Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
הצלחתי להשיג תמונה של הבעיה לפחות חלקה. קודם מופיע לי ההודעה הזו שבתמונה ומייד אחרי כן מגיע לי הודעה שמשום מה print screen לא תופס אותה : משהו בסגנון "כונן windows ...צריך להפעיל מחדש את Dcom service process " ויש טיימר של 60 שניות עד לריסטרט. help plz. אגב, אני לא בטוח שזה קשור לאינטרנט. איך אני מסדר? הם לוג מmini יכול לעזור? [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 760 צפיות
-
-
רציתי להתייעץ אתכם בקשר לבחירת WINDOWS VISTA האופטימלי בשבילי. יש לי 1 GB זיכרון. מעבד 2.6 DUAL CORE. כרטיס מסך GFORCE 7300 GS. אני רוצה שיהיה בויסטה AERO ואת כל שאר הפונקציות אבל אני רוצה גם להריץ משחקים על הויסטה ושהם יעבדו כמו ב XP(+-). אני צריך אותו גם בשביל עבודות עם VISUAL STUDIO וקצת אופיס מדי פעם. על איזו גרסא של ויסטה אתם ממליצים לי ללכת?
-
- 3 תגובות
- 760 צפיות
-
-
אוקי זה לא היה לי. התקנתי תוכנה מסוימת בוינדוס שדורשת פתיחת יוזר ועכשיו כל פעם שהווינדוס 7 עולה מופיע לי ריבוע קטן עם השם של היוזר שלי שהוא האדמניסטרטור ואני צריך ללחוץ עליו כדי להיכנס לוינדוס. אני לא מצליח למצוא איפה מבטלים את זה וחיפשתי בהכל. תודה מראש על העזרה
-
- 1 תגובה
- 760 צפיות
-
-
שלום, אני אדמיניסטרטור בחדר מחשבים שמשתמשים בו הרבה אנשים, בכל מחשב שמשתמש נכנס אליו נכנסים אז כל הMY DOCUMENTS שלו מסונכרנים עם השרת. בכל אופן בסופו של דבר יש לי מחשב שיש בו קרוב למאה משתמשים בתקיית המסמכים שלי, שזה הרבה וזה כבד. אני יכול למחוק את זה בלי בעיה. העניין הוא שכשאני בוחר למחוק את הקבצים, הוא עושה preparing to delete מלא מלא זמן. כי זה מאות אלפי קבצים, בעשרות אלפי תקיות, וזה עשרות ג'יגבייטים. איך אני מוחק את כל זה במכה? בלי שהוא יעשה preparing to delete במשך 20 דק' בערך.
-
- 2 תגובות
- 760 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב חדש כמו שאתם רואים במפרט כל פעם שאני מפעיל את המחשב הכל עובד מצויין אין שום בעיות אבל כשאני עושה כיבוי למחשב (רק כיבוי לא ריסאט) לוקח לו זמן קצת...ואז הוא מעלה מסך כחול שעיקר הבעיה מה שרשום שם זה bugcode_usb_driver ואז המחשב נתקע ואני לא יכול לכבות את המחשב הדרך היחידה לכבות אותו זה ללחוץ על ריסאט ואז לעשות כיבוי שוב ואז פתאום הוא מתכבה מה הבעיה איך אני פותר אתה חברים יקרים?
-
- 5 תגובות
- 760 צפיות
-
-
אני מתקין מקודד רואים ולא שומעים אני מתקין אחד אחר רואים ולא שומעים אני מתקין אחד אחר שומעים רואים אבל האיכות של הקול מעפנה לא כמו שצריך תעזרו לי מה עושים איזה מקודד להתקין ??התקנתי של קאאזה של כולם לא עוזר כלום מאיפה הבעיה יוצאת ? אני רוצה רק כ ד"א להגיד זה הפורום הכי טוב באץ לא היה דבר אחד שלא הצלחתם לתקן לי אני מודה לכם אחם שלי !!!!!!
-
- 3 תגובות
- 760 צפיות
-
-
שכל אחד ימליץ על כל מיני גאג'טים שהוא משתמש הנה שלי: Google Search Control System Multi Meter DualcCore Date App Launcher Messenger כל מי שיש לו גם המלצות, שלא יתבייש ממש נוח הגאג'טס האלה
-
- 3 תגובות
- 760 צפיות
-
-
שלום לכולם איך אני יודע איזה גירסא של win 7 מותקן לי במחשב ??? הכוונה היא: 7600 , 7100
-
- 1 תגובה
- 760 צפיות
-
-
העברתי סרטים לכונן ואת כל הסרטים שהעברתי אני לא יכול לראות את הסרטים(ראה תמונות) וגם חלק מהסרטים שהיו לי בכונן אני לא יכול לראות עכשיו המחשב בנוי משני כוננים אחד חדש יותר(הבעייתי) והישן (זה שממנו העברתי תסרטים) שני הכוננים עובדים בNTFS אני משתמש ביוזר האדמין מה עושים? תודה לעוזרים. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 760 צפיות
-
-
שלום, אתמול התקלקל לי כרטיס המסך עקב כך שהמאורר האחורי במארז הפסיק לעבוד כנראה, ולכן קניתי MSI 7600GS ומאורר חדש. (כמובן שכבר התקנתי את הדרייברים האחרונים של נוידיה) בכל אופן, המחשב עובד בסדר גמור, פרט לדבר אחד. אם, במקרה או בכוונה, אני לוחץ כפתור ימיני בדסקטופ, כדי לראות את התפריט שממנו אפשר להיכנס למאפיינים וכו', המחשב פשוט נהיה איטי בצורה שלי ניתן להשתמש בו. ניסיתי גם להיכנס ל Nvidia control panel וזה בכלל לא עולה לי. ב task manager מופיע לי שה cpu usage קופץ מ 3, ל 50, ל 90, ובחזרה ל 3 וכך אלאה ואלאה.. זה גם מראה שהיישומים שמשתמשים בכל ה cpu הם: system idle process winlogon על כל פנים, אי אפשר לעבוד בצורה נורמאלית במחשב שמטיל בך טרור במידה ותלחץ על הכפתור הימיני, לכן …
-
- 2 תגובות
- 760 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם הוירוס הזה שנקרא Backdoor.sdbot ומה שקורא זה שהנורטון אנטי וירוס מודיע לי וירוס בקובץ SVSHOSTS.EXE אך בהוראות הסרה של הוירוס באתר כתוב SVCHOSTS ולא SVSHOSTS (עם האות C). חוץ מזה כשאני לוחץ CTRL+ALT+DEL והולך ל PROCESSES יש שם תוכנה רצה אחת של SVSHOSTS ו 5 (אם אני לא טועה של) של SVCHOSTS. ב REGEDIT מהמקומות שאני אמור להסיר את הוירוס כתוב SVSHOSTS ולא SVCHOSTS. אז מה עלי לעשות? אשמח לקבל עזרה, תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 760 צפיות
-
-
יש לי שני מסכים ואני עובד כך שאחד מהם הוא Expend (הרחבה) של השני. האם אני יכול לגרום לתוכנה לעבוד על שני המסכים. כלומר האם אני יכול לעשות לה maximize ובמקום שהיא תתפוס מסך אחד היא תתפוס שני מסכים?
-
- 5 תגובות
- 760 צפיות
-
-
נראה לי שwindows picture and fax viewer לא עובדת טוה או משהו..... אם אני מנסה לפתוח תמונה זה לא נותן או אם אני עושה תצוגה של"תמונות" אני לא רואה את התמונות בקשה תעזרו לי!
-
- 3 תגובות
- 760 צפיות
-
-
הורדתי היום וינדוס מדיה סנטר (אם אפשר תגובות בנוסף) והוא שוקל 752 מגה ואני רוצה לצרוב אותו על דיסק רגיל... אני שואל אם יש דרך לצרוב את זה בצורה מיוחדת או מדריך לצריבה מעל 700 מגה... תודה לכל העוזרים, שמעון
-
- 2 תגובות
- 760 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה קטנה. כשהתקנתי את הווינדוס האותיות של הכוננים התפכו, מה שקרה בעצם שהמערכת עכשיו מותקנת על D והכונן עם כל הקבצים הוא C. האם אפשר להפוך את האותיות שלהם? תודה
-
- 0 תגובות
- 759 צפיות
-
-
שלום שיחקתי במשחק Fallout 3 ובאמצע המחשב נתקע. נאלצתי לכבות את המחשב בכפתור. לאחר הדלקה של המחשב הפונטים של הוינדוס נהיו בולטים, ולעומת זאת הסמלים בשורת המשימות נהיו קטנים. משחק עם הdpi לא סידר את הבעיה. (אני עובד עם dpi קצת גדול יותר מהרגיל באופן כללי). ניסיתי להיכנס לappearence בוינדוס וראיתי שמוגדר הכתב tahoma שזה הכתב הדיפולטי של וינדוס אבל מוגדר לא כעבה. ניסיתי לשנות לעבה ובחזרה בהגדרה אבל שום דבר לא השתנה. כמו כן שינוי לפונט אחר עם עבה/דק כן עובד, אבל אני מעוניין בפונט המקורי. התקנה מחדש של הדרייבר לכרטיס המסך גם כן לא עזרה. תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 759 צפיות
-
-
רבותיי. איך אני יכול להשכיל תמונה כל שהיא בתוך חלון מאפייני מערכת _ כללי? אם אתם יודעים תגיבו? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 6 תגובות
- 759 צפיות
-
-
לפי מה שהבנתי מכמה חברים win xp sp2 professional לא תומך ב 4 ג'יגה זיכרון. לפי מה שאני יודע מע' ההפעלה הזאת יכולה לתמוך עד 4 ג'יגה כולל... אז השאלה שלי אליכם היא אם אני אוכל להתקין win xp על המחשב החדש שאני הולך לקנות שיהיה בו 4 ג'יגה ראם
-
- 2 תגובות
- 759 צפיות
-
-
מחר אני עושה פורמט להתקין SP 2 כן הוא לא? או לחקות לאיזה עידכון של SP2?
-
- 12 תגובות
- 759 צפיות
-
-
שאני ניכנס לאתרים שלכם ולעוד הרבה אתרים אני מקבל את ההודעה הזאת : http://planet.nana.co.il/zzzzzx/01.gif תעשו שמור מקור בשם... עזרו לי בקשה...
-
- 1 תגובה
- 759 צפיות
-
-
יש לי Norton Ghost 12 בפורמט bin / cue... יש דרך מומלצת לצרוב ב CD שיהיה Bootable למקרה הצורך?
-
- 4 תגובות
- 759 צפיות
-
-
אני רוצה לפרמט את כונן C ולהתקין הכל מחדש. איך להתכונן? מה כדאי לי לשמור ואיך? (דואל, שמירות של משחקים, דרייברים וכו')
-
- 3 תגובות
- 759 צפיות
-
-
אני מתקין XP למישהו שלא כל כך מבין בנושא. שמעתי בעבר שכדאי לעבוד עם משתמש שאינו Admin כמקדם בטיחות ורק אם צריך לשנות דברים בהגדרות, לעשות Login כאדמין. מה דעתכם? כמה מקום בהארדיסק תופסת פתיחת משתמש חדש? תודה.
-
- 5 תגובות
- 759 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש ברשותי דיסק התקנה מקורי של windows xp proffessional מישהו יכול להסביר לי איך מבצעים התקנה ראשונה למחשב.. תודה
-
- 1 תגובה
- 759 צפיות
-
-
ערב טוב! לפני כחודש וחצי שידרגתי לווינדוס 7,אני מאוד מרוצה יש לי מעבד כפול ליבה E6420 נכנסתי ל-MSCONFIG בווינדוס בפנים נכנסתי ללשונית BOOT שם נכנסתי ל- ADVANCED OPTIONS ושם ראיתי שבשורה של NUMBERS OF PRECESORS רשום 1 איך זה יכול להיות? הווינדוס כאשר נותן לי ציון על החומרה במחשב מזהה שזהו מעבד כפול ליבה אז למה במספר המעבדים הוא כותב לי אחד? תודה רבה ליאור
-
- 7 תגובות
- 759 צפיות
-