עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. תכננתם לשדרג את החומרה וגם להמשיך להשתמש במערכת חלונות וותיקה? לא בטוח שזה יעבוד לכם אם במקרה עדיין לא שמתם לזה לב, מיקרוסופט ממש רוצה שתשדרגו את מערכת ההפעלה שלכם לחלונות 10, ונוקטת במגוון שיטות בכדי להבטיח שזה יקרה. ההתחלה הייתה עם השדרוג החינמי לגירסה החדשה שהוצע כמעט לכל מי שהחזיקו מערכת עם חלונות 7 או חלונות 8/8.1, לאחר מכן הגיעו התזכורות (או הנידנודים) החוזרים והנשנים לשדרג – ועתה, אחרי סיום התמיכה בדפדפני האקספלורר 8,9 ו-10 לדרבון המעבר ל-Edge, מגיעה הכרזה על כך שמעבדי העתיד מאינטל, AMD וגם קוואלקום יתמכו אך ורק בגירסה העדכנית של מערכת ההפעלה. הלחץ הפיזי המתון שמפעילה מיקרוסופט על מנת שתשדרגו יעלה שלב במהלך השנה הקרובה במיקרוסופט הו…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  2. משום מה אחרי שהתקנתי את הXP (מספר פעמים) גם נקייה וגם משדרוג, לחצן הכיבוי האוטומטי משום מה לא עובד בXP ונותן לי "it is now safe to...." ב98 לעומת זאת המחשב נכבה לבד מה עושים?! בתודה מראש נדב

• 1 תגובה
    • 800 צפיות
  3. עד כמה שידוע לי, טושיבה היא החברת מחשבים הראשונה שמכריזה על שידרוג חינם ל-7 בישראל. בכל מקרה, הפרטים הם ככה: כל מי שקנה מחשב טושיבה מ-26.06 ועד ה-31.12 עם ויסטה (כל גירסה) זכאי לשידרוג חינם ל-7. הקץ' הוא שמשלמים על המשלוח של הדיסק מאירופה, המחיר עומד על 30 אירו. כל הפרטים (כולל הזמנה מוקדמת וכו') באתר: https://www.toshibawin7upgrade.com תהנו

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by The UnKnown,

אני רואה שהרבה מרוצים ממנה, וטוענים שהיא יציבה ומצויינת, אני רוצה לדעת האם קל להתקין אותה ? האם היא כבדה יחסית לXP? ואם מישהו יוכל להגיד לי מה שאר היתרונות שלה על פני מערכת ההפעלה XP אני אשמח לשמוע. תודה רבה!

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by grozy d.j,

הלינוקס יותר מהיר מהוינדוס אבל משחקים לא תומכים בו לעומת זאת כמעט כל המשחקים תומכים בוינדוס. אז מה יותר עדיף?

• 4 תגובות
    • 782 צפיות
  6. Started by itayze,

יש לי במחשב win2k ו win2k2 עכשיו אני רוצה להתקין לינוקס זה יפריע לחלונות?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by SpiritKnight,

אני צריך לינק לRELEASE CANDIDATE 2 של הDX9,מהר. תודה.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. http://www.keshet-tv.com/Items.aspx?GroupID=2572&ProgID=2409 אני מנסה להכנס לסקיצה של הבנות נחמה וזה לא פותח כלום. מה לעשות כדי שזה יפתח? תודה מראש. .SWG

• 4 תגובות
    • 627 צפיות
  9. למה אני שואל ראיתי בטלוויזיה שמיקרו סופט נלחמת בעותקים הלא חוקיים. ואני קניתי חוקי ווינדוס xp והתקנתי אותו על מחשב p3 ואני מתכנן לקנות מחשב חדש בקרוב ורציתי לדעת מה התקנון שמוש בווינדוס וחיפשתי באתר של מקרו סופט ולא מצאתי תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 572 צפיות
  10. אחרי שאני עובר עליהם עם הסמן הם חוזרים לצבע שהם אמורים להיות. הנה דוגמא: http://www.flickr.com/photos/22238418@N03/2406009320/ ניסיתי גם ווידאו, לא הצליח.

• 4 תגובות
    • 647 צפיות
  11. Started by eladbu,

שלום לכולם ניתקלתי בבעיה במחשב שאני ממש מתקשה לפתור אותה המחשב פורמט לפני כמה ימים עם WINXP PRO SP2 הבעיה היא שכמעט כל תוכנה שאני מתקין אחרי כמה ימים משנה את קיצור הדרך לסימן עם רזולוציה יותר נמוכה!ואת קיצור הדרך המקורי אני תמיד מוצא בספריית TEMP וכמו שכולם יודעים ספריית הטמפ נמחקת מידי זמן! וקליק ימני על הקישור מראה לי START IN:ספריית טמפ אילו עוד דברים זניחים כוון שגם קבצים של נורטון שיותר קשה למצוא הוא זורק לטמפ בלי שום ידיעה מוקדמת! מה שיוצר בעיות באתחול וכו! עשיתי סריקה מעודכנת של כל התוכנות הקיימות אני חוזר מעודכנת! נורטון !ספייבוט !וינדוקטור !גיאנט !אדוור וכלום! מה עושים?

• 2 תגובות
    • 655 צפיות
  12. Started by SuB,

שלום! במחשב של חבר שלי נתקלתי בבעיה מוזרה - לוחצים על איזה לינק שפותח חלון חדש, אחרי שהחלון החדש נפתח הוא פשוט נשאר ריק ורק הסמל של החלונות (השחור הקטן בפינה למעלה) חושב וחושב.. הסרתי את האקספלורר 6, ותהקנתי מחדש, סרקתי spyware עם spybot, עשיתי תיקון של האקספלורר ושום דבר לא פעל. אפילו סגרתי תוכנות ברקע שכביכול עלולות להפריע לאקספלורר, אך שום דבר לא פעל. האם מישהו נתקל בבעיה כזאת ויודע מה לעשות? תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 603 צפיות
  13. היי יש לי כרגע 8 גיגה זיכרון במחשב ואני מריץ ויסטה ואני יודע שיש אפשרות שבמידה ואין מספיק זיכרון אז המחשב משתמש בכונן הקשיח ומקצה זיכרון וירטואלי שהוא כיויכול ראם, איך מכבים את האפשרות הזאת בויסטה . תודה

• 2 תגובות
    • 670 צפיות
  14. הועתק מ PCSTATS Forums. How to make Windows Mail work in the Windows 7 Operating System Many people have been disappointed to discover that Windows Mail is not included in Microsoft's Windows 7 operating system. In it's place is a new email program called Windows Live Mail that's earned its fair share of scorn. Windows Live Mail does have nearly the same feature set as Windows Mail, except for a few crucial areas which seem to be deal breakers. In Windows Live Mail; 1) Email accounts are listed separately in the left column instead of combined into a single Inbox. With multiple email accounts this can get messy, fast. 2) Importing email from other mail programs can be m…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by zoyaniv,

שלום אני רוצה לשמור ואחר כך לעבד מפה מהאינטרנט היא מורכבת מכמה חלקים ככה שאם אני שומר בתור שמור בשם אני רואה חלק קטן מאוד שלה איך אני שומר את כל מה שמופיע לי על המסך

• 1 תגובה
    • 973 צפיות
  16. חברה, הנה הפיתרון לבעיית התקיעות. פתחתי הודעה חדשה, למרות שזוהי למעשה הפיתרון לשאלה ששאלתי ועכשיו מצאתי את הפיתרון שלה. חשוב שאף אחד, אבל אף אחד לא יפספס את המאמר, ומומץ מאוד שתתקינו את התוכנה הנ"ל. היא רצה אצלי כבר שבוע, ואני ממש מרוצה עד הגג ממנה. גיליתי ומצאתי כי הבעיה של התקיעות והנפילות נובעת מסיבה פשוטה, חוסר בזיכרון. כבר שהמחשב עולה הוא טוען הרבה תכניות שרות שמותירות לו עשרות בודדות של מגה בייט. לאחר שאני מפעיל יישום או 2, הזיכרון יורד לרמה מבהילה של מגות בודדות, ואז הוא קורס. ובכן, מצאתי כי תכנית מוזרה שנקראת save now, גוזלת לפחות כ 40 מגה זיכרון בההעלאת המערכת והיא מגדילה את תצרוכת הזיכרון משמעותית עבור כל יישום שנפתח. פשוט העפתי אותה, ע"י הסרה, ובעיית הזיכרון הש…

• 14 תגובות
    • 2.2k צפיות
  17. אני יודע שזה לא נכון ולא מדויק אבל הכל מקרה מעניין אותי איזה מחשבים בערך יש לחברים פה.... תעלו תמונות של החלון הזה של מדד חווית וינדוס! תודה! [attachment deleted by admin]

• 26 תגובות
    • 2.5k צפיות
  18. התקנתי ויסטה אולטימייט 32X (יכול ליהיות שב 64 אין את כל הבאלגן הזה..) התקנתי BF2 הכול עבד בסדר, אחרי שעידכנתי לפאטצ' 1.41 הוא הפסיק לעבוד ! אני לוחץ על האייקון שלו בא לי מסך שחור ואז הוא יוצא בלי שום התראה או הסבר ! התקנתי NFSC אותו הבעיה הוא ניכנס מראים את הלוגו של EA יש מסך שחור והוא יוצא. התקנתי HL2 EP1 הוא נכנס יש את הסמל של VELVE יש את הזכויות יוצרים ואז הוא יוצא. התקנתי פיפא 2007 אותו סיפור. התקנתי TMNT ויש לי ארטפיקים מטורפים ! TRACKMANIA לא עובדים, כולם ! התקנתי את האנטי וירוס NOD 32 והוא אומר לי שיש לו בעיות התאמה. התקנתי את הדרייור של המצלמה והוא עוד פעם אומר לי על הבעיות התאמה ! ויש עוד הרבה הרבה תוכנות שלא עובדות עם מסכים שחורים או בעיות התאמה ! אה…

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by Ac1D,

טוב, אז החלטתי שכשאני מקבל את המסך LCD החדש שלי[בע"ה, 1/7], אני מתקין Vista. מפרט: Intel P4 2800MHZ MSI 865PE Neo-2 Platinum-Edition 512x2 DDR 400MHz ATi Radeon X800GTO 256MB&BIT GDDR3 והמסך החדש שלי יהיה כנראה 22", רחב. אז ככה. אני חשבתי להתקין VistaUltimate..[אמ.. 32 ביט כמובן], אבל האם באמת צריך את זה? ה-Home פרימיום לא יספיק?, אני לא דואג בקשר להרצה, הם שניהם רצים יפה על הקופסא שלי. ^^ והאם יש תמיכה לשתי המשחקים האלה ב-Vista: Guild Wars. CS: Source. תודה מראש, יונתן.

• 1 תגובה
    • 593 צפיות
  20. לכל משתמשי Vista Ultimate, מיקרוסופט שיחררה דרך Windows Update את שאר חבילות השפה בניהן עברית, ערבית וכו'. ניתן להוריד באופן חוקי ובחינם דרך Windows Update, בהצלחה. אם זה כבר פורסם כאן אז כנראה פספסתי...

• 10 תגובות
    • 892 צפיות
  21. זה פשוט מוציא אותי מדעתי ! וכבר שמעתי שלעוד אנשים זה קורה. פתאום נתקעת שורת המשימות ב-XP ואי אפשר לזוז, לא לקבל ולשלוח הודעות ב-ICQ ולא למזער או לפתוח חלונות. גם לא להתנתק מהאינטרנט. מישהו יודע אולי על פתרון ? או שרק את זה מיקרוסופט לא יודעים לתקן ?

• 55 תגובות
    • 7.2k צפיות
  22. Started by sonic,

התקנתי לאחרונה את המערכת ההפעלה WINDOWS XP טוב והייתי חייב להתקין גם DIVX ויצא לי להתקין DIVX אחרון אז ככה עליתי על זה DIVX מתקין תוכנה בשם GATOR שכולם מכירים את המחלה הזאת ועוד תוכנה בשם CMEII שהיא חדשה בשבילי אבל אני בטוח שהיא אותו דבר. פה שתי התוכנות מתקינות את עצמם והם מכניסות את עצמם לMSCONFIG START-RUN-MSCONFIG-STARTUP TAB בשביל להיפטר מהם פשוט מאוד: 1. להיכנס לMSCONFIG ולבטל את שתי הוי כמו בתמונה 2.להיכנס למצב בטוח ולמחוק את התקיות בתמונה 3.ועוד דבר שאני ממליץ לעשות כל שבוע זה להריץ את AD-aware ולמחוק את מה שהיא מוצאת. תודה לLG שנתן לי את התמונות!

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. הייתי צריך לפרמט בפעם המיליון והחלטתי שהפעם אני מתקין XP PRO. הכל סבבה! פתאום אני מפעיל את GTA VC , והוא עבד לי חלק! (על רזולוציה הכי נמוכה והכל הכי נמוך!) וב 98 זה עבד לי עם כל שנייה וחצי קפיצה! בלתי אפשרי לשחק ככה. אבל ב XP זה עובד חלק ואפילו שמתי את המשחק על 1024X768X16 , עם DISTANCE הכי גבוה , ועובד חלק!! חוץ מקטעים עם הרבה אקשן.. בקיצור תמיד אמרו לי ש 98 הרבה יותר טוב למשחקים , אז ממש לא נראה לי.

• 3 תגובות
    • 837 צפיות
  24. Started by T_Moni,

הנה הפתרון לבעייה שלכם!!! כנסו אנשים!! http://wmh.walla.co.il/clubs/2004/11/25/512037/AutoEXEC.NT.html

• 1 תגובה
    • 705 צפיות
  25. ובכן, לאחר ששירות ה- IIS שלי "נפרץ" ומישהוא הצליח לשתול לי שם ספרייה בשם com1 ועוד ספרייה ריקה מצאתי דרך מיוחדת ביותר אשר עוזרת למחוק ספריות וקבצים שמורים במחשב. כפי ששמתם לב, שמות קבצים כמו com1,com2,lpt1 וכ... הם שמות שמורים במערכת ולא ניתן לפתוח ספרייה בשם זהה. אם במקרה מאוד מיוחד הצליח פורצים עלובים כאילו ואחרים ליצור ספריות בסגנון, ישנם מספר דרכים להפטר בכוח מהמחלה! לדוגמא: DEL \\.\driveletter:\path\filename דגש כל ה- "\\.\". ועוד דוגמא: מחיקת ספרייה בעייתית: RD \\.\<driveletter>:\<path>\<directory name> ועוד אפשר לראות בלינקים הבאים: קישור 1 קישור 2

• 0 תגובות
    • 693 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.