עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. כל פעם שאני מפעיל תוכנה הוא מבקש ממני את הדבר הבא : http://img239.exs.cx/my.php?loc=img239ℑ=tochna3ma.gif בבקשה עזרה זה חושב תודה !!

• 6 תגובות
    • 945 צפיות
  2. Started by Avi Moshe,

שלום לכולם ההשלמה האוטומטית באייבי הפסיקה לעבוד לי מישהו יודע אולי איך לפתור את זה ?! זה מציק!!!!!:kopfpatsch::kopfpatsch: צירפתי קובץ תודה מראש אבי

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  3. Started by gshhar,

לפני שנתיים קניתי XP HOME EDITION בעיברית. לאחרונה פירמטתי את המחשב ויש לי בעיה כי איבדתי או יותר נכון זרקתי את הקוד של הווינדוס(החכמים האלה ממיקרוסופט מדביקים את המדבקה עם הקוד על הניילון שעותף את הדיסק) ועכשיו יש לי הודעה שתוך 30 יום אני צריך את הקוד או משהו כזה. עכשיו הבעיה היא שהתקשרתי לחנות ,למייקרוסופט ולמי לא והם (מייקרוסופט) פשוט לא נותנים את הקוד ואומרים לי שאני צריך להשיג אותו ומהחנות אומרים לי שזה כבר קרה למישהו ופשוט חבל על הזמן כי מייקרוסופט פשוט לא נותנים את הקוד. זה ממש חוצפה!! זו תוכנה חוקית ששילמתי עליה הרבה כסף ועכשיו אין לי מה לעשות. עכשיו השאלה שלי היא האם יש איזה דרך(מלבד להתקין ווינדווס פרוץ) שאני מתקין את התוכנה שלי או שאפשר לשחזר איכשהו את הקוד?

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. הווינדוס הוא בעיברית ויש עליו רק יוסר 1 עכשיו האלה שלי עם אני מוסיף יוסר נוסף, אני יכול רק ביוסר הזה לשנות את הממשק הווינדוס והשפה לגמרי(רוסית)? ובכלל נגיד הווינדוס בעברית איך אני משנה אותו לגמרי לרוסית?

• 2 תגובות
    • 552 צפיות
  5. במיקרוסופט מעדכנים על כמות מרשימה של מערכות אשר עודכנו לגירסה החדשה של מערכת ההפעלה, בתוך פחות משתי יממות מאז ההשקה לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/חלונות-10-כבר-פועלת-על-14-מיליון-מחשבים-ברח/

• 1 תגובה
    • 999 צפיות
  6. מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB - BOX 1270שח לוח אם: GIGABYTE GA-965P-DS3 REV3.3 620 שח זכרונות: OCZ 2048MB PLATINUM (1024MBX2) DDR2 800 CL4-4-4-15 1010 שח כרטיס מסך: LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8800GTS TDH 640MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL 2100שח מסך: NEC 20.1 WGX2 קישור http://www.trustedreviews.com/displays/review/2006/06/08/NEC-MultiSync-20WGX2-20-1in-widescreen-LCD/p2 מארז: THERMALTAKE ARMOR JUNIOR VC3000BNS w/o PSU - BLACK 560שח קישור http://www.thermaltake.com/product/Chassis/midtower/armorjr/vc3000swa.asp ספק כח: ENERMAX LIBERTY 500W - ELT500AWT 600שח כונן קשיח: WD 320GB SATA2 7200 510שח צורב די…

• 28 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. אפשרי להפעיל משהו כזה על ווינדוס? מעבר מהיר בין שולחנות עבודה?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. הם מופיעים בDEVICE MANAGER אבל עם סימון צהוב ובחלון כתתוב Windows successfully loaded the device driver for this hardware but cannot find the hardware device מה יכולה להיות הבעיה? הם זוהו לפני כמה דקות

• 8 תגובות
    • 789 צפיות
  9. Started by דודי וקניו,

לפני שבועיים התקנתי Windows XP במחשב שלי על כונן c. ההתקנה היתה מלאה בתקלות אך בכל זאת קיבלתי "משהו": Windows XP עתיר בבעיות שונות ומשונות. כמובן שלא ויתרתי וניסיתי להתקין שוב את Windows, אך מאז אותה התקנה כושלת איני מצליח לפרמט את אותו כונן עליו התקנתי את ה-Windows. ניסיתי לפרמט את הכונן - גם דרך שורת הפקודה - ללא הצלחה. עזרו לי! תודה, דודי

• 5 תגובות
    • 663 צפיות
  10. רציתי לדעת איזה מערכת הפעלה נמצאת אצלי במחשב WIN XP /2000 או 95/98/ME/XP/2000

• 5 תגובות
    • 3.1k צפיות
  11. יש בברירת מחדל אחד כזה אבל הוא נותן כותרות של מיקרוסופט

• 2 תגובות
    • 857 צפיות
  12. Started by idan90mizrahi,

שלום, יש לי בעיה מוזרה שלא יצא לי להתקל בה: יום אחד אני מדליק את המחשב ורואה שיש לי בעיה עם העברית במחשב,במקומות מסוימים כתוב לי בג'יבריש במקום עברית! :s07:. שימו לב שזה בא ליידי ביטוי בהתקנות תוכנה, בתוך תוכנות מסיומות (כמו WINRAR) ואפילו במסמכי "כתבן" שאני לא יכול לשמור עם מלל בעברית מפני שהכל הופך לג'יבריש מבקש את עזרתכם בהקדם. תודה ושבת שלום

• 5 תגובות
    • 3.9k צפיות
  13. Started by dog,

לאחר שאני נתקל יום יום בבעיות בעבודה עם מייקרוסופט אקספלורר , החלטתי להחליף דפדפן. יודע שכרום הוא איד המומלצים, אני לא אוהב כל כך את המבנה שלו. מתלבט בין פיירפוקס, אתו עבדתי בעבר, לבין האדג' שיש לי בוינדוס 10 שלי. האמת שעיקר ההתיעצות היא לגבי האדג', אותו אני בכלל לא מכיר.

• 16 תגובות
    • 5.2k צפיות
  14. איך אני מקטין את האייקונים כי עשיתי לא זוכר איך גדולים כאלה אחרי ההתקנה של הויסטה תודה

• 1 תגובה
    • 918 צפיות
  15. חשוב לציין שאני יכול לשמוע מוזיקה .... לפני כמה דקות פתחתי את הלוח בקרה והלכתי לNVIDIA SOUNSTORM לחצתי עליו ואז הוא אומר לי ביצע פעולה לא חוקית חייב להיסגר ... אמרתי זה בטח בעיית דרייבר אזעידכנתי לדרייבר האחרון ... עכשיו יש בעיה נוספת - אני לוחץ פעמיים הוא אומר לי "AN UNSPPORTED OPERATION WAS ATTEMPED" בהודעת ארור ואז מעלה לי את לוח השליטה של הסאונדסטורם (מה שאמור לעלות) אבל במסך "ראשי" רואים רק אפור

• 2 תגובות
    • 738 צפיות
  16. אני פריק של חידושים ומאוהב במראה של הויסטה,נמאס לי מהמראה הישן של הXP,אני עובד עם תוכנות מוזיקה כגון קיו בייס ועם המון פלאגים ובעבר היו המון בעיות של אי-תאימות והרבה תוכנות לא עלו לי,יש למישהו מושג אם ווינדוס עבדו על הבעייה הזאת ? ובכלל אני חולה על משחקי מחשב ואני יודע שמשחקים עובדים הרבה יותר טוב על ויסטה ועם DIRECT-X 10,אפשר להגיד שעדיין לא נהניתי מהכרטיס שלי כי עדיין לא חוויתי משחק בDIRECT X 10,ויש לי בכלל מסך HD....

• 3 תגובות
    • 655 צפיות
  17. שלום לכולם. יש לי בעיה להגדיר כונן רשת ביני לבין המחשב של אח שלי : 2 המחשבים מחוברים בסוויטצ'. על המחשב שלי פועלת מערת ההפעלה WIN 2000 ועל המחשב השני יש XP. כאשר אני מגדיר במערכת ההפעלה XP כונן רשת אין בעיה אני פשוט מגדיר אותו מכניס סיסמה ואופ אני בפנים, הבעיה מתחילה כאשר אני רוצה ליצור כונן רשת ב2000. אני נכנס לMAP NETWORK DRIVE... מפנה אותו לניתוב המתאים והוא דורש ממני סיסמה - אני שם סיסמה גם של הADMINISTRATOR וגם של הUSER של אח שלי משתמש בו ו.... גורנישט - כלום!!! ישנה הודעת שגיאה "Incorrect password or unknown username for" בעבר היה מותקן ב2 המחשבים WIN 2K ולא היתה לי בעיה מסוג זה... תודה מראש - שחר

18. היי, כשמתקינים שתי מערכות הפעלה במחיצות שונות אבל בדיסק פיזי אחד, זה יוצר תפריט בחירה שמאפשר לבחור מערכת הפעלה בהדלקת המחשב. מישהו יודע איך אפשר לייצר תפריט כזה כשמערכות ההפעלה מותקנות בכוננים פיזיים נפרדים ? כרגע הפתרון היחיד שמצאתי הוא להיכנס ל- BIOS ולשנות את ה HD ב- BOOT Priority בכל פעם שרוצים להחליף מערכת הפעלה. וזה פתרון ממש מעצבן. תודה

• 7 תגובות
    • 3.8k צפיות
  19. שלום, השאלה לי קשורה גם לנושא פיתוח תוכנה, אז תגידו לי אם טעיתי בפורום. אני רוצה לפתח תוכנה כלשהי, שאם בכניסה לwindows מקישים סיסמה שגויה במשך 3 פעמים, התוכנה תופעל, ותשלח אלי מייל. אז דבר ראשון האם יש אפשרות בכלל להריץ משהו לפני הפעלת windows. דבר שני, במידה ואפשר, בשביל לשלוח מייל צריך אינטרנט, האם יש דרך לשלוט על ה wireless ולשלוח מייל לפני שעלה ה windows ? תודה אדיר

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by WarNet,

לאחרונה,חל שינוי בשפה המוגדרת. במחשב מוגדרות 2 שפות קלט(אנגלית כראשי ועברית) לפני זה,כל פעם שהייתי נועל את המחשב,לאחר מכן פותח אותו אז השפה הייתה אנגלית ואז הייתי מקיש את הקוד. אך לאחרונה,אם אני כותב בשפה העברית,נועל את המחשב,פותח אותו,אז המקלדת היא על השפה העברית ואז אני צריך לשנות את השפה לאנגלית כדי להקיש את הקוד. אותו דבר קורה במחשב נייד. בחרתי כבר במסך הזה: לא עזר. האם יש דרך לפתור את זה? תודה.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. שלום!!! אחי הקטן שינה לי את שם המשתמש בווינדוס והוא לא זוכר מה הוא רשם ולכן אני לא יכול להכנס למחשב אני חייב פתרון דחוף חוץ מפרמוט כי אני לא יכול להרשות לעצמי לאבד את כל המידע שיש לי שם אני סטודנט וכל העבודות שלי שם אני אשמח לעזרה בהקדם האפשרי תודה מראש..... ניסתי להכנס בsafe mode אבל זה לא עבד הוא עדיין ביקש שם משתמש וסיסמר

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  22. שלום, טוב אז ככה.. יש לי מחשב יחסית חדש, פירמטתי אותו לא מזמן בכלל ובכל זאת יש לי מספר וירוסים. כשאני עושה scanלכל תקייה לחוד יש לי רק ויורוס אחד אבל כשאני עושה לכלכ הכונן יש לי 6 או משהו כזה, והם בכלל בתיקיה שאני לא מוצא במחשב. מה לעשות?

• 2 תגובות
    • 714 צפיות
  23. Started by rambo122,

יש לי במחשב 2 מערכות הפעלה מותקנות , מילניום ואקס-פיי . ברצוני להעתיק את המחיצה של האקס-פיי בלבד ללא המילניום , המילניום מותקן ב C והאקס-פיי בD . כיצד לבצע את העתקה שרק האקס פיי יעלה ויעבוד כראוי ?

• 2 תגובות
    • 591 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.