עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. שלום, אני קונה מחשב חדש בזכותכם. עכשיו אני לוקח את ה-HD מהמחשב הזה למחשב החדש אז יש לי כמה שאלות 1. כל המידע לא נמחק כמובן ? שאני מעביר ממחשב מחשב 2. במחשב החדש איך אני עושה שה-HD הזה שאני לוקח יהיה מחולק לכמה חלקים (אני רוצה שה-HD הזה יתחלק ל-3 חלקים) איך אני עושה את זה? ואז על אחד החלקים להתקין את הווינדוס כמובן.

• 3 תגובות
    • 514 צפיות
  2. Started by elad-k1,

יש לי בעיה אם אני פותח תייקיה ומתי שאני ממזער אותה היא נעלמת היא לא נימצאת בשורת משימות למטה איפה ההתחל...? תודה לעוזרים!

• 7 תגובות
    • 774 צפיות
  3. Started by redead,

המסך שלי פתאום לא נכבה יותר אחרי זז מסוים שאין שימוש במחשב.. בהגדרות צריכת חשמל עדיין מופיע מה שתמיד מופיע שיכבה אחרי 15 דקות של אי שימוש וגם ניסיון לשנות את זה או לבטל ולהחזיר לא ממש עזרו.. המסך לא בשימוש במשך שעות והמסך נשאר דולק.. מישהו יודע מה הבעיה ואיך ניתן לפתור אותה?? פעם ראשונה בחיים שלי שאני נתקל בכזה דבר..

• 10 תגובות
    • 627 צפיות
  4. האם המחשב ממשיך לתפקד שאני אני ב Switch User ? למשל אני מוריד משהו... זה ימשיך להוריד... ואם אני במצב שינה?

• 2 תגובות
    • 834 צפיות
  5. שלום! אחד טכנאי שם לחבר שלי וינדוס עם שלוש משתמשים ושכל משתמש בשפת ממשק אחרת..-אנגלית רוסית-עברית עכשיו לפי מה שהבנתי עושים את זה עם חבילת שפות ...אז הורדתי.. וגם הבנתי שצריך להגדיר משהו ב-''אפשרויות איזור ושפה'' אבל איך עושים את זה?? נגיד עכשיו יש לי וינדוס באנגלית ואני רוצה ליצור משתמש חדש בשפה אחרת (לא לעדכן תוינדוס האנגלי לעברי...) אלא להשאיר אותו ולהוסיף למשתמש אחר) בקיצור מי שיכול לעזור אני יודה לא מאוד...

• 4 תגובות
    • 643 צפיות
  6. Started by Tal14,

שלום לכולם, הייתה לי בעיה באקספלורר ועברתי לפיירפוקס, הבעיה שהייתה הסתדרה אבל הפיירפוקס לא טוב,חלק מהדפים מוצגים חלקית(חלק קטן מוסתר!!!) איך אפשר לסדר את זה?

• 1 תגובה
    • 523 צפיות
  7. Started by kotel,

אני מנסה לחפש איזה שהו קובץ במנוע חיפוש באתר כלשהו. וזה מה שהוא רושם לי:Window.open returned null אצל חבר שלי פשוט קופץ חוסם החלונות הקופצים של XP SP2 והוא פשוט מאשר לו את האתר והאתר ממשיך כרגיל אך אצלי לעומת זאת מישום מה הוא לא שואל כלום אלה נותן לי דף ריק שרשום בראשו: Window.open returned null מה לעשות...? :s05:

• 2 תגובות
    • 738 צפיות
  8. Started by Y.R,

hetkanti windows mehadash vegiliti sheani lo yahol lehtov beivrit... afshar ladaat efo ani magdir hosafa shel ivrit? toda merosh

• 1 תגובה
    • 665 צפיות
  9. Started by dodoboy,

א.אני לא צתליח לעשות חיפוש שאני נינכס לחיפוש מופיע לי רק הכלב וזהו לא מופיע לי שורה לרשום את ערך החיפוש ב.לא ניכנס לי לעזרה ותמיכה ג.וינדוס מדיה פלייר רושם שיש שגיאה פנימית בישום ולא עובד לי והתקנתי מחדש ועדיין אותו דבר תודה לעוזרים........

• 4 תגובות
    • 555 צפיות
  10. Started by VL,

נגיד אני מוריד תמונה...אני צריך לעשות עלייה לחצן ימני-->ערוך... בשביל שיפתח לי בצייר... אני לא יכול לפתוח ב-Windows Picture and Fax Viewer.... מישו יודע אולי למה?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by Ran B,

שלום לכולם. לאחותי היום משום מה המחשב התחיל להתחרפן והקפיץ מלא אתרים של משחקי קזינו פורנו והודיע למה בשורה של השעון על בעיה של spyware והמחשב נדבק והמחשב בסכנה..ו-ווידנוס הוריד אוטומטי תוכנה..ובלה בלה בלה. עכשיו יש לאחותי, התקנתי לה, כמו לי NoAdawre ואכן זה מצא כמה דברים ומחקתי אותם. כמובן זה לא מועיל והרקע של המחשב שלה השתנה ל"אזהרה" וכו'.. אתם בטח מכירים את כל זה. הרצתי חיפוש בפורום, כי בטח קרו המון מקרים כאלה לאנשים. וראיתי שאומרים להוריד את התוכנה hijackthis ואז להביא לוג. אז כך עשיתי, הורדתי את התוכנה הרצתי אותה ושמרתי לוג והינה הוא. אשמח אם תוכלו לעזור לי. לוג : Logfile of HijackThis v1.99.1 Scan saved at 18:52:02, on 03/01/2006 Platform: Windows XP SP2 (WinNT 5.0…

• 7 תגובות
    • 700 צפיות
  12. Started by aavvgg,

שלום לכולם, התקנתי WIN XP SP 2 בעברית. אני רוצה לשנות את שפת הממשק של WINDOWS מעברית לאנגלית. לא מצאתי בהגדרות שפה את האפשרות הזו. האם מישהו יכול להגיד לי כיצד אני הופך את השפה מבלי להתקין WINDOWS מחדש? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 7.2k צפיות
  13. Started by tigerex,

?

• 8 תגובות
    • 712 צפיות
  14. Started by soundf,

טוב אז ככה כמו שידוע אני רוצה לעבור אם המחשב החדש שלי לטכנולוגיה 64 ביט.... הבעיה היא שלא הכול תומך אז הדברים שהכי חשובים לי זה הדברים האלו: דבר ראשון אם הקביוביס יפעל... הינה התוכנות שאני חייב: Steinberg.Cubase.SX.v3.1.1.944 וכל התוספים שלה..... הVST איך אני יודע אם יפעלו??? התוכנת העריכה הסופית Magix Samplitude Pro v8.0 עכשיו התוכנות הבסיסיות: WinRAR.v3.50 Ahead.Nero.v7.0.1.2.Premium.Edition NOD32 WINAMP Messenger 7.5 daemonV400-לזה אני יודע שיצא תמיכה ל64 ביט Alcohol.120%.v1.9.5.2802 icq5_hebrew_setup Firefox EVEREST.Ultimate.Edition.v2.50.48 Ad-Aware.SE.Professional.v1.06 Sygate Personal Firewall Pro v5.6 MS Office 2003 Pro וכמובן אימיול וביטורנ…

• 5 תגובות
    • 683 צפיות
  15. Started by triple_maxim188,

יש לי במחשב XP אני רוצה להתקין 98 כי אני צריך לעבוד אם מערכת שעובדת על DOS איך אני יכול להתקין תודה

• 9 תגובות
    • 980 צפיות
  16. Started by J.allmighty,

שלום , יש לי בעיה שאני לא מצליח לדעת מאיפה היא. אין לי מסך כחול , המחשב פשוט מבצע ריסטרט אני לא מצליח ליראות את קבצי מינידאמפ %systemroot%\minidump לא עובד...מstart run פליז הלפ.... :-\ ואני לא נימצא במקום הנכון בבקשה להעביר לתמיכה טכנית , תודה.

• 3 תגובות
    • 656 צפיות
  17. Started by AmitT,

אני צריך להגביל כמה דברים באמצעות gpedit אבל אני לא רוצה שההגבלות יחולו על כל המשתמשים אלא רק על קבוצה מסוימת או על משתמש מסויים. איך אפשר לעשות את זה?

• 1 תגובה
    • 808 צפיות
  18. המקלדת לא עובדת רק ביונדוס XP (בביוס היא כן עובדת....) שאני מסתכל במאפיינים של לוח המקשים כתוב "אין אפשרות להפעיל התקן זה (קוד 10)" ניסיתי כבר להסיר את המקלדת ולהתקין שוב מהווינדוס וגם ניסתי עם עוד שתי מקלדות אך כלום לא עזר.... אם למישהו יש פיתרון אני ישמח מאוד. מקווה שתעזרו לי תודה אלון נ.ב התלבטתי בין לשים את זה בתמיכה טכנית ללשים את זה בפורום הזה אז אם צריך תעבירו ;D

• 8 תגובות
    • 791 צפיות
  19. בשבועיים האחרונים לא מצליח לראות וידאו באתרים כמו אלו שציינתי בכותרת. קבצי וידאו שיש לי במחשב על כל הסוגים פועלים בסדר גמור כך שזה לא בעייה של עדכון מקודדים. גם הדרייברים של כרטיס המסך שלי עדכנים. הבעייה הזו משגעת ואני לא מוצא לכך פתרון למרות שראיתי בהרבה פורומים את הבעייה (כמו שציינתי בשבועיים האחרונים) אבל לא מצאתי פתרון רציני תודה על העצות למי שיש

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. שאני רוצה לעביר קובץ מהתקליטור לתיקיה בכונן C . עובר לי רק קיצור דרך של אותו קובץ השאלה היא אך לעביר את כול הקובץ ולא רק קיצור דרך. אגב יש לי WIN XP

• 2 תגובות
    • 642 צפיות
  21. Started by gigi,

שלום...כשאני מנסה לעדכן את הווינודס שלי אז מופיע לי באתר את ההודעה הבאה: מות של Windows מקורי כדי לקבל עדכונים, עליך לאמת תחילה את החוקיות של תוכנת Windows שברשותך. פעולת אימות החוקיות מבטיחה שאתה משתמש בעותק מקורי ומורשה כדין של Windows. מה אני אמור לעשות כדי לעדכן את המחשב

• 7 תגובות
    • 733 צפיות
  22. Started by DarkSight,

שלום לכולם קניתי מחשב חדש!! ואשכרה הרכבתי אותו והוא עובד חחח ורציתי לדעת אם כדי לעבור לLONGHORN אבל מישהו שידבר מנסיון לא סתם אלה שיאמרו לי שיש מילארד באגים מישהו שניסה את הבטא 4074 קיים כזה מישהו? ואם אף אחד לא ניסה כנראה נצטרך להסתפק ב2000 הטוב והישן

• 22 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. Started by Atlon-Xp,

משום מה בזמן האחרון הווינאמפ נתקע אצלי וזה אבל גיליתי שאני מעביר דברים לכונן זה מראה לי- Data error (cyclic redundancy check) עכשיו שאני בא להיכנס (רק התחיל עכשיו) זה אומר לי שהכונן צריך פירמוט, העם יש דרך לסדר את זה בלי פירמוט או שהדרך היחידה היא פירמוט אבל איך אני ידע שזה לא יחזור על עצמו? תודה.

• 2 תגובות
    • 636 צפיות
  24. Started by dids22,

מה הוא עושה? ולמה כשאני חוסם אותו בפיירוואל אני לא מצליח לגלוש?

• 4 תגובות
    • 3.8k צפיות
  25. אהלן! שבוע שעבר פירמטתי את המחשב, ולפני כן הייתי רגיל שכל פעם שאני מחבר את המצלמה המחשב מזהה אותה לבד וב"מחשב שלי" מופיע לי כונן של המצלמה. היום חיברתי אותה והמחשב לא זיהה לי אותה ככה, הוא התקין לי כמה קבצים של המצלמה שיש בוינדוס והוא מפעיל לי את המצלמה ע"י "אשף המצלמה". רציתי לדעת איך ואיפה להגדיר שיזהה לי את המצלמה ככונן נשלף כמו שהיה עד כה. תודה מראש. המצלמה היא קנון75, וינדוס אקס פי פרו.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים