Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם אני יודע וראיתי פה בחיפוש שלעוד אנשים היתה בעיה דומה לי יש משהו אחר אני הקדמתי את כול הקטע של הסריקה אנטיוירוס וספיורס הכול בדקתי ואין לי כלום ניסתי לבדוק אולי יש משהו שרץ לי בשורת משימות לא מצאתי משהו חשוד רק שש CSRSS.EXE זה עובד לי על 50 אחוז ויש עוד כמה תוכנות שממש מעמיסות לי לא יודע קחו אתם את הרשימה תגידו לי מה לא בסדר בזה אני כבר מאוד מתוסכל מזה אני אולי חושב בכיוון של הוינדוס של מתאים למעבד של ה AMD 64 BIT עם מערכת הפעלה של SP2XP לא יודע כבר מה לעשות???? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
1. כאשר אני "גורר" קבצים ממקום למקום או לסל המחזור יש לי באמצע מן תקיעה של הקבצים למשך איזה חצי דקה עד שזה משתחרר, בזמן הזה השולחן עבודה במן קיפאון כזה. 2. בהורדת קבצים , האקספלורר לא נותן לי להוריד יותר מ 2 קבצים בו זמנית. אני עושה למשל שמירת יעד בשם ל 4 קבצים אז זה מתחיל להוריד 2 קבצים ואז זה מסיים אחד והשלישי מתחיל ושהו מסיים את השני הרביעי מתחיל. מישהו יודע איך לסדר בעיות אלו ? תודה רבה וחג שמח!
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
-
אני צריך לעשות דיסק BOOTABLE שיהיו עליו 3 מערכות הפעלה: WIN XP SP2 WIN 2003 SERVER LINUX REDHAT להשיג את שלושתם זאת לא הבעיה אני צריך לעשות DVD שיהיה BOOTABLE ומתי שאני עושה BOOT מהדיסק יהיה לי תפריט לבחור איזה מערכת הפעלה אני רוצה להתקין אני פשוט לא יודע איך לעשות דבר כזה אין לי מושג מאיפה להתחיל מישהו יכול לעזור לי בבקשה? אני יודה לו מאוד תודה מראש טל
-
- 7 תגובות
- 834 צפיות
-
-
מדובר בקובץ WEBEXCL שנוצר כל פעם עם פתיחת INTERNET EXPLORER. הקובץ השני הוא DXVIA נקודה משהו שנוצר בתיקייה שנפתח בה קובץ וידאו כלשהו. מה זה? ;D
-
- 8 תגובות
- 822 צפיות
-
-
שלום לכולם, מקודם רשמתי באנגלית עקב בעיה בuser מסוים בXP אבל פתחתי עכשיו user חדש במחשב שלי ואני יכול לכתוב בעברית,אז אני עורך.(עם היוזר החדש בגדול המחשב עובד,רק אין את הקבצים הגדרות ותוכנות של היוזר הקודם,והאינטרנט זז קצת לאט מה עושים?) למי שלא הבין (ובצדק חח) את האנגלית הלא משהו שלי , הינה תיקצור בעברית : היה לי יוזר במחשב שרציתי לשנות לו את השם,שיניתי,אבל ראיתי שעדיין התקייה ההיא ב כונןC נשארה עם היוזר הקודם,וקוקי מתחילים גם עם שם היוזר הקודם,אז ניסיתי ידנית לסדר את זה ובטעות מחקתי משהו והיוזר הזה נהרס לגמרי. אין בו עברית,אי אפשר להפעיל בו שום תוכנה,האינטרנט בו לא סוחב,שום דבר לא עובד,אפילו הסל מחזור שלו לא עובד,פשוט נהרס טוטלית. אם אני לא טועה מחקתי מס' קבצים בתקיית ה…
-
- 2 תגובות
- 785 צפיות
-
-
מישהו יודע למה ההארדיסק שלי חסר מנוחה? כל הזמן מתבצע איזשהו access, ומעבר לזה שהוא די רועש אני מניח שזה לא מוסיף לו בריאות. רעיון למישהו? אגב - לא עושה רושם שיש process אחד ספציפי שמעסיק אותו במיוחד. תודה
-
- 7 תגובות
- 843 צפיות
-
-
יש לי ווינדוס XP בעברית (הדיסק שממנו התקנתי בא עם MUI בעברית). הבעיה היא שאני צריך להשתמש בתוכנה שצריכה ווינדוס באנגלית אחרת אי אפשר לעבוד איתה. האם ישנה דרך לחזור לאנגלית כאשר אני רוצה לעבוד עליה ? האם אפשר להתקין עותק נוסף של ווינדוס באנגלית על המחשב וכאשר אני רוצה לעבוד עם התוכנה אני פשוט אכנס אליו ? כל פתרון אחר יתקבל בשמחה! חג שמח!
-
- 1 תגובה
- 650 צפיות
-
-
שאלה- האם avg free edition גרסה 7 ומשהו... יעבוד בוינדוס של 64 ביט?
-
- 1 תגובה
- 636 צפיות
-
-
אחותי נגעה לי ממזמן במחשב, כשחזרתי נעלמה לי התיקייה של my documents ועוד אייקון משהו שקשור לרשת (לא איכפת לי ממנו) כוחו של הרגל אבל זה ממש מציק להיכנס דרך ה-start ולהגיע ל-my documemts. יש דרך להחזיר את זה שיהיה כמו שהיה פעם? ועוד משהו, יש לי תיקייה, שלא פתחתי אותה אפילו, חסרת שם, לא בכונן שה-windows מותקן בו, והיא מסרבת להימחק עם ההודעה הזאת: איך מוחקים את זה?
-
- 2 תגובות
- 863 צפיות
-
-
התקנתי עכשיו את הווינדוס מחדש (בלי פירמוט) וגיליתי שאחרי שהתקנתי את ה Java Virtual Machine אין לי עברית בכל מה שנוגע לזה רואים סימני שאלה או ג'יבריש איך אני מתקן את זה?
-
- 2 תגובות
- 758 צפיות
-
-
אני עושה מקש ימני על התיקייה->מאפיינים->מוריד את ה-V מ"לקריאה בלבד, לוחץ "Apply", רואה שהוא חושב קצת, לוחץ OK וסוגר את החלון. שתי שניות אחר כך אני נכנס שוב ורואה ששוב אותו V עקשן נמצא שם. מה אני עושה? הבעיה הזו משגעת אותי כבר, ועוד מעט נראה לי כי אנפץ את מחשבי האהוב על קיר/ראש לא אהוב במיוחד
-
- 13 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
מישהו פעם שמע על לפטופ שלא מזהה קוראי כרטיסים? בדקתי שני סוגים, והוא לא מזהה אותם באף אחד מהפורטים של ה USB2 הדבר נהיה עוד יותר מוזר - דרך hub של usb1.1 הם כן עובדים! בנוסף - הארדיסק חיצוני עובד נפלא באותם פורטים ממש. מדובר על Thinkpad R40 ושני קוראים לא דומים בעליל. ניסיתי דרייברים, למרות שזה mass storage device סטנדרטי, ניסיתי להסיר את הדרייבר של הפורט USB וכלום... במחשב אחר כמובן שזה עובד חלק.
-
- 4 תגובות
- 536 צפיות
-
-
שלום לכבוד החג אני רוצה לנקות את המחשב שלי מכל דבר שאני לא צריך ולהשאיר רק את הקבצים שאני צריך אם את יכולים לתת לי דרך לנקות או אולי למחוק דברים שאני לא צריך או אם יש תיקיות שמאכסנות קבצים סתם שאני יכול למחוק כל דבר שיעזור לי לנקות את המחשב יתקבל תודה
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אם מחקתי קבצים בטעות או עשיתי הסרה לאיזו תוכנית, האם הבחירה ב"שיחזור מערכת" של WINXP יחזיר לי את הקבצים הללו שמחקתי בטעות? אם לא - אז מה הקטע של השיחזור? מהו משחזר בדיוק?
-
- 4 תגובות
- 653 צפיות
-
-
אוקיי, המצב הוא כזה יש לי שני הארדיסקים מחוברים למחשב, לצורך העניין נכנה את המאסטר C והסלייב D על C יש מערכת הפעלה של XP ואני רוצה להתקין עוד מערכת הפעלה של XP על הדיסק השני. אני מודע לעובדה שמנהל האיתחול של XP יכול לתת תפריט בחירה בין כמה מערכות הפעלה אבל אני לא רוצה שזה יקרה, אני רוצה שמערכת ההפעלה החדשה שאני מתקין בD (נאמר שהיא XP) תתקין את מנהל האיתחול שלה על ההארדיסק עליה היא מותקנת, מה שיאפשר לי לקבוע איזה מערכת הפעלה תעלה דרך הביוס ולא דרך תפריט האתחול של ווינדוס. עשיתי את זה כבר פעם על ידי זה שניתקתי את המאסטר ואז ביצעתי התקנה, אבל אני מתאר לעצמי שיש דרך קצת יותר אלגנטית לעשות את זה. למישהו יש הצעות?
-
- 2 תגובות
- 631 צפיות
-
-
אני עובד עם הרבה דיסקים חיצוניים בעצם כולם חוץ ממערכת ההפעלה הבעיה היא בזמן חיבור דיסק כזה לוקח זמן ארוך מאד כי המערכת סורקת את הדיסק האם יש דרך כלשהי לבטל זאת דרך אגב על מערכת WIN2000 אין את השטות הזאת
-
- 3 תגובות
- 609 צפיות
-
-
יש לי 2 ג'יגה זיכרון. ואין לי מושג על מה לכוון את הזיכרון הוירטואלי בווינדוס יש איזה קטע שאני מפעיל למשל את אינטרנט אקספלורר ולוקח לו מלא זמן להעלות אותו ואני שומע שההארד דיסק טוען וטוען ואז אחרי פעם אחת שזה עולה ככה, הוא עולה בטיל גם אם אני פותח אותו 200 פעם. אז אני מניח שמשהו בזיכרון הויירטואלי לא מכוון טוב. על מה לשים את זה? יש לי כונן אחד של 160 ג'יגה שמחולק ל- C 40GB ו- D 120GB נראה לי הקטע הזה משגע אותו... אני עם windows 64bit אם זה משנה משהו
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי לאחרונה תופעה מאד מוזרה במחשב (XP SP2) ברוב המקרים שאני מוחק קובץ או משנה לקובץ את השום אחרי שניה נוצר מחדש הקובץ (עם השם הישן) בגודל של 0 byte (כלומר ריק) מה זה החארטה הזה באמאשלי?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מנסה להתקין את ווינדוס אקס פי ושאני נכנס להתקנה דרך הדיסק של ווינודס זה רושם לי : setup did not find any hard disk drivers installed in your comupter. make sure any hard disk drivers are powered on and properly connected to your computer, and that any disk-related hardware configuration is correct. this may involve running a manufacturer-supplied diagostic or setup program. והסדי רום שלי קצת דפוק אז אני משתמש בצורב כסידי רום זה משנה?
-
- 3 תגובות
- 505 צפיות
-
-
האם קיימת אפשרות כזאת? נעילה עם סיסמא דרך הויינדוס XP עצמו? (כלומר,בלי תוכנה ודברים כאלה)
-
- 2 תגובות
- 609 צפיות
-
-
יש לי ווינדוס XP PRO SP2 לפי מה שהבנתי בכול ווינדוס XP יש את התיקיית INETPUB בכונן C ולא צריך להתקין אותה, אבל אצלי אין. למה זה? האם אני צריך להתקין אותה מהדיסק? אם כן איך עושים את זה?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי AMD עם 64 BIT... אני יכול לשנות את הצבעים ל64 רק בווינדוס של 64 ביט? והאם תוכנות שצריכות 32 ביט יעבדו ב64?
-
- 25 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קניתם 64 ביט? זה מה שמצפה לכם גרוע מכך, אורן המתוסכל יתחיל להיתקל בהודעות שגיאה מוזרות בדבר מחסור חמו?ר בזיכרון. "איך זה ייתכן?" ישאל את עצמו, "הרי אני לא מריץ שום תוכנות חדשות". מה שאורן לא יודע (משום שמיקרוסופט לא טורחת לספר לו) הוא שה-XP החדשה בזבזנית מאד בכל הקשור לצריכת זיכרון. למעשה, כל תוכנה שצרכה 10 מגה זיכרון ב-XP הישנה, תצרוך כ-17 מגה בחדשה. הבדל של כ-70%. האבסורד הוא, שבכדי להגיע לביצועים של מערכת ההפעלה הישנה שלו, אורן יאלץ להגדיל את הזיכרון של המחשב שלו, וכל זאת רק בכדי להתחמק ממגבלת ה-4 ג'יגה של ה-32 ביט, שמעולם לא ממש הטרידה אותו, בעצם. מנענע:http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=183994&sid=127
-
- 4 תגובות
- 587 צפיות
-
-
אם בפירמוט עסקינן: ניסיתי לאחרונה לפרמט את המחשב שלי אני תמיד מפרמט אותו דבר התקליטור של הווינדוס- יש לי XP מקורי אבל המתכנת שתיקן לי בפעם האחרונה את המחשב התקין לי פרופשונל שלו מצרוב כנראה ועכשיו מיקרוספט עלו עליי ויש לי כל פעם את ההודעה הזאת "עותק הווינדוס שברשותך אנינו חוקי" וזה משגע אותי, אז רציתי לפרמט, פירמטתי את D דרך הדוס ואת c רציתי לפרמט כרגיל דרך הדיסק של הווינדוס, אבל הוא לא נתן לי להעלות את ההתקנה של הווינדוס בגלל שהוא אומר שהווינדוס שלי יותר ישן ממה שמותן, איך אפשר לפרמט עכשיו?
-
- 3 תגובות
- 599 צפיות
-