Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
אני צריך לתקן את הboot של ה xp שלי. עד כמה שאני זוכר צריך לאתחל מהדיסק של ווינדוס ולבחור R לתיקון שם צריך לתת את פקודת fixboot אבל יש פקודה נוספת לתיקון הMBR ושכחתי אותה מה היא???????? והאם יש לי שגיאות בדרך הפעולה?
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מחשב של ידיד שלי, ישן מאוד כפי שצויין, באתי עליו וראיתי INVALID SYSTEM DISK REPLACE... = אין WINDOWS באמתי להתקין WINDOWS 98 SE אחרי פורמט והכל עבד טוב עד שהגיע לאחוז 6 ואמר לי שיש CRITICLE ERORR ב DRIVE C והפתרון היחידי היה RESTART. עכשיו כשאני מפעיל את המחשב אין לי WINDOWS או יכולת לפרמט את C בגלל שהוא רושם לי ל C הוא UNABLE TO FORMAT והתקנה מחודשת של WINDOWS גם כן לא עוזרת מכיוון שיש בעיה ב DISK PARTITION. אני רוצה לעשות FDISK מ DRIVE A אבל כשאני מפעיל אותו הוא רושם לי ERROR RUNNING FIXED DISK. אני חושב שזה בסך הכל SYSTEM DISK פעום ועם אני אמצא חדש, אוכל לעשות מחיצות ואז הכל מחדש וזהוא, אני צודק או שיש פה עוד בעיה?
-
- 2 תגובות
- 591 צפיות
-
-
יש לי ASUS N10E והוא עובד לאט לאחר פירמוט ל XP הום בעיברית למישהוא יש מושג מה עושים?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם כאשר אני מנסה לשמור קובץ על הדסקטופ או בכלל להוריד משהו למחשב מהאינטרנט במקום לפתוח את ה OPEN SAVE הוא זורק אותי את שולחן העודה בתוך חלון אקספלורר עשיתי סריקות וירוס תולעים ומיני מזיקין עשיתי ריפר ל XPSP2 ניסיתי אפילו להשתמש ב download eclarator וכלום !!!מה יכולה להיות הבעיה???
-
- 2 תגובות
- 638 צפיות
-
-
יש לי WIN XP PRO ENGLISH.... ואני מעוניין לנעול כמה תיקיות... איך אני יכול לעשות את זה?? תודה מראששש....
-
- 2 תגובות
- 861 צפיות
-
-
יש לי win2000 pro ויש לי תוכנית אחת מעצבנת שכל הזמן עולה בסטארט אפ היא לא מופיעה ברשימת סטארט אפ שנכנסים דרך start וכן הלאה.... ואני לא מצליח דרך התוכנה עצמה לבטל את העליה שלה בסטארט -אפ.. מישהו יודע איך אני מוריד את זה? או איך נכנסים לתפריט של הסטארט אפ בwin 2000? כי שמתי לב שאי אפשר להיכנס לms config כמו שיש בxp.....
-
- 2 תגובות
- 924 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה . לאחרונה כאשר אני מבצע על תמונת JPG מסויימת ברשת "שמור יעד בשם" , הוא שומר את התמונה כקובץ BMP מפאת חוסר מקום על המחשב וכיו"ב אני שואל אותכם , איך אפשר להחזיר את המצב לקדמותו? ( כלומר שהמחשב ישמור את התמונה כקובץ JPG ) תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 802 צפיות
-
-
קמתי לשירותים בלילה... ואני רואה שהמחשב במסך של ה welcome אני נכנס ל account ומופתע לגלות שה windows עשה ריסטרט עוד יותר הופתעתי לראות את ההודעה המצורפת בתמונה ממתי הוא מתקין בלי לשאול אותי? ממתי הוא הוא עושה ריסטרט בלי לשאול אותי? זה תקין? זה שגרתי ? זה קרה לעוד מישהו? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 2 תגובות
- 654 צפיות
-
-
יש לי תיקייה על שולחן העבודה ובתוכה מספר תיקיות כאשר אני מקליק פעמיים עליה היא נפתחת באותו חלון וכך גם על התיקיות, אני רוצה שהתיקיות יפתחו בחלון חדש זה אפשרי?
-
- 2 תגובות
- 617 צפיות
-
-
היי, נניח ויש לי כונן קשיח חיצוני שמחובר ב-USB למחשב, עם כל מיני קבצים עליו. עכשיו, נניח ויש לי בעיה עם חיבור כונן DOK רגיל למחשב (מוזמנים לעזור לי גם שם..), כך שאני לא יכול להפוך אותו לכונן הפעלה דרך rufus ודומיו. ההגיון שלי אומר לי שלא אמורה להיות בעיה יותר מדי גדולה לעשות את ההתקנה הנקייה של חלונות גם דרך הכונן הקשיח - כמובן ללא פירמוט שלו דרך rufus וכו', שכן אני מעוניין לשמור על הקבצים שם. פשוט לשים שם את קובץ ההתקנה ואיכשהו לאפשר ל-BIOS לעשות זאת דרכו. מישהו יודע איך עושים את זה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
התקנתי על המחשב ווינדוס אקס פי בעברית עכשיו יש לי אייקון של מדפסות ופקסים במחשב שלי ובכלל אני לא משתמש בדברים האלו איך אני מסיר את האייקון? (כשאני לוחץ מקש ימיני זה נותן לי רק אפשרות של פתח,סייר,צור קיצור דרך)
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן. לצורך התקנת Oracle Forms נתבקשתי לשנות Path מסוים בLocal Machine. במקום להוסיף לו את הPath החדש בהמשך לPATH הקיים,מחקתי את הPATH הקיים. השאלה שלי היא איך ניתן ךשחזר את הPATH הקודם. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 809 צפיות
-
-
שלום בעבר התקנתי יחיד עם ה WIN במקביל גרסת אבונוטו של לינוקס שהותקנה בכונן אחר. מתי שהוא הסרתי את האבונוטו וגם עשיתי GHOST במחשב מאז שאני מדליק את המחשב עולה לי מסך פתיחה ששואל אם אני רוצה להעלות את WIN כרגיל או את אובונוטו הבעיה שאבונוטו כבר לא קיים מזמן. איך אני מבטל את המסך הזה? נמאס לראות אותו כאשר מדליקים את המחשב תודה.
-
- 2 תגובות
- 846 צפיות
-
-
איך מחזירים הייתי בטוח ש SFC יעזור , אבל לא עזר עזרה...
-
- 2 תגובות
- 851 צפיות
-
-
כן, ראיתי את המדריך שיש בנעוץ. חוץ ממנו יש לי כמה שאלות. אקדים ואומר שהיות ויש לי מס' תוכנות וחומרה שלא מתאימות לויסטה החלטתי להוסיף XP ולא להחליף לגמרי את הויסטה, שמאוד עוזרת לי בתוכנות אחרות. 1. האם יש גרסה של ויסטה/XP שלא ניתן להשתמש בה לצורך זה? (יש לי XP פרו וויסטה הום פרימיום) 2. האם הרשת בין מחשב זה למחשבים אחרים תמשיך לפעול, והאם ניתן יהיה לגשת אליה משתי מערכות ההפעלה? 3.איך עוברים בין המערכות ? 4. האם יש בעיה בעובדה שהויסטה היא 64X וה-XP הוא 32X? 5. תוכנות שאזדקק להן בשתי המערכות - צריך להתקין פעמיים או שיש גישה אליהן ב-2 מערכות ההפעלה? 6. האם למישהו עם ידע די טוב ביחס למשתמש הממוצע כדאי לנסות לעשות זאת לבד (עפ"י המדריך שבנעוץ) או עדיף להשקיע בטכנאי?!
-
- 2 תגובות
- 678 צפיות
-
-
שלום, בעבר התקנתי על המחשב נייד (נטבוק) ווינדוס 8. הווינדוס 8 לא היה תקין על הנטבוק ולכן עברתי חזרה לווינדוס 7. כעת, כל פעם שאני מדליק אותו, עולה לי מסך שחור עם הכיתוב הבא: Please enter setup to recover BIOS setting Press F1 to tun setup Press F2 to load default values and continue כדי להמשיך בעליית הווינדוס, עליי ללחוץ F2. איך אני מבטל את זה על מנת שהווינדוס יעלה בלי הודעות מיותרות? תודה.
-
- 2 תגובות
- 880 צפיות
-
-
שלום רב, שמעתי שבויסטה אפשר להפעיל משהו שקוראים לו aero window slide משהו כזה... אשמח אם מישהו יוכל להגיד לי איך אני מפעיל את זה. בתודה מראש, YOSDA-BOY
-
- 2 תגובות
- 653 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש עם דיסק של 500GB ואני רוצה להתקין אותו. לכמה מחיצות מומלץ לחלק את הדיסק? האם partition אחד זה בסדר?
-
- 2 תגובות
- 677 צפיות
-
-
לוקח הרבה זמן עד שמערכת ההפעלה נסגרת , כדקה. איך פותרים את הבעיה? האם יש מדריך (בעברית)להגדרות אופטימליות של מערכת ההפעלה (XP) ? תודה
-
- 2 תגובות
- 763 צפיות
-
-
מרגע התקנת חבילת השירות החדשה (SP3) אין לי סאונד במחשב, המחשב פשוט הופך להיות אילם... מישהו שמע? מכיר? יודע מה לעשות? בדקתי באתר של creative ולא מצאתי שום אזכור לתקלה הזאת שצצה בעקבות התקנת SP3... אשמח לעזרה, תודה.
-
- 2 תגובות
- 566 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב נייד עם וינדוס 8 והגיע כמובן העידכון ל8.1 אז עידכנתי רשמי כמובן ועכשיו כתוב לי למטה בשולחן עבודה build 9600 וכן secure boot isn't configured correctly 8.1 מה עושים עם זה ? ולמה יש לי כזה בילד ולא בילד רגיל ומושלם? וכן איך אני מבטל את הבקשה לסיסמה כשהמחשב עולה?זה לא היה קודם גם תודה
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי ניסיון עם הום פרימיום וויסטה עסקים . האם אפשר להסתפק בבסיק ? מה יחסר לי אם אקנה את זה?
-
- 2 תגובות
- 735 צפיות
-
-
כפי שאתם רואים או לא רואים אז יש לי בעיה במחשב המישפחתי שלנו פה בבית והיא שהמחשב מלבד זה שהוא זקן וסנילי כבר הוא עושה לי בעיה. לפני יומיים העברתי לפה כונן CD כי הכונן שבמחשב הזה טיפה דפוק ולא עבד אז העברתי לפה את הכונן מהמחשב שלי כי כרגע אני לא לגמרי זקוק לו כי המחשב שלי גם "מושבת" בגלל סיבות אחרות. החלפתי את הכונן וחיברתי כראוי את הכבל מתח ואת הכבל SATA ואז אני לוחץ ON והמסך בוט הרגיל עולה ואז הוא רושם לי הודעה שאומרת שיש איזה שהיא בעיה בווינדוס והוא לא יכול להעלות את זה ונותן לך ללחוץ למעלה או למטה לאיזה מצבים ואני מנסה ללחוץ כמו משוגע וזה לא נלחץ. מה שקורה זה שיש לזה טיימר בצד של 30 שניות ואז הוא "מדלג" על הפעולה וממשיך ועובר לשלב שהווינדוס {XP} מתחיל להיטען ואז הוא …
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי בעייה מוזרה, עניין אותי אם מישהו אי פעם נתקל בה. אני עובד עם Windows 2000 SP2, וכאשר אני מנסה לעשות Rename לקובץ, הוא מדי פעם מבטל את השינוי שאני עושה בזמן שאני עושה את השינוי. לדוגמה, יש לי קובץ בשל somefile.txt, ואני לוחץ F2, הטקסט של שם הקובץ נכנס למצב שבו ניתן לשנות אותו. אני מתחיל לכתוב שם: changed.txt, אבל באמצע הכתיבה פתאום תיבת הטקסט נסגרת חזרה והשם חוזר להיות somefile.txt. האפקט זהה לזה שבאמצע הכתיבה מישהו יבוא וילחץ לך על esc. אין Pattern קבוע למתי זה קורה. לפעמים זה נסגר חצי שניה אחרי שאני פותח את שם הקובץ, לפעמים יש לי כמה שניות שאני יכול בהם מהר לשנות את שם הקובץ, אבל בכל מקרה אין לי יותר מכמה שניות לשנות שם של קובץ אחרת זה נסגר בפתאומיות. זה קו…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הי. התקינו לי גרסה (כנראה צרובה) של ווינדוס XP ופתאום לאחר עדכון מופיע לי באופן קבועה על המסך : תוכנה לא חוקית, מה עושים חוץ מלקנות גרסה חוקית?? תודה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-