Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
מצאתי את זה נורא משעשע , לראות תיקיה כזאת על דיסק התקנה של המערכת : [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 5 תגובות
- 856 צפיות
-
-
זה נמצא בClasses Root הקטגוריה היא unknown אם אפשר לעשות לזה ייצוא או Export ולהעלות זה ממש יעזור לי.
-
- 1 תגובה
- 632 צפיות
-
-
יש לי את הויטסה פיינל והשאלה שלי איך מתבצעת ההתקנה? זאת אומרת איזה סידי קיי אני צריך להכין לעצמי כי לפי מה שקראתי בקובץ NFO אני צריך את הקוד של ה XP שלי מישהו יכול להסביר לי בקצרה פחות או יותר איך זה ההתקנה שם והכל אני לא רוצה להתקע באמצע בלי שום מערכת הפעלה תודה לכולם
-
- 1 תגובה
- 666 צפיות
-
-
שלום רב. יש לי WIN XP+SP2 ומחשב די ישן..(תראו את המפרט) עכשיו מאחר והמערכת למרות כל מאמצי עדיין לא רצה מהר, אני עושה סריקות נגד רוגלות טוראנים עם 3-4 תוכנות שונות לפחות פעם בחודש אני משתמש באנטי ויורס AVAST ופיירול סיגייט 5.6 עושה איכוי דיסק כל מה שאפשר אפילו הורדתי את כל מה שמעמיס על המחשב בMSCONFIG עכשיו אני רוצה לבטל את כל השירותים שרצים שאני ממש לא צריך אותם למשל יש לי כרגע 36 שירותים רצים בTASKMGR.. ואני רוצה לצמצם קצת.. אגב לכול מי שיגיד לי "תוסיף זיכרון" אז אין כזאת אפשריות יש לי 256MB 266MHZ וזה מה שיש עכשיו מישהו יכול לעזור לי לחסוך בזיכרון וירטואלי כי לא משנה כמעט מה אני עושה יש לי 30-40 MB פנוי (אני בודק את זה באוורט) תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 610 צפיות
-
-
האם למע' החדשה של XP 63bit יש SP2 ? האם ה SP2 הרגיל מתאים גם לגירסה זאת ?
-
- 2 תגובות
- 776 צפיות
-
-
שלומות! יש לי WIN 98SE על הארד דיסק פיזי אחד בגודל 15GB, המחולק לשתי מחיצות (C,D) בגדלים שווים, והווינדוס מותקנת ב- C. מערכת הקבצים היא FAT32. אני מעוניין לפרמט את כולו, להשאיר את המחיצות בדרך שבה הן מחולקות כיום (חצי-חצי), להעביר את ההארד דיסק ל NTFS, ולהתקין עליו (ב- C) את WIN XP Home Edition. יש לי דיסקט איתחול של ווינדוס 98, ואת הדיסקים המקוריים של שתי מערכות ההפעלה הנ''ל. אתם יכולים לתת לי הוראות כיצד לבצע את זה? תודה רבה מראש!
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום וברכה, הפכתי את הפלאפון שלי למודם (Motorola Defy) ועכשיו מעוניין להתחבר דרך המחשב למודם הזה. כלומר לעבוד עם האינטרנט של סלקום. איך אני עושה זאת? נ.ב. יש לי Windows 7.
-
- 0 תגובות
- 767 צפיות
-
-
-
הרבה זמן לא יצא לי לבקר ...כיף לראות שהפורום עדיין שוקק כאן. אני מעוניין להחליף את הויסטה 64 ביט אצלי במחשב,לא מעט קריסות המון "שיהוקים" לא מובנים וחשבתי לעבור ל WIN7 . אני מחכה שתצא באופן רישמי שאוכל לרכוש ומתלבט אם ללכת על גירסאת ה 64 ביט או ה 32 . השימושים שלי הם רבים- מגרפיקה ,וידאו ,משחקים אינטרנט וסרטים בפורמט HD. הדיסקים אצלי בRAID 0 . אודה לעיצתכם לפני רכישה
-
- 1 תגובה
- 735 צפיות
-
-
שלום לכולם בניתי סקריפט (שאני מפיץ אותו בעזרת GPO) שמעתיק לי ערך מסויים ברג'יסטרי ל CURRENT USER הישמתשתי בפקודה REG IMPORT והפנתי אותו לקובץ REG יש בו את הערכים שצריך להוסיף, השאלה שלי היא איך אני יכול לגרום לו להסתכל על הערך הנ"ל ולא לבצע העתקה חוזרת במידה והערך קיים. דבר נוסף אני רוצה לעשות משהו דומה גם עם קובץ שהוא מעתיק שיסתכל לפני אם הקובץ קיים ואם כן שלא יבצע העתקה. אני ישמח אם תביאו לי גם דוגמאות ולא רק הסבר. תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 2 תגובות
- 630 צפיות
-
-
שלום כולם, יש לי לפטופ קטן של פקרדבל, זה המפרט שלו: Windows 7 starter (32 bit)Intel Atom CPU N455 @1.66GHz 1 GB DDR3 Memory 250GB Hard drive Intel Graphics Media Accelerator 315010.1" LED LCD (1024x600)Realtek High Definition Audio הווינדוס שמותקן על המחשב הוא וינדוס 7 אבל עם איזשהי התאמה של פקרדבל כנראה. באופן כללי והמחשב עובד ממש ממש לאט, אני יודע שגם ככה הוא די חלש אבל השאלה שלי היא אם אני אחליף לווינדוס 7 Starter או כל גרסה ווינדוס שתגידו יכולה לעזור למחשב לעבוד קצת יותר טוב? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 847 צפיות
-
-
ראיתי שיש בויסטה כמו סרטון שבו כמה חברים משחקים סנוקר.. ותוך כדי המשחק הם מסבירים איך לכוון את הצבעים במסך. רואים את הסרטון דרך המדייה סנטר כבוחרים לכוון את הצג. אני כרגע משתמש באקס פי ונורא חשוב לי להשיג את הסרטון הזה... מישהו יכול לומר לי את שם הקובץ? באיזה תיקייה הוא נמצא בויסטה? מאיפה אני יכול להשיג אותו...? כל פרט יעזור. תודה
-
- 0 תגובות
- 704 צפיות
-
-
שלום, ברצוני להוריד את קובץ ההתקנה (exe, לא דרך Windows update) של SP2 ל-Windows XP Home Edition 32bit בעברית, כדי לחסוך זמן הורדה והתקנה, במידה וארצה לפרמט. SP3 כבר הורדתי, אך לא הצלחתי למצוא SP2. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בכל הדלקה של win xp הוא מבקש להכניס סיסמא,למרות שלא הגדרתי ולא בקשתי זאת.
-
- 1 תגובה
- 623 צפיות
-
-
יש לי יוזר במחשב בלי שום סיסמא אבל אחרי כמה זמן שאני לא נוגע במחשב והוא ננעל אז פתאום צריך סיסמא כדי לחזור אליו וכמו שאמרתי אין סיסמא . מה זה יכול להיות ? כי כל פעם אני צריך לעשות ריסט למחשב ואז פתאום כבר לא צריך סיסמא ... זה רק שהמחשב ננעל .
-
- 2 תגובות
- 673 צפיות
-
-
שלום.. אני רוצה להשתלט על המחשב השני שמחובר לרשת ביתית דרך ראוטר עכשיו עשיתי פינג ויש פינג תקין זה אומר שיש תקשורת עכשיו שאני נכנס לתוכנה של הווינדוס הוא מבקש ממני סיסמא בהתחלה לא היה לי סיסמא בווינדוס בדקתי קצת באתר וראיתי שאם אין לך סיסמא במחשב זה יוצר בעיה אז עשיתי סיסמא ועדיין הוא מבקש ממני סיסמא ושאני מכניס את הסיסמא הוא לא מתחבר לי ורושם "האישורים שלך לא פעילים" מישהו יודע אולי מה הבעיה זה משגע אותי ואני לא רוצה תוכנות אחרות אני רוצה להשתמש בתוכנה של הווינדוס.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
התקתקל לי המחשב, והעברתי את הדיסק הקשיח שעליו מותקנת מערכת הפעלה Windows xp למחשב אחר שקיבלתי מחבר. כעת מערכת ההפעלה לא עולה (גם לא ב-Safe Mode). אני כל פעם מקבל את המסך הכחול שמופיע בתמונה המצורפת. ממה שאני מבין, זה בגלל שבקרי הדיסק הקשיח שונים. איך ניתן להסיר (אולי בעזרת Hirens) את בקרי הדיסק ממערכת ההפעלה כדי לאפשר לה לזהות את החומרה שבמחשב הנוכחי? תודה מראש ולילה טוב, dr70 [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולםת אז כך... כל יום ולפעמים כמה פעמים ביום אני מקבל הודעה ב EVENT VIEWER עם תוכן הבא: Session "Microsoft-Windows-Setup" stopped due to the following error: 0xC000000D. . בDETAILS יש את זה - System - Provider [ Name] Microsoft-Windows-Kernel-EventTracing [ Guid] {B675EC37-BDB6-4648-BC92-F3FDC74D3CA2} EventID 3 Version 0 Level 2 Task 2 Opcode 14 Keywords 0x8000000000000010 - TimeCreated [ SystemTime] 2010-06-12T21:23:20.112800000Z EventRecordID 166 Correlation - Execution [ ProcessID] 4 [ ThreadID] 164 Channel Microsoft-Windows-Kernel-EventTracing/Admin Computer ****-PC - Security [ UserID] S-1-5-18 - EventDat…
-
- 0 תגובות
- 913 צפיות
-
-
מי שמכיר אותי יודע שאני לא עושה שימוש סתמי בכותרת "דחוף". לכן, מן הסתם זה באמת דחוף, ואבקש תגובות מהירות ככל האפשר. מפני שאני חייב להתקין מערכת הפעלה מתאימה, וזה חייב להיות מותקן ומוכן כבר בבוקר. אז ככה... בעל המחשב רוצה להתקין פוטושופ + ויזואל סטודיו (הכולל ויזואל בייסיק). השאלה היא, איזו מערכת הפעלה תתאים יותר. בהתחלה ביקש שאתקין לו מילניום, לאחר 'ייעוץ' עם חבר אחר נאמר לו שמילניום מלאה באגים, והומלץ לו להתקין 98SE. אני בכלל המלצתי לו על XP-PRO. האם יש יסוד לטענה שאין אינטגרציה מלאה בין מילניום >< התוכנות הנ"ל (במיוחד ויזואל בייסיק) ? האם עם XP תהיה בעיה? או שזה בכלל תלוי בגרסאות? אבקש רק תגובות מניסיון בלבד. ** <להזכירכם, דחוף!> תודה
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, אח שלי הקטן הצליח לדפוק את המחשב הוא הצליח להכניס ווירוס שכל הנראה גם מחק את האנטי ווירוס למה פתאום הוא נעלם, עכשיו אני לא יכול להתקין כלום.. אני מנסה להתקין אנטי ווירוס וזה נתקע, לא עובד, המחשב לא זז ורצות מלא מלא תוכניות שבחיים שלי לא יצא לי להכיר. הוא טוען שהוא הוריד משחק מסויים שלא פעל ומאז זה נדפק (ווירוס), עכשיו יש תוכניות כמו: rtvscan וכדומה, שאני יודע שזה ווירוס או פריצה למחשב. מה אני יכול לעשות כדי להפסיק את זה? איזה תוכנה נגד ריגול אני יכול להפעיל ללא התקנה? עזרה דחופה !
-
- 1 תגובה
- 511 צפיות
-
-
שלום אני עובד ב win xp המותקן אצלי במחיצה e. ברצוני להתקין web server שיריץ קבצי cgi. הבנתי שיש להכנס לתיקייה inetpub\wwwroot וליצור תיקיית cgi-bin ואח"כ להכנס דרך control panel-iis ל cgi-bin ולתת הרשאת הרצת קבצים. מה שעשיתי לא עזר. אני קורא בדפדפן ל www.localhost\cgi-bin\mycgi.cgi ומקבל הודעה שאין קובץ כזה או בקשה לרשום מי כתב את הקובץ ובאיזו שפה. מישהו יכול לפרט לי ברחל בתך הקטנה כיצד בונים מחיצת cgi-bin, כיצד נותנים לה הרשאות, כיצד מציבים שם קבצי cgi ואיך מעלים אותם ע"י הדפדפן ? תודה.
-
- 3 תגובות
- 786 צפיות
-
-
שלום לכולם. לא מזמן התחלתי להשתמש במערכת ההפעלה Windows Vista ולכן אני חדש יחסית בתחום. ראיתי שבויסטה יש אפשרות "להכין תוכנית" Power Saving למחשב. יש לי כמה שאלות בעניין ואני מעוניין בהסברים לגבי כל מיני מושגים לא מובנים: 1. כיצד "מעירים" מחשב ממצב Sleep? אני נאלץ לבצע איתחול בכל פעם שהוא "ישן". 2. מה זה Hybrid Sleep? 3. מה עושה פונקציית Hibernate? 4. מה הכוונה Power Button Action? האם זה הכפתור במקלדת או הכפתור של המחשב? (והכוונה היא לא לכפתור ב- Start Menu) 5. מה עושה Adaptive Display? אם קצת הגזמתי בשאלות, אני אודה לכם אם תפנו אותי למקום שיש בו הסברים.
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
שלום, היום קיבלתי מחשב נייד מסוג HP DV6186 , מותקן בו מערכת הפעלה XP HOME ויש עוד מחצית של שחזור מערכת. המערכת בסוג NTFS מה שאני רוצה לעשות , לבטל כל המחיצות , לחלק מחדש ל 3 מחיצות שוות. לפרמט , ולהתקין את מערכת ההפעלה בפורמט FAT32 יש לציין שכבר ניסיתי להכניס דיסק התקנה , אך אומר שהדיסק קשיח אינו מוכן או לא מוזהה או לא הבנתי בדיוק , מצד שני הוא נכנס למערכת הקיימת כרגיל. יש מתנדבים לעזור?
-
- 8 תגובות
- 705 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה בבקשה לדעת איך משנים את שמות הכוננים בוינדוס XP לדוגמה: כונן E שזה דיוידי שיהיה כתוב שם אחר כמו סרטים או משוה אחר.... כונן F שזה הצורב שאוכל לכתוב צורב ... איך אני עושה את זה ? תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 629 צפיות
-
-
פתחתי את חיבורי רשת ולא מצאתי בהם - כולל חומת אש, ותיכף נכנסתי להגדרת חומת אש ומציין לי שהיא פעילה. אז מה, והיכן אוכל לדעת באמת שכן פעילה. החומת האש שייכת למערכת הפעלה XP תודה.
-
- 4 תגובות
- 821 צפיות
-