עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by eliau21071981,

יש אפשרות לעשות משהו חוץ מפרמוט? מדובר ב XP PRO

• 2 תגובות
    • 727 צפיות
  2. קודם כל אין לי תמונה ליד השם שרשמתי בהתחל למעלה. והגדרתי תמונה שאני פותח את המחשב אחרי שרואים את הרקע יש לרשום שם משתמש + סמסא, בחלון כזה בעיצוב ישן, ואין לי ססמא אז פשוט אני לוחץ על אוקי ואני רוצה שזה לא יקרה. שאני לוחץ ctrl+alt+del זה כאילו כל השולחן עבודה מוזער ונפתח לי חלון שבו יש כמה אפשרויות: כיבוי, התנתקות, מהל משימות, החלף סיסמא. הכותרת של זה : אבטחת וינדוס. ולפני זה היה לי חלון רגיל עם רק לסגור משימות ולראות את פרטי הזכרון שלי ואת שימוש הרשת. איך אני מחזיר ומשנה את כל זה? תודה

• 3 תגובות
    • 727 צפיות
  3. Started by avivboker,

ליפני כמה ימים נעלם לי חלון המשימות הכחול שנימצא בכל תיקיה ומציג משימות שחיכות איך אני מחזיר אותו?

4. הדבר קורה כאשר נעשה שימוש בדיסק שנעשה עליו כלון ע"י גוסט 2003 הדיסק המקורי הוא Maxtor 80GB 2MB IDE 7200 הדיסק החדש שאליו אני מנסה להעביר את המערכת הפעלה (כולל כל התוכנות שלה): Maxtor 250GB 16MB SATA 7200 MAXline 3 כאשר אני מעתיק DISK TO DISK ומוציא לאחר מכן את הדיסק הישן הוא עולה מהדיסק החדש ומגיע למסך הפתיחה. שם אני מקיש את היוזר והסיסמה והוא מנסה להכנס למערכת אבל במקום זאת הוא מייד עושה לוג-אף. כשהדיסק הישן מחובר יחד עם החדש (אבל עולה מהחדש) הוא כן מצליח לעלות. (אבל זה לא הפתרון כי אני רוצה לפרמט את הישן...) הדיסק הישן עובד בצורה מלאה. אם למישהו יש הצעות אני מאוד אשמח.. הדבר הזה פשוט משגע אותי

• 3 תגובות
    • 727 צפיות
  5. Started by Holy,

מקווה שזה הפורום הנכון אחרי פירמוט התקנתי WMP9 ומסיבה לא ידועה הוא בעברית. נסיתי להוריד שוב גירסה אנגלית ויצא לי עברית שוב עצות?

• 2 תגובות
    • 727 צפיות
  6. Started by WarMachine,

יש לי בעיה מוזרה ב-boot והיא מתרחשת מאז שהקכבתי את המחשב, פשוט לא התייחסתי אליה יותר מדי ועכשיו קיבלתי עליה עצבים אז הגיע הזמן לראות איך פותרים אותה. בכל מקרה את הלוח אם שלי אפשר לראות במפרט, אני מדליק את המחשב(או עושה ריסט, לא קריטי)הכל עולה יפה, מזהה מעבד ,זכרון, הארדיסקים, מנסה לאתחל מCD ואם אין דיסק של אקספי או כל bootable דיסק אחר אז המחשב פשוט לא עולה. אז כמובן שאני מאתחל את המחשב כל פעם יש דיסק של XP בפנים ,זה לא כזה עניין , אבל זה ממש מעצבן, מה גם שאין לי מושג מה גורם לבעיה. הסדר בboot הוא על Floppy-->CDROM--->Hard Disk ככה שלפי ההגיון אם הוא לא מוצא דיסק בכונן דיסקים הוא פשוט אמור לטעון רגיל מההארד דיסק(כמו כל מחשב אחר מן הסתם) יש לי 5 כוננים קשיחים מחוברים…

• 4 תגובות
    • 727 צפיות
  7. Started by dd7,

כבר כמה ימים שאני פותח את האקספלורר הוא נתקע ואז אני פותח עוד אחד ואז גולש בו והראשון נתקע לתמיד עד שאני עושה לו סיים כעת.. מה אפשר לעשות?

• 8 תגובות
    • 727 צפיות
  8. Started by shay-h,

יש לי מחשב ישן באחד החדרים בבית . פנטיום 450mhz ויש עליו win-xp הבעיה שאין לי מושג מה הסיסמא של האנמיניסטור ואני נימצא עם משתמש מוגבל .. רציתי להתקין את הxp בשביל להיות האדמיניסטור אבל אני לא מצליח להתקין מחדש בגלל שאני מוגבל ביוזר ! (ניסיתי דרך הms-dos אך ללא הצלחה) אשמח לעזרה ..

• 4 תגובות
    • 727 צפיות
  9. מיקרוסופט מתעקשת ללכת עם הראש בקיר, אז נראה שכל החגיגות של "הנה, הצלחנו לעקוף את כל המגבלות" היו מוקדמות מידי. כלומר, אם ירצו, די ימררו את חיינו ... https://www.youtube.com/watch?v=jmrNG01Y9Hk

10. Started by warezman,

יש לי מחשב עם מערכת Windows Vista 32 bit ואמרו לי שאני יכול להתקין את אותה המערכת רק 64 ביט, השאלה היא? המערכת הזאת מתאימה רק למעבדים 64 ביט? או שאני יכול להתקין אותה על 32 ביט והמחשב ירוץ יותר טוב?

11. Started by igalch,

התקנתי VISTA ULTIMATE לפני שבוע והרגשתי כאילו חזרתי למחשב הישן שלי (פנטיום 3) עם הXP , הכל עובד בכבדות ועדישות כזאת. צרפתי תמונה של הזיכרון הפיזי, כי אני לא יודע אם זה צריך להיות ככה או שזה חריג. השאלה שלי אם זה צריך להיות ככה או שאפשר לעשות משהו בנידון. תודה מרוש לכל המגיבים. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 727 צפיות
  12. וב PROSSESS רק תוכנות של ה SYSTEM מופיעות ביצירת TASK MANAGER חדש ואשר מופנה ל DIRECTX חוזר הכול לקדמותו מה עושים תודה

• 2 תגובות
    • 727 צפיות
  13. אממ טוב אז זה הולך ככה אבא שלי התקשר אמר לי ששום דבר לא פועל לי במחשב.. באתי לבדוק וגיליתי שאכן כל התוכניות לא פועלות לי אני ניסיתי לעשות דבר כזה: ללכת ללוח בקרה ולעשות שם באפשרויות תקיה קובץ חדש לרשום בסיומת EXE ואז לבחור ישום ולעשות אישור, עשיתי את זה אבל משום מה הוא לא נותן לי את האפשרות של החל או אישור. אני עשיתי סריקת וירוסים ולא נראה לי שזה ממש קשור מצא כמה דברים מחקתי והבעיה נשארה. אני דיי בבעיה.. הוא מציג לי את כל התוכנות ללא האייקונים שלהם כדף ריק עם סמל של מלא ישומים כמו שמוחקים תוכנה ורק הקיצור דרך נשאר..ככה גם בהתחל תוכניות.. כשאני מנסה להפעיל הוא שואל אותי באיזה תוכנית אני רוצה להפעיל את התוכנה.. לפני הוינדוס פתח שגיאה והיה רשום שלוינדוס אין אפשרות לפתוח קובץ…

• 2 תגובות
    • 727 צפיות
  14. לפטופ של HP Compac דגם: Compaq 6715b הגיע עם ווינדוס ויסטה ואני הסרתי אותה ושמתי XP במקומה דרך ההתקנה של XP פירמטתי את מחיצה C (פורמט מלא, לא מהיר) אבל לא פירמטתי את המחיצה שעלה נמצאים קבצי השיחזור של VISTA. עכשיו (אחרי שההתקנה של XP עברה בשלום) אני רוצה ליצור מחיצות נוספות בעזרת Partition Magic. אבל כשאני מפעיל אותה אני מקבל שגיאה נורא מוזרה: Error 117: Partition's drive letter cannot be identified ניסיתי גם בעזרת ה rescue disks (וכונן דיסקטים חיצוני ), אבל אני מקבל שם גם שגיאה דומה אז ניסיתי גם בעזרת הממשק של ה XP עצמו, אבל גם זה לא הצליח... בנוסף, מצאתי את הפוסט הבא: http://forums11.itrc.hp.com/service/forums/bizsupport/questionanswer.do?admit=109447626+12172…

• 1 תגובה
    • 727 צפיות
  15. Started by coorva,

אם הבנתי נכון,כשאני מוחק קבצים בדיסק הקשיח המחשב למעשה לא מוחק אותם אלא מסמן את המקום שבו הם נמצאים כמקום שאפשר לרשום עליו והם ימחקו באמת רק לאחר מילוי המקום בקבצים אחרים. שאלתי היא, לאחר מחיקה של קבצים בדיסק הקשיח, אם אני עושה דיפרג, האם יתבצע איחוי גם לקבצים שהדיסק סימן כמחוקים?

• 0 תגובות
    • 727 צפיות
  16. Started by NuNaTaK,

שלום, שולחן העבודה שלי בwindws 7 נעלם. אף סמל לא מופיע עליו, הכל ריק. הדבר היחיד שרואים זה את הרקע. מה שכן, כשאני ניגש לתיקייה של השולחן עבודה דרך האקספלורר הכל עדיין נמצא. יש לציין שהבעיה התרחשה כאשר הייתי בלי firewall למשך כמה שעות, למרות שכבר מחקתי כל רוגלות, וירוסים או מזיקים אחרים מהמחשב. ניסיתי גם safe mode וגם שם השולחן עבודה הוא ריק. שחזור לזמן קודם לא בא בחשבון כי משום מה זה היה מנוטרל ואין לי גיבויים. מישהו יודע איך אפשר לפתור את הבעיה? תודה.

• 5 תגובות
    • 727 צפיות
  17. Started by TBN,

שלום לכולם יש לי בעיה שנמשכת כבר כשנה ופשוט לא היה לי כוח להתעסק איתה. הבעיה היא: הווינדוס לא ממפה ב my computer שום כונן (או התקן אחר) שמחובר דרך usb מבחוץ. הדרך היחידה לגשת לכונן או ההתקן היא דרך ה run ע"י ניחוש האות המוקצת לכונן. ניסיתי לטפל בבעיה בעבר ע"י משחק עם הקצאת אותיות ב manage לא עזר. הבעיה קיימת בשני המחשבים שלי, אחד נייח עם XP השני נייד עם ויסטה. מכאן אני רק יכול להסיק שאולי לא מדובר בבעיה במערכת אלא אולי בוירוס כלשהו. שני המחשבים מעודכנים באופן קבוע בעדכונים של מיקרוסופט ונבדקים באופן קבוע ע"י תוכנות ניקוי ואנטיוירוס שלא מוצאות שום דבר חריג. האם למישהו יש מושג איך לנסות לטפל בבעיה? תודה

• 7 תגובות
    • 727 צפיות
  18. זה התקיה.. C:\Documents and Settings\user\Local Settings\Temp אז שמעו מה הסיבבה בזמן האחרון יש לי שם די הרבה וירוסים אז אני שואל אם אני יכול להעיף את כל הקבצים שיש שם.. או שזה מסוכן ואם אני מוחק את הקבצים שיש שם מה יגרם? כי שמתי לב שיש שם קבצים שהיתקנתי ועוד כמה.. אז מה עושים?? תודה אחים שלי !!!

• 4 תגובות
    • 727 צפיות
  19. Started by talisman,

בדיוק קניתי מחשב חדש ואני תוהה איזו מערכת הפעלה כדאי לשים. המפרט הוא: Intel® Core2 Quad Processor Q6600 SLACR STEPPING G0 ¤1375 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=676 ARCTIC COOLING Freezer 7 Pro LGA775 ¤102 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=262 GIGABYTE GA-P35-DS3L Core 2 Quad Intel P35 DDR2-1066 ¤580 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=681 G.Skill DDR2 2048MB 800MHZ Dual Channel CL5 ¤275 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=34 INNOVISION I-Chill Geforce 8800GT OC 512MB DDR3 PCI-E ¤1399 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1030 Western Digital WD3200AAKS 320GB SATA2 7200rpm 16MB Hard Drive ¤444 http://www.foxpc.co.il/pro…

• 7 תגובות
    • 727 צפיות
  20. אני מתקין מקודד רואים ולא שומעים אני מתקין אחד אחר רואים ולא שומעים אני מתקין אחד אחר שומעים רואים אבל האיכות של הקול מעפנה לא כמו שצריך תעזרו לי מה עושים איזה מקודד להתקין ??התקנתי של קאאזה של כולם לא עוזר כלום מאיפה הבעיה יוצאת ? אני רוצה רק כ ד"א להגיד זה הפורום הכי טוב באץ לא היה דבר אחד שלא הצלחתם לתקן לי אני מודה לכם אחם שלי !!!!!!

• 3 תגובות
    • 727 צפיות
  21. הנה הלינק המסביר ולא הבנתי תקטע שלהם http://www.microsoft.com/security/bulletins/200409_jpeg_tool.mspx

• 1 תגובה
    • 727 צפיות
  22. Started by vers,

שלום, אני מעוניין לשדרג לwindows 7 אבל אני לא יודע איזה אני צריך לקנות, את ה32 או 64 סיביות. יש לי מחשב נייד, f6ve. של asus, שמגיעה עם מערכת של vista 32, אבל הבנתי איפשהו שהמחשב גם מתאים ל64, אז אני דיי מבולבל לגבי העניין ואשמח אם תעזרו. בנוסף, שמעתי שההתקנה הרגילה מהדיסק לא מחליפה את כל המערכת ומנקה את המחשב, אלה מתקינה את windows 7 על המערכת הקיימת, ותמיד ניתן לחזור אחורה. האם זה אפשרי להתקין רק את windows 7, כמו על מחשב חדש, נקי מכל דבר? תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 727 צפיות
  23. Started by Guy King,

יש לי מחשב נייד (T42, IBM) שפרמטתי אותו לאחרונה והתקנתי בו Windows. ה-Windows נתן לי 30 ימים להפעלה. היום, שנשארו לי עוד 12 ימים, ניסתי להפעיל אותו דרך האינטרנט, ושהכנסתי את קוד המוצר הוא כתב לי שאני לא יכול להתקין שוב את ה-Windows כי עברתי את מכסת ההתקנות (התקנתי אותו כבר בעבר). מה יקרה אם אני לא אפעיל את ה-Windows תוך 12 ימים? ומה יש באפשרותי לעשות?

• 1 תגובה
    • 727 צפיות
  24. Started by Snirs69,

שלום לכולם. בהשוואה בין ויסטה 32 ל-64 נאמר שאי אפשר להפעיל תוכנות 16 ביט על 64. השאלה שלי היא האם תוכנות מבוססות דוס הן 16 ביט? {אני משתמש בתוכנות קומפילציה המבוססות על דוס}. ואם כן אז יש איזו שהיא דרך להפעיל אותן דרך ה64 ביט?

• 3 תגובות
    • 727 צפיות
  25. Started by roma,

שלום! אתמול גיליתי שיש לי 1300 קבצים נגועים בוירוס:Torvil.C@mm עשיתי בדיקה דרך האתר:http://www.ravantivirus.com/scan/indexie.php הוא מצא את כל הוירוסים אבל לצערי הוא לא מוחק אותם, אפילו כאשר אני בוחר AUTOCLEAN. מחקתי 900 וירוסים ידנית, לפי הכתובת בה הם נמצאים, אבל את ה380 האחרים לא הצלחתי כי הם נמצאים בתיקייה הזאת: C:\WINDOWS\.{21EC2020-3AEA-1069-A2DD-08002B30309D}\ ומתברר שהתיקייה הזאת מובילה לקונטרול פאנל ומשם אני כמובן לא יכול למחוק שום דבר.. מישהו יודע מה אני יכול לעשות? תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 727 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.