Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
איפה ברשת אפשר למצוא תקליטון אתחול למערכת הפעלה win 98/ xp איך מ win xp אפשר להעתיק קבצי הפעלה לאחר התקנת מערכת ההפעלה? בתודה מראש yar26
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בשבועות האחרונים נתקלתי בתופעה מעצבנת ! חלון עם כותרת "Messenger Service" ותוכן פירסום "קופץ" פתאום ומוציא אותי מהמשחק. זה קורה לפחות פעם ביום. היום זה קרה שלוש פעמים כששיחקתי ברשת והחלטתי שדי ! איאפשר יותר ! מישהו יכול לעזור לי להיפטר מזה ???
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
נכנסתי ל explorer של וינדוס ושם תחת tools > folder options > view הסרתי את ה V מהגדרה של Hide protected operating system files לאחר מכן הופיע לי הכוננים הקשיחים תקיות עם שמות FOUND.0XX ובתוכן קבצים בשם FILE00XX.CHK {הXX מסמן מספר כלשהו} אני יודע שזה קשור איכשהו למ"ה אבל לא יודע מהם בדיוק (מישהו יודע?) האם ניתן למוחק אותם? ומה זה עלול לגרום? (חלקם תופסים גם מאות MB) עוד משהו הם רק על הפרטישן הראשי כלומר C ועל עוד פרטישן G (שבעברו אם אני לא טועה שימש כראשי) תודה לעונים, טל
-
- 2 תגובות
- 786 צפיות
-
-
אני רוצה להתקין גם את ויסטה וגם את XP, על אותו HD, במחיצות שונות (כדי לשחק halo 2, אם זה כ"כ משנה). האם זה אפשרי ? איך אוכל לנווט בין מערכות ההפעלה בזמן הBOOT ? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 580 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם הדפדפן (כנראה), שאני נכנס לאינטרנט הוא מעלה אתרים מאוד מהר וכעבור כמה דקות אני יכול ללחוץ אל אותו כפתר שלפניכן הוביל אותי לאתו מקום מהר ועכשיו הוא עושה זאת מאוד איטי לא וזה קורה בכל האתרים ויש לי אינטרנט מהיר. ???
-
- 2 תגובות
- 657 צפיות
-
-
קניתי לאחרונה מחשב בעל מעבד כפול ליבה שיכול להריץ ויסטה האם כדאי לי עכשיו להתקין ויסטה או לחכות ולהתקין XP, ומה תיהיה ההשפעה של ויסטה על המשחקים שלי והתוכנות שלי ועל חומרה במחשב שלי ?
-
- 2 תגובות
- 544 צפיות
-
-
שלום אני מחזיק מחשב עם 3 גיגה וחלונות XP.רציתי לעבור לויסטה אבל אני שומע שהיא מערכת כבדה ולא ממש הכי טובה. השאלה שלי היא כזו - ויסטה תומכה ב 4 גיגה אבל לוקחת לעצמה גיגה בהעלה ראשונית.אז יוצא בזה שאני נישאר עם 3 גיגה כמו שהייתי עם XP. אז מה שווה המעבר?? כל עניין התלת מימד שלה לא מעניין אותי אלה נטו עבודה קשה וקצת אינטרנט. אני תמיד מגדיר את החלונות שלי כמו 98.....
-
- 2 תגובות
- 648 צפיות
-
-
החלטתי לרכוש Vista 64Bit מקורי. בשוק מוצעת למכירה גרסת Retail וגרסת OEM. גרסת OEM עולה 50% פחות. קראתי ברשת שגרסת OEM מגיעה רק עם CD ומספר סידורי. בנוסף אם אשדרג לוח אם אצטרך לרכוש עותק חדש של Vista. יש עוד חסרונות לגרסת OEM שאני לא יודע עליהם או שזה בעצם הכל?
-
- 2 תגובות
- 670 צפיות
-
-
האנטי וירוס שלי מצא וירוס עם שם הקובץ עם אני מוחק את הקובץ הוירוס נימחק? או שזה לא קשור
-
- 2 תגובות
- 596 צפיות
-
-
היה לי win xp sp2 והכל עבד אבל החלפתי לsp3 ואז הוא מבקש ממני להתקין את החומרה כשאני מחבר disc on key או mp3. יש לי עוד מחשב ושם יש sp2 וזה עובד שם חיפשתי בפורום וגם בגוגל ולא מצאתי פיתרון |:
-
- 2 תגובות
- 876 צפיות
-
-
התקנתי XP PRO באנגלית ואין לי את האפשרות ב-הגדרות שפה שם לבחור בעברית. זה צריך להיות שם או שצריך להתקין OFFICE? ודרך אגב ניסיתי להתקין את OFFICE PRO בעברית ונרשם בעברית הפוכה( שכן אין תמיכה בעברית) שבמחשב שלי אין תמיכה דו-כיוונית ולכן ההתקנה נעצרה. משהו מכיר את הבעיות הללו? תודה
-
- 2 תגובות
- 662 צפיות
-
-
מה שונה ווינדוס נגיד XP רגיל הום או פרו מאשר ווינודס סרבר ? מה אומר הווינודס סרבר ? זה וונדוס רגיל למישחקים תונות וכל זה (שימוש ביתי ) או שמע זה ווינדוס נטו לעבודה מישהו יכול לתת לי קצת הסבר? :s05:
-
- 2 תגובות
- 685 צפיות
-
-
הצלחתי להתקין הכל אבל כשאני בא להדפיס זה לא נותן לי ולעומת xp שהכל עבד כמו שצריך. יש למישהו מושג למה זה לא עובד?
-
- 2 תגובות
- 847 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת איזו הגדרה הכי נכון להגדיר כדי שהמערכת תעבוד טוב. האם לבחור את האפשרות הראשונה או את האפשרות השלישית ( שהמערכת תנהל את הזיכרון )? צירפתי תמונה. תודה מראש. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אהלן, יש לי ווינדוס 10 64BIT והוא כבר תקופה לא מצליח להוריד עדכונים - הם פשוט תקועים כל פעם באחוז אחר עד שההורדה נכשלת. האם יש פתרון? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי לכולם. נתקלתי בבעיה שלמרות שאני כמעט בטוחה שבעבר ראיתי לה הדים ברשת, בחיפוש לאחרונה לא ראיתי דבר ואשמח אם תעזו לי לפתרה. כדי לחסוך באנרגיה, והיות ויוצא ואני קמה ממחשב למס' דקות שפתע מתארכות, הגדרתי ל- windows להכנס למצב שינה לאחר זמן מה. הבעיה היא שהוא עושה זאת כל פעם שאין תנועה אצלי וזה כולל עיתות בהם איני אמורה להגיב כגון צפייה בסרטים או במצגות. לכן אני מוצאת עצמי מידי פעם נוגעת בעכבר כדי למנוע זאת. משום מה נדמה לי שבעבר שמעתי שקיימת אופציה להגדיר מצב סרט או משהו בסגנון בו ה- windows. לא יכנס למצב המתנה. חיפשתי ולא מצאתי דבר כזה. אני מעריכה שרבים מכם צופים בסרטים דרך המחשב, וסביר שלא מעט מכם עובדים עם מצב המתנה, כיצד אתם פותרים בעיה זו? אודה לעזרתם
-
- 2 תגובות
- 814 צפיות
-
-
התגלה חור אבטחה בווינדוס בטיפול בקבצי WMF , כל מערכות win xp\2000\2003\ME כרגע חשופות לאיום, עוד לא יצא פאטצ' ממיקרוסופט אמור לצאת אחד בכל רגע בעיקר חשופים לסכנה משתמשי IE בביקור באתרים שמפעילים קבצים כאלו באופן אוטומטי, וגורמים למחשב להוריד כמה וכמה סוגים של ספייואר ומלוואר כפתרון זמני אפשר לעשות את הצעד הבא: עריכה - יצא פאטצ' חצי-רשמי שמתקן את הבאג, במידה והשתמשתם בשיטה הרשומה למעלה תחזירו את המצב לקדמותו ע"י לחיצה על start > run , תכניסו את הערך הבא : regsvr32 /i shimgvw.dll ותלחצו OK לאחר מכן תתקינו את הפאטצ' בעמוד הזה: http://www.hexblog.com/2005/12/wmf_vuln.html לידיעה המקורית : http://www.f-secure.com/weblog/archives/archive-122005.html
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי גירסא של xp sp2 ברוסית , ניתן להפוך אותה לאנגלית ?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן התקנתי לפני כמה ימים על מחשבי הדנדש WIN XP PRO ולפעמים בעת ריסטרט (במסך הכיבוי) או הפעלת תוכנה מופיעה לי הודעת שגיאה שלא ברור לי מה מקורותיה... הנוסח שלה הוא כדילקמן: WINDOWS - DRIVE NOT READY THE DRIVE IS NOT READY FOR USE; ITS DOOR MAY BE OPEN. PLEASE CHECK DRIVE A: AND MAKE SURE THAT A DISK IS INSERTED AND THAT THE DRIVE DOOR IS CLOSED CANCEL TRY AGAIN CONTINUE לא מובן לי למה הוא מחפש את כונן A - אין לי פלופי 1.44 מחובר - וגם באופן מוזר ב"מחשב שלי" מופיע הכונן הזה... מישהו מכיר את ההודעה/תופעה הזו? מפרט המחשב: מעבד - INTEL CORE 2 DUO 6750E לוח אם - GIGABYTE P35T-DQ6 2 GB DDR 3 CORSSAIR כרטיס מסך - GIGABYTE 8500 GT 256 MB DDR3 אשמח לעזרה תודה רועי
-
- 2 תגובות
- 546 צפיות
-
-
שלום, במחשב של חבר יש בעיה מוזרה, כל קיצורי הדרך במחשב שלו נפתחים באמצעות מדיה פלייר, גם קיצורים חדשים שיוצרים, כדי לפתוח את אותה תוכנה שהקיצור שייך לה יש צורך בopen file location. יש אפשרות לשנות את תוכנת ברירת המחדל שאיתה ייפתח הקיצור, אבל אין לי מושג במה לבחור כדי שקיצור דרך ייפתח כמו שצריך. איך ניתן לפתור את הבעיה הזאת ואם מישהו כבר נתקל בה בעבר? מדובר בווינדוס 7.
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום. יש לי בעיה מוזרה בזמן האחרון. פרמטתי את המחשב לאחרונה וגיביתי את הכל ל דיסק קשיח חיצוני. עכשיו נ יסיתי להתקין מספר משחקים מקבצי ISO שגיביתי לא משנה איזה משחק אני מנסה להתקין אני מקבל שגיעה שחסרים קבצי DLL הורדתי תוכנה שמתקנת קבצי DLL חסרים ואני מצליח לתקן את זה אבל כל פעם אני מקבל שגיעה על חוסר של קובץ אחר וזה לא פותר את הבעיה ניסיתי מספר דיסקים של וינדוס 7 חשבתי אולי ההתקנה לא טובה לא עזר ניסיתי עכשיו גם את הגרסה הניסיונית האחרונה של וינדוס 8 וגם שם יש לי את הבעיה הזו. הדבר קורה בכל מחשב שאני מנסה להתקין בו משחקים מהכונן החיצוני הזה. אני כבר לא יודע אם הבעיה במערכת או שנגרם איזשהי בעיה בכונן או מחסור באיזה תוכנה אני באמת לא יודע למה זה קורה אשמח לסיוע להבנת ופתר…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
או קיי זה הולך ככה היום ניסיתי להיתחבר מהעבודה ברמוט למחשב בבית היתחבר אבל בסיסמא הוא אומר לי שהיא לא נכונה ואין מצב שהיא לא נכונה אני בטוח ב 100% שזאת הסיסמא. 1. מה יכול להיות הבעיה של הסיסמא? 2. אם נגיד ומישהו שינה לי אותה איך אני יכול לפרוץ אותה?
-
- 2 תגובות
- 539 צפיות
-
-
אז ככה. שאלה ראשונה ואם היא תענה אז אין טעם לשניה. 1. בזמן האחרון המחשב שלי עושה דברים מוזרים. רסטרטים בלי שום קשר נגיד מתי שאני מעביר שירים מהאייטיונז לאייפוד, או אם אני לא נוגע בו כמה זמן. הוא גם נתקע מידי פעם מתי שאני למשל מדליק את הSTEAM. אבל מתי שהוא עושה רסטארט יש 2 סוגים (אם אפשר לקרוא לזה ככה) אחד שיש הבהוב של מסך כחול ואז ישר מתכבה ועולה מחדש או שסתם יש פס אדום כזה למעלה במסך וגם אז זה מתכבה ועולה מחדש. זה דיי מפריע לי כי אני לא יכול להוריד כלום וגם למשל אני מקבל הודעה ממשיהו בתוכנות המרים המיידיים ואני לא יודע שקיבלתי ויכול להיות היה משהו חשוב. איך אני מתקן את זה? 2. אני רוצה שהוא יתחבר אוטומתית לאינטרנט איך שהוא עולה בלי שאני אלחץ על החייגן. שזה יהיה בסטארט אפ.…
-
- 2 תגובות
- 559 צפיות
-
-
שאלה: האם גרסתה 64.. יכולה להריץ תוכנות של 32 .... ואם כן האם זה פוגע בביצועים.. ז"א שננניחהתוכונות הנ"ל היו רצול על WIN רגיל , היו רצות מהר יותר....
-
- 2 תגובות
- 691 צפיות
-