עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. 40GB ו80GB זאת החלוקה הנוכחית של המחשב לאחר שהתקנתי חלונות. רציתי לעשות חלוקה כזאת: כונן אחד עבור 3-4 משחקים כונן שני עבור חלונות כונן שלישי עבור תוכנות ותמונות איך אני עושה את זה נכון בצורה כזו שכול התוכנות והמשחקים יעבדו ללא בעיות וללא התנגשויות מבלי לאבד כלום ממה שיש לי עכשיו (טוב נו אולי כמה דברים בודדים) ועם איזה תוכנה אני עושה את זה ובדרך גם מגדיר שמות חדשים לכוננים? תודה,

• 3 תגובות
    • 745 צפיות
  2. Started by PhoenixBoy,

לחבר שלי התחילו להיות בעיות במחשב אז ביקשתי ממנו שישלח לי את הלוג. אתם יכולים בבקשה לעזור ולראות אם יש משהו שצריך למחוק? Logfile of HijackThis v1.99.1 Scan saved at 02:33:19, on 20/07/2005 Platform: Windows XP SP2 (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v6.00 SP2 (6.00.2900.2180) Running processes: C:\WINDOWS\System32\smss.exe C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe C:\WINDOWS\system32\services.exe C:\WINDOWS\system32\lsass.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe C:\PROGRA~1\Grisoft\AVG7\avgamsvr.exe C:\PROGRA~1\Grisoft\AVG7\avgupsvc.exe C:\Program Files\Common Files\Microsoft Shared\VS7DEBUG\MDM.EXE C:\WINDOWS\system32\nvsvc32.exe C:\Program File…

• 1 תגובה
    • 745 צפיות
  3. שלום היה לי וינדוס ויסטה ועכשיו הורדתי XP SP3 ניכנסתי לפורמט עשיתי פורמט במסך הכחול הזה ושזה מסיים את הפורמט ומתחיל את הטעינה "copyfiles for setup" או משהו כזה זה מגיע ל99 אחוז ואז נתקע בקובץ NTLDR ורושם שאי אפשר להעתיק אותו . אצל חברים שלי עם אותו דיסק לפני כמה שעות הכל פעל טוב אפילו צרבתי עוד דיסק ועדיין לא פועל..... למה זה נתקע על 99 ולא מצליח להעתיק את זה מה אפשר לעשות? זה משהו במחשב שלי? אצל כולם פעל ורק אצלי לא..

4. Started by maxwell10,

שלום, ברשותי XP SP3 ה setting של הwindws משתנה לפתע לאחר הפעלה של כמה דקות. ראשית, בכל הפעלה מופיעה הודעהdata execution Prevention - Generic Host Process for Win32 Servies. כבר פעלתי בנידון (ניתקתי את המדפסת HP, עשיתי restart ל process, עדכנתי .dll וכו') שנית, רוחב ה Taskbar משתנה לפתע משתי שורות לשורה אחת, 10 דקות בערך לאחר שאני מפעיל את המחשב פתאום הצורה של ה Taskbar משתנה להיות קלאסי לבן, יורד שורה ואז חוזר להיות כחול מודרני שלישית, ה (service - Firewall/Internet Connection Sharing (ICS נפסק לפתע, גם פה כבר פעלתי על מנת להחזיר את ה Service וזה אכן עובד אבל רק עד להפעלה הבאה שבה לאחר 10 דקות כל האמור לעיל חוזר על עצמו. בצעתי בדיקה של וירוסים בעזרת ה AVG ובדיקה בעזרת S&a…

• 1 תגובה
    • 745 צפיות
  5. Started by rbu99fm,

יש לי מחשב חדש, הפירוט רשום למטה... התקנתי לו Windows XP - Home Edition, זה מה שיש לי (אני יודע ש- Pro יותר טוב)... מאז שהתקנתי את ה- Windows יש המון בעיות... אני רוצה לפרמט שוב, אך בצורה נכונה... הבנתי שיש וירוסים שלא יורדים בפירמוט רגיל, משהוא שקשור לחלוקה מחדש של הדיסק הקשיח... אם תוכלו להדריך אותי בפרמוט נכון + התחברות בטוחה לאינטרנט אני יודה לכם... יש לי גם אנטי וירוס נורטון 2004. הבעיה העיקרית היא וירוסים + SpyWare. בעיות נוספות: המחשב לא מצליח להכבות כאשר אני מחובר לאינטרנט אם אני מתקין SP2 אני בכלל לא מצליח להתחבר לאינטרנט... תודה מראש, שי ויצמן

• 1 תגובה
    • 745 צפיות
  6. Started by amir85,

אני מדבר על הפיצר של שלוחצים על WIN KEY + P ואפשר להעביר את המחשב למצב פרזנטציה הבעיה שלי היא שאחרי שמנתקים את המסך/ברקו/תקן פלט אחר או עם לא מחובר אחד בכלל אז המחשב חוזר חזרה למצב רגיל ואני רוצה שהמחשב ישאר במצב הזה עד שאנחנו מסימים. מישהו?

• 0 תגובות
    • 745 צפיות
  7. Started by Imtheman,

התקנתי ווינדווז מחדש בלי לפרמט את המחשב בנסיון למחוק את התיקיה של הווינדווז הישן שני הקבצים הנ"ל ממאנים להימחק מישהוא יודע איך למחק אותם ?

• 2 תגובות
    • 744 צפיות
  8. כיצד משנים את תמונת הרקע במסך בחירת המשתמשים ב WINDOWS 7 ? הבהרה : לא מדובר ברקע של ה DESKTOP הרגיל , אלא בתמונת הרקע במסך של בחירת המשתמש כאשר יש במספר USERS / חשבונות במחשב . אודה לעזרתכם

• 1 תגובה
    • 744 צפיות
  9. Started by Dalbayob,

לנעול

• 3 תגובות
    • 744 צפיות
  10. שלום לכולם. ברצוני לשדרג את מערכת ההפעלה הנוכחית שלי (windows XP sp 3) לווינדוס 7 אך אינני עושה זאת מפני שאני חושש שאם אני אשדרג, כל הדרייברים שלי \ התוכנות שלי (ויש הרבה...) לא יעבדו על ווינדוס 7 ואני אצתרך להוריד \ לעדכן הכל... האם כך המצב? והאם זה שווה את המעבר? בנוסף הווינדוס שלי במקור הוא באנגלית עם התקנה של עיברית עליו ובידי דיסק ווינדוס 7 בעברית. תיהיה לי בעיה לשדרג נכון? ע"פ מה שאני זוכר צריך באותה שפה לא? ובנוסף אם באמת תיהיה בעיה אני יוכל להשתמש בדרייבר ג'ינייס לא? (הכוונה לתוכנה שמגבה ומעדכנת דרייברים...) תודה על העוזרים.

• 7 תגובות
    • 744 צפיות
  11. Started by oren_vegas,

ניסיתי להתקין נרו 6 במקום 5.5 והסתבכו לי כמה קבצים.. איך אני עושה restore?

• 4 תגובות
    • 744 צפיות
  12. הציון שלי בויסטה בכל הקטגוריות הוא 5.9, חוץ מהמעבד. על המעבד קיבלתי ציון 5.3, ולכן הציון הסופי שלי הוא 5.3 (הוא נקבע לפי התת-ציון הכי נמוך). המעבד שלי הוא AMD Athlon X2 5000+ Black Edition. השאלה שלי היא האם אני אקבל ציון 5.9 אם אני אעשה למעבד OC מ-2.8GHz ל-3.2GHz (אני יודע שהגיעו איתו ל-3.3GHz עם קירור סטוק, ולי יש קירור Zalman 8700)? שאלה נוספת: האם 5.9 זה הציון הכי גבוה בויסטה? אם כן, אז מה זה אומר? זה אומר שויסטה אמורה לעבוד אצלי בצורה חלקה? דרך אגב, ביטלתי את ה-Page File. יש לי 2GB זיכרון בסטיק אחד, ואני מתכוון להתקין את הסטיק השני אחרי שאני אתקין את העדכון של ויסטה שפותר את הבאג של ה-4GB. עריכה: מה זה ה-Aero הזה שכולם מדברים עליו, ואיך אני מפעיל אותו?

• 5 תגובות
    • 744 צפיות
  13. Started by lioryb,

האם מישהו הצליח למצוא FAMILY PACK למוצר מלא?

• 2 תגובות
    • 744 צפיות
  14. Started by jossef1959,

הוא לא קורא רוסית מה עושים? http://i41.tinypic.com/skztc8.jpg

• 3 תגובות
    • 744 צפיות
  15. Started by iPsych,

טוב, אז ככה. ביומיים האחרונים שמתי לב שבמקום ה16-20 שניות הרגילות שלוקחים לווינדוס לעלות, הזמן עולה לבערך 40, תגידו לא נורא, אבל לי זה הפריע. בדקתי אילו תוכנות עולות עם הטעינה של ווינדוס- וקובץ אחד צד את עיני- DPIZ.EXE, שאין לי מושג למה הוא קשור, שכן, מופיע רק בשמה, וללא כל כתובת. עוד דבר שבקתי הוא התוכנות שרצות ברקע בעת הטעינה. ומלבד לאותה תוכנה תמוה (DPIZ) שמתי לב לעוד קובץ PENIS.EXE, שם הקובץ היה זכור לי ממקום כלשהו, אבל לא ידעתי מאיפה. לאחר גיגול פשוט, הבנתי שהקובץ שהיה מוכר לי הוא חלק מוירוס הבלאסטר (Version B), אך משום מה לא השפיע באף אורח על המחשב, מלבד קצת איטיות. דבר נוסף הוא זה שבלעדי לסגור את הקובץ ע"י מנהל המשימות- אי אפשר לפתוח את ה MSCONFIG, הוא פשוט עולה ונ…

• 2 תגובות
    • 744 צפיות
  16. Started by gtabak_37,

בכל אתר חדשות אומרים כי יצא חבילת השירות החדשה של חלונות XP וכי אפשר לעדכן את המערכת דרך windows update service כשאני נכנס לשירות העידכון הוא פשוט לא מראה לי את העידכון של חבילת השירות החדשה האם להוריד את חבילת העידכון מאתרים אחרים? מה הבעיה של שירות העידכון? למה הוא לא מראה לי את חבילת השירות החדשה? תודה לעוזרים גל

• 2 תגובות
    • 744 צפיות
  17. Started by XMB,

אהלן, החלפתי לאחרונה לוח אם וזיכרונות לוח: Gigabyte EP43-UD3L זיכרונות CORSAIR TWINX 4GB (2X2GB) 1066MHZ DDR2 CL5 המעבד הוא E6300 אם זה רלוונטי (מתכנן לעשות עליו OC). בכל מקרה חיברתי הכל, הביוס מזהה את המעבד, זיכרונות (למרות שהוא אומר לי שהם רצים כשהמחשב עולה על SINGLE CHANNEL (ליחס לכך חשיבות?), ההרדיסק והצורב. כאשר מערכת ההפעלה עולה יש מסך כחול והמחשב עושה ריסטרט וכך שוב ושוב, יש מערכת תיקון שגיאות בוינדוס 7 אם הוינדוס לא עולה בצורה תקינה, זה עושה את הבדיקה מספר דקות ומוצא בעיה ב START PATCH ואומר שלא ניתן לתקן את הבעיה. האם פירמוט הוא הפיתרון היחיד לתקלה? האם יש מצב שנוצרה כאן גם הרכבה לקוייה למרות שהכל מזוהה בביוס? (דרך אגב הבדיקת תקינות של המערכת הפעלה עבדה תקין ללא …

• 2 תגובות
    • 744 צפיות
  18. Started by Ibrow-Now,

1. במחשב של מישהו מותקן WIN98. הוא רוצה להתקין את XP בנוסף, שאפשר יהיה לבחור כל הפעלה למה להכנס. יש במחשב כמובן שני כוננים C שעליו מותקן WIN98 וD שעליו מיועד להיות מותקן הXP. איך עושים שהXP ייתקין את עצמו כמערכת שניה ולא במקום ה98? הבנתי שזה נורא קל אבל אני לא בטוח: מתקינים את הXP דרך ה98, בוחרים בהתקנה מלאה (לא שדרוג) ובוחרים שיתקין על כונן D. אחרי זה הוא אוטומטית לא יימחק את ה98 ואוכל לבחור איזה מהן שארצה בכל הפעלה? 2. המישהו הזה משתמש בתוכניות שפועלות בDOS כרגע (כרגע במחשב יש רק WIN98) . לפני שהווינדוז עולה הוא לוחץ F8 ומפעיל תוכניות מדוס עוד לפני שהווינדוז עולה. אם הוא יתקין את XP בנוסף ל98, האם זה יבטל את הDOS במחשב? אם כן, איך בכל זאת אפשר יהיה להכנס למחשב DOS עוד …

• 2 תגובות
    • 744 צפיות
  19. הבנתי שזו דרך מהירה יותר להתקנת windows . איך עושים זאת? האם יש מדריך בעברית? תודה לעוזרים גל

• 3 תגובות
    • 744 צפיות
  20. Started by RX7,

שלום אני מעוניין ליצור דיסק של WINDOWS XP מעודכן ז"א, במקום כל פעם לפרמט ולהתקין את כל העידכונים מחדש, אני רוצה ליצור דיסק עם כל העידכונים עד החודש הזה לדוגמא, פברואר 2008. וכשאני מתקין את הווינדוס אז גם העדכונים יותקנו ביחד איתו. איך אני יכול לעשות זאת? תודה מראש עומרי

• 4 תגובות
    • 744 צפיות
  21. שלום רב, ברצוני לברר מספר סוגיות לגבי בדיקת שגיאות ואיחוי של הדיסק הקשיח: 1. האם בזמן פעולות אלה חייבים לסגור את כל היישומים, ואפילו להימנע מגלישה באינטרנט? 2. במידה והתשובה לשאלה הראשונה היא חיובית, האם זה תופס גם לגבי בדיקה ואיחוי של דיסק חיצוני, שמכיל בתוכו רק מידע ולכאורה לא "משתתף" בפעולה התקינה של המחשב? 3. איזה מבין שתי הפעולות הללו מומלץ לבצע קודם? 4. באיזה תדירות מומלץ לבצע פעולות אלה? מקווה שהתשובות לשאלותיי יוכלו לסייע גם למשתמשים אחרים. תודה רבה

• 6 תגובות
    • 744 צפיות
  22. מה שמוקף באדום נעלם לי איך אני מחזיר אותו בחזרה? בתודה מראש

• 2 תגובות
    • 744 צפיות
  23. בכל אופן יש לי SP2 ואני מתלבט עם לעושת עידכון כי אמרו שזה דופק את מערכת ההעלה למי שאין עותק חוקי של המערכת. לכן אני מתלבט, רציתי לדעת אם כדאי או לא כדאי ואם יש סיכון מסויים. תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 744 צפיות
  24. זה קרה לי פתאום שאני מדליק את המחשב! מה לפרמט ולהתקין מחדש? לא הגיוני? CHKDISK /R יעזור? או שיש דרך אחרת להעתיק את הקובץ ממחשב אחר? ענה עיזרו לי בבקשה..

• 2 תגובות
    • 744 צפיות
  25. Started by PhoenixBoy,

התקנתי SP2 ואני לא יכול לראות תמונות באימילים ולא לצפות בג'אווה בדפדפן. למה זה? ואיך אפשר לסדר את זה?

• 7 תגובות
    • 744 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.