עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by tnme33,

בביוס כתוב לי שה DUAL CHANEL ENABLED אז אני מניח שהרכיב בסדר מבחינה חומרתית, אבל הווינדוס לא עובר את ה 1.31 GB אז אין לי מושג איך להתקין את העסק...

• 2 תגובות
    • 652 צפיות
  2. Started by berner,

חבריה שלום התקנתי WIN7 בHD אחרבמחשב שלי בכונן C היה לי מערכת XP בגלל שנכנס לי כנראה סוג של ווירוס פרמטתי את כונן C והתקנתי מחדש מערכת XP לצורך בררת המחדל התקנתי את תוכנת EAEY BCD אך לצערי אין לי אפשרות בחירה והמערכת שמופעלת באיתחול היא המערכת XP מבלי יכולת בחירה מה עושים ???? אודה לסיוע הדחוף כי יש לי המון חומר בכונן שיש בו מערכת WIN7 ברכה :s05:

• 2 תגובות
    • 979 צפיות
  3. Started by max74,

שלום לכולם איך אני מחזיר את הסרגל למטה מעל ההתחל .עשיתי שיחזור מערכת אני מאמין שיש פקודה כל שהיא .מצרף תמונה. תודה לעוזרים... [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 879 צפיות
  4. Started by STRENGTH,

אני לא ממש אוהב את הסאונד של ווינדוס 7 שהוא עולה ושהוא מתכבה. רציתי לדעת מאיפה אני יכול להוריד צלילים חדשים לווינדוס ככה שאני יוכל לשנות את הווינדוס לגמרי :jump:

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. שלום לכולם! לא מזמן שמתי לב שלמחשב יש בעיה לשחזר את המערכת ממצב שינה. כל פעם שאני עושה SLEEP ורוצה להפעיל את המחשב אחר כך, המחשב עושה ריסטרטים בלי סוף, והפתרון היחיד זה להוציא כבל מחשמל ולהכניס אותו חזרה. בPOWER SETTINGS בוינדוס זה נמצא על BALANCED )RECOMENDED(, בביוס יש לי את S3)STR(. מפרט המחשב מופיע בצד, הלוח REVISION 1.6. ביוס אחרון FE וינדוס 7 64 ביט. מישהו מכיר את הבעיה?

• 2 תגובות
    • 979 צפיות
  6. Started by fredi157,

לא ידעתי איפה לכתוב את זה כל פעם שאני מעביר קבצים לא משנה מאיפה המחשב שלי נתקע כשזה מעל משהו כמו 500 מגה וצריך לכבות ולהדליק מחדש את המחשב תודה מראש

• 2 תגובות
    • 940 צפיות
  7. Started by ראובן,

הרצתי חיפוש ולא מצאתי.... אולי למישהו יש מושג.....?? תודה מראש!~!

• 2 תגובות
    • 574 צפיות
  8. אוקיי אז ככה יש לי ויסטה חוקית ולשאלתי איך אני יכול בדרך הכי קלה לראות את המפרט הטכני שיש לי במחשב כולל המעבד והכרטיסים דבר שני אני אני יכול לשים רקע מונפש בשולחן העבודה והאם למשהו יש קישור להורדות רקעים מיוחד אלה מסנג'ר שלי זה : liran_20_@hotmail.co.il תודה מראש לכל מי שהגיב להודעה זאת

• 2 תגובות
    • 533 צפיות
  9. Started by Netanel16,

איך מוחקים network connections? הכוונה היא לא ל"חייגנים" עצמם, אלא ל - Local area connections וכו'

• 2 תגובות
    • 825 צפיות
  10. Started by baryariv,

לכל אלה שמשתמשים בווידוס xp יש לי שאלה אליכם: מאיפה השגתם את זה? איזה גרסה יש לכם?

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. Started by ski_farm,

לי במחשב ישנה מערכת הפעלה XP SP2 הורדתי מערכת הפעלה XP SP3 הפעלתי את אופציה של השידרוג אך באמצע ההתקנה הופיע לי הערה שחסר קובץ מסויים ולכן ההתקנה חייבת להסגר לאחר שניסיתי שוב לשדרג הופיע אותה הערה אז וויתרתי אבל מאז כל פעם שני מעלה את המחשב מחדש מופיע לי בדוס אפשרות לבחור בין שני מערכות הפעלה אחד שלי XP והשני XP SETUP באופן דיפולטי המחשב בוחר את המערכת ההפעלה XP SETUP ואז ניתקע (כי חסר קובץ) רק כאשר אני יושב ליד המחשב בזמן העלייה ואני בוחר במערכת ההפעלה XP המחשב עובד כרגיל איך אני מעיף את מערכת ההפעלה XP SETUP כך שבדוס יהיה רק מערכת הפעלה אחת והמחשב יעבוד כרגיל ? תודה רבה מראש ski farm

• 2 תגובות
    • 753 צפיות
  12. תודה לעונים

• 2 תגובות
    • 581 צפיות
  13. החלפתי לוח אם. עשיתי פורמט. התקנתי WIN XP PRO. יש לי הרד דיסק אחד שמחולק ל-3 (פעם זה היה C,D,E) + כונן תקליטורים (פעם היה F)+ צורב (פעם היה G) אהה וגם פלופי אבל מי סופר... המצב העכשווי הוא שהכוננים שהיו פעם D ו- E (פרטישינים של הכונן הקשיח) התחלפו עם 2 הכוננים האופטיים (ה-CD והצורב). ז"א, יש כונן קשיח C, אח"כ כונן תקליטורים D , צורב E, ואז 2 הפרטישנים של הקשיח F ו-G. אני רוצה להחזיר את המצב לקדמותו. איך עושים את זה? איפה משנים מה שצריך? ואגב, אני כמעט בטוח שזה לא קשור להגדרות הביוס ו/או ל"פריימרי-סקנדרי-מאסטר-סלייב". תודה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by liran_h,

שלום רב התקנתי מערכת הפעלה 2000 ועליה התקנתי office 97 כל התפריט בעברית השתנה לאנגלית או גיבריש. באותו זמן התקנתי במקביל גם outlook גירסה 6 .לאחר ההתקנות עשיתי אתחול וניסיתי את התוכנות וגם ב outlook העברית בכלל מופיעה כסימני שאלה. כמו כן תוכנת ה word נתקעה ולא זזה. מה ניתן לעשות כדי לפתור את הבעייה? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by shlomo1441,

שמתי דיסק און קיי 4 גיגה במחשב אני לא רואה שיפור בביצועים.. מה בידיוק זה אמור לשפר? משחקים ? טעינת וינדואוס? מישהו ניסה?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by Dimebag Darrell,

חבר שלי פירמט שכח להוסיף בהתקנה את החלק של העיברית אז כשהוא עושה את זה אחר כך זה מהעלה לו את ההודעה הזאת: והוא כן נמצא בתוך המשתמש של האדמיניסטרטור... אז מה בדיוק הבעיה? איך מוסיפים את העברית?

• 2 תגובות
    • 677 צפיות
  17. אני לא מפעיל את הIE ובכל זאת הוא מופיעה כפועל (ראה תמונה). בנוסף מופיע לי הודעת סקריפט מדי פעם הוא שואל אם להפסיק את פעולת הסקריפט בגלל שהמחשב יכול לקרוס משו כזה...(אני אצלם את ההודעה ברגע שהיא תופיע שוב). עכשיו אני מנסה לסגור את היישומים שמוסומנים באדום והם חוזרים. מה לעשות? ??? תודה לעוזרים [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 691 צפיות
  18. Started by ticls,

בכל פעם שאני מנסה לקנות את המערכת הפעלה דרך "מסייע השידרוג" אני מקבל בסוף תהליך את ההודעה הבאה: "לא הייתה לנו אפשרות לעבד את הזמנתך" אחרי חיפוש באינטרנט הבנתי שזה בעיה שקרתה להרבה אנשים, אבל פתרון חד משמעי לא מצאתי. כבר שבועיים שאני מנסה ללא הצלחה, והמבצע של ה- 15 דולר עומד להסתיים... מישהו נתקל בזה ויודע על דרך לפתור את זה? או עצה מועילה אחרת תודה.

• 2 תגובות
    • 944 צפיות
  19. ניסיתי גם שחזור מערכת אבל זה לא עזר... הוא מראה איזה הודעת שגיאה עם system32.exe ופותח את תקיית ה- system32 ובעקבות כך המחשב פועל לא יציב ותוכנות קורסות מה יכולהלהיות הבעיה? ??? האם אפשר להשיג את הקובץ הזה וע"י כך לתקן את זה? או שבכלל חייבים להתקין מחדש את הווינדוס מחדש? תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 812 צפיות
  20. Started by avivk,

שלום לאחר שננעלה לי ההודעה הקודמת נאמר לי ללחוץ על כפתור עריכה אך אין לי כפתור כזה, ולכאן אני פותח נושא חדש. יש לי חלונות 64 ביט עם 6 ג'יגה ובכל זאת אני רואה רק 3.5 עשיתי עידכון ביוס ובביוס הוא מזהה 6 אבל כותב שרק 3.5 אפשריים יש לכם פתרון בבקשה תודה בביוס לא מופיע memory remappi תודה יום טוב.

• 2 תגובות
    • 975 צפיות
  21. Started by the_lighting,

נסיתי הכל לא עוזר patition magic לא עובד בויסטה.

• 2 תגובות
    • 971 צפיות
  22. Started by meroosher,

רציתי לדעת איך אפשר לשנות את כל התיקיות כך שבכולן כל הפריטים יופיעו כמשבצות. כרגע כל פעם שאני פותח או נכנס לתיקיה בפעם הראשונה כל הפריטים מופיעם כרשימה. ניסיתי לחפש איך אפשר לשנות את ההגדרות לכל התיקיות אבל לא מצאתי. הדרך היחידה שעבדה לי הייתה בעזרת הלחצן הימני של העכבר, אבל בדרך הזאת ההגדרות משתנות רק לאותה התיקיה, ואני לא מתכנן לעבור על כל התיקיות במחשב... תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 605 צפיות
  23. Started by y_i_c,

הממ.. יש לי שאלה התקנתי מנדריק לינוקס על המחשב שלי (בנוסף לחלונות 98 שהיה מותקן כבר) בפרטישן אחר כמובן!!! ובכן עכשיו אני רוצה להעיף את הלינוקס לאלף עזאזלים !! וברגע שאני מוחק את הפרטישן שלו אז כשאני מאתחל את המחשב ,המחשב לא נותן לי לאתחל בממוד חלונות!!! הבוט מאסטר או מה שזה לא יהיה של הלינוקס מתחרפן ולא נותן לי להעלות כלום!!! אז שאלתי היא איך אני מסיר את לינוקס בלי להצטרך להתקין אותה מחדש (כדי שאוכל להעלות את חלונות) תודה מראש

• 2 תגובות
    • 2.3k צפיות
  24. Started by elad_orl,

היי אם אני מתקין את הויסטה הזאת על xp זה מוחק לי את הxp ? והאם זה שווה לעשות את זה או שעדיף לקנות ויסטה להתקנה מלאה?? תודה לעוזרין

• 2 תגובות
    • 656 צפיות
  25. אהלן יש לי Win7 ואני מחפש דרכים לשפר את הביצועים של המחשב, אם יש כאלה. בנוסף, אשמח לתוכנה שמנקה קבצי זבל ומוחקת מה שמיותר או מידע לגבי מיקומים שצריך לנקות. בתודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.