Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
יש לי בעיה מוזרה שלא הייתה לפני פרמוט המחשב ואני רוצה להחזיר את האפשרות של תצוגה מקדימה שמסמנים קובץ תמונה מסויים. לאחר פתיחת תיקיה המכילה קבצים תמונה בדר"כ אם מסמנים את הפריט, עם לחיצה אחת עם העכבר, נוצרת תצוגה ממוזערת בצד החלון. בצד החלון=משימות נפוצות בתיקיה. במשימות נפוצות בתיקיה יש כמה נושאים: משימות מערכת מיקומים אחרים פרטים ותחת הנושא "פרטים" יש את שם וגודל הקובץ תאריך וכו'... עכשיו המערכת הפעלה לא נותנת לי תצוגה מקדימה על אותו הקובץ לפני הפתיחה. רק שאני פותח את הקובץ הוא כרגיל. אבל גם אין את האפשרות של תצוגת קבצים כתמונות ממוזערות ז"א לחצן ימני עם העכבר בתוך תיקיה ->תצוגה-> תמונות ממוזערות. אני לא רואה תמונות ממוזערות למה ??????? אני מקווה שאני מובן.
-
- 0 תגובות
- 5.8k צפיות
-
-
אני משתמש בתוכנה TUNEUP ובהגדרות רשום לי : disabling driver and core paging can increase system preformance on computers with 256MB memory or more. Driver and Windows system core : 1.Page as needed 2.Always keep in memory מה לבחור, 1 או 2? אני דואג לפרטיות ולמהירות המחשב. ומי ששואל את עצמו למה לא צילמתי פשוט אז אני אענה שלא היה לי כוח להעלות את התמונה :-) עוד שאלה קטנה : איפה, איך ומה אני עושה כדי להגדיר את ההגדרות הכי מומלצות לרשת ביתית עם 2 מגה? אם זה לא קשור אז אל תענו פשוט יש לי בהגדרות של ה TCP\IP כמה דברים שאני מתעניין לגביהם מה להגדיר ומה הם עושים [MTU וגם RWIN] תודה מראש!
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה אני עושה פורמט וזה אתם יודעים הוא מעתיק קבצים מחהדיסק ואז עושה ריסט בישביל להתחיל בהתקנה אחלה ואז יש תמסך הזה כאילו שהוינדוס עושה לאוד(טוען) עם הקן הכחול הזה אז הוא ניתקע לי וזה לא זז! ניסיתי לעשות כמה דיסקים אולי ניסיתי על הארד דיסק אחר לא יודע מה הבעיה מישהו יודע אולי מה לעשות אני מיוואש
-
- 10 תגובות
- 865 צפיות
-
-
מישהו יודע איך אפשר להוריד את המסך פתיחה שייש כשפותחים את הווינודס כלומר שאיך שאני מפעיל את המחשב והווינודס עולה אז ישר הוא יכנס בלי ללחוץ אנטר או לבחור משתמש :
-
- 4 תגובות
- 626 צפיות
-
-
שלום לכולם... לאחרונה הבחנתי בתופעה מוזרה למדי - אם אני לוחץ ומנסה לפתוח תיקייה (לא משנה איזו) על הדסקטופ, עוברות כמה שניות ורק אז התיקייה נפתחת, וזה מעצבן נורא. מה שעוד יותר מוזר... אם פתחתי את כבר את אחת התיקיות על הדסקטופ, התיקייה שאני אפתח עכשיו לא תסבול מלאג! מה זה יכול להיות? המחשב שלי חזק יחסית (ג'יגה זכרון, אטלון 64 3200, הארדיסק 160 SATA של WD) והווינדוס טרי מפרמוט מלא, ועבר המון טוויקים - איחוי, הגדרות מראה על ביצועים מקסימליים, ביטלתי שירותים לא נחוצים ועוד... עוד משהו קטן - לא רואים את המשבצת הכחולה של ה- EN/HE ב- Language Bar... מה לעשות? תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 607 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברצוני לדעת מתי התחילו בהפצה של מערכות הפעלה הבאות בישראל ושוב אני מדגיש בישראל !! Win95 Win98 WinNT Pro Winows2000 Pro הכוונה הינה להפצה כללית ולא לגרסאות ניסיון בברכה,
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-
-
מותקן אצלי WinXP עם Sp2 ויש לי בעיה שמתחלקת לשניים: לפעמים אני מנסה להפעיל תוכנה או משחק כלשהו והם לא מתחילים לפעול, אני נכנס למסך Windows task manager ולא רואה את התוכנה ב Applications אני רואה אותה במסך Processes ואני גם רואה שהיא משתמשת במשאבי מערכת, אני מנסה לסיים את התהליך אך הוא אינו נסגר, ולא ניתן להפעיל את אותה התוכנה והפיתרון היחיד הוא לאתחל את המחשב מחדש. הבעיה השניה היא בכיבוי הוינדוז, אם אני מפעיל את המחשב מחדש ואז אנסה לכבות אותו או להפעיל שוב רוב הסיכויים שהתהליך יתבצע כרגיל אבל אם אני מנסה לכבות או להפעיל את המחשב מחדש אחרי שהוא עבד פרק זמן מסוים תהליך הכיבוי יקח מספר דקות ארוכות ( לרוב כ5 דק') שזה לא מצב רגיל למחשב שלי שבעבר גם אחרי עבודה רצופה של שבוע היה…
-
- 2 תגובות
- 662 צפיות
-
-
היום פירמטתי מחשב ישן שלי והתקנתי לו WINDOWS XP ישן. אני צריך לשדרג לSP2 כי האינטרנט לא עובד על המחשב השני והדרייבר יעבוד רק בSP2 זאת אומרת שאי אפשר להוריד את SP2 מWINDOWS UPDATE מישהו יודע איפה אפשר להוריד את הקובץ התקנה של SP2 בהורדה ישירה?
-
- 5 תגובות
- 816 צפיות
-
-
שלום -רציתי לדעת אם ידועה כבר תאריך מדויק ליצאת ה-Vista לחנויות ומתי אתם חושבים היה אותו בישראל -האם תהיה ל-Vista גירסא בעיברית או שזה לא ידועה עדין אם כן מתי היא תצא -האם יש ל-Vista גירסא 64 ביט ואם היא תהיה יותר מוצלחת(מבינת תמיכה) מ-XP64 -ותהיה אפשרות לשדרג מXP ל Vista תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 731 צפיות
-
-
יש לי Windows XP Pro באנגלית, וכשאני מכבה את המחשב הוא נתקע ב-Saving your setting. חיפשתי על זה בגוגל וכנראה שזאת בעיה נפוצה אבל אני לא יכול לפתור אותה... אם מישהו יודע איך בבקשה תעזרו לי! אבל הוא לא תמיד נתקע... הוא נתקע אם אני דולק את המחשב ליותר משעה משהו כזה... למשל, אם אני מדליק את המחשב ומכבה אותו אחרי 2 דקות הוא לא נתקע... ואני גם חושב שאולי יש לזה קשר עם חיבור האינטרנט... לא יודע.. אם מישהו יודע איך לפתור את זה בבקשה תעזרו בהקדם האפשרי. תודה!
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי תוכנה, שלאחר כמה ימים נחסמת, אך לפי מה שאני יודע, מחיקת רגיסטרי עוזרת, איך בדיוק מוחקים רגיסטרי של תוכנה מסוימת? או איך מוחקים רגיסטרי בכלל?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה לפרמט מחשב ולהתקין ווינדווס אבל ממש לא ידע איך עושים את זה ומה צריך לשם זה ,מה גם שאני לא כל כך מבין במחשבים איפה אני יכול למצוא מדריך מפורט בנושא הזה???? אשמח לקבל כמה הצעות או מדריכים תודה רבה.
-
- 7 תגובות
- 802 צפיות
-
-
נכון שרוצים להתקין תוינדוס דרך הבוט?אז מכניסים תדיסק וכל זה ויש שם כמה אפשרויות: התקנת וינדוס מחדש וריפר.... אז שאני לוחץ על ריפר הוא נותן לי לרשום את סיסמת האדמין שלי...אין לי אז אני לוחץ אנטר ואחרי שאני לוחץ אנטר הוא נותן לי שורת פקודה מה רושמים שם שתחל ההתקנה?
-
- 8 תגובות
- 779 צפיות
-
-
למשיהו יש driver של dfi lp sli dr ל windows 64 באתר יש אבל חיבים floppy כדי להתקין ואין לי יש איזה שיתה אחרת ?
-
- 2 תגובות
- 686 צפיות
-
-
בתיקייה מוסיקה פתאום נעלמה לי האפשרות לסדר את התיקייה לפי זמן הגעה (modified): במקום זה, יש לי את האפשרויות האלו: למשהו יש מושג איך אני מחזיר את זה למצב הרגיל?
-
- 2 תגובות
- 560 צפיות
-
-
: : : אני כימעט בתוך שזה בעיה של הגדרות.... איך פותרים את הבעיה? תודה מראש install
-
- 7 תגובות
- 765 צפיות
-
-
לא ידעתי אם לשים את זה פה או בתוכנה אבל ביגלל שזאת יכולה להיות וסביר להניח שזאת בעיה בווינדוס אז שמתי את זה פה,אם לא טוב אז תעבירו. טוב אז ככה זה הארור: http://img138.imageshack.us/my.php?image=011020062010328zc.jpg ניסיתי לעשות כל מה שעלה לי בראש שיחזור מערכת איחוי רגיסטר בדיקת וירוסים ורגולות איחוי דיסק התקנה מחדש של SP2 התקנה של windows installer ובדיקת ארורים לדיסק. ועדיין אותה הבעיה אין לי כבר מושג מה לעשות אם למישהו יש הצעות או פתרונות בבקשה תעזרו.. 10x
-
- 0 תגובות
- 707 צפיות
-
-
הקספלורר שלי מציג מדי פעם מסכים לבנים כאשר אני מנסה להיכנס לאתרים, כאשר למטה ב- status bar רשום: done - כאילו האתר כבר עלה. זה קורה בלי קשר לאתר מסוים או זמן מסוים, פשוט לחלק מהאתרים כן ולחלקם לא. ניסיתי למחוק את הקוקיס והקבצים הזמניים, אך זה בד"כ לא עוזר. כמו כן, לעיתים לאחר שעה זה כן יכנס לאתרים האלו. מישהו מכיר את הפתרון לדבר כזה? או אולי איך ניתן להתקין את האקספלורר מחדש?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אין אי אפשר להפטר כבר מהמסך הכחול הזה? הוא רושם לי bugcode:usb driver אבל דרייברי ה usb שלי תקינים התקנתי אותם שוב ואותה בעיה מישהו יודע לעומק מה לעשות?
-
- 6 תגובות
- 920 צפיות
-
-
שלוםם אז ככה לפני כמה זמן התקנתי את הbricopack שזה כאילו משנה את כל המחשב לעיצוב של ויסטה זה מחליף פונטים אייקונים ושורת התחל וכאלה אוקיי אחרי ה זמן החלטתי שנמאס לי ואני רוצה לחזור למראה המקורי, מחקתי את התוכנה דרך הוספה והסרה של תוכניות ושהפעלתי מחדש תמחשב היא לא נעלמה לגמרי.. כל ריסטרט שאני עושה המחשב נפתח עם מראה של ויסטה ואז אני צריך ללכת להגדרות ולשנות למראה XP הרגיל וכל פעם אני עושה החל וזה לא עוזר זה משנה לי למראה הרגיל עד שאני עושה ריסטרט... מה עושים??? כבר ניסיתי ליצור עוד מראה כאילו לקרוא לו בסתם שם שהוא יהיה כמו הרגיל ולנסות לשים אותו וזה לא עזר... אז איך אני מעיף את הבריקו הזה מהמחשב? תודה רבה רבה רבה רבה לעוזרים..
-
- 6 תגובות
- 792 צפיות
-
-
כל עידכון או משו שצריך להתקין מהאתר של microsoft זה לא נותן לי להיכנס לאתר של מייקרוסופט אני נכנס.. וזה מפנה אותי ישירות לmsn.com ניסיתי להוריד דרך מחשב אחר את הקבוץ שהייתי צריך (.net framework 1.1) אבל הוא המחשב שלי לא מקבל ת'קובץ הזה הוא מקבל את זה כHTML .. (למרות שזה EXE.. התקנה) ופותח משו דפוק כזה .. לא קשור לחיים קיצר מישו יודע מה הבעיה? זה מעצבן אי אפשר להתקין WMP 10 ועוד דברים מהאתר של מייקרוסופט ! (האתר של מיקרוסופט גם כלל את windows update מה שמשאיר אותי בלי עודכונים למחשב ()
-
- 0 תגובות
- 607 צפיות
-
-
היי יש לי את הקובץ הנ'ל בתוך דיסק של וינדוס XP SP2 בעברית, אני חושב שהשתמשתי גם בNLITE אך לא בטוח כי זה היה מזמן. יש לי איתו שתי בעיות: 1. הוא קופץ על שלב הפירמוט ויצירת הכוננים בהארדיסק וישר מתקין את הווינדוס בלי לפרמט את המחשב. ואני לא רוצה שהוא יקפוץ על השלב הזה. 2. בהמשך ההתקנה קופץ חלון שבו רשום שההתקנה ללא התערבות נתקלה בבעיה אני לוחץ על אנתר, הוא נותן לי אפשרות לרשום יוזר אדמינסטרטור וססמא, אני סתם לוחץ אנטר והוא עובר את השלב הזה וכל השאר אוטומטי. השאלה איך מתקנים את זה ואם אני רק אשנה פרטים בקובץ הנ'ל זה יוכל לפתור את הבעיות הללו?. (בעיקר את הראשונה) ואלה פרטי הקובץ winnt.sif הנמצא בדיסק ההתקנה: ;SetupMgrTag [Data] AutoPartition=1 MsDosInitiated="0" Unatten…
-
- 0 תגובות
- 661 צפיות
-
-
-
חרשתי על גוגל ולא מצאתי כלום,כשאני מנסה להדליק את הסרט זה נותן ארור שחסר קודק ולא אומר איזה...
-
- 2 תגובות
- 937 צפיות
-
-