עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by Anonymous1,

שלום, בהתקנת WIndows, על דיסק קשיח SATA הקשתי F6 המערכת העתיקה את הדריבר. לפני תחילת העתקת הקבצים הופיע שגיאה שההתקנה לא מוצאת את קובץ ה Driver. דילגתי על קבצים אלה, וההתקנה המשיכה, אך לאחר אתחול המחשב בשלב המשך ההתקנה הופיע מסך כחול שמציע הרצת בדיקה לדיסק הקשיח. האם יש קשר לזה שדילגתי או שמא הדיסק הקשיח התקלקל (על דיסק קשיח IDE, ההתקנה בוצעה)? תודה, דב.

• 4 תגובות
    • 704 צפיות
  2. Started by davenos,

קניתי מחשב חדש סוף סוף, התקנתי WINDOWS XP הגדרתי מחיצות (C -24GB ו - E 124GB) ויצא בטעות שבמקום המחיצה של המערכת שאמורה להיות במחיצה הקטנה (-C ) קבצי המערת הותקנו ב-.E ( למרות שבניהול אמצעי אחסון כתוב ש -C באמת מחיצת המערכת) איך מתקנים את הבלבול הזה? בקיצור, אני רוצה להעביר את קבצי המערכת ל -C .

• 6 תגובות
    • 704 צפיות
  3. שלום ברשותי מערכת הפעלה ויסטה אולטימט 32 BIT. בנוסף מותקן גם אופיס 2007 אנטרפרייז יש לי מחשב חדש עם מעבד קוואד 9450 זכרון 4 G ומפרט חזק חברתי למחשב דיסק חצוני לגבוי וניסיתי להעביר 10GB לדיסק המחשב נתקע ולא ניתן לגשת לדיסקים הישום בתפריט שנקרא "המחשב" קפא ולא ניתן לכבותו או לעשות כלום. במנהל המשימות רשום בזמן התקיעה שהמעבד מנוצל ברמה של 70% . גם שהרצתי תוכנת "ספיד פאן" נראה נצול של %. במצב נורמלי גם שיש משימות המעבד מנוצל 3-4% לכל היותר. התהליך שזלל את 70% מהמשאבים הנ"ל הוא אקספלורר רק שעשיתי לוג אוף הבעיה נפתרה זה קרה מספר פעמים אם דיסקים חצוניים שונים מה עושים כדי לפתור את הבעיה תודה רבה

4. Started by drbrain,

התקנתי חלונות 7 מדיה סנטר יש לי שאלה באמצע סרט כשאני לוחץ כפתור ימני ומקבל תפריט יש אפשרות שנקראת מחק - אני רוצה אם ניתן להוריד את האפשרות הזאת כדי בטעות לא למחוק סרטים התקנתי MEDIA CONTROL 0.0.6.5 ואין שם אפשרות או שלא מצאתי תודה שרון

• 0 תגובות
    • 704 צפיות
  5. לפני כחודש התחילו להופיע לי מסכים כחולים על כל פעולה שהמחשב ביצע... אפילו עם הוא עושה רסטרט הוא נתן מסך כחול עם המחשב הצליח לעלות והפעלתי מחשבון.. מסך כחול עם אני מכבה אותו אז מסך כחול... היתעצבנתי עשיתי פורמט ואז אחרי הרסטרט הראשון כשהמחשב נכנס למצב של שינה.. מסך כחול עושה רסטרט לעצמו עשיתי עידכון לביוס ועדיין אותו הדבר מה יכול לגרום לזה?

• 2 תגובות
    • 704 צפיות
  6. Started by eisen,

קניתי מחשב חדש (מחובר ברשת ) ואני רוצה לדעת אם להתקין עליו FAT 32 או NTFS ? מה הפלוסים והמינוסים של NTFS ? תודה למי שיוכל להסביר לי ! 8)

• 3 תגובות
    • 704 צפיות
  7. Started by גליל,

בזמן גלישה באינטרנט מופיעה לי הודעת שגיאה המודיעה על הצורך בסגירת האקספלורר הפירוט לשגיאה הוא זה : AppName: iexplore.exe AppVer: 6.0.2600.0 ModName: winfh.dll ModVer: 0.0.0.0 Offset: 00006238 בדקתי באתר של מיקרוסופט ולא מצאתי התייחסות רלוונטית אשמח לקבל עזרה יש לי windows xp ואני גולש כרגע מ - user שני שיש לי במחשב ואיתו אין בעיה. :

• 0 תגובות
    • 704 צפיות
  8. Started by can2,

פירמטתי את המחשב והכל טוב חוץ מדבר אחד! כשאני עושה מקש ימיני על שולחן העבודה ומנסה ללחוץ על מאפיינים זה לא מגיב פשוט לא פותח את התפריט. בבקשה תגידו לי מה לעשות תודה! ברשותי win xp pro וגם ניסיתי לפתוח את התפריט דרך לוח הבקרה.

• 7 תגובות
    • 704 צפיות
  9. Started by assaf990,

הצירוף הנ"ל כותב בשורת הכתובת את הצירוף: www._______.co.il סיומת IL כי יש לי XP עם חבילת עברית אבל אני רוצה שזה ישאר לי לסיומת COM מבלי לשנות את שפת הווינווס לאנגלית (ואם אני משנה אז זה הופך ל-COM)

• 0 תגובות
    • 704 צפיות
  10. Started by coorva,

יש לי xp pro ומותקן אצלי norton 2003 אנטי וירוס. כיוון שהתוכנה התחילה לעשות בעיות ניסיתי להסירה מהוספה\הסרה אך איני מצליח. היכן שקיימת אפשרות בדרך כלל ל- change\remove יש רק את האופציה change שאינה מסירה את התוכנה. כיצד אני יכול להסיר אותה במלואה ללא שאריות?[ תודה

• 2 תגובות
    • 704 צפיות
  11. שלום לכולם יש לי את את rsvp.exe עכשיו אני כול הזמן סוגר ותו והוא חוזר לי עישתי חיפוש בגוגל ומצאתי שהוא Backdoor מה לעשות איך להעיף אותו ניסתי להשתמש בתוכנה Tauscan 1.6 ששמעיפה כאלה דבריםם

• 5 תגובות
    • 704 צפיות
  12. Started by DiSc@MaN,

מדובר על מחשב עם התקנה מאוד ישנה של 2000 ועברו עליו הרבה יוזרים וכעט נשאר עליו רק יוזר אחד שהוא אדמינסטרטור (והיוזר אדמינסטרטור). הבעיה היא שהרבה מאוד קבצים פשוט בלתי ניתנים לקריאה. ואין לי אפשרות לשנות את ההגדרות אבטחה שלהם. יש איזו שהיא דרך לשחרר אותם מכל בעלים קודמים ופשוט לאפס להם את ההרשאות? תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 704 צפיות
  13. Started by Gimel,

אני רוצה לפרמט את כונן C ולהתקין הכל מחדש. איך להתכונן? מה כדאי לי לשמור ואיך? (דואל, שמירות של משחקים, דרייברים וכו')

• 3 תגובות
    • 704 צפיות
  14. שלום, עד לפני איזה שבועיים הכל היה בסדר, פתאום הופיע לי שגיאה HELPCTR... לא עשיתי כלום לחצתי OK, זה התחיל להקפיץ לי מיליון חלומות של העזרה והתמיכה בעת עליית הוינדוס, עשיתי פורמט וזה לא נעלם, קבלו תמונות מצב, עזרה בבקשה.. נואש.. :'( עריכה!!!! עשיתי עוד ריבוט ותראו מה הפעם [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 704 צפיות
  15. יש לי 1024 DDR twinmos ושני הארדיסקים : המאסטר זה wd 40gb 7200rpm 8mbuffer השני samsung 40gb 7200 2mbuffer עכשיו השאלה שלי היא איך אני צריך להגיד את הזכרון הוירטואלי ככה שהמחשב יפעל הכי מהר ומשחקים יפעלו הכי טוב. תודה מראש

• 4 תגובות
    • 704 צפיות
  16. Started by NJorl,

כי אם לא , אז איך יש כמה שיש להם

• 7 תגובות
    • 704 צפיות
  17. Started by 8-Ball,

אני לא מצליח לראות את ה Thunbnails של סרטים בפורמטים של AVI וMPG, אך סרטים ש WMV ו MPEG אני כן רואה. מותקן אצלי K-LITE CODEC PACK, ואני אפילו מקודד AVI מDV. מה יכולה להיות הבעיה? ואיך פותרים אותה?

• 4 תגובות
    • 704 צפיות
  18. Started by yot,

כשאני פותח את המחשב אני מקבל מסך Log In - איך אני מבטל אותו? תודה

• 1 תגובה
    • 704 צפיות
  19. Started by hatem_abed,

רבותיי. איך אני יכול להשכיל תמונה כל שהיא בתוך חלון מאפייני מערכת _ כללי? אם אתם יודעים תגיבו? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 6 תגובות
    • 704 צפיות
  20. Started by Thunder Storm,

טוב אז אחריי המסכים הכחולים שהיו לי ביצעתי פירמוטט ובנתיים אין מסכים כחולים אבל עכשיו בעיה היא.. יש לי מעבד 3.06 וג'יגה ביית ראם ואת האשאר אפשר לראות במפרט, ועכשיו שאני מפעיל תוכנה למשל לוקח לזה שעה עד שהוא מפעיל אותה או שאני ניכנס לאקספלורר, אני יודע שיצא לזה פיקס- נתנו אותו כאן והורדתי אותו והתקנתי וזה לא עזר, רציתי לישאול אם יש עוד פיקס או האם יש דרך לעשות שזה לא יקרה? בנוסף גיליתי שהפיקס מתקן את הקובץ: ntdll.dll השגתי את הקובץ הזה אבל לא הצלחתי להעתיק אותו לתקיית ה- SYSTEM32 כיוון שהוא בפעולה, האם יש דרך להעתיק את הקובץ? אני יודע שזה אפשרי דרך דוס השאלה איך אני עושה את זה..? שוב תודה מראש לכולם :'(

21. Started by trojan,

ביום שישי התחלתי לשחק san andreas שפתאום המחשב עשה ריסט במקום שם שנקרא cj club אז ניסיתי לשחק עוד פעם והמשחק עובד לי יפה אבל כשעוד פעם ניסיתי להיכנס למועדון הזה במשחק המחשב עשה ריסט מאותה נקודה ומאז הווינדוס עולה אבל כדי ש explorer.exe יעבוד אני צריך להיכנס למנהל המשימות להסיר אותו מהתהליכים ולהתחיל אותו כמשימה חדשה ורק אז הוא עולה ואני בטוח שזה קרה איכשהו בגלל הסאן אנדראס ומאז אני לא משחק בסאן אנדראס ותקוע עם הבעיה אז אני מקווה שיש לכם פתרון !

• 1 תגובה
    • 704 צפיות
  22. שלום, יש לי ווינדוס 10,לא עשיתי שום שינוי לאחרונה. משום מה שאני מחליף בין משתמשים פתאום יש מסך שחור לבערך חצי דקה, עד שזה עובר למשתמש המבוקש.

• 0 תגובות
    • 704 צפיות
  23. Started by ברק דדון,

שלום לכולם יש לי בעיה בבהירות המסך יש לי מחשב עם כרטיס מסך RTX 3080 מחובר לטלויזיה של סמסונג Q80A יש לציין ביטלתי את כל האופציות בחיסכון באנרגיה בטלויזיה עצמה במחשב מותקנת מערכת הפעלה WIN10 הרזולוציה היא 4K והHDR דולק בווינודס הבעיה היא שפתאום אני רואה סרט או משחק כלשהו פתאום התצוגה נהיית חשוכה וזה אקראי פעם כן פעם לא אני נגיד מפעיל תוכנה בשולחן עבודה ופתאום ניהיה חשוך פעם לפניי כמה חודשים זה קרה וזה עבר לבד עכשיו זה פתאום חזר אין לי מושג ממה זה יכול להיות אשמח לעזרה

24. לא יודע למה אבל התחילה לי בעיה מוזרה, בכול פעם שאני מנסה להעביר קבצים ה-explorer קורס (גם כשאני מנסה למחוק קבצים צצה לי הבעיה ). מערכת ההפעלה: WIN XP גירסה:SP3 אנטי וירוס: נורטון 2008 אם יש פיתרון שלא כולל פירמט אני אהיה מאושר כי אני לא יכול לפרמט את המחשב... תודה לעוזרים. יום טוב, שחר

• 0 תגובות
    • 703 צפיות
  25. Started by elior021,

שלום יש לי וינדוס 7 אולטימייט באנגלית ואני רוצה להפוך אותו לעברית דרך העידכונים אני ניגש ל windows update לוחץ על check update אבל ה extras update לא מופיע לי בכלל ואין לי אופציה להתקין את הMUI של העברית. מישהו יודע אולי איך מחזירים את ה extras update ? תודה מראש אליאור

• 1 תגובה
    • 703 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.