Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
חברה אני מנסה להדפיס כתב עברית מדוס, וכל מה שאני מקבל זה ג'יבריש, חיפשתי המון זמן תוכנה חינמית שתעזור לי והדבר היחיד שמצאתי אלה תוכנות בכסף שמשאירות לי הדפסה גדולה של:UNREGISTERD זה מאוד דחוף מישהו מכיר תוכנה שיודעת לעשות את זה? עריכה: אני מדפיס מחשבשבת סוג מדפסת MFC 7820N brother
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
לפני כמה זמן אחד ההארד-דיסקים שלי התחיל לעשות הרבה בעיות. פעם אחת הCHKDSK רץ לפני הBOOT עשה שם איזה סריקה מחק קובץ כלשהו ומאז הכונן הסתדר. אבל שוב יש לי את אותה בעיה, רק שהפעם WINDOWS לו מריץ את הבדיקה על הכונן בBOOT. אז אני בעצם צריך דרך "לאלץ" (המילה FORCE היא המילה הנכונה) ביצוע של הCHKDSK על הכונן G בBOOT. איך אני עושה את זה? דרך גוגל מצאתי את זה אבל זה לא עבד בכלל משום מה (Vista Ultimate x86 Eng) תודה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כלומר שלא יהיה סל מחזור על הדסקטופ תכלס לא כזה משנה לי שלא יהיה בכלל סל מחזור אבל לא חושב שקיימת כזאת אופציה
-
- 2 תגובות
- 573 צפיות
-
-
it`s not found on Control Panel -> Regional and Language Options -> Languages -> Details -> Add :-\ ty
-
- 5 תגובות
- 833 צפיות
-
-
אהלן. בזמן האחרון שמתי לב שיש לי נזילת זכרון עצבנית בויסטה באופן קבוע מבלי שקיימת תוכנה פועלת שתגרום לדבר. בכלים שהווינדוס עצמו מציע לי, אני לא רואה שום הצדקה לתפיסה הזאת של הזכרון (רוב הזמן קרוב ל700 מגה תפוסים!), הרצתי גם מן בדיקה כזאת של הויסטה לנזילות בזכרון ולא נמצאה בעיה. כמובן שבמצב כזה לשחק במשחקים זה בלתי אפשרי ועוד פעולות קידוד דומות. הנה כמה שוטים:
-
- 8 תגובות
- 992 צפיות
-
-
שמעתי שיש באג אם קובת שלוקח 100% מהמאבד רציתי לבדוק אם הבאג הזה גם פוגע בי אני פותח תתאסק מנג'ר והוא לא מראה לי את כל ה4 אופציות שיש למעלה ואני לא מצליח לשחרר את זה ולראת את המאבד וכל מה שיש שם זה משה שאני רואה איך אני מחזיר את זה למצבו הרגיל [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 723 צפיות
-
-
i've upgraded from win XP sp2 to windows vista beta 2, now i want to get my XP back, How can i do that without installing a new and fresh windows XP SP2????? Eli
-
- 0 תגובות
- 538 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב שהותקן עליו windows 8 release preview, כמובן שהוא שודרג מwindows 7, תוקפו של וינדוס זה פג ועכשיו אני מעוניין להפוך אותו למקורי, כמובן שרכשתי את גרסת השדרוג. האם יש אפשרות שהוא ישמור לי הגדרות? עשיתי ניסיון אחד על מערכת משוכפלת והקבצים נשמרו אבל התכונות וההגדרות לא. האם יש איזה שהיא דרך לעשות לו אקטיבציה בלבד? ואז הוא לא יעשה ריסט כל שעתיים?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי מחשב ועשיתי שהסידירום יעלה ראשון ושמתי את הדיסק של אקס פי מופיע לי המסך של ההתקנה... אבל לאחר שאני לוחץ על הקתנה מוןפיע לי המשפט הבא missing operting system ואי אפשר לעשות כלום...... בתדוה לעוזריםםםם
-
- 12 תגובות
- 956 צפיות
-
-
יש לי לפטופ שלפעמים מתחבר למסכים חיצוניים ולמקרן. וכאר הוא עושה את זה הוא לפעמים משנה רזולוציה. נניח שיש לי רקע שאני רוצה לשים. ויש לי אותו בכל רזולוציה אפשרית מ800X600 ועד FULL HD 16:9. האם אפשר לגרום לרקע המוצג להיות מותאם לרזולוציה? בעיקר כאשר יש הבדל בין מסך רחב למסך 3:4?
-
- 0 תגובות
- 880 צפיות
-
-
-
באתי להתקין WIN7 על המחשב (מפורמט מתוקתק והכול) והוא עושה לי כמו שצריך בהתחלה "LOADING FILES" וזה ואז עושה STARTING WINDOWS (כל זה בהתקנה) ואז הוא מראה לי את ההודעה הזאת: איך אני פותר את זה?יש בעיה בדיסק עצמו?אולי ב-BIOS? מחכה לתשובה, ניב.
-
- 4 תגובות
- 992 צפיות
-
-
כלי של ווינדוס או תוכנת צד שלישי כלשהם אפשריים לגישה למחיצות האלא?(באופן רגיל כמו גישה לNTFS)
-
- 6 תגובות
- 751 צפיות
-
-
פעם בכמה ימים אני מרגיש פתאום שהמחשב נהיה איטי מאוד! אני נכנס למנהל המשימות ורואה תהליך בשם CMD.EXE שתופס את כל הזיכרון! הנה התמונה: מה לעשות? איך אני מעיף את זה?
-
- 7 תגובות
- 704 צפיות
-
-
רכשתי הארד דיסק חיצוני של WD 320GB בגודל 3.5'. כאשר ניסיתי להעביר קובץ שגודלו כ 4GB זה לא התאפשר. מה עלי לעשות? תודה מראש,
-
- 7 תגובות
- 832 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש ברשותי SANSA M240 MP3 PLAYER והXP לא מזהה אותו ובכל פעם שאני מחבר אותו הוא כותב אירעה בעיה בהתקנת החומרה ומסרב לעדכן את החומרה ממנהל ההתקנים. לפי מיטב הבנתי צריך להוריד איזה קובץ שXP יזהה את הMP3 אז אם כן איך ומיאפה?? תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
כותרת מזאת גירסת הOEM ווינדוס 7 ?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
מה קורה אנשים תשמעו אתם חייבים לעזור אני צריך לדעת מאיפו Mשיגים windows XP Gmaer Edetion בבקשה תעזרו לי :-\
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפעממים מופיע לי הדבר הבא: http://www.siz.co.il/my.php?i=ymjztmmvnneh.jpg ואז האינטרנט מתנתק ואי אפשר להתחבר חייב לעשות ריסט
-
- 3 תגובות
- 615 צפיות
-
-
קורה לפעמים שאני פותח למשל את computer והמחשב מראה שהוא מחפש ומחפש .. האם מישהו נחשף לתופעה הזו ?
-
- 0 תגובות
- 666 צפיות
-
-
מתוך הנחה ואני מפרמט את המחשב,כיצד אני מתקין את הWINDOWS XP? [אני יודע איך להכניס דיסק ולהכנס להתקנה כמובן..] השאלה שלי נובעת מכך שפעם התקנתי לאחותי על מחשב חדש WIN XP,הבעיה היתה שפיספסתי את החלק לגבי השפה והעסק יצא קצת משובש...באיזה שלב,ואיפה אני בוחר את השפה הראשית של הWIN XP והשפה המשנית,והאם יש עוד דברים שצריך לשים לב אליהם במהלך ההתקנה? תודה.
-
- 3 תגובות
- 937 צפיות
-
-
שלום! יש לי בעיה בוויסטה 64BIT שאני לא יכול להתקין דברים, אני לא יודע איך להסביר את זה אז הנה שתי תמונות שיסבירו זה בכל דבר, כולל משחקים והכל אם אני מתקין דרך דיסק אז אין בעיה רק דרך דברים שהודרתי זה כאילו לא קורא את הקובץ התקנה מהשולחן עבודה תודה אריאל [attachment deleted by admin]
-
- 24 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
ת'אמת ששתי המערכות מהירות דיי באותה מידה, אבל משום ה32BIT כיאילו זז חלק יותר. ועוד דבר, בויסטה שסוגרים חלונות, הם כזה נשמים, מתנדפים, לא סתם נעלמים, ב32BIT זה כן קורה לי בצורה יפה, ב64BIT זה פשוט נסגר כמו שזה היה בXP. מישהו יודע למה זה ? זו בדיוק אותה מערכת רק לא לאותה ארכיטקטורה[או שכן...בקיצור אותה מערכת אחת של 64BIT אחת של 32BIT]. פשוט הגרסה של ה64 רצה טיפה לאט יותר. והמפרט שלי הוא: E7200 P35-DS3L HD4850 4GB RAM מפרט שבכיף אמור להטיס את 64 וזה מוזר כולם אמרו ש64 טססס להם אבל אצלי זה ההפך[שתיהן מהירות, אבל ה32BIT זזה יפה, חלק ומהר יותר בקצת]. אגב אין כמעט על שתי המערכות כלום.
-
- 6 תגובות
- 694 צפיות
-
-
שחכתי איך עושים זאת.... אני אודה מאוד למי שיזכיר לי איך עושים זאת.. לפי זכרוני זאת לא פעולה מסובכת...פשוט צריך לדעת!!! בתודה ניר
-
- 5 תגובות
- 748 צפיות
-