Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
קניתי לגיס שלי מחשב dual core והוא צריך לעבוד עם ווינדווס 98 בשביל תוכנה מסויימת... השאלה שלי האם יש תאימות מלאה עם המעבד?
-
- 6 תגובות
- 742 צפיות
-
-
כל כמה זמן יכול להיות שעתיים ויכול להיות חצי שעה אני מקבל מסך כחול, לא ממש קשור למה שאני עושה קוד השגיאה: 0x0000008E (0x80000004 , 0x0e6d60b4, 0xAA33C38, 0x00000000 ניסיתי לבדוק את הזיכרון, כרטיס מסך, מעבד אבל התוצאות היו בסדר מישהו יודע מה הבעיה? מפרט: E6550 MSI neoF p35 hd4850 enarmax pro 425 hitachi deskstar 500gb st31000333AS WD6400AAKS wd800JD
-
- 2 תגובות
- 742 צפיות
-
-
שלום, רכשתי דיסק קשיח מסוג WD 1002FAEX 1TB ומשום מה בתוכנת הביצועים של וינדוס הוא מקבל ציון של 5.9 בלבד למרות שהוא מחובר ב SATA3. האם זוהי תוצאה הגיונית לדיסק שכזה? תודה
-
- 1 תגובה
- 742 צפיות
-
-
בניתי קובץ ASP שיוצר רשומה חדשה במסד נתונים אבל בגלל ההרשאות הוא לא יכול סוג שגיאה: Microsoft JET Database Engine (0x80040E09) ??אין אפשרות לעדכן. מסד הנתונים או האובייקט מוגדרים לקריאה בלבד. /mydb/add.asp, line 13 סוג דפדפן: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; SV1; .NET CLR 1.1.4322)
-
- 2 תגובות
- 741 צפיות
-
-
לא התקנתי שום עידכון של וינדוס ושום דבר למה הכל עובד תקין עד עכשיו יש לי XP PRO+SP1 לפעמים האקספלורר עושה לי שגיאאה.. והוא סוגר לי את כל האתרים שאני נמצא בהם ואומר לי כדי שהבעיה תיפתר לעשות כיבוי והפעלה..... מה הבעיה שלו?
-
- 3 תגובות
- 741 צפיות
-
-
שלום אני לא בטוח שזה המקום זה סליחה עם אני תועה קניתי מחשב חדש עם 4GB RAM זה כך יש לי מערכת העפלה XP 32BIT אני יודע שבמערת של 32BIT אפשר להישתמש ב3.5 GB RAM איתי מעונין לדעת עם אני יוכל לנצל את הזיכרון הנותר לשימוש אחר (לדוגמה: לעבירו לזיכרון Cache או לזיכרון של הכרטיס מסך ועוד...) עם אשפר? איך עושים ? עם אפשרלביא גם מדריך? (בעיברית) לאיזה סוג זיכור הכי כדי להוסיף ולמה ? ואם בכלל מומלץ לעשות פעולה זות? תודה לכולם וסליחה על שגיות הכתיה
-
- 2 תגובות
- 741 צפיות
-
-
משום מה הוא לא נותן לי להוריד דברים משם פעם היה לי איזה משהו שמאפשר לי יש למישהו?
-
- 3 תגובות
- 741 צפיות
-
-
מה ההבדל בין המצבים ? מה המחשב עושה שהוא נמצא בכל אחד מהמצבים (עובד כרגיל.. נאמר הורדות.. השמעת שירים וכדומה ...)
-
- 3 תגובות
- 741 צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס טלוויזיה של PINNACLE, ולאחרונה הקמנו רשת אלחוטית בבית שלנו. המחשב שלי מחובר לכרטיס טלוויזיה, אז חשבתי שיהיה נחמד אם יהיה אפשר לשתף אותו ברשת שהלפטופ שלנו יוכל להשתמש בו ולראות את מה שהמחשב שלי מחובר אליו. זה אפשרי? כי בווינדוס עצמו לא מצאתי אפשרות... תודה.
-
- 4 תגובות
- 741 צפיות
-
-
אני רוצה להתקין את ווינדוס חדש על HD של 500GB, כרגע הוא מותקן על ה250 איך אני מעביר את החומר שנמצא כרגע ב C לאחר התקנת הווינדוס החדש על ה 500GB ? איך עושים שהוא יזוהה ככונן משני ?
-
- 5 תגובות
- 741 צפיות
-
-
יש לי את התוכנה של נורטון GHOST... איך אני עושה שמקום כל פעם לפרמט את המחשב אני רק יעתיק את הקבצים של הוןינדוס וזהו????
-
- 1 תגובה
- 741 צפיות
-
-
אלה שמבינכם שמכירים את MU יודעים שכדי לפתוח שרת של המשחק דרוש כונן שהאות המייצגת שלו היא חייבת להיות D. עכשיו יש בעיות כשהאותיות הן אחרות ויש דרך להפוף את האות ל D דרך לוח בקרה>כלי ניהול>ניהול מחשב>אמצעי אחסון. הבעיה היא שכאשר אני לוחץ כדי לשנות המחשב מזהיר שתוכניות מסוימות עשויות לא לפעול, האם זה ישבש משהו בכונן?
-
- 1 תגובה
- 741 צפיות
-
-
התקנתי WINXP FOR LEGACY PC על המחשב שלי. אח"כ החלטתי להתקין WIN 2000 במקום זה. אחרי שהתקנתי את חלונות 2000 ראיתי שיש לי 2 אופציות BOOT - של שתי ההתקנות הנ"ל. ניסיתי לעשות FIXMBR וגם FIXBOOT. שומדבר לא עוזר, נשאר לי ב- BOOT שתי אופציות הנ"ל. הייתה בעיה עם ההתקנה של 2000 אז ניסיתי עוד פעם ועכשיו יש 3 אופציות, ולא ניתן להסיר אותן. בבקשה עזרה.[br]פורסם בתאריך: 15.04.2007 בשעה 17:59:37 כשאני נכנס לקונסול ה REPAIR וכותב BOOTCFG /LIST אני מקבל:There are currently no boot entries available to display יכול להיות שפשוט ההרדיסק נדפק, ולא נותן לכתוב כלום?
-
- 8 תגובות
- 741 צפיות
-
-
איפה שרשום WINDOWS וזה נכון יש קן כזה שעושה סיבובים כאלה אז הוא עושה לי פשוט הרבה לפחות איזה 10 למה ? איך מתקנים את זה ?
-
- 7 תגובות
- 741 צפיות
-
-
שלום לכולם אם למישהו יש מדריך לתוכנה של ניהול משתמשים ACTIVE DIRECTORY 2008 אשמח לקבל ואם יש בכלל מדריכים בנושא רשתות או ויינדאוס סרבר אני גם ישמח תודה ויום טוב
-
- 1 תגובה
- 741 צפיות
-
-
שלום כרגע פירמטתי את המחשב ושמרתי את תיקיית temporary files folder במטרה לשמור את כל ההתחברויות שלי לאתרים שונים שישמרו שמות המשתמשים והסיסמאות,כרגע אני מנסה להעביר את הקבצים ששם לתיקייה המקורית אבל פשוט אי אפשר להעביר לשם קבצים. ניסיתי לשנות את מיקום התיקייה לתיקייה המגובת אך עדיין זה לא אפשרי הוא פשוט פותח תיקייה חדשה. יש למישהו רעיון איך אפשר להעביר את הקוקיס הישן לתיקייה החדשה?
-
- 1 תגובה
- 741 צפיות
-
-
^ יש מצבי תצוגה בתיקיות : סמלים, תמונות ממוזערות, משבצות, רשימה, פתקים לילה טוב ותודה
-
- 3 תגובות
- 741 צפיות
-
-
אוקיי צירפתי צילום מסך, כדי שתבינו את הבעיה. אין לי מושג איך זה קרה (אני חולק את המחשב עם ילדים קטנים) אבל האם יש למישהו מושג איך להחזיר את המצב לקדמותו? תודנ מראש [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 741 צפיות
-
-
על כמה PageFile כדאי לשים אם יש לי 512MB זיכרון פנימי?
-
- 2 תגובות
- 741 צפיות
-
-
אז ככה המפרט שלי מימין אם זה משנה משהו ואני משתמש ב-XP PRO. בשבוע האחרון כל פעם שנכנסתי לMSCONFIG או ל-REGEDIT אחרי בערך 3-5 שניות החלון של זה נסגר. אם אני עושה ריסט זה לרוב מתקן את הבעיה אך יכול להיות שבהפעלה הבאה זה יקרה שוב. למה זה קורה? מה זה בעיה מוזרה בווינדוס שדורשת תיקון? זה משהו ששיניתי? וירוס? עזרו לי בבקשה. תודה מראש! 8)
-
- 5 תגובות
- 741 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי ידידה שעובדת שמוסד ציבורי מול מחשב,וינדוס אקספי, עכשיו היה להם תמיד את המישחקים של הוינדוס, משום מה מחקו להם אותם, היתי אצלה היום זה חשבון מוגבל מאוד,אין גישה לCDROM ולא למחשב שלי ולא לפקודת ההפעלה,יש לה במחשב תפרטים קלסיים ישנים כמו וינדוס 98 אני יכול להגיע למשמש הזה דרך מצב בטוח ולסדר שהיו לה משחקים אבל אני מחפש דרך אחרת,נסינו עוד דרך להגיע למישחקים דרך תפרטי העזרה בהתחלה עזרה ותמיכה----->מוסיקה וידאו משחקים ותמונות------>משחקים------->משחקי WINDOWS ומשם כבר מגיעים למשחקים. הבעיה שאין לה אותם על המחשב הוידוס לא מצליח להפעיל אותם משם שמנסית להפעיל אותם הוא רושם שזה לא נימצא או משהוא כזה אני חשבתי על להכין דיסק אם תפרטים ולהכניס לשם את המשחקים ב…
-
- 3 תגובות
- 741 צפיות
-
-
הבעיה כזו הפעלתי את המחשב , ונעלם קובץ מהמערכת והיה לי מלא מלא דברים שהייתי זקוק להם ! מסמכים שירים תמונות ועוד ועוד ועוד אז לפרמט לא היה בחשבון הwindwos עצמו היה גירסא אנגלית אז ניסיתי לתקן .. בלי לפרמט לא הצליח עם הגירסא האנגלית אבל עם הגירסא העברית הצליח הכל נשמר לי אפילו האייקונים הסדר הכל , רק בעברית הwindows עצמו הבעיה היא בהתחל בתוכניות ... אין את כל התוכנות שהיו לי הקיצורי דרך נמצאים פה C:\Documents and Settings\All Users\Start Menu\Programs אך אני מעביר את כל הקיצורים שפה ... ''להתחל תוכניות '' תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 741 צפיות
-
-
בלי לשים לב הסרגל עלה למעלה איך אני מוריד אותו [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 741 צפיות
-
-
אהלן. כשאני מגיע למאפיינים->power-> טאב הpower schemes "נעול" (בצבע אפור). עדכנתי דרייבר מסך, בדקתי בביוס אם ישנה אופציה כזו, ואני לא מבין איפה הבעיה נעוצה. ניסיתי לגגל את זה ולא ממש הצלחתי... תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 741 צפיות
-
-
התקנתי ויסטה עכשיו יש לי בעייה במיקרופון למי שיש ויסטה ומיקירופון שעובד שיגיד בבקשה ואולי יסביר גם איך הוא סידר את זה
-
- 5 תגובות
- 741 צפיות
-