Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
היי, אני חושב על להתקין ווינדוס 7 במחשב הראשי ובמחשבים האחרים יש XP. שמעתי איפשהו שבשביל רשת, חייב ששני המחשבים יהיו עם ווינדוס 7. האם זה נכון? או שאפשר שהמחשב הראשי יהיה 7 והמחשבים האחרים יהיו XP? תודה
-
- 3 תגובות
- 767 צפיות
-
-
ערב טוב! לפני כחודש וחצי שידרגתי לווינדוס 7,אני מאוד מרוצה יש לי מעבד כפול ליבה E6420 נכנסתי ל-MSCONFIG בווינדוס בפנים נכנסתי ללשונית BOOT שם נכנסתי ל- ADVANCED OPTIONS ושם ראיתי שבשורה של NUMBERS OF PRECESORS רשום 1 איך זה יכול להיות? הווינדוס כאשר נותן לי ציון על החומרה במחשב מזהה שזהו מעבד כפול ליבה אז למה במספר המעבדים הוא כותב לי אחד? תודה רבה ליאור
-
- 7 תגובות
- 767 צפיות
-
-
האייקון של השפות שנמצא למטה נעלם איך אני מחזיר אותו? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 767 צפיות
-
-
מביך זה נכון ...אני לא מוצא את ה INTERNET EXPLORER במחשב ...איפה הקובץ הזה נמצא ? ???
-
- 3 תגובות
- 767 צפיות
-
-
שלום תסלחו לי אם זה לא המקום הנכון לרשום בו את הפוסט הזה, כי זה קשור לחלונות. התקנתי עכשיו roller coaster 3 ושיחקתי בו. אחרי זה הלכתי להגדרות גרפיקה והרזלוציה השתנתה לי ל1280/1024. ועכשיו כל פעם שאני נכנס למשחק אז המסך במצב שינה והוא רושם "לנסות רזלוציה אחרת". מסך 17 אינץ. הבעיה עכשיו היא שאני לא יכול לשנות את הרזלוציה בחזרה ל 1024/768, כי כל פעם שאני נכנס למשחק אין לי מסך. ניסתי ללחוץ על קובץ ה exe של המשחק קליק ימני-properties- ואז compatibility ולסמן את האפשרות להפעיל את המשחק על רזלוציה נמכוה. אבל משום מה הוא לא מפעיל אותו על רזלוציה נמוכה והמסך עדיין נכבה ומבקש לשנות רזלוציה לקטנה יותר. מה עוד אפשר לעשות כדי לשנות רזלוציה מחוץ למשחק? תודה
-
- 1 תגובה
- 767 צפיות
-
-
חבר נתקל בתופעה מעצבנת כאשר גילה כי ב- Toolbar של מערכת ההפעלה מופיע תוסף ZTa שלא ניתן להסירו. ה-Toolbar אינו מופיע אלה מוסתר אבל מופיע ברשימה. לאחר בירור קצר גיליתי כי מדובר בשירות של look2me, וחברת סמנטק ממליצה לעדכן את האנטי וירוס ולבדוק את כל הקבצים במחשב. כמו כן נכתב שם באתר כי יש להסיר מפתחות ב- Regsitry. כמובן שישר הלכתי ועשיתי מה שמומלץ באתר סמנטק: לאתר: http://securityresponse.symantec.com/avcenter/venc/data/spyware.look2me.html הבעיה היא שמחקתי כל הזמן את המפתחות והם הופיע כלעומת שבאו. לא ניתן היה להסיר את המפתחות לצמיתות. בדקתי כמובן את כל השירותים במערכת וביטלתי כל מה שלא מוכר. אח"כ חקרתי כל מילה ומילה באתר של סממנטק וגיליתי את שם הקובץ החשוד: msg{ABA15760-…
-
- 1 תגובה
- 767 צפיות
-
-
טוב זאת כבר ממש תעלומה, המחשב מתכבה לי כשאני לא נמצא עליו זה בטוח במאה אחוז לא בגלל בעיות חום אז חשבתי שאולי הויסטה מתכבה לבד, האם יש כזאת אפשרות ? ואם כן איפה אני מבטל אותה ? אני עובד על vista ultimate 64bit תודה !
-
- 7 תגובות
- 767 צפיות
-
-
שלום. יש לי וינדוס XP באנגלית, יש לי שם את הדברים שלי. ההורים שלי החליטו שהם רוצים ללמוד להשתמש במחשב, אבל הם צריכים את הוינדוס ברוסית (XP) . אז השאלה שלי, להתקין וינדוס נוסף כמערכת הפעלה נוספת ברוסית? :s05: או לפתוח להם משתמש בוינדוס הנוכחי? אם אני יפתח להם משתמש, אני אוכל להגדיר אותו את כול כולו להיות ברוסית? ??? אם אני אתקין מערכת הפעלה נוספת, מקום יש לי, אבל המערכות הפעלה לא יתנגשו? כל המערכות המדוברות הן XP.
-
- 3 תגובות
- 767 צפיות
-
-
התקנתי WINXP FOR LEGACY PC על המחשב שלי. אח"כ החלטתי להתקין WIN 2000 במקום זה. אחרי שהתקנתי את חלונות 2000 ראיתי שיש לי 2 אופציות BOOT - של שתי ההתקנות הנ"ל. ניסיתי לעשות FIXMBR וגם FIXBOOT. שומדבר לא עוזר, נשאר לי ב- BOOT שתי אופציות הנ"ל. הייתה בעיה עם ההתקנה של 2000 אז ניסיתי עוד פעם ועכשיו יש 3 אופציות, ולא ניתן להסיר אותן. בבקשה עזרה.[br]פורסם בתאריך: 15.04.2007 בשעה 17:59:37 כשאני נכנס לקונסול ה REPAIR וכותב BOOTCFG /LIST אני מקבל:There are currently no boot entries available to display יכול להיות שפשוט ההרדיסק נדפק, ולא נותן לכתוב כלום?
-
- 8 תגובות
- 767 צפיות
-
-
יש לי בעיה מוזרה שהחלה היום עם תהליך SVCHOST. יש דרך לעלות על מה גורם לזה? תדוה מראש.
-
- 2 תגובות
- 767 צפיות
-
-
לא מצאתי בפינת המדריכים או בחיפוש בפורום... לצערי אף פעם לא עשיתי את זה ואני לא יודע מאיפה להתחיל. מישהו יכול לתת לי לינק למדריך? יש לי XP ואני רוצה לפרמט את כונן C. תודה למי שעוזר
-
- 1 תגובה
- 767 צפיות
-
-
יש לי כמה אתרים שאני נכנס אליהם (כמו לדוגמא אתר האוניברסיטה) וכל פעם אני צריך להקיש שם משתמש וסיסמא המחשב זוכר אוטמטית את הסיסמא, אז כל מה שנותר לי לעשות זה להקיש את שם המשתמש או רק את האות הראשונה ולפעמים וזה כבר מספיק. הקטע המבאס הוא שמשום מה יש הצטברות של USERS שהמחשב שלי זוכר שכבר לא רלוונטיות. יוצא שאם אני מקיש פעמיים על המלבן (תיבה) של ה USER אז מופיעים לי 20 שמות משתמש של כל מיני אתרים מהעבר שאני כבר לא משתמש בהם. השאלה שלי היא איפה אני יכול למחוק אותם יעזור לי במיוחד אם תוכלו לכוון אותי לעשות את זה ידנית. אני מעוניין למחוק רק חלק מן הרשימה של הUSER. לא את הכל
-
- 4 תגובות
- 767 צפיות
-
-
כל פעם שה-WIN עולה יש את השגיעה... מה זה?! ואיך נפתרים ממנה כי זה ממש מעצבן
-
- 1 תגובה
- 767 צפיות
-
-
איך אני מעלה את הבהירות של לפטופ בווינדוס XP ? (מתי שהמטען בחוץ הבהירות יורדת)
-
- 1 תגובה
- 767 צפיות
-
-
יש לי דיסק של ווינדוס XP שכתוב עליו את זה: Windows XP Home Edition with SP1 ובאותיות קטנות בצד: "the full version of the sowtware installed on this CD was preinstalled on your hard drive at the factory and may only be used for backup and recovery of your spiritus computer system. perforamce of the software is the sole responsibility of spiritus." זה דיסק שאני יוכל לעשות ממנו BOOT ולהתקין ווינדוס על מחשב חדש?
-
- 4 תגובות
- 767 צפיות
-
-
הבעיה היא כזאת: הכתובות של האתרים שאני רושם בשורת הכתובות לא נשמרות אחרי שאני סוגר את התוכנה. כל פעם אני נאלץ לרשום אותם מחדש או להישתמש בהשלמה אטומטית, אבל אני רוצה שתופיע לי רשימה של כתובות. אני השתמשתי בטביקר ואחרי הסרה שלו התחילה הבעיה הזאת. אני יודע שפשוט צריך לשנות איזה פרמטר בREGEDIT אבל לא יודע איזה. אודה על העזרה.
-
- 0 תגובות
- 767 צפיות
-
-
ברשותי VISTA ULTIMATE X64 בשפה האנגלית כאשר אני מגיע למסך הראשון של ויסטה (מסך ה-LOG ON ל-USER שרוצים) אז שפת ברירת המחדל היא HEB והסיסמה של כל היוזרים היא באנגלית מה שמצריך אותי כמובן לשנות את השפה במקלדת ל-ENG כמובן שמדובר בלחיצה פשוטה של SHIFT + ALT אבל זה סתם מעצבן. איך אני מגדיר ששפת הברירת מחדל במסך הכניסה תהיה ENG ? תודה.
-
- 2 תגובות
- 767 צפיות
-
-
מיקרוסופט תמכור את ה"חלונות" תחת השם Windows XP Home Edition N בריסל דחתה 10 רעיונות קודמים לשם הגרסה האירופית שהציעה מיקרוסופט רונן לב 19:39 29/3/05 מיקרוסופט נכנעה ללחצים מצד הנציבות האירופית בבריסל: הגרסה החדשה של מערכת ההפעלה שלה Windows XP, תימכר באירופה תחת השם Windows XP Home Edition N. זהו הצעד האחרון בו נוקטת ענקית התוכנה האמריקנית תוך ציות להוראות של בריסל, בעקבות קנס שהשיתה עליה אשתקד הנציבות האירופית. האות N בשם החדש פירושה "גרסה זו אינה כוללת נגן מדיה" (Media Player). האיחוד האירופי הודיע שהשם הראשון שהציעה מיקרוסופט לגרסה זו - Windows XP Reduced Media Edition - היה עשוי להרתיע את הצרכנים מלרכוש את הגרסה החדשה. בריסל השיתה אשתקד קנס בגובה 640 מיליון דול…
-
- 0 תגובות
- 767 צפיות
-
-
שלום, משום מה לכמה קבצים אני לא יכול להיכנס, אני מקבל הודעה שאין לי מספיק הרשאות לקובץ למרות שאני מוגדר כ ADMINISTARTOR. תודה רבה למי שיוכל לעזור לי עם הבעיה
-
- 1 תגובה
- 767 צפיות
-
-
כמה בערך גיסראת הhome edition אמורה לעלות? תודה....
-
- 1 תגובה
- 767 צפיות
-
-
שכחתי את הסיסמה לwindows vista שלי עם איזה תוכנה אני יכול להכנס מהבוט ולשנות ?
-
- 1 תגובה
- 767 צפיות
-
-
רציתי להתייעץ אתכם בקשר לבחירת WINDOWS VISTA האופטימלי בשבילי. יש לי 1 GB זיכרון. מעבד 2.6 DUAL CORE. כרטיס מסך GFORCE 7300 GS. אני רוצה שיהיה בויסטה AERO ואת כל שאר הפונקציות אבל אני רוצה גם להריץ משחקים על הויסטה ושהם יעבדו כמו ב XP(+-). אני צריך אותו גם בשביל עבודות עם VISUAL STUDIO וקצת אופיס מדי פעם. על איזו גרסא של ויסטה אתם ממליצים לי ללכת?
-
- 3 תגובות
- 767 צפיות
-
-
לפחות אחת ל3 פעמים שאני מפעיל את המחשב נעלם לי כונן הצורב... ואחרי ריסט הוא חוזר כאילו לא קרה כלום. מה הולך פה? איפה הבעיה?
-
- 5 תגובות
- 767 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש התקן אמין שלא יעשה לי באגים ויהיה ניתן להסרה בעת הצורך, שיהפוך את ה XP PRO שלי או לפחות רק את שולחן העבודה והתפריט שיראה כמו בויסטה. תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 767 צפיות
-
-
איזה דברים כדאי להתקין במחשב 64 ביט? XP רגילה תדע להפיק את היתרונות שלו?
-
- 0 תגובות
- 767 צפיות
-