Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
התקנתי SP2 ואני לא יכול לראות תמונות באימילים ולא לצפות בג'אווה בדפדפן. למה זה? ואיך אפשר לסדר את זה?
-
- 7 תגובות
- 773 צפיות
-
-
אז חשבתי למחוק את הקבצים עצמם, רק שזה גם לא ניתן, כי זה בRAR או מסיבה לא מובנת אחרת. אז מה- טיפשי או נכון לעשות?
-
- 0 תגובות
- 773 צפיות
-
-
הבעייה היא שה- cpu שלי תמיד על מאה. בדקתי בטאסק מנג'ר, בפרפורמנס מה גורם לזה. מה שגרם לזה היה- winlogon שגזל 70 cpu בערך... אם winlogon זה מה שאני חושב שזה אז, אז זה משהוא שהורדתי שבמקום שכשאני מדליק את הווינדווז יהיה כזה סמל של אקס פי עם קוו שמתמלא, אז יהיה כזה של גארפילד עם קו שמתמלא. ניסיתי לעצור את זה- לא עובד ניסיתי למחוק את זה- תוכנה אחרת משתמשת בזה כבר. בבקשה עזרה!!! ;Dתודה מראש
-
- 4 תגובות
- 773 צפיות
-
-
הויסטה לא נותן לי להתקין דמון טולס מישהו יודע איזה גירסה תופסת או מה עושים להקוף את ההגבלה ?. תודה.
-
- 4 תגובות
- 773 צפיות
-
-
שלום חברים, הבוסים בחברה החליטו לקדם את האתר שלנו ולכן שינו באופן אוטומטי וגורף לכל העובדים את ה-HOMEPAGE לאתר הבית של החברה שהוא אתר עמוס וכבד באופן חריג. אני רגיל לעבוד על BLANK וגם לברוח למסך זה בכל הזדמנות שמגיע מישהו ואני סתם גולש להנאתי. אשמח לדעת אם יש אפשרות לשנות את ההגדרה למרות שנעלו לנו את החלק הזה באופן אוטומטי (מצ"ב תמונה) כך שתאורטית אין מצב לשנות את עמוד הבית. אם זה רלוונטי אני עובד על אקספלורר 8. אנא עזרו לי לפני שאני משתגע ... תודה מראש ;D [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 773 צפיות
-
-
שלום. הבעיה היא כאשר אני משחק משחקים מסוימים (זה לא קורה בכולם) אז המחשב מדי פעם נתקע ועושה ריסט לאחר כמה שניות. המשחק שזה קורה בו הכי הרבה זה Unreal Tournament 2004, וגם במשחק C&C: Tiberium Wars זה קורה לפעמים. מה יכול לגרום לזה? האם זה ניתן לתיקון, או שזה בעית חומרה בכלל?
-
- 4 תגובות
- 773 צפיות
-
-
יש לי את התונכהKASPERSKY והתוכנה מצאה לי ווירוס ב C:WINDWOS/SETUP_INCRE_2.EXE/DATA2003 פעם שהייה לי את נורטון אנטי ווירוס 2003 לא הייה בעיה לימחוק ווירוסים איך אני מוחק עם התוכנה אזות? אז שהתוכנה מצאה לי ווירוס הייה רשום FILE : C:WINDWOS/SETUP_INCRE_2.EXE/DATA0003 infected by virus: trojanddownloader.win32.keenval.e יש לי 4 אפשריות sreport only disinect rename object delete object ואפשר לסמן בווי את apply to all infected objects ויש לי עוד 4 אפשריות ok cancel stop help
-
- 2 תגובות
- 773 צפיות
-
-
היי אנשים, ה-windows לא עולה לי בגלל איזה קובץ reg פגום שהרצתי, ואני רוצה לעשות תיקון דרך ה-recovery console , השאלה שלי אם התיקיות הקיימות כמו MY DOCUMENTS למשל יימחקו תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 773 צפיות
-
-
התקנתי WIN7 Ultimate 64Bit, וכונני הDVD לא מזוהים. הם מופיעים במנהל ההתקנים, עם סימן קריאה צהוב עליהם, ובDevice status כתוב: לאחר שיטוט קצר ברשת גיליתי שזו תופעה די מוכרת, אך לא הצלחתי לסדר את זה. גם כשביטלתי את חתימת הדרייברים ע"י: בשורת הפקודה. יש פיתרון? עריכה: הבעיה נפתרה !! הסרתי את התוכנה Any DVD, כי ראיתי שחלק מהדרייברים בלי החתימות באים משם, הסרתי את הכוננים ממנהל ההתקנים וסרקתי חומרה מחדש. הם הותקנו כמו שצריך.
-
- 0 תגובות
- 773 צפיות
-
-
שלום , כאשר אני לוחץ על המחשב שלי "manage" אני מקבל error: This application has failed to start because apphelp.dll was not found. אשמח אם תוכלו לעזור לי. (ההודעה הייתה לי כבר די הרבה זמן , לא חשבתי שזה משנה במשהו , עד שהיום התחדשתי בhardisk ולצערי גיליתי שאני צריך את האפשרות הזאת..)
-
- 6 תגובות
- 773 צפיות
-
-
-
האם אפשר לעשות חיפוש (בתקייה מסויימת) של כמה קבצים במקביל (נגיד מ-EXCEL...)? יהיה בכלל מצויין אם יש איזשהי תוכנה שמראה thumbnails של הקובץ שאני מחפש... (שוב מרשימה של ערכים לחיפוש). אגב, מדובר בחיפוש ב-WIN XP.
-
- 0 תגובות
- 773 צפיות
-
-
הי יש ברשותי נייד מהעבודה, שחבר ברשת מבוססת דומיין. כרגע אני נמצא בחו"ל ורציתי לקשר אותו לרשת פנימית וורקגרופ, לכן שיניתי מדומיין לוורקגרופ. לאחר האתחול אינני מצליח להתחבר כלל ולכנס למערכת ההפעלה! ניסיתי את כל הסיסמאות האפשריות כברירת מחדל, כגון Admin, Administrator וכו'. דרושה עזרה בפריצה/שחזור סיסמא בדחיפות שכן כל החומר הקריטי נמצא שם -יש רק חשבון מנהל אחד, לכן לא עוזר להכנס דרך מצב בטוח תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 773 צפיות
-
-
שמעתי שהביצועים של דיסק און קי מהירים יותר מדיסק קשיח רגיל (תקנו אותי אם אני טועה או תלוי אם זה SATA וכו..) נשאלת השאלה האם כדי לקנות דיסק און קי בנפח של X GB ולהתקין עליו את המערכת הפעלה (ויסטה)? האם אני יקבל ביצועים גבוהים יותר?
-
- 9 תגובות
- 773 צפיות
-
-
כל תיקיה שאני פותח מסודרת באופן שונה.... אתם יודעים שאפשר לשנות בכפתור של ה-VIWES אני רוצה שכולם יפתחו ב-LIST... אה ועוד דבר איך מחזירים את הסל מחזור לשולחן העבודה???!!!
-
- 4 תגובות
- 773 צפיות
-
-
שלום! כידוע (או לא) התקנתי במחשב הנייד הישן של אבא שלי (סלרון 733 מגה הרת ו128MB ראם) WINXP. המחשב רץ בצורה סבירה, אבל רציתי לדעת האם יש דרכים להאיץ אותו קצת (אני יודע שאין הרבה מה לעשות עם מפרט חלש כזה, אבל מה שאפשר תגידו). אני יודע שיש מדברים כמו זה שבPC-SPOT, אבל זה טוויקים שנודעו להאיץ ווינדוז אחרי זמן מה שהוא הותקן במחשב - משמע רג'יסטרי, ניקוי ואיחוי דיסק וכו'. רציתי לשאול האם יש לכם המלצות לשינויים לווינדוז עצמו בלי קשר לניקוי או איחוי הדיסק, אלא פקודות שונות שיגרמו לווינדוז להפעיל דברים מהר יותר וכדומה... אני מקווה שהבנתם מ האני רוצה... תודה!
-
- 3 תגובות
- 773 צפיות
-
-
הי צריך את עזרתכם הדחופה מחשב חזק עם מערכת הפעלה . W7 ULTIMוינדוס 7 אולטימט. ותקנה גרסת שדרוג. כאשר המחשב עובר לשומר המסך עם ססמא מדי פעם המחשב קורס ונכבה. מה גם שזה לא קורה באופן קבוע. לעיתים אחרי שנגשים למחשב אחרי 4 שעות הוא בסדר ולעיתים אחרי שעה הוא נכבה מנהלי התקנים עודכנו תודה
-
- 2 תגובות
- 772 צפיות
-
-
היי כולם, שמתי לב שהסמן של העכבר זז ללא סיבה,ניתקתי ת עכבר מ ה USB וזה ממשיך עישתי ריסטרט..וזה ממשיך..מה לעשות?
-
- 3 תגובות
- 772 צפיות
-
-
ברשותי Windows Server 2003 החולש על כ4 מחשבים. הבעיה היא שלאחר זמן מסויים בו אין שימוש במחשבי הקצה הסרבר מעיף את המשתמשים אוטומטית ורק Log-On מחודש מאפשר המשך עבודה. אם למישהו יש רעיון איפה האופציה המונעת מהסרבר להעיף משתמשים או מכיר איזו תוכמה שתשלך ממחשבי הקצה פינגים קבועים לסרבר אשמח מאד לשמוע בתודה מראש רני
-
- 0 תגובות
- 772 צפיות
-
-
שלום, לא מזמן (כשבוע בערך) התקנתי את ה Windows החדש על המחשב שלי (מדובר בגרסת Ultimate OEM של BIE). כ"כ חיכיתי לרגע הזה, כי קראתי בכל מקום שאלה החלונות הטובים ביותר כנראה, שבאו לשפר את חלונות ויסטה. אני חייב לומר שבניגוד לכל הרעש והבלאגן (החיוביים) שיצאו לחלונות האלה- אני מאוכזב. חשבתי ש"כל מה שרץ על XP ירוץ גם על חלונות 7"- והמשפט הזה, שכ"כ הרבה אמרו אותו- התברר כשגוי. אני עדיין לא יכול להפעיל כמו שצריך משחקים ותוכנות שיכולתי להפעיל באופן אופטימלי ב XP (כדוגמת המשחק Counter- Strike ואחרים). אז מה שרציתי לשאול זה- האם הבעיה אצלי, או שאני צודק במה שאני אומר? כל מה שעשו בחלונות האלה זה שיפורים טכניים בעיקר למשתמש רגיל, ושיפור גרפיקה, כמו גם הוספת תכונות חדשות. תכל'ס- למשחקי…
-
- 6 תגובות
- 772 צפיות
-
-
אחרי כניסה לsafe mod כל הדסקטופ שלי נראה כאילו הוא עבר צונאמי. יש דרך כלשהיא לשמור על הסדר שלו ? (יש לי מלא איקונים עליו)
-
- 2 תגובות
- 772 צפיות
-
-
אהלן. יש בשורת משימות (ליד ההתחל) כפתור של תיקייה. אם אני לוחץ עליה היא פותחת לי בתור ברירת מחדל את ה"ספריה". איך אני משנה את הברירת מחדל הזאת? ובנוסף, איך אני מקבע שם עוד תיקיות? אני יודע, יש אפשרות "לנעוץ" תיקיות ולהגיע אליהן ע"י מקש ימני על התיקיית ברירת מחדל הזאת. אבל אני רוצה לקבע אותן על השורת משימות עצמה ולא שאני אצטרך ללחוץ מקש ימני. תודה רבה..
-
- 1 תגובה
- 772 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה במחשב, שאני לא רואה את הסמלים של התוכנות שאני מתקין או ב"התחל" אני לא רואה את הסמלים של המחשב שלי וכו', דוגמאסימנתי בתמונה איפה חסרים לי הסמלים..) http://www.siz.co.il/my.php?i=t2mwk2mojeri.jpg מה ניתן לעשות? תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 772 צפיות
-
-
זה מה שקורה כל פעם שאני פותח חלון של אקספלורר (גם לא אינטרנט). רק אחרי שהתקנתי את הSP2 זה התחיל. מישהו יודע מה זה?
-
- 2 תגובות
- 772 צפיות
-
-
אני מנסה להתקין home xp אבל הוא לא מזהה לי את ההרדיסק זה מחשב נייד lenovo 3000 v100 תודה
-
- 4 תגובות
- 772 צפיות
-