Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,238 דיונים בפורום זה
-
דבר מוזר ראשון הוא שבתיקיית הetc יש שני קבצי hosts. הראשון עם איקון של notepad (תוכנו: שורת ג'בריש) והשני האייקון הכללי (עם השורות של ה127.0.0.1). אני מנסה לשנות את הקובץ הכללי, אבל אם אני מנסה לשמור את הקובץ החדש (ע"י ctrl s) אני מקבל הודעה cannot create the .. hosts file. make sure that the path and file name are correct מה רוצה התולעת?
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
תראו... אני פותח קובץ New Text Document או של קובץ אחר בnew חוץ מ folder וכשאני משנה לו את השם ולוחץ enter הוא כותב "if you cange a file name extension, the file may become unsable. are tou sure you want to cange it? ואז כשאני לוחץ YES הוא הופך את הקובץ לבילתי-פעיל (סמל כזה של דף לבן ועליו חלון WINDOWS ובחלון קבצים, נו כמו הקבצים שאתה פותח וזה עושה לך רשימה של קבצי אפשרות פתיחה כי אין לזה תוכנה משלו.....) ואז זה לא פועל... מה לשעות? תודה מראש slim_shady
-
- 4 תגובות
- 659 צפיות
-
-
יצרתי בלפטופ משתמש אורח. משום מה אין השורה של בחירת שפה כתיבה. גם כשאני לוחץ ALT+SHIFT זה לא עוזר. אני מצלח לשנות שפה רק באופיס כי יש שם את האופציה בפני עצמה. אני משתמש בויסטה.
-
- 1 תגובה
- 770 צפיות
-
-
אני מנסה לבצע שיתוף ברשת של שני מחשבים עם XP. מצליח לבצע PING בין המחשבים ולראות ברשת את הכוננים של מחשב א' ממחשב ב' וגם הפוך. יש לי גישה ממחשב א, לכוננים של מחשב ב' אך אני לא מצליח לגשת לכוננים של מחשב א' ממחשב ב'. אני מקבל הודעה: שהכונן אינו נגיש כנראה עקב בעית הרשאות או סיבה אחרת. בשני המחשבים מותקן netbios. גם שאני סוגר את ה firewall אין שינוי. אודה לכם אם תוכלו לעזור עם רעיונות. תודה, קובי
-
- 6 תגובות
- 893 צפיות
-
-
היי, הקונפיגורציה: שניהם ב WORKGROUP, שמתי את ה win7 ב Work network. שניהם מקבלים אינטרנט דרך ראוטר. נכנסתי להגדרות רשת מתקדמות ב win7, ואמרתי לו שיאפשר חיבור בפחות מ 128 ביט, וגם חיבור בלי סיסמא. סגרתי את חומת האש בשני המחשבים. המצב הנוכחי: מחשב ה XP מצליח להתחבר ל win7 (הוא ביקש סיסמא, נתתי אותה וזה עבד.) מחשב ה 7 לא מצליח להתחבר ל XP וזה בעצם מה שאני רוצה לעשות (אליו מחוברת מדפסת שאני מעונין לשתף) אני מקבל מסך כניסה, אך לא משנה איזה יוזר/דומיין/סיסמא אני נותן, כלום לא מתחבר. הכנסתי את היוזר שלי גם למחשב עם ה winxp עם אותה סיסמא ולא עזר אשמח לעזרה. חן
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
על המחשב שלי יש XP ובדיסק נפרד התקנתי WIN7, זה עבד בהתחלה ואז... נתקלתי בבעיה של WINLOAD.EXE שאני בטוח שמוכרת לאנשים, הבעיה ששום תיקון שאני מנסה לא מצליח, ניסיתי לפרמט את הדיסק עליו התקנתי WIN7 ולמחוק את BOOT ו BOOTSECT מה XP, ולנסות התקנה מחדש, לא עוזר... ההתקנה עושה ריסט לפני העליה הסופית ואז יש הודעה שהקובץ חסר או פגום...
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המחשב שלי פשוט נכבה היום, ורק אחרי שניקיתי אותו הוא נדלק מחדש. הבעיה היא שעכשיו ווינדוס לא רוצה לעלות. ניסיתי להתקין אותו מחדש, אבל אחרי העברת הקבצים הוא פשוט נלדק מחדש וחוזר למסך התקנה או מציג את ההודעה הבאה: windows could not start because of computer disk hardware problem. could not read from the selected boot disk. check boot path and disk hardware. ואז אומר לי לבדוק מסמכים לגבי חומרת הדיסק או משהו. מוזר שהוא כותב את זה, כי בכל זאת הוא מצליח לקרוא את הדיסק ולהפעיל את מסך ההתקנה של ווינדוס. ההודעה הנ"ל מוצגת גם כאשר אני מוציא את הדיסק מהכוננים. דבר מוזר נוסף הוא שבמסך התקנה/תיקון של הווינדוס הוא מציג רק מחיצה אחת. יש לי עוד 2 מחיצות על דיסק אחר שהוא כותב שהוא רואה ש…
-
- 2 תגובות
- 740 צפיות
-
-
שלום לכולם אני משתמש במחשב שלי ב- winxp sp2 והגדרתי שני משתמשים: 1: מנהל ו- 2: poweruser. שאני נכנס כ- user אין לי אפשרות מחיקה קובץ בשום חלק במחשב כונן c ו- D. יש לציין שלכתוב וליצור קבצים חדשים אין לי בעיה, וזה למרות שלא הגדרתי שום איזור שלא נגישים לuser רגיל. כמובן שאני נכנס כמנהל אני יכול למחוק קבצים. איך אני מבטל את האיסור מחיקה.
-
- 4 תגובות
- 711 צפיות
-
-
פירמטתי את המחשב. התחלתי לעשות עידכונים והתקנות אך כשהתקנתי את המסנג'ר הוא לא פעל לי. חשבתי שזאת בעיה בגירסא שהורדתי ולכן מחקתי אותה והתקנתי ישנה יותר ( תכננתי לבצע עידכון לגירסא חדשה יותר בעזרת החלון שיעלה לי.) כשעלה החלון לעידכון גירסא ניסיתי להכנס דרכו לאתר שממנו מורידים את הגירסא החדשה ולהתקין אך היה רשום לי שהדף לא נמצא. כשאני שוב מנסה להתחבר דרך המסנג'ר החדש זה רושם לי שאני לא מחוברת לאינטרנט ( כשאני כן!). לא סיימתי לבצע עידכונים במחשב ומאותו רגע אני לא מצליחה להכנס לאתר של מיקרוסופט ולא מצליחה לעשות עידכונים. חשוב שאציין שהווינדוס שברשותי הוא מקורי. למה אני לא מצליחה לעשות את זה? מה בכל התהליך עשיתי לא נכון ואיך אני יכולה לתקן את זה?
-
- 0 תגובות
- 629 צפיות
-
-
שאני מסירה אותו בהוספה והסרה של תוכניות הוא דורש מכל מיני קבצים שצריך בשבילם דיסק... אבל איכשהוא עשיתי התעלם וזה "הסיר" ואז שהדלקתי את המחשב נעלם כל שולחן העבודה, והייתי צריכה לעשות שחזור מערכת במצב בטוח. יש למישהו רעיון איך להסיר את IE7?
-
- 1 תגובה
- 574 צפיות
-
-
אהלן, כבר מספר ימים מנסה להעתיק חומרים שנמצאים על מספר תקליטורי dvd לwindows 10 אך ללא הצלחה. troubleshoter מוצא שתי בעיות : 1)hevc codec not installed 2)cant play 4k videos הורדתי אפליקציה שנקראת hevc extensions אך עדיין המחשב לא מזהה או מגיב לדיסקים שאני מכניסה . מישהו יכול או יודע לאמר לי מה הבעיה ואיך ניתן לפתור אותה בבקשה?
-
- 0 תגובות
- 492 צפיות
-
-
היי. עקב בעיות החלפתי את ההארדיסק המשני D (יש לי עדיין את הראשי C ). על החדש היתה מערכת הפעלה ומחקתי אותה ממנו ידנית (כולל קבצים נסתרים). הכל עובד תקין אבל כשאני מנסה לפרמט את המחיצה הזו דרך "המחשב שלי" אני מקבלת הודעה שאי אפשר. למה ? הרי ה XP שלי בכלל ב C והמחיצה הנפרדת הזו ריקה . אשמח לעצה. תודה.
-
- 1 תגובה
- 847 צפיות
-
-
היי למרות שאני רשום ל-insider builds ומוגדר שפעיל עדיין אינני קבלתי את העדכון המובטח. כתוב לי Windows 10 Pro במקום Insider Preview ואינני מצליח למשוך את העדכון הזה. יש דרך למשוך אותו?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום יש לי windows 10 pro ובשבוע האחרון בדקתי כל יום אם יש עדכון,ולא קיבלתי עוד את העדכון הגדול שמיקרוסופט הוציאה. איך זה הגיוני? אודה לעצות.
-
- 4 תגובות
- 863 צפיות
-
-
אני מקבל מידי פעם עדכונים אבל שום דבר לא עדכן לי עדיין את הגרסה של הווינדוס.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
-
עומד אצלי וינדוס אקס פי וכשהמחשב עובד הרבה זמן יותר משעה שעתיים הוא לא מתכבה. כשאני עושה כיבוי מחשב הוינדוס רושם SAVING FILES (משהו כזה) ונתקע וניסיתי כבר גרסאות שונות של וינדוס ואותה בעיה בכולם. למישהו יש מושג מה הבעיה?????????
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-
-
שלום יש לי מודם ale 130 של adsl וכןג פעם שאני גולש או מוריד משהו אחר כך מנסה לכבות את המחשב הוא לא מתכבה הוא כותב לי "שומר הגדרות" ונתקע לא זז הוא לא מתכבה תעזרו לי בבקשה תודה!!!! (יש לי הינדוס xp)
-
- 2 תגובות
- 887 צפיות
-
-
יש לי הארד דיסק 80 גיגה שמחולק לD: -45 גיגה וC: -30 גיגה. כאשר אני מנסה למחוק מכונן D: קבצים לא מתפנה מקום לפי הווינדוס אך שאני מסמן את התוכן ונכנס למאפיינים אז הווינדוס מראה לי את הנפח האמיתי שהוא כ 4 גיגה פחות ממה שהווינדוס דרך "המחשב שלי" מראה. מישהוא שמע על זה פעם והאם יש לכם פתרון תודה.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום , יש לי דיסק מקוי של windows xp sp1 ברגע שאני מנסה להתקין אותו דרך BOOT מ CDROM עולה המסך הכחול של זהוי חומרה ...... לאחר זהוי החומרה הוא רושם המסך כחול למטה - starting windows install משהו כזה ונתקע מה יכולה להיות הבעיה (בנוסף כאשר אני מנסה להתקין מה windows עצמו הוא רשום שמיכוון שקיימת גירסא מעוכנת של windows אין באפשרותו להמשיך בהתקנה ) איך ניתן להתגבר על הבעיה ולהתקין את ה windows רגיל מboot כולל פירמוט (הערה: הדיסק תקין ב 110% ) תודה
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכם. בזמן שהתכנתי את ווינדוס 8 על כונן SSD לא נוצרה לי מחיצה נוספת של 350MB . האם זה בסדר או שחייבת להיות מחיצה נוספת של המערכת? הדיסק שניסיתי להתקין עליו ווינדוס 8 הוא SSD OCZ AGILITY 3.
-
- 5 תגובות
- 939 צפיות
-
-
שלום לכולם בעבר היה לי ווינדווס 7 עם 32 סיביות והבנתי שהמחשב שלי יכול להפעיל מערכת הפעלה עם 64 סיביות בנוסף הייתה את אותה בעיה שאחרי התקנה -לא נותן להפעיל את מערכת ההפעלה ללא דיסק ההתקנה- ניסיתי להיכנס לsafe mode ושם הוא מעלה לי את דיסק התקנה *ללא הדיסק אני מקבל את הבעיה הזאת: ניסיתי לעשות ריפר כבר מספר פעמים אבל לא עובד... בביוס מוגדר אצלי שיעבוד הפירסט הCD-ROM והסקאנדרי יעבוד ההארדיסק *ניסיתי להחליף בניהם וזה נתן לי את אותה הודעה שגיאה *משהו נוסף שחשוב לציין כשפירמטתי את C פירמטתי גם את הכונן משנה הקטן שהוא יוצר אוטמטי... הפעם הוא לא יצר קובץ כזה ונשאר לי פשוט 101 מגה שלא מנוצלים שאין עליהם כלום זה נראה כך: בהתקנה הוא מראה לי שכאילו יש איזה כונן BOOT בשם…
-
- 9 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש לי מחשב (פנטיום קלאסי) עם חלונות 98 . שעובד נורא לאט. חשבתי שהבעיה היא וירוס ולכן ניסיתי להתקין את נורטון אנטי וירוס 2002 . המחשב מוציא לי הודעה " מנהל המערכת לא מרשה להתקין תוכנה זו" (משהו כזה..).ניסיתי גם ב safe mode וזה לא הולך (שוב אותה הודעה). מי זה בכלל "מנהל המערכת"? מה אפשר לעשות?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היתקנתי מערכת הפעלה מחדש אישרתי אתמפתח המוצר במיקרוסופט ניכנסתי לאתר של וינדוס לעידכונים והוא נותן לי את ההודעה הבאה...מישהו יודע אוליי למה זה? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 622 צפיות
-