עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. יש לי שני חשבונות בחשבון אחד הכל עוד כמו שצריך בחשבון השני חלק מהתמונות מופיעות בירוק (שם הקובץ) וחלק מה"ירוקות" לא נפתחות. בחשבון הראשון כאמור , הכל בסדר.

• 1 תגובה
    • 803 צפיות
  2. כל הצלילים הרגילים שהווינדוס משתמש בהם, אינם נשמעים כלל. "במנהל ההתקנים" כל ההתקנים מראים, שהתקנים פועלים כראוי, ואין סימן שאלה צהוב באף לא אחד מהם. בקטגוריית הצלילים והשמע, הכל תקין, הווליום די גבוה ואף אחד מההתקנים לא מסומן ב-ווי בתוך הריבוע למטה, כביכול בשביל להשתיקו. ליד כל אחד מפעולות הווינדוס הרצויות, מסומן אייקון "הרמקול", כביכול מראה על סוג הצליל המתבקש לפחות ניראה אך לא נישמע בפעולה, צליל נבחר לא נישמע. לעומת זאת, המוסיקה במחשב, השירים "הרגילים" והסרטים... מתנגנים בכל הנגנים שאני בוחר ואין כלל בעיה של 'קודקים', נשמעים וניראים כפי שצריך. הסרתי קודקים והתקנתי מחדש. הסרתי דרייבר כרטיס קול והתקנתי מחדש. בדקתי "רוגלות"... מה עוד ניתן לעשות? תודה רבה. ???

3. Started by Pc_Ghost,

שלום לכולם התקנתי את התוכנה DEAMON TOOLS וייצרתי 2 כוננים וירטואלים. כאשר סיימתי ורציתי לבטלם לא הצלחתי והם נשארים פתוחים עם קובץ הIMG שפתחתי בהם. ניסיתי למחוק ולהתקין את התוכנה שוב וללא הצלחה, ניסיתי גם למחוק אותם דרך "לוח בקרה" -> "כלי ניהול" -> "ניהול מחשב" -> "ניהול דיסקים" וגם שם ללא הצלחה. אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי להצליח לבטל את הכוננים הללו תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by STRENGTH,

יש לי עכשיו SP2 ואני חושב שזה עושה לי בעיות על המחשב.. אני אשמח לקבל קישור להורדה

• 3 תגובות
    • 672 צפיות
  5. Started by Hagai21,

לאחר סיום השלב הראשון של ההתקנה והוצאת הדיסק, מופיעה ההודעה NTLDR is missing Press any ket to restart. מה עושים?

• 10 תגובות
    • 854 צפיות
  6. לפני שכולם קופצים עליי.... יש לי סיריאלים חוקיים ל-XP PRO, XP HOME, 2000..... אם יש פה איזו שהיא עברה אז קבלו את התנצלותי מראש ואנא מנהלים למחוק\לנעול. ניסיתי המון גירסאות של ווינדוס וכולם פשוט XXX כולל המקוריים.. חשבתי אנשים שניסו גרסאות ורוצים להמליץ לדוגמא: XP GOLD XP TINY Unattended Windows XP Service Pack 3 Build 2 ועוד רבים אחרים.... האם כדאי לי לסבול בשקט ולקוות ש-VISTA יהיה פתרון גם מבחינת יציבות וגם תמיכה טובה יותר ב-DUAL CORE ללא כל הפיקסים שדורשים נצח לפתרון יציבות ותמיכה בתוכנות ללא קריסה (אני לא מדבר על משחקים!) ? תודה ושוב מקווה שלא עברתי על חוק כל שהוא....

• 1 תגובה
    • 669 צפיות
  7. Started by ParanoidLoneWolf,

שלום, תהיתי איך אוכל להוסיף את האפשרות להפעיל את חלונות מחדש במצב בטוח בחלון הקטן שנפתח כשלוחצים על Start ואז על Turn Off Computer, תודה מראש

8. שלום. אני יודע שלכולם בוינדוס יש בתיקיית המסמכים שלי כל מיני תקייות כמו המוסיקה שלי וכאלה... שאם מוחקים אותם הם מופיעים אוטומטית עוד פעם. איך אני יכול לעשות שהם לא יופיעו לי אחרי מחיקה.

• 0 תגובות
    • 548 צפיות
  9. Started by GbeTech,

Hi! Sorry for writing in English, but that's the problem... I Bought a new PC with original Windows XP Pro (The men in the store already installed the win for me) but I can't write in hebrew - the Shit+Alt do nothing, if there is hebrew somewhere I see it in Gibrish, and folders with a hebrew name are seen from left to right. If I go the Control Panel->Regional and Language Options, Hebrew eveb doesn't show there! There is Hungarian but no Hebrew! BTW, office is still not installed on my PC, maybe that's the prob... How can I solve this? Thanks.

• 3 תגובות
    • 2.6k צפיות
  10. Started by QQQ,

נכון יש את הסקינים במאפיינים על שולחן עבודה>מראה ואז יש שם כל מיני לבחור? אז התקנתי איזה תוכנה שמוסיפה כמה. טוב אז השאלה שלי היא באיזו תיקייה נמצאים הסקינים האלו...?

• 2 תגובות
    • 585 צפיות
  11. יש winxp pro עברית בהתקנה הראשונה ואח"כ שודרג לאנגלית עברית עם SP2 (תפריטים של וWINDOWS באנגלית ובאופציות שפה שתיהן מופיעות ) קיצור ניסיתי להתקין ICQ עברית כל התפריטים(של ההתקנה עצמה - עוד לא התקנתי! ) - בג'יבריש כשניסיתי להתקין את האנגלית קיבלתי שגיאה שאי אפשר להתקין אותה (not a valid win32 application) -אולי בגלל הליבה הכפולה?

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by STRENGTH,

איך זה יכול להיות שיש לי 40% זיכרון בשימוש ואני לא מפעיל שום תוכנה. אפילו ביטלתי את הדריבר של ATI וזה עדיין לא עזר אולי יש לי וירוס אבל אני לא יודע איך לנקות אותו אני משתמש ב-NOD32 וב SPYSWEEPER וזה עדיין לא עזר. ולפעמים המחשב עושה לי RESTART ואז אומר שיש שגיאה ב-SP2.. בבקשה תעזרו לי אני לא יודע מה לעשות :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(

• 35 תגובות
    • 3.1k צפיות
  13. Started by dog_foot,

ראיתי את התמונות האלו באינטרנט: http://img496.imageshack.us/img496/6411/23aj8ss.jpg וחיפשתי לגבי הגירסא הזו ברשת אבל לא מצאתי.. מישהו מכיר את הגירסא הזו? ויכול להעלות לפה לינק עם סיקור שלה??

• 0 תגובות
    • 603 צפיות
  14. יש לי בבית רשת אחלוטית בין שני מחשבים... [אחד מחובר לנתב והשני עם כרטיס רשת אלחוטי] את הרשת התקינו לי "אנשי מקצוע" מחברה מסויימת כדי לקבל אחריות וכו'... עכשיו אנמי רוצה לפרמט את המחשב האלחוטי לגמרי... יש דרך שבה אני אשמור את הגדרות החיבור? כי זה היה המון להגדיר ואני לא רוצה לבלות שעות איתם בטלפון! תודה

• 5 תגובות
    • 589 צפיות
  15. Started by the kon,

שלום אני מקווה שזה הפורום הנכון אוקי לפני איזה שעה גיליתי שפתאום נעלם לי מהמחשב כל התוכנות שבתקיית בידור בעזרים אני מתכוון למדיה פליר למקליט וכו' וכשאני אומר נעלמו אז אין זכר לתוכנות מה זה יכול להיות ואיך אני מחזיר אותם? תודה עריכה קודם כל תודה שכבר העברתם את זה לפורום הזה כי זה מה שבדיוק רציתי לבקש שנית גם המשחקים ועוד תיקיה בעזרים נמחקה אז אני ישר ניתקתי את האינטרנט והפעלתי כל תוכנה להגנה אבל הווינדוס גם ביקש שאני ישים דיסק להשלמת תוכנות שחסרות אז לפני שאני מטפל בזה אני רוצה לדעת מה גרם לזה ואיך אני מטפל האם זה היה מישהו שפרץ לי או וירוס וכו' תודה

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  16. כל פעם שהווינדוז עולה, הנסך נכנס להמתנה (כמו שכשהוא ב"חיסכון בחשמל", רק שהוא לא יוצא מזה) ניסיתי לחבר מחשב אחר למסך הזה, וקרתה שם אותה בעיה החלק המוזר הוא, שכשחיברתי את המחשב הראשון למסך אחר, אותה הבעיה הופיעה גם בו. סייף מוד עובד, רק העלאה רגילה של הווינדוז לא עובדת. מה לעשות?

• 3 תגובות
    • 627 צפיות
  17. Started by nivezrati,

שלום! התקנתי ווינדוס XP למחשב חדש של חבר ובהתקנה לחצתי C והתקנתי שתי מחיצות. הבעיה היא שאחת היא C והשניה היא E במקום D הוא לא נתן לי אות אחרת ואני רוצה לשנות את E לD. זה אפשרי? איך? תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 591 צפיות
  18. Started by DM.TLO,

מדריך שעובר שלב שלב ומסביר איך לפרמט, תודה מראש....

• 3 תגובות
    • 589 צפיות
  19. שלום. שיניתי את ה-boot screen של הוינדוס ב-style xp ואחרי שעשיתי את זה כל פעם כשהוינדוס עולה הוא נותן לי לבחור 2 אפשרויות: windows xp pro bootscreen windows xp pro אם אני בוחר ב-windows xp pro bootscreen אז הוא מעלה לי את מה ששיניתי. ואם אני בוחר ב-windows xp pro אז הוא מעלה לי את ה-boot screen הרגיל של וינדוס. איך לשנות את זה? אני רוצה להחזיר את זה כמו שזה הייה. אם הבוטסקרין הרגיל. תודה מראש לכל העוזרים.

• 2 תגובות
    • 752 צפיות
  20. Started by Luli,

שלטם לכולם, מישהו מכיר תוכנה \ מערכת שיודעת לבצע הכנת imag-ים והפצתם מרחוק (משהו בסגנון ה BDD של מיקרוסופט)? :s05: תודהץ

• 0 תגובות
    • 522 צפיות
  21. Started by yakir8,

שלום לחבר שלי יש בעיה עם הWIN שכמעט כול חודש(לפעמים אפילו פחות) הוא צריך להתקין אותו שוב. הWIN אפילו לא עולה הוא פשוט מראה הודעת שגיאה מצורפת תמונה הדבר היחיד שהוא אומר שהוא מבחין לפני הקירסא הזותי זה תקיעות חמורות של הWIN יש דרך להציל את הWIN ואך אפשר להימנע מזה... [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 633 צפיות
  22. Started by TermiNal,

שלום לכולם.. תאמת שלא ידעתי בדיוק איפה לשים את הת'ראד אבל החלטתי לבסוף לשים אותו פה.. אז ככה הווינדוס שלי ווינדוס הום חבילת שרות 1 לא מזמן פורמט עובד חלק רץ מצויין כל הזמן נסרק עם אנטיוירוסים ואנטיספייוורים והכל תקין וטוב.. אבל יש לי בעיה עם משחקים לא משנה איזה גם לא כבדים... אחרי שאני מפעיל תמחשב ונכנס אליהם הם רצים מצויין אבל לפעמים אחרי הרבה זמן שהמחשב יכול להיות אפילו סתם על idle אני נכנס ויש מלא תקיעות וזה קורה לי במלא משחקים המפרט שלי אגב - amd 1800+ ati r9600xt 512 sam קיצוור המערכת יכולה להחזיק משחקים ואני לא מדבר איתכם פה על שיא הטכנולוגיה וכמעט כל מחשק שאני מריץ עובד מצויין אבל אחרי זמן מה במחשב פשוט יש המון תקיעות ואז אני עושה ריסטרט והכל מסתדר.. זה איזה בעיה …

• 1 תגובה
    • 531 צפיות
  23. המחשב שלי (XP )SP2), מחובר לרשת באמצעות מודם Aztec. איני מצליח ליצור התקשרות. פתחתי חלון DOS ונסיתי PING למודם (10.0.0.1389), אך הפעולה מסתיימת במגבלת זמן. איך מאתרים מה חוסם בין המחשב למודם? רן

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  24. הרבה פעמים (בעצם כמעט תמיד ) שאני לוחץ על כיבוי אז לא קורה כלום ואז אני לוחץ עוד פעם וגם לא קורה כלום.. אותו דבר עם הריסטרט אמרו לי שיכול להיות בגלל המודם או משהו.. זה קשור ביכלל? אם צריך את המפרט או משהו זה בחתימה

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  25. Started by finish,

פירמטתי את המחשב וניסיתי להתקין ווינדוס. אחרי שהוא מגיע ל installing devices או משהו , כבר במסך הזה של ההתקנה קופץ חלון כחול ורושם: "a problem has deteced and your computer was shut down " "check to make sure any hardware is propertly installed" מסך כחול כזה ורשום בסוף למטה "thenical information stop 000sxds משהו כזה שורה ארוכה עם אפסים ואיקסים וכאלה. עשו מצווה עזרו אחיםשלי מה עושים??

• 8 תגובות
    • 663 צפיות

דיונים חדשים בפורומים