Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי מחשב בבית שהוא די ישן ואני רוצה לפרמט אותו, אז שינתי את ההגדרות בביוס ואז הכנסתי את הדיסק התחלתי , נכנסתי להתקנה של הווינדוס המשכתי ... ואז היה לי דף התקנה כחול כזה והיה כתוב שעם אני רוצה להתקין על כונן אחד כמה ווינדוסים - ואין לי משוג למה אני רוצה לפרמט את הישן ולתקן חדש, איך לעזעאל אני עושה את זה?!
-
- 6 תגובות
- 754 צפיות
-
-
-
- 4 תגובות
- 754 צפיות
-
-
המחשב כל הזמן עושה לי RESET ב BOOT SCREEN ושום דבר לא עוזר מה לעשות? נסיונות לפרמט נתקלו בהודעה שההתקנה של WINDOWS דפוקה..
-
- 0 תגובות
- 754 צפיות
-
-
יש לי דיסק SP1, אני רוצה ליצור ממנו דיסק זהה רק עם כל העדכונים של מיקרוסופט מדייה פלייר 10, DX9, ועוד כמה טוויקים... המדריך בסטיקי לא אומר לפחות לי איך לעשות את זה.. תודה שמעתי על התוכנה NLITE היא עושה את זה? אפשר מדריכון אליה?
-
- 8 תגובות
- 754 צפיות
-
-
היי! יש לי vista ultimate מקורי. הייתה לי בעיה בלוח האם אז החליפו לי אותו (לאותו דגם אבל חדש) ומאז אני לא מצליח להפעיל אותו. אני מקבל הודעה שהקוד שאני רושם כבר נמצא בשימוש! תגידו הם עושים ממני צחוק? אחרי המחיר ששילמתי עבוד זה?!
-
- 8 תגובות
- 754 צפיות
-
-
יש איזה תקייה שאני לא יכול למחוק(זה רושם שאדם או תוכנית אחרת משתמשים בזה)ואני חושב שזה וירוס(זה עשה לי כמה בעיות) יש איזה דרך למחוק את זה? :s05:
-
- 2 תגובות
- 754 צפיות
-
-
היי, יש לי בעייה במ"ה XP. אני מנסה לאתחל את ה Service של Remote Registry ולא מצליח. אני מקבל הודעת שגיאה "error 5". ההודעה גם אומרת לי לאתחל את ה Service של ה- Plug and Play. גם אותו אני לא מצליח לאתחל. (אין לי כרגע אפשרות להעלות את ההודעת שגיאה לאתר) למישהו קרה כזה דבר?
-
- 1 תגובה
- 754 צפיות
-
-
שלום עכשיו פירמטטי את המחשב ונתקלתי בבעיה שאני לא מצליח לפתור מדובר WIN XP PRO ENG SP3 אני רוצה להתקין את עדכוני מיקרוסופט ואני מקבל חלון מעצבן: microsoft office pro edition 2003 the feature you are trying to use is on a network resource that is unavailable. click ok to try again or enter the alternate path to a folder containing the instalation package 'pro11.msi' in the box below מה קורה כאן?
-
- 1 תגובה
- 753 צפיות
-
-
אני מתנצל מראש אם הנושא הזה לא מתאים לפורום הזה, התלבטתי בין זה לתמיכה טכנית... אתמול בלילה בזמן שהמחשב פעל, החשמל בבית שלי קפץ, אחרי שהדלקתי שוב את המחשב גיליתי שהוא מגיע עד לשלב שבו הוא מסיים לטעון את הwindows (החלון השחור עם הקוביות הכחולות האלה שרצות...) ואז הוא מאתחל את עצמו וחוזר חלילה, אני כן יכול להכנס דרך "safe mode" אבל לא בדרך הרגילה, שיחקתי קצת עם הביוס והצלחתי להכנס פעם אחת במצב רגיל אבל אחרי שכיבתי והדלקתי שוב הוא עוד פעם חזר לאותו מצב... עכשיו אני לא יודע למה אבל אחרי שעוד פעם שיחקתי עם הביוס הוא עוד פעם נכנס דרך המצב הרגיל ולכן אני יכול לכתוב, אני פשוט לא הולך לכבות אותו עכשיו עד שאני אגלה איך אני פותר את הבעיה חבר אמר לי שפשוט נדפק לי הדיסק הקשיח ואני…
-
- 2 תגובות
- 753 צפיות
-
-
היי היום קניתי מחשב חדש (ריק בלי כלום על ההארדיסקים) ואני מנסה להתקין ווינדוס XP והמחשב לא מצליח לגיע לחלון ההתקנה, לא עושה BOOT מהדיסק. כמה דברים: 1. שיניתי בביוס שcd-rom יהיה ראשון(ויחיד) בBOOT. 2. יש לי רק גירסא אחד של ווינדוס שעושה בבוט וזה בגלל שיש שם caldera ואין לי מושג איך מתקינים XP בעזרתה תודה
-
- 1 תגובה
- 753 צפיות
-
-
בזמן גלישה באינטרנט מופיעה לי הודעת שגיאה המודיעה על הצורך בסגירת האקספלורר הפירוט לשגיאה הוא זה : AppName: iexplore.exe AppVer: 6.0.2600.0 ModName: winfh.dll ModVer: 0.0.0.0 Offset: 00006238 בדקתי באתר של מיקרוסופט ולא מצאתי התייחסות רלוונטית אשמח לקבל עזרה יש לי windows xp ואני גולש כרגע מ - user שני שיש לי במחשב ואיתו אין בעיה. :
-
- 0 תגובות
- 753 צפיות
-
-
יש לי process כזה שקוראים לו java.exe ואני לא מצליח לכבות אותו הוא לוקח 20-30 mb מהזיכרון בלי שום סיבה איך אני מכבה את זה ?
-
- 0 תגובות
- 753 צפיות
-
-
היי יש לי בעייה כל הזמן.. כל הזמן מופיעות לי פרסומות כאלה במחשב בלי שאני נוגע בו...משהו של המסנג'ר..ואין לי בכלל מה זה? איך מבטלים?
-
- 6 תגובות
- 753 צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי מדפסת Lexmark 2550X חדשה עם דרייברים המעודכנים ביותר. המדפסת היא משולבת (מדפסת, סורק ומכונת צילום). כאשר היא מחוברת למחשב עם כבל ה- Usb, לאחר שאני מעלה את המחשב, שולחן העבודה "קופא" למשך 3-4 דקות ורק אחר כך משתחרר. כאשר כבל ה- Usb של המדפסת מנותק, המחשב עולה ומוכן לשימוש ברגע שאני רואה את שולחן העבודה. החלפתי אפילו כבל Usb וזה לא פתר לי. נכנסתי ל-"התקנים" והפכתי ל- "לא זמין" את "Lexmark2550" אשר נמצאת מתחת לקטגורית "הדמייה". ועכשיו, כאשר אני מאתחל את המחשב, אין לי את בעיית שולחן העבודה "הקפוא". המדפסת מדפיסה בלי בעיות רק שאני מנסה לסרוק הוא נתן לי הודעה שישנה בעיה ולכן לא מצליח לסרוק ("נא בדוק כבל Usb וחיבורי חשמל...) אודה לכם על כיווני פתרון.
-
- 5 תגובות
- 753 צפיות
-
-
ולא , הוא לא בסטרט אפ של ה windows וגם לא בספריה של ה start up וגם הגדרתי שלא יעלה כל אתחול , אבל זה לא ממש משנה לו!
-
- 5 תגובות
- 753 צפיות
-
-
שלום, קיבלתי מחשב חדש ואני מנסה להתקין לו מע' הפעלה, אבל משהו משתבש (לא יודע מה) והמחשב נתקע. כאשר אני מנסה להתקין וויסטה, מופיע לי השגיאה הבא: *** STOP:0xC0000005, 0x889570F4,0x854037A4, 0x00000000 וכאשר מתקין XP המחשב נתקע על מסך כחול ובתחתית המסך מופיע : setup is loading windows וככה עומד הברה זמן... מקווא לעזרה בהקדם האפשרי ...תודה המפרט הוא: E6750 ATI 1950 PRO WD SATA2 250GB ENERMAX NOISETAKER 370 W KINGSTON 2048 667
-
- 5 תגובות
- 753 צפיות
-
-
זה לא כול כך בעיה אבל מתי שאני נגיד מסמן תקיה עם העכבר אז כאילו אי רק מסמן וזה ניכנס לי אוטומט כול תיקה שאני עושה איך אני משנה את זה תודה
-
- 5 תגובות
- 753 צפיות
-
-
היי, אני חושב על להתקין ווינדוס 7 במחשב הראשי ובמחשבים האחרים יש XP. שמעתי איפשהו שבשביל רשת, חייב ששני המחשבים יהיו עם ווינדוס 7. האם זה נכון? או שאפשר שהמחשב הראשי יהיה 7 והמחשבים האחרים יהיו XP? תודה
-
- 3 תגובות
- 753 צפיות
-
-
יש לי שני גי'גה ראם ועדיין המחשב העיקש מחליט להשתמש בזכרון וירטואלי. ביטלתי את זה דרך הווינדוס ועדיין זה מופיע. לא הייתי שם לב פשוט שבמשחקים מופיעה לי הודע VM TOO LOW... המחשב עצמו בקושי משתמש בראם. אז יש איזהשהיא דרך לבטל את זה לגמרי? כרגע ההגדרות בנויות כך: processor scheduling: programs memory usage: system cache והטווח שהגדרתי זה בין 256 ל512.
-
- 6 תגובות
- 753 צפיות
-
-
במחשב הראשי (אני כותב כעת מהנטבוק), אני לא מצליח לעשות log on כשאני נכנס למשתמש שלי (administrator), הוא מחכה מלא זמן, ובסוף יוצא כאילו לא עשיתי כלום. ניסיתי להכנס בsafe mode ואותה בעיה, למרות שלפעמים פתאום הוא כן נכנס, ואחר כך כבר לא. למישהו יש מושג איך אני מטפל בזה? נ.ב. אין לי דיסק התקנה, התקנתי את זה על דיסק וירטואלי.
-
- 1 תגובה
- 753 צפיות
-
-
היי חברים! נדמה לי שוירוס רציני תקף את המחשב שלי - אני מבקש את עזרתכם! אז ככה, הכל התחיל מזה שגיליתי SPYWARE מעצבן ומציק במחשב שלי שהיה ללא אנטי וירוס עד אז. התקנתי KASPERSKY, ביצעתי סריקה, והעלמתי אותו. לאחר יומיים, שוב ה-SPYWARE חזר. KASPERSKY לא עזר הפעם... הורדיתי שלל תוכנות חינמיות נגד SPYWARE כמו AVG, SPYCATCH, AVAST... גם הם לא עזרו. לאחר שסיימתי להתקין את תוכנת AVAST, לאחר כל אתחול של המחשב, הייתה מופיע הודעת שגיאה של ווינדוס, הייתי לוחץ על "סגור" (ולא על שלח תגובה...) ואז לפתע היה עולה מסך כחול שבו רשום שאני חייב לאתחל את המחשב. עכשיו בכל פעם שווינדוס עולה לי, כעבור כמה דקות המסך (הכחול) הזה עולה ופשוט אין לי מה לעשות אלא לכבות את המחשב. במצב SAFE MODE הדבר הזה ל…
-
- 5 תגובות
- 753 צפיות
-
-
הלו ? יש שם מישהו ? טוק טוק ? בשימושים הרבים שלי במחשב, אני מחליף בערך 20 חלונות שונים ובכל חלון אני משתמש בשפה אחרת או כמה שפות. נניח : עברית - אנגלית - רוסית - ספרדית - גרמנית עכשיו, הרבה ( טוב, המון, כמעט כל הזמן ) אני שוכח באיזו שפה אני רושם בחלון אחד וכשאני עובר לחלון אחר ומתחיל לתקתק על המקלדת, אני כותב שתי שורות ומסתכל במקרה על המסך ומגלה ( שוב ) ששכחתי להעביר את השפה למה שאני צריך ורשום ג'יבריש מוזר. ( כוסאוחתו !!!!! מחשב אידיוט !!!! לא מבין מה אני כותב לו , זבל בן זבל ) יש תוכנות שמתקנות את המצב כמו בילבולון או LANGOVER אבל הן עובדות תוך לחיצה על כפתור כזה או אחר ( לפי הגדרה ) ודי נמאס לי מכל העניין. אני מחפש משהו אוטומטי שירוץ ברקע ויזהה איזו שפה אני מתקתק וישנה…
-
- 1 תגובה
- 753 צפיות
-
-
אחרי שהתקנתי את SP2 במחשב החלה לצוץ לי הודעת שגיאה על בעיה בחלונות אני הבנתי שיש איזו תוכנת הגנה שמותקנת ביחד עם ה-SP2 והיא עושה לי בעיות שאלתי היא איך אני מבטל אותה או איך אני מסדר את הבעיה כי הבעיה היא בהחלט לא בחלונות הנה התמונה: עריכה: שכחתי לציין שכאשר לוחצים על 'סגור הודעה' הוינדוס נסגר תודה רבה [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 753 צפיות
-
-
במקום שהנתיב יהיה : C:\Documents and Settings\Omer\My Documents\My Music אני רוצה שהוא יהיה E:\music איך ? תודה
-
- 3 תגובות
- 753 צפיות
-
-
יש למישהו מושג איך קורה שמשתנה תצוגת הכוננים ב-my computer והופכת למה שיש בתמונה למטה? כמו כן איך מסדרים את זה. למי שלא מבין למה אני מתכוון אז הכוונה היא שבדר"כ הכוננים מחולקים לפי סוגים ועכשיו הכל מוצג ביחד. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 2 תגובות
- 753 צפיות
-