עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. יש ברשותי שתי מחשבים פנטיום 4 עם מערכת הפעלה XP פרו עם SP2 וכל העדכונים, התקנתי משחק מחשב חדש ("רטטוי"), במחשב אחד עבד נקי, במחשב שני הוא רושם שחסר קובץ DLL שקשור לDirectX 9.0C, למרות שמותקנת בו הגרסא הכי חדשה. מה אפשר לעשות?

• 1 תגובה
    • 774 צפיות
  2. Started by CyberBot,

יש בדיסק קבצים הנקראים BOOT.CTALOG ו BOOT.BIN איזה מהם הוא משמש כBOOT? אני משתמש בתוכנה UltraISO איזה מהם אני צריך לקבוע כקובץ בר-אתחול?

• 0 תגובות
    • 774 צפיות
  3. Started by lancealot,

שלום רב אשמח אם תוכלו לעזור לי עם הבעיה שיש לי התקנתי XP SP2 המחשב שלי חדש לגמרי (INTEL DUO CORE, 4 GB RAM, כרטיס מסך ATI 4850, דיסק קשיח של WD 500GB, לוח אם GIGABYTE אחד החדישים) בכל אופן כשאני מדליק את המחשב אז עולה לי הביוס ומייד אחריו "המסך השחור" של XP. הבעייה מתחילה שמייד לאחר מכן המסך הופך לשחור והמחשב מאתחל את עצמו מחדש. (זה קרה לי כמה פעמים כבר) בפעם השנייה שהמחשב מתחיל לעלות את הXP הוא עולה בסדר ונותן לי הודעה שהייתה שגיאה חמורה. למישהו יש רעיונות או טיפים איך אפשר להתגבר על העניין? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 774 צפיות
  4. Started by gadh,

כמעט כל ישום שאני מפעיל , צורך 100 אחוז זמן מעבד למשך כמה שניות ואז משתחרר ופועל כרגיל מה עושים ? התקנתי את כל העדכונים מ- windows update . גד

• 3 תגובות
    • 773 צפיות
  5. Started by alfus73,

שלום רב, ברשותי מדפסת Lexmark 2550X חדשה עם דרייברים המעודכנים ביותר. המדפסת היא משולבת (מדפסת, סורק ומכונת צילום). כאשר היא מחוברת למחשב עם כבל ה- Usb, לאחר שאני מעלה את המחשב, שולחן העבודה "קופא" למשך 3-4 דקות ורק אחר כך משתחרר. כאשר כבל ה- Usb של המדפסת מנותק, המחשב עולה ומוכן לשימוש ברגע שאני רואה את שולחן העבודה. החלפתי אפילו כבל Usb וזה לא פתר לי. נכנסתי ל-"התקנים" והפכתי ל- "לא זמין" את "Lexmark2550" אשר נמצאת מתחת לקטגורית "הדמייה". ועכשיו, כאשר אני מאתחל את המחשב, אין לי את בעיית שולחן העבודה "הקפוא". המדפסת מדפיסה בלי בעיות רק שאני מנסה לסרוק הוא נתן לי הודעה שישנה בעיה ולכן לא מצליח לסרוק ("נא בדוק כבל Usb וחיבורי חשמל...) אודה לכם על כיווני פתרון.

6. Started by Or23,

צריכה להיות שם אפשרות לתמוך בעיברית נכון? כלומר היא תהיה באנגלית אבל עם תמיכה בעיברית כמו עם הXP.

• 1 תגובה
    • 773 צפיות
  7. Started by ameer_a7,

שלום, היום קיבלתי מחשב נייד מסוג HP DV6186 , מותקן בו מערכת הפעלה XP HOME ויש עוד מחצית של שחזור מערכת. המערכת בסוג NTFS מה שאני רוצה לעשות , לבטל כל המחיצות , לחלק מחדש ל 3 מחיצות שוות. לפרמט , ולהתקין את מערכת ההפעלה בפורמט FAT32 יש לציין שכבר ניסיתי להכניס דיסק התקנה , אך אומר שהדיסק קשיח אינו מוכן או לא מוזהה או לא הבנתי בדיוק , מצד שני הוא נכנס למערכת הקיימת כרגיל. יש מתנדבים לעזור?

• 8 תגובות
    • 773 צפיות
  8. Started by hapoel,

החיבור של האינטרנט. אם אני לא רוצה להתחבר וזה קופץ אז זה משגע לי ת'שכל אם אני עושה cancel אז אחרי כמה שניות זה שוב קופץ אם אני רוצה שזה לא יקפוץ אני צריך לחכות כמה דקות עד שזה יעשה לי שההתחברות נכשלה ואז אני יכול לעבוד עם המחשב אבל אני לא רוצה שזה יקפוץ מתי שהמחשב רוצה מה עושים??? דרך אגב זה ווינדוס XP תודה מראש לכל העוזרים!!!

9. Started by UnPluggeD,

שלום, אני לא זוכר את הסידיקי של האיקספי שלי, ופעם היתה לי תוכנה שמוציאה את הסידיקי מהערכת שמותקנת. תודה רבה לעוזרים נ.ב המערכת הפעלה שלי חוקית. ואני לא מוצא את הדיסק והסיסמא שלו.

• 2 תגובות
    • 773 צפיות
  10. Started by can_not_lose,

מיקרוסופט שלחו לי הזמנה ל HOTMAIL להיות בטה טסטר של RC1 זה תרגיל ?

11. Started by davenos,

קניתי מחשב חדש סוף סוף, התקנתי WINDOWS XP הגדרתי מחיצות (C -24GB ו - E 124GB) ויצא בטעות שבמקום המחיצה של המערכת שאמורה להיות במחיצה הקטנה (-C ) קבצי המערת הותקנו ב-.E ( למרות שבניהול אמצעי אחסון כתוב ש -C באמת מחיצת המערכת) איך מתקנים את הבלבול הזה? בקיצור, אני רוצה להעביר את קבצי המערכת ל -C .

• 6 תגובות
    • 773 צפיות
  12. מה זה DHUPDT, ISTSVC , DHSVR? החודש שמתי לב פתאום שיש לי כל מני תוכניות, שבחיים לא ראיתי קודם, שפועלות ברקע (CRT+ALT+DEL) ולוקחות לי מלא זיכרון מהמחשב. למשל בלי ה- DHSVR וה-DHUPDT המחשב פועל על 150-165 PF ועם התוכנות זה על 180 PF לפחות. עד היום תמיד היתי סוגר אותם כל פעם שהיתי נכנס למשחק או לפעמים סתם כהמחשב פעל לאט מדי, היום עשיתי חיפוש ומצאתי את קבצי הEXE שלהם בתיקיה של ווינדוס, ואני לא יודע אם למוחק אותם או לא, אתם יודעים מה השימוש שלהם? אם יש בכלל?

• 1 תגובה
    • 773 צפיות
  13. איפה עדיף לפרמט?? מה ההבדלים ואיזה השפעות יש לזה בהמשך כאשר מתקינים את מערכת ההפעלה ואת כל הרכיבים והמשחקים??.

• 4 תגובות
    • 773 צפיות
  14. Started by Shay17,

יש לאגים בעכבר, כל כמה שניות הוא נתקע קצת כל המחשב יותר איטי בכניסה לתקיות ופתיחה של חלונות כיאלו שהCPU ב100% בדקתי ואין משהו שמעמיס עליו או על הזיכרון תוכנות קורסות לי והsend error report של מייקרוסופט עולה תקלה ביישום .exe, גירסה 0.0.0.0, תקלה במודול .exe, גירסה 0.0.0.0, כתובת התקלה 0x0014fb00‏. הרצתי Trojan Remover לא מצא כלום עכשיו הNOD רץ

• 7 תגובות
    • 773 צפיות
  15. Started by bora-aa,

יש לי ווינדוס וכאשר אני רוצה להוסףי עברית אני קודם כל מוסיף דרך הדיסק ואז שאני רוצה לבחור היברוו דרך הINUP LANUNUGE אזHEBREW לא ברשימה אין לי מושג מה לעשות נכון לעכשיו אני הוספתי שפה אחרת אבל עם עברית אבל עדיין יש בעיות שאתה מוריד קבצים וכל זה 2. אם יש לי אקפי ומראה של ויסטה מותקן כבר השאלה שלי אם אני יכול לשנות את האייקורים של ויסטה לאקפי הרגיל?

• 6 תגובות
    • 773 צפיות
  16. Started by shynet,

שלום לכולם, אם אני מתקין משחק, והוא מתקין לי Directx 9 אוטומטית על וויסטה, האם הוא עובר על הקבצים של Directx 10 או שרק מתקין קבצים נוספים ולא פוגע בDirectx 10? עשיתי חיפוש ולא מצאתי תשובה... ואם הוא כן פוגע ב-DX10, האם ניתן לשחזר?

• 2 תגובות
    • 773 צפיות
  17. Started by gollbi,

המדפסת נמצאת המחשב אחר (רשת אלחוטית) ועל המחשב הזה מותקנת XP , הגדרתי את הרשת הכל טוב ויפה אבל רק יש בעיה עם המדפסת להלן תמונה של הEror שקופצת לי : יש למישהו מושג מה הבעיה ??? זה דיי דחוף ! תודה רבה רבה רבה לעוזרים!

• 8 תגובות
    • 773 צפיות
  18. Started by Rule The Pc,

אהלן יש לי על הדסקטופ קובץ שלא נוכן להימחק והוא אומר שהוא בשימוש ניסיתי למחוק בSAFEMODE וזה עדיין בשימוש איך מוחקים את החרא הזה?

• 5 תגובות
    • 773 צפיות
  19. התקנתי משחק ואני חושדת שהוא התקין לי על המחשב ללא ידיעתי את DX9 כי עכשיו המחשב שלי הוא לא על WINDOWS AERO אלא על BASIC והאופציה לשנות ל AERO נעלמה לה...

• 8 תגובות
    • 773 צפיות
  20. שלום לכולם, יש לי בעיה רצינית! אתמול קרס לי ההארדיסק (SATA 120GB) במחשב ואני חייב לשחזר את הנתונים שעליו. בנוסף להארדיסק הזה יש לי רק עוד הארדיסק USB חיצוני, וחשבתי לעצמי שאני אתקין את הוינדוז על ההארדיסק החיצוני ואז על ההארדיסק החיצוני הזה אני אתקין תוכנה לשיחזור נתונים ואני אשחזר את החומר הרגיש שאני חייב לשחזר מההארדיסק SATA שקרס לי אתמול. אבל כשהתחלתי להתקין את הוינדוז אז הוא זיהה את הההארדיסק החיצוני USB אבל הוא אמר לי שהוא לא מוכן להתקין עליו את הוינדוז. האם זה אפשרי להתקין וינדוז XP על כונן USB חיצוני?? האם יש דרך פשוטה ונוחה יותר לשחזר את הההארדיסק SATA שקרס?? אני מודה מראש לכל מי שינסה ויעזור לי כי אני ממש אובד עיצות וממש נכנס פה לדיכאון אם ילך לי כל הפרוי…

• 8 תגובות
    • 773 צפיות
  21. Started by mordydd91,

מהר מהר המחשב שלי קורס זה מצב חרום עשיתי הגדלת מחיצה בעזרת תוכנה ..אחרי שהיא הגידלה לי היא החליפה את השם של הכוננים c עכשיו d ולהיפך הוינדוס לשי קרס מישהוא יכול להגיד לי לעשות משהוא בבקשה אני מצטער אם עברתי על החוקים פשוט אח שלי חוזר מהצבא עוד מעט והוא יהרוג אותי.. אני לא יכול להפעיל אף קובץ דרך הוינדוס כלומר אין שיחזור מערכת .

• 4 תגובות
    • 773 צפיות
  22. Started by 921nadav921,

העתקתי קובץ לתיקייה מסויימת. באותה תיקייה היה הקובץ עם אותו שם ומאותו סוג. אז דרסתי אותו (החלפתי את הישן בחדש) אחר כך הסתבר שמחקתי ממ"ן מושלם שאני חייב להגיש דחוף, בממ"ן ישן שיש עוד כמה שעות לעבוד עליו. איך אני משחזר את הקובץ? נ.ב הקובץ היה .JAVA

• 1 תגובה
    • 773 צפיות
  23. Started by שמואלל,

לוח אם חדש קיבלתי אותו במתנה ושאני מנסה להתקין דריברים לכרטיס קול זה לא מתקין אותם טוב ונותן שגיאה כזאת אשמח אם תעזרו לי תודה רבה

• 8 תגובות
    • 773 צפיות

דיונים חדשים בפורומים