Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני רוצה לחבר את ההארד דיסק הישן למחשב חדש ולהעביר מידע. אחרי שחיברתי את הכאבלים במארז, מה אני צריך להגדיר בביוס ? ואיך אני ניגש לכונן האורח ? ועוד שאלה על הדרך, יש לי נסיון רק עם WIN98, לפי מה שהבנתי בדיסק התקנה של XP יש את האפשרות לעשות FDISK, זה אומר שאני לא צריך להשתמש בזה שהשתמשתי ב-WIN98 ? והאם אין צורך ככל בכונן דיסקטים כשאר מתקינים WINXP, ז"א הוא עושה ישר BOOT מה-CD ונותן לי את כל הפאשרויות שאני צריך, כולל פורמט וFDISK? תודה.
-
- 2 תגובות
- 807 צפיות
-
-
לאחר איתחול המחשב מציג תפריט עם שתי אפשרויות לבחירה הראשון WINDOWS XP והשני גם WINDOWS XP הכניסה השניה בתפריט נוצרה כתוצאה מהתקנה נוספת של XP שבוטלה וכבר אינה קיימת. איך אני מבטל את כניסה השניה בתפריט או יותר טוב מבטל אותו בכלל כדי שהמערכת לאחר איתחול תיכנס ישר לחלונות XP
-
- 2 תגובות
- 973 צפיות
-
-
התקנתי את חלונות XP על מחשב חדש לגמרי כאשר אני בא לבדוק עידכונים דרך WINDOWS UPDATE מתחיל בסקירה מאפס אחוז ותוך שניה קופץ למאה אחוז ומודיע אין עידכונים כלל, הדיסק עצמו חוקי עם רשיון וכו' ולא חדש תודה מראש למי שיעזור לי
-
- 2 תגובות
- 741 צפיות
-
-
עכשיו יש לי WINDOWS XP שמותקן בכונן C שיש לו בו 10 GB בבדיקה של הויסטה הוא אומר לי שכדאי לי להתקין את הויסטה על כונן של 15 GB. האם אני יכול להתקין את הVISTA על הכונן של ה 10 GB? האם זה יספיק לו? עכשיו אם לא, יש לי כונן E שבו יש 25 GB אם אני יתקין שם את הויסטה איך אני מוחק את הXP בכונן C? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 509 צפיות
-
-
גוגל חשפה בפני הציבור חולשת אבטחה שמצאה במערכת החלונות העדכנית, לאחר שמיקרוסופט לא חסמה אותה במשך שבוע. בואו לראות את תגובתה של הענקית מרדמונד לכתבה
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן עשיתי התקנה של הווינדווס ובגלל טעות קטנה עכשיו כונן d הוא הצורב וכונן e הוא המחיצה השניה של הארדיסק מה הפתרון לזה ? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 761 צפיות
-
-
שלום רב אני עובד עם חלונות 7 ולפעמים אני מקבל את השגיאה הבאה אני מטפל בזה ע"י הסרת התוכנה והתקנה מחדש - זה לא פיתרון יעיל רציתי לשאול למה היא באה ואיך מטפלים בזה? שרון [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני יודע שאיפשהו יש מדריכים לזה ומה ששאלתי הוא דיי ספאם... ושאם היתי מחפש היתי מוצא... ואני מצטער על כל זה.. אבל ממש אין לי זמן לחפש(וזה לא מעצלנות.. פשוט אני בקושי מבין מה אני עושה במחשב וזה יקח לי מלא זמן לחפש) בקיצור אחים שלי אני מודה למי שיעזור לי ושוב סליחה על כל הבאלגן
-
- 2 תגובות
- 842 צפיות
-
-
אלו קבצים מ HDD הישן שלי... אני מנסה לגשת לתיקיות כמו "המסמכים שלי" וכו' אבל אין הרשאה.. איך אני עוקף את זה? תודה
-
- 2 תגובות
- 959 צפיות
-
-
שלום, אני צריך לשנות את המערכת הפעלה XP לעברית (שהכל יהיה בעברית..) כי יש לי פה מחשב חדש עם XP באנגלתי... מה הדרך הכי קלה והכי טובה לעשות שהכל ישתנה לעברית כאילו קניתי XP בעברית ולא באנגלית? זה דחוף.. תודה.
-
- 2 תגובות
- 801 צפיות
-
-
אחרי גלישה באינטרנט נפתח לי כל הזמן פיירפוקס מעצמו ואני לא יודע מה פותח אותו חיפשתי עם התוכנה Hijackthis ולא מצאתי משהו מוזר (הכל SAFE) בדקתי עם Pestpatrol מחקתי הכל ועדיין הבעיה נשארה בנוסף לזה כל הזמן קופצים לי פרסומות על המסך(MACROMEDIA) . איך אני יכול להתחקות אחר הגורמים לבעיות האלו?????????????
-
- 2 תגובות
- 687 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה להתקין על אותו דיסק קשיח ואותה מחיצה (כונן יחיד) גם WINDOWS וגם לינוקס (לא משנה גירסאות). נניח ויצרתי מסמך TXT במערכת ההפעלה ווינדוס שנמצא בתיקיה c:/X. איך אני אמור לראות את הקובץ בשני מערכות ההפעלה? כלומר: 1) מסלול הקובץ במחשב יהיה זהה בשני המערכות הפעלה? 2) מסלול הספרייה שבה שמור הקובץ יהיה זהה? 3) תוכן הקובץ TXT שבו רשמתי משהו אמור להיות זהה בשני מערכות ההפעלה? 4) אם נניח יצרתי בלינוקס עוד קובץ נוסף מסוג TXT, האם בווינדוס אני אראה אותו גם באותה תיקיה? 5) האם רשימת פסיקות החומרה בשני מערכות ההפעלה תיהיה זהה? 6) האם רשימת פסיקות התוכנה בשני מערכות ההפעלה תיהיה זהה? 7) רשימת פסיקות החריגות של המחשב תי…
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
זו ההודעה שאני מקבל: Problem signature: Problem Event Name: APPCRASH Application Name: Explorer.EXE Application Version: 6.1.7600.16404 Application Timestamp: 4a765771 Fault Module Name: StackHash_95df Fault Module Version: 6.1.7600.16385 Fault Module Timestamp: 4a5be02b Exception Code: c0000374 Exception Offset: 00000000000c6cd2 OS Version: 6.1.7600.2.0.0.256.1 Locale ID: 1037 Additional Information 1: 95df Additional Information 2: 95dfffd5fe2f28eb6f3f884917e7cd12 Additional Information 3: 5db1 Additional Information 4: 5db15d6c8f1af9078d5936bd6fa466e5 Read our privacy statement online: http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=104288&clcid=0x0409 If th…
-
- 2 תגובות
- 976 צפיות
-
-
אני רוצה לקבוע שעה מסודרת ביום שבה המערכת תגובה ולקבוע גם כמה מקום להקצות לשחזור?
-
- 2 תגובות
- 684 צפיות
-
-
כמו שכולכם יודעים דיסקטים הם דבר לא אמין ..... היה לי דיסקט של WIN 98 ובעזרתו פירמטתי כל הזמן .... לאחר כמה זמן הדיסקט הלך לעולמו ועכשיו אני לא יכול/יודע איך אפשר לפרמט בלי הדיסקט הזה... ואני לא רוצה להתקין WIN 98 רק בשביל הדיסקט הזה . מישהו יכול לעזור לי ? אולי אפשר להוריד את אותם הקבצים מן האינטרנט ? נ.ב ניסיתי לעשות פורמט לדיסקט עם האפשרות של ה COPY SYSTEM FILES משהו בסגנון הזה ולא הצלחתי לעשות פורמט ...
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איך מישתמשים ב DOS? למשל,איך אפשר להכנס דרך הדוס למשחק או תוכנית?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מדבר בשם ידידה שלי, היא אמרה לי כשהיא לוחצת על קובץ תמונה הקובץ פשוט נעלם. אין לי מושג מה יכולה להיות הבעיה, אולי לכם יש? עריכה - שכחתי להזכיר, מדובר על Windows 98. ובבקשה אל תגידו להתקין XP כי המחשב ישן.
-
- 2 תגובות
- 686 צפיות
-
-
לוקח למחשב שלי בערך דקה וחצי עד שהוא מואיל בטובו להתחיל לעשות ריסטארט מהרגע שהוא קיבל ת'פקודה...אני לוחץ ריסטארט..לוקח כמה שניות עד שהכל נסגר אבל הוא נשאר עם התמונה של השולחן עבודה עוד איזה דקה עד שהוא מתחיל לשמור הגדרות ולעשות ריסטארט... איך מסדרים את זה?
-
- 2 תגובות
- 634 צפיות
-
-
שמעו נשמות אני צריך להעביר את הווינדוס שלי מאנגלית לעברית . אבלל הכל כולל הכל כאילו שהתפריט התחל יהיה בצד ימין ולא בצד שמאל .. מישו יודע אייך ? תודה מראש !
-
- 2 תגובות
- 578 צפיות
-
-
שמעו זה קורה לי דיי הרבה ואמרו שזה דיי נפוץ בוינדוס ויסטה. כל פעם שאני מכניס דיסק לכונן רגיל/וירטואלי אני לא רואה אפשרות הפעלה אוטומטית.. איך אני יכול לסדר את זה? תוד הלעוזרים !
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, למה כשאני פותח את ה Explorer והאנטיוירוס של Kaspersky פועל ברקע הזכרון תופס כל כך הרבה של הExplorer ושל ה SVCHOST?!?! (לא פועל ברקע אמיול) מה יכולה להיות הבעיה? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 610 צפיות
-
-
נעלם שאר הלשוניות של תהליכים וכ"ו למעלה
-
- 2 תגובות
- 688 צפיות
-
-
איך אני יכול להסיר את זה כי היום זה פשוט בא בהפצצה של איזה 30 כאלו בלי הפסקה בדיוק עכשיו כשאני כותב את ההודעה הזאת זה קרה עוד פעם :-[ צרפתי תמונה שתבינו בדיוק על מה אני מדבר:
-
- 2 תגובות
- 819 צפיות
-
-
כרגע סימתי להתקין XP אני יודע שבמערכת XP יש פורטים פתוחים DEFULT הייתי מעוניין לדעת איזה פורטים ואיזה סןג בשביל לחסום אותם בפייוול כמו כן יש גם SERVIES שאין לי צורך בהם וסתם מאיטים את המערכת ( או פגיעים לתקיפות מהאינטרנט ) איזה אפשר לבטל ואיזה לא ? ( מנקודת הנחה שאין לי צורך בשיתןף מכל סןג שהוא או רימוט אדמין ) בסבבה SHENDI 8) ;D
-
- 2 תגובות
- 777 צפיות
-
-
יש לי 2 מערכות הפעלה מותקנות, 7 ו-XP, בשתיהן יש בעיה עם התחלת הווינדוס. במשך 2 דקות עם התחלת הווינדוס שום תוכנה לא עולה, וכשאני לוחץ על איזשהו אייקון זה לא מגיב. אחרי 2 דקות פתאום הכל מתחיל לפעול, וכל מה שלחצתי לפני 2 דקות פתאום עולה בבת אחת, האנטי וירוס עולה, בקיצור הכל. מה יכול לגרום להשהייה הזאת?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-