עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by lisly,

איך אני יכול לשחזר WINDOWS דרך דיסק ההתקנה (באפשרות REPAIR) ? (ה WINDOWS שלי טוען מגיע עד למסך כחול שמראה שגיאה שאי אפשר לקרוא ועושה RESTART

• 1 תגובה
    • 572 צפיות
  2. אני עושה חשבון משתמש נפרד למשחקים, הבעיה שלי היא שכשאני משתמש בmsconfig כדי להגיד אילו תוכנות יעלו ואילו לא בחשבון הזה הבחירה שלי משפיעה על החשבון השני ולהפך, מה שעוד יותר מתסכל הוא שלפני הפירמוט הצלחתי ליצור שתי חשבונות משתמשים עם הגדרות נפרדות לכל אחד בלי בעיה אני פשוט לא מצליח להבין מה קורה עכשיו. למישהו יש רעיונות? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 521 צפיות
  3. שלום לכולם ! התקנתי תוכנה שנקראת microsoft .net framework 1.1 ומאז בכל פעם שאני מדליק את המחשב אני נדרש לעשות log onת מישהו יודע איך מבטלים את ה-log on כך שהמחשב יעלה ישר ויגיע לווינדוס ללא לחיצה על ה-user תודה מראש

• 6 תגובות
    • 996 צפיות
  4. Started by shuky123,

רכשתי מחשב חדש והתקנתי אותו לבד, אני משאיר אותו פתוח ולא מכבה אותו מדי כמה ימים מערכת ההפעלה נופלת ואני מקבל את הודעת השגיאה הנל האם זו בעיית חומרה או תוכנה? איך ניתן לפתור אותה?

• 5 תגובות
    • 652 צפיות
  5. שלום, יש לי מחשב נייד, אני משאיר אותו עובד כל הזמן (e-mule). רציתי למחוק את כל ה power scheme,ולהשאיר רק אחד שאני אצור בעצמי. לאחר שמחקתי את כולם, לא ניתן להוסיף חדשים. עכשיו אין לי אפשרות להשאיר את המחשב עובד. המטרה שלי בסופו של דבר היא רק שהמחשב ימשיך להוריד ולא יכנס ל stand by או hibernate למישהו יש רעיון ? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 534 צפיות
  6. Started by yakir8,

שלום בזמן האחרון(אחרי שפרמטי את המחשב) הWIN נופל לי ממש הרבה נגיד היום הלכתי לראות טלויזה הWIN לא עשה כלום שום דבר וכשחזרתי אני ראיתי שהוא נפל והמחשב הוא מחשב חזק ודבר כה לא קראה לי בעבר!(מפרט בסוף) עכשיו נזכרתי שכשהתקניתי את הSP2 היתה לי בעיה שהוא לא הצליח להוריד לי אותו בפעם האחת יענו כול כמה זמן הוא ניתן את ההורדה והיתי צריך לחדש אותה מאפיו שהיא הפסיקה אבל ההתקנה היתה בסדר גמור יכול להיות שזו הסיבה? אם לא מה יכולה להיות הסיבה? אם אני יעשה repair זה יכול לפתור את הבעיה? המפרט: AMD 64 3000+ 1024 160G 6600GT אני חושב שזה מה שצריך בקשר למפרט אם אחסרתי משהוא תגידו אני ירשום

• 11 תגובות
    • 965 צפיות
  7. Started by the ultimate,

שלום לכולם. בטח כולכם מכירים את העדכון האחרון שיצא מבית מיקרוסופט, עם ה-GENIUNE החדש שמציק בהתחלה ובכיבוי. להבדיל מאנשים אחרים, שמתי לב במקרה שהעדכון ירד, אבל עוד לא הותקן, ככה שעוד אפשר למחוק אותו. השאלה איך אני מוחק עדכון, לפני שבעצם התקנתי אותו? היכן הקבצים נמצאים? תודה רבה מראש לעוזרים.

• 8 תגובות
    • 581 צפיות
  8. עריכה - הבעיה הקודמת הסתדרה בקשר לדיווח שגיאות .. אבל עכשיו יש לי בעיה אחרת ??? האקספלורר לא שומר לי סיסמאות, כל אתר שאני רשום בו אני צריך להתחבר מחדש בכל פעם שאני נכנס .. אפילו שאני מסמן בהתחברות שיזכור אותי ולא עושה מחיקה של קבצי Cookie וכד' .. למה זה ככה ?! ??? תודה רבה מראש, שבת שלום ..

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  9. צהריים טובים, רציתי לשאול את דעכתם לגביי עבודה עם שתי מערכות הפעלה במחשב P-D 64 ביט. אני כרגע עובד על 32 ביט במחיצת C, ואני מתכנן לעבור למע' 64 ביט האם כדאי לי ליצור עוד מחיצה נפרדת למע' 64 ביט או שניתן להתקין על אותה מחיצה בה נמצאת 32 ביט? אם לא, האם כדאי ליצור עוד מחיצה נפרדת ל 64 ביט? (יש לי 160 GB לא מפריע לי המקום..) בתודה מראש (!) וסופשבוע נעים, דור

• 2 תגובות
    • 641 צפיות
  10. תודה לעונים

• 2 תגובות
    • 556 צפיות
  11. תודה...

• 1 תגובה
    • 860 צפיות
  12. יש לי שלושה חשבונות דואל שהתקנתי באאוטלוק ואני מקבל את הדואל משלושת החשבונות. עד כאן הכל בסדר. השאלה שלי האם אני גם יכול לשלוח דואל משני החשבונות האחרים מהמחשב הזה? כדי לבאר: המחשב נמצא אצלי בבית ואני רוצה לשלוח דואל משני החשבונות שיש לי בעבודה ושאותם אני יכול לקרוא בבית, אני גם רוצה לשלוח דואל מהבית, כאילו נשלח מהעבודה. אשמח להסבר .

• 2 תגובות
    • 698 צפיות
  13. אני מחפש תוכנה שדרך המחשב שלי אני יוכל לראות מה קורה במחשב השני בבית, ואפילו להפעיל בו דברים. מישהו מכיר תוכנה כזאת ויודע להשתמש בה? אם אני לא טועה יש תוכנה בשם NETOP למישהו יש מושג בנושא?

• 1 תגובה
    • 692 צפיות
  14. Started by Dimer,

אחרי שהתקנתי דרייברים ותוכנת צפיה לכרטיס TV שיש לי החלונות לא עלה אז בחרתי במסך ה-BOOT ב-LOAD LAST KNOWN CONFIGURATION. החלונות עלה אבל בלי דרייבר לכרטיס מסך (שזו לא בעיה) ועוד כל מיני תקלות מוזרות בתוכנות. התקנתי את הדרייבר לכרטיס מסך, עשיתי RESTART , הכול עלה כמו שצריך ואז שמתי לב שמייד אחרי שהחלונות עולה השימוש ב-Commit Charge הוא ג'יגה שלם!!!! לפני זה השימוש היה איזה 300 מגה גג ישר אחרי ה-BOOT. אחרי שאני מפעיל תוכנות השימוש ב- Commit Charge מן הסתם ממשיך לעלות ואז אני מקבל הודעה שכמות הזיכרון הוירטואלי נמוכה אז חלונות יגדיל אותה וכו'.... ככה זה כל פעם כשאני מפעיל הרבה תוכנות. הן מתחילות להיתקע ולא להגיב. כל מיני תוכנות גם תופסות הההההמון מקום בזיכרון. FF תופס 50…

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by KrustyTheKlown,

לאחר התקנה חדשה של WIN2000 יש לי בעיה עם העברית אני יכול לרשום בעברית אבל בתוכנות מילים בעברית מופיעות כסימני שאלה מישהו יוע מה הבעיה?

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. אני יודע שזה שאלה די מפגרת של נובים. פשוט אף פעם לא נתקלתי בבעיה הזאת אז אני לא יודע איך לטפל בה. בקיצור התקנתי וינדוס לאבא שלי על המחשב וחסרים הדרייברים של הקול. אז אין לי קול ומשחקים לא עובדים. ואין לי את הדיסק שקיבלתי אם המחשב לא זוכר איפה הוא. קיצור אז מטבעי ניכנסתי לגוגל והתחלתי לחפש אוסף מקודדי אודיו טוב שאני יוכל להתקין אבל לא מצאתי. מישהו יכול להביא לי לינק בבקשה?

• 1 תגובה
    • 551 צפיות
  17. Started by psxr,

כשאני נכנס לסיפריה שיש בה קבצים עם סיומת avi הוינדוס פשוט נתקע. צירפתי את הודעת הטעות שאני מקבל. [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 534 צפיות
  18. טוב אז ההורים שלי החליטו לנעול לי ת'מחשב בגלל שאני יותר מדי משתמש בו בעעע. תהיתי אם ניתן לעבור את הסיסמה + למצוא מה היא הסיסמה שהנחתי שתימצא ברג'יסטרי תודה ממש ענקית למי שיוכל לעוזר לי :-\

• 1 תגובה
    • 899 צפיות
  19. Started by shlomom,

שלום, מה הדרך הכי יעילה/בטוחה ובכלל להעביר את הספריות My Documents ו Profiles מ כונן C ל כונן D

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. אני רוצה לשנות את הצבע של הטקסט של האיקונים על הדסקטופ. הרצתי חיפוש באתר ולא מצאתי אף דיון. אין עושים את זה? חחח סליחה על הבורות ^^ אני פשוט לא מתעסק בעיצוב הרבה...

• 2 תגובות
    • 579 צפיות
  21. Started by alonpartuk,

יש לי מחשב נייד והוא צריך לחזור לחול יום שני אני מקווה שנצליח לתקן את הבעיה עד אז אז ככה שמדליקים את המחשב הוינדואז עולה ,אבל רק התמונה של השולחן עבודה מיפיע בלי הסמלים, בלי השורת משימות ,ושאני מנסה להעלות את המנהל משימות שום דבר לא מגיב. ניסיתי להפעיל את המחשב בסייפ מוד(מצב בטוח) והכל עובד כמו שצריך המחשב נקי אין וירוסים או כל מיני קבצים מזיקים סוסים טרוייאנים וכ"ו תודה לכל העוזרים

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. איך לגרום ל-Address bar ב-IE לא להציג הסטוריה? פעם ידעתי איך לעשות את זה אבל עכשיו אני פשוט לא מצליח למצוא את זה. תודה

• 6 תגובות
    • 790 צפיות
  23. לא יודע איך זה קרה או יותר נכון מה עשו לי במחשב אבל אני מאוד ישמח להחזיר את זה כי בלתי אפשרי לסייר ככה בקבוצה במחשב אין לי לא לחזור אחורה לא למחוק וכו''... [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 2.4k צפיות
  24. היי , אז ככה בעקבות בעיית קירטועים שדוברה ונפטרה לפי הדיון הזה : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=172959.0 נוצרה בעיה חדשה . בעיקרון לאחר שסידרתי את עיניין הזכרון הוירטואלי התחלתי לשחק והמשחק זרם בצורה יוצאת דופן ממש חלק ופתאום מסך כחול וריסטרט אז הנה זה מה שהצלחתי לקרוא מהקובץ שנוצר : Unable to load image win32k.sys, Win32 error 2 *** WARNING: Unable to verify timestamp for win32k.sys *** ERROR: Module load completed but symbols could not be loaded for win32k.sys Probably caused by : win32k.sys ( win32k+8d6e ) ולמי שמבין ויכול לתת פרטים נוספים אני מוסיף את הקובץ ... ואודה לו מאוד דרך אגב איך אני מעלה קובץ לוג לבדיקת תוכנות שעובדות לא בידיעתי ? [attachmen…

• 1 תגובה
    • 764 צפיות
  25. שלום. אני מקווה שזהו הפורום הנכון. יש לי וורד XP. מסמך מסויים שאני מוריד מהאינטרנט תוקע את הוורד כך שרק ALT CTRL DLTE משחרר אותו. שמרתי את המסמך בגודל 15 עמודים בערך במחשב וניסיתי לפתוח משם - ניתן אמנם לראות את העמוד הראשון אבל מיד הכל נתקע. בשני מחשבים אחרים לא הייתה בעיה איתו. אשמח לעצה או הדרכה. תודה.

• 2 תגובות
    • 983 צפיות

דיונים חדשים בפורומים