Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
ב win7 גודל כונן c הוא 70gb אך סך כל התיקיות הוא 40gb איפה יתר 30gb ? מצורפים גדלי התיקיות והגדרות תיקיה בלוח הבקרה
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה מוזרה מלפניי כמה ימים אני לא יכול לראותתמונות מסויימות כנראה לפי סוג הטכנולוגייה שלהם למשל העמוד פתיחה של הצאטים של תפוז מופיע לי כריבוע ריק עם איקס ותמונות בטכנולוגיית פייר בול גם כן אני אשמח לקבל הצעות לפיתרון כמו כן פירמתטי את המחשב היום וזה עדיין קיים
-
- 1 תגובה
- 846 צפיות
-
-
שלום לכולם . לגבי XP , מצאתי פה , או אלי בפורום אחר , לא זוכר , איך לעשות את זה ...משהו עם שינוי ה HAL ..אשמח אגב אם מישהו יתן לי את הלינק לזה . לא מוצא אותו. השאלה שלי היא איך עושים את זה ב windows 7 . תודה רבה מראש .
-
- 5 תגובות
- 870 צפיות
-
-
אני מנסה להתקין מדפסת עכשיו ההתקנה גם דרך ווינדוס וגם דרך הדיסק דרייברים אומרת לי שה- service Print Spooler לא פועל.. אז הלכתי לשרמוטה הזה שמתי לו כאפה והוא לא רוצה להידלק הקוטף שזיפים הזה אומר לי: Error 1068: the dependency service or group failed to start אני חסר אונים. המורה שלי להיסטוריה יהרוג אותי. אעעעע לא רוצה למות בגיל כל כך צעיר עריכה: google iz di best.
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי מחיצה שמכילה 15.6GB ויש בה 2GB פנויים, אני רוצה להגביל את השימוש במחיצה עד למצב של 1GB פנוי (כלומר שיהיה מותר להשתמש רק ב 14.6GB) ניסיתי לקבוע את גבול השימוש ל 14.6GB כתור אדמין, אבל כאשר נכנסתי כמשתמש ראיתי שגודל המחיצה הוא 14.6GB ושיש לי 2GB פנויים. כלומר המשתמש שאמור להיות מוגבל ל 14.6GB יכול בפועל להשתמש ב 2GB נוספים ובעצם לעבור על ההגבלה. איך ניתן לגרום לכך שכאשר אני ייכנס למשתמש אני יראה רק 1GB פנוי, כלומר, כיצד ניתן להעלים מקום מההרדיסק עבור משתמש מסויים? מדובר ב win2k pro תודה מראש לעוזרים, ערן
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-
-
הינה תמונה להמחשה זה התחיל לפני כמה ימים מאז שהבאתי את הכרטיס מסך החדש (ASUS HD7950) התקנתי לו את הדרייבר הכי חדש לWIN7 64 שיהיה באתר של AMD לא התקנתי מהדיסק.. לפני זה הכרטיס הקודם היה רץ רגיל בלי דרייבר כי המערכת זיהתה אותו לבד אז לא התקנתי בזמנו דרייבר כי ידעתי שאני הולך להחליף כרטיס מה עושים? זה בעיה בכרטיס או בעיה תוכנתית? לפעמים היה גם הרבה כאלו רווחים ולא ראות את הסמלים של התוכנות שרצות ברקע..
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כשהתקנתי את windows xp home בכל פעם שאני מפעיל את המחשב הוא עושה לי מן ספירה לאחור שאומרת לי שנשארו לי כך וכך ימים.... בבקשה תכתבו לי כאן אם אתם יודעים מה לעשות!
-
- 21 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
כל פעם שאני סוגר את הדפדפן מופיעה לי הודעת שגיעה מעצבנת. שמתי לב גם שלוקח לדף לעלות הרבה זמן, וגם נתקעים לי הרבה אתרים. מערכת הפעלה XP, ואקספלורר 6.
-
- 0 תגובות
- 741 צפיות
-
-
שלום! יש לי WIN 7 64BIT וכשהדלקתי אותו פתאום כל הסמלים בשורת המשימות היו הפוכים וגם ב"התחל". בבקשה תעזרו לי! תודה מראש. ארד גונן.
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
הויסטה לא נותן לי להתקין דמון טולס מישהו יודע איזה גירסה תופסת או מה עושים להקוף את ההגבלה ?. תודה.
-
- 4 תגובות
- 745 צפיות
-
-
שלום, לפני הכל אני רוצה לציין שקראתי את הסטיקי לגבי 32 או 64 אבל לא מצאתי שמה תשובה ברורה לכן השאלה שלי היא ככה: יש לי מחשב עם המעבד E8400 ו2 ג'יגה זיכרון מיועד בעיקר למשחקים בשורה התחתונה איזו מערכת הפעלה כדאי שאני יקנה?? xp 32 bit vista 32 bit vista 64 bit ?? מבחינת כסף זה לא משנה לי כל עוד המערכת תתאים לי. בלאגן עם המעבר הזה ל 64 ביט, כאב ראש רציני.... תודה רבה רבה לעוזרים !
-
- 5 תגובות
- 766 צפיות
-
-
אוקי יש לי על המחשב xp וזה מחשב יחסית חדש כמה חודשים ואני רוצה לפרמט כי הוא מתחיל לעשות בעיות ודיי חנקתי לו תזיכרון עכשיו יש לי דיסק התקנה של ווינדוס אבל שאני מפעיל מחדש תמחשב עד שהמסך נדלק המחשב כבר מגיע לווינדוס... ניסיתי ללחוץ על כל מיני מקשים ושום דבר לא עזר... תודה לעוזרים!
-
- 12 תגובות
- 935 צפיות
-
-
שלום. יש לי בעיה מאד מוזרה שאני לא מצליח לפתור. המפרט - פנטיום 3 600mhz win 2000 professional כאשר אני מדליק או מאתחל את המחשב , הוא מגיע עד אחרי השלב של ה- user logon . אני כותב שם וסיסמא ואח"כ הוא טוען את ההגדרות האישיות ואז העכבר הופך לשעון חול וזהו. המחשב לא נתקע אבל גם לא ממשיך לעלות. הדבר המוזר הוא שאני לוחץ cntr alt del , לוחץ על log off ואז ניכנס עוד פעם עם אותו שם וסיסמא בדיוק ואז המחשב עולה. מה יכולה להיות הבעיה ??
-
- 5 תגובות
- 760 צפיות
-
-
מחקתי בטעות תיקייה של תמונות מהמחשב של אחותי, נכנסתי לשם דרך מיקומי הרשת במחשב שלי ומחקתי בטעות. יש אפשרות לשחזר? זה לא בסל מיחזור.
-
- 2 תגובות
- 937 צפיות
-
-
אני יודע שהיה דיון על זה אבל זה היה יום או יומיים אחרי השחרור שלו.. בינתיים עבר קצת זמן ואולי עלו דברים חדשים.. יש שיפור בביצועים? יציבות\אי יציבות מוגברת? תמיכה\חוסר תמיכה בדברים? וכל דבר אחר... בתודה מראש, אני
-
- 0 תגובות
- 753 צפיות
-
-
תודה
-
- 5 תגובות
- 781 צפיות
-
-
לילי טוב לכולם..! אז ככה אני רוצה לפרמט את המחשב כי יש בעייות טוב יש לי שאלה במה הכי טוב לשמור "גיבוי" של הכונן הקשיח..?בזיכרון נייד,בדיסק,כרטיס דיכרון במשהו אחר ..? תודה לעוזרים.!
-
- 3 תגובות
- 780 צפיות
-
-
יש אצלנו בבית מלחמה על תמונת הרקע, איך אני שם סיסמה כדי שלא יהיה אפשרי להחליף את התמונה בלי להכניס את הסיסמה. אני מתאר לעצמי שצריך תוכנה כלשהי, איזה תוכנה תהיה הכי קטנה ושלא תחרפן לי את המחשב. תודה רבה חבר'ה
-
- 6 תגובות
- 756 צפיות
-
-
שלום, בהדלקה המחשב מגיע לתפריט של העלאה רגילה, SAFE MOD וכו', ולא משנה מה אני בוחר, הוא עושה ריסטרט לאחר מספר שניות. מה ניתן לעשות ? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עשיתי באנצ' קטן לויסטה שתי מערכות האחת: Dual Core 2.8GHZ לא קור 2 דאו.. 512MB 667Mhz 160GB ASUS PX5L Nvidia Point of view 7100GS המערכת השנייה היא במיפרט שלי. במערכת הראשונה הנ"ל ויסטה עלתה ב-36 שניות מלחיצת כפתור ההדלקה!! (שיא עולם 23 שניות) במערכת השנייה תחזיקו חזק!!! 3 שעות!!!! אני לא מבין למה אצל חבר יש לו מערכת בדיוק כמו שלי אותו מעבד וזכרונות (אגב הוספתי עוד 512MB זיכרון DDR2 עדיין לא עזר) ואצל חבר שלי הכל עובד חלק!!!! שיחקנו Quake 4 וסטאלקר הכל זז טיל... לחבר שלי יש 7600GT בעל S.M3 ולמערכת השנייה שלי יש S.M3 מסקנה שלי אין לי את הטכנולוגיה הזאת אז ויסטה לא תזוז לי מהר? וכל הזמן בתקיעות? איך זה... אם אני יקנה DirectX 10 (ו S.M4) אז זה יעבוד יותר מהר?! תשו…
-
- 7 תגובות
- 798 צפיות
-
-
שלום, הוצאתי מהמחשב הישן שלי (שעובד על ווינדוז 7) כונן SSD עליו התקנתי רק ווינדוז 10, והעברתי אותו למחשב אחר. בכל פעם שאני מעלה את המחשב, עולה מסך של ווינדוז 10 וטוען שיש תקלה. אני יכול להמשיך הלאה בבחירת מערכת הפעלה "אחרת" (ז"א את הווינדוז 7), השאלה היא האם ניתן לדלג על כל שלב התקלה - שהווינ 7 יעלה כרגיל? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, מנסה לבצע עידכון גירסא מ 8.1 ל 10. במהלך ההתקנה הוא מבצע 3 שלבים (אני מדבר אחרי שהוא מוריד את העדכון שהוא מגיע למסך שחור כזה שלמטה יש 3 אופציות ), בשלב השלישי הוא נתקע על 75% ולא ממשיך משם. ניסיתי לבצע עידכון כמה פעמים וכל פעם הוא נתקע באותם 75 אחוז. מה יכולה להיות הבעיה? לאחר שאני מרסט את המחשב הוא מחזיר ל 8.1 ורושם שהייתה שגיאה בעידכון. אשמח לפתרון!! תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לאחרונה הורדתי בוט דיסק, הקובץ הוא winrar לאחר חילוץ קיבלתי קובץ אימג' (ISO ) ששוקל 254 מגה, מאחר והצורב DVD הפסיק לקרוא CD הורדתי את הקובץ לדיסק און קי על מנת לצרוב במחשב השני שברשותי. ולהפתעתי במחשב השני הוא מזהה את הקובץ כ winrar אז חילצתי שוב את הקובץ והופיע לי שתי תיקיות של הקבצים ולא קובץ ISO . שאלתי, איך יתכן שבמחשב אחד הקובץ מזוהה כ ISO ובמחשב השני הוא מזוהה כ winrar מתוך הדיסק און קי?. אני חייב לצרוב את קובץ האימג' על מנת לקבל בוט דיסק, אשמח לקבל תגובות לפתרון הבעייה...
-
- 8 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
כשאני נועל את המחשב,אז אם אני מקיש מקש הרווח(או כמעט כל מקש אחר) אז אני עובר אל החלון עם התיבה עבור הסיסמא אבל כשאני נועל את המחשב וחוזר אליו לאחר זמן מסוים אז לחיצה על מקש במקלדת לא מעבירה אל החלון עם התיבה עבור הסיסמא ואני מחויב להקיש על העכבר האם יש דרך לשנות זאת כך שתמיד לחיצה על מקש במקדלת תעביר אותי ? תודה.
-
- 18 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
כשאני מכבה או עושה ריסטרט למחשב הוא נתקע על "שומר את ההגדרות" אגב מחשב חדש מה עושים? תודה
-
- 0 תגובות
- 648 צפיות
-