עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by linkinuser,

שלום לכולם, ברשותי המחשב msi pr601 היום ניסתי להתקין עליו את מערכת ההפעלה vista מחדש כי בזמן אחרון המחשב עשה לי קצת בעיות עם מערכת ההפעלה הקודמת שהייתה עליו טוב אז ככה זו הבעייה התקנתי את הויסטה ההתקנה הסתיימה בהצלחה המחשב עלה הכל יופי טופי המחשב עבד אולי 30 שניות ואז פתאום רשם לי ווינדוס מתכבה ויותר הוא לא עולה הוא מגיע לחלון הטעינה של הווינדוס אבל נתקע שם... מישו יכול לעזור לפתור את הבעיות עם המחשב המעצבן הזה בבקשה?? או לפחות להגיד לי מה הבעייה שלו ומה נדפק איתו נ.ב אני חושב שהויסטה שניסתי להתקין זה גרסת 64 ולא 32 יכול להיות שפה הבעייה??

• 2 תגובות
    • 711 צפיות
  2. Started by avivboker,

התקנתי וינדוס XP וקורה לי משו מוזר הוא במחבר לאינטרנט ונכנס לי לאתרים בלי בעיה אבל כשאני בא להיכנס לאתרים של מייקרוסופט ולא משנה מה הקישור הוא רושם לי לא ניתן להציג דף זה ושוב הוא מחובר לאנטרנט ונכנס לכל שאר האתרים מישו יודע למה??

• 4 תגובות
    • 711 צפיות
  3. Started by DiXXOver_Yan,

פירמטתי את המחשב שלי, התקנתי ווינדוס חדש! עכשיו הכל פועל טוב ויפה, עד שאני מחבר את הכבל של האינטרנט, [דרך כרטיס רשת] אני גולש ואחרי כמה שניות המחשב נתקע לי, העכבר זז אבל הכל תקוע לי. לאחר מכן, אם אני מפעיל את המחשב עם הכבל של האינטרנט בחוץ, הוא עדיין נתקע לי.. ואם לא הייתי מתחבר כלל לאינטרנט יכלתי להנות מהמחשב, עד להודעה חדשה.. [פירמטתי אותו כמה פעמים כדי לבדוק אם אכן החיבור לאינטרנט היא הבעיה] אני משתמש בווינדוס אקספי פרופשונל פיאס2.. ובפעם האחרונה התקנתי אנטיוירוס לפני החיבור לאינטרנט וזה עדיין לא עזר לי. חשבתי אולי יש איזו תולעת חדשה שמסתובבת באינטרנט, אשמח לדעת על זה ואם יש פאצ' שמתקן את זה. תודה מראש, זה ממש חשוב לי, אני לא יכול לעשות כלום בלי האינטרנט שלי.

• 6 תגובות
    • 711 צפיות
  4. Started by Master Boo,

מקווה שזה המקום לשאול בו. 1. בזמנו ניסיתי להתקין את ויסטה על מחשב עם X800. הדרייברים לא התאימו וכל האירו לא פעל. יש למישהו מושג על מה אני מדבר, והאם זה תוקן? 2. חיפשתי בזאפ והמחיר עומד על 1,000 ש"ח. למה בעצם לקנות את האולטימייט ולא את אחת הגרסאות הפשוטות יותר? מה היתרון של האולטימייט, בקצרה? תודה לכולם.

• 6 תגובות
    • 711 צפיות
  5. Started by lidor_abo,

חברה היה לי לפני ג'יגה והוספתי עוד גי'גה אני כרגע באקספי ואשכרה אני לא מרגיש הבדל במהירות ד"א שהוספתי את הזכרונות לא פירמטת או משהו כזה...הגיוני או שזה ככה?Jח

• 6 תגובות
    • 711 צפיות
  6. Started by PayneBack3251,

שלום רב לפני כמה חודשים התקנתי את ויסטה על הארדיסק הנפרד שיש לי עכשיו כבר הרבה מאוד זמן אני לא משתמש בו ואני רוצה למחוק אותו ניסיתי ידנית לא הלך ניסיתי לפרמט את הכונן לא הלך... איך אני מוחק אותו ? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 711 צפיות
  7. יש רק משתמש אחד והוא לא נכנס אוטומטית

• 3 תגובות
    • 711 צפיות
  8. שלום לכולם, לא ממזמן קראתי קצת על ה gigabye iram וכיצד אפשר בעזרתו ,כפי שהראו באתר של andatech , את חלונות ב8 שניות.... פתרון זה להמהרה,לפי הבנתי, הוא לרוב לא משתלם, אך בדיון הוזכר שבויסטה ניתן להשתמש באופן דומה בכונני פלאש... אני לא בטוח אם התכוונו שם שזכרון הפלאש ישמש להחזקת כל מערכת ההפעלה או להחזקת הזכרון הפיזי(swap file אם אני לא טועה). בכל מקרה לפי חיפוש שלי בזאפ מראה שמחיר כונני הפלאש הניידים(שאליהם לפי דעתי התכוונו) ירדו פלאים כך ש1GB זכרון פלאש מתחיל מ 80 שח ו4 מ210. לכן אני מתעניין בנושא ושואל אם מישהו יודע איך ניתן להשתמש,אם בכלל, בזכרונות פלאש לשיפור ביצועי המערכת. כמו כן,לפי הבנתי, לא כל זכרון פלאש יתאים למשימה של שליפת נתונים מהירה ממנו, ולכן אם רוצים לעשות …

9. שלום, התקנתי איזה התקן IRDA USB עכשיו אני רוצה להתקין את הדרייברים שלו בגרסא אחרת אבל כל פעם שאני עושה עדכון דרייברים או הסרה שלו והתקנה מחדש עם הדרייברים החדשים הוא מזהה אותו עם השם הישן של ההתקן ודורש את הדרייברים הקודמים איך אפשר להעיף התקנים לתמיד מהמחשב אחרי התקנה אחת? ניסיתי ברג'יסטרי ולא ממש הלך.. מחקתי כל מה שקראו לו כמו ההתקן אני מצרף פה בכתוב את הקובץ דרייברים שהתקנתי אוליי תוכלו לעזור לי לנקות לפי הקובץ את כל השינויים שהוא הכניס למחשב שלי? מקווה שהבנתם בכלל מה אני רוצה חחח תודה

• 0 תגובות
    • 711 צפיות
  10. יש לי הבעיה כבר מספר ימים כשאני נכנס לחשבון בבנק הפועלים. ישנה הודעת אבטחה שכל פעם שאני נכנס לדף אחר היא מופיע שוב ושוב. איך אפשר לבטל אותה לתמיד? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 711 צפיות
  11. Started by Vatos-Locos,

לפי מה שאני רואה ב Task Manager, השימוש ב PF לא עולה על 300, נגיד 500 בלחץ. אז למה ה pagefile תופס לי 1.5 גיגה בכונן C ? אני אגיד לכם מה הבעיה שלי כרגע, יש לי הרדיסק 8 גיגה עד שה160 יחזור מהמעבדה, וכמובן שעם הרדיסק כזה אני לא משחק משחקים, אז אני בספק אם צריך Pagefile כל כך גדול שסתם תופס לי חלק ניכר מההרדיסק... מה אתם אומרים?

• 6 תגובות
    • 711 צפיות
  12. Started by Dilbert Marker,

כבר תקופה ארוכה שאני לא ממש יכול לראות חלק גדול מהסרטונים באינטרנט, רובם פשוט מופיעים בצבעים פסיכודליים. זה נראה ככה: דוגמאות לסרטונים בהם יש את הבעיה הזאת: http://www.one.co.il/cat/articles/article.aspx?id=77041&bz=11 http://news.walla.co.il/?w=//914224 סרטונים מסויימים דווקא עובדים בלי בעיה, למשל אלה: http://video.craveonline.com/video/comingsoon/?showVideo=1512&statsid=26&pid=1 בסרטון הזה: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3255883,00.html דווקא קורה משהו מעניין. בפרסומות של טושיבה ושל YNET הבעיה מופיעה, אבל הסרטון עצמו פועל מצויין. נראה לי שהבעיה קשורה למדיה פלייר, באתר מסויים אני אפילו זוכר שאפשר היה לבחור אם לראות את הוידאו בQUICKTIME א…

• 6 תגובות
    • 711 צפיות
  13. אממ טוב אז זה הולך ככה אבא שלי התקשר אמר לי ששום דבר לא פועל לי במחשב.. באתי לבדוק וגיליתי שאכן כל התוכניות לא פועלות לי אני ניסיתי לעשות דבר כזה: ללכת ללוח בקרה ולעשות שם באפשרויות תקיה קובץ חדש לרשום בסיומת EXE ואז לבחור ישום ולעשות אישור, עשיתי את זה אבל משום מה הוא לא נותן לי את האפשרות של החל או אישור. אני עשיתי סריקת וירוסים ולא נראה לי שזה ממש קשור מצא כמה דברים מחקתי והבעיה נשארה. אני דיי בבעיה.. הוא מציג לי את כל התוכנות ללא האייקונים שלהם כדף ריק עם סמל של מלא ישומים כמו שמוחקים תוכנה ורק הקיצור דרך נשאר..ככה גם בהתחל תוכניות.. כשאני מנסה להפעיל הוא שואל אותי באיזה תוכנית אני רוצה להפעיל את התוכנה.. לפני הוינדוס פתח שגיאה והיה רשום שלוינדוס אין אפשרות לפתוח קובץ…

• 2 תגובות
    • 711 צפיות
  14. חבר שליעשה שתי משתמשים במחשב, אחד מנהל ושני משתמש מוגבל, עכשיו הוא יכול להכנס לXP אבל הוא לא יכול להתקין או לשנות דברים בליהסיסמה (שהוא שכח אותה) יש לו XP מקורי, עםכל הדברים.. יש דרך לבטל\לפרוץ את הסיסמה חוץ מלפרמט את המחשב? :-\(ואין לו מחיצה בהארד דיסק ככה שהכול למחק לו) אשמח לקבל תשובה בהקדם, גיל.

• 2 תגובות
    • 711 צפיות
  15. Started by roey8,

logon message: the local policy of this system does not permit you to logon interactively יש רק יוזר אחד: administreator. איך פותרים בעיה זו? תודה לעונים

16. Started by raychin,

שלום רציתי לשאול כיצד אני עושה כניסה אוטומטית לWIN הקשתי את הקוד control userpasswords2 ומופיע לי החלון הבא מה עלי לעשות על מנת שתהיה כניסה אוטומטית תודה רבה javascript:void(0 ) javascript:addAttachment(); void(0); [attachment deleted by admin]

17. Started by דובי123,

ניסיון להדפיס מעלה הודעה שהיציאה תפוסה ע"י תוכנה אחרת [היא לא תפוסה המחשב חושב שלצורכי הדפסה הוא ברשת למרות שינוי המצב מרש לוג] ואלו הפרטים התקנה מחדש של וינ98 בעברית המדפסת עבדה תקינה בעלית המחשב היה עולה חלון שביקש סיסמא לא היה צורך להכניס סיסמא, די היה לעשות אנטר ע"מ להמשיך העליה בכל אופן חלון זה סתם היה מיותר ושאלתי כיצד לשנות זאת הסבירו לי ובעיקרון שונה המצב מרשת [או ריבווי משתתפים על המחשב] למחשב בודד [וינדוז לוג] זה גרם גם לאיבוד המידע האישי כולל תכני האאוטלוק את זה ל היה לפתור - פשוט העתקתי הקבצים למקום החדש במחשב אלא ש מאז לא ניתן להדפיס ועולה ההודעה הנ"ל שצינתי ניסיון ללכוד מדפסת - לא מעלה הצלחה לחיצה על סיום לכידה מעלה הודעה שלא נמצאה מדפסת ברשת כלומר המחשב חוש…

• 4 תגובות
    • 711 צפיות
  18. Started by dorlevy,

נסנסתי ל-uninstall menu ואני לא רואה שם את כל מה שהתקנתי יש לי שם פחות מחצי מכל התוכנות שאמורות להיות שם אם מישהו יכול לעזור אני אשמח לשמוע תודה מראש

• 4 תגובות
    • 711 צפיות
  19. Started by golden_archon,

שלום רב. בחודש ומשהו האחרונים (אולי יותר אני לא זוכר) כונן C שלי משתגע. אמור להיות לי 1GB פנויים (או יותר) אבל כל הזמן המקום הפנוי בכונן צונח בצורה דרמטית. ואז לפעמים יש לזה קפיצות מאיזה 50MB פנויים ל900+ ואז לכל מיני מספרים אחרים בין ה2. אני עושה מעקב (עם כלי החיפוש הרגיל של חלונות) אחר קבצים שהשתנו ואני לא רואה שם קבצים ענקיים שיכולים להוריד ביום 900MB לבקושי 200 רק ע"י גלישה באינטרנט ולשחק בברידג' ברשת. 1. למה? 2. איך אני מתקן את זה? 3. איך אני יכול לפנות מקום מכונן C? חוץ מלמחוק דברים ששולחים לי במסנג'ר? 90% מהתוכנות מותקנות בכונן C. תוכנות שיתוף הקבצים שלי (אי-מיול וביטורנט) לא מותקנות שם וכבר המון זמן שלא הורדתי דרכן משהו בכלל. מערכת ההפעלה שלי זה חלונותXP (בעברית) …

• 3 תגובות
    • 711 צפיות
  20. Started by srolik,

יש לי WINDOWS XP pro באנגלית ידוע לי שיש תוספת להפוך אותו לעיברית , אם מישהו יודע איפה אני יכול למצוא את התוספת הזאת אשמח אם ישתף אותי

• 1 תגובה
    • 711 צפיות
  21. יש הבדל?

• 2 תגובות
    • 711 צפיות
  22. Started by shimon956,

שלום לכולם היום חזרתי והדלקתי את המחשב והוינדוס עלה לי ואז להפתעתי גילתי שהמעבד מתאמץ על 100% וראיתי מה תופס אותו וראיתי שזה היה system שתפס כ 224k הנה תמונה שתפסתי ככה בפוקס עכשיו לא רק זה ניסתי לכבות את זה וזה פשוט אחרי כמה פעמים הפעיל את החלון הידוע של ה 60 שניות בלי שיכולתי לגעת בו ואז זה עשה לי ריסט וחזר ולא היה לא ראיתי שוב את הקובץ והמעבד לא היה על 100 אחוז הכול היה רגיל אז סרקתי עכשיו לפני שתישאלו אז כככה יש לי xp כמובן אם sp1 הכול מעודכן עד לעידכון האחרון כולל האנטי וירוס שלי וכולל ה התוכנה של הספי וורס וגם תוכנה מצוינת של סוסים טוראנים ויש לי גם פייר וואל מצוין שמעודכן עכשיו סרקתי אם כול התוכנות ולא מצאתי שום וירוס או בעיה זה ממש מוזר אולי מישהו יכול…

• 2 תגובות
    • 711 צפיות
  23. Started by Leo101,

יש לי בעיה במנהל משימות.....(ctrl+alt+delete) שאני לוחץ עליו זה מה שאני מקבל..... בבקשה תעזרו לי...........

• 7 תגובות
    • 711 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.