Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
המצב למעשה די מורכב. היה לי מחשב פנטיום 3, 550, עם כל הרכיבים,כרטיס מסך, וכרטיס קול, ודיסק קשיח, וצורב, והכל עובד. עכשיו לקחתי והחלפתי לו את המעבד והלוח אם, לסלרון 800, עם לוח אם תואם. יש לי וינדוס XP. ועכשיו הוא לא רואה את המקלדת... למה? איך לתקן? ליתר דיוק הוא לא רואה אותה החל מהרגע שבו הוא נכנס לוינדוס, לפני זה אני יכול להיכס חופשי לביוס והכל בסדר. במקלדת דולקת הנורה SCROLL מאוד חלש. החברה לה היא BROTHER, לא נדרש מעולם דרייבר, התקנת דרבריים שמייקרוסופט ממליצה עליהם לא עזרה. כאשר אני לןחץ על לחצנים רבים הנורה SCROLL דולקת חזק יותר... :s05: מה לעשות?
-
- 9 תגובות
- 733 צפיות
-
-
יש לי WINDOWS XP pro באנגלית ידוע לי שיש תוספת להפוך אותו לעיברית , אם מישהו יודע איפה אני יכול למצוא את התוספת הזאת אשמח אם ישתף אותי
-
- 1 תגובה
- 733 צפיות
-
-
התקנתי winxp על נייד של dell אבל הייתי צריך להגדיר את הכונן לIDE עכשיו הבנתי שאי אפשר להתקין SATA אז מה אני אמור לעשות ? גם הבנתי שצריך לעבוד עם התוכנה NLITE אז מצאתי מדריך אם משהו יכל לתת לי הסבר או קישור או משהו כי אני מאוד רוצא לדעת איך להתקין WINXP בלי הבעיה של הSATA
-
- 1 תגובה
- 733 צפיות
-
-
http://www.tipandtrick.net/2008/windows-cannot-hibernate-computer-with-more-than-4-gb-memory מסתבר שזו הגבלה של מיקרוסופט כדי לשמור על רמת ביצועים גבוהה של המחשב.
-
- 0 תגובות
- 733 צפיות
-
-
שלום. יש לי כמה תוכנות וכל מיני דברים שעולים אם המחשב והם ממש מאיטות אותו גם אחרי שהם ניטענות הם מאוד מאיטיות לכן בדרך כלל אני נכנס לTASKMGR ומבטל אותן אבל זה מצעבן לעשות כך כל פעם מחדש צירפתי תמונה של התהליכים שאני רוצה להוריד שכבר לא יעלו יותר עם מערכת ההפעלה.. [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 733 צפיות
-
-
מאז ששיחקתי בזה והתקתני את הshockwave ועוד איזה משו אז יש ל כל הזמן iexplorer.exe פתוח ויענו זה לא חלון של הדפדפן שנפתח אלה סתם הקובץ מופעל בלי שום סיבה וכל פעם שאני סוגר אותו הוא נפתח מחדששש וסרקתי עם שתי סוגי אנטי וירוס adawar וspybot וגם בדקתי בmsconfig והואל א נמצא ושום דבר לא עזר!! מישהו יודע מה לעשות לעוד מישהו זה קרה? איפלו העפתי את השוק ווב הזה!! תודה
-
- 7 תגובות
- 733 צפיות
-
-
שלום לכם. ישנם מקומות בWIN שאפשר לשנות בהם דברים, טקסט למשל, תמונות וכו" הבעיה שלי מופנת לRegistry, ישנו ערך מסוים שאני רוצה לשנות מאין הודעת פתיחה עם הפעלת הWIN שבה יהיו כתובים מספר דברים אך הבעיה היא שיש שם רק שורה אחת ארוכה לכתוב בה, כלומר אין לי את האופציה לרדת בשורה (Enter בWORD או בכתבן לדוגמה) ואיני יכול ליכתוב בצורה כזאת מכיוון שזה ניהיה כמשפט אחד ארוך מאד ומבולגן, אם לא הבנתם למה כוונתי אז אביא לכם דוגמה אחרת: שיש רשת מחשבים בבית אתם יכולים לישלוח הודעות ממשתמש למשתמש דרך ה-Task Manager אבל כשאתם כותבים בשורה את ההודעה שלכם אין לכם את אופציית הירידה בשורה (Enter) את האופצייה הזאת אני מחפש, האם ישנה דרך לעשות זאת? עולה לי בראש משהו כמו: Blablabla \n Blalala …
-
וינדוס אקס פי פרו חדש (אחרי פורמט) NOD32 אנטיוירוס + סיגייט פיירוואל ללא SP, לא ניתן להתקין ( : ) ה NOD על ההתחלה (איך שיצרתי חיבור לאינטרנט (כבלים עם חייגן)) התחיל לשלוח הודעות על ניסיון חדירה של וירוסים, בעיקר תיקיית system32 (כל מיני קבצים כמו msn7.exe וכאלה). רק הדפדפן אינטרנט פתוח (פיירפוקס, נגיד בנענע). אין לי מושג מאיפה הם יכולים לנסות להכנס.. זה לא מחשב שלי, אז אין לי יותר מידי זמן לשבת עליו מה דעתכם?
-
- 2 תגובות
- 733 צפיות
-
-
על ה-COA של ה-winXP שלי מופיע הכיתוב הבא: Windows XP Professional 1 - 2CPU (ראה תמונה מצורפת) האם זה אומר שהוא מיועד לשני מחשבים (2CPU) ? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 3 תגובות
- 733 צפיות
-
-
שלום . לפעמים האייקונים פשוט לא מגיבים אני לוחץ ולא קורא כלום רק שאני עושה CTRL+ALT+DELTE ועושה סיים משימה לIEXPLORE הם עובדים חזרה. מה זה יכול להיות?
-
- 0 תגובות
- 733 צפיות
-
-
שלום לכולם! כשאני מפעיל קובץ מדיה כלשהו האקפלורר מודיע על קריסה ומפעיל את עצמו מחדש. לאחר מכן כשאני מנסה להכנס שוב לקובץ הוא פועל טוב. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 7 תגובות
- 733 צפיות
-
-
משהוא מכיר את Windows XP Pro Black Edition ???
-
- 2 תגובות
- 733 צפיות
-
-
לפני שאני מתחיל לפרמט את המחשב שלי....אני לא מוצא את הספרות וכל מה שקיבלתי כשקניתי אתXP פרו יש דרך לשחזר את הקוד ? היכן רואים אותו? תודה לכל מי שעוזר
-
- 1 תגובה
- 733 צפיות
-
-
כשאני מפעיל את המחשב והוא מגיע לווינדוס הוא כותב לי את ההודעה "דרוש מקוריות" למרות שהווינדוס "כשר" לחלוטין(מקורי). מה עלי לעשות? תודה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 733 צפיות
-
-
היי ;D היום הזמנתי מחשב חדש, והשתמשתי בדיסק XP וסידיקי שיש לי כבר המון זמן בבית.. נתתי להם אותו לטכנאים שיתקינו והכל. עכשיו אותו סידיקי אני בטוח ב 90% שזה גם מותקן על המחשב שיש לי פה כרגע (לא החדש שהזמנתי) ככה שהוא אמר לי הטכנאי יכול להיות שהוא לא יתן לעשות אקטיבציה. עכשיו השאלה שלי מה אני עושה? האם אפשר סידיקי לשני מחשבים זאת אומרת רישיון אחד על שני מחשבים.. או שאפשר למחוק מהמחשב הנוכחי את הרישיון לא יודע שזה יהיה לא חוקי לכמה ימים עד שאני יעביר גיבויים או משהו או שפה אני יעשה אקטיבציה לא חוקית כי לא ממש אכפת לי כבר מהמחשב פה רק שבחדש הכל יעבוד לי פיקס מקורי מה לעשות אני מבולבל!? תודהה!!
-
- 2 תגובות
- 733 צפיות
-
-
אני עובד עם ויסטה דיי הרבה זמן ומשום מה לפני יומיים היא התחילה ממש לעצבן אותי...,כל דבר שאני עושה,אבל כל דבר. היא שואלת אותי אם אני מאשר או לא(זאת כזאת הודעה שתופסת כמעט את כל המסך ולא נותנת לעשות שום דבר אחר עד שאני מאשר או לא..),זה ממש מעצבן איך אפשר לבטל את זה?
-
- 2 תגובות
- 733 צפיות
-
-
התקנתי חלונות 7 מדיה סנטר יש לי שאלה באמצע סרט כשאני לוחץ כפתור ימני ומקבל תפריט יש אפשרות שנקראת מחק - אני רוצה אם ניתן להוריד את האפשרות הזאת כדי בטעות לא למחוק סרטים התקנתי MEDIA CONTROL 0.0.6.5 ואין שם אפשרות או שלא מצאתי תודה שרון
-
- 0 תגובות
- 733 צפיות
-
-
שלום שיחקתי במשחק Fallout 3 ובאמצע המחשב נתקע. נאלצתי לכבות את המחשב בכפתור. לאחר הדלקה של המחשב הפונטים של הוינדוס נהיו בולטים, ולעומת זאת הסמלים בשורת המשימות נהיו קטנים. משחק עם הdpi לא סידר את הבעיה. (אני עובד עם dpi קצת גדול יותר מהרגיל באופן כללי). ניסיתי להיכנס לappearence בוינדוס וראיתי שמוגדר הכתב tahoma שזה הכתב הדיפולטי של וינדוס אבל מוגדר לא כעבה. ניסיתי לשנות לעבה ובחזרה בהגדרה אבל שום דבר לא השתנה. כמו כן שינוי לפונט אחר עם עבה/דק כן עובד, אבל אני מעוניין בפונט המקורי. התקנה מחדש של הדרייבר לכרטיס המסך גם כן לא עזרה. תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 732 צפיות
-
-
צריך עזרה בפרוש ERRORS: http://www.siz.co.il/my.php?i=mnul4izdtgmj.bmp + http://www.siz.co.il/my.php?i=ezrm2dimy3ew.bmp + http://www.siz.co.il/my.php?i=mkdgigoozxyi.bmp תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 732 צפיות
-
-
אני על VISTA ובלילה אני משאיר את המחשב דלוק והוא ניכנס לבד ולמצב שינה וככה הכל ההורדות מופסקות לי {בביטלורד} בביטלורד בהגדרות הגדרה-אל תיתן למחשב להיכנס למצב שינה-לחצתי עליה לא עוזר...! מא אפשר לעשות?
-
- 5 תגובות
- 732 צפיות
-
-
היי רציתי להתקין את configmaker של cisco אבל אני מקבל הודעת שגיאה (מצורפת תמונה) . לפני זמן ניסיתי להתקין קובץ אחר של תוכנה נוספת וקיבלתי את אותה הודעה. ניסיתי כבר את הנושא של תאימות התוכנה לאחור (דרך מקש ימני ומאפיינים) אבל לשוא. תוכנות אחרות כן מותקנות על המחשב בלי בעיות. איך יתכן כי בXP PRO זה מתקין וב XP HOME יש הודעת שגיאה? תודה למבינים מראש . [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 732 צפיות
-
-
אני מתקקין לחבר תמחשב עכשיו יש לו ווינדוס מקורי ללא חבילת שירות עכשיו בהתקנה אחרי שהמסך עושה פירמוט אז רשום שהוא מפרמט ואז מתקין ואז שהוא בא לעלות תמסך הכחול הזה נריאה לי אחרי המסך הזה http://213.8.106.62/windows/win/images/FormatXP_012.png אז אני מקבל מסך כחול עם שגיאה ואין למחשב עצמו SATA אז מה יוכלה להיות בדיוק הבעיה ?
-
- 1 תגובה
- 732 צפיות
-
-
לאחר הפרמוט שביצעתי, בכל הדלקה של המחשב הווינדוס לא נטען אוטומטית ובמקום יש לי אופצייה לבחור בין שני אופציות: Windows XP Professional Windows XP Professional כמובן שזה נובע מכך שהתקנתי ווינדוס על ווינדוס וכל מיני סיבוכים בפרמוט ובהתקנה. השורה הראשונה היא זו שמפעילה את הווינדוס התקין מבין השניים. כיצד אני מסיר את האופצייה השנייה שלא תהיה בתפריט בכלל והמחשב יטען אוטומטית את הוינדוס התקין (העליון ברשימה)?
-
- 4 תגובות
- 732 צפיות
-
-
היי חברה... אני כבר חודשים מחפש ברשת גירסה ל"וינדוס ויסטה אולטימט עברית 64 ביט"..!!!(WINDOWS VISTA ULTIMATE 64 BIT **HEBREW) האם למישיהו יש מושג איפה אפשר להשיג ברשת גירסה כזו ?? תודה לכל מי שעוזר :
-
- 2 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שלום רב לכולכם! עקב בעיות חימום שהייתה קיימת במחשב שלי, העברתי את כרטיס הטלביזיה שלי סלוט PCI אחד למטה. מאז הVISTA לא מזהה לי את כרטיס הטלביזיה, לפני ההעברה הוא זיהה אותו אוטומאטית ללא שום בעיה, לדאבוני זה אינו המצב כרגע. יש לומר שאת הדרייברים הקודמים הוא הוריד לי מתוך windows update וכרגע הוא אומר לי שהם כבר מותקנים, אין לי אפשרות להתקין אותם מחדש יש למישהו רעיון איך פותרים בעיה כזאת? קיבלתי את הכרטיס מחבר, אין לי את הדגם שלו, אין לי דיסק התקנה שלו, כרטיס הטלביזיה הזה הוא בערך בן 5, אבל עד להעברת הSLOT(לפני כ-20 ד') הוא עבד מעולה! ועכשיו הWINDOWS לא מזהה אותו כולה בגלל העברת SLOT, מתסכל נורא.
-
- 2 תגובות
- 732 צפיות
-