Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
שלום רב! יש לי בעייה מעצבנת במחשב! מחיצת C בנפח 5 GB הולכת ומתמלא ע"י כל מיני קבצים שאיני יודע בכלל אם צרכים אותם :s05:. הייתי רוצה לדעת אם ישנה תוכנה או פעולה מסויימת שניתן בעזרתה לאתר קבצים לא הכרחיים במחיצה מוסיימת ובתקייה של הOS בפרט ולמחוקם, על מנת להרוויח מקום נוסף. תודה מראש L.A
-
- 2 תגובות
- 687 צפיות
-
-
ית וינדוס 7?????? משהוא נתקל בבעיה דומה?? ניתן להכנס למע' רק במצב בטוח.
-
- 2 תגובות
- 859 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי שאלה בקשר לשעון windows,יש איזשהי דרך לנעול אותו מבחינת שלא יוכלו לשנות את השעה משתמשים לא מורשים.אני מדבר על מחשב אחד עם XP pro.יש אולי איזשהי תוכנה שנועלת את האפשרות ונותנת לשנות את השעה רק בעזרת סיסמא? תודה מראש לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי עשיתי גוסט לwindows 7 וחסר לי הקובץ בהפעלה שרץ NLTD איך אני מסדר את זה? תודה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי בעיה עם נייד שחירבשו לו את ה-FILE TYPES. כל קובץ EXE אני מנסה לעלות מופעל על ידי ה-WMP אין לי גישה ל-REGEDIT בגלל זה. איפה אני משנה להגדרות מחדל? תודה.
-
- 3 תגובות
- 782 צפיות
-
-
שלום. מקווה שזה המקום המתאים. יש לי חיבור של חייגן בוינדוס 7. אני מעוניין ליצור איזשהו BATCH FILE בשביל להפעיל את שהחיבור יתחבר לי אוטומטית לאינטרנט כשאני מדליק את המחשב. יש איזשהי אופציה לעשות את זה? ולא דרך הדפדפן שהוא מקפיץ לי חלון ואז אני צריך ללחוץ על הכפתור של ההתחברות. אני רוצה שזה יתבצע אוטומטית מאחורי הקלעים. יש חיה כזאת? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אני מניח שכבר דנו בזה / שאלו את זה בעבר.... יש לי במחשב 3GB של זיכרון DDR2. האם חלונות 7 בגרסת 32 ביט מזהה את כל הזיכרון ומנצלת אותו (ב - SYSTEM כתוב שיש לי 3GB, אז זה מזהה אותו, השאלה אם מנצל), או שלשם כך עליי להתקין מערכת של 64 ביט ? באותו הקשר, אם אני שם 4GB, ויש לי מערכת 64 ביט, אבל התוכנות שמותקנות, כמו אופיס ושאר תוכנות, הן 32 ביט, האם תוספת ה - 1GB תהיה משמעותית ? תודה !
-
- 2 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום. כאשר רציתי לשנות בWIN XP את תצוגת התיקיות הייתי נכנס דרך הסייר לFolder Options ושם לוחץ על "החל את העיצוב הנוכחי על כל התיקיות". איך אני עושה זאת בWIN7? אין את הFolder Options דרך הסייר אלה רק דרך הControl panel. אני רוצה שהתקיות יהיו בצורת "רשימה" ולא "פרטים".
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם! אבקש את עזרתכם בבעייה חמורה שנוצרה לי : אני משתמש באאוטלוק אקספרס 6 בעברית כבר המון זמן . היום אחרי שמשיהו מהמשפחה שלי נגע באאוטלוק עלה לו חלון שאומר שהתיבה מלאה וצריך לדחוס את הקבצים , הוא רשם O.K והמחשב דחס את הקבצים . הגעתי הביתה וראיתי שקיבלתי את המכתבים של היום אבל אין בתיבת דואר נכנס את המכתבים של 4 החודשים האחרונים . הם לא נמצאים גם בפריטים שנמחקו וגם לא בתיקיית גיבוי שלי . בדקתי וראיתי שגודל התיבה עכשיו הוא רק 84 מגה בייט . אני ממש חייב את המכתבים הללו לעבודה , איפה אני מוצא אותם ? לאיפה המחשב המקולל דחס אותם ? באיזה תיקייה ? איפה? איפה?! איפה?!?!?! עוד נתון על המחשב, אין כל כך הרבה מקום על ההארד דיסק אז כל שבוע מגיעה הודעה שאומרת שצריך לדחוס קבצים…
-
- 0 תגובות
- 625 צפיות
-
-
אני הולך להחליף את הלוח אם אצלי במחשב. הלוח הוא ASUS P8P67 PRO. הינכם ודאי יודעים מדוע אני צריך להחליף אותו. המצב של הווינדווס הוא כזה… זהו WINDOWS 7 PRO 64BIT OEM ENGLISH. התקנתי את מערכת ההפעלה בפעם הראשונה לפני כ-חודשיים. כעבור 3 שבועות ביצעתי רישום (הפעלה) טלפוני. המחשב עוד לא היה מחובר לאינטרנט. התקשרתי, הזנתי את הקוד למערכת, והזנתי את הקוד שקיבלתי בחזרה אצלי במחשב. יש לי את הקוד רשום. אחרי כ-שבועיים מחקתי לגמרי את הכונן ועשיתי התקנה חדשה. לגבי הרישום עוד לא עשיתי דבר. מדי פעם המחשב מבקש שאני אבצע ACTIVATION. אתמול גיליתי שהלוחות המתוקנים הגיעו לארץ ומבחינתי זהו הזמן האידאלי להחליף את הלוח, מפני שרק התחלתי לסדר את המחשב הזה ואני לא אבכה אם אני אצטרך למחוק את הכל ולהת…
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בשבוע האחרון החל להופיע בשורת המשימות (ליד השעון) משולש צהוב עם סימן קריאה שחור בתוכו, ללא מלל או אינדיקציה ממה או ממי עליי להיזהר, אפילו כשהצבעתי עליו בעזרת העכבר. כשאני מפעיל את המחשב מחדש, האייקון לא מופיע מיד, אלא רק אחרי כמס' שעות הוא צץ לפתע. בבדיקה לא אותרו וירוסים כלשהם. אשמח לקבל הצעות על מה מדובר, ו/או כיצד ניתן לבדוק במערכת ההפעלה. מערכת ההפעלה היא Vista Ultimate X86. תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מחשב חדש, WINOWS XP ובעת יציאה מה WINDOWS נתקע בתהליך "saving setting". רעיונות ????
-
- 9 תגובות
- 891 צפיות
-
-
ניסיתי לחסום כל מיני דברים בINBOUND RULES , והם עובדים בלי בעיה! יש הסבר ?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן, אצל סבתא שלי נמצא מחשב לא כ"כ חדיש (2004), שעבד יפה מאוד עד לאחרונה. היא צלצלה אלי ואמרה ש"המחשב לא עולה". הגעתי וראיתי לאחר הדלקת המחשב ה-Windows נטען אבל לא עולה. פתחתי את המחשב וראיתי שהכבל של המאוורר של הכרטיס מסך מנותק (?!?!?). אין לי מושג איך הוא ניתק משום שבשביל לנתק אותו צריך לפתוח את המחשב. בכל אופן, חיברתי אותו, הדלתי את המחשב, והבעיה נשארה כפי שהיא. ניסיתי להתעסק עם החיבורים למיניהם בתוך המחשב ולאחר כמה ניסיונות אכן נדלק המחשב ועלה הווינדוס. רק שהפעם, הרקע ה"דיפולטי" של ההווינדוס נדלק, יש עכבר, אך שולחן העבודה לא נטען. בעצם אם חושבים על זה, שום דבר לא נטען. שום כפתור לא עובד מלבד Ctrl+Alt+Del שמקפיץ את ההודעה משכבר הימים: "מנהל המשימות לא נגיש מלבד לאדמין…
-
- 4 תגובות
- 886 צפיות
-
-
שלום, התקנתי את WIN7 על כונן E כשהיה קיים כונן C שעליו יש VISTA. הBOOT מהמחשב מתבצע על C - שם קיים תפריט בחירה בין VISTA ל WIN7. אני מעוניין להוציא את כונן C - עליו VISTA שממנו המחשב עושה BOOT, ולהשאר עם כונן E - שעליו WIN7. שיהפוך לכונן C. איך אני מסדר את ה BOOT על כונן זה. שהמחשב יעלה תקין? תודה.
-
- 16 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
לאחר שהובא לידיעתי שה - Canon pixma ip1500 לא תומכת ב x64, אני מחפש מדפסת זולה שתומכת ב - 64 ביט, כמו כן האם מישהו נתקל ברשת ברשימה שכוללת בתוכה את כל המדפסות הנתמכות? תודה
-
- 5 תגובות
- 759 צפיות
-
-
ביום שבת הקרוב אני אפרמט את כל ההרד-דיסק שלי ויתקין WinXP. אני רוצה לדעת האם יש דברים חשובים שאני צריך לדעת לפני? הבנתי שאפשר להתחבר ל-ADSL מ-XP, אפשר לעשות שיתוף אינטרנט עם 98, ובכללי הכל אמור לעבוד. בנוסף יש לי שתי שאלות ספציפיות: 1. אני כרגע משתמש ב-FAT32, האם לעבור ל-NTFS או להישאר על FAT32? 2. חיפשתי בביוס לאופציה של boot from CD ולא מצאתי אחת כזו. יש לי menu בביוס שנושא את הכותרת Boot, ושם יש את כל ה-boot Devices. האם זה אומר שהדרך לעשות boot from CD היא לבטל את ה-Boot מה-HD ולהשאיר את ה-Boot על ה-CD ואז לא תהיה לו ברירה את לעשות מה-CD? תודה מראש
-
- 26 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
המסך של השולחן עבודה נשאר כחול גם אחרי שאני קובע שם תמונה. מישהו יודע מה הבעיה?
-
- 5 תגובות
- 740 צפיות
-
-
שלום, לאחרנה יש לי תקיעות של המחשב שנובעות מקפיצות CPU, ובכלל ה-CPU במצב IDLE לפעמים הוא על 50 אחוז כששום דבר כמעט לא פועל למשל אם אני מנגן שיר יש לפעמים תקיעות(או יותר נכון השיר נהייה איטי) לאחר שסרקתי תמחשב עם nod32 ועוד תוכנות spyware למיניהן , והכל נמצא תקין, החלטתי לבדוק בגוגל מ הבעיה... מברור קטן באינטרנט הבנתי שהבעיה היא שמופיע אצלי ב-device manager כמה דברים בצהוב: sm bus controllr ועוד כמה שטויות שקשורות לזה מאחר וזה לא מותקן זה גורם לקפיצות CPU נכנסתי לאתר של intel בשביל להתקין את זה והוא נורא מסורבל ומבלבל, בסופו של דבר הורדתי איזו תוכנה שאמורה הייתה להתקין את זה(הצ'יפסט שלי הוא p965), ורוב הדברים שלא ציינתי את שמם שהיו גם קשורים ל-controller נעלמו, כלומר הותקנ…
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
ניסיתי לעדכן XP ל-XPSP2 (אני יודע, אני יודע....). בסוף הייתי צריך להתקין מחדש. עכשיו, יש כפל ספריות בDOCUMENTS AND SETTINGS. כמו NetworkService ו- NetworkService.NT AUTHORITY איך אני משקם חזרה את כל הספריות? חלקן הצלחתי להתגבר על WP על ידי SAFE MODE ןשיטות אחרות, אבל בכל מקרה ההעברה מישן לדש תמיד היתה לספריות החדשות. איך אני מחזיר הכל כמו מקודם? (שישתמש בספריות הישנות) (ולשאלתכם - חלק מהתוכנות לא מקבלות את מעבר המשתמש לשימוש ב-LocalService.NT AUTHORITY - הן טוענות שהתוכנה לא מותקנת למשתמש זה).
-
- 0 תגובות
- 659 צפיות
-
-
הלו לכם, יש לי ווינדוס ויסטה 64 ביט וכמובן אני מתכוון להשתדרג לווינדוס 7, ועל זה אני צריך לשלם כי לא קיבלתי את חבילת השידרוג, איזה באסה. אני יכול בעזרת תשלום מסויים להשיג את חבילת השידרוגים דרך האתר של מיקרוסופט או משהו? בכ"מ עם הויסטה התקנתי תוכנת אנטי וירוס Eset nod32 שהגיע עם דיסק להתקנה חד פעמית ואת כל התוכנות של אופיס בדיסק אחד וגם כן להתקנה חד פעמית. (ההגנות האלה של הדיסקים מעצבנים!) עכשיו, עם שידרוג הווינדוס זה יעלה הרבה כסף ואין לי עוד כסף לקנות עכשיו ווינדוס ואופיס חדשים, אם אני מחליט לשדרג את הווינדוס אני יכול גם להעביר את הוינדוס והאופיס מבלי שעכשיו יגידו לי "אי אפשר להתקין יותר"? בנוסף לכך, כשהיה לי מחשב ישן וXP הייתי מפרמט פעם בכמה זמן אז אני די יודע להתקין …
-
- 3 תגובות
- 836 צפיות
-
-
חסרים לי שני קבצים שחשובים בשביל התפקוד התקין של בודק האיות לצערי אין לי את דיסק ההתקנה של XP איך אני יכולה להשיג את הקבצים האלה: Mssp232.dll Mssp2_en.lex תודה מראש למסייעים...
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש משהו דפוק שאני שומע מוזיקה עם WMP 11 החדש,באמצע פתאום קובץ מסך כחול והמחשב מרסט... נראה לי שזה קשור לדרייברים אני עם NFORCE 4 והכרטיס קול המובנה... דבר שני התקנתי תדרייבר הכי חדש ל7800GT שלי מNVIDIA וכשאני מנסה להיכנס לאפשרויות המגוונות כמו שהיה פעם אז אין אפשרות.. אין פשוט שום אפשרות לשנות בכרטיס מסך מבחינת איכות ובהירות וצבעים וכל זה...אני מדבר על כל האפשרויות של הדרייבר... מה לעשות?!?! אני משתגע
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
נעלם לי השורה של הכתובת ושל קדימה אחורה וכל הכפתורים שיש למעלה ???-איך מחזירים אותה? האם זה וירוס? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שולם כולם יש לי WIN7 SP1 לאחרונה אני נתקל בבעיות עם הדיסק און קי שלי כל נסיון להעביר אליו קובץ מצליח לאחר ניתוק וחיבור של ה דיסק און קי בחזרה הקבצים אינם מופיעים.במחשבים אחרים הדיסק און קי עובד תקין ניסיתי לסרוק וירוסים עם TREND MICRO וקספרסקי TOOL וספייבוט וסופר אנטי ספייור REG CLEANER..... מה יכולה להיות הבעיה...לדעתי זה קובץ רג שמאפס לי את הדיסק און קי
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-