עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by 34N1A1N79,

היי אם אני מתקינה ווינדווס חדש ולדרוס את הישן (לא שדרוג)*זה מפרמט לי את המחשב? או שיש דרך קיצור בלי להתחיל להתקין מחדש את כל התוכנות והדרייברים וכל מה שיש לי ...

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. שלום, אני צריך להתקין ווינדוז מחדש על מחשב ישן - CPU: INTEL E8400 3 GHz GPU: 1x AMD Sapphire 7850 HD RAM: 8GB Gskill F2 6400CL Motherboard: GA-X48-DS4 האם יש טעם להתקין ווינדוז 10 (למשל ברור לי שהוא יקשה לתמוך ב DX12), או שאפשר להסתפק ב7 (שהיה מותקן על המחשב לפני שהכונן שבק)? תודה

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  3. Started by aviv5588,

ההתקנה של ווינדוס 7 פרו בנייד היא כמו בנייח?

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by hanokh,

amd athlon 64 3000 msi nx6600le td256e pci-e 2g ddr 400mhz להתקין או לא להתקין זאת השאלה? תודה

• 4 תגובות
    • 641 צפיות
  5. Started by enzo,

אני יכול להתקין כל גרסה שאני רוצה ויש לי מחשב חזק(תסתכלו במפרט). לפי Windows Vista Upgrade Advisor מומלץ לי על גרסת עסקים. אני רוצה להתקין אולטימיייט (32 ביט) אבל לאור תגובות בפורומים שונים הבנתי שיכולות להיווצר בעיות עם תוכניות,משחקים ויישומים שונים. כמו כן אחרי בדיקה של המחשב נאמר שיכולה להיווצר בעיה עם נרו. אני משתמש הרבה במשחקים הכי חדשים שיש,וגלישה באינטרנט ותוכנות תחזוקה למחשב. כרגע אני עם XP PRO SP2 ולא יודע האם לעבור לויסטה או לא. יכולה להיות סיטואציה שהמחשב יפעל פחות טוב? מה אתם אומרים?

• 13 תגובות
    • 839 צפיות
  6. Started by Tal14,

כרגע אני משתמש בXP SP3, ואני די מרוצה אבל אני שוקל לפרמט ולהתקין ויסטה. המפרט של המחשב שלי: E6750 2GB Ram GEFORCE 8800GTS 320MB שיושבים על Gigabyte GA-P35-DS3L בד"כ אני משחק מנג'ר, קאונטר סטריק, אבל גם משחקים יותר כבדים כדאי לי להחליף? המחשב יעבוד יותר לאט? המשחקים יעבדו יותר טוב? ואם כן לאיזו גירסא של ויסטה? תודה

• 10 תגובות
    • 975 צפיות
  7. שלום לכם. אני עדיין מחכה לחלונות 11 יצא שפה עברית , האם עכשיו יש חלונות 11 שפה עברית מלאה ? וגם רציתי לדעת האם חלונות 11 זה גירסה מלאה בלי תקלות ושגיאות בעיות באגים ? בתודה מראש! חג שמח חנוכה

8. אני בזמן הקרוב קונה לוח אם חדש ומעבד חדש, והבנתי שלאחר החלפת לוח אם רצוי מאוד לפרמט את המחשב ולהתקין הכל מחדש. יש לי כרגע WIN10 פרוץ ששדרגתי מ-WIN8.1, והעניין הוא שאני לא יודע מה הכי טוב לעשות. להתקין מחדש את 8.1 ואז לשדרג ל-10? או שיש דרך מהירה יותר?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. אהלן. יש לי כיום מערכת הפעלה Windows 7 על המחשב, אני מעוניין להתקין על אותו מחשב גם XP. ידוע לי שיש דרך לבצע את זה, ובעצם מה שיקרה זה שבהפעלת המחשב אני אצטרך לבחור איזה מערכת להעלות. יש לי כרגע כונן C אחד (הארדיסק פנימי) וכונן H (הארדיסק חיצוני, מחובר ב USB). אני צריך לפצל את C לשתיים? או שאפשר להתקין על H ואז כאשר הוא מכובה המערכת של C תעלה מיד וכאשר הוא דלוק יעלה לי מסך הבחירה בין המערכות? או שבעצם אפשר להתקין על אותו כונן? יש איזה שהם הוראות נוספות קריטיות שצריך לדעת? מה לא לבחור בהתקנת ה XP, מה כן ומה לא וכו'? תודה ושבת שלום!

• 7 תגובות
    • 2.5k צפיות
  10. Started by myjunkmail0000,

אני מעונין להתקין תוכנות אשר דורשות ADMIN למחשב (JAVA לדוגמא) איך אפשר לפרוץ את זה? או שהדבר בלתי אפשרי/ממש ממש ממש מסובך... המחשב הוא מחשב של העבודה...

11. Started by alice in chains,

יש לי בעיה עם לוג אין בXP PRO פשוט שכחתי את הסיסמה שלי ואני לא מצליח להכנס לWINDOS אני משתמש יחיד שנכנס דרך אדמינסטר. תודה AIC

• 2 תגובות
    • 528 צפיות
  12. הנה הלוג: Logfile of HijackThis v1.99.1 Scan saved at 20:19:39, on 11/06/2005 Platform: Windows XP SP2 (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v6.00 SP2 (6.00.2900.2180) Running processes: C:\WINDOWS\System32\smss.exe C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe C:\WINDOWS\system32\services.exe C:\WINDOWS\system32\lsass.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\System32\svchost.exe C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe C:\WINDOWS\Explorer.EXE C:\Program Files\Analog Devices\SoundMAX\SMax4PNP.exe C:\Program Files\Analog Devices\SoundMAX\Smax4.exe C:\PROGRA~1\Grisoft\AVG7\avgcc.exe C:\PROGRA~1\Grisoft\AVG7\avgemc.exe C:\Program Files\NetLimiter\NetLimiter.exe C:\Program Files\Hewlet…

• 2 תגובות
    • 705 צפיות
  13. Started by PhoenixBoy,

לחבר שלי התחילו להיות בעיות במחשב אז ביקשתי ממנו שישלח לי את הלוג. אתם יכולים בבקשה לעזור ולראות אם יש משהו שצריך למחוק? Logfile of HijackThis v1.99.1 Scan saved at 02:33:19, on 20/07/2005 Platform: Windows XP SP2 (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v6.00 SP2 (6.00.2900.2180) Running processes: C:\WINDOWS\System32\smss.exe C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe C:\WINDOWS\system32\services.exe C:\WINDOWS\system32\lsass.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe C:\PROGRA~1\Grisoft\AVG7\avgamsvr.exe C:\PROGRA~1\Grisoft\AVG7\avgupsvc.exe C:\Program Files\Common Files\Microsoft Shared\VS7DEBUG\MDM.EXE C:\WINDOWS\system32\nvsvc32.exe C:\Program File…

• 1 תגובה
    • 726 צפיות
  14. Started by Slash87,

טוב אז ככה. דבר ראשון קיבלתי הודעה שהקובץ c:\windows\system32\config\system דפוק או חסר נכנסתי אל ה system restore וחילצתי קובץ מהגיבוי הלפני אחרון החל מאותו רגע עולה לי הלוגו של אקס פי אבל מיד אחרי הוא נתקע במסך שחור פקודות שעשיתי: fixmbr fixboot dskchk /r עוד רעיונות?? תודה.

• 7 תגובות
    • 909 צפיות
  15. Started by amitbl,

Windows 7 Pro 2 משתמשים - אחד עם סיסמא, השני בלי סיסמא. האם יש אפשרות לדאוג לכך שבעת הפעלת המחשב יבוצע לוגין אוטומטי למשתמש שללא הסיסמא?

• 2 תגובות
    • 959 צפיות
  16. Started by FIRE-KID,

שלום לפי המפרט שלי בחתימה אני אוכל להשתמש גם בלוגרהון וגם בוויננדוס 64 ביט.... מה יהיה עדיף? האם יהיה לוגרהון של 64 ביט? משהו מוכן להסביר לי ? כי עומד לצאת 2 ווינדוסים ואני לא יודע מה לעשות ...

• 4 תגובות
    • 660 צפיות
  17. זה כבר כמה ימים ככה, שפשוט לוקח למחשב המון זמן (בערך 10 דקות) לעלות לגמרי. יש כבר את הDESKTOP על הצג אבל אי אפשר לעשות כלום עד שהמחשב לא עולה עד הסוף, יש למישהו מושג מה יכולה להיות הבעיה?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  18. 1) אם ההרדיסק שלי מחולק ל2 והרדיסק c: שליהוא רק 10 ג'יגה ואני רוצה להתקין WIN7 ..זה לא מספיק ...אני יכול לקחת מהמחיצה השניה של D עוד ג'יגה לטובת C כדי שיהיה לי מקום להתקין ? 2) ניתן בכלל לשדרג מ XP PRO ל 7 ? ואם לא יהיה ניתן בהמשך ? תודה

• 2 תגובות
    • 613 צפיות
  19. לווינדוס ואופיס באנלגית יכול להיות S.N שיתאים גם לעיברית? או שכל שפה S.N משלה?

• 0 תגובות
    • 518 צפיות
  20. לווינדוס ויסטה יש גם 2 גרסאות של 32 ו64 ביט?

• 6 תגובות
    • 752 צפיות
  21. Started by Bone-Breaker,

נגיד לוקחים את ווינדוס XP אז יש לו כמה גרסאות או שהכל אותו דבר?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. אני משתמש בהארדיסק שמחיצה אחת שלו פגומה עם סקטורים הרוסים... כל פעם שאני מפעיל מחדש המחשב מנסה לעשות לו Scan disk שלוקח שעות וימים ואף פעם לא נגמר.. אז אני פשוט מדלג עליו... אבל נמאס לי שהוא מנסה כל פעם...! אז איך אני יכול לבטל את זה ? או לבטל את המחיצה כולה מבלי שהיהיו לי בעיות עם הראשונה ?

• 3 תגובות
    • 540 צפיות
  23. לוח האם במחשב שלי הוא asrock H71M-DGS. באתר הדרייברים האחרונים הם לווינדאוס 8.1 בלבד. יש צפי כלשהו לשחרור דרייברים לווינדאוס חדש, או שלא כל הרכיבים זוכים להתאמה? יותר נכוטן לשאול, יש סיכוי שעם הלוח הנוכחי לא אוכל להתקין כלל ווינדאוס 10? תודה.

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. רציתי לשאול שאלה מה הם 2 האפשרויות הראשונות שמוקפות באדום בתמונה מה הם עושות ומה על מה לסמן ת'נקודה על הראשון או השני (האפשרות השלישית ברורה זה נגד AA שמתי לב) http://img161.imageshack.us/img161/1732/64240496ub4.png

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  25. Started by jeyjey,

אני לא מוצא אותו, לא בהתחל ולא במחשב שלי וכשאני מנסה להכנס אליו דרך "הפעלה" אני מקבל הודעה כזאת: "פעולה זו בוטלה עקב ההגבלות הפעילות במחשב זה. נא פנה למנהל המערכת." יש לציין שהמחשב אחרי התקפת וירוסים וספיווארים מטורפת...

• 4 תגובות
    • 2.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.