עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. שלום אנשים... איך אני מחזיר את האייקון של החזרה לדסקטופ שהיה לי למטה? כי כל פעם שאני רוצה לחזור לדסקטופ אני צריך להוריד את החלונות אחד אחד וזה מציק תודה לעוזרים !

• 2 תגובות
    • 733 צפיות
  2. שלום, יש בWIN XP דבר שנקרא thumb view עכשיו הבעיה היא שאני מסדר תיקיות עפ תמונות מסוימות, אחרי יום יומיים בשלי שאני יגע בכלום הם משתנות לתמונות אחרות במאפיינים, ואחרי ריסט התיקייה מקבל תתמונה לא קשרוה בכלל למה ששמתי. לא מבון נכון, הנה תמנוות: ככה סידרתי במקורי: ככה זה נהיה אחרי כמה זמן בלי שאני יגע: ולבסוף זה נהיה בלאגן ותמונות לא קשורות בכלל סעמק. מישהו מכיר את התופעה הזאתי ? איך אפשר לסדר? לפי מה שהבנתי כשאני משנה לתיקיות אחרות זה מתנגש עם האלה שכבר סידרתי לפני. אז מה אפשר לעשות ?

• 5 תגובות
    • 655 צפיות
  3. Started by SuBeX,

מה עושה שינוי ה-REGISTRY הבא: REGEDIT4 [HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\Tcpip\Parameters] "TcpWindowSize"=dword:0000faf0 "GlobalMaxTcpWindowSize"=dword:0000faf0 ???

• 1 תגובה
    • 618 צפיות
  4. Started by nore0,

מאז שפרמטו לי את המחשב כל פעם שאני מדליק אותו עולה המסך שצריך ללחות על ה-USER איך מבטלים את זה וכל שעה בערך (נראה לי הארדיסק) נכבה או נדלק יש ת'רעש הזה כמו שמדליקים את המחשב מה זה יכול להיות מצב שינה וכל אלה ?

• 1 תגובה
    • 606 צפיות
  5. שלום לכולם אני נכנס לבדוק אימלים דרך האתר של GMAIL ומופיעה כול הזמן הודעה מוזרה ??? ראו תמונה!! [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 845 צפיות
  6. Started by Bh,

בניתי פקד Activex, ואני שם אותו על ה-Desktop בתור טפט. הבעיה היא, שבהרבה מצבים הפקד נטען מחדש, והגדרות ומצבים שהיו בפקד קודם לכן מתאפסים. הווינדוס בעצם מרענן את שולחן העבודה מדי פעם, וטוען תוך כדי גם את פקד ה-Activex מחדש. האם יש דרך כלשהי לבטל את האפשרות הזאת? שהווינדוס לא ירענן על דעת עצמו את שולחן העבודה? אני מקווה שההסבר מובן, תודה מראש...

• 1 תגובה
    • 550 צפיות
  7. שרואים בו כל פעולה שנעשתה.... אפשר בבקשה הסבר איזה קובץ זה ואיך אני רואה...?

• 0 תגובות
    • 729 צפיות
  8. Started by kinggil,

? T N X

• 12 תגובות
    • 875 צפיות
  9. Started by dino,

אהלן אנשימים, יש לי בעיה... קניתי הארד-דיסק חדש (WD 80GB SATA ... אם זה משנה...), חיברתי אותו ללוח אם, חברתי חשמל והדלקתי את המחשב... התחלתי את ההתקנה של ה-Windows XP דרך הדיסק, לחצתי F6 והתקנתי את הדריברים של ה-SATA מהדיסקט... כשיש את ההודעה שההתקנה מתחילה את Windows אני מקבל את מסך השגיאה המפורסם... ניסיתי להשתמש במקור אחר להתקין את Windows XP, החלפתי גם את הזכרון, הארד-דיסק כמו שאמרתי חדש..., גם הלוח אם יחסית חדש (לא יותר משלושה חודשים). אני אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי תודה רבה, מתן.

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  10. אני יודע שאפשר עם הפארטיישין לשנות אותיות של כוננים קשיחים אבל איך אני משנה את האות של הCD או הצורב? ושאלה שניה: למחשב שלי קוראים d (טימטום) עכשיו כל פעם שאני נגיד נכנס לTAKS MENEGAER או שואלים אותי איך קוראים לי הוא כותב d איך אני מסדר את זה (בלי פירמוט ) תודה :\

11. Started by AsD[eyal],

אני מכניס דיסק שיש בו שרים הדיסק עולה אני מכינס דיסק שיש בו תוכנה כלשהית לא עולה??? כנ"ל לדיסקים מקורים/צרובים???

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  12. Started by QQQ,

הנה לינק: http://img235.imageshack.us/img235/893/15xv2.jpg כתוב שם "...ביצעה הפנייה לזיכרון ב"0x003b0010" - נכון הקוד הזה? כל פעם שאני לוחץ "אישור" הקוד משתנה אם זה חשוב יש לי WIN XP SP 2 1024MB RAM DDR400 P4 2.8HT GF 6600GT

• 3 תגובות
    • 680 צפיות
  13. אהלן נעלם לי הסרגל עיצוב של אאוטלוק אקספרס בעת כתיבת הודעה חדשה(נעלם לגמרי !). הגדרתי HTML וגם סימנתי ב"תצוגה" את סרגל עיצוב ו...כלום. מסרב להופיע. זקוק לעזרתכם. תודה.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. הי, אני רוצה להתקין עוד עותק של xp, כדי שישמש אותי עם תוכנות עריכת מוסיקה שאני לא מעוניין שיותקנו על העותק הראשי שלי. יש לי כמה שאלות: 1. האם ניתן להתקין *חוקית* שני עותקים על אותו המחשב? 2. האם יש דרך להחזיק את שני העותקים באוויר בו זמנית? או לפחות לעבור ביניהם בצורה פשוטה? אני יודע שיש פתרונות VM, אבל אני לא מכיר את התחום מספיק טוב. תודה מוטי

• 1 תגובה
    • 680 צפיות
  15. קודם כול קראתי חוקים.אבל מה לעשות אני חייב לכתוב את ההודעה .... אני חייב לדעת מה אני עושה עם עדכנתי את הWINDOWS וכל פעם בעלייתו אני מקבל הודעה שהXP פג וזה.... הווינדווס מעצבן אותי ושולח יותר מדי הודעות.... תודה .

• 1 תגובה
    • 561 צפיות
  16. Started by Ourfaza,

בדיון הרשמי כתוב שלא מומלץ אבל הדיון כבר ישן ואולי דברים השתנו. האם מאז הדיון מספר תוכנות גדול קיבל התאמה ל64BIT? תודה

• 2 תגובות
    • 603 צפיות
  17. שבוע טוב. יש לי בעיה ממש מציקה שהשביתה לי את כל מערך שיתוף הקבצים שלי. כאשר פועלת תוכנת שיתוף, שיוצרת הרבה חיבורים להרבה מקורות - לדוגמא אימיול שלפעמים יש לו 1000 מקורות לקובץ, והביטורנט שיש לו גם באזור ה 800 מקורות לקובץ יחסית חדש, לאחר 20 דקות של פעולה, אולי פחות, המחשב פשוט קורס לי ומציג מסך כחול שמאשים את הקובץ TCPIP.SYS. כלומר, התוכנות האלה וכמות החיבורים שהן יוצרות, מעמיסות מאוד על המערכת או לחילופין על הקובץ המסוים הזה, ופשוט מפילות את כל המחשב! זה כבר ממש התחיל לעלות לי על העצבים, מאחר וניסיתי להחליף את הקובץ בקובץ מקורי מהדיסק של SP2, ביטלתי את ה OC, ניסיתי גרסאות שונות של כל תוכנה, וכלום! כל פעם אותה בעיה. הבעיה הזאת לא הייתה לי מאז שקניתי את המחשב, זאת בעיה של …

• 2 תגובות
    • 655 צפיות
  18. Started by @guitarsuite@,

לילה טוב לכולם! לא ידעתי איפה לרשום את הנושא הזה אז אני מקווה שזה המקום.... אז זאת הבעיה: במשך שלושה שבועות בערך המחשב שלי כבר לא ממש מתפקד כמו מחשב נורמלי .הוא איטי מאוד, ואתם מכירים כבר את כל סימני הוירוסים למינהם... בקיצור. התקנתי ווינדוס 58357897358970983 פעמים כולל פרמוט וכלום לא עזר הרצתי סריקות עם כל תוכנות האנטיווירום והאנטיספייוורים האפשריות וכלום לא עזר אז החלטתי לבצע פרמוט מלא (fdisk) לכל הכונן הקשיח ולבצע חלוקה של דיסקים מחדש הדבר פתר את בעיית האיטיות אבל עכשיו יש בעיה חדשה שכאשר אני רוצה להכנס לכל מיני אפשרויות באתרים מסויימים הוא רושם לי למטה "done" וכלום לא עלה בעצם זה קורה לי המון ובהמון אתרים ואי אפשר לבסתדר ככה... אז למי שיש רעיון או מכיר את הבעיה שיעזור…

• 2 תגובות
    • 572 צפיות
  19. סתם שאלות!! למי שיש וינדוס לא חוקי יכול להוריד SP2??? ומה עם סתם עדכונים קרטיים?? תודה!

• 4 תגובות
    • 542 צפיות
  20. שלום. בזמן האחרון יש לי בעיה של התחממות יתר של המעבד לזמן קבוע (כל הזמן חם). חיפשתי ומצאתי שהתהליך -"System Idle Process" כל הזמן פועל ומנצל אחוזים גדולים של המעבד....כתוצה מכך המעבד שלי עובד רוב הזמן על אחוזי ניצול של 50-80...ולפעמים יורד לכמה דקות ל-0. בבקשה אם מישהו מוכן להסביר לי מה זה התהליך הזה...ואיך אני גורם לו "לעבוד" פחות. תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 664 צפיות
  21. Started by omrij,

שלום כידוע, אפשר לבדוק כמה זמן המערכת עובדת ע"י שימוש בפקודה SYSTEMINFO בXP או ליתר דיוק ע"י systeminfo | find "Up Time" אבל משום מה אצלי הוא מראה N/A לא הצלחתי לגלות למה. למישהו יש מושג

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. אהלן חבר'ה... אני לא יודע למה אבל אני לא מצליח לשנות את הסיסמא ב"חשבונות משתמשים"... הוא רושם שלא ניתן לשנות את הסיסמא... גם אחרי 20 ניסיונות !! יש עוד דרך לשנות אותה ?! אפילו דרך הCMD...

• 1 תגובה
    • 629 צפיות
  23. Started by G!0®@,

תקשיבו אני צריך את העזרה שלכם בבקשה... היה לי ווינדוס אקס פי פרו ואז הוא התמלא קצת בתוכנות ועשה בעיות והתקנתי אותו מחדש בלי לפרמט (התקנתי אותו מאותו הדיסק) ועכשיו חלק מהתיקיות שיש לי בהארדיסק (דווקא עם הקבצים הכי חשובים) לא נפתחות! יעני הכול נמצא שמה וקיים אבל כשאני בא לפתוח את התיקיה הוא לא פותח לי אותה ורושם C:\........ is not accessible Access is denied תקשיבו יש שמה קבצים חשובים ואני חייב אותם אז תעזרו לי בבקשה... תודה למי שיעזור

• 1 תגובה
    • 711 צפיות
  24. כשאני לוחץ לחיצה ימנית על "המחשב שלי" (MY COMPUTER), הולך לטאב "מתקדם" (ADVANCED) ואז לוחץ על האפשרויות של "STARTUP AND RECOVERY", נפתח חלון חדש שבאזור התחתון שלו אפשר לשנות את גודל או רמת הפירות של הדאמפ. עכשיו שאלתי היא; האם שינוי הגודל ליותר גדול יעזור יותר אם "נופל עלי" מסך כחול? האם יהיה יותר קל לאתר את התקלה? מה יהיו ההשלחות, אם יהיו (חוץ מקובץ יותר גדול)? תודה מראש, תמיר

• 6 תגובות
    • 601 צפיות
  25. Started by sagi_10,

שלום הנה מספר בעיות שהופיעו לאחר פירמוט והתקנת וינדוס מחדש: 1)מופיעה לי הבועים הזאת: http://img129.imageshack.us/img129/9562/untitled7zg.jpg לפני שכל תוכנה מתחליה לפעול ברקע והיא גם חוסמת לי פקודת שאני כותב ב-cmd 2)האינטרנט אקספלורר קורס הרבה למשל: כשאני ניסיתי לסדר לעצמי clear type רק כשאני נכנס לדף שלו האינטרנט אקספלורר קורס 3)כל דבר שאני מנסה להתקין עושה לי בעיות בהתקנה ומראה שגיאה של install shild תודה רבה לעוזרים עריכה: בעיה חדשה... http://img224.imageshack.us/img224/734/hh8ml.jpg נראה לי אני אפרמט שוב ואראה מה יקרה אז...

• 2 תגובות
    • 667 צפיות

דיונים חדשים בפורומים