Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
שלום אני מעוניין להתקין מחדש את מערכת ההפעלה XP ,בכדי לעשות זאת אני קודם צריך למחוק את תיקיית WINDOWS ואת תיקיית PROGRAM FILES . זאת בכדי לא למחוק את כל הכונן אלא רק את התיקיות הרלוונטיות. מה שאני תמיד עושה במצב זה : אני מריץ דיסקט הפעלה של WIN98 נכנס לדוס . רושם DELTREE WINDOWS ואח"כ DELTREE PROGRA~1 ,והתיקיות האלה נמחקות ואז אני מריץ את ההתקנה והכל בסדר. משום מה בניסיון העכשווי אני מקבל הערה שהפקודה DELTREE לא מוכרת . מה אני צריך לעשות כדי להיות מסוגל להפעיל את פקודת ה DELTREE ? האם יש קובץ או תוכנה שאני יכול להוריד מהאינטרנט שתפתור לי את הבעיה הזאת ? אנא עיזרו לי אני תקוע בלי מחשב . את ההודעות האלה אני מוציא ממחשב של קרוב משפחה. תודה
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום חטפתי וירוס ואני משותק לגבי כל מה שקשור לשולחן העבודה ,כאשר אני מנסה להחזיר את ההגדרות הרגילות, ולהוסיף תמונת רקע , אני לא מצליח מכיוון שהאפשריות האלה לא זמינות, כפי שאפשר לראות בתמונה.(כרגע לשולחן העבודה שלי יש צבע אחיד מגעיל ולא ברור) איך אני פותר את הבעיה הזאת ? (יכול להיות שיש לי בעיה עם הקובץ SERVICES.EXE ? אם כן איך אני משחזר את הקובץ הזה?) תודה [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 792 צפיות
-
-
-
היה לי צ'יפ של ג'יגה עכשיו יש לי עוד אחד והם מחוברים בדואל (האם צריך לשנות משהו ב page file או לבטל אותו) תודה
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אחרי ההתקנה כנראה נתתי את אותו השם למחשב המפורמט ועכשיו כל הדלקה שהמחשב השני עולה יש הודעה עם סימן קריאה ! שיש כפילות שמות ברשת מחשבים או שיש עוד מחשב דופליקייט ? קיצ קצ איך פותרים את הבעיה ומשנים את זה שהייה שני שמות נפרדים העינין דחוף תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 584 צפיות
-
-
שלום לכולםםם.. אז תאמת שלא היייתה לי דרך טובה לנסח בכותרת את הבעיה שלי אבל בכל מקרה זה הולך ככה, כשהתקנתי את הווינדוס מזמן היו לי כמה בעיות בקיצור התקנתי ומחקתי ואז בכונן אחר וככה לא זוכר בדיוק ואז נוצר מצב שכאילו לפני שהווינדוס עולה ממש בהתחלה אחרי החלון שאתה יכול ללחוץ del ולהיכנס לביוס אז מופיע לי לבחור או להעלות ווינדוס XP הום זה שאני משתמש בו עכשיו או ווינדוס פרו שהוא לא עובד ולא תקין שברגע שלוחצים על זה יש איזה הודעת שגיאה... יש דרך להעיף את התפריט בחירה הזה שישאר לי אוטומטית הווינדוס שלי?? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 595 צפיות
-
-
אחרי כניסה לsafe mod כל הדסקטופ שלי נראה כאילו הוא עבר צונאמי. יש דרך כלשהיא לשמור על הסדר שלו ? (יש לי מלא איקונים עליו)
-
- 2 תגובות
- 731 צפיות
-
-
יש לי 1024 DDR twinmos ושני הארדיסקים : המאסטר זה wd 40gb 7200rpm 8mbuffer השני samsung 40gb 7200 2mbuffer עכשיו השאלה שלי היא איך אני צריך להגיד את הזכרון הוירטואלי ככה שהמחשב יפעל הכי מהר ומשחקים יפעלו הכי טוב. תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 690 צפיות
-
-
אני נכנסתי ל-התחל\הפעלה\MSCONFIG ועלה לי חלון, הלכתי ללשונית האחרונה(אתחול) והסרתי משם את המסנג'ר. כשאר הפעלתי את הWINSOWS מחדש המסנג'ר שוב עלה. מה עושים כדי להסירו? תודה מראש. .swg
-
- 3 תגובות
- 857 צפיות
-
-
אני רוצה לפרמט את הכונן של חלונות ולהתקין מחדש. המשחקים שלי לא מותקנים באותו כונן. השאלה שלי היא האם המשחקים יפעלו ואני לא יצטרך להתקין אותם מחדש? תודה לכולם
-
- 5 תגובות
- 679 צפיות
-
-
כדי להתחבר לאינטרנט, אני צריך להיתקשר לשרת, ע"י הרצת הכתובת הstart- run. נמאס לי מזה, ורציתי לדעת אם יש אפשרות לעשות קיצור דרך לכתובת. מי שאין לו מושג על מה אני מדבר שפשוט לא יגיב, ולא ישאל שאלות שאין להן שום קשר להתקדמות לעבר תשובה. עזרה תתקבל בברכה
-
- 6 תגובות
- 790 צפיות
-
-
אהלן, היום נפל עליי המסך הזה ורציתי לדעת מה לעשות וממה הוא נגרם
-
- 1 תגובה
- 694 צפיות
-
-
שלום לכולם! כאשר אני נכנס לאחד המשתמשים במחשב שלי המחשב חושב כמה עשרות שניות ואז נראה כאילו הוא קורא מכונן הפלופי....בהתחלה חשבתי שהוא עושה זאת כי הפלופי מוגדר לו הboot device השלישי ולכן הוא "בודק אותו" אך ניטרלתי את זה בביוס והוא עדיין עושה לי את זה...כמו כן לא מזמן פירמטתי את המחשב והבעיה עדיין נמשכת....אני מקווה שמישהו יוכל לעזור לי עם הבעיה כי זה נהיה מאוד מציק לחכות את הזמן הזה שנכנסים למשתמש... תודה רבה לעוזרים.... : : :
-
- 2 תגובות
- 619 צפיות
-
-
What programs are recommended in order to save the whole comp in good shape...? I mean in each and each area.. registry, comp cleaning, defrag.. give me the names or links to the needed programs i really want to avoid the possibility to make format Thnx !
-
- 2 תגובות
- 785 צפיות
-
-
אני רוצה להתקין XP אחד על השני זאת אומרת לעשות ריפר זה עושה איזשהו נזק ? והאם זה עוזר או מתקן או ???.... או שכדאי לפרמט וזהו ..... תודה לעונים ....
-
- 1 תגובה
- 607 צפיות
-
-
כמו שאתם רואים אני יכול לכתוב בעברית, אבל אם אני מקבל הודעות בעברית בoutlook המחשב מציג את העברית בתור ?????????? יש לי win xp וניסיתי להתקין outlook גירסה 2003 וxp ובשנהם יש את אותה הבעיה ---עריכה--- חחח התכוונתי שבמקום מילים יש סימני שאלה אבל הפורום מציג אותם בתור סמיילים...
-
- 1 תגובה
- 684 צפיות
-
-
אני מכניס את הסידיקי שעובד בטוח והוא אומר שהו לא נכון ניסיתי איזה מיליון מה לעשות??
-
- 3 תגובות
- 636 צפיות
-
-
יש לי XP PRO באנגלית שורת המשימות מסיבה לא ברורה "השמינה" וגדלה לממדים של פי שניים. אני מנסה עם החץ השחור להחזירה לגודל הרצוי אך הפעולה לא מתאפשרת. אשמח לקבל עזרה
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
עריכה: לא יודע אם זה שיך לפורום הזה, אבל לא נורא. הכנסתי למחשב HD ישן, הוא מחולק ל 2 מחיצות ובאחת מהם מותקן וינדוס 95 או 98. אני רוצה למחוק את הכל ולבטל את המחיצות. אני משתמש ב וינדוס XP על הHD הראשי. אני יודע לפרמט בעזרת דיסק של XP ואז להתקין מחדש את הווינדוס אחרי הפירמוט, אבל אני לא יודע איך אני מפרמט HD בלי התקנה של הווינדוס אחרי זה ואיך לפרמט HD עם וינדוס 95\98 עליו (אם זה משנה). (כל המדריכים וההסברים שמצאתי פה ובGOOGLE על פירמוט מסבירים איך לפרמט עם XP לצורך התקנה מחדש). ערב טוב ושבת שלום.
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני מעוניין להעביר את המשתמש לאחר מספר דקות ללא שימוש, אל מסך הפתיחה של חלונות. שומר מסך יכול להיות פתרון טוב, אבל הוא צורך המון משאבים. האם יש למישהו שומר מסך "לייט" שחור לגמרי או פתרון הולם שיעביר את המשתמש אל מסך הפתיחה?
-
- 2 תגובות
- 615 צפיות
-
-
שלום, איך אפשר למחוק תמונה ששמתי לרקע שולחן עבודה מ"לחצן ימני-->מאפיינים-->שולחן עבודה"?
-
- 1 תגובה
- 586 צפיות
-
-
אני רוצה ליצור דיסק מסויים שיהיו בו מלא תיקיות , עכשיו לכל תיקיה שיהיה איקון מסויים , הבעיה היא שהאיקונים לא עובדים במחשבים אחרים אלה רק במחשב שלי ניסתי לשים את האיקון בתוך התיקיה המסויימת הזאת ולקשר אותו לאותה תיקיה אבל זה עדיין לא עובד ועוד כל מיני שטויות ותוכנות אבל משום מה שום דבר לא מצליח פעם הצלחתי לעשות את זה אבל אני לא זוכר איך ... מישהו יודע איך עושים את זה ? או תוכנה שעושה את זה ? תודה
-
- 0 תגובות
- 588 צפיות
-
-
שלום לכולם חבר שלי הביא לי את המשחק AGE OF Mythology מקורי והיה בתוך הדיסק את התוכנה msxml 4 parser שזה רכיב של מייקרוסופט אמרו לפניי שמפעילים את המשחק צריך להתקין את זה אז עשיתי והוא שאל אותי להסיר או לתקן אז בחרתי לתקן כי זה היה מותקן ורציתי לדעת למה משמש הדבר הזה והאם קרה משהו שאמרתי לו לתקן? תודה רבה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 657 צפיות
-
-
חבר שלי התקין את הוינדוס מחדש בתיקיה שונה בגלל שהיו לו כמה בעיות. עכשיו הוא לא יכול להכנס לוינדוס הישן, ובוינדוס ה"חדש" אין גישה לתיקיה של היוזר הישן: c:\documents and settings\blabla איך הוא יכול לגשת אליה בכל זאת? (אגב, כמובן שגם אי אפשר לגזור, לשנות לה את השם וכו)...
-
- 1 תגובה
- 759 צפיות
-
-
הצבתי סיסמת כניסה ל - WINDOWS וכשהקשתי אותה בהפעלה מחדש של המחשב היא לא מתקבלת ע"י המחשב ואני לא יכול לעבור אותה ולעלות ל WINDOWS. מה עליי לעשות?
-
- 2 תגובות
- 944 צפיות
-