Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם אני צריך עזרה ישלי סיריאל של WIN7 ULTIMATE וחיפשתי הורדה ברשת ולא מצאתי אם אפשר אני לא כלכך מבין בזה שההורדה תיהיה יעני מה שאני צריך לצרוב על דיסק בשביל לפרמט תודה מראש!!
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, מה הדרך הכי יעילה/בטוחה ובכלל להעביר את הספריות My Documents ו Profiles מ כונן C ל כונן D
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
העתקתי כמה משפטים מאתרים ויוצא לי דבר כזה כן -ןכ הייתה לי תוכנה שמטפלת בזה אבל נמחקה לי תודה
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
התקנתי OFFICE 2000 ואת חבילת השפות. בתיבת "הגדרות שפה של MS OFFICE" בהתקנה בחרתי הן "הצג תפריטים" בעברית והן "הצג עזרה ב:" בעברית. אני עובד רק עם WORD כרגע וגם שם ב"כלים-שפה-הגדרת שפה" בחרתי עברית כברירת מחדל. התפריטים אכן בעברית אבל כל כרטיסיות העזרה (F1) עדיין באנגלית. מישהו יודע למה ואיך ניתן לקבל את כל העזרה בעברית? ד"א, יש לי XP עם עברית ENABLED. בתודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני סטודנט בביה"ס מתמטיקה ומדעי המחשב וכרגע קניתי מחשב חדש לעבודה ומשחקים (E8400 , 4GB). עכשיו אני בבעיה ... מה עושים לגבי מערכת הפעלה ? לפי מה שראיתי עד עכשיו בת'רדים המערכת שמומלצת היא VISTA Home Premium 64bit. מציעים לי בskypc לרכוש גירסת OEM ב550 שקל (אני לא רוצה להעתיק\להשיג Crack וכו' אז אין טעם להציע) שמעתי שיש הורדה חינם לסטודנטים בתחומי מדעי המחשב \ אלקטרוניקה (VISTA Stduent). מישהו יודע משהו על זה ?
-
- 1 תגובה
- 695 צפיות
-
-
שלום, איך ניתן לסדר את האקספלורר שבפתיחת חלון נוסף, הוא יפתח על מקסימייז? מערכת הפעלה = XP
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
תראו היתה לי איזה תוכנה שסידרה את העיצוב של הווינדוס ליותר ביצועים והיא שינתה לסקין הקלאסי...ואני מנסה להכנס להגדרות לAPPEREANCE וזה נמחק משם יש רק WINDOWS CLASSIC STYLE איך אני מחזיר את זה? מאוד אודה לעוזר!
-
- 2 תגובות
- 557 צפיות
-
-
שלום. אני עובד במשרד על מחשב די ישן של HP-COMPAQ שהתחיל לעשות לי בעיות בזמן האחרון. יש לי מחשב נוסף של COMPAQ שהוא קצת יותר ישן אבל עובד בסדר. שני המשחבים עם מעבדי אינטל P4 האם אני יכול פשוט להעביר את הדיסק הקשיח בין המחשבים? האם מע' ההפעלה (XP) תמשיך לעבוד במצב כזה? תודה נמרוד
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני יודע את הסיסמא, אני מצליח להיכנס. ב-User Accounts, אני לא מצליח להסיר את הסיסמא או לשנות אותה. למה???
-
- 2 תגובות
- 796 צפיות
-
-
מחפש הגדרות טובות ל3GB SWITCH עבור XP PRO שתיהיה לי האפשרות באתחול לבחור בין WINDOWS רגיל לבין 3GB SWITCH אם מישהו מכיר לינק טוב אשמח. מצאתי איזשהו לינק, אבל כרגע אציל בBOOT יש חלק משורה שאומר : /fastdetect /NoExecute=OptIn ורציתי לדעת מה זה ןאם ב3GB
-
- 4 תגובות
- 748 צפיות
-
-
את האמת השאלה הזאת לא בשבילי אלה בשביל חבר, יש ברשותו מחשב פנטיום 4, עליו מותקנת מערכת ההפעלה חלונות XP פרו, הכל עובד תקין אך הוא צריך להפעיל את הקומפי (כמו מקלדת מיוחדת לילדים עם משחקים נלווים) והוא לא מזהה בכלל את המערכת, למרות שלפני זה במחשב הישן עם חלונות 98 זה כן זיהה, לכן הוא מעוניין להתקין בנוסף לXP את חלונות 98. אם זה היה הפוך אז לא הייתה בעיה כי להתקין XP בנוסף לכל מערכת הפעלה זה פשוט ונעשה אוטומטית עם תפריט, אך כשזה ככה זה בעייתי... למישהו יש רעיון איך לעשות את זה? תודה מראש...
-
- 2 תגובות
- 739 צפיות
-
-
אני משתמש בוייסטה וברגע שאני רוצה להפעיל מוזיקה או סרטים,הוא מראה לי את השגיאה הבאה: עד היום לא הייתה שום בעיה והיום שהדלקתי את המחשב זה קרה,אין לי מושג ממה זה נובע,חשבתי לעשות שיחזור מערכת אבל לא יודע אם זה כדאי. אפשר עזרה בבקשה? כשלחצתי על העזרה באינטרנט קיבלתי מידע על בעיה בהתקן השמע,אז כניראה בעיה בסאונד,אבל שהלכתי לפי ההוראות הבעיה לא ניפתרה. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 583 צפיות
-
-
לאחרונה קיבלתי פרוייקט לבנות אתר ואחת הדרישות היא שימוש ב-ASP עכשיו כידוע או לא ידוע לכם, על מנת להתשמש ב-ASP במחשב שלכם, אתם חייבים להפוך אותו לשרת (קובצי ASP ניתנים להפעלה רק מאתרים, כנראה, ולכן על המחשב שלכם לחשוב שהוא גולש לאתר אינטרנט) ולכן עלי להתקין עליו IIS או PWS על פי גרסאת הוינדוס (IIS-win 9x, PWS-2000/xp) אל מה אני מגלה, וינדוס XP home אינו מכיל את ה-PWS ולכן אי אפשר להעזר בו על מנת לבנות ולבדוק קובצי ASP, אז לכן אני בא אליכם כדי שתעזרו לי למצוא פתרון, בתקווה שאתם מכירים דרך לעקוף את הבעיה (שלא תצריך התקנת XP pro). תודה.
-
- 0 תגובות
- 736 צפיות
-
-
לפני יומיים התקנתי את הווינדוס במחשב הדיסק קשיח שלי היה חדש ואז התקנתי אותו על שיטת NTFS כי אלה היו שתי האפשרויות שלי או זה או quick NTFS... אחרי שהתקנתי הכל סידרתי את כל התוכנות והכל רציתי לשנות את הכונן לFAT32.. נכנסתי לpartition magic ולא היה אפשרות לסמן שם להפוך את זה ל FAT32 או ל FAT אלא רק logical partitioner תחת הכותרת ( primary logical) (הFAT 32 היה תחת הכותרת file system ) אז החלטתי לשנות את זה בינתיים ל primary logical הוא אמר לי להפעיל את המחשב מחדש ואז התחיל לעשות את הדברים.. לאחר כשעה חזרתי למחשב והוא כתב לי disk boot failure, insert system dist and press enter כאילו אין כלום על המחשב וזה אחרי שהוא עשה בוט מההארד דיסק.. אין אפשרות להיכנס לF8 אפילו כדי לנסו…
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי בעיה מאוד מעצבנת - כשהמחשב עולה האייקונים שעולים אוטומטית לא מופיעים לי בSYSTEM TRAY אני חייב לעשות LOGOFF וLOGON כדי שהם יופיעו. התהליכים עצמם נטענים פשוט לא ניתן לגשת אליהם. מישהו מכיר את התופעה הזו ויודע איך לתקנה?
-
- 1 תגובה
- 711 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות תוך חודש חודשיים מחשב עם רשיון oem של ויסטה הום פרימיום. מלבד הקטע שמותר למכור oem רק עם מחשב חדש, יש עוד הבדלים בין oem לגרסה רגילה שקונים במחיר גדול פי 3? האם יש הגבלות על פירמוט? האם אפשר להעביר למחשב אחר? ומה קורה עם קורס המחשב, אפשר להתקין מחדש? ואני יכול להתקין את הגירסה בעצמי, או שבחנות חייבים להתקין?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
התקנתי מלפני שבוע בערך xp pro על הארד-דיסק החדש של מאקסטור 80 גי'גה עם 8 מגה זכרון ומלפני כמה ימים יש כל כמה שעות קריסת מערכת והמחשב עושה לבד restart מה שמעצבן מאוד כאשר אני מוריד דברים כבדים מהאינטרנט או שאני במשחק CS :AR15: אז למישהו יש הצעות איך לפתור את הבעיה ומימה היא נגרמה ???
-
- 4 תגובות
- 851 צפיות
-
-
http://www.microsoft.com/windowsvista/getready/capable.mspx דרישות מינימום: # A modern processor (at least 800MHz1). # 512 MB of system memory. # A graphics processor that is DirectX 9 capabl דרישות מומלצות: * 1 GHz 32-bit (x86) or 64-bit (x64) processor1. * 1 GB of system memory. * A graphics processor that runs Windows Aero2. * 128 MB of graphics memory. * 40 GB of hard drive capacity with 15 GB free space. * DVD-ROM Drive3. * Audio output capability. * Internet access capability.
-
- 38 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
בהמשך לדיון כאן: http://hwzone.co.il/community/threads/562360-%D7%9E%D7%A4%D7%A8%D7%98-%D7%9C%D7%97%D7%99%D7%A9%D7%95%D7%91%D7%99%D7%9D-%D7%9E%D7%AA%D7%9E%D7%98%D7%99%D7%99%D7%9D-%D7%9B%D7%91%D7%93%D7%99%D7%9D-%D7%A2%D7%93-10000-%D7%A9-%D7%97/page2?p=5042103&viewfull=1#post5042103 האם יש גרסת WIN שמתאימה יותר לישומי REAL TIME ולהפעלה במקביל של כמה ת'רדים בלתי תלויים?
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בזמן ש- Windows Xp Pro/SP2 ב- Stand By אפשר לעשות שהרשת עדיין תעבוד והוא ימשיך לשתף את הקבצים/חיבור אינטרנט? אפשר גם תוכנות לא חייב להיות שינוי הגדרות בווינדוס או משהו תודה
-
- 1 תגובה
- 606 צפיות
-
-
יש לי 4 גיגה, ואני אפילו לא עושה כלום,יעני אין שם תוכנות פועלות והוא מנצל 45 אחוז מהזיכרון...=\ וזה כשאין תוכנות פתוחות... איך אני עושה שהוא לא ישתמש בכל כך הרבה זיכרון סתם ככה?
-
- 5 תגובות
- 653 צפיות
-
-
זה מופיע לי פעמיים אחד מסתיר את השני בכל הפעלה מחדש של הוינדוס מה אני יכול לעשות כדי להפסיק את זה ? בבקשהhttp://up415.siz.co.il/up3/k5mjfirtwzyz.png' alt='k5mjfirtwzyz.png'>
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אם אני בתוכנית/משחק המחשב קופץ לי לווינדוז וכשאני נגיד באינטרנט המחשב פשוט עושה לי את הדפדפן אפור כזה,כאילו אני לא מתמקד עליו.. ווינדוז XP SP3
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מה זה X86 בכללי? ומה זה X86 בסידרה של WINDOWS VISTA ULTIMATE והאם CORE 2 DUO תומך ?
-
- 15 תגובות
- 7.3k צפיות
-
-
אם זה לא לפורום הזה, אז בבקשה תעבירו אותו לפורום המתאים. למערכת ההפעלה שלי לוקח בערך 4 דקות להיטען. פתחתי דיון בנושא בפורומים של מיקרוסופט. במהלך הדיון בפורומים של מיקרוסופט ביקשו ממני לבטל את כל השירותים שאינם של מיקרוסופט ולהפעיל מחדש את המחשב: לא שינה יותר מדי. אז החלטתי שאני מבטל רק את סקייפ ו-Windows Live Messenger: התקצר ל-2:30. ביטול סקייפ בלבד הניב תוצאות זהות. אף על פי כן, הם טענו שגם 2:30 דקות, זה עדיין יותר מדי זמן טעינה ושהוא צריך להיות מספר עשרות שניות, וביקשו את מפרט המחשב שלי, ולאחר מכן טענו שיש קשר בין מפרט המחשב שלי לאיטיות הזאת. בינתיים הדיון הזה הגיע אל קיצו בכל הקשור למפרט המחשב שלי, ואני רוצה חוות דעת על מפרט המחשב הנוכחי שלי, והאם הוא מותאם לוינדוס 7…
-
- 21 תגובות
- 3.3k צפיות
-