Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
בעיה 1: אני משתמש ב-WINDOWS XP SERVICE PACK 2... ולפני כמה ימים שמתי לב שה-LANGUAGE BAR נעלם לי... יש דרך להחזיר אותו? בעיה 2: יסגירת המחשב יש לי כזה סיים משימה של תהליך שנקראExplore.EXE וזה די מפריע... זאת אומרת אם אתה לא לוחץ END NOW המחשב לא ייסגר... יש למישהו פיתרון גם לזה? תודה לעוזרים מראש
-
- 7 תגובות
- 937 צפיות
-
-
לפני כמה ימים התקנתי SP1 לוינדוס אומי דיזן שלי שחקתי במשחק אתמול והתנתק האינטרנט (החות) שיצתי מהמשחק אני רואה שהסמל של ההאינטרנט מחובר לחצתי להתנתק לא התנתק אז הוצתי תמודם מהמקום והמחשב לא זז כאילו נישאר על תמונה ואיפשר לעשות עלום המחשב לא חושב אז עשיות כיבוי מהכפתור שהדלקתי אני רואה לא פועל שום תוכנה בצד חוץ מהעוצמה (הדבר הזה של הקול) נכנסתי לMsconfig.exe ואני לא יכול לסמן את התוכנות שאני רוצה (חומת אש אנטי וירוס וכו' פשות נעלמו מהרשימה(אני יכול לסמן את התוכנות שאני רוצה שיפעלו שאני מדליק תמחשב) אז מה אני עושה פה מה הבעיה???
-
- 1 תגובה
- 538 צפיות
-
-
אני משתמש בתוכנה autorun.exe כדי להעיף/לצפות בתכונות שעולות לי עם המחשב. למי שיש או מכיר יודע שמפעילים את התוכנה, קיים למעלה Windos logon, שזה התפריט של המשתמשים שנפתח ראשון איך שמפעילים את המחשב. אני חשבתי שאם אני יבטל את אותו אז אני יוכל להכנס בלי המסך פתיחה (המעצבן). למזלי הרע, לא קרה כך. מה שקרה נוצרה בעיה כפולה פי 2 מהבעיה הקודמת, כאשר אני מפעיל את הווינדוס אז ה autorun מבטל את הכניסה והווינדוס משאיר את הכניסה כך שלמעשה אם אני לוחץ על השם משתמש אני נכנס ויוצא תוך מספר מאיות. ובכן מי שמכיר את התוכנה יודע שהקובץ שנשמר הוא קובץ טקסט שנקרא AutoRun.txt ושם נמצאות הפקודות שמבטלות את התוכנות דרך ה CMD ---> msconfig. במילים אחרות אני צריך לפתוח את ה-DOS מבלי להכנס לוו…
-
- 3 תגובות
- 701 צפיות
-
-
קניתי לגיס שלי מחשב dual core והוא צריך לעבוד עם ווינדווס 98 בשביל תוכנה מסויימת... השאלה שלי האם יש תאימות מלאה עם המעבד?
-
- 6 תגובות
- 706 צפיות
-
-
שלום לכולם אני יודע שנמאס לכם לשמוע על מסכים כחולים אבל אשמח אם תוכלו לעזור. אז ככה המחשב שלי בן חצי שנה ומאז שקיבלתי אותו היו לי בעיות של מסך כחול שקפץ לי פתאום כל 3 שבועות אבל זה נגמר כי זה היה קשור לכרטיס מסך וטפלתי בזה. בחודש האחרון אני מקבל מסכים כחולים עם הודעות שגיאה משתנות תוכנות קורסות לי, זת'ומרת הודעות שגיאה שבגללה התוכנות היו צריכות להסגר או שפשוט הם נסגרו ככה סתם. גם במהלך השימוש במחשב מופיע מסך שחור לשניה ושוב חוזר למצב רגיל. קראתי שיכול להיות שזה קשור לזיכרון הוירטואלי ושלא נעשה איחוי וצריך להחליף אותו. ועוד מצב מוזר. אם המחשב נתקע במסך כחול ואני עושה ריסט אז המחשב לא עולה ונתקע שניה אחרי שאני לוחץ ריסט. אבל אם אני מנתק את החיבור של המודם למחשב הוא עולה …
-
- 3 תגובות
- 710 צפיות
-
-
בתמונה המצרופת שימו לב שכמות הזיכרון הפנוי והתפוס שווה, וביחד עוברת בהרבה את כמות הזיכרון הכוללת........לא מובן לי איך זה ייתכן- או שיש כאן טעות של ווינדוס, או שיש משהו שאני לא מבין פה. מה אתם אומרים? מדובר בamd 3000 עם ג'יגה זכרון, רק אתמול התקנתי אותו. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 517 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם הפיירוול. כשאני מנסה להעלות את הפיירוול הוא רושם לי שגיאה: "עקב בעיה לא ברורה ווינדוס אינו יכול להעלות את הפיירוול" הוא לא רושם לי עוד כלום!! אני צריך לנתק אותו כי הוא פוגע לי ברשת בבית... מאז שהוא הפסיק לעבוד הרשת אינה פועלת... יש תמונה שהוספתי.
-
- 1 תגובה
- 532 צפיות
-
-
אני צריך שילמדו אותי לסגור תקייה עם סיסמא ושרק אני ששם את הסיסמא נכנס אל התקייה , זה משהוא עם group דרך regedit בדוס . מישהוא יכול ללמד אותי צריך דחוף ... תודה רבה וחג שמח .
-
- 1 תגובה
- 667 צפיות
-
-
זה פשוט תקוע על אותו המספר גם אחרי ריסטארט
-
- 1 תגובה
- 579 צפיות
-
-
יש לי בעייה מאוד מעצבנת אתמול אחריי שעשיתי עדכונים לפיירפוקס קרה משהו מוזר ומעצבן השפה של הוידוס השתנתה לרוסית, או ג'יבריש זאת אומרת נגיד ההתחל לא השתנה אבל שאני מתקין תוכנות זה בג'יבריש ובאייסיקיו הכל סימני שאלה, וגם באקספלור שאני נכנס לאתר אז זה מוגדר בקידוד על עברית windows וזה עושה לי רוסית או משהו כזה, ואני צריך כל פעם לעשות קידוד לעברית iso visual או משהו כזה וגם הפיירפוקס לא נכנס לי אליו וניסיתי להתקין מחדש והכל ולא עוזר וגם מחקתי אותו. גם עשיתי כבר בדיקה עם האנטי וירוס ולא עוזר, זה נורא דחוף מישה יכול לעזור לי? תודה לעונים!!! שחכתי להזכיר שבהגדרות שפה אין שום דבר שמצדיק את זה
-
- 6 תגובות
- 660 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד וכשלא מחברים אותו לחשמל אז אחרי זמן מה הוא עובר למצב המתנה. איך אני חוזר מהמצב הזה? אני אנצל את ההודעה לדבר נוסף: יש לי את מקש ה- FN למישהו יש טבלה עם כל הצירופים והפעולות שלו?..או אם אתם זוכרים במקרה.. תודה!..ניר.
-
- 4 תגובות
- 701 צפיות
-
-
dumprep 0 -k זה נמצא תחת הלשונית "startup icon" מזה בכלל?!
-
- 2 תגובות
- 885 צפיות
-
-
אני עושה לו בוט מהHD, ומקבל הודעת שגיאה : קובץ חסר או פגום c:\windows\system32\config\system ניסיתי לעשות REPAIR דרך הדיסק של הWINDOWS אבל ללא הצלחה, הדיסק פשוט קופא מייד אחרי שאני בוחר איזה התקנה לתקן. אני מתכוון לגבות אותו ולפרמט, אבל זה קצת בעייתי בגלל שהוא לפטופ ואני צריך לרוץ לקנות מתאם ל2.5.... למישהו יש רעיון אחר? נ.ב- אני לא בטוח שזה הפורום המתאים, אבל נראה לי שכן
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום וחג שמח כל הזמן זה מסתדר ל לפי סדר לא כמו שאני רוצה. או שזה אוטומטי או שילד עושה זאת בטעות 1) האם ניתן לנעול את האייקונים על הדסקטופ? 2) האם ניתן לשמור/לגבות/לזכור אייקונים + מיקום? בתודה, יהודה
-
- 3 תגובות
- 760 צפיות
-
-
שלום אני כרגע כותב מהמחשב של אחותי הווינדוז שלי החליט היום שהוא לא עולה: אחרי שהוא עושה check disk, הוא נתקע אם אני מבטל את ה check disk, הוא נתקע אני מנסה להכנס ב safe mode, אחרי שיש רשימה של כל הקבצים שנטענים הוא נתקע יש לי XP PRO SP2 האם אםשר לפתור את זה ללא פירמוט? :\ תודה!
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
אני רוצה להתקין את ווינדוס מחדש ויש לי פחד אדיר מווירוסים ובעיות אבטחה איך אני יכול להוריד קובץ בניפרד הכולל בתוכו את כל העידכונים כך שאוכל להתקינו לפני חיבור לאינטרנט כמו כן יש לי את אותה הבעיה עם תוכנת הוירוסים KASPARSKY אין לי מושג איך אני מוריד קובץ עידכונים בניפרד
-
- 8 תגובות
- 629 צפיות
-
-
אני לא מוצא זה משום מה. תודה
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-
-
יש לי קובץ אחד ששוקל 4.5 GB ניסיתי להעביר אותו להארד דיסק שיש בו 5GB פנויים וקיבלתי הודעה שבכונן היעד אין די מקום פנוי! ניסיתי להעביר להארד דיסק אחר, עם 7.5GB פנויים וקיבלתי את אותה ההודעה. (איתחלתי את המחשב ולא עזר) למה?
-
- 6 תגובות
- 896 צפיות
-
-
אני צריך עזרה , אני לא מצליח להוריד שירים מהאתר http://muzx.net/ בגלל שהם מוגנים ע"י נגן FLASH מעצבן , הקטע שאפילו להעתיק את שם השיר אי אפשר . חבר שלי הצליח לעשות איך שהוא ש DAP יוריד לו את השיר אוטומטי בלי ניגון בנגן שלהם , אבל אני לא מצליח גם לא ב FF וגם לא ב IE . בשביל להיכנס לנגן תלחצו על אחת קטגוריות המוסיקה למעלה . תודה גדולה למי שיצליח להוריד משם שירים ויסביר לי איך.
-
- 3 תגובות
- 608 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה מעצבנת בשעון, שאני לא יכול לסדר כבר המון המון זמן... השעה מוצגת בשיטת 12 שעות במקום 24... כלומר השעה עכשיו 22:09 - אצלי זה מציג 10:09 PM... ועוד משהו... עם המעבר לשעון קיץ, השעון אצלי במחשב מציג שעה 1 לפני... אם אני משנה, אחרי הדלקה חדשה של המחשב השעון חוזר להראות שעה 1 לפני... תודה רבה!!!
-
- 2 תגובות
- 700 צפיות
-
-
כפי שהכותרת אומרת,אני צריך לכבות את הדיבאגר הזה,ואני לא יודע איפה להתחיל אפילו. עזרה בבקשה...
-
- 0 תגובות
- 813 צפיות
-
-
-
איך אפשר לגרום להודעה הזו פשוט לא להופיע כל פעם שאני מנתק את הכץרשת אלחוטי מהמחשב הנייד(ממש אין לי כח לשטויות של $M עם כל ה"הסרה בטוחה" והשטויות שלהם, הוצאתי וחיברתי את זה עשרות פעמים ולא קרה כלום למ"ה) אז איך עושים DISABLE לדבר [glow=red,2,300]הFACKING[/glow] מעצבן הזה ??? ???
-
- 2 תגובות
- 882 צפיות
-
-
שלום,יש לי בעיה, כשאני עושה ניקוי דיסק בהארד דיסק של המערכת דרך הכלי של המערכת ,אז במסך שהוא רושם פעולה זאת עשויה להמשך כמה דקות, אז זה נמשך ונמשך וחיקיתי גם 20 דקות וזה לא זז, ממש בהתחלה, מה עושים??? תודה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שבת שלום לכולם! אני זוכר שהיתה אפשרות כזאת לשנות את נפח הקובץ ואני מעוניין להוריד מגודלו אם מישהו יוכל להדריך אותי זה יהיה מצויין תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 484 צפיות
-