה??? אני חדש עם ויסטה.... רחמים.... תודה מראש!!!

14. Started by Dmoney,

טוב, היכונו לבעיה רצינית... יש לי 2 כוננים קשיחים במחשב. על אחד מהם (לא זה עם מערכת ההפעלה עליו), איחסנתי כמה קבצי טקסט אותם הצפנתי בעזרת אופציית ה-EFS של WinXp. EFS = Encrypted File System. הבעיה מתחילה עכשיו...ביצעתי אתחול לכונן השני והתקנתי מחדש את ה-Windows. כשניסיתי לפתוח את הקבצים המוצפנים ניתקלתי בהודעה "Access is denied" מה אני יכול לעשות עכשיו ?

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by ido-nava,

שלום התקנתי חלונות ויסטה לפני כמה ימים במקום חלונות XP. (ה-XP מחקתי) עכשיו החלטתי להחזיר את XP במחיצה נפרדת וכך עשיתי התקנתי אותו במחיצה שביצעתי עם Partitionmagic8 ופתאום אני לא רואה את חלונות ויסטה וXP ישר קופץ ... יש לציין שהתקנתי את XP במחיצה נפרדת והמחיצה של ויסטה עדין קיימת עם כל תוכנה. מישהו יודע איך אני יכול ליצור שיהיה לי הודעה שאני יבחר באיזה וינדאוס לבחור לפני שהוא עולה ? תודה !

16. Started by gggil,

הייתי רוצה לשדרג ל64 ביט, הבעיה היא שזה קצת בעייתי בשבילי כרגע לפרמט וחשבתי אם יש אפשרות כזאת של עדכון שתחליף את הווינדוס 32ביט שיש לי כרגע. מין שדרוג תודה מראש, גיל

• 2 תגובות
    • 746 צפיות
  17. Started by 3d_max,

שלום לכולם. המחשב עולה, מגיעים אייקונים (XP) ואז לוקח בערך 2 דקות עד שאפשר להפעיל תוכנה מסויימת - זה בקצרה. המחשב חדש לגמרי, התקנתי תוכנות שונות והכל היה בסדר, עד שנדפק המודם adsl usb ובזק החליפו לי למודם רשת, eci router b focus 270 pr ומאז החלה התופעה. בתחילה היה מותקן נורטון שעלה עם איקס אדום - ואחרי 2 דקות עובר למצב פעיל אז חשבתי שהבעיה בנורטון, אבל לא! התקנתי את קספרסקי - וגם כאן רק לאחר 2 דקות הוא הופך לפעיל. בדקתי services וגם msconfig ולא מצאתי שום דבר חריג, וכמובן שהמחשב נסרק גם על ידי תכנת וירוסים און ליין וגם אוףליין, וע"י ספייבוט ואד אווור... אני חושב להתחיל לבדוק בביוס..אבל לא יודע איפה להתחיל. ממי תבוא הישועה? תודה יואב

• 2 תגובות
    • 781 צפיות
  18. איך אני מסיר תכתובת שנשמרה שם מימי הבניים ? כל הסריקות של התוכנות של הרג'יסטרי ושל קבצי הזבל שמחשב לא מחקו את זה...וגם שאני מסמן את זה ולוחץ DELETE ונראה כאילו זה נשמחק זה חוזר ולא נמחק...אותו דבר דבר בשורה של ה"חיפוש" של הווינדוס .. שמסמנים ולוחצים דיליט זה מוחק אבל כמפעילים תחיפוש שוב זה חוזר...מישהו יודע איך מוחקים את 2 השדות ? ואם יש תוכנה שמוחקת את כל האלה... (וזה לא AUTO COMPLETE של האינטרנט אקספלורר) עריכה: ואם אנחנו בפורום ווינדוס: מישהו יודע איך אני משחזר את גודלם של החלונות של הווינדוס כמו שבאו בדיפולט?? גם של המיי קומפיוטר והתקיות וגם של האינטרנט אקספלורר .. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 4 תגובות
    • 691 צפיות
  19. Started by menis,

איך מתקינים אותו דרך הדוס?

• 13 תגובות
    • 2.5k צפיות
  20. Started by RonCohen,

המחשב לא הדלק ברגע שהוא טוען את הווינדוס 7 אז מופיע המסך הכחול אבל הווינדוס ריפייר זה מזהה יש ווינדוס מותקן וגם ההתקנה של הווינדוס מז לעשות אני לא רוצה לפרמט עריכה: לא הצלחתי גם לעלות את המערכת בסייף מודד

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by rotman,

שלום לכולם , אני משתמש ב windows xp והוא לא עולה לי ... הוא רושם לי : windows could not start because the following file i mising or corrupt: \windows\ytem32\onfig\system you can attempt to repair this file by starting windows setup using the orginal setup CD-rom. Selet "r" a the first sreen to start repair ניסיתי להפעיל את המחשב עם הדיסק התקנה של ווינדוס ואז לבחור ב repair אבל אין לי את האפשרות הזאת משום מה. אני צריך עזרה , מישהו מכיר את זה?

• 1 תגובה
    • 590 צפיות
  22. Started by yoni22j,

כשלוחצים על התחל וכיבוי מופיע החלון הקטן הזה עם 3 לחצנים(ראו תמונה) ל3 מצבים שונים; המתנה, כיבוי והפעלה מחדש וכשלוחצים על כיבוי כדי לכבות את המחשב החלון הקטן הזה פשוט נסגר והwindows פשוט עובד כרגיל ולא מתכבה אשמח לעזרה [attachment deleted by admin]

23. לאחותי הייתה הפצצת ספייווארס במחשב. מחקתי את כולם כמעט עם avast, ספיי בוט סירץ' אנד דיסטרוי, וad-aware. אני לא יודע אם הם מהסוג שחוזרים אבל לדעתי לא. מה שנשאר עכשיו זה השאריות. הדף בית באקספלורר נשאר הדף בית שהספייווארס קבעו, ואני לא יכול לשנות אותו בחזרה למה שהיא רוצה. מה אני יכול לעשות (מלבד כמובן פרמוט)? אם זה משנה, המערכת היא winXP עם sp1. תודה. עריכה: אוקיי מתסבר שהוא חוזר. זה משהו מסריח כזה שמעלה הודעות מפוברקות של בעיה בווינדואוס (האלה בסיסם טריי שנראות כמו תמרור צהוב משולש עם סימן קריאה שחור בתוכו). מה אני עושה עם זה לעזעזל אף אחת מהתוכנות שמוזכרות למעלה לא עזרו!!!!

• 3 תגובות
    • 621 צפיות
  24. Started by Haflo,

אני לא יודע מה הסיפור, התקנתי אינטרנט בכבלים ועכשיו הצירוף של שיפט+אלט להחלפת שפה לא עובד לי?! רק מחוץ לאינטרנט אקספלורר זה עובד! מישהו?משהו?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by se7en,

האם יש אפשרות ב-XP לעשות גיבוי בלחיצה אחת. אני רוצה לחבר פעם בשבוע Disk On Key ובלחיצה אחת לגבות את ה-My Documents . משהוא דומה ל-My Briefcase ב-98.

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.