עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by ea666,

שלום. יש לי את ה internet explorer and the firefox שתיהם עם הגרסה הכי חדשה. ויש לי בעיה שאני לא רואה את התמונות. לפעמים אני רואה ולפעמים לא... לדוגמא כשאני נכנס לאתר www.lionetwork.net אני רואה את כל התמונות והכל סבבה. אבל שאני נכנס לאתר כמו www.go.to/funpic אז יש שם טבלה ואני לא רואה את התמונות שבפנים

• 0 תגובות
    • 941 צפיות
  2. Started by can2,

פירמטתי את המחשב והכל טוב חוץ מדבר אחד! כשאני עושה מקש ימיני על שולחן העבודה ומנסה ללחוץ על מאפיינים זה לא מגיב פשוט לא פותח את התפריט. בבקשה תגידו לי מה לעשות תודה! ברשותי win xp pro וגם ניסיתי לפתוח את התפריט דרך לוח הבקרה.

• 7 תגובות
    • 710 צפיות
  3. ליד השעון הקטן בפינה, כשמתחברים לאינט' אמורים להיות שני מחשבים כאלה נכון? נכון. אז לא רואים אותם...מערכת הפעלה ווינדוס2000. מישהו יכול לעזור לי שכן יראו אותם? תודה!

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. יש לי ווינדואס 7 ואני שונא שזה מחליף בין חלונות עליונים וברקע בגלל שהזזתי את העכבר על אחד מהם. תוכלו לעזור לי? איך אני מבטל את האופציה הדבילית הזאת?

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. כאשר אני מוריד כבצים הוא לא שואל אם שמור או ליפתוח אנה לעזור לי

• 5 תגובות
    • 925 צפיות
  6. לא שומע אודיו שאני מחבר את ה HDMI מהלפטופ ל LCD ב windows 7,מה אני צריך להגדיר? קניתי עוד כבל כדי להיות בטוח שהבעיה היא לא בכבל וגם הוא לא עובד.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. אני מתקין מקודד רואים ולא שומעים אני מתקין אחד אחר רואים ולא שומעים אני מתקין אחד אחר שומעים רואים אבל האיכות של הקול מעפנה לא כמו שצריך תעזרו לי מה עושים איזה מקודד להתקין ??התקנתי של קאאזה של כולם לא עוזר כלום מאיפה הבעיה יוצאת ? אני רוצה רק כ ד"א להגיד זה הפורום הכי טוב באץ לא היה דבר אחד שלא הצלחתם לתקן לי אני מודה לכם אחם שלי !!!!!!

• 3 תגובות
    • 713 צפיות
  8. Started by veredaniel,

הסרתי את גירסה 11 וגם בגירסה 10 לא שמעו התקנה מחדש של גירסה 11 לא עזרה גם . שומעים בנגנים אחרים. על המחשב יש win xp pro.

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. יש לי ווינדוס XP PRO ואני רוצה להשתמש ב"משימות המתוזמנות" שלו אבל אני לא יכול כי לא שמתי סיסמא לחשבון שלי.... כשמגיע הזמן של המשימה להתחיל הוא אומר: THE TASK DID NOT RUN BECAUSE NO USER PASSWORD WAS ENTERD מה שבקיצור אומר שלא הכנסתי לו סיסמא כי אין לי סיסמא לחשבון ואם אני אכניס לו סתם משהו אז הוא אומר שהסיסמא לא נכונה.... מה עושים חברים?

• 2 תגובות
    • 864 צפיות
  10. Started by bennash,

שלום לא שמתי סיסמא למשתמש בחלונות 7 וכשאני מפעיל תוכניות כמנהל הוא מבקש סיסמא? דוגמא אחת מני רבות: אני הפעלתי תוכנה בשם IDM הוא פתאום מבקש סיסמא למשתמש, מה עושים במצב כזה?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  11. יש תוכנה שמאחזרת את הסיסמה של היוזרים בווינדוס דוגמה: יש עוד כמה

• 0 תגובות
    • 659 צפיות
  12. כשאני לא רוצה עדכונים WIN10 מעדכן לי כל יום. כשאני כן רוצה שהמערכת תתעדכן כדי שתהיה לי אפשרות לשייך CD KEY לחשבון LIVE שלי עם ה-Anniversary update, אני מוצא שהגרסה אצלי מלפני שנה 1511 (November 24, 2015). איך. איך זה קורה?!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  13. התקנתי אתמול מסך חדש שהזמנתי (שמרתי גם על המסך הישן- יש לי שני מסכים מחוברים למחשב). יש לי ווינדוס 10 ואני משתמש בכרטיס מסך און-בורד. מאז שהתקנתי את המסך העכבר שלי מתחיל לקפוא לי על המסך לכמה שניות וזז לאט יחסית. החלפתי בטריה ולא עזר, לעומת זאת כשבדקתי עם עכבר חוטי, העכבר זז בלי בעיות. חשבתי אולי זה בעיה של דרייבר אבל באתר של לוגיטק קראתי שהם משתמשים בדרייברים הגנריים של ווינדוס ושיש תמיכה ב10 (דגם k260) למישהו יש רעיונות? חשבתי על לקנות פשוט מקלדת ועכבר חדשים כי הם זולים, אבל אני לא רוצה לגלות שהבעיה חוזרת ושקניתי סתם..

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  14. הי, חילקתי לשתי מחיצות ואחת מהן לא מזוהה ע"י XP? עצות? תודה חבר'ה, אין עליכם !!

• 6 תגובות
    • 573 צפיות
  15. xmnt2001 program not found יש לי שני מחיצות על הדיסק הקשיח והגדלתי את מחיצה D שלי עם PARTION MAGIC וזה מה שמופיע לי לאחר אתחול.. מישהו יודע מה זה אומר הבעיה הזאת ? ? [attachment deleted by admin]

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by lilian,

לפני איחוד מחיצות היתה לי מחיצה שם שמרתי תוכנות לחוד. החלטתי לאחד בינה לבין מחיצת ה- OS. לאחר האיחוד תכנות רבות אבדו את הגישה שלהן והן עדיין מזוהות במחיצה הישנה (גיליתי זאת ע"י סריקה בתכנת REGISTRY). האם ישנה דרך למחוק לחלוטין את המחיצה שהיתה, או לבצע תיקוני גישה ?

• 3 תגובות
    • 792 צפיות
  17. המחשב שלי: Intel core 2 due 6300 לוח אם astrock g41 זיכרונות: 2 זיכרונות של 1 גיגה כל אחד. ספק כוח : 230 V אני אעדכן אחרך כך בנוגע לדגם שלו כרטיס מסך מובנה על הלוח אם דיסק קשח HITACHI 500 GB קיבלתי את המחשב שלי מתיקון מטכנאי,הוא מכיל את מערכת ההפעלה הישנה שלי על הדיסק קשיח הישן(SAMSUNG),ומערכת הפעלה החדשה שטכנאי התקין על הדיסק קשיח החדש(HITACHI) המחשב שקיבלתי לא עובד טוב הוא קורס בצורה המתוארת בכחול למטה(בפסקה הבאה) כל כמה דקות מרגע הפעלתו(5-15 דקות) לאחר שקיבלתי את המחשב ,ביצעתי גיבוי למערכת הפעלה החדשה בדיסק קשיח החדש מחשב באמצעות תוכנה NORTON GHOST,התוכנה עשתה כרגיל את תהליך כיבוי המחשב הפעלתו מחדש וכניסה דרך הדוס בשביל לגבות את המערכת לקובץ. ברגע שתוכנת הדוס(של הגוס…

• 1 תגובה
    • 895 צפיות
  18. לאחר הסרת הWINDOWS MASSENGER והתקנת MSN 5 במקומו, כשאני מנסה להפעיל את הסיוע מרחוק הוא רושם לי את הדבר הבא: "כדי להבטיח שהתכונות של סיוע מרחוק, שיתוף יישומים ולוח ציור יפעלו ב- MSN Messenger גירסה 5.0 ואילך, נא שדרג את Windows Messenger לגירסה 4.7 ואילך. כדי לגלות היכן ניתן למצוא את השדרוג, נא לחץ על תפריט עזרה לעיל, לחץ על הפקודה נושאי עזרה וערוך חיפוש באמצעות המילה "שדרוג"." האם יש דרך אחרת להפעיל את הסיוע מרחוק מהמחשב שלי למחשב למחשב רשת? אני פשוט מעוניין להשתמש בסיוע מרחוק במחשב הלקוח שלי ברשת ביתית של שני מחשבים אז איך אפשר לעשות זאת מבלי להתקין את ה4.7 חזרה?

• 3 תגובות
    • 783 צפיות
  19. אי אפשר לוותר על הפעולה הזאת? יש לציין שאני לא מחליף את הדיסק קשיח שעליו מותקן הווינדווס. לעזרתכם אודה

• 28 תגובות
    • 2.5k צפיות
  20. שלום לכולם!. אתמול התקנתי express VS2010. הוא התקין איתו .net framework 4, עידכון לוונדוס KB958655-v2, ו-SP1 ל-SQL SERVER 2008. לאחר ההתקנה, ניסיתי לגשת לתיקיות משותפות (Shared folders), אבל לא ניתן לגשת אליהן. הודאת השגיאה: \\XXXX\dnld is not accessible. You might not have permission to use this network resource. Contact the administrator of this server to find out if you have access permissions. הערה: אני רואה את התקיות, ואני יכול אפילו להשתמש במדפסת המשותפת במחשב זה. אולי צריך לעדכן משהוא אחר בווינדוס? תודה רבה! מיותר לציין שאין בדרך חומות-אש, ושה-Workgroup הוגדר, וכו (הכל פעל מצויין קודם לכן)

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  21. התקנתי מערכת הפעלה WIN 7 על דיסק חדש בעוד שאת מערכת ההפעלה הישנה XP השארתי על גבי דיסק ישן (שגם הוא מחובר למחשב). בעת העלאת המחשב , המחשב בוחר דווקא במערכת ההפעלה של ה XP במקום של ה WIN 7. הצלבתי בין הכבלים של הדיסקים (SATA) בלוח האם אבל גם זה לא עוזר :-\ . האפשרות היחידה שלי כרגע להעלות WIN 7 היא דרך אפשריות בחירת דיסק איתחול (F8) ושם בחירת הדיסק הנכון שעליו יושבת מערכת ההפעלה . מבקש את עזרת חברי הפורום בנושא . האם מחיקת תיקיית ההפעלה ב XP בדיסק הישן תפתור את הבעיה (השארתי את מערכת ההפעלה הישנה רק כגיבוי למשך זמן וכרגע באמת אין סיכוי שאחזור אליה חזרה). אשמח לכול עזרה בנושא, תודה מראש, דרור.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. קניתי windows 7 והתקנתי. עכשיו, כל פעם שאני מדליק את המחשב אני רואה מסך כמעט שחור (כמו שחור בהיר) ואין תצוגה חוץ מהעכבר.. מה יכולה להיות הבעיה ואיך ניתן לפתור אותה? תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 850 צפיות
  23. לאחר התקנה של WINDOWS 7 נעלמו כמה מחיצות , חשוב לציין שבXP אני רואה אותם. מה יכולה להיות הבעיה?

• 2 תגובות
    • 825 צפיות
  24. Started by buuhaa,

שלום. התקנתי בהצלחה את חבילת השפה בעברית לXP . אבל הכל עדיין באנגלית כמו מקודם. מאיפה אני מפעילה את השפה עכשיו ?

• 2 תגובות
    • 804 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.