Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
איך אני יכול להפעיל תוכנה בויינדוס XP כשאני מנסה להפעיל התקנה של התוכנה אני מקבל שגיאה"אין אפשרות להפעיל תוכנית של 16 סיביות" ניסתי להפעיל במצב תאימות ל95 לא עוזר
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
קיבלתי היום מחשב חדש... משהו טוף :] אבל יש לי איתו רק בעיה אחת - הוא מחו"ל והווינדוס הוא לא באנגלית או עברית (שפת המערכת). אין אפשרות לשנות את שפת המערכת לכן אני צריך MUI,אם מישהו יודע מאיפה אפשר להשיג - בבקשה שיגיד. תודה לכל העוזרים!
-
- 1 תגובה
- 595 צפיות
-
-
וינדוס נט 2000 פרצו לי תמחשב ואני לא מצליח להיכנס לתקייה הזאת C:\WINNT\system32\os2\dll\com1 ל COM1 אני לא מצליח להיכנס ..... ושמה יש תקבצים האלה שהורסים תמחשב עשו לי שרת FTP עליו לא יודע מה זה איך אני עושה תתקיה שאפשר להיכנס אליה????? למחוק אותה ..?
-
- 5 תגובות
- 846 צפיות
-
-
בתקנתי 2 ווינדוסים על המחשב אחד בכונן C ואחד ב D מחקתי את התיקיות של הווינדוס מכונן D ופירמטתי את C ועכשיו עדיין יש לי 2 ווינדוסים ואחד ואחד לא עולה איך אני מוחק אותו משם??? אני מדבר על התפריט שעולה בדוס שיש 2 מערכות הפעלה על המחשב תודה.
-
- 1 תגובה
- 548 צפיות
-
-
לא מזמן מייקרוסופט הוציאו עידכון אשר גם מבשר את הידיעה שאין לי/לך/לכם ווינדוס מקורי. עכשיו יש לי בעיה בקשר לזה,לחבר שאני בדרך כלל מסדר לו את המחשב,הודיע לי שגם הוא קיבל הודעה זאת.. לפי טענת החבר יש לו ווינדווס מקורי (אך לא סגור על זה ) - ''יש לי ווינדוס מקורי אבא שלי קנה אותו באיזה 600 שקל מ Exelnet'' אני לא יודע עד כמה זה נכון... לי לא לזכור שפירמטתי לו והתקנתי לו ווינדווס... השאלה שלי כרגע עם מישהו יודע מה השם של העידכון,כי אני חושב שכדאי שהוא ימחוק איתו כדי למנוע ממנו את הכאב ראש הזה.. אז מישהו יודע מה השם של העידכון ? בתודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 635 צפיות
-
-
אני קם בבוקר מדליק את המחשב, פותח את המחשב שלי פתאום אני רואה סדר אחר בכוננים,תוכלו לראות בתמונה שצירפתי. זה לא אמור להיות ככה, איך מסדרים? למה זה קורה? זה יכול לקרות סתם ככה לבד? תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 564 צפיות
-
-
-
אחת ולתמיד וגם במיוחד שרכשתי הרדיסק חדש דנדש וייקר ! DEFRAG על מתכון שבועי או חודשי כן הורס את ההרדיסק או להפך רק מיטיב לו למשך השנים ?
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כרגיל אחרה שחזרתי מהבית אחים שלי עוד פעם דפקו משהו במחשב... התפריטים של הווינדוס לא מופיעים רק אם לוחצים עליהם הנה תמונות.. הארשונה זה שלוחצים קליק ימני על שולחן העבודה (אז אמורים להופיע התפריטים).. אבל מופיע רק חלון שקוף כזה.. ואז שאתה עובר עליהם עם העכבר הם מופיעים..(תמונה 2).. [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 859 צפיות
-
-
שלום. יש לי שני הארד דיסקים באחד התקנתי מערכת הפעלה WIN PRO ובשני היתה מערכת הפעלה WIN HOME. אני עשיתי FORMAT למחיצה עם ה WIN HOME ועדיין אני חושב שזה לא מחק את המערכת לגמרי. כי כשאני נכנס לתוך לוח בקרה-ביצועים ותחזוקה-כלי ניהול-ניהול מחשב-ניהול דיסקים. אני רואה שרשום לי איפה שהיה ה WIN HOME מערכת ואיפה שיש WIN PRO רשום איתחול ויש עוד איזה מחיצה שרשום בא פעיל. עכשיו השאלה שלי היא למה רשום מערכת איפה שאין מערכת הפעלה ואיפה שיש רשום איתחול??? גם בתוך ה BOOT.INI רשום לי: multi(0)disk(0)rdisk(1)partition(3)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Home Edition" /fastdetect מה אני יכול לעשות?. מישהו בבקשה!!!!!!!!!!!!
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אם התשובה חיובית אז איך ???
-
- 4 תגובות
- 740 צפיות
-
-
הפקודה הזאת שמבטלת את הthrotleting (לא סגור על איך רושמים את זה ) בגלל שאני מאמץ במשחק רק את אחת מהליבות והOS יכולה לחשוב שהמעבד מנצל רק 50% מכוח העיבוד שלו (רק ליבה אחת עובדת על המשחק) ולא יכול לנצל עוד ואז המערכת תחשוב שהמעבד בthrotleting והיא תאיט אותו בהתאם ועוד שאלה של נוב - איפה הקובץ של הBOOT.INI תודה לכולם
-
- 8 תגובות
- 774 צפיות
-
-
כאשר אני מנסה להתקין את המשחק או את הDIRECTX9C שיש על הדיסק אני מקבל שגיאה שלא מאפשרת לי להתקין: מישהו יכול לעזור לי? אגב יש לי windows xp sp2 [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 527 צפיות
-
-
היום התקנתי WINDOWS XP על המחשב, הכל היה טוב ויפה עד שהחלטתי להכניס דיסק של WINDOWS XP ולנסות לשדרג את ה WINDOWS (עד עכשיו אני לא מבין למה), ההתקנה התחילה לעבוד ביצעה אתחול למחשב והגיע למצב שיש מסך שחור ולמטה יש קו שמתמלא לפני שההתקנה עצמה מתחילה אז לפני שהקו מתמלא עד הסוף הוא נתקע ולא זז, חיכיתי כמה זמן שום דבר לא קרה אז עשיתי אתחול למחשב ומאותו רגע אחרי שהמחשב מזהה את כל הדיסקים קשיחים וכוננים מופיע לי חלון בחירה בין WINDOWS XP ל WINDOWS XP SETUP אם אני לא בוחר שום דבר אז הוא נכנס ל WINDOWS XP SETUP ושוב מסך שחור עם קו מתמלא למטה שנתקע לקראת הסוף. אז השאלה היא איך לבטל את המסך בחירה הזה ושהמחשב יכנס ישר ל WINDOWS XP ולא יעשה בעיות?
-
- 1 תגובה
- 761 צפיות
-
-
שלום, שאלה כניראה מאוד פשוטה. יש לי HD של 200 ג'יגה. על מחיצה C יש WIN XP והיא מחיצה של 10 ג'יגה (נשאר לי במחיצה הזאת 400K פנויים - כלומר - בעיה גדולה! ). על הHD יש רק עוד מחיצה אחת מוגדרת של 140 ג'יגה. כלומר, יש עוד 50 ג'יגה פנויים לגמרי... איך אני יכולה להגדיל את המחיצה של C. האם צריך להתקין את המחשב מחדש? או באמצעות אפשרות כולשהי בWIN פשוט להגדיל אותה? תודה
-
- 6 תגובות
- 798 צפיות
-
-
בנוסף הסתכלתי ב windows Task Manager שהתוכנית: SYSTEM IDLE PROCCESS משתמשת בכ- 85-95 אחוז מהCPU!! משהו שלא היה לי בעבר.. מה אני יכול לעשות? חוץ מלפרמט... :-\
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איך משנים את הצליל של קבלת אימייל OITLOOK EXPRES? לשנות את הברירת מחדל, איך? תודה מראש. .swg
-
- 1 תגובה
- 748 צפיות
-
-
שלום לכם יש לי תוכנת אנטי וירוס-AVG. לפני יומיים עלתה לי הודעה אבטחה של WIND שם נאמר שמאגר המידע של התוכנה לא מעודכן.הורדתי את העידכונים האחרונים אבל ההודעה נשארה. אז חשבתי אולי התוכנה ישנה או נגמר הרישיון שלה למרות שאני יודע שאין לה מגבלה כזאת.היא חינמית. בקיצור הורדתי את הגרסה של ה 30 יום ועדכנתי את המאגר ושוב ההודעה עדיין שם.מה שעוד מוזר זה שבתוכנה כתוב שהרמת עידכון של של המאגר מידע בן 62 יום,העידכון שהייה בתאריך הלא הגיוני של 24.3.06 והבדיקה האוטמטית שאני עושה כל יום נגד וירוסים נחשבת כתאריך 24.5.06 מה!!!!!!!!!!!! הרצתי תוכנת אנטי SPYWARE שנתנה תוצאה שהיה קובץ שעשה OVERRIDE בתוכנת AVG מחקתי את הקובץ עם התוכנה, הבעיה לא נפתרה ומאז אני גם לא רואה את הקובץ הזה שוב מה ל…
-
- 2 תגובות
- 597 צפיות
-
-
שלום! לאחרונה כאשר אני נכנס לדפי אינטרנט מאובטחים (סלקום, לימודים ועוד) מופיעה לי הודעת אבטחה שמתריעה בפני ש"דף האינטרנט מכיל פריטים מאובטחים ולא מאובטחים", ושואל אותי אם להציג את הפריטים הלא מאובטחים. האמת, כל הפריטים הלא מאובטחים גם ככה לא חשובים לי (פרסומות, ועוד כל מיני שטויות בצד הדף). בכל אופן, ניסיתי לבדוק את הגדרות הדפדפן ולנסות לאפשר תמיד צפיה בדפים כאלה ללא אישור מחדש כל פעם אבל לא מצאתי. יש למישהו פתרון בשבילי? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 655 צפיות
-
-
בזמן התקנת ווינדוס XP פרו, אני מקבל את השגיאה שהקובץ, D:\I386\asms The parameter is incorrect..... מה יכולה להיות הסיבה? זה דיסק שהשתמשתי בו מלא פעמים כדי להתקין את ווינדוס, יש רעיונות?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
הxp לא עולה ואני צריך משהו כמו rescue disc. מאיפה ניתן להשיג ? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-
-
כמו בכותרת... הגודל של ספריית ה-WINDOWS שלי הוא 2.8 GB וזה נראה לי הרבה... לא ?
-
- 7 תגובות
- 685 צפיות
-
-
היי. התקנתי את Windows XP Home בעבר, ביצעתי לו הפעלה, והכל פעל כשורה. אתמול שהדלקתי את המחשב, פתאום הווינדווס נותן לי הודעה בסגנון "נותרו 7 ימים להפעלת הווינדווס. האם ברצונך להפעיל עכשיו?" אז הנחתי שהוא פשוט רוצה שאני אקיש שוב את המספר הסידורי, אפעיל את הווינדווס, והוא יעזוב אותי, ולחצתי "כן". הווינדווס פתח את המסך של ההפעלה ופתאום הוא רושם לי "המוצר כבר מופעל. לחץ אישור להמשך" (אני יודע! אני הפעלתי אותו בעבר ). לוחצים אישור, השולחן עבודה עולה, והכל טוב. אם לוחצים "לא" השולחן עבודה עולה והכל טוב. ציפיתי שהווינדווס יעזוב אותי, אבל גם היום שהדלקתי את המחשב, משום מה קיבלתי את אותה ההודעה (רק שהיה כתוב שנותרו 6 ימים). מישהו יודע ממה הבעיה נובעת ואיך מתקנים אותה? אולי אפ…
-
- 7 תגובות
- 723 צפיות
-
-
אני מחפש את הגרסא הכי טובה לשימוש מבחינת מהירות יש לי מעבד 2000 ו 512 זיכרון איזו גרסא תעבוד לי הכי מהר?
-
- 3 תגובות
- 568 צפיות
-
-
שלום חבר'ה... ברשותי יש תוכנה שכאשר אני עובד באמצעותה על קבצים מסוימים (התוכנה ACID ו קבצי MP3) היא יוצרת קובץ SFK שמכיל אינפורמציה על הטראק שהיא פתחה. עכשיו את הקובץ הזה היא יוצרת בתיקייה של השיר וזה ממש מעצבן שיש שם עוד קבצים (בנוסף למאות שכבר יש שם)... עכשיו רציתי לדעת אם אני יכול לקבוע בWIN שהסיומת SFK הזו, תהיה מוגדרת כסיומת נסתרת, ואז אני לא אצטרך להתעסק עם הקבצים האלו סתם... תודה!!
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-