עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by pak82,

אני יודע שקיימים המון גירסאות של חלונות 64bit , corp , media center וכ"ו במחשב אחד אני משתמש בעיקר במשחקים וגלישה באינטרנט ועבודה מישרדית במחשב שני אני משתמש בעיקר למשחקים ועבודה עם תוכנות מוזיקה (ראיתי יש גם גירסת windows xp 2005, זה מומלץ?) איזו גירסה מומלצת לכל אחד מהמחשבים?

• 2 תגובות
    • 705 צפיות
  2. Started by dingo,

שלום לכולם יש לי בעיה נעלמה לי התוכנה windows picture and fax viewer יש לי WIN XP עכשיו אני לא יכול ליראות את התמונות שיש לי במחשב בקטן לפני שאני נכנס לתוכנה אחרת אשמח עם מישהו יודע איך מחזרים אותה? תודה מראש!!!!

• 0 תגובות
    • 613 צפיות
  3. הבעיה הראשונה: ניסיתי להתקין את האנטי וירוס קספרסקי ומשהו נדפק במחשב בגלל שלא הסרתי נכון את הנורטון. עכשיו אני רוצה להחזיר את זה למצב הקודם למצב שעוד כשהיה לי הנורטון עם השחזור מערכת. אמרו לי להתחיל בזה: להיכנס ל"עזרה ותמיכה" וכבר שם הוא לא נכנס לי. ניסיתי גם דרך לוח הבקרה להיכנס אבל גם משם אי אפשר. דרך "מצב בטוח" אי אפשר והסבירו לי שכנראה יש לי בעיה בווינדווס-אבל כשניסיתי להיכנס דרך התחל כלי מערכת וכ'ו זה פתח לי את החלון של השחזור מערכת ולא כתב בו כלום,זה נראה כך: http://img221.imageshack.us/my.php?image=18na.png מה אני יכול לעשות כדי לשחזר את המערכת? איך אני יכול לפתור את הבעיה הזו? הבעיה השניה: הבעיה כנראה נגרמה בגלל הקטע של החלפת האנטיוירוס. אני לוחץ עך אפ…

• 3 תגובות
    • 796 צפיות
  4. Started by frenzy,

היי, תגידו ... קיים דבר כזה? יש לי את זה לגירסאות 32bit, אבל כרגע אני צריך ל-64 ביט, מאיפה אפשר להשיג במידה וקיים? תודה.

• 1 תגובה
    • 2.7k צפיות
  5. Started by eladbu,

שלום לכולם אני מעוניין לדעת את המיקום המדויק של "פח הזבל"RECYCLE BIN ב-XP בתודה מראש!

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. טוב אז תוך כדי חיפוש להשמדת עקבות של תוכנה שנגמרו לה 30 הימים לנסיון [רציתי למחוק את כל העקבות כך שאני אוכל להתקין מחדש ולקבל עוד 30 יום עד לקנייה (שיאשרו את כרטיס האשראי) אז זה לא וארז :-) טוב? אז לא לחפור! ] , עברתי על כל מיני מקומות וקבצים ולפתע מצאתי את הקובץ הזה... אישית לא הכרתי אותו קודם אבל עכישו יש לי איזשהו מושג ושאפשר למצא דרכו דיי הרבה דברים! גיליתי שנכנסתי לאתר כלשהו לפני כמה חודשים ותוכנה שהייתה לי לפני חצי שנה. [אני מבטיח לכם שהשתמשתי בתוכנות מעולות כדי למחוק עקבות והעקבות היחידות הן אלו] . הקובץ בשם NTUSER.DAT_BAK_91377 ונמצא בתקיית היוזר שלכם. אם נכנסים אליו בקובץ טקסט ועושים חיפוש אפשר למצא המון דברים איך אני יכול לקבל עוד מידע על הקובץ הזה? חיפשתי בגוגל…

• 3 תגובות
    • 699 צפיות
  7. יש לי שתי מחיצות ב D יש XP ורציתי להתקין ב C 64 ביט זה אפשרי!?! ואז בבוט בהתחלה יהיה לי בחירה מה לבחור

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. מה זה אומר?

• 1 תגובה
    • 633 צפיות
  9. Started by skywalker13,

שלום קניתי לא מזמן מחשב כף יד ipaq של hp. ומותקנת עליו מערכת ההפעלה windows mobile. וישם שמה כמה דברים ממש מעצבנים ולא נוכים שלא הצלחתי לשנות. שהם: המסך הראשי - אם 4 אייקונים של מולטימדיה התפרטי start והשאלה שלי היא האם אפשר לעשות את הדברים הבאים ואיך: המסך הראשי - לעשות כמו במחשב שיהייה לי תמונת רקע כלשהי ואייקונים שאני יגדיר מראש. התפריט start - התפריט מחולק ל-3 חלקים. רשימה של תוכנות שמוגדרת מראש. רשימה של התוכנות האחרונת בהם השתמשתי. והרשימה האחרונה הכוללת את programs ו-settings. האם אפשר בתפריט זה להעיף את את הרשימה של התונכנות האחרונת שהשתמשתי בהן? תודה מראש לכל העזורים.

• 0 תגובות
    • 507 צפיות
  10. העוזרת שלי זרקה את הניילון שאליו היה מודבק הקוד של הווינדוס שלי(XP home edition HE), אמרו לי שיש דרך לשחזר את הקוד דרך הווינדוס המותקן על המחשב, איך עושים את זה??? אשמח לקבל הדרכה מפורטת, תודה מראש !

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by tavor21,

אני צריך ליצור BOOT דיסקט ויש לי וינדוס XP האם זה אפשרי ואם כן אז איך ???

• 1 תגובה
    • 549 צפיות
  12. אני רוצה לעשות כך שכאשר אני נכנס לוינדוס ביוזר שלי אני אתבקש להכניס סיסמא.. איך אני עושה את זה?

• 4 תגובות
    • 867 צפיות
  13. בכדי לבטל כניסת משמשים תחת שם משתמש וסיסמא ולהגיע למצב של כניסה אוטומטית יש להיכנס לרג'סטרי על ידי התחל>הפעלה>regedit ואז נעבוד לפי התמונה לינק לתמונה בגודל מלא http://i7.photobucket.com/albums/y293/nitk/Password.jpg

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  14. הwindows של חבר שלי עבד מצויין ואז הוא הוריד את divx 6 (מהאתר הרשמי של divx), אחרי שהוא התקין את הקובץ שירד לו פתאום נעלמו לו כל האייקונים בשולחן עבודה וגם שורת המשימות ולכן הוא לא יכול לגשת לשום דבר במחשב הדבר היחיד שהוא כן הצליח לעשות זה להיכנס למנהל המשימות (דרך alt+ctrl+del). הוא ניסה כבר לעשות איתחול וגם הוא ניסה במנהל המשימות לסיים את תהליך הexplorer ולהתחיל אותו מחדש (קראתי שבחלק מהמקרים זה עוזר) אף אחד מהדברים לא עזר מה עושים?

• 1 תגובה
    • 544 צפיות
  15. שלום אני חדש כאן שמעתי שזה הפורום הכי טוב לבעיות עם המחשב אני לא בטוח אם אני בנושא הנכון אבל הווינדוס שלי לא עולה, אפילו לא בסייף מוד ולא בשום אופן יש מעין לולאה (לופ) של ריסטים כל הזמן עושה ריסט רציתי לדעת אם יש דרך להגיע אל הכונן הארד דיסק שלי ולגבות את כל מה שנמצא עליו? אם אני אפרמט את ווינדוס בדרך כלשהי...... אם מישהו יוכל לענות לי כמה שיותר מהר יש על המחשב כמה קבצים חשובים..... תודה רבה

• 6 תגובות
    • 711 צפיות
  16. החלטתי לשתף אתכם במקרה שקרה לי בנוגע למיקרוסופוט ולמוצר שלה win xp pro sp2 עד לפי שנה לא קניתי אף פעם ווינדוס אלא כמו הרוב הורדתי/צרבתי והתקנתי לפני כשנה החלטתי שדי וקניתי בתווך של 4 חודשים שתי מערכות הפעלה ווינדוס אקס פי פרו oem (יש לי כמה מחשבים לשימושים שונים...) באחד המחשבים נשרף הלוח אם אחרי חודש וחצי את הוונדוס קניתי עם המחשב כמובן החלפתי את הלוח אם אבל מה? אי אפשר להתקין את הווינדוס שוב אי אפשר לעשות אקטיבציה למערכת אחרי אין ספור שיחות עם נציגים של מיקוסופט.......בקיצור נאמר לי שאין מה לעשות ובגלל שזה oem בעצם הדיסק שאני מחזיק(חוקי ונקנה בכסף מלא 900ש"ח) לא שווה כלום ואפשר לזרוק אותו לכל הקונים וכאלו שבדרך לידיעתכם מבחינתי המסקנה ברורה ומכיוון שאין מערכת …

• 10 תגובות
    • 740 צפיות
  17. Started by Jetleg,

איך אני מפעיל את הווינדוס במצב Safe Mode?

• 2 תגובות
    • 586 צפיות
  18. שלום לכולם היום הופיע לי הודעת שגיאה מעצבנת באתר של WWW.99ESC.CO.IL וזה לא מראה לי את המצעד של השירים להודעה קוראים Microsoft VBScript runtime error '800a01f4 מישהו יודע מה זה האם זה בעיה באתר או בעיה בווינדוס? אם כן איך מסדרים את זה? תודה רבה לעוזרים [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 657 צפיות
  19. אורח
    Started by אורח,

לפני שזה נכנס לוינדוס מופיעה לי ההודעה הזו: איך מעיפים אותה? אני רוצה שיעלה לי הוינדוס בלי ללחוץ על השם שלי.

• 6 תגובות
    • 630 צפיות
  20. Started by Tal14,

כשאני גולש באקספלורר ואני נכנס לפורום מסוים או לאתר מסוים ואז אני רושם שם משתמש וסיסמא ועושה שזה יזכור את הסיסמא ויתחבר תמיד זה לא מתחבר אוטומטית!! מה אפשר לעשות כדי שזה יתחבר אוטומטית? בעבר זה התחבר אוטומטית,לא יודע מה קרה! יש לי Windows Xp... תודה מראש

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. קראתי די הרבה על וינדוס ויסטה בזמן האחרון והבנתי דבר פשוט מאוד. ההיסטוריה חוזרת על עצמה. בדיוק כמו אם הוינדוס אקספי. לפני הוינדוס אקספי רוב האנשים היו דבוקים לוינדוס 98 שלהם והיו מרוצים (אני מדבר על המשתמש הביתי הרגיל) למראת שהייה גם וינדוס 2000 ומילניום שלא הצליח במיוחד לפי מה שאני יודע. אז בקיצור אני זוחר שלפני הוינדוס אקספי וזמן קצר אחרי שהוא יצא הייתה שערוריה שזה הדבר הבא. ושיצאה מערכת הפעלה שלא נראתה כמוה. ואז הרבה אנשים שהתחילו לעבור לאקספי נתקעו בהרבה בעיות והתחילו להבין שהם סתם עברו לאקספי ושילמו מלה כסף על מערכת ההפעלה וואז לבסוף חזרו ל-98 הישן והטוב וחיקו שנה עד שהכל הסתדר אם המערכת החדשה. אז עד עכשיו את כל זה את יודעים וזה הייה הכל בלבולי שכל. אבל הנקודה שלי הי…

• 8 תגובות
    • 859 צפיות
  22. כאשר אני לוחץ על העכבר לחיצה ימינית על איזה שהוא קובץ אני מקבל ERROR ,כפי שמופיע בתמונה המצורפת ואז המחשב עושה ריסיט של שולחן העבודה אבל אפשר לעבוד בהמשך... נראה שמדובר על בעיה של EXPLORER אבל לא גיליתי על מה מדובר. יש לציין שהמחשב מואד נקיף אחרי פורמט (P-4 3.0 - WinXP SP2 ) [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 672 צפיות
  23. http://computers.walla.co.il/?w=/4000/837112 לכל אלה שאמרו לי שהDX10 רחוק וקנו כרטיסי מסך יקרים אני מישתתף בצערכם :'( סתם אני רוצה להגיד אמרתי לכם למי שלא יודע הDX10 צריך לצאת באותו זמן שהויסטה יוצא וזה אמור ליפגוע הרבה בביצועים של כרטיסי מסך שלא תומכים בו חומרתית שהם מריצים מישחק שכן תומך בו ובחלק מהמיקרים יהיו פילטרים שירוצו רק בכרטיסי מסך שיתמכו בו חומרתית ככה שמי שקנה כרטיס יקר כמו 7800 -1800 וכו נידפק

• 21 תגובות
    • 2.4k צפיות
  24. Started by naorham,

איך לבטל 30 יום אקס פי???? מישהו יכול לתת לי את הקראק שמבטל בבקשהה זה דחוף!!

• 6 תגובות
    • 743 צפיות
  25. כאשר אני לוחץ על connect ישר אני מקבל את הודעת השגיאה : 'The call was blocked by the remote computer - error 775' הוא לא מספיק לחייג , זה קורה עם הלחיצה לפני ה open ports , ככה שאני לא מבין מה חוסם בדיוק. התקשרתי לתמיכה של בזק בינ"ל , שם שלחו אותי לעשות restart לכל מיני תהיליכים כמו telephony ו remote access control manager נסיון שנכשל שם התקבלה הודעת שגיאה 1035 , הם האשימו את ה registry וטענו שזאת בעיה שלי. הבעיה באה והולכת , פעם ריסט מסדר אותה ופעם לא, למה זה נגרם? דגש - מדובר על מודם רשת , לא על dial up , למרות שיש גם dial up ב pci אבל הוא כמובן , עומד ומחכה לפקס שישלח ממנו יום אחד בעתיד

• 5 תגובות
    • 561 צפיות

דיונים חדשים בפורומים