עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by eladnahum,

איך שאני פותח את המחשב, נפתח לי התיקייה של "המסמכים שלי". ניסיתי כל דבר אפשרי, גם בהפעלה מהירה (msconfig), לא מופיע שום דבר שנותן פקודה לפתוח את התיקייה עם פתיחת המחשב. תודה לעוזרים...

• 3 תגובות
    • 710 צפיות
  2. Started by aviram20,

אני מסמן ועדיין אין לי אפשרות לעשות הבא. והוא לא יתקין עד אז.. מה עושים? http://img518.imageshack.us/i/47290398.jpg/

• 3 תגובות
    • 710 צפיות
  3. לא יופיע הDESKTOP? (יעני כמו בXP)...אם בכלל? (זה נראה לי דבר מיותר בהחלט כשיש את קיצור הדרך WINKEY+D) תודה לעונים...

• 3 תגובות
    • 710 צפיות
  4. שלום . לפעמים האייקונים פשוט לא מגיבים אני לוחץ ולא קורא כלום רק שאני עושה CTRL+ALT+DELTE ועושה סיים משימה לIEXPLORE הם עובדים חזרה. מה זה יכול להיות?

• 0 תגובות
    • 710 צפיות
  5. שלום! לבן דוד שלי יש בעיה במחשב. יש לו כוננים C וD. על C מותקנת מערכת ההפעלה ועל D כל השאר. הוא פירמט את D ובטעות הוא התקין גם את הויינדוס. אז היה לו שני XP לבחור ביניהם בBOOT. הוא במקום לפרמט את D הוא פשוט עשה SHIFT+DEL לווינדוס בD, ועדיין הדאבל BOOT נשאר למרות שלא היו קבצי ווינדוס בD אלא רק בC. אני אמרתי לו שיתקין שוב על D ויעשה פרמוט(דרך הווינדוס) הוא עשה את זה, ועדיין יש לו דאבל בוט, למרות שD ריק לגמרי ורק בC יש ווינדוס. איך אני מבטל את הדאבל בוט המעצבן הזה?! אריאל

• 3 תגובות
    • 710 צפיות
  6. Started by Lanzar,

שלום לכולם מותקן אצלי VISTA ULTIMATE, התחילה בעיה לפני יומיים שההארדיסק פשוט לא נח לרגע, כמובן שהביצועים של המחשב עלובים בהתאם, הרצתי SPYBOT והוא מצא ותיקן שגיאות, הרצתי שוב ולא נמצאו עוד שגיאות, נכנסתי ל MSCONFIG וביטלתי כל מה שעולה ב STARTUP, והבעיה ממשיכה... ה CPU נמצא רוב הזמן על 2%, ויש המון זכרון פנוי (3GB) הבעיה היא רק ההארדיסק שעובד שעות נוספות... מה יכולה להיות הבעיה ? תודה מראש. ברק.

• 4 תגובות
    • 710 צפיות
  7. אני מנסה להתקין וינדוס ויסטה על מחשב בפעם הראשונה והוא לא מזהה את ההארדיסק במהך ההתקנה ( XP מזהה ללא בעיה ) הלוח הוא GA-P31-DS3L צי'פסט P31 - ICH7 קישור לאתר הלוח http://www.gigabyte-usa.com/Support/Motherboard/Driver_Model.aspx?ProductID=2569 לא מצאתי שם אף דרייבר המיועד לזיהוי RAID או משהו כזה ב BIOS גם ניסיתי לשחק בהגדרות ה SATA אותו דבר , ניסיתי AUTO ו ENHANCED ו COMBINED ללא שום תועלת ! איך אני יכול להשיג דרייבר לזיהוי ההארדיסק ??

• 3 תגובות
    • 710 צפיות
  8. אני על VISTA ובלילה אני משאיר את המחשב דלוק והוא ניכנס לבד ולמצב שינה וככה הכל ההורדות מופסקות לי {בביטלורד} בביטלורד בהגדרות הגדרה-אל תיתן למחשב להיכנס למצב שינה-לחצתי עליה לא עוזר...! מא אפשר לעשות?

• 5 תגובות
    • 710 צפיות
  9. שלום רב, ב Vista אני מעוניין לנהל את התוכניות שעולות בהפעלת המחשב עבור כל משתמש.. כלומר שלכל משתמש יעלו תוכניות אחרות.. איך עושים זאת? תודה, גיל

• 0 תגובות
    • 710 צפיות
  10. Started by gimdy,

מה ההבדל בין המצבים ? מה המחשב עושה שהוא נמצא בכל אחד מהמצבים (עובד כרגיל.. נאמר הורדות.. השמעת שירים וכדומה ...)

• 3 תגובות
    • 710 צפיות
  11. Started by ToPI,

אני מנסה להתקין את SP1 של ויסטה וזה נותן לי שגיאה: נכנסתי ללינק אבל עדין לא עזר לי מה אני יכול לעשות?

• 4 תגובות
    • 710 צפיות
  12. לא חילקתי את הדיסק קשיח , יש לי 40 ופתחתי רק כונן C עם 20 ג'יגה.. איך אני מוסיף עוד 20 ג'יגה לכונן? מבלי לפתוח כונן D

• 2 תגובות
    • 710 צפיות
  13. Started by nadavy11,

היי במקרה חיפשתי באחד מאתרי הטורנטים שאני חבר בהם הורדה של win xp sp2 ומצאתי את הדבר הבא - Win XP SP2 - Black Edition , ההורדה שוקלת כ 4.02 Gb , מה שאומר - התקנה רק באמצעות כונן / דיסק dvd . לפי מה שהבנתי זו גירסה שדיי מזכירה את הויסטה , לפחות לפי הסקינים (אבל זה לא מדד כל כך משמעותי) . המייחד את הגירסה הזו היא האפשרות להתקין כל מיני תוכנות בזמן ההתקנה (או אחריה) - אנטיוירוס של Zona Alarm , פוטושופ CS3 הגירסה המורחבת , חבילת קידודים לסרטים , פיירפוקס ועוד המון המון דברים נוספים , שזה כנראה מה שתופס מהנפח של ה 4 גיג'ה . חוץ מזה , אני לא יודע בדיוק במה הגירסה הזו שונה מה win xp sp2 pro הפשוט , ומה מיוחד כל כך בה , ולכן אני העלתי את הנושא כאן (חוץ מזה שמעניין לראות עוד גירסא…

• 2 תגובות
    • 710 צפיות
  14. Started by lader,

לפעמים כשאני מתנתק ומנסה מיד לאחר מכן להתחבר דרך החייגן אז מופיע החלון הבא (כמו מאפיינים של החייגן) למרות שאני לוחץ על החייגן על מנת להתחבר ואני לא יכול להתחבר. הנה מה שמופיע:Picture2.jpg

• 3 תגובות
    • 710 צפיות
  15. כל מי שרוצה יצאו דרייברים חדשים לפני שעה בערך לסידרת 8800 Windows Vista 32-bit ForceWare Release 100 Version: 100.64 Release Date: February 13, 2007 Beta Driver http://www.nvidia.com/object/winvista_x86_100.64.html ------------------ Windows Vista 64-bit ForceWare Release 100 Version: 100.64 Release Date: February 13, 2007 Beta Driver http://www.nvidia.com/object/winvista_x64_100.64.html --------------------- ותוכנת האיחוי הכי טובה לשימוש בויסטה, עושה עבודה מעולה. לגירסת ניסיון 30 יום תורידו מהאתר הרשמי, אם אתם רוצים גירסה מלאה תפנו אליי. http://www.raxco.com/products/downloadit/pd_download_home.cfm כעיקרון יש בעייה קטנה בהפעלה בגירסת וינדוס 64ביט, אז אחרי שאתם מתקיני…

• 1 תגובה
    • 710 צפיות
  16. Started by QQQ,

יש בווינדוס אפשרות לקבוע שמשימות מסויימות ירוצו בשעה מסויימת ביום/ימים מסויימים (יענו schedule) אז זה מה שקורה לי: אני מוסיף את המשימה, קובע מתי תרוץ, ואז יש חלק שזה מבקש ממני סיסמא (למרות שאין לי בכלל בויינדוס סיסמא), ולמטה כתוב: "אם לא תזין סיסמא, המשימות המתוזמנות לא תפעלנה", ואז אני עושה הבא, ואז יש שגיאה: "המשימה החדשה נוצרה אך ייתכן שלא תופעל מאחר שלא היתה אפשרות להגדיר את מידע החשבון. השגיאה הספציפית היא: *קוד*: הגישה נדחתה נסה להשתמש בלחצן עיון בעמוד משימה כדי לאתר את היישום" ואז המשימה אכן לא רצה ניסיתי בחלק של הסיסמא לחרבש משהו אבל השגיאה עלתה בכל זאת אז מה הדרך שהמשימה כן תרוץ בלי שאני אשים סיסמא בווינדוס? תודה

• 3 תגובות
    • 710 צפיות
  17. Started by erez_levy,

שלום לכולם וערב טוב. כבר הרבה זמן שהמחשב שלי עושה בעיות (קרוב לשנה). הוא עושה לעצמו ריסטארטים מתי שמתחשק לו ועוד כל מיני בעיות. בקיצור, החלטתי שאני רוצה לפרמט כי אמרו לי שזה כנראה יעזור. (המחשב היה גם בבדיקה במעבדה ולא מצאו שם בעיות עם החלקים) במזל היום בצהריים הצלחתי לגבות את כל הדברים במחשב ע"י כך שהעברתי אותם לכונן שבו הווינדוס לא מותקן. אחר כך באתי להדליק את המחשב, הוא נדלק, קפא, ואז נכבה וכשהפעלתי אותו מחדש הוא כבר קרס והופיעה לי השגיאה: Windows could not start because the folowing file is missing or corrupt \WINDOWS\SYSTEM32\CONFIG\SYSTEM You can attempt to repair this file by starting windows setup using the original setup CD-ROM. Select 'r' at the first screen to…

• 8 תגובות
    • 710 צפיות
  18. Started by eranisra,

זהו אין את הכלי יותר? מצטער על הדאבל פוסטינג...היו לי קצת בעיות בגלישה כששלחתי את זה אודה אם תוכלו לנעול אחד מהם. תודה

• 6 תגובות
    • 710 צפיות
  19. Started by Bartleby,

שלום, הבנתי שאת ויסטה מותר להעביר רק פעם אחת למחשב אחר. או יותר נכון לא כ"כ הבנתי... מה זאת אומרת? אם עכשיו התקנתי ויסטה על המחשב ובעוד שנתיים אני משדרג את המחשב אז זהו? מה יהיה אם שנתיים אחרי זה אני שוב משדרג? לא יכול להתקין אותה כבר? ובכלל, איך הם בכלל יכולים לבדוק את זה מבלי לאסוף מידע מזהה מהמחשב שלי? שאלה אחרונה, אם אני מפרמט את המחשב הנוכחי, אני יכול אחרי כל פירמוט להתקין את VISTA שוב? או שגם פה הם יגבילו אותי ויקבעו לי כמה פעמים מותר לי לפרמט? קישור לידיעה: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3314897,00.html

• 0 תגובות
    • 710 צפיות
  20. תודה לעוזרים או שיש למישהו תוכנה כמו PARTITION MAGIC אבל בחינם ?

• 10 תגובות
    • 710 צפיות
  21. Started by gal-tt,

מישהו יכול להגיד לי מה הדרישות מערכת שלו ועם כדי לי להתקין אותו

• 2 תגובות
    • 710 צפיות
  22. יש לי בעיה בעכבר עם ויסטה. כאשר אני לא נוגע במחשב לכמה זמן הוא עובר למצב שינה ובחזרה ממנו לחצני העכבר לא מגיבים. האופציה היחידה היא לחיצה על Ctrl+Alt+Del וכניסה למנהל המשימות, יציאה ממנו ואז הכל חוזר לעבוד. חשוב להדגיש שכשהלחצנים לא מגיבים גם אין תגובה של שולחן העבודה לתזוזת העכבר - כלומר - גם אם אני עומד עם העכבר על תוכנית בשורת המשימות אז אין תגובה והיא לא "נבחרת" על ידי המחשב. אשמח לקבל עזרה בנושא. תודה!

• 3 תגובות
    • 710 צפיות
  23. אהלן כולם! התסכלתי בנעוץ פה שיש וחיפשתי בעוד כמה מקומות ולא מצאתי עדיין- אני צריך עזרה יש לי חלונות אקס פי ואני רוצה לשים לו מראה בדדיווקק כמו של ויסטה.. היה לי חלונות ויסטה אבל היה לי איתו קצת בעיות בקטע של המשחקים שיש היום שפועלים על דיירקט איקס 9.. לכן החלפתי לאקס פי.. ניסתי את ה- vista transformation pack 6 וזה פשוט עלוב.. יש שם הרבה חיקויים שנראים מגעיל.. אז מי שיכול לעזור לי בבקשה אני צריך סקינים, רקעים, טולבר, את הקטע של חלונות שקופים, את השעון והמצגת של התמונות בצד בקיצור רב הדברים כמו שיש בויסטה מראה של ויסטה לחלונות אקס פי.. תודה ! =)

• 0 תגובות
    • 709 צפיות
  24. Started by kobibo,

אודה בעיקר להתיחסותם של אלו שכבר התנסו ב vista 64bit האם בכלל כדאי להתקינה ? האם היא יציבה ? הכנתי כבר את כל הדיירברים ל 64bit ולפני שאני יוצא לדרך רציתי לשמוע קצת פרטים.

• 7 תגובות
    • 709 צפיות
  25. Started by ish,

היי יש לי לוח ASUS P5W DH הייתי רוצה להתקין VISTA ראיתי שיצא דרייברים לצ'יפסט באתר של אינטל לVISTA רציתי לדעת צריך לעשות משהו מיוחד בהתקנה או בדיוק כמו בXP? אודה למי שיענה.

• 1 תגובה
    • 709 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.