עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by dirk,

היי חברה מקווה שזה הפורום הנכון אבל אני ממש תקוע עם בעיה מעצבנת! בכול פעם שאני מעלה את המחשב עולה לי חלון של WINDOWS\SYSTEM\CMD.EXE ואז זה רושם שיש ERORR כול שהוא ואני סוגר את החלון ואז הכול בסדר\ זה ממש מעצבן ואני לא מצליח לסדר את זה! מישהו יכול לעזור לי עם הבעיה? תודה

2. רציתי לדעת האם אני יכול לדעת על כל קובץ שנמצא אצלי במערכת מתי היה השימוש/ הצפייה האחרונה בו? כמו כן האם אפשר למצוא פקודה כמו properties על קובץ? תודה

• 3 תגובות
    • 589 צפיות
  3. אוקי אז ככה, קודם כל חג שמח לכל בית עם ישראל לא מזמן הייתי באילת השארתי תמחשב עובד הכל טוב אני חוזר אני רואה חושך בעיניים, הפיירואל שלי נגמר לו התאריך והוא לא עובד ואחי פה גלש באתרים ששתלו לי ים חרא על המחשב, אני הרצתי תוכנות ניקיון כמו SPYBOT AD-AWARE וכל השאר אבל עדיין יש לי 2בעיות מעצבנות בטירוף: בשולחן עבודה שלוחצים מאפניינים ברקע ואז מתקדם יש אפשרויות, אז איכשהו נעלם לי משמה ה"DESKTOP" וזה לא כ"כ הפריע לי עד שגיליתי שאני לא יכול לשנות רקע ידני, יענו להכנס לתמונה ואז עליה ללחוץ ימני ולקבוע אותה כרקע - לא עובד. עכשיו הבעיה השניה שהיא עוד יותר מעצבנת למה עם רקע אפשר להסתדר, זה שהתיקיות שלי במחשב לא בסדר, זה התחיל בזה שנכנסים לMY COMPUTIER ואז יש את הפרטים של המחשב…

• 3 תגובות
    • 746 צפיות
  4. Started by WaRez.,

אוקיי לאח שלי המחשב יש מספר בעיות... זה התחיל כהמחשב קרס והיה צריך פירמוט. ניסיתי להתקין את Windows XP pro במחשב, אבל המחשב לא הצליח לזהות דיסק... התקנתי את Windows Home Edition ואז הופיעה הודעה - יש לך 30 יום להפעלת Windows. ניסיתי להתקין על Home Edition את Windows XP אבל מכיוון שהם לא באותה שפה, זה לא מצליח. עכשיו אני עדיין תקוע עם ה30 יום. יש לי Office XP 2002 וניסיתי להתקין. אבל גם יש מספר בעיות... משו עם IIS או ISS לא ממש זוכר. הוא לא מצליח להתקין.. למישהו יש רעיונות ?

• 4 תגובות
    • 600 צפיות
  5. Started by assaf990,

בעת הפעלת המחשב אני מריץ את התוכנות האלה: NOD32 EMULE אינטרנט פיירול של SP2 ואז זה לוקח לי בערך 190MB (מנהל ההתקנים>ביצועים>שימוש ב-PF) ושימוש ב-CPU זה אחוזים בודדים לאחר יום יומיים שהמחשב עובד, ואני מריץ בו תוכנות ומחשקים, אני יוצא מהכל, חוזר לשולחן העבודה עם אותם תוכנות הנ"ל אז השימוש ב-CPU נותר נמוך אך הביצועים עולים לי ל-250MB למה? (יש לי 256MB DDR 200MHZ)

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by Builds,

היי. אני מנסה לשים קובץ מסוים בכונן C. ניסיתי לשים אותו ישר מתוך קובץ RAR לחלץ אותו לשם וגם ניסיתי להעתיק אותו מתיקיה אחרת או להעביר ושום דבר לא עוזר. הוא כל הזמן חוזר על אותו שגיאה: העניין הוא שהקובץ עצמו לא בשימוש והוא לא מוגן מפני כתיבה. ובקשר לכונן C - אם הוא מוגן איך אני מצליח להעביר קבצים אחרים? בתודה (דחוף מאוד אז תודה לעוזרים)

• 5 תגובות
    • 832 צפיות
  7. Started by domuzy,

בשבועות האחרונים, בלי להתקין תוכנות/חומרות חדשות, התחיל לקפוץ לי החלון של END TASK כמעט כל פעם שאני פותח חלון משני בתוך חלון האתר בו אני גולש, כלומר- רק כשאני לוחץ על קישור לכרטיס של לקוח או לראות פרטים מסויימים שפותחים לי חלון ספציפי לאותו אתר (לא החלון האקספלוררי הרגיל של האינטרנט, עם כל הBAR הסטנדרטי למעלה, אלא חלון ייעודי ולא מתפתח בלבד). כשאני מבקש לסגור אותו (ולהשאר רק עם החלון הראשי של האתר, נתקע החלון הקטן על חצי טעינה, וקופצת לי ההודעה של END TASK. מיותר לציין שכשאני מסיים (ולא שיש לי ברירות), אז כל הIEXPLORER באשר הוא נסגר. אני משתגע ולא יכול להמשיך לגלוש ככה. מה עושים ומה הגורם להתרסקויות האלה ??? נ.ב: אני מריץ 4 תוכנות ריגול כל יום, אנטיוירוס ופיירוול של מקפי…

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  8. Started by Vatos-Locos,

לפי מה שאני רואה ב Task Manager, השימוש ב PF לא עולה על 300, נגיד 500 בלחץ. אז למה ה pagefile תופס לי 1.5 גיגה בכונן C ? אני אגיד לכם מה הבעיה שלי כרגע, יש לי הרדיסק 8 גיגה עד שה160 יחזור מהמעבדה, וכמובן שעם הרדיסק כזה אני לא משחק משחקים, אז אני בספק אם צריך Pagefile כל כך גדול שסתם תופס לי חלק ניכר מההרדיסק... מה אתם אומרים?

• 6 תגובות
    • 704 צפיות
  9. Started by HiperPsY,

הוא יצא? הוא בדרך? מה איתו? :

• 2 תגובות
    • 726 צפיות
  10. Started by nore0,

כל פעם שאני צורב משהו נוצר קובץ כזה מה הוא עושה ?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. היי, אני מנסה להתחבר לאינטרנט דרך מצב בטוח ולא מצליח.. למרות שאני בוחר: "safe more with networking" מישהו יודע איך פותרים את הבעיה הזו \ אם בכלל זה אפשרי ? גרסא : Windows Xp + Sp2 תודה רבה !

• 4 תגובות
    • 514 צפיות
  12. Started by asafco12,

שלום וחג שמח . כאשר אני כנס לאתר שיש בו פלאש או ג'אווה אני מקבל את התמונה הבאה (קובץ מצורף). רק אחרי לחציה על האזור הוא הופך להיות אקטיבי . העניין הוא שהתופעה החלה לאחר פירמוט של המחשב ולא משנה איזה פלייר של פלאש אני מוריד זה לא ניפתר מה אליי לעשות [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 627 צפיות
  13. Started by J0HNiE,

טוב אז עד עכשיו היה לי X86 וזה עובד בסדר והכל אבל אני רוצה לבדוק את היכולות של המעבד שלי אז החלטתי ללכת על X64 ולחבר שלי יש גרסה כזאת והוא אמר שהוא ראה שיפור בשל כבערך 20 FPS בממוצע אז אמרתי למה לא ? אז אני רוצה לקנות ואני צריך עצות לפני שאני קונה מה הגרסה האחרונה של הSP לגרסה הנ"ל? מה ההבדלים בין הX64 לX86? האם רוב התוכנות והמשחקים ירוצו עליו?

• 3 תגובות
    • 933 צפיות
  14. Started by sxtomer,

שלוםפ יש לי בעיה עם הסקינים של הWINDOWS כשה אני מנסה לשנות את הסקין של הWINDOWS לסקין הרגיל זה כותב לי לא היתה אפשרות לטעון את הסגנונות מכיוון שטעינת הקובץ נכשלה * אולי אפשר לשנות את זה דרך הדיסק ההתקנה של הWINDOWS עזרה דחוףףף!! :kopfpatsch: :kopfpatsch:

• 1 תגובה
    • 639 צפיות
  15. שקניתי תמחשב אז קניתי גם וינדוס XP PRO מקורי עם SP2!! שמתי לי אותו ולאח שלי ולאחותי ועכשיו הוא אומר לי שהשתמשתי בו יותר מידי!! (ולא ידעתי שהמפתח מוצר הזה מוגבל לכמה פעמים ) מה אני עושה עכשיו?? הדיסק המקורי כבר לא שווה כלום?? וסתם ככה הלכו להם כמה מאות שקלים?!?! חייב עזרה

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by liran2003,

שלום. לאחרונה הבחנתי ביישום בשם edlm2(נמצא בתיקיית system32) שנפתח מדי פעם ברקע ווינדוס עשרות פעמים. הרצתי את adaware ואת spy sweeper, אך הן לא מצאו שום דבר חריג. האם מדובר בווירוס? [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 679 צפיות
  17. שלום נכנסו לי 2 סוסים - CCAPP - ו - SMSS ומאז לא מצליח להתקין חומת אש יש פיתרון ??? אשמח למשהו מפורט... תודה וחג שמח שמוליק

18. Started by re5pect,

הגדרתי סידירום כבוט, הכנסתי דיסק לחצתי אנטר רשם משהו inspecting system ומסך שחור, פעם ראשונה שזה קורה, ניסיתי דיסקים שונים, מערכות שונות, בכולם אותו דבר (במחשב אחד fedora במחשב שני suse) אני מאמין שבמערכת עם XP זה יפעל. בבקשה, אני אובד עצות.

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  19. Started by dvvon,

א.למה האינטרנט מתנתק לי? (מה זה החרא הזה) ב.אפשר להשאיר את הביטורנט פועל כי כל הכיף להוריד בלילה ולקום עם ההורדה וזה פשוט כיף שאין את הרעש והזיוני המוח פשוט מומלץ ואני צריך תגובה די מהירה כי אני רוצה ללכת לישון חח

• 9 תגובות
    • 758 צפיות
  20. Started by yan,

בניתי קובץ ASP שיוצר רשומה חדשה במסד נתונים אבל בגלל ההרשאות הוא לא יכול סוג שגיאה: Microsoft JET Database Engine (0x80040E09) ??אין אפשרות לעדכן. מסד הנתונים או האובייקט מוגדרים לקריאה בלבד. /mydb/add.asp, line 13 סוג דפדפן: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; SV1; .NET CLR 1.1.4322)

• 2 תגובות
    • 719 צפיות
  21. Started by fp581,

מה שקורה זה ככה, כל הכוננים שלי בתוך המחשב שלי מופיעים תחת ההגדרה של undentefied או משהו כזה, ולא כמו שצריך להיות מחולקים לקטגוריות כמו hard disck drive, others וכו'... למרות זאת המחשב עובד בסדר גמור רק שהעניין הזה מפריע לי, למישהו יש רעיון מה הבעיה?

• 1 תגובה
    • 616 צפיות
  22. כשאני מנסה להיכנס להגדרות של הפיירוול אני לא מצליח אפילו להיכנס אליו ואני מקבל הודעה: Windows Firewall settings cannot be displayed because the associated service is not running. Do you want to start the Windows Firewall/internet Connection Sharing (ICS) srvice? וכשאני אני עושה yes הוא אומר לי: Windows cannot start the Windows Firewall/internet Connection Sharing (ICS) srvice. כבר התייאשתי

• 4 תגובות
    • 969 צפיות
  23. אני לא בטוח אבל אני חושב שזה בגלל שהתעסקתי יותר מידי עם ה DRWTSN32 המרגיז הזה... כל פעם שאני לוחץ קליק ימני על אחד מהאייקונים שבשולחן עבודה או על כל אייקון שנמצא בווינדווס אני מקבל את הודעת השגיאה שבתמונה למטה ואחרי שאני לוחץ על OK כל החלונות נסגרים לי היום מחקתי איזה ערך ברגי'סטרי ששיך ל DrWatson המעצבן הזה שהותקן לי ביחד עם ה WINDbg, ומהרסטארט שעשיתי אחרי שמחקתי את הערך הזה התחילה לי הבעיה הזאת... יש הצעות? ****עריכה**** אוקיי הבעיה נפתרה, כניראה שלא לחצתי קליק ימני על האייקונים שבשולחן העבודה כבר כמה זמן ככה שאיןלזה קשר לDr.watson ... הבעיה הייתה בתוכנה Dr.Divx 1.05 שהתקנתי והסרתי אחר כך... אחרי ההסרה של התוכנה הזאת היה איזשהו קובץ DLL שנשאר בתיקיה של ההתקנה שלא מחקתי …

• 1 תגובה
    • 680 צפיות
  24. Started by SweeT_EviL,

השאלה בכותרת...

• 3 תגובות
    • 551 צפיות
  25. הנה השגיאה כאשר אני מחבר לא משנה איזה חיבור הוא מראה שגיאה שאלתי אנשים ואמרו שאני צריך להתקין את הדרייברים אך כאשר אני מפעיל אותם זה מראה מסך כחול ועושה ריסט למחשב... אני ממש לא יודע מה לעשות ואני חייב את הUSB כי בלעדיו אני לא יכול לפעול... תודה לעוזרים...

• 1 תגובה
    • 632 צפיות

דיונים חדשים בפורומים