עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by xbuka,

קודם כל שלום אנשים...אני חדש כאן . בעזרת התוכנה acdsee דיפדפתי בין התמונות שיש לי במחשב ועשיתי ככה שהתוכנה תראה לי את האיקון של התיקיה גדול ובתוך האיקון כמה תמונות מהתיקיה ככה שיהיה לי קל יותר לחפש ולהגיע לתמונות שאני רוצה. הבעיה זה שהתוכנה הציגה לי גם איקון של סל המיחזור באותו הכונן ובתוכו כמה תמונות....ניסיתי להיכנס לסל מיחזור וזה הראה לי שהוא ריק , כנראה שכבר מחקתי את התמונות האלה והם איך שהוא נשמרו בגיבוי של של החלונות , זאת לפחות התיאוריה שלי למה הוא מציג אותם....השאלה שלי היא אם יש דרך לשחזר את התמונות האלה...אם כן אז איך?

• 1 תגובה
    • 515 צפיות
  2. ב XP זה מופיע ב Network Connections -> Incoming Connections -> Properties -> Communicatuons cable between two computers (COM1). אני לא מצליח למצוא את האפשרות הזאת ב Windows 7, מישהו יודע איפה היא נמצאת? תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by sxs,

מה עושים? בדיסקט איתחול של win98 אין smartdrv וגם לא בדיסק התקנה של ה-WinXP!!! או שאולי אני לא כותב את זה נכון? מה שם הקובץ שאותו אני אמור להפעיל ויש לי Smartdrv?

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  4. Started by omerha,

היי , יש לי כונן שאני מחבר חיצונית ע"י חיבור USB זה HD רגיל בחיבור פשוט של IDE ל USB בקופסה. יש לי XP עם יוזר אחד בבית שהוא ADMIN , אבל אני רוצה להגביל גישה לכונן בלי הגדרת עוד יוזרים על המחשב האם יש דרך?

• 0 תגובות
    • 712 צפיות
  5. שלום, אני מחפש התקן אמין שלא יעשה לי באגים ויהיה ניתן להסרה בעת הצורך, שיהפוך את ה XP PRO שלי או לפחות רק את שולחן העבודה והתפריט שיראה כמו בויסטה. תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 721 צפיות
  6. Started by zeevkat,

אך להגיע ל DOS כאשר יש VISTA?.. אני מנסה למצוא דרך להיכנס לDOS ואני לא מצליח אני יודע שיש דיסקט אתחול שיש בו אפשרות להיכנס אבל כיום כמעט אין לאף אחד כונן דיסקטים אז אך אפשר להיכנס לDOS?.. ותודה

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. לא משנה איזה תקיה אני פותח זה פותח לי את הנגן WINAMP זה קרה :-\ אחרי שראיתי כאן משהו פתח הודעה על איך לשנות סקין לתיקיה ואני לא יודע מה עשיתי!! איך לסדר את זה? :'( :'(

• 7 תגובות
    • 778 צפיות
  8. מעבד 6000x2 athlon אם כן מאיפה אני מוריד חיפשתי שעה באתר של amd ולא מצאתי

• 4 תגובות
    • 2.8k צפיות
  9. Started by dududs,

שלום רב, לא מזמן כשהייתי לוחץ על קישור של rss מאתר כלשהו אז היה נפתח לי דף אינטרנט עם מס' שורות פקודה, ופשוט הייתי לוחץ על שורת הכתובת (העתק הדבק) ומעביר אותה לתוכנה rss שיש לי. היום,כשאני לוחץ על קישור של rss מאתר כלשהו זה נשמר לי כקובץ במחשב. למה זה ככה,ואיך אני יכול עכשיו להעביר אותו לתוכנה ? עריכה - אוקיי הצלחתי אני פשוט לוחץ על הקישור של הrss קליק ימני והעתק קיצור דרך. אבל בכל מקרה מישהו יודע איך אני מבטל כל פעם שאני לוחץ על rss את האפשרות שישמור אותו למחשב שלי ?

• 1 תגובה
    • 540 צפיות
  10. Started by cobmetal,

שלום ! רכשתי מחשב נייד של GIGABYTE מדגם 468 , ההתלבטות שלי היא , האם להתקין לו WINDOWS VISTA ULTIMATE או WINDOWS VISTA HOME PREMIUM ... המחשב מיועד להכל . תודה !

• 22 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by e-d-a,

כשאני מדליק את המערכת ב95 אחוז מהפעמים היא נתקעת ואני לא יכול לעשות כלום חוץ מהפעלה מחדש ושוב עד שזה עובד ואפשר לעבוד עם המחשב. ובמקרים אחרים הwin קופא סתם ככה ואי אפשר לעשות כלום חוץ מהפעלה מחדש. המחשב שלי זה מה שבחתימה וזה קורה גם בלי oc הווינדוס שלי xp pro sp2. כל עצה מועילה תעזור תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 637 צפיות
  12. Started by Barni,

כל פעם שאני רוצה לכתוב באיזה שדה באינטרנט ואני רוצה להעביר מאנגלית לעברית אני עושה את השיפט + אלט כרגיל הסמן מתהפך אך ברגע שאני לוחץ על אות כלשהיא הוא חוזר לשפה הקודמת אז אני צריך ללחוץ למטה על הסרגל שפות ולשנות זה מעצבן מה עושים עם זה?

• 2 תגובות
    • 731 צפיות
  13. Started by LooseCannon,

מה ניינים כולם? קניתי מחשב חדש וכשאני מכניס את הדיסק של XP (לא מקורי) באיתחול, הוא לא נותן לי אפשרות איתחול/התקנה. אין לי כונן 1.44 אז זה לא אופציה. למה הדיסק של הXP לא מאתחל לי את המחשב? האם יש אפשרות להוריד קבצי איתחול לצריבה על דיסק? ניסיתי את האופציה של דיסק איתחול בנרו אבל יש שם אפשרות רק לDOS BOOT. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 657 צפיות
  14. Started by Alexkmr,

יש לי בעיה מוזרה בווינדוס שאני פותח תיקייה או מנסה לעבור מתיקייה לתקייה\מתוכנה לתיקייה החלון שצריך להיפתח לא נפתח או שלא בפוקוס. מצרף תמונות להמחשה. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by xTz,

בטעות סימנתי את האופציה inherit permission מהתקיה למעלה וגם את האופציה השניה שהייתה שם, כמו מטומטם לחצתי כנראה על משהו שלא צריך וזה דפק את כל ההרשאות לתיקיה אפילו אדמיניסטרטור לא יכול להכנס לא לראות כלום! גם האופציה של take ownership לא עובדת.. מה אפשר לעשות? תודה!

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. צהרים טובים ברשותי נייד של ACER עליו מותכנת חלונות 7 , יש רק מחיצה אחת C אני רוצה להתקין עוד מערכת הפעלה חלונות XP , העלתי בוט מהדיסק ואחרי שזה התחיל את ההתקנה קיבלתי מסך כחול- מה הבעיה משהו חוסם את ההתקנה- אשמח לקבל עזרה בנושא . תודה

• 16 תגובות
    • 2.4k צפיות
  17. אני יודע לעבוד עם קובץ ה SIF... אבל איך אני מגדיר שהWINDOWS יתקין את עצמו עם השפה העיברית אוטומטית....?

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  18. Started by יהודה המתכנת,

באתר מיקרוסופט, מחיר מערכת הפעלה HOME הוא 700 ש"ח. למרבה ההפתעה, באתר ZAP מערכת ההפעלה נמכרת במחיר זול בהרבה. למה? האם זה חוקי? בכלל, הם מוכרים גם מערכת הפעלה OEM. לפי מה שקראתי, OEM זו מערכת הפעלה שנמכרת עם המחשב. איך אפשר לקנות בנפרד OEM? אודה לתשובותיכם.

19. Started by Athlon-WINGS,

:lol: :lol: :lol: http://www.albinoblacksheep.com/flash/windowsrg.html :lol: :lol:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. לכתבות: http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=424612&sid=127 http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3358312,00.html

• 105 תגובות
    • 11.4k צפיות
  21. שלום הבעיה- כאשר אני פותח את המחשב ומנסה להיכנס לתיקיית המחשב שלי מופיע לי סמן של פנס זז מצד לצד. אני מצליח להיכנס רק אחרי שאני פותח את האקספלורר ואז זה מצליח להיכנס. למה זה ככה? מה זה קשור לדפדפן ? ועוד בעיה גדולה זה כשאני עושה ריסט והסורק הארד דיסק האוטומטי של הווינדאוז מסיים את הסריקה שלו עולה הסורק של המקום הפנוי ואז פשוט הוא נתקע לי כשהוא מגיע לאיזה 7 אחוז.. נתקע לגמרי והמחשב חושב כמו סוס ואני חיכיתי המון זמן חשבתי אולי הוא צריך לחשוב וזה לא עזר. יש למישהו רעיון מה זה יכול להיות ? :[ מערכת ההפעלה שלי היא XP HOME

• 2 תגובות
    • 808 צפיות
  22. Started by NiTRo37,

שלום רב , זה כנראה ישמע לכם מצחיק , אבל אף פעם לא עשיתי איחוי לכונן הקשיח. כן...כל הזמן הזה ;D בכל מקרה , רציתי לשאול אותכם , מה היתרונות והחסרונות של איחוי הכונן , ואיך בדיוק מבצעים איחוי שיעבור טוב ללא בעיות? תודה רבה , ויום טוב

• 10 תגובות
    • 739 צפיות
  23. Started by שמנואל,

שלום. ברור לי שאין דוס ב-XP . אבל האם ניתן להתקין אותה באופן עצמאי ? האם יש תוכנת התקנה לקניה או הורדה ע"מ שבכל זאת ניתן יהיה להריץ DOS ? תודה.

• 5 תגובות
    • 969 צפיות
  24. Started by mMmSaK,

מישהו יודע איך מבטלים את הסיסמא לגמרי ומבטלים גם את מסך הפתיחה ב Windows 8.1?? זה סתם מעצבן

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  25. הדפדפן דורש adobe flash 64-bit אך חברת ADOBE לא תומכת מאיפה כן ניתן להשיג flash Adobe Flash Player is not supported for playback in a 64-bit browser

• 8 תגובות
    • 809 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.