Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לקנות מחשב חדש אך אני מתלבט עדיין איזו מערכת הפעלה לקנות. אני מאוד צריך עכשיו את המחשב הזה ולכן אין לי כל כך הרבה זמן כדי להחליט. אין לי כוונה לשלם עכשיו סכום רציני על מערכת הפעלה שלא מרוצים ממנה והמחליפה שלה עומדת לצאת לשוק... לכן אני מעדיף לחכות עד שתצא הגרסה של 7 ועד אז להתקין את הבטא על המחשב. האם זה פתרון טוב? יש עוד אפשרויות יעילות? תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 775 צפיות
-
-
שלום רב, אחד הלבטים שלי האם לעבור כרגע לwindows 7 ,היא בתמיכת המערכת של 7 בתוכנות מסוימות, בינהם rivatuner.. האם התוכנה הנ"ל עובדת ב-windows 7? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 775 צפיות
-
-
שלום כולם, יש לי מחשב שעליו מותקנת מערכת XP מקורית. פירמטתי כמה פעמים את המחשב והתקנתי את הווינדוס מחדש והוא לא עשה בעיות עם המקוריות(אולי הוא גם לא היה אמור לעשות) בכל מקרה יש לי עדיין את הדיסק ובקרוב אני עומד לקנות מחשב. עכשיו השאלה שלי היא האם מבחינה חוקית וטכנית(עידכונים) אם אני אתקין את הXP במחשב החדש האם זה יצור בעיות אמינות ובעיות בעידכונים? האם זה יעזור אם אני אעשה Uninstall או פירמוט למחשב הנוכחי הXP יעבוד מבחינה חוקית וטכנית במחשב החדש?
-
- 3 תגובות
- 775 צפיות
-
-
אני משתמש בווינדוס XP וה TASKBAR פשוט קופא לעיתים קרובות מאוד למספר שניות(כ-10 שניות) דבר שהופך לבלתי נסבל בכלל! לפרטים על הבעייה: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=4;action=display;threadid=1633;start=0 מישהו כבר פתר את הבעייה או יודע איך לפתור אותה? תודה מראש...
-
- 0 תגובות
- 775 צפיות
-
-
כל האייקונים ב-Tray ליד השעון נעלמו. לא מופיע שם שום דבר,הדלקתי את המחשב מחדש והבעיה נשארה. איך אני מחזיר אותם??
-
- 6 תגובות
- 775 צפיות
-
-
אני רוצה לצרוב דיסק איתחול(של WIN98) עם האפשרות: "press any key to boot from cd" (כמו דיסק ההתקנה של XP) את הצריבה אני יודע אבל איך מוסיפים את האפשרות השנייה? תודה מראש...
-
- 4 תגובות
- 775 צפיות
-
-
אתמול הכול היה בסדר ופתאום היום שאני מיתעורר המחשב שלי למשל אני רוצה להפעיל את המדיהפלייר אז הוא רושם אין אפשרות גישה להתקן ייתכן שאין לך הרשאות מתאימות לשם גישה לפריט....וכל תוכנית שאני פותח אותו הדבר רק הדפדפן של מוזילה ניפתח לי...ואני מנה לעשות שיחזור מערכת והוא רושם לי אותו הדבר אים למישהו יש מושג מה זה או איך ליפתור את בבקשה שיגיד לי תודה ובוקר טוב אההה ועוד משהו הוא רושם לי שאני ניכנס למחשב דרך אגב זה xp : וunable ot locate kernel component ומתחת רשום :wtkernel
-
- 1 תגובה
- 775 צפיות
-
-
שלום, אתמול התקלקל לי כרטיס המסך עקב כך שהמאורר האחורי במארז הפסיק לעבוד כנראה, ולכן קניתי MSI 7600GS ומאורר חדש. (כמובן שכבר התקנתי את הדרייברים האחרונים של נוידיה) בכל אופן, המחשב עובד בסדר גמור, פרט לדבר אחד. אם, במקרה או בכוונה, אני לוחץ כפתור ימיני בדסקטופ, כדי לראות את התפריט שממנו אפשר להיכנס למאפיינים וכו', המחשב פשוט נהיה איטי בצורה שלי ניתן להשתמש בו. ניסיתי גם להיכנס ל Nvidia control panel וזה בכלל לא עולה לי. ב task manager מופיע לי שה cpu usage קופץ מ 3, ל 50, ל 90, ובחזרה ל 3 וכך אלאה ואלאה.. זה גם מראה שהיישומים שמשתמשים בכל ה cpu הם: system idle process winlogon על כל פנים, אי אפשר לעבוד בצורה נורמאלית במחשב שמטיל בך טרור במידה ותלחץ על הכפתור הימיני, לכן …
-
- 2 תגובות
- 775 צפיות
-
-
שלום היה לי וינדוס ויסטה ועכשיו הורדתי XP SP3 ניכנסתי לפורמט עשיתי פורמט במסך הכחול הזה ושזה מסיים את הפורמט ומתחיל את הטעינה "copyfiles for setup" או משהו כזה זה מגיע ל99 אחוז ואז נתקע בקובץ NTLDR ורושם שאי אפשר להעתיק אותו . אצל חברים שלי עם אותו דיסק לפני כמה שעות הכל פעל טוב אפילו צרבתי עוד דיסק ועדיין לא פועל..... למה זה נתקע על 99 ולא מצליח להעתיק את זה מה אפשר לעשות? זה משהו במחשב שלי? אצל כולם פעל ורק אצלי לא..
-
- 1 תגובה
- 775 צפיות
-
-
המחשב של אחותי, והיא כרגע בחו"ל ככה שאין לי דרך להגדיר את המשתמש שלי. יש דרך כלשהי להתקין משחק בכל זאת? למרות שכביכול אין הרשאות?
-
- 0 תגובות
- 775 צפיות
-
-
כמו שכתוב בכותרת... מפרט יש בצד ימין. תודה לעונים.
-
- 1 תגובה
- 775 צפיות
-
-
אני מעוניין לדעת אם יש דרך, או תוכנה שבעזרתה אני יכול להסיר כל מיני אופציות לא רצויות/מיותרות בתפריט קליק ימני על קובץ... וכשאני מוחק קובץ לצמיתות, איך אפשר לבטל את חלון הAre you sure you want to delete XXX?
-
- 1 תגובה
- 775 צפיות
-
-
בזמן גלישה באינטרנט מופיעה לי הודעת שגיאה המודיעה על הצורך בסגירת האקספלורר הפירוט לשגיאה הוא זה : AppName: iexplore.exe AppVer: 6.0.2600.0 ModName: winfh.dll ModVer: 0.0.0.0 Offset: 00006238 בדקתי באתר של מיקרוסופט ולא מצאתי התייחסות רלוונטית אשמח לקבל עזרה יש לי windows xp ואני גולש כרגע מ - user שני שיש לי במחשב ואיתו אין בעיה. :
-
- 0 תגובות
- 774 צפיות
-
-
winxp pro
-
- 4 תגובות
- 774 צפיות
-
-
ולא , הוא לא בסטרט אפ של ה windows וגם לא בספריה של ה start up וגם הגדרתי שלא יעלה כל אתחול , אבל זה לא ממש משנה לו!
-
- 5 תגובות
- 774 צפיות
-
-
אני מתקקין לחבר תמחשב עכשיו יש לו ווינדוס מקורי ללא חבילת שירות עכשיו בהתקנה אחרי שהמסך עושה פירמוט אז רשום שהוא מפרמט ואז מתקין ואז שהוא בא לעלות תמסך הכחול הזה נריאה לי אחרי המסך הזה http://213.8.106.62/windows/win/images/FormatXP_012.png אז אני מקבל מסך כחול עם שגיאה ואין למחשב עצמו SATA אז מה יוכלה להיות בדיוק הבעיה ?
-
- 1 תגובה
- 774 צפיות
-
-
מחר אני עושה פורמט להתקין SP 2 כן הוא לא? או לחקות לאיזה עידכון של SP2?
-
- 12 תגובות
- 774 צפיות
-
-
יש לי תהליך במחשב שאחראי על המדפסות הוא נקרא spoolsv ובכל פעם שאני מפעיל את המחשב הוא לוקח לי 100% מהcpu של המחשב ורק הוא, ככה שהמחשב לא עובד ובדקתי באנטיוירוס ותוכנות ריגול וטרויאנים ותולעים ואין לי כלום במחשב הכל תקין אבל הוא עדיין לוקח לי את כל הcpu מה אתם חושבים שזה יכול להיות?
-
- 2 תגובות
- 774 צפיות
-
-
אני משתמש בשתי מערכות הפעלה , ווינדוס 98 וXP היום רציתי לעשות upgrade מ98 ל2000. בהתקנה הוא כתב לי שהוא מעתיק קבצי התקנה כשהוא סיים הוא עשה ריסט נכנס להתקנה וכתב לי הודעת שגיאה. משהו על הארד דיסק שלי שיש איתו איזו בעיה. לא משנה, ניסיתי להיכנס לאקס פי אבל המחשב קלט אותו כווינדוס 2000 וכתב לי שחסרים קבצים. אז נכנסתי ל98 ועשיתי התקנה לXP כדי שיבטל את ההתקנה של 2000, הוא באמת ביטל, הוא העתיק קצבים עשה ריסט שוב אבל הפעם לא נתתי לא להמשיך להתקנה אלא הפעלתי את הXP עכשיו כל פעם שאני מפעיל את המחשב הוא נותן לי 3 אפשרויות Windows XP profesional Windows 98 Win XP install והוא מסומן על XP Install הוא נותן בערך 4 שניות ואז נכנס להתקנה של XP אני צריך עזרה ב לבטל את זה, מן Uninstall להת…
-
- 3 תגובות
- 774 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש והחלטתי לקנות גם win xp חוקי למהדרין. יש ברשותי עוד מחשב שאני רוצה לפרמט. השאלה היא: אם אני אתקין את מערכת ההפעלה על מחשב אחר האם מייקרוסופט תזהה שהמערכת כבר הותקנה כבר על מחשב ותמנע ממני להתקין עידכונים בשני המחשבים או רק על המחשב הנוסף? (הרשיון הוא למחשב אחד) אם השאלה הזאת לא חוקית אני מתנצל מראש, אני רק רוצה להבין איך עובד הזיהוי של מערכת ההפעלה עי מייקרוסופט
-
- 1 תגובה
- 774 צפיות
-
-
שלום! יש לי 2 שאלות: 1. אני משתש הרבה בסייר (אייקון של ספריה עליה זכוכית מגדלת). כאשר אני פותח אותו תמיד מופיע לי כונן C. איך אני יכול להפוך לכונן D? החלונות מותקן בכונן C. 2. במאפייני ספריה-> התאמה אשית-> איזה סוג תיקיה אתה מעוניין - האם ניתן להוסיף תבניות אחרות שאני צריך להרבה מחיצות? תודה ושבת שלום, מושיקו
-
- 7 תגובות
- 774 צפיות
-
-
I have a system on which there is only one HDD with XP loaded but the system is refusing to boot without the XP installation CD in the CD-ROM drive. This is a new system that was under construction and the only time XP was booted was with the installation done by the CD in the CD Drive. After we power on and we get the error message "DISK BOOT FAILURE - INSERT SYSTEM DISK AND PRESS ENTER" and we put the CD in and press enter - sooner or later the system is running on the XP loaded on the hard disk and we can take out the installation CD to no interruption on the XP functioning itself. How do I get rid of the need to have the installation CD in the ATPI CD ROM drive. I hav…
-
- 2 תגובות
- 774 צפיות
-
-
רציתי לדעת, האם ניתן להתקין את מערכת ההפעלה windows 95 על ה לפטופ הישן שלי T4500c toshiba. אם כן האם יש גרסאות שלו על פלופי?
-
- 0 תגובות
- 774 צפיות
-
-
יש למישהו מושג איך קורה שמשתנה תצוגת הכוננים ב-my computer והופכת למה שיש בתמונה למטה? כמו כן איך מסדרים את זה. למי שלא מבין למה אני מתכוון אז הכוונה היא שבדר"כ הכוננים מחולקים לפי סוגים ועכשיו הכל מוצג ביחד. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 2 תגובות
- 774 צפיות
-
-
שלום לכולם ! התקנתי windows xp על המחשב הנ"ל AMD Athlon XP 1700+ Gigabyte GA-7VRXP (Rev 3.x) 256 MB RAM Maxtor 40 GB RIVA TNT 2 64 MB לאחר ההתקנה, כשהמחשב מגיע ל welcome screen (המסך שכתוב בו ברוך הבא וכו) הוא פשוט קופא ולא מגיב. למצב בטוח הוא כן נכנס. הפעולות שכבר עשיתי : בדיקה על הרד דיסק אחר - אותה בעיה. בדיקת זכרון - עבר בדיקה עם memtest הכל תקין. ניסיתי להתקין את הווינדוס כמה פעמים - אותה בעיה. התקנתי את הדרייברים המתאימים - לא עוזר. למישהו יש רעיון/פתרון? תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 774 צפיות
-