Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
אז ככה, מסיבות מסוימות אני רוצה ליצור מחשב וירטואלי בתוך הויסטה, באמצעות VPC. התקנתי את התכנה והגדרתי מחשב וירטואלי, והכל טוב ויפה. הבעיה מתחילה כשאני מנסה להתקין את XP Pro. אני לא מצליח לגרום ל-VPC לקלוט את הדיסק, גם אם אני משתמש בדיסק הפיזי עצמו (שנמצא בכונן DVD) וגם אם אני מריץ אימג' שלו שיצרתי. בכל פעם אני מקבל את ההודעה הבאה: Reboot and select proper boot device or insert boot media in selected boot device מיותר לציין ששיניתי את ה-boot sequence כך שהוא ינסה להריץ קודם את הכונן DVD הוירטואלי. אם אין לזה פתרון, זה אומר שאני צריך לזרוק עכשיו הרבה כסף כדי לשדרג את הויסטה לאולטימייט (כרגע יש לי הום פרימיום), וממש לא בא לי לעשות את זה.
-
- 2 תגובות
- 706 צפיות
-
-
כל 3 רסטים או הפעלות המחשב מריץ scan disk, אני לא חושב שהארדיסק פגום או משהו כי הוא פועל מצויין, והכיבויים תקינים אבל משום מה הוא מפעיל את הסקן דיסק בלי קשר.. בוא נגיד 2 הפעלות נורמליות השלישית עולה עם סקן דיסק.. בקיצור הכיצד ניתן לבטל אותו<?
-
- 2 תגובות
- 689 צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב חדש וברצוני להתקין עליו ויסטה, הבנתי שיש שתי גרסאות של 64 ו-32 ביט. מה ההבדלים ביניהם ואיזה אני צריך להתקין על המחשב שלי כשהמעבד הוא Q8200, כרטיס מסך: geforce 9500GT זכרון 2048MB DDR II 800Mhz תודה!
-
- 2 תגובות
- 567 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני עובד בחנות מחשבים, ובאחד המחשבים שלנו (עם וינדוס 8) אחד הלקוחות שם סיסמה, כך שכרגע המחשב מושבת לשימוש. האם יש דרך לפתור את הבעיה הזו? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הרכבתי מחשב חדש אני מנסה להתקין XP אבל ללא הצלחה, אחרי שהוא מסיים את ההתקנה הפשוטה (שוכללת את הכנת המחיצות) הוא אמור לעשות ריסט ואז להמשיך עם הגראפית אבל אצלי הוא עושה ריסט ואז חוזר להתקנה הפשוטה ככה בלי סוף, נסיתי לבטל את הבוט מהCD ולא עזר לא עלה כלום.. מדובר על XP PRO + SP 2 בעברית הגירסא של CROW למי שמכיר אין לי מושג מה לעשות :\ הנה המפרט של המחשב: Athlon 64 3000+ GIGABYTE K8NF-9 512Mb 400MHz AData MSI X600-XT 128MB DVI, PCI-E WESTERN DIGITAL 80GB SATA 7200 8MB WD800JD
-
- 2 תגובות
- 768 צפיות
-
-
על כמה מחשבים ניתן להתקין ווינדוס עם אותו הסידיקי? ומה קורה אם התקנתי בטעות על יותר מידי?
-
- 2 תגובות
- 529 צפיות
-
-
שלום לכולם, כן אולי יראה לכם מוזר, גם לי קצת אבל חשבתי עם המחשב החדש שאקנה, לרכוש גם מערכת הפעלה. שאלתי היא האם יש גרסה מסויימת של VISTA שאם אקנה - אוכל לשדרג לווינדוס 7 ללא עלות. יש בכלל דבר כזה? אני מדבר על רכישה של מחשב נייח. תודה! אסף
-
- 2 תגובות
- 624 צפיות
-
-
לא יודע איך זה קשור אבל אחרי שניסתי לחבר רשת בxp כל פעם שאני פותח את המחשב כבר אין לי המסך welcome שהיה לי בעבר, ובמקומו אני צריך להכניס סיסמא (אני משאיר את זה ריק תמיד) וגם התפריט כיבויי כבר לא מגניב כמו שהיה פעם, עכשיו הוא נראה כמו בווינדוסים הקודמים. איך אני מחזיר את המצב לקדמותו? הנה תמונה של תפריט כיבויי שיש לי עכשיו:
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
המפרט: Intel Pentium 4 2400 Proccesor Asus P4S8X-X (SiS 648) Series Bios revison 1002 למטה בטעינה כתוב 01/24/2003 - sis648/sis963/w697-p4s8x-x titanus 256mb pc 2100 P32M648HGD-75A 184-PIN Chip-Count 8 256MB Configuration: 32MEGX64 P32M648HHC-6A 184-PIN Chip-Count 8 256MB Configuration: 32MEGX64 QUANTUM CX13A011 13.0GB Hard Drive UDMA33 (CX13A011) GeForce4 MX 440 128 HL-DT-STDVD-ROM GDR8162B הבעיה: אני מפעיל את הדיסק, הכל עובר חלק עד שהוא מגיע לחלק Inspecting your system.... אז הוא נתקע ולא ממשיך יותר. חשבתי על מספר בעיות: 1- בעיה בלוח 2-בעיה במעבד 3- בעיה בזיכרונות 4-בעיה בסידירום 5-אולי בעיה בספק הכח(אין מספיק כח להחזיק את כל החלקים) תוצאות: 1- אין בעיה- הוא אכן עולה…
-
- 2 תגובות
- 869 צפיות
-
-
שלום לכולם לפני כמה שבועות התקנתי וינדוס 7 על המחשב. מאז קורה לי משהו מאוד מוזר. כל פעם שאני רוצה למחוק משהו מההארד דיסק, אני מקבל שתי הודעות. הראשונה שואלת אם אני בטוח שאני רוצה למחוק את הקובץ, וכשאני מאשר את ההודעה הזו, אני מקבל עוד הודעה שאומרת שצריך אישור של אדמיניסטרטור כדי לבצע את הפעולה הזאת. אם אני מאשר גם את ההודעה הזו, הקובץ נמחק. בדקתי את ההרשאות ואת היוזרים, ויש רק יוזר אחד והוא אדמיניסטרטור (וזה הגיוני כי אני מצליח למחוק את הקובץ אחרי שאני מאשר את ההודעה השניה) השאלה שלי היא למה זה קורה? למה קופצת ההודעה השניה? ואיך אני יכול לסדר את זה? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 979 צפיות
-
-
הדיסק עבר HDtune, ונמצא תקין/ זכרונות עברו MemTest ונמצאו תקינים במהלך "מרחיב קבצים" או משהו כזה, אני מקבל מסך כחול STOP: 0x00000024 Ntfs.sys - Address Bla bla bla למישהו יש מושג?
-
- 2 תגובות
- 824 צפיות
-
-
ברשותי מעבד e8400 core 2 duo וווינדוס xp home ובאתר של מיקרוסופט כתוב שלגרסת ההום אני יצוטט, בסעיף- "תמיכה מדרגית במעבדים - תמיכה עד לרמה של ריבוי מעבדים דו-כיווני". אין תמיכה בגרסת ההום ובגירסת הפרו יש. האם זה לא תומך בליבה כפולה כמו שכתוב אשמח לתגובות..
-
- 2 תגובות
- 644 צפיות
-
-
יש לי סריאל של win xp כנראה sp2 ואין לי ת'דיסק אז הורדתי דיסק מקורי של ווינדוס אבל של win xp sp3 הסריאל יתאים??
-
- 2 תגובות
- 702 צפיות
-
-
אני מפרמט מחשב חדש ורציתי לדעת האם זה משנה מבחינת ביצועי מערכת ההפעלה אם אתקין משחקים על כונן C ? הגודל של כונן C הוא 25 ג'יגה. תודה. ליאור.
-
- 2 תגובות
- 633 צפיות
-
-
יש לי שני בעיות ב XP 1. בתפריט של "המחשב שלי" התצוגה השתנתה ורציתי לדעת איך אני מחזיר את זה בחזרה לכמו שזה היה בהתחלה כשהכנוננים נמצאים בשורה אחת ה ארד דיסק בשורה אחת וכו' 2. באקספלור כאשר אני נכנס לאתרים לדוגמה של מכוניות ואני רוצה לראות את התמונות מוגדלות אז האקספלורר מקטין לי אותם אוטומתית ואז אני צריך לשים את העכבר על התמונה כדי שיופיע לי כפתור שמגדיל את התמונה בחזרה אז רציתי לדעת איך אני מבטל את ההקטנה האוטומתית
-
- 2 תגובות
- 907 צפיות
-
-
יש לכל עידכון שיורד מספר בדר"כ. מישהו זוכר \ יודע מה מספר העידכון לאימות מערכת הפעלה 7 ? לא מזמן זה יצא "וחיסל" את רוב הפיראטיות. תודה
-
- 2 תגובות
- 766 צפיות
-
-
לא מצאתי מקום טוב יותר אז סלחו לי אם זה לא מתאים לכאן. אני מעוניין להתקין תוכנה שלא ניתן לבחור באיזה מיקום להתקין אותה, לפחות לא בצורה נוחה [ovi suite]. קראתי באינטרנט והגעתי לתשובה של בחור שאומרת כך: You can change install location of Nokia Ovi Suite with following: - Download Nokia Ovi Suite install package from Nokia Ovi Suite pages - Start Windows Command prompt - From Command prompt, navigate to folder containing Nokia Ovi Suite install package, which you downloaded - Start Nokia Ovi Suite install package with command line "Nokia_Ovi_Suite_webinstaller.exe /TARGET="D:\TestDir\Test" - This results, that Nokia Ovi Suite installer creates folder D:\TestDir\Test (i…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הלכתי לעזור לחברה טובה של אחותי שהייתה לה בעיה. הבעיה כזאת: בהתחלה עלה החלון שמבקש שם משתמש וסיסמא. השם משתמש היה השם הפרטי שלה והיה צריך ללחוץ אנטר והווינדוס היה עולה. הקיצר האנטר המסכן הזה הציק לה אז הלכתי אליה לעזור לבטל, חיפשתי באתר תחת הערך "ביטול סיסמא" והטיפים שקיבלתי שם רק הרעו את המצב. כשהמסך עלה היא הייתה צריכה לשנות את השם משתמש מ-Administrator לשם הפרטי שלה ואז ללחוץ אנטר. הווינדוס כמו שצוין בכותרת הוא ווינדוס אקס פי הום בעברית, אבל אין לי בעיה עם הוראות באנגלית אם לא נוח לכם בעברית. ^^רשמתי עזרה דחוף כי ביום ראשון אני טס עם חברים ולא נעים לי להשאיר את המצב הזה עוד שבוע ככה. אז תודה מראש, עומר
-
- 2 תגובות
- 927 צפיות
-
-
בתפריט התחל לפני שלוחצים על ALL PROGRAMS יש מספר קיצורי דרך שמתחלפים לפי השימוש בתוכנות המדוברות. האם ניתן לקבע שם מספר לינקים קבועים שלא יתחלפו?
-
- 2 תגובות
- 580 צפיות
-
-
עד היום כשהתקנתי מערך RAID על XP הייתי צריך להתקין את הדרייבר מתוך FDD בתחילת התקנת הווינדוס האם ב-ויסטה ו-WIN7 כבר אין צורך בתהליך הזה? הכל Built-in ? בחוברת של הMB מצויין רק Win XP & 2000 תודה
-
- 2 תגובות
- 843 צפיות
-
-
אני צריך לעשות תיקון לwinxp home אבל שכחתי את הסיסמה (לא זכרתי בכלל ששמתי בכלל) ראיתי אלפי מדריכים כדי למצא סיסמאות לחשבונות משתמשים אבל אף אחד בשביל ההתקנה. יש דרך למצא או לאפס את הסיסמה הזאת?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אתם לא מאמינים רק היום המחשב חזר ממעבדה אז אמרתי שאין לי כח יותר לפירמוטים אז אמרתי שאני יעשה איך שהמחשב יחזור אני יעשה גיבוי. עשיתי לפי המדריך הבא:http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/articles/article.asp?forumId=91&a=52144&c=6090&sc=0&ssc=0 אחרי שזה עושה ריסט זה כותב לי את הדבר הבא: 1.(FD 1.44 SYSTREM TYPE-(06 PRESS ANY KEY TO BOOT FROM CD OR DVD ואז אם אני לא לוחץ על כלום הוא מביא אותי למסך ריק שחור לגמרי שרק כתוב למעלה: PRESS A KEY TO REBOOT ושאני לוחץ A אז עוד פעם הוא חוזר על כל התהליך!!!!!!! וככה המחשב לא עולה!!!!!! היום זה חזר ממעבדה!!!!!אבא שלי רוצח אותי בדם קר אם אתם לא תעזרו לי!!!!!! חייב עזרה ממש דחוף!!!!!!!!!!!!!!!! תודה למי שיעזור עריכה: ששש…
-
- 2 תגובות
- 658 צפיות
-
-
אני מנסה להכנס לאתר כלשהו ובדרך כלל יש security image כדי להכנס בנוסף לשם המשתמש והסיסמא. משום מה הוא לא מציג לי את security image ולכן אינני יכול להכנס . האזהרה פה למטה בתודה מראש אורן. Not logged in! Error: The page you tried to view can only be used when you're logged in. Note: You need cookies enabled to log in. 6 failed logins in a row will result in banning your ip! Note2: If you have Firefox and you cannot see the security image below, disable your adsblocker, or you won't be able to login
-
- 2 תגובות
- 624 צפיות
-
-
איך פותרים את זה? מה גרם לכך? בבקשה לעזור
-
- 2 תגובות
- 676 צפיות
-
-
שלום לכם פורם windows חחחח פירמטתי כונן של מחשבים ישן שעליו נמצא הווינדוס עכשיו הווינדוס ניהיה חדש אבל הקבצים על הכונן נשארו כיאלו הכונן עצמו לא פורמט רק הווינדוס, למה זה? ואיך אני מפרמט את כל הכונן?
-
- 2 תגובות
- 604 צפיות
-