Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,238 דיונים בפורום זה
-
המחשב חדש, עשיתי Clone מה-HD הישן לחדש. ה-Windows סירב לעלות, לכן ביצעתי התקנה על התקנה. ה-Windows עלה עם כל התוכנות וההגדרות שהיו לי. בהתחלה לקח לו זמן רב עד שכבה. עכשיו לא כבה בכלל, רק כותב שהוא מבצע כיבוי. פירמוט לא בא בחשבון, אשמח לתקן את הבעיה ע"י בדיקה של כל דבר אפשרי בכל מקום אפשרי במחשב, היכן להתחיל? תודה, אורן.
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי שאלה לגבי חיבור דואר של GMAIL באיזה פורום אפשר לשאול על זה?
-
- 1 תגובה
- 639 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי מס' מחשבים עם Win 2k, העובדים עם Flash Disk בתצורת NTFS. שאלותיי, - איך ניתן למנוע העמסה על ה- Flash Disk ? - האם במצב NTFS יש עדכון מיותר של ה- WIN לשינויי קבצים (קבצי מערכת למשל), ועם כן איך מונעים זאת? תודה לעוזרים ושבוע טוב.
-
- 0 תגובות
- 929 צפיות
-
-
לעיתים מופיע לי ליד 2 כרטיסי הרשת מן כרטיס רשת נוסף... שהוא בעצם שייך כנראה איכשהו למצלמת רשת שלי. הוא נעלם ובא כשבא לו... מצורפת תמונה. מאוד רציתי לדעת: א. בשביל מה הוא קיים שם. ב. אם אפשר להשתמש בזה באיזושהי דרך. ג. לאילו מטרות? ד.מדוע זה נעלם לפעמים? רב תודות. בברכת שבוע טוב, אורן. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 801 צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לדעת כיצד ניתן להוסיף או לשנות שורה במאפייני משתמשים ב- AD 2003 (לדוגמא טלפון נוסף או שורת הערה כלשהי) בעזרת AD Schema. תודה לעוזרים ושבוע טוב.
-
- 0 תגובות
- 536 צפיות
-
-
המחשב לא בOC ועושה ריסטים באופן בלתי רצוי...אבל לא שרירותי... כאשר אני עושה PRINT SCREEN ואז מדביק אותו בצייר הוא עושה ריסט... בנתיים זה המצב היחידי שגיליתי... ממה זה??.. (התקנת מערכת ההפעלה פעם נוספת לא עזרה..!!)... מצאתי עוד משהו שעושה ריסט: בהרחבות של FireFox Talkback 1.5.0.3 (מתי שאני מנסה לפתוח את הדף הזה:http://images.nana.co.il/sitefiles/nvsupport/Technical-support/media/a/rule/rule.html)
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
hi. היום ניסיתי ליצור תיקיה חדשה בכונן D ולא הצלחתי.היה כתוב:Unable to create the folder 'New Folder' Access is denied. הדבר המוזר הוא שבכונן C אני יכול ובכונן D אני לא יכול.אני מוגדר כAdministrator.למה לעזאזל זה קורה???עזרה בבקשה :-\ תודה. אגב,ניסיתי גם ליצור קובץ וורד\כל קובץ שאפשר שלוחצים קליק ימני-> New.
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ושבזמן שהוא נעול תוכנות יעבדו, למשל שעון מעורר שאני שם, לא יפסיק בזמן שהמחשב נעול. תודה. נ.ב מן הסתם יש לי xp
-
- 5 תגובות
- 3k צפיות
-
-
לי יש במחשב הביתי מאילוצים משפחתיים משתמשים (ילדים בבית) אולם לאחרונה לאחר שאני מקישה את הסיסמה, המחשב מתחיל לעלות ואז לפתע מאתחל את עצמו מחדש. ערכתי סריקה של וירוסים ורוגלות וקיבלתי ים של רוגלות. ברמה מקסימלית. וירוסים אין לי בכלל. כמו כן המחשב טוען בתוכנה של אדוור פרו כי היה לי שינוי ברגיסטרי. האם זה אומר לדעתכם כי עליי לעשות למחשב פירמוט ? עברה בכרך שנה מאז הפירמוט האחרון שעשיתי. אנא הושיעו.......!!!!!!!!!!!!! :'( :'( :'( :'( :'( ??? ??? ???
-
- 7 תגובות
- 776 צפיות
-
-
-
לוקח למחשב שלי בערך דקה וחצי עד שהוא מואיל בטובו להתחיל לעשות ריסטארט מהרגע שהוא קיבל ת'פקודה...אני לוחץ ריסטארט..לוקח כמה שניות עד שהכל נסגר אבל הוא נשאר עם התמונה של השולחן עבודה עוד איזה דקה עד שהוא מתחיל לשמור הגדרות ולעשות ריסטארט... איך מסדרים את זה?
-
- 2 תגובות
- 623 צפיות
-
-
עשיתי פורמט ובחלק מהתוכנות אין לי עברית , לדוגמא : - אם אתם לא רואים את כל התמונה תלחצו מקש ימני ותעתיקו את הכתובת של התמונה איך אפשר לסדר את זה :s05: ??? :s05: תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 620 צפיות
-
-
זה לקיח חצי לילה והתקנתי ועובד על הכיפק. בילד 5342 ומצאתי ביינתים רק באג אחד שסרטוני וידאו גורמים ל בלו סקריין בכל מקרה ניסיתי להעביר את הישומים מXP שיעבדו על ויסטה אבל אופיס 2003 לא רוצה לעבוד... האם התקנה מחדש על ההארדדיסק של ויסטה תעזור? ומישהו יודע איך הוידווס יזי טראנספר עובד? ניסיתי אותו אבל לא ממש מצאתי שזה העביר משהו...
-
- 26 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אוקי לפני חודשיים עשיתי שיחזור מערכת לפני השחזור היה כרטיס רשת והאו עבד מצוין אחרי השחזור אני לא יכול להתקין תכרטיס רשת ברגע שהווינדוס מתחיל תהתקנת דריברים המחשב קורס יש תמסך הסגול ורשם שיש בעיה עם הקובץ הזה homeqos.sys מה לעשות?
-
- 2 תגובות
- 574 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה אני לא יכול לשנות רקעים בשולחן העבודה שלי למה? תמונה של המצב: תודה רבה לכל העוזרים. [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 746 צפיות
-
-
טוב, יש לי ספריית מוזיקה די גדולה, בחלק מהתיקיות אני יכול לסדר את המוזיקה לפי שם אמן, מספר שיר וכו', ובחלק אני לא יכול. תמונה:
-
- 3 תגובות
- 580 צפיות
-
-
שלום אני משתמש Windows XP home editon בעברית. אני היתקנתי אנטי וירוס 2006 של נורטון סימנטק. עשיתי עידכונים מלאים. 2 התוכנות שיש לי הם מקורים. עכשיו אני רוצה לבטל עידכונים אוטומטי ב- XP. ביטלתי עידכונים אוטמטי. ופתאום באנטי וירוס 2006 יש 2 סמלים עיגולים בצהוב ליד שעון אחד אנטי וירוס והשני בדיקה סריקה (יכול להיות שאני אומר נכון). סמן עיגול בצהוב של הסריקה הופך לעיגול איקס(X) באדום בתוך עיגול הצהוב. ומבקש ממני ללחוץ FIX להחזיר בחזרה לעידכונים אוטמטי. אני לא רוצה להחזיר עידכונים אוטמטי. אני רוצה לבטל. מעדיף לעשות דרך האתר עידכונים של מיקרוסופט להוריד שם רגיל. כמו כולם מכירים Windows Update. איך מבטלים באנטי וירוס 2006 שלא יחזיר לי אוטמטי עידכונים? והדבר השני ניגשים ללוח בקרה …
-
- 3 תגובות
- 595 צפיות
-
-
-
אני רוצה לבצע ניקוי רציני ל Windows אך בד"כ אחרי פעולה כזאת כל ההיסטוריה של ההאתרים שאני בד"כ נכנס נעלמת. אין לי כח תמיד מחדש לרשום את כל האתרים וישנם כאלו שאני שוכח. היכן נשמרת ההיסטוריה של האתרים בהם אני משתמש עלמנת שאוכל לגבות אותה לפני פעולת הניקוי?
-
- 2 תגובות
- 987 צפיות
-
-
-
כבר כמה זמן שלא עשיתי Windows Update, הבנתי שעכשיו הם מתקינים בעדכונים האוטומטים איזה בדיקה של חוקיות ה Windows, עכשיו ברור שיש לי Windows חוקי, כמו לכולכם. השאלה שלי פשוט היא איך אני יכול לעשות את העדכון בלי שיותקן לי הרכיבים של WGA (שהבנתי שאחרי שהם מותקנים, אי אפשר להסיר אותם). ?
-
- 6 תגובות
- 725 צפיות
-
-
היי 1 : רציתי לשאול בנוגע לאפשרות : "לוח בקרה" -> "אפשרויות נגישות" -> *צליל -> *" הצגת צליל " . מה עושה האפשרות הזאת , ( לפי ההסבר של " עזרה " בווינדוס לא הבנתי ) . 2: אם אני רוצה לפתוח תוכנה באופן אוטומטי אחריי שאני סוגר תוכנה אחרת . ( לדוגמא : אני מפעיל " שולה המוקשים " ורוצה שאייך שאני יצא מזה תפתח אוטומטית תוכנה אחרת ) תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 787 צפיות
-
-
שלום אני צריך עזרה בפענוח הקובץ.. המחשב מאתחל את עצמו מחדש ואני לא יודע מה הבעייה תודה [attachment deleted by admin]
-
- 13 תגובות
- 851 צפיות
-
-
1. כמה Windows professional שוקל? 2. יש לי מחשב חדש למשחקים אני מתקין אותו לבד.. אבל אני לא יודע איך לחלק את המחיצות? למי לתת יותר מקום לWINDOWS או למשחקים? תודה@!#
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לא ידעתי איפה לשים את זה, אז הגעתי למסקנה שכאן הכי מתאים.. הבעיה שלי היא שכאשר אני נכנס למשחק אונליין אני רואה את הכתב בסדר בפעם הראשונה, אך בפעם השנייה שאני נכנס אני רואה את האנגלית באופן משובש...זה כבר קרה לי בעבר עם הרבה משחקי אונליין וניסיתי קידוד, אבל זה לא עבד. הנה דוגמא לאנגלית שאני מקבל...(מסומן בכחול)
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-