עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. כשאני מנסה לפתוח כתובת (URL) באקספלורר בסגנון: http://user:pass@members.mysite.com הוא כותב לי: Invalid syntax error. רק לאחר שאני מנסה להיכנס לכתובת: http://members.mysite.com הוא נותן לי להיכנס ואני תריך להזין שם וסיסמא. בעבר לא הייתה לי בעיה עם זה, זה פשוט קרה יום אחד... ניסיתי כבר ללכת לאפשרויות של הEXPLORER (tools->internet options->advanced) ולהחזיר את ההגדרות לdefault. בנוסף בדקתי את ההגדרות אבטחה וגם הן כולן על default. הצעות לפתרון ייתקבלו בברכה! ???

• 4 תגובות
    • 722 צפיות
  2. Started by Ibrow-Now,

1. במחשב של מישהו מותקן WIN98. הוא רוצה להתקין את XP בנוסף, שאפשר יהיה לבחור כל הפעלה למה להכנס. יש במחשב כמובן שני כוננים C שעליו מותקן WIN98 וD שעליו מיועד להיות מותקן הXP. איך עושים שהXP ייתקין את עצמו כמערכת שניה ולא במקום ה98? הבנתי שזה נורא קל אבל אני לא בטוח: מתקינים את הXP דרך ה98, בוחרים בהתקנה מלאה (לא שדרוג) ובוחרים שיתקין על כונן D. אחרי זה הוא אוטומטית לא יימחק את ה98 ואוכל לבחור איזה מהן שארצה בכל הפעלה? 2. המישהו הזה משתמש בתוכניות שפועלות בDOS כרגע (כרגע במחשב יש רק WIN98) . לפני שהווינדוז עולה הוא לוחץ F8 ומפעיל תוכניות מדוס עוד לפני שהווינדוז עולה. אם הוא יתקין את XP בנוסף ל98, האם זה יבטל את הDOS במחשב? אם כן, איך בכל זאת אפשר יהיה להכנס למחשב DOS עוד …

• 2 תגובות
    • 722 צפיות
  3. שלום לכולם יש לי בעיה מוזרה אם איזה קובץ שנקרא pup ולפי התוכנה Ad-aware 6.0 היא מוצאת אותו בשם האמיתי שלו WinPup32 עכשיו ברגע שלחצתיי לבטל אותו וסגור אותו אז משהו מוזר קרה לי המחשב נתן פקודה שמהחשב מתכבה לי תוך 60 שניות בדיוק כמו אם הבלסטר אז ישר הרצתי את הקובץ של סימנטק והוא לא מצא לי כלום שמזכיר את הבלסטר לאחר מכן הפעלתי את התוכנה Ad-aware 6.0 וזה מצא לי את הקובת ומחק לי אותו ולא ראיתי אותו רץ יותר אבל לאחר שעיתי ריסט זה הופיע שוב מה לעשות כאן אפילו מהירות האינטרנט נפגעה לי מיזה

• 4 תגובות
    • 721 צפיות
  4. Started by EvilForce,

שלום, טוב אז ככה יש לי ווינדוס אקס פי והוא התחיל לתת לי את ההודעות האלה של העוד דקה סוגר וזה בקיצור יש את התולעת וחוץ מזה שזה חלק קטן יש מלא מלא בעיות, לוקח שעהעד שהמחשב פתח וזה לא בגלל מלא תוכנות שעולות ויש בעיות באינטרט כשאני כותב אתר ועושה אנטר זה לא עובד אבל נגיד אני מגדיר את גוגל לאתר בית ואז אני מחפש אתרים ונכנס. יש עוד באגים של הפעלת תוכנות, פתאום הוא סוגר לי אותם. בקיצור ניסיתי לפרמט אבל הדיסק היה הרוס, הורדתי אנטי ווירוס שמתי פיירוול מה צריך לעשות? אני ממש מיואש בבקשה תעזרו לי בתודה ותקווה, גיא

• 1 תגובה
    • 721 צפיות
  5. Started by Sake,

היי,משום מה נעלם לי ה Adress toolbar מ IE ואני לא יכול לכתוב כתובת כמובן...וב View מסומן לי הadress toolbar כאילו הוא קיים..אבל לא מראה...מישהו יודע מה עושים? ???

• 2 תגובות
    • 721 צפיות
  6. זה קורה כבר דיי הרבה זמן, לפעמים הוא פשוט לא טוען תמונות, במקום מופיע הריבוע\מלבן המציין מיקום של תמונה, יש איזושהי דרך לתקן אותו? עריכה: קצת פרטים לא יזיקו, חלונות XP PRO SP1, הגרסה הכי עדכנית של הדפדפן.

• 3 תגובות
    • 721 צפיות
  7. Started by kipi25,

שלום! קניתי דיסק קשיח נוסף, ואני מתכוון להעביר אליו את ה PageFile. אני מתכוון ליצור בשבילו מחיצה נפרדת, בגודל 2 ג'יגה. השאלה היכן עדיף למקם את המחיצה: בתחילת הדיסק כמחיצה ראשונה, או בסוף הדיסק, כמחיצה אחרונה ? העדיפות היא למיקום שאליו הגישה מהירה יותר. תודה מראש 8)

• 4 תגובות
    • 721 צפיות
  8. Started by creative,

המחשב שלי נכבה כל 30 דקות בערך ליתר דיוק עושה RESTART מישהו יודע מה הבעיה ואיך פותרים אותה??

• 1 תגובה
    • 721 צפיות
  9. Started by eyalib,

כאשר אני נכנס לאתרים מסויימים (זה לא קרה עד שפג תוקפו של האנטי ווירוס שלי) הם עולים ואז תוך שניה או שתיים הם נעלמים ובמקומם יש דף לבן וריק (אך בשורת הטקסט עדיין כתוב האתר). הרבה פעמים (כולל הכניסה לאתר הזה) קופצת לי הודעה שאומרת כי אי אפשר להעלות את הדף ואז קופצת עוד הודעה - עליה אני לוחץ והדף נסגר. עזרה ?

• 0 תגובות
    • 721 צפיות
  10. Started by Hikaru,

לחבר שלי יש Windows 98 Second Edition. וכאשר הוא מנסה להעלות את המחשב במצב רגיל זה כותב לו: Windows protection error. You need to restart your computer זה מאוד מציק והוא יכול להכנס למחשב רק דרך מצב בטוח. מה הפתרון לזה? (הוא מעדיף לא לפרמט)

• 2 תגובות
    • 721 צפיות
  11. יש לי את התונכהKASPERSKY והתוכנה מצאה לי ווירוס ב C:WINDWOS/SETUP_INCRE_2.EXE/DATA2003 פעם שהייה לי את נורטון אנטי ווירוס 2003 לא הייה בעיה לימחוק ווירוסים איך אני מוחק עם התוכנה אזות? אז שהתוכנה מצאה לי ווירוס הייה רשום FILE : C:WINDWOS/SETUP_INCRE_2.EXE/DATA0003 infected by virus: trojanddownloader.win32.keenval.e יש לי 4 אפשריות sreport only disinect rename object delete object ואפשר לסמן בווי את apply to all infected objects ויש לי עוד 4 אפשריות ok cancel stop help

• 2 תגובות
    • 721 צפיות
  12. Started by 921nadav921,

העתקתי קובץ לתיקייה מסויימת. באותה תיקייה היה הקובץ עם אותו שם ומאותו סוג. אז דרסתי אותו (החלפתי את הישן בחדש) אחר כך הסתבר שמחקתי ממ"ן מושלם שאני חייב להגיש דחוף, בממ"ן ישן שיש עוד כמה שעות לעבוד עליו. איך אני משחזר את הקובץ? נ.ב הקובץ היה .JAVA

• 1 תגובה
    • 721 צפיות
  13. שכחתי את הסיסמה לwindows vista שלי עם איזה תוכנה אני יכול להכנס מהבוט ולשנות ?

• 1 תגובה
    • 721 צפיות
  14. Started by alex.turovsky,

מוזר. סימנתי את ה-"אפשר חיבור מרחוק למחשב זה" במחשב של ה WIN7 ושלטתי עליו דרך RDP ממחשב XP אחר. הבעייה היא שכשאני מבטל את ה-FW במחשב ה-WIN7 עליו אני שולט (זה מפריע לתוכנה מסויימת) אז חיבור ה-Remote Desktop-RDP מתבטל פתאום ומתנתק הקשר למחשב ה-7. *הפעלה מחודשת של ה-FW (ידנית) ממחשב ה-7 מאפשר RDP מחדש... ** אני חייב לעבוד עם FW כבוי אחרת אני לא יכול להתחבר לשרתים שמותקנים ב-VMWARE במחשב זה. מה קורה פה ? הגיוני לחשוב שהפעלת חומת אש תגרום לניתוק RDP, לא ביטולו. כאן הביטול גורם לניתוק הקשר. מה כבר הנפיצו ב-7 ?

15. יש לי מחשב AMD 2.2GHZ וזיכרון 2GB, מחשב מינימלי ביותר מותקנת עליו ויסטה 64 ביט בזמן האחרון הוא נהיה איטי בצורה מטורפת אפילו כשפועל רק מסנג'ר ואקספלורר 8 נכנסתי לTASK MANAGER ואני רואה שתי תהליכים שצורכים די הרבה משאבים: SVCHOST שיש כמה ממנו, וTrustedInstaller, כל אחד מהם תופס איזה 300MB הקטע שבגרפים אני רואה שהCPU בכלל לא מנוצל עד הסוף, הוא מגיע רק ל40 אחוז גג והזיכרון תפוס על 1.3 מתוך 2 מה הבעיה פה? ולמה המחשב כזה איטי?

• 2 תגובות
    • 721 צפיות
  16. פתחתי אותו בדיימון טולס ותראו מזה רושם ....(ושאני פותח את ה- 32 ביט זה לא רושם) http://img515.imageshack.us/img515/5076/64244995.jpg מזה אומר ? לצרוב בכל זאת ? תודה רבה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 721 צפיות
  17. עצירה ללא תוכנת טוויק כל שהיא? XP HOME SP3 EN

• 2 תגובות
    • 721 צפיות
  18. Started by yogev_23,

מערכת ההפעלה מותקנת על כונן C. אפשר לעשות שקובץ ההיברידציה (ששוקל כמה ג'יגות טובות) יישמר על כונן אחר? 10x

• 1 תגובה
    • 721 צפיות
  19. Started by comboman,

שלום לכולם אם למישהו יש מדריך לתוכנה של ניהול משתמשים ACTIVE DIRECTORY 2008 אשמח לקבל ואם יש בכלל מדריכים בנושא רשתות או ויינדאוס סרבר אני גם ישמח תודה ויום טוב

• 1 תגובה
    • 721 צפיות
  20. Started by etay34,

שלום יש לי דיסק של וינדוס XP ואני מנסה להפעיל אותו דרך הBOOT כלומר שאני עושה ריסט אז אני רוצה שהוא יפעיל לי את ההתקנה שאני אוכל לפרמט את המחשב ולהתקין מחדש הבעיה היא שלמרות שעידכנתי בביוס שיזהה את הדיסק ראשון הוא מנסה לקרוא ממנו אבל מעלה לי את הוינדוס הקיים מבלי להפעיל את שלבי ההתקנה. מישהו יכול לעזור לי ??? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 721 צפיות
  21. Started by Barni,

כל פעם שאני רוצה לכתוב באיזה שדה באינטרנט ואני רוצה להעביר מאנגלית לעברית אני עושה את השיפט + אלט כרגיל הסמן מתהפך אך ברגע שאני לוחץ על אות כלשהיא הוא חוזר לשפה הקודמת אז אני צריך ללחוץ למטה על הסרגל שפות ולשנות זה מעצבן מה עושים עם זה?

• 2 תגובות
    • 721 צפיות
  22. Started by Lupos,

שלום! אני קונה מחשב חדש ומעוניין להתקין עליו Vista 64bit. בהנחה שאין לי מגבלת תקציב, האם שווה להשקיע ב-8GB זיכרון או שמספיק 4GB. המחשב ישמש בעיקר למשחקים כבדים... תודה

• 5 תגובות
    • 721 צפיות
  23. Started by Shay17,

אני רוצה להתקין את ווינדוס חדש על HD של 500GB, כרגע הוא מותקן על ה250 איך אני מעביר את החומר שנמצא כרגע ב C לאחר התקנת הווינדוס החדש על ה 500GB ? איך עושים שהוא יזוהה ככונן משני ?

• 5 תגובות
    • 721 צפיות
  24. Started by jossef1959,

הוא לא קורא רוסית מה עושים? http://i41.tinypic.com/skztc8.jpg

• 3 תגובות
    • 721 צפיות
  25. Started by yarin153,

yesh li be aya ani lo yahol lichtov beevrit ani yasbir beanglit i installed a windows xp lite that i created but i didnt create a heb keyboard even when i installed a mui for hebrew i can see hebrew but i cant write in hebrrew i went to regional and......to change it but i have two options that is the same eng-us =to write in english or (and when i press alt and shift) i can choose heb-us means that i can only write in english on the two options because they are actually the same is there any install i can make or do i have to make a new version of the xp (and i try to install all unicode hebrew languages) thanks to anyone who help

• 0 תגובות
    • 721 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.