Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
בכל אופן יש לי SP2 ואני מתלבט עם לעושת עידכון כי אמרו שזה דופק את מערכת ההעלה למי שאין עותק חוקי של המערכת. לכן אני מתלבט, רציתי לדעת אם כדאי או לא כדאי ואם יש סיכון מסויים. תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 721 צפיות
-
-
היי. ההייתי שמח לקבל מדריך/עצות/טיפים איך לעשות את ווינדוס 7 כמה שיותר דומה לXP מבחינת נוחות, למשל האייקונים למטה בצד ימין ליד ההתחל, שיהיו מסודרים כמו שהיה אצלי בXP שיהיה אייקון של שולחן עבודה שלוחצים עליו יוביל לשולחן עבודה(בסרגל כלים, למטה) ככה למשל: משהו מציק במערכת הזאת, אני לא רוצה שחלונות פתוחים ילכו גם לצד ימין ליד ההתחל וישתלטו עם אייקונים קבועים שנמצאים שם, אני רוצה אותם בנפרד כנ''ל כמו בXP וגם שלא יהיה רווח כזה ארוך בינהם , תראו מעין אופטימיזציה כזאת., שבכל כונן או תיקייה תיהיה לי אפשרות לעשות כלים ואפשרויות תיקיה בול כמו XP (איפה שמסמנים הסתר תיקיות מוסתרות ועוד בין היתר) נניח בהגדרות מתקדמות של המאפייני מערכת, סימנתי 'כוונן עבור הביצועים הטובים…
-
- 11 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש לי דיסק xp ואני רוצה הוא יעלה דרך הבוט אבל כנראה שאין בדיסק בוט האים יש איזה קובץ או משהו כדאי להפוך תדיסק הקיים שיהיה דיסק שעולה דרך הבוט נ.ב שיניתי את הגדרות בביוס שיעלה מהסידי למי ששואל ותודה על העזרה שתגיע
-
- 2 תגובות
- 528 צפיות
-
-
אני יודע שהיה פה מדריך איך להכין ווינדוס + SP2... אני מעוניין לעשות ככה: ווינדוס + SP3 כמובן שיעשה את ההתקנה לבד +SERIAL והכל... ובסוף יתקין תוכנות שאני יגיד לו + SERIALים.. תמונת BOOT שלי.. ויהיה נחמד לעשות במאפיינים לוגו שלי או משהו.. כמו שראיתי שעושים בכמה גרסאות.... אם יש לינקים לאתרים\מדריכים אני ישמח וני ישמח יותר אם מישהו יסביר לי כאן בסבלנות... תודה רבה מראש!
-
- 27 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד ורציתי לעשות פורמט איך אני מבצע זאת?
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
קיבלתי את המחשב שלי ללא דיסק של WINDOWS אלה רק את CD-KEY ,אז יש לי 2 שאלות: 1.האם זה חוקי שהם מכרו לי דבר כזה? 2.איך אפשר לעשות פירמוט? (למחוק הכל..ולהתקין מחדש את הWINDOWS,מה הם האפשרויות שלי). תודה לעונים.
-
- 11 תגובות
- 8.1k צפיות
-
-
אני רוצה לעשות שבתוכנה מסויימת(WORD) כשאני עושה OPEN אז הוא יסדר לי את הקבצים שבתוכה לפי שם ובתוכנה אחרת נגיד (EXCEL) שהוא יסדר לי את הקבצים לפי תאריך. צירפתי תמונה שתבינו על איזה מסך OPEN אני מדבר.... תודה זה חשוב לי [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 879 צפיות
-
-
אהלן חברים, לפני כחצי שנה קניתי מחשב מסוג dell latitude 6430u. מחשב חזק מאוד. משום מה, הוא נתקע לי כל הזמן ואני מרגיש כאילו אני עובד עם מחשב משנות ה-90. עבדתי עם מחשבים חלשים יותר שעבדו בצורה הרבה יותר חלקה. הוא לא נתקע לי שאני עובד עם פרימייר ותוכנות כבדות כאלה, הוא נתקע לי סתם שאני באינטרנט או שאני רואה איזה סרט לא כבד במיוחד. לא קניתי אותו חדש, קניתי אותו יד שניה מבנאדם. עשיתי לו בדיקות חומרה והוא היה תקין לגמרי. יש לי אחריות מלאה מדל והחלקים שיש לי מקוריים, כך שבקטע הזה אין מה לדאוג. כשקיבלתי אותו, הוא היה במצב כמעט חדש ובקושי השתמשו בו, ולכן לא פירמטתי. אני רוצה לפרמט אותו ואין לי כונן דיסק בפנים. איך אני מפרמט בעזרת דיסק און קי? תודה רבה לעונים.
-
- 6 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
Unmountable_boot_volume חיפשתי בגוגל ניתן לתיקון דרך הרקאברי קונסול שאני עושה בוט מהדיסק של הXP הוא לא נותן לי את האופציה ללחוץ R בשביל להגיע לקנסול SAFE MODE גם לא עולה מה לעשות תודה מראש גיא
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מישהו פעם שמע על לפטופ שלא מזהה קוראי כרטיסים? בדקתי שני סוגים, והוא לא מזהה אותם באף אחד מהפורטים של ה USB2 הדבר נהיה עוד יותר מוזר - דרך hub של usb1.1 הם כן עובדים! בנוסף - הארדיסק חיצוני עובד נפלא באותם פורטים ממש. מדובר על Thinkpad R40 ושני קוראים לא דומים בעליל. ניסיתי דרייברים, למרות שזה mass storage device סטנדרטי, ניסיתי להסיר את הדרייבר של הפורט USB וכלום... במחשב אחר כמובן שזה עובד חלק.
-
- 4 תגובות
- 543 צפיות
-
-
C2D 6300 @ 3.0 GIGABYTE 965P-S3 2GB 667 250GB 7800GT ////....מה אתה מציעים לי להתקין??? בעיקר למשחקים כבדים
-
- 3 תגובות
- 716 צפיות
-
-
שלום. ווינדוס הציע לי בעצמו דרך ה AUTOMATIC UPDATE להתקין SP3. זה בטוח? לא יהיו שום בעיות?
-
- 6 תגובות
- 769 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות ויסטה 64 ביט, מישהו יודע אם יש צורך בשינוי הגדרות בביוס לפני ההתקנה? יש ברשותי לוח של ג'יגהבייט. תודה מראש...
-
- 7 תגובות
- 997 צפיות
-
-
שלום אנשים, אני מתכוון להתקין ויסטה בנייד שלי ויש לי כמה שאלות חשובות לפני התקנה. קודם כל, לפי מה שידוע לכם אמורה להיות בעיית דרייברים כלשהי בגירסא של ה ULTIMATE 32 BIT? אני עובד קבוע עם שני מסכים במקביל ושמעתי שיש איזה בעייה לגבי זה... מישהו ניסה?בדק? (כרטיס מסך GEFORCE 7600) מה לגבי VISUAL STUDIO? אני חייב לעבוד עם הגירסא של 6 בגלל הלימודים. ידוע על חוסר תאימות? (או שאפשר לכוון אותי למקום לבדוק...?) כמה נכון מה שאומרים לגבי טכנולוגיית ה TCM/DRM? זה נכון שיש איזה מערכת ש"רדומה" כרגע ובאחד מהעדכונים העתידיים היא תהפוך ל ENABLE ותמחק על ימין ועל שמאל כל קובץ שחשוד כפיראטי? יש איזה מאמר טוב אובייקטיבי לגבי הנושא הזה? תודה מראש אנשים! עפר
-
- 3 תגובות
- 619 צפיות
-
-
אם אני רוצה להתקין ויסטה על מחשב שהיה עליו XP,האם הביוס צריך להשתנות? כי באתר של GB יש ביוס לויסטה וביוס ל-XP.
-
- 4 תגובות
- 553 צפיות
-
-
של אדימקס 7128G שפותר בעיה של קפיאת המחשב בהתקנת חומרה חדשה במחשב עם ווינדוס 7. לא מצליח למצוא את זה ואודה אם מישהו יוכל לעזור תודה
-
- 2 תגובות
- 557 צפיות
-
-
לפני כחודש פירמטתי את המחשב (ביחד עם דוד שלי שהוא טכנאי מחשבים במקוצועו בצבא) , מכיוון שלא היה לי דיסק של אנטי וירוס לא הקנתי בהתחלה ורק אחרי שבועיים שהביאו לי את הדיסק התקנתי אותו. קצת לפני שהיה לי אנטי וירוס מותקן הופיעה לי בעיה מסויימת במחשב , זה מתבטא בכל פעם שאני פותח חלון חדש , אם זה באקספלורר כשאני פותח חלון הוא נפתח ישר ואני רואה אותו אבל לוקח לו איזה 5-6 שניות להיפתח בשורת חלונות למטה , בזמן שזה כביכול תקוע אני לא יכול לצאת מהדף שאותו פתחתי. זה מתבטא גם שאני פותח עוד תוכניות שמצריכות חלון בשורת חלונות. ניסיתי לפתור את זה ע"י סריקת וירוסים (אין וירוסים) , סריקה בתוכנת אד-וור שהוא מצא כמה וממחק אותם (לאחר מכן מחקתי את התוכנה) , וסרקתי גם בתוכנת ספייוור (לא מצא כ…
-
- 8 תגובות
- 872 צפיות
-
-
אני צריך לפרמט מחשב ולשמור את המועדפים של האקספלורר איך אני עושה את זה?(לפרמט אני יודע)
-
- 1 תגובה
- 632 צפיות
-
-
שלום לכולם, האם וויסטה אולטימייט תעבוד על תצורת מחשב כזו : Intel P-IV Prescott 3.0 Ghz Kingstone 1024 MB DDR ATI YUAN RADEON 256 MB W.D. 7200 rpm 160GB ההגדרה שלי ל"תעבוד" היא שתאפשר להריץ משחקים,תוכנות ועובדה מסודרת עם המחשב,בלי שהמערכת תתקע... תודה למשיבים
-
- 6 תגובות
- 813 צפיות
-
-
שלום. אני מרכיב את המחשב. לוח אם+מעבד+זכרונות+ספק+כרטיס מסך חדשים. 2 הארדיסקים, 250GBX2, יש לי כבר. אחד מחולק ל3 מחיצות, 2 עם חומר + 1 שהוא הSYSTEM. ועוד הארד דיסק מחיצה אחת מפוצץ בחומר. אני רוצה להעביר את החומר שבמחיצת SYSTEM למחיצה אחרת, ואז להתקין מחדש עליו וינדוס ולסגור GHOST. איך אני עושה את זה כי לחבר את הארדיסק למחשב אחר לא הצלחתי (אין תאימות, הלוח ישן מידי במחשבים אחרים בבית). תודה
-
- 0 תגובות
- 502 צפיות
-
-
ואחרי כמה זמן זה חוזר וזה רק אחרי פירמוט למה?
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
אהלן. זה מורגש בעיקר בשירי רוק שמתחילים בצורה שקטה ואז מגיע קטע רועש יותר. ברגע שמגיע הקטע הרועש - אני שם לב שהווליום פשוט נחלש קצת מעצמו, בלי שעשיתי שום דבר בעניין. אני משתמש בווינדוס 8.1. איך פותרים את זה? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לפחות אחת ל3 פעמים שאני מפעיל את המחשב נעלם לי כונן הצורב... ואחרי ריסט הוא חוזר כאילו לא קרה כלום. מה הולך פה? איפה הבעיה?
-
- 5 תגובות
- 717 צפיות
-
-
לפעמים שאני מתקין מחדש רק את הדריבר של הצ'יפסט והמחשב לא עולה לי ואומר שחסר קובץ למה זה?
-
- 9 תגובות
- 621 צפיות
-
-
מה קורה אחים שלי אני חייב עזרה לא ידעתי באיזה נושא לכתוב אבל פה נראה לי הכי הגיוני תראו אני צריך איזה שהיא דרך לפרוץ מסנגיר זאת אומרת שאני יוכל לראות איזה מישהי כשהיא מחוברת עם מי היא מתכתבת ומה הם כותבים זה ממש חשוב אני לא רוצה לפרט למה אבל זה באמת חשוב אני ממש יעריך את אלו שיעזרו לי באיזה דרך שהיא לא משנה איך תודה מראש יגאל
-
- 6 תגובות
- 942 צפיות
-