Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
רק לחשוב שהרבה מאיתנו היו מאבדים את שפיותם אם היה צריך לעבור את כל התהליך עד קבלת ....אההההה .... טוב, דסקטופ זה לא, אז נגיד עליית המערכת. תהנו - https://www.youtube.com/watch?v=xnudvJbAgI0
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן המחשב עמוס ועייף ולכן נפרמטו כדי להחזירו לחיים! עכשיו יש לי 4 ג'יגה ראם במחשב ועד היום הייתי משתמש במערכות 32. האם כדאי לי להתקין מערכת שמבוססת על 64 ביט? יש בעיות של תאימות עבור חלקים שונים? השימושים שלי הם למחשקים כמעט נטו אז מה עדיף לי? הם גם משחקים יצטרכו להיות על 64? קיצור מה כדאי להתקין? תודה.
-
- 5 תגובות
- 883 צפיות
-
-
היי אנשים , אני משחק במשחק Bf2 וכל פעם שאני מנסה להתחבר הוא רושם לי : RESTRICTION: Inadequate O/S Privileges קראתי קצת באתרים בחול חיפשתי פתרון והבנתי שאני צריך שהיוזר שלי יהיה עצם Admin' נתנו שם הסבר לגבי win xp והוא לא ממש מתאים ל Vista בכל מקרה , ובלי קשר למשחק , היתי רוצה שהיוזר שלי (שאני משתמש יחיד על המחשב) יהיה לו את כל היכולות והגישות של Administrator. תודה. :-*
-
- 4 תגובות
- 799 צפיות
-
-
http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=294648.new#new פרסמתי הודעה זו בפורום חומרה אך אני לא בטוח שהבעיה היא אכן בחומרה אלא במערכת הפעלה בעיקרון השאלה שלי היא האם ניתן להבין מהתמונה המצורפת את מהות הבעיה אצלי שגורמת לכך שאני צריך להתקין את הדרייברים של הכרטיס קול כל פעם מחדש? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 656 צפיות
-
-
1. כל שניה ויסטה מציג לי חלון שמופיע בו Allow/Not Allow בנוגע לכל מיני תוכנות שרוצות לרוץ... הבעיה שהוא לא שואל פעם אחת, הוא שואל כל פעם שאני מדליק את המחשב וזה מחרפן.. יש דרך להפסיק את זה? 2. הכפתור כיבוי בתפריט התחלה לא באמת מכבה את המחשב, הוא רק מכניס אותו למצב שינה... אפשר לשנות את זה שהכפתור הזה יכבה אותו לגמרי? [אני יודע שיש תפריט קטן כזה ששם יש שאט-דאון.]
-
- 3 תגובות
- 689 צפיות
-
-
שלום לכולם!!!! אני לא יודעת אם זה הפורום המתאים, אבל זה היחיד שנראה לי בערך מתקשר לבעיה... אז ככה: פתחתי חשבון משתמש חדש במחשב, ונתתי לו הרשאה של אדמינסטרטור... אחרי שעשיתי ריסטרט למחשב גיליתי להפתעתי שהחשבון הקודם שלי שהיה גם אדמין נעלם לחלוטין ובו כול המידע, התכונות וכול מה שאני צריכה!!!!!!!! איך אני יכולה לשחזר את זה<?????? בבקשה תעזרו לי! שבת שלום
-
- 5 תגובות
- 992 צפיות
-
-
יש לי בעיית תאימות לכמה תוכנות עם 64 ביט, יש לזה פתרון? המליצו לי להשתמש בVMWARE ולהריץ עליו גירסת 32 ביט שאני אתקין.. אבל מחשב AMD שיש בו רק 2 ג'יגה זיכרון יוכל לעשות דבר כזה?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
נמחק לי קובץ system. ניסיתי להעביר ת'הארד דיסק שלי כסלייב למחשב אחר,הצלחתי להעביר רק חלק מן הקבצים. יש לי קבצים שם הנמצאים בתיקייה my documents ובגלל שאני נכנס להתקנה אחרת של הווינדוס הוא לא נותן לי גישה אליהם. היו לי כמה רעיונות: 1.לעשות leave files intact אבל נראה לי שהוא בכל זאת ימחק את הmy documents שם וחוץ מזה שאני לא יושע מה הוא משאיר ומה לא. 2.לקבל מכם איזו פקודה שיודעת להעתיק תיקיות(בדוס).(+איך נכנסים לתיקייה ששמה יותר מ5 תווים) 3.אולי יש איזו תכנה שעולה בבוט דרכה עושים דברים כאלה(אם אני לא טועה בdisc wizard שיש לי יש משהו כמו copy disks לא זוכר...)הבעייה היא שאין לי כונן דיסקטים עד שמישהו בפורום תמיכה טכנית ירגע ויעזור לי... תודה מראש אולי לנסות את הריפייר של ווי…
-
- 6 תגובות
- 699 צפיות
-
-
התקנתי WIN2K ואני נתקל בבעיה מוזרה, לפעמים עברית נראית כרגיל, לפעמים כג'יבריש ולפעמים סימני שאלה ניסיתי כבר להעביר פונטים של WIN98 , זה לא עובד. מה אני עושה?
-
- 4 תגובות
- 936 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש ללא מערכת הפעלה. הזמנתי מערכת הפעלה והתקנתי אותה ומבירור עם טכנאי של בזק התברר לי שאין לי התקנה של דרייבר של כרטיס רשת במחשב ובבדיקה עם החנות הבנתי שבעצם לא התקנתי דרייברים של לוח אם וכרטיס מסך ( יכול להיות שהיה עדיף להשאיר לחנות לעשות את כל זה כי אני לא מבין בזה.אבל אולי עכשיו אני אבין). אז האם אני צריך לקחת את שני הדיסקים אחד של לוח האם והשני של כרטיס מסך להכניס ל DVD ולהתקין או שזה נעשה בצורה אחרת? תודה.
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום אני חדש כאן שמעתי שזה הפורום הכי טוב לבעיות עם המחשב אני לא בטוח אם אני בנושא הנכון אבל הווינדוס שלי לא עולה, אפילו לא בסייף מוד ולא בשום אופן יש מעין לולאה (לופ) של ריסטים כל הזמן עושה ריסט רציתי לדעת אם יש דרך להגיע אל הכונן הארד דיסק שלי ולגבות את כל מה שנמצא עליו? אם אני אפרמט את ווינדוס בדרך כלשהי...... אם מישהו יוכל לענות לי כמה שיותר מהר יש על המחשב כמה קבצים חשובים..... תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 731 צפיות
-
-
כיצד ניתן לפתור את הבעיה . מידי פעם עם עליית מערכת ההפעלה XP המחשב קופא ולא ניתן להמשיך - וזה מצריך הפעלה מחודשת . מה ניתן לעשות ?? תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 758 צפיות
-
-
ברשותי מחשב נייד Acer Aspire 5715z (כן, מאוד ישן...) עם מעבד פנטיום אחד, 2 ג'יגה רם מערכת Vista. המחשב לאחרונה איטי מהרגיל ולעיתים קרובות (בעיקר בעת צפייה ביוטוב) מתחמם ונכבה. לאחר התייעצות ושיקול, נראה לי שכדאי לי להחליף את מערכת ההפעלה לוידנוס 7 (ולא ל8 מטעמי נוחות..), מאשר לשלם לטכנאי (שהסיכוי שיוכל לתקן נראה לי לא כדאי). ברצוני לקנות עותק חוקי. הבעיה היא שאני יודע שהמחשב לא יחזיק זמן רב, ובעוד שנה-שנתיים-שלוש אצטרך לקנות חדש. האם אפשר לקנות וינדוס 7 ולהעבירו אחר כך למחשב אחר? זאת אומרת: האם יתנו לי לקנות מחשב בלי מערכת הפעלה בניכוי מחירה? וכן האם אוכל להעביר את המערכת למחשב החדש באותו סריאל באופן חוקי לאחר שאפסיק להשתמש בישן? ואם אתם ממש בעניין, ברשותכם יש לי עוד שאלה…
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי USB חדש SANDISK CRUZER FIT .לא רואים אותו במחשב שלי, אבל הוא כן מופיע בהתקנים, נלדקת הנורה וגם מופיע הסימן שלהוציא אותו מהמחשב. איך אפשר לסדר את זה?
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן, אני צריך עזרה בהפעלת זיהוי קולי בוינדוס ויסטה בעברית. קניתי נייד ולצערי הויסטה בעברית שאני בא להגדיר את הזיהוי הקולי הוא אומר לי אין תמיכה בזיהוי דיבור בשפה הנוכחית. איך ניתן להתגבר על הבעיה ?
-
- 5 תגובות
- 764 צפיות
-
-
שלום, עם התקנת WINDOWS VISTA בתפריט התחל תוכניות היו אייקונים לתוכנות של WINDOWS כמו Movie Maker ו DVD Maker וכל מיני כאלה, עכשיו בגלל שהיה לי עומס בתפריט החלטתי להוריד את האייקונים האלה היות ולא השתמשתי בתוכנות האלו וכרגע אני זקוק ל Movie Maker אבל אין לי את האייקון. איפה נמצאות התוכנות האלו או כיצד ניתן להריץ אותן ? תודה
-
- 4 תגובות
- 656 צפיות
-
-
אני לא מצליח לשנות את השם או למחוק קבצים מסויימים ב- Windows. המערכת אומרת שיש תוכנית שמשתמשת בקובץ אבל אין שום תוכנית ברקע. שמתי לב שזה קורה בקבצי ווידיאו.
-
- 1 תגובה
- 603 צפיות
-
-
windows ME 2000 שלום אני משדרג אחשב windows ME 2000 ואין לי את הקוד של ההתקנה בבקשה שמישהוא יביא לי את הקוד אחשב תודה מראש netanel305
-
- 2 תגובות
- 880 צפיות
-
-
יש לי תיקייה שמכילה אלפי תתי-תיקיות ובכל תת תיקייה יש אלפי קבצים. אני צריך להעביר את כל הקבצים מכל תתי התיקיות (רק את הקבצים ולא את התיקיות עצמן) לתיקיה אחת בהארדיסק השני. בסופו של התהליך אני צריך שתהיה לי תקירה אחת שמכילה עשרות אלפי קבצים בהארדיסק השני. האם ניתן לעשות את זה באמצעות פקודה כל שהיא בוינדוז? אולי באמצעות XCOPY? יש תוכנה שיכולה לעשות את זה באופן אוטומטי? אני אשמח לכל מידע שיוכל לעזור לי
-
- 2 תגובות
- 640 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין להתקין וינדוס ויסטה אבל אני לא יודע איך זה הולך בידיוק ההתקנה... 1) האם שווה לי להתקין וינדוס ויסטה על המערכת שלי? 2) האם אפשר להתקין את ויסטה בנוסף ל-XP? 3) האם אני מתקין דרך ה-boot (המסך הכחול) כמו ב-XP? אם אפשר הסבר (או לפחות הפנייה לתראד המכיל הסבר על השאלות).
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
רציתי לדעת מה הם ה- Tweakים הכי אהובים עליכם ל Windows XP??? אני למשל אוהב לשנות את ה Default screen Saver: HKEY_USERS\.DEFAULT\Control Panel\Desktop - SCRNSAVE.EXE
-
- 0 תגובות
- 511 צפיות
-
-
מלפני כמה ימים הרבה פעמים תמונות קטנות כמו למשל המעויינים שמופיעים כאן לפני תיאור של כל פורום פשוט מופיעים כ-X עד הרגע שאני לוחץ - Show Picture ואז זה מראה מחדש את כולם. עכשיו נגיד פתחתי את הפורומים ויש מעויין רק לפני משחקים ו-Windows - אלו המעויינים השחורים שאומרים שאין חדש אני חושב והירוקים לא מופיעים עד שאני לוחץ Show Picture. לא ברור למה... מישהו יודע מה הסיבה? Win XP.
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
משומה הווינדוס קולט את ההארדיסק שלי בתור רכיב שאני יכול לשלוף, מישהו יכול להגיד לי איך לבטל את זה? זה מציק, קראתי בפורום (חיפוש ) שצריך לסמן איזה ווי איפה שהוא, הבעיה שאני לוחץ על פרופרטיס על הכונן הוא מביא אותי למאפיני החומרה שלו ושם אין ממש V לסמן להוריד אותו משם.. אז wtf?
-
- 1 תגובה
- 573 צפיות
-
-
איכשהו עכשיו לא מופיע לי כונן D.ב-disk management מופיע כנפח פנוי כל הנפח שאמור להיות של D. זה קרה אחרי שניסיתי להוריד כמה תוכנות ב- msconfig, כמובן שעכשיו החזרתי את כולם. למישהו יש רעיון איך לתקן את הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום וברכה, לפני כמה חודשים קניתי מחשב נייד של אסוס מהסדרה החדשה של הVIVO BOOK, ולצערי אחרי חודשיים בערך הכפתור צילום מסך(prt sc) הפסיק לעבוד לי. לאחרונה ניסיתי שוב להפעיל אותו ורק אחרי שלחצתי לחיצה ממש חזקה הוא העתיק לי פעם אחת ולאחר מכן שוב הפסיק לפעול. מישהו אולי נתקל בבעיה הזו בעבר? תמיד הכפתור היה עובד לי בנגיעה קלה ללא שום צורך בלחיצה חזקה. אני אשמח לכל עזרה בנושא מכיוון שאני משתש בכפתור הנ"ל לעיתים תכופות (אני יודע שיש כלי לגזירה אבל הוא פחות נוח בשבילי). תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 5.1k צפיות
-