עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. יש לחבר שלי בעיה, משהו שמזכיר קצת את הבלאסטר (או שזה בלאסטר אני כבר לא יודע). בכל מקרה לאחר זמן עבודה לא קבוע פתאום מופיע חלון של אתחול לאחר 60 שניות (יש מן ספירה כזו לאחור). יש למשהו את הקובץ תיקון שאז מייקרוסופט הוציאה לזה? יש דרכי פתרון אחרים?

2. חבר שליעשה שתי משתמשים במחשב, אחד מנהל ושני משתמש מוגבל, עכשיו הוא יכול להכנס לXP אבל הוא לא יכול להתקין או לשנות דברים בליהסיסמה (שהוא שכח אותה) יש לו XP מקורי, עםכל הדברים.. יש דרך לבטל\לפרוץ את הסיסמה חוץ מלפרמט את המחשב? :-\(ואין לו מחיצה בהארד דיסק ככה שהכול למחק לו) אשמח לקבל תשובה בהקדם, גיל.

• 2 תגובות
    • 761 צפיות
  3. טוב ככה אני מנסה לפרמט את המחשב אני מגיע כבר לשלב אני צריך לעשות הסכם רשיון אחרי זה אני לוחץ ENTER כדי להתקין ואז באה לי הודעה ענקית במסך כחול.. a problem has been detected and windows has been shutdown to prevent damage to your comuter the problem seems to be caused by following file:partmgr.sys PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA If this is first time you'ue seen this stop erorr screen,restart your computer.If this screen appears again,follow these stop:check to make sure any new hardware or software is properly in stalled.If this is a new installation,ask your hardware or software manufacturer for any windows updates you might need If problems continue,disable or remove any ne…

• 2 תגובות
    • 761 צפיות
  4. Started by Overkiller,

שבת שלום לכולם; אז ככה, התקנתי חבילה שמשנה את המראה של הווינדוס XP לווינדוס וויסטה, משהו קטן..... בכל מקרה, לאחר שהסרתי אותה, האייקון של כונן C נעלם ומופיע האייקון עם הדף הלבן ובו חלון פתוח, נו האייקון הזה כשחסר אייקון (מן הסתם), איך אני מחזיר את התמונה של כונן C???; תודה לעונים. -רון.

• 1 תגובה
    • 761 צפיות
  5. Started by manz11,

שלום . אני מחפש דרך להפוך את ה Windows XP Home Edition שבאנגלית לעיברית מלא כולל תפריטים וכו. תודה

• 6 תגובות
    • 761 צפיות
  6. Started by Some Thing...,

כפי שריאתם מהנושא יש לי בעיה קטנה. למי שמבין טיפה במחשבים יודע מה זה MSCONFIG. הבעיה שלי היא כך, לי יש WIN 2000 PRO ואני לא מצליח להפעיל את ה MSCONFIG, מה אני עושה בדיוק, אני נכנס לSTART ומשם ל RUN ומקליד MSCONFIG, עכשיו מה הבעיה שלי, כשאני לוחץ ENTER מופיעה לי ההודעה שיש תמונה שלה בקובץ המצורף. מה לעשות? אמרו לי חברים שלי שבWIN 2000 לא רושמים MSCONFIG רושמים משהו אחר האם זה נכון? ואם כן אז מה רושמים? תודה מראש... Some Thing...

• 3 תגובות
    • 761 צפיות
  7. אממ טוב אז זה הולך ככה אבא שלי התקשר אמר לי ששום דבר לא פועל לי במחשב.. באתי לבדוק וגיליתי שאכן כל התוכניות לא פועלות לי אני ניסיתי לעשות דבר כזה: ללכת ללוח בקרה ולעשות שם באפשרויות תקיה קובץ חדש לרשום בסיומת EXE ואז לבחור ישום ולעשות אישור, עשיתי את זה אבל משום מה הוא לא נותן לי את האפשרות של החל או אישור. אני עשיתי סריקת וירוסים ולא נראה לי שזה ממש קשור מצא כמה דברים מחקתי והבעיה נשארה. אני דיי בבעיה.. הוא מציג לי את כל התוכנות ללא האייקונים שלהם כדף ריק עם סמל של מלא ישומים כמו שמוחקים תוכנה ורק הקיצור דרך נשאר..ככה גם בהתחל תוכניות.. כשאני מנסה להפעיל הוא שואל אותי באיזה תוכנית אני רוצה להפעיל את התוכנה.. לפני הוינדוס פתח שגיאה והיה רשום שלוינדוס אין אפשרות לפתוח קובץ…

• 2 תגובות
    • 761 צפיות
  8. שלום. יש לי כמה תוכנות וכל מיני דברים שעולים אם המחשב והם ממש מאיטות אותו גם אחרי שהם ניטענות הם מאוד מאיטיות לכן בדרך כלל אני נכנס לTASKMGR ומבטל אותן אבל זה מצעבן לעשות כך כל פעם מחדש צירפתי תמונה של התהליכים שאני רוצה להוריד שכבר לא יעלו יותר עם מערכת ההפעלה.. [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 761 צפיות
  9. Started by פיני1805,

שלום לכולם!! אני לא מצליח להריץ סרטונים באינטרנט...כמו באתרים YNET,ONE מישהו יודע מה הבעיה ואיך לפתור אותה... עזרה פליז

• 1 תגובה
    • 761 צפיות
  10. בוקר טוב שידרגתי את מע ההפעלה לווינדוס 7 האם צריך להתקין קודקים כדי לראות סרטים בווינדוס 7 ? ווידוס 7 התקין לי דרייברים,האם צריך לעשות עדכון של הדרייברים ידנית? יש לי כרטיס מסך 4850 של ATI בווינדוס XP היה לי מרובע קטן אדום של ATI ליד השעון למטה בקטן כרגע הוא לא מופיע בווינדוס 7,האם זה תקין? עוד שאלה קטנה: לגבי הדרייבר של הכרטיס קול של הלוח אם,היה לי בווינדוס XP בנוסף לציור של הרמקול למטה ליד שעון גם את הדרייבר של הכרטיס קול למשל שאפשר לבחור בPOP,ROCK ועוד כאלה.כרגע בווידוס 7 אין לי את זה,יש לי רק את הציור של רמקול רגיל ובודד האם זה תקין? אשמח לעזרה תודה רבה ליאור

• 2 תגובות
    • 761 צפיות
  11. אני רוצה לקנות מחשב חדש אך אני מתלבט עדיין איזו מערכת הפעלה לקנות. אני מאוד צריך עכשיו את המחשב הזה ולכן אין לי כל כך הרבה זמן כדי להחליט. אין לי כוונה לשלם עכשיו סכום רציני על מערכת הפעלה שלא מרוצים ממנה והמחליפה שלה עומדת לצאת לשוק... לכן אני מעדיף לחכות עד שתצא הגרסה של 7 ועד אז להתקין את הבטא על המחשב. האם זה פתרון טוב? יש עוד אפשרויות יעילות? תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 761 צפיות
  12. Started by yaloner,

על ה-COA של ה-winXP שלי מופיע הכיתוב הבא: Windows XP Professional 1 - 2CPU (ראה תמונה מצורפת) האם זה אומר שהוא מיועד לשני מחשבים (2CPU) ? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 3 תגובות
    • 761 צפיות
  13. שכבר לא מוצע למכירה בחברת מייקרוסופט?

• 7 תגובות
    • 761 צפיות
  14. Started by gforce,

אבל מה שחשוב לי זה שיראה כמה היא תופסת ב RAM ואם היא גדולה מידי אז כמה היא תופסת ב pagefile.sys תודה

• 6 תגובות
    • 761 צפיות
  15. מדובר על WIN98 ואני רוצה שהצירוף הנ"ל יעשה את עבודתו הרגילה (לעבור בין תוכנות). איך אני עושה זאת?

• 5 תגובות
    • 761 צפיות
  16. Started by AdamS,

היי, יש לי כבר כמה זמן את צורב ה-DVD GSA H42N של LG והוא עובד מעולה. עכשיו, היה לי משהו והייתי צריך לנתק אותו מהמחשב ולהחזיר - אחרי שהחזרתי הכונן לא היה במחשב שלי. הסתכלתי ב-device manager והוא היה שמה עם סימן קריאה צהוב והוא זוהה גם בביוס. לא הצלחתי לגרום לזה להסתדר, מישהו יכול לעזור לי בבקשה? תודה מראש, אדם

• 3 תגובות
    • 761 צפיות
  17. היי. קניתי מחשב חדש וכשהתחלתי להתקין עליו את המערכת הפעלה (WIN XP PRO) אני מקבלת הודעה כזו: Fatal error message "An error has been encountered that prevents setup from continuing. One of the components that Windows needs to continue setup could not be installed. The parameter is incorrect. Press OK to view the log file." כשאני לוחצת על VIEW LOG FILE זה מה שכתוב: "ERROR. Installation failed. D:\I386\asms. Error message: The parameter is incorrect. Fatal Error. One of the components that Windows needs to continue setup could not be installed. The parameter is incorrect. למישהו יש רעיון? ??? ** ההודעה מןפיעה כשאני מגיעה למסך בצבע תכלת של ההתקנה (זה שמראה עוד כמה זמן נשאר ל…

• 3 תגובות
    • 761 צפיות
  18. אהלן כולם! התסכלתי בנעוץ פה שיש וחיפשתי בעוד כמה מקומות ולא מצאתי עדיין- אני צריך עזרה יש לי חלונות אקס פי ואני רוצה לשים לו מראה בדדיווקק כמו של ויסטה.. היה לי חלונות ויסטה אבל היה לי איתו קצת בעיות בקטע של המשחקים שיש היום שפועלים על דיירקט איקס 9.. לכן החלפתי לאקס פי.. ניסתי את ה- vista transformation pack 6 וזה פשוט עלוב.. יש שם הרבה חיקויים שנראים מגעיל.. אז מי שיכול לעזור לי בבקשה אני צריך סקינים, רקעים, טולבר, את הקטע של חלונות שקופים, את השעון והמצגת של התמונות בצד בקיצור רב הדברים כמו שיש בויסטה מראה של ויסטה לחלונות אקס פי.. תודה ! =)

• 0 תגובות
    • 761 צפיות
  19. Started by dbx22,

http://img46.imageshack.us/my.php?image=moto5ma.jpg אני מנסה להתקין תוכנה ואני מקבל את ההודעה הזאת, והיא דופקת את כל ההתקנה. מה אפשר לעשות בשביל לכבות את האפשרות של הבדיקת תאימות הזאת לXP? על מחשב אחר אני לא מקבל הודעה כזאת בהתקנה.

• 7 תגובות
    • 761 צפיות
  20. Started by katzomri,

לא עובד לי ה AERO יש לי ויסטה ultimate 64bit מה יכולה להיות הסיבה?

• 1 תגובה
    • 761 צפיות
  21. Started by elad-k1,

ישר שאני נכנס לוינדוס זה פותח לי תיקיה איך עושים שזה לא יפתח לי את התקייה מתי שהונידוס עולה לי

• 1 תגובה
    • 760 צפיות
  22. שלום, בימים האחרונים המחשב מתחיל לעבוד לאט אחרי כמה שעות של גלישה. כשאני בודקת את מצב הזכרון אני רואה שהוא עמוס לעייפה. כאשר סוגרת את כל החלונות ואת האאוטלוק אקספרס הזכרון חוזר לרמה סבירה. שתי שאלות: 1. איך אפשר לדעת מה הגורם ל"סתימת" הזכרון? 2. האם יש תוכנה שמשחררת את הזיכרון תוך כדי העבודה? תודה, מיכל

• 2 תגובות
    • 760 צפיות
  23. אני שוקל לקנות Windows Vista... ראיתי גרסאות 64 ביט, וגם 86? לא ראיתי 32, אבל אני מניח שיש. כמה שאלות: 1. מה ההבדלים ביניהם. 2. למה כדאי אחת ולא השנייה (יתרונות וחסרונות של כל אחת) 3. האם צריך להתאים חומרה מסויימת לכל גרסא (מעבד?) 4. יש מצב שתוכנות (או משחקים) מסויימות לא תומכות בגרסא אחת ובשנייה כן? בעקרון המחשב שלי מיועד למשחקים, וגם עבודה עם Cubase SX3 ועריכת סאונד, אבל רק כתחביב. לקראת סוף הקיץ אני מתכוון לעשות שדרוג מקיף, הן לגיימינג והן לחומרת סאונד... אם זה אומר משהו. תודה

• 1 תגובה
    • 760 צפיות
  24. הוא פשוט טוחן לי את כל המשאבים של המחשב... איך מבטלים אותו?

• 1 תגובה
    • 760 צפיות
  25. היי לכם, מציג הגופנים המובנה של חלונות מציג לי גופנים לטיניים כאילו היו גופנים עבריים (תווים עבריים ולא לטיניים). איך אפשר לטפל בזה? * מערכת ההפעלה רצה על המחשב רק כחודש בערך. תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 760 צפיות

דיונים חדשים בפורומים