Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,238 דיונים בפורום זה
-
התקינו לחבר של ווינדוס XP, עכשיו התקנה לא פירמטו לו גם את כונן D,כך שהוא לא יכולה לאחסן מידע ב-120 ג'יגה של אותו כונן. אשר אני מנסה לפרמט את כונן D דרך הווינדוס הוא מציג לי שגיאה שרשום בה: "לא ניתן לבצע את הפעולה הנדרשת" שגיאה מוזרה מאוד,מה אני יכול לעשות כדי לפרמט את אותו כונן? רק כדי להזכיר שאין במחשב כונן Floopy כדי שאוכל לבצע -Fdisk בתודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לקוראים,במחשב השני שלי היה ויסטה היום התחלתי לפרמט אותו לXP התחיל פירמוט ואחרי שמסיים מפעיל את עצמו מההתחלה כדי להתקין את הוינדוס אבל הוינדוס(ההתקנה) לא עולה תמונה של מה שהוא רושם לי: http://www.zix.co.il/viewer.php?id=461298155.JPG
-
- 5 תגובות
- 757 צפיות
-
-
שלום. אני זקוק לעזרתכם (XP עברית ). היה לי טרויאני והסרתי אותו (אני לא יודע אם זה קשור בכלל ). לפני כן כל פתיחה של "אינטרנט אקספלורר " או "המחשב שלי" פשוט הורידה את היישום לסרגל הכלים בלי אפשרות לראות אותו על גבי שולחן העבודה. ממש יכולתי לראות שיש גלישה ל-MSN אבל אין דף אלא רק מלבן בסרגל הכלים (כמו ב"מזער"). עשיתי : SFC /SCANNOW ולאחריו חזר הדפדפן לתפקד אבל אין אפשרות לצפות ב"מחשב שלי" וגם לא ב "מיקומי הרשת שלי". זקוק מאוד לעצה טובה. תודה.
-
- 1 תגובה
- 956 צפיות
-
-
אני מתאר לעצמי שאני לא היחיד שחווה תקלה זו.. לא מצליח להוריד קובץ מהאינטרנט ולשמור אותו על המחשב, בכל אחד מהכוננים. חשוב לציין שיש רק חשבון אחד וגם הוא מנהל .. מה ניתן לעשות ? ?
-
- 3 תגובות
- 706 צפיות
-
-
שלום אנשים לפני מספר ימים פירמטתי לאחותי תמחשב אחרי שקנינו וינדוס. והורדתי ב windows update עדכון חומרה לכרטיס מסך שלה gefore 9500gt 1024mb PALIT אחרי התקנת עדכון זה אני לא יכול לשנות רזולוציה ואיכות הצבעים ירודה. גם אם אני מנסה להסיר התקנת הדרייברים ולהתקין מחדש את הישנים הבעיה חוזרת על עצמה. בבקשה מקווה לפתרון כי המחשב של אחותי משמש אותה ללימודים באוניברסיטה ואני לא מצליח לפתור תבעיה תודה רבה אסף
-
- 2 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
היי לכולם : יש לי שאלה כזו: אני רוצה לשנות את תמונת המסך אבל לאחר התקפת סוסטרויאני כאשר אני מנסה לשנות את תמונת המסך אני מצליחה. אני לוחצת במסך במקש הימני על מאפיני ושם לא מופיע לי ההגדרה של שולחן עבודה קיימים שם רק הסימניות לערכות נושא,מראה והגדרות אילך אני יכולה להוסיף את הכרטיסיה שולחן עובדה כדי לשנות את רקע המסך?(שולחן העבודה). בבקשה תעזרו. :
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
היום היתי צריך לעשות System Restore , אני בא להפעיל אותו וזה לא עושה כלום .... אני לא בין את זה כי אני השתמשתי בו לפני הפירמוט, והכל היה טוב , משהו יודע מה עושים? וינדוס מקורי.
-
- 0 תגובות
- 514 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד שעליו WINDOWS XP HOME EDITION , ועכשיו אני לא מצליח להתחבר רק לאתר של מיקרוסופט , אין לי מושג למה , אשמח לעזרה. דר"כ ניסיתי להיכנס דרך אקספלורר 8 , פייפוקס , קרום , ושום דבר וגם נסייתי להתחל מחדש את הגדרות של אקפלורר ושום דבר.
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בויסטה הוא נכנס לי.. אבל כשאני עובר לXP.. (מותקן לי 2 הווינדוסים במחשב) לכונן C וD הוא נכנס אבל לכונן E וF לא.. כשאני לוחץ על להיכנס אליהם הוא רושם לי שגיאה.. "אין אפשרות לאתר boot.exe ודא שהקלדת את השם הנכון ולאחרמכן נסה שוב.. כדי לחפש את הקובץ, לחצן על לחצן התחל ולאחרן מכן לחץ על חיפוש" מזה אומר? ואיך אפשר לפתור את הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 882 צפיות
-
-
שלום אנשים יקרים אשמח לעזרתכם. אני מנסה להתקין windows 7 בגירסת 64 ביט דרך דיסק און קי במחשב נייח חדש. בכל פעם שאני מגיע למסך ההתקנה אני מקבל שגיאה "לא נמצאו מנהלי התקנים חדשים. נא וודא כי מדיית ההתקנה כוללת את מנהלי ההתקנים הנכונים" מדובר בלוח אם asus h170 pro עידכנתי את הביוס ניסיתי כל מיני מדריכים ברשת ואני ממש אובד עצות ומיואש. יש לציין כי כי יש ברשותי מחשב נייד שבו ההתקנה עברה חלק בלי בעיות. אשמח לעזרתכם, תודה
-
- 23 תגובות
- 16.9k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, קניתי מחשב חדש, כשאני מנסה להתקין וינדוס, בזמן שהמחשב מעתיק קבצי התקנה של הוינדוס, הוא לא מצליח לעתיק כל מני קבצי התקנה כמו Luna.mst וכו'. ניסיתי דיסקים שונים של וינדוס וזכרונות RAM, עם כולם אותה בעיה.. מראש תודה רבה לעוזרים!!!
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ערכתי את BOOT וזה חוזר על עצמו ההיסטוריה: התקנתי מ-C ל-D את WINXP ומחקתי התקנתי מ-E ל-D את WINXP והשארתי (לצערי, כונן ה-SLAVE קיבל את האות C והמסטר קיבל D ו-E) הקובץ: [boot loader] timeout=3 default=multi(0)disk(0)rdisk(1)partition(1)\WINDOWS [operating systems] multi(0)disk(0)rdisk(1)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional" /noexecute=optin /fastdetect C:\="Previous Operating System on C:" מה לעשות?
-
- 0 תגובות
- 527 צפיות
-
-
הי יש לי בעיה! היה לי וירוס ומחקתי קובץ מסוים בתיקיית ווינדווז במחשב שלי ומאש כל דבר שאני מנסה לפתוח בשולחן העבודה קופצת לי הודעה שהוא לא מוצא את מה שאני רוצה לפתוח(לדוגמא אני רוצה לפתוח את דפדפן האינטרנט אז קופצת הודעה שהוא לא מוצא את דפדפן האינטרנט) הדרך היחידה לפתוח דברים היא ללחוץ על המקש הימיני בעבר ואז ללחוץ על "RUN AS.." ואז למחוק את ה"וי" שיש לי ליד הכיתוב: protect my camputer and data from unauthorized program activity ורק אז אני יכול לפתוח מה שאני רוצה.הבעיה שאני לא יכול להיכנס לכלום בנוסף:לא לשינוי הגדרות ולא ל"פרופרטיז" ב"מחשב שלי". האם אני צריך להעלות למחשב את הקובץ שמחקתי ואם כן אז מהו ואיך? או איך מחזירים את המחשב לכך שיפתח דברים שוב? בתודה מראש....
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברים כמה כמה חודשים קרה משהו למחשב שלי ופשוט כל דבר שנפתח בחלון זה אומר שאני צריך להוריד אותו כקובץ html הנה לדוגמאה- כשאני פותח לאנצר של איזהשהו משחק זה נותן לי ככה- אבל ברגיל זה צריך להיות ככה(מה שמסומן באדום זה מה שאומר שאני צריך להוריד)- אגב זה לא קשור למשחק הזה , זה ככה ברוב התוכנות לדוגמה הורדתי לפני כמה חודשים נגן וזה עשה לי את אותו דבר הנה תמונה-
-
- 0 תגובות
- 800 צפיות
-
-
שלום, אני עכשיו מנסה להפעיל את התפריט התחל בXP ופתאום הוא לא נפתח לי..(ניסיתי גם דרך הכפתור WIN של המקלדת..) אשמח לעזרה.
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
היום בזמן ששיחקתי במחשב הנייד שלי פתאום התחלתי לקבל הודעות מהאנטיוירוס שהוא לא מצליח לסרוק כל מיני קבצים כי הם מושחתים. עשיתי ריסטרט ואחרי הריסטרט פתאום כל קבצי ההפעלה וקיצורי הדרך הפכו לאייקונים של קבצים שלא מוגדר איזו תוכנה פותחת אותם. כשאני מנסה לפתוח אותם נפתחת תוכנה שנקראת mediainfo. מישהו יודע איך מסדרים את זה? אני נואש!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברה, הפעם יש לי בעיה באמת מוזרה במחשב... אני מקבל כבר לא מעט פעמים התראה על כך שכונן C מלא ונשארו מגה בייטים ספורים פנויים. עשיתי בדיקות, כולל הצגת תיקיות וקבצים מוסתרים, והמקסימום שמצאתי שהכונן מכיל הוא 16GB מתוך 40 שהקצאתי לו בזמן התקנת הווינדוס. מה יכולה להיות הבעיה? אציין שהמחשב בן כמה חודשים בלבד, ולא הותקנו בו תוכנות ומשחקים כבדים, בטח לא בכונן הזה. תודה מראש!
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לוח האם שיש לי הוא Asus P5VD2-mx Green 945 התקנתי מערכת הפעלה Windows 7 Ultimate 64-bit הבעיה היא שלא נשמע סאונד,לפני כמה חודשים התקנתי את אותה מערכת הפעלה ופתרתי את הבעיה, שכחתי את הפתרון ולכן אני שואל פה אם מישהו יודע על פתרון כלשהו לבעיה?
-
- 3 תגובות
- 877 צפיות
-
-
קיבלתי מחשב נייד (COMPAC EVO N620C) עם מערכת XP מותקנת עליו והוא לא שומר שום מידע לפעם הבאה לדוגמא: סיסמאות ב-IE כל פעם הוא שואל אותי מחדש אם אני רוצה שהוא ישמור לפעם הבאה ואני לוחץ כן אבל הוא לא שומר כנ"ל לססמא ב-OUTLOOK יש שם מקום לסמן V לשמירה והוא לא שומר וגם בשורת RUN הוא לא שומר את הפקודות אני מניח שזו איזשהי הגדרת אבטחה אבל אני לא מוצא אותה בשום מקום קצת עזרה בבקשה
-
- 4 תגובות
- 921 צפיות
-
-
לא בטוח שזה שייך לכאן.. בכל אופן קניתי חלקים חדשים למחשב [ מעבד לוח כרטיס מסך ] חיברתי הכל טוב ויפה אבל בחיבור ה USB הוא לא מזהה לי הוא מזהה ב BIOS ועד לבחית מערכת [ SAFE MOD או רגיל וכו'] ישר שהוא נכנס לעמוד הטעינה כל מה שמחובר בחיבורי ה USB מתכבים ב BIOS כל מה שקשור ל USB על ENABLED [לא בטוח ככה כותבים] נ.ב לא יודע אם זה קשור אבל ה HD מהמחשב הקודם ולא התקנתי דרייברים כי אני לא יכול.. [ בעעית USB] מה לעשות? אני מתחרפן.. תודה מראש..
-
- 3 תגובות
- 760 צפיות
-
-
תמונהההההה [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 3 תגובות
- 565 צפיות
-
-
לא עובד לי ה AERO יש לי ויסטה ultimate 64bit מה יכולה להיות הסיבה?
-
- 1 תגובה
- 713 צפיות
-
-
http://imageshack.us/photo/my-images/16/23070384.jpg/
-
- 3 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
-
מערכת ווינדוס לא עולה. בעת העלייה מודיע כי חסר דרייבר pci.sys ומבקש לבצע repair אך בעת הכנסת דיסק התקנה מקורי לא מצליח לעשות. שום דיסק לא עולה. מי שיודע מה עושים אז בבקשה שיעזור.... יכול להיות שזה בעית חומרה אז איזה בעיה זה יכול להיות אם זה באמת קשור לחומרה
-
- 1 תגובה
- 593 צפיות
-