Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
יש אפשרות לגלות אותו בווינדוס XP? תוכנה מסוימת או משהו?
-
- 1 תגובה
- 874 צפיות
-
-
אחרי ההתקנה והפעלה מחדש פעם ראשונה המסך שחור ויש כמו קוביה לבנה מהבהבת למעלה
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני עוד מעט משדרג את המחשב אני קונה הכל כמעט חדש רציתי רק לוודא משהו עם אני קונה 8GB ומתקין XP 32 ביט לא יקרה כלום נכון? אני יודע שהוא רק יראה 3 ומשהו או 4 גיגה אבל 4 סטיקים של 2GB לא יעשו בעיות נכון?
-
- 24 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מתקין אני עושה boot לדיסק ואז זה נכנס למסך הכחול הזה יש ליSATA אז אני עושה בהתחלה F6 ואז רשום שזה קואה את הכול זה קורא את כול מה שמחובר למחשב (אני לא יודע אנגלית) אני התקנתי 4 פעמים ווינדוס אבל עכשיו יש בעיה חדשה! ואז יש לי 3 אפשריות 1- s=specifu additionat deevive 2- enter=continut 3- f3=exit אני לוחץ על קמאקר ואז יש לי ואז אני לוחץ על להתקין.. ואז רשום windwos xp pro.... setup setup did not find any hard disk drivs indtalled in your computer make sureany hard disk drivr hre powered on and propejy connrcld toyour computer and that any disk-related hardware configuration is correct this may involve running a manufacturer-supplied diagnostic or setup program setup co…
-
- 9 תגובות
- 865 צפיות
-
-
CASE STUDY: לקוח מתשובה שלי ללקוח של החברה שלי ששאל שאלה דומה: Allow Hybrid Sleep should be OFF and then you'll see Hibernation דוגמה מהמחשב שלי: http://i48.tinypic.com/34flms3.png לקוח מכאן: http://www.mydigitallife.info/2009/08/12/how-to-enable-or-disable-hibernate-in-windows-7
-
- 0 תגובות
- 857 צפיות
-
-
אהלן, טוב, עד כה הwin7 עושה לי הרבה צרות. שידרגתי גם את הלפטופ לwin7 x64, אבל עכשיו אני לא מצליח לשתף קבצים בין המחשבים. שתי המחשבים מחוברים באותה הרשת, ופעלתי לפי המדריך הבא: http://www.howtogeek.com/howto/windows-7/share-files-and-printers-in-windows-7-with-homegroup/iw/ הבעיה היא שהמחשב (לא משנה איזה) לא מזהה שיש homegroup ברשת, ולכן לא נותן לי את האפשרות לעשות join לקבוצה קיימת, אלה רק ליצור אחת חדשה. //עדכון: החלטתי לחבר את הלפטום חוטית לראוטר, כרגע הhomegroup מזוהה כמו שצריך. הבעיה היא ברגע שעובדית אלחוטית - לא ניתן לשתף קבצים.
-
- 2 תגובות
- 796 צפיות
-
-
אתם חייבים לעזור לי פתאום אין לי גישה אל אף תיקיה במחשב! אני המשתמש היחידי ואדמין אפילו ל C הוא לא נותן לי להיכנס ומציג הודעה נו אקסס בעצם על כל דבר !מה עלי לעשות?
-
- 2 תגובות
- 995 צפיות
-
-
הסיפור די פשוט: קבלתי את המחשב החדש ובחרתי של לשלם על מערכת הפעלה. עכשיו אני מעוניין להתקין. תאורתית אני מתקין XP ואני אומר תאורתית כי עדין לא השגתי את הדיסק. נכון לעכשיו יש לי ביד 98 אבל אני לא יודע אם זה כדי ואח"כ עוד להתקין את XP על זה. בהנחה שיש לי את XP עכשיו, איך אני מתקין את זה? כשהמחשב עולה כתוב משהו כמו boot failure insert disk to drive A: and press any key. משהו דומה, אתם בטח מכירים.. בכל אופן מה עלי לעשות? האם אני צריך להעתיק קבצים כלשהם על דיסקט מחבר שיש לו XP ולהביא אותם אלי למחשב ומשם להמשיך את ההתקנה? בבקשה תפרטו קצת יותר מ "תכניס את הדיסק לסידי" כי אני באמת לא יודע מה אמור לקרות בשלב ההתקנה. תודה מראש, …
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי, אני חושב שהגיע הזמן לשדרג את מערכת ההפעלה שלי. אני כרגע עם ווינדוס 7 ורוצה להתקין ווינדוס 8.1. רציתי לשאול, האם מומלץ לשהתמש באופציה של שדרוג ובכך לא אצטרך לגבות את כל המחשב שלי או שמא ידוע שזו אפשרות בעייתית שעושה צרות ועדיף להתקין אחרי פירמוט? בתודה מראש, עמית.
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני יודע שדיברתם על זה אבל אני לא מצליח לעשות כלום איפסתי את הביוס אבל זה לא עזר, המסך של הפתיחה של הווינדוס עומד הרבה זמן עד שנכנס לווינדוס, אתמול ניתקתי כוננים וחיברתי אותם וגם ניתקתי וחיברתי מאווררים יכול להיות שזה זה ? תודה בכל אופן.
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-
-
יש לי בבית רשת אחלוטית בין שני מחשבים... [אחד מחובר לנתב והשני עם כרטיס רשת אלחוטי] את הרשת התקינו לי "אנשי מקצוע" מחברה מסויימת כדי לקבל אחריות וכו'... עכשיו אנמי רוצה לפרמט את המחשב האלחוטי לגמרי... יש דרך שבה אני אשמור את הגדרות החיבור? כי זה היה המון להגדיר ואני לא רוצה לבלות שעות איתם בטלפון! תודה
-
- 5 תגובות
- 611 צפיות
-
-
שלום אנשים, זה נכון ש SP2 גורמת להאטה באינטרנט בכלליות? שההבדל מ SP1 ל- 2 היא איטיות בגלישה והורדה לחסרונה של סרביס פאק 2? את האמת, לדעתי זה נכון כי עד לפני חודשיים הייתי משתמש בSP1 וההורדה באימיול וטורנטים הייתה הרבה יותר מהירה מעכשיו. את הנושא המוזר הזה שמעתי מבן דוד שלי שלומד בנושא מחשבים באוניברסיטה..רציתי לשאול אם כאן שמעתם על זה במקרה? בתאבון ושבת שלום
-
- 2 תגובות
- 536 צפיות
-
-
-
שלום רב האם הפירמוט ב- windows 7 מתבצע בצורה שונה ? כי כשאני לוחץ על אתחל או אתחול (הכוונה במסך התקנה ראשונית של windows) זה מסיים פירמוט בכמה שניות . עוד שאלה אחת - בהתקנה הוא מציג לי את כוננים c,d ועוד כונן שנקרא system reserved בגודל 100 מגה מה זה הכונן הזה ? צריך למחוק או לפרמט אותו בכל התקנה של ווינדוס מחדש ? תודה
-
- 4 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
יש לי win xp בגרסת OEM שקניתי עם המחשב הישן. האם אני יכול להעביר את מערכת ההפעלה למחשב חדש שאני קונה עכשיו? (נניח אפילו שאני מפרמט את המחשב הישן או מפסיק להשתמש בו לחלוטין)
-
- 5 תגובות
- 985 צפיות
-
-
אני משתמש במודם: ESS ES56H-PI Data Fax Voice Modem. וכל פעם שאני מפעיל את הווינדוס (WINDOWS XP PRO) הוא מתחבר לאינטרנט אוטומטי. כל פעם שאני מתנתק מהאינטרנט הוא מתחבר אליו אחרי כמה שניות שוב פעם וככה כל הזמן. אני ממש לא יודע מה לעשות אז אני ממש צריך עזרה.
-
- 3 תגובות
- 896 צפיות
-
-
בבקשה תעזרו לי!!! נעלם סרגל ה- explorer!!!(הסרגל שנמצא בצד ימין של המסך ויש בו פעולות כמו העתקה והעברה) איך אני מחזיר אותו?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
^ שלום לכולם, אז הדלקתי את המחשב לפני שבועות מס', והמחשב לא מצא את החיבור של פלאפון(המפעילה של הסים שלי. שוב, לא נטסטיק, אלא כרטיס סים שנכנס מתחת לבטריה של המחשב, בחריץ המתאים). ניסיתי להוריד כל מיני דרייברים והדבר לא צלח. דיברתי עם פלאפון והם הפנו אותי לחבר' LG המפעילה של המחשב שלי(מחשב מדגם R380 של אל.ג'י) LG הציעו לי לפרמט את המחשב תמורת תשלום. הם היו מוכנים להתקין רק ויסטה. בכל מקרה, סרבתי. החיבור לא ניתן לגילוי ובטח שלא להפעלה. מה עושיםם? תודה ושבת שלום!
-
- 9 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
חבר שלי לא מצליח להתקין את הWINXP כל הזמן באמצע ההתקנה מופיע לו מסך כחול שאומר שיש בעיה לא מובנת (כתוב הרבה מס' והרבה אותיות) ואחרי זה כתוב שצריך לעשות RESET ולהתחיל את ההתקנה מחדש אך זה לא עוזר בבקשה תעזרו ותגידו מה הבעיה ואיך אפשר לפתור אותה?!?!
-
- 2 תגובות
- 838 צפיות
-
-
אני מנסה להתקין win 7 64 בהתקנה נקיה ובשלב מוקדם הוא קופץ לי עם הודעה על שגיאה 0x80070570. ניסיתי להעתיק את הקבצים לדיסק USB ולהתקין ממנו אבל התופעה חזרה על עצמה. כבר התקנתי בעבר מאותו דיסק שאני מנסה להתקין ממנו אבל מת לי הרד דיסק ואני צריך להתקין מחדש על דיסק חדש. מה עושים? תודה. גלעד
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
כשאני מריץ התקנה לתוכנות מסויימות הווינדוס מראה לי הודעת שגיאה: ntvdm.exe-application error the application failed to initialize properly (0xc0000142). click OK to terminate the application מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני משתמש בחלונות 7 הום פרימיום (עברית). תיסכלו בבקשה בתמונה סמל רשת בתוכו יש משולש צהוב ואחרי כמה שניות ניעלם.והאינטרנט מחובר ועובד ותקין. אני משתמש בראוטר אלחוטי. איך מבטלים משולש צהוב? זה דומה לחלונות XP ברשת ניכנסים ברשת קליק ימני בעכבר לוחצים "מאפניינים"--->ורואים מאפייני רשת למטה בסוף היה מסומן V כתוב: Notify me when this connection has limited or no connectivity היסרתי V.. ואז לא קורה לי משולש צהוב ואין היתנגשות IP או כתובות.ניעלם לי. הכל עובד ותקין גלישה תקינה. איך עושים בחלונות 7? בתודה מראש מיכאל [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום היה לי סתם שגיעה בwindows ועכשיו שאני עושה קליק ימני בwindows אז אין את התפריט חוץ מזה בדפדפן זה עובד איך אני מסדר את הבעיה בלי לאתחל את המחשב?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב. רכשתי מחשב חדש בעל לוח אם asroch h61m/u3s3 בזמן איתחול \ עליית המחשב אין לי גישה למקלדת \ עכבר ובעצם אני לא יכול להיכנס לביוס , safe mode וכו' . מה אני צריך לעשות?
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי מחשב : מעבד E8400 Core 2 Duo זיכרון פנימי 2GB כרטיס מסך 9400GT 512MB ואני רוצה לדעת אם מערכת ויסטה אולטימייט תעבוד טוב על המערכת....
-
- 6 תגובות
- 716 צפיות
-