עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by almogas,

שלום לכולם יש לי וינדוס אקס פי שהתקנתי לפני מלא זמן, לפני שבועים בערך התקנתי ויסטה על כונן אחר אני עכשיו רוצה למחוק אותה איך אני אמחק? חשבתי פשוט לפרמט את הכונן אבל אז אני מפחד שגם הבוט ילך. ואז גם האקס פי לא יעלה לי.. מה לעשות?

• 1 תגובה
    • 783 צפיות
  2. Started by Y.R,

אני מתנצל מראש אם הנושא הזה לא מתאים לפורום הזה, התלבטתי בין זה לתמיכה טכנית... אתמול בלילה בזמן שהמחשב פעל, החשמל בבית שלי קפץ, אחרי שהדלקתי שוב את המחשב גיליתי שהוא מגיע עד לשלב שבו הוא מסיים לטעון את הwindows (החלון השחור עם הקוביות הכחולות האלה שרצות...) ואז הוא מאתחל את עצמו וחוזר חלילה, אני כן יכול להכנס דרך "safe mode" אבל לא בדרך הרגילה, שיחקתי קצת עם הביוס והצלחתי להכנס פעם אחת במצב רגיל אבל אחרי שכיבתי והדלקתי שוב הוא עוד פעם חזר לאותו מצב... עכשיו אני לא יודע למה אבל אחרי שעוד פעם שיחקתי עם הביוס הוא עוד פעם נכנס דרך המצב הרגיל ולכן אני יכול לכתוב, אני פשוט לא הולך לכבות אותו עכשיו עד שאני אגלה איך אני פותר את הבעיה חבר אמר לי שפשוט נדפק לי הדיסק הקשיח ואני…

• 2 תגובות
    • 782 צפיות
  3. Started by htpc,

באמצעות מודם פקס, וא"כ היכן החלון, לשליחת פקסים כמו שהיה בXP. בכבוד HTPC

• 1 תגובה
    • 782 צפיות
  4. Started by Runny,

ברשותי Windows Server 2003 החולש על כ4 מחשבים. הבעיה היא שלאחר זמן מסויים בו אין שימוש במחשבי הקצה הסרבר מעיף את המשתמשים אוטומטית ורק Log-On מחודש מאפשר המשך עבודה. אם למישהו יש רעיון איפה האופציה המונעת מהסרבר להעיף משתמשים או מכיר איזו תוכמה שתשלך ממחשבי הקצה פינגים קבועים לסרבר אשמח מאד לשמוע בתודה מראש רני

• 0 תגובות
    • 782 צפיות
  5. Started by kongo_master,

היי יש לי בעייה כל הזמן.. כל הזמן מופיעות לי פרסומות כאלה במחשב בלי שאני נוגע בו...משהו של המסנג'ר..ואין לי בכלל מה זה? איך מבטלים?

• 6 תגובות
    • 782 צפיות
  6. Started by ofekd23,

שלום אני לא בטוח שזה המקום זה סליחה עם אני תועה קניתי מחשב חדש עם 4GB RAM זה כך יש לי מערכת העפלה XP 32BIT אני יודע שבמערת של 32BIT אפשר להישתמש ב3.5 GB RAM איתי מעונין לדעת עם אני יוכל לנצל את הזיכרון הנותר לשימוש אחר (לדוגמה: לעבירו לזיכרון Cache או לזיכרון של הכרטיס מסך ועוד...) עם אשפר? איך עושים ? עם אפשרלביא גם מדריך? (בעיברית) לאיזה סוג זיכור הכי כדי להוסיף ולמה ? ואם בכלל מומלץ לעשות פעולה זות? תודה לכולם וסליחה על שגיות הכתיה

• 2 תגובות
    • 782 צפיות
  7. שאני נכנס לאתרים מסויימים ואני לוחץ על תפריט משנה בתור האתר הוא פותח לי חלון ריק זה לא קורה בכל האתרים אבל בהרבה וזה רק בזמן האחרון.ניסיתי להתקין את האקספלורר מחדש וזה לא עזר

• 0 תגובות
    • 782 צפיות
  8. שלום, יש לי כרטיס טלוויזיה של PINNACLE, ולאחרונה הקמנו רשת אלחוטית בבית שלנו. המחשב שלי מחובר לכרטיס טלוויזיה, אז חשבתי שיהיה נחמד אם יהיה אפשר לשתף אותו ברשת שהלפטופ שלנו יוכל להשתמש בו ולראות את מה שהמחשב שלי מחובר אליו. זה אפשרי? כי בווינדוס עצמו לא מצאתי אפשרות... תודה.

• 4 תגובות
    • 782 צפיות
  9. Started by J.Dog-Christ,

יש לי בעיה הזויה לחלוטין, יש לי 13GB [בחשבון של 1BYTE = 1024 BITS] של קבצים על כונן C, ו25.4GB בכללי, 25.4 מינוס 13 = 12.6, עד כאן יפה, נכון? אבל יש לי רק 5.4GB מקום פנויף איפה שאר ה6GB? תודה למי שעוזר,, -ג'ו

• 4 תגובות
    • 782 צפיות
  10. Started by moo2004,

שלום, כשהמחשב שלי עולה (יש לי מערכת הפעלה Windows XP Pro+SP2) הוא מנסה לעשות Check Disk ולא מצליח... האם קיימות תוכנות אחרות בשוק שיכולות לעשות Check Disk לדיסק הקשיח?

• 0 תגובות
    • 782 צפיות
  11. Started by id3232,

שלום בימים האחרונים,אין לי מושג למה המחשב שלי קורס כל הזמן עם מסך כחול. שהווינדוס שוב עולה מופיע לי חלום כזה: שאני לוחץ שיבדוק לפתרון זה לא עושה כלום... הנה גם העלתי את קובץ המיני דאמפ שמי שיכול בבקשההה יעזור לי. אני על VISTA דרך אגב. קובץ המיני דאמפ: http://rapidshare.com/files/92526639/Mini021708-01.dmp.html תודה

• 0 תגובות
    • 782 צפיות
  12. Started by ish,

היי יש לי לוח ASUS P5W DH הייתי רוצה להתקין VISTA ראיתי שיצא דרייברים לצ'יפסט באתר של אינטל לVISTA רציתי לדעת צריך לעשות משהו מיוחד בהתקנה או בדיוק כמו בXP? אודה למי שיענה.

• 1 תגובה
    • 782 צפיות
  13. אני מתכוון היום להתקין WINDOWS 7 64BIT. ואני רוצה להכניס את ההארדיסק החדש שקניתי ולעשות RAID 0. שני הHDD הם Seagate 32mb 500GB כך שיווצר טרה במהירות גבוה, אני גם מגבה הכל על כונן נייד כל הזמן אז האובדן לא מפריע לי. ראיתי שצריך את כל הקטע של הדרייברים בהתקנה של הווינדוס ואין לי כונן דיסקטים, מה אני עושה?

• 2 תגובות
    • 782 צפיות
  14. Started by Play,

שלום לכלום בחודש האחרון יש לי בעיה עם התהליך AUTOPDT בXP עם SP3 וזה לוקח ממני את כל הCPU. האם יש אפשרות (חו. מלסגור את התהליך כל פעם) למחוק את התהליך הזה?

• 2 תגובות
    • 782 צפיות
  15. האם יש בדיקת תאימות של המחשב ONLINE ל WINDOWS XP? אני מכיר בדיקה כזו לVISTA אבל ל XP לא. תודה לעונים. עריכה: מצאתי תודה בכל אופן! http://www.microsoft.com/israel/support/tips/windows/compatibility-winxp.mspx

• 0 תגובות
    • 782 צפיות
  16. שרואים בו כל פעולה שנעשתה.... אפשר בבקשה הסבר איזה קובץ זה ואיך אני רואה...?

• 0 תגובות
    • 782 צפיות
  17. Started by saar3,

שלום!! ראיתי אצל חבר שהוא עשה גם וינדוס xp וגם וינדוס vista.עכשיו מכיוון שיש לי כרטיס טלויזיה וכדי שהשלט שלו יפעיל אני חייב גרסת מדיה סנטר,אז רציתי לדעת אם אני יכול לעשות כמו גם xp רגיל וגם גרסת מדיה סנטר של xp.... תודה מראש

• 8 תגובות
    • 782 צפיות
  18. Started by Clicker7,

יש לי מחשב נייד שהכונן דיסקים שלו הרוס ואני צריך לפרמט אותו... חיברתי אליו כונן דיסקים חיצוני בUSB אבל אין לי אפשרות בביוס לעשות BOOT מUSB... חסרים לי כמה קבצים בווינדוס אז איפשר להכנס לווינדוס בכלל.....

• 2 תגובות
    • 782 צפיות
  19. https://arstechnica.com/gadgets/2022/02/coming-soon-to-windows-11-more-reminders-that-your-pc-doesnt-meet-the-requirements/?amp=1

20. שלום לכולם תראו מה קורה לי לוינדוס כול פעם שאני מפעיל סרט [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 1 תגובה
    • 782 צפיות
  21. Started by rabbit,

תראו יש לי במחשב אקספי התקנתי את כל מה שצריך נגד הבלאסטר והכל בסדר.. עכשיו עשיתי רשת עם עוד מחשב שבו מותקן 98 בשנייה שבה שיתפתי את החיבור לאינטרנט המחשב השני קרס אני מעריך שזה הבלאסטר כי הוא מכבה את המחשב עכישו השאלה שלי איך אני מונע את הבלאסטר ב98 ?? זה לא אמור לפעול רק על אקספי???

• 6 תגובות
    • 782 צפיות
  22. Started by talsa,

צריך את זה כדי להחליף ביוס לכרטיס מסך תודה ושנה טובה

• 1 תגובה
    • 782 צפיות
  23. Started by bd684174,

רציתי לדעת אם יש אפשרות כזאת להעביר את כל תוכן הכונן של הוינדוס (c:) לכונן אחר כולל ה-boot וכולל הכל אם כן באיזה תוכנה אני יכול להשתמש ואם לא אז אולי יש המלצות על שיטות? תודה לכל העוזרים

• 1 תגובה
    • 782 צפיות
  24. Started by LazyBoy,

הידיעה: http://news.com.com/Microsoft+confirms+next+XP+service+pack/2100-1016_3-5886274.html?tag=nefd.top וגירסת בטא לאמיצים ביננו: http://www.thehotfix.net/

• 0 תגובות
    • 782 צפיות
  25. Started by trek227,

יש לי 2 כוננים 1.Cdrom 2.Dvd שניהם היו מזוהים במערכת הפעלה xp לאחר שהתקנתי תוכנה בשם Virtual clone למי שלא מכיר זאת תוכנה שנראית במערכת הפעלה כמין כונן והיא פותחת קבצי iso וקבצי bin מאז התקנת התוכנה הCdrom לא מזוהה הסרתי את התוכנה ועדיין רק הDvd מזוהה והCdrom לא בדקתי בBios והCdrom מזוהה שם עבדתי גם לפי המאמר הזה ועדיין לא פתר את הבעייה http://support.microsoft.com/kb/314060 אודה לעזרתכם

• 0 תגובות
    • 782 צפיות

דיונים חדשים בפורומים