עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. משהו יודע איך (אם בכלל) אפשר לשנות את ה thumbnail ?? (ה PEWVIEW של החלונות ב TASKBAR)

• 7 תגובות
    • 734 צפיות
  2. Started by Vatos-Locos,

לפי מה שאני רואה ב Task Manager, השימוש ב PF לא עולה על 300, נגיד 500 בלחץ. אז למה ה pagefile תופס לי 1.5 גיגה בכונן C ? אני אגיד לכם מה הבעיה שלי כרגע, יש לי הרדיסק 8 גיגה עד שה160 יחזור מהמעבדה, וכמובן שעם הרדיסק כזה אני לא משחק משחקים, אז אני בספק אם צריך Pagefile כל כך גדול שסתם תופס לי חלק ניכר מההרדיסק... מה אתם אומרים?

• 6 תגובות
    • 734 צפיות
  3. שלום, נתקלתי בבעיה מוזרה ב-WIN XP, שאני פותח חלון MY COMPUTER ואני רוצה להיכנס לכונן C, אני לא מצליח אני מקבל את החלון "OPEN WITH" אבל אם אני נכנס דרך WINDOWS EXPLORER ישירות לכונן C אני מצליח להיכנס אליו והכל עובד כרגיל. איך אני יכול לסדר את זה תודה

4. חלק מהקבצים בווינדוס נצבעו בכחול למה??? ואיך משנים את זה (דוגמה בתמונה) בחלק גדול מהספריות של הווינדוס [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 734 צפיות
  5. Started by lioron7,

עד עכשיו עידכנתי window רגיל ועכשיו הוא התחיל לבדוק אם הwindow חוקי השאלה שלי היא אם יש דרך כלשהי לעדכן כי המחשב לא מתקין תודה

6. שלום, יש לי 2 מערכות הפעלה על 2 כוננים שונים: על כונן IDE יש VISTA ועל כונן SATA יש XP עד כמה שאני יודע צריכה להופיע לי האפשרות לבחור איזה מערכת אני רוצה לעלות כאשר המחשב עולה. הבעיה היא שאוטומטית עולה לי ה-VISTA. האם זה קשור לכך שמדובר על 2 כוננים שונים ? דרך הגב, ה-IDE מחובר על slave (הצורב שלי מחובר כ-master) האם יש דרך לפתור את הנושא ?

• 2 תגובות
    • 734 צפיות
  7. Started by master17,

בעיה עם העברית בwindows 98 לפני כמה זמן התקנתי את התוכנה parawin ולאחר ההתקנה אני רואה את העברית בצורה כזאת : מחקתי את התוכנה אבל זה לא עזר.. מישהו יכול לעזור לי איך מחזירים את העברית שאני אראה כמו שצריך ? תודה מראש..

• 1 תגובה
    • 734 צפיות
  8. Started by nitayc1,

שלום. יש לי אתר שכדי להיכנס אליו צריך שם משתמש וסיסמא ויש גם את החלון האבטחה הזה שצריך לרשום כמה אותיות היום כשפתחתי את האתר החלון אבטחה לא נראה ויש לי את ההודעות הבאות: Error: The page you tried to view can only be used when you're logged in. Note: You need cookies enabled to log in. 6 failed logins in a row will result in banning your ip! Note2: If you have Firefox and you cannot see the security image below, disable your adsblocker, or you won't be able to login! ניסיתי לאפס את כל ההגדרות של Internet Explorer אבל זה לא עזר, ומה שמוזר שזה פתאום אתמול הכל עבד כמו שצריך והיום בבוקר כלום. אשמח לעזרה תודה 8)

• 2 תגובות
    • 734 צפיות
  9. שלום וברכה, הורדתי איזה קובץ מהאינטרנט שכנראה היה בו וירוס שגורם לזה שאני לא יכול להעלות את המחשב שלי במצב רגיל אלא רק במצב בטוח. מה שקורה הוא כזה: אני מפעיל את המחשב ואז ישר במסך פתיחה הוא שואל אותי באיזה מצב לעלות את המחשב. אם אני לוחץ על האפשרות האחרונה (מצב רגיל) הוא מגיע עד למצב שהוא אמור להראות את הסמל של ווינדוס ואז נעצר שם במסך שחור והאפשרות היחידה לצאת המצב הזה היא בכיבוי אלים. ז"א אני יכול להפעיל את המחשב רק במצב בטוח. ניסיתי להתקין אנטי וירוס או לעשות סריהק של וירוסים אבל המצב בטוח לא מאפשר לי לעשות כלום חוץ מהעתק-הדבק. מה אני יכול לעשות? תודה רבה. נ.ב. יש לי עותק מקורי עם דיסק והכל.

• 0 תגובות
    • 734 צפיות
  10. יש לי 2.4 mhz 512mb כרטיס מסך עם 256mb! ואני מתכוון להתקין את הhome premium! הוא יפעל טוב? אני לא מחפש מדהים ולא אכפת לי אם זה יהיה קצת איטי...אני רק רוצה לדעת אם זה יהיה ממש גרוע או סביר! וסך הכל אם זה לא יפעל הכי טוב..אני עדיין יוכל לסגור את 3d נכון?? תודהה

• 4 תגובות
    • 734 צפיות
  11. Started by asaf999,

שלום לכולם! היום קיבלתי את המחשב החדש שלי, וניסיתי להתקין בו וינדווס XP, התחלתי להתקין את הווינדוס (מדובר בעותק מקורי של XP HOME EDITION של חבר, לא שלי! עותק די ישן מהראשונים שיצאו... אבל מה זה משנה?!)..... אולם אז הסתבר לי שאין לי CD KEY ... אז ניסתי איזה 10 CD KEY שלקחתי מהאינטרנט (לגירסה שלי כמובן..) ושום דבר לא היה טוב, אני חושב אולי שיש בעיה בCD או משהו. בכל מקרה לא הצלחתי להמשיך בהתקנה!!! בקיצור הבנתי שאני לא אוכל להתקין את זה!! אז מה שעשיתי לקחתי מחבר אחר XP PRO (צרוב) אבל להפתעתי הרבה אני לא יכול להתקין גם אותו, מכיוון שהמחשב מבקש את הווינדוס השני (הראשון... יותר נכון).... מה שקורה נוצר מצב שבו אני מפעיל את המחשב, עולה לי ווינדוס XP HOME EDITION ומבקש להמשיך בהתקנ…

• 10 תגובות
    • 734 צפיות
  12. Started by moo2004,

היי, התקנתי MUI למ"ה שלי שהיא באנגלית והתפריטים השתנו לעברית. האם לאחר התקנת MUI לOffice באנגלית חשתנו כם התפריטים של Office לעברית?

• 0 תגובות
    • 734 צפיות
  13. Started by Overkiller,

שבת שלום לכולם; אז ככה, התקנתי חבילה שמשנה את המראה של הווינדוס XP לווינדוס וויסטה, משהו קטן..... בכל מקרה, לאחר שהסרתי אותה, האייקון של כונן C נעלם ומופיע האייקון עם הדף הלבן ובו חלון פתוח, נו האייקון הזה כשחסר אייקון (מן הסתם), איך אני מחזיר את התמונה של כונן C???; תודה לעונים. -רון.

• 1 תגובה
    • 734 צפיות
  14. יש לי הבעיה כבר מספר ימים כשאני נכנס לחשבון בבנק הפועלים. ישנה הודעת אבטחה שכל פעם שאני נכנס לדף אחר היא מופיע שוב ושוב. איך אפשר לבטל אותה לתמיד? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 734 צפיות
  15. Started by sdfzxc,

כבר כמה זמן שלא עשיתי Windows Update, הבנתי שעכשיו הם מתקינים בעדכונים האוטומטים איזה בדיקה של חוקיות ה Windows, עכשיו ברור שיש לי Windows חוקי, כמו לכולכם. השאלה שלי פשוט היא איך אני יכול לעשות את העדכון בלי שיותקן לי הרכיבים של WGA (שהבנתי שאחרי שהם מותקנים, אי אפשר להסיר אותם). ?

• 6 תגובות
    • 734 צפיות
  16. אמרו לי שיש אפשרות "לדרוס" את המערכת הפעלה win2000 ע"י ריפייר של אקס פי ובכך לא צריך לפרמט את המחשב. זה נכון ואם לא האם זה אפשרי לעשות את זה בלי פירמוט

17. מכירים את האופציה הזו, למשל שכותבים GOOGLE ואז לוחצים CTRL+ENTER ואז הוא אוטומטית משלים לWWW.GOOGLE.COM ? (בגרסה אנגלית של WIN, ברסה עיברית הוא ישלים את זה לWWW.GOOGLE.CO.IL) קיצר אני רוצה להגדיר אצלי צירוף מקשים נוסף שנניח CTRL+ENTER ישלים לCOM ושSHIFT+ENTER ישלים לCO.IL מישהו יודע איפה ההגדרה הזו בREG או אולי איזה תוכנת TWEAKING לעשות את זה?

• 0 תגובות
    • 734 צפיות
  18. לפחות אחת ל3 פעמים שאני מפעיל את המחשב נעלם לי כונן הצורב... ואחרי ריסט הוא חוזר כאילו לא קרה כלום. מה הולך פה? איפה הבעיה?

• 5 תגובות
    • 734 צפיות
  19. Started by fireskill,

שלום, יש לי מחשב בבית שהוא די ישן ואני רוצה לפרמט אותו, אז שינתי את ההגדרות בביוס ואז הכנסתי את הדיסק התחלתי , נכנסתי להתקנה של הווינדוס המשכתי ... ואז היה לי דף התקנה כחול כזה והיה כתוב שעם אני רוצה להתקין על כונן אחד כמה ווינדוסים - ואין לי משוג למה אני רוצה לפרמט את הישן ולתקן חדש, איך לעזעאל אני עושה את זה?!

• 6 תגובות
    • 734 צפיות
  20. Started by Parallel,

הבעייה התחילה אתמול...למשל בפורום הזה אני רואה תרד שהופיע אתמול...כאר הוא כאילו הכי חדש...למרות שבפועל יש תרדים חדשים והדרך היחידה לראות אותם היא ע"י הלחצן של הבא בתחתית העמוד ..בדקתי את זה בכמה פורומים והבעייה קיימת בכולם...הדבר הכי מוזר זה שבפורום תצוגה וגרפיקה זה לא קורה ..דבר ממש מוזר...דרך אגב יש לי אספלורר 6 של SP1 תודה רבה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 734 צפיות
  21. שלום לכולם , אני מקבל הודעה כשאני מדליק את המחשב וגם כשמכבה אותו בדבר אימות חוקיות מערכת ההפעלה. כתוב לי שם שמערכת ההפעלה עם קוד לא חוקי ועליי להתקין גירסא חוקית ....מה שנכון. בהודעה אני מבקש להתחבר למיקרוסופט לקבל קוד מוצר. מה עושים ? האם ניתן לבטל את ההודעות האלה ? האם זה בגלל שהותקן איזה וידוא אימות דרך מיקרוסופוט על המחשב שלי דרך עדכונים אוטומיטיים ? חוץ ממטרד ההודעות , אין משהו שמפריע לעבודה סדירה . אגב , אני עם XP PRO בעברית וכבר חצי שנה מההתקנה , לא קבלתי הודעה מסוג זו . אנא עזרה .

• 2 תגובות
    • 734 צפיות
  22. שלום באג ב-XP לא מוצא איפה - גורם לקיפאון ולאחר מכן למסך כחול וריסטארט אוטומטי ? האם מישהו ניתקל בתופעה ?

• 6 תגובות
    • 734 צפיות
  23. Started by tigerex,

?

• 8 תגובות
    • 734 צפיות
  24. 1. אני צריך קישור להוספת שפה לויסטה SP2 2. משומה המחשב שלי לא עובר את ה1200 RAM ויש לי 2G.. הוא תקוע כל הזמן על 60% גג.. יש הסבר הגיוני?

• 9 תגובות
    • 734 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.