Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
מסתבר שגרסא חדשה התגלגלה לידיו של אדם מזליסט במיוחד והוא צילם וסיקר את הגרסא מספר הבילד-6574.1.X את המספר האחרון הוא לא מוכן לכתוב בכל מקרה הנה הלינק לפוסט http://www.thinknext.net/archives/2199
-
- 4 תגובות
- 786 צפיות
-
-
לאחרונה קיבלתי פרוייקט לבנות אתר ואחת הדרישות היא שימוש ב-ASP עכשיו כידוע או לא ידוע לכם, על מנת להתשמש ב-ASP במחשב שלכם, אתם חייבים להפוך אותו לשרת (קובצי ASP ניתנים להפעלה רק מאתרים, כנראה, ולכן על המחשב שלכם לחשוב שהוא גולש לאתר אינטרנט) ולכן עלי להתקין עליו IIS או PWS על פי גרסאת הוינדוס (IIS-win 9x, PWS-2000/xp) אל מה אני מגלה, וינדוס XP home אינו מכיל את ה-PWS ולכן אי אפשר להעזר בו על מנת לבנות ולבדוק קובצי ASP, אז לכן אני בא אליכם כדי שתעזרו לי למצוא פתרון, בתקווה שאתם מכירים דרך לעקוף את הבעיה (שלא תצריך התקנת XP pro). תודה.
-
- 0 תגובות
- 786 צפיות
-
-
שלום לכולם!! אני לא מצליח להריץ סרטונים באינטרנט...כמו באתרים YNET,ONE מישהו יודע מה הבעיה ואיך לפתור אותה... עזרה פליז
-
- 1 תגובה
- 786 צפיות
-
-
פירמטטי את המחשב והתקנתי מחדש את הXP היה לי BLASTER נראה לי שהצלחתי להפטר ממנו. אכשיו יש ךי בעייה הנ"ל . בבקש תעזרו לי...
-
- 4 תגובות
- 786 צפיות
-
-
לחבר שלי היו מותקנים 2 וינסודים, עשיתי לו פורמט והתקנתי מחדש את הוינדוס עדיין המחשב מראה שיש לו 2, אבל אחד מהם לא עובד, נכנסתי ל default operation system ובחרתי את הראשון אבל עדיין אני רוצה למחוק לגמרי את הקודם/המשני. עוד שאלה שיש לי: איפה אני מוצא SERVICE PACK 1a בעברית?
-
- 7 תגובות
- 786 צפיות
-
-
שלום, טוב אז ככה יש לי ווינדוס אקס פי והוא התחיל לתת לי את ההודעות האלה של העוד דקה סוגר וזה בקיצור יש את התולעת וחוץ מזה שזה חלק קטן יש מלא מלא בעיות, לוקח שעהעד שהמחשב פתח וזה לא בגלל מלא תוכנות שעולות ויש בעיות באינטרט כשאני כותב אתר ועושה אנטר זה לא עובד אבל נגיד אני מגדיר את גוגל לאתר בית ואז אני מחפש אתרים ונכנס. יש עוד באגים של הפעלת תוכנות, פתאום הוא סוגר לי אותם. בקיצור ניסיתי לפרמט אבל הדיסק היה הרוס, הורדתי אנטי ווירוס שמתי פיירוול מה צריך לעשות? אני ממש מיואש בבקשה תעזרו לי בתודה ותקווה, גיא
-
- 1 תגובה
- 786 צפיות
-
-
היי, אני גיימר ואני כרגע על XP. רציתי לדעת אם כדי לי לדעתכם לעבור לוויסטה (בגלל DX10,מראה וכו'..). (בשאלות שלי אני מדבר על לעבור מ-XP 32 ביט לוויסטה 32 ביט.. ולא 64. עכשיו כמה שאלות.. 1) כיום,יש עדיין בעיות תאימות של תוכנות עם וויסטה?(בתוכנות יחסית חדשות..) 2) באיזו מערכת האבטחה נגד פריצה למחשב ובכללי יותר טובה? XP/VISTA? 3) האם המערכת שלי תחזיק טוב ותתמודד עם וויסטה? נגיד ש-XP צורך 100% אז כמה וויסטה צורך? 120%,140% (סתם להשוואה..)? 4) בתור גיימרים מה הייתם עושים? נשארים עם XP או עוברים לוויסטה (במקרה שלי עם המפרט שלי..) ? אשמח אם תסבירו.. 5) הגיימרים פה שעברו עם מפרט דומה לשלי מ-XP ל-VISTA.. מה אתם אומרים?ממליצים לעבור? 6) וויסטה (32bit) תומכת עד 4GB בזיכרון נ…
-
- 6 תגובות
- 786 צפיות
-
-
-
מודיע ה-XP שאין לי מקום בכונן למרות שאת ההורדה אני מוריד למחיצה אחרת פנוייה! בעייה דומה כאשר אני מחלץ קובץ RAR מכונן\מחיצה אחרת הוא אומר שאין לו מקום לעבוד כי כונן C מלא מה לעשות?
-
- 2 תגובות
- 786 צפיות
-
-
היי לא יודע למה אבל בראוטר כשהיה מחובר למחשב הקודם לא הייתה בעיה (יש לי מודם ראוטר של בזק, מהסוג שגם אלחוטי) וכרגע שאני בחלונות VISTA עושה בעיות וחוסם לי פורטים מישהו יודע מה הבעיה ומה אני יכול לעשות? תודה!
-
- 2 תגובות
- 786 צפיות
-
-
-
התקנתי ווינדוז מחדש (SP3) ואני לא מצליח לעשות שיתוף קבצים עם מחשב אחר (SP2) 2 המחשבים באותה רשת (אחד חוטי ואחד אלחוטי) מוגדרים על אותה קבוצה בworkgroup אבל המחשב עם הSP3 לא מראה את המחשב השני ב"מחשבים נוספים בקבוצת עבודה" ובמחשב עם הSP2 זה אומר שאני לא יכול להתחבר למחשב השני.. בנוסף במחשב עם הSP3 זה לא נותן לי להתקין net framework 2 זה אומר שאיזה רכיב אינו מוכן או משהו בסגנון
-
- 1 תגובה
- 785 צפיות
-
-
יש לי כמה ארדים במחשב ושתי מערכות הפעלה, כאשר שתיהן XP. הארד הראשון מחולק ל C, D, וכו', כאשר על הC יש מערכת הפעלה. השני מחולק גם כן לכמה מחיצות, כאשר נגיד המערכת הפעלה השניה על מחיצה ראשונה בשם V. כאשר אני מדליק את המחשב, אני מקבל מסך שחור, שמאפשר לי לבחור לאיזו מערכת הפעלה להכנס. מה שקרה שהארד הראשון עם המחיצה C נדפק, עכשיו אני רוצה שהמחשב יעלה ללא חיבור פיזי של הארד הראשון, וכמובן שיכנס למערכת ההפעלה במחיצה V באופן אוטומטי. אין צורך לומר שהמערכת מתפקדת וכרגע אני כותב ממנה. השאלה בעצם, מה אני צריך לעשות כדי שהמחשב לא יצטרך את המחיצה C ואת הBOOT שיש שם. האם יש מדריך לדבר שכזה, אשמח לקרוא. בתודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 785 צפיות
-
-
אני רואה שהדיון של XP SP3 וויסטה SP1 נעלם מהסטיקי, אז אני אשאל כאן... אני צריך קישור מהיר להורדה של SP3 לXP. ממיקרוסופט זה מוריד לי ממש לאט (40-50KB). חשבתי אולי יש טורנט לזה, אבל לא הצלחתי למצוא (מקסימום שראיתי זה XP לא חוקי שבא עם SP3 מובנה...) קיצר, קישורים מהירים יתקבלו בברכה...
-
- 1 תגובה
- 785 צפיות
-
-
מה ההבדל בין המצבים ? מה המחשב עושה שהוא נמצא בכל אחד מהמצבים (עובד כרגיל.. נאמר הורדות.. השמעת שירים וכדומה ...)
-
- 3 תגובות
- 785 צפיות
-
-
איך להפוך את רקע המילים של האיקונים על הדסקטופ לשקופים בווינדוס XP? כמו כן, איך אפשר להוסיף לטקסט צל?
-
- 2 תגובות
- 785 צפיות
-
-
שלום רב! יש לי HD עם מערכבת הפעלה XP לא פעילה. לפני פירמוט גיביתי את כל המידע החשוב חוץ מקובץ הContacts שלי בOutlook Express, לא הצלחתי למצוא את המקום בו ממוקם. איפה ממוקם הקובץ הזה? איך לגבות את Contacts אם המערכת הפעלה נדפקה, ולא ניתן להפעילה בכלל? נ.ב בוצע חיפוש לא נמצאה תשובה רלונטית. תודה מראש L.A
-
- 1 תגובה
- 785 צפיות
-
-
אני יכול לנגן את מרבית הסרטים והסדרות על המחשב בלי בעיה אבל האיכות משום מה נראית יותר גרוע ממה שהיה בעבר. יש מעין טשטוש כזה, קשה להסביר. אם אני אתקין קודקים זה יתקן את זה? ואיזה codec pack מומלץ להתקין על win7? בעבר הייתי מתקין CCCP אבל אני לא רוצה להתקין סתם ולדפוק משו. תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 785 צפיות
-
-
האם לא צריך להיות כתוב EMT64
-
- 1 תגובה
- 785 צפיות
-
-
פעם ראשונה שאני משתמש בVISTA ואני רוצה לבטל כמה תוכנות לא נחוצות ואני ללא מעוניין שיעלו בעת הפעלת הוינדאוס אני יודע שיש בXP פקודה בהפעלה msconfig אבל הויסטה לא מצאתי משהו דומה לזה.
-
- 2 תגובות
- 785 צפיות
-
-
שלום, כחלק ממאמציי לפנות מקום על הדיסק הקשיח, מצאתי תיקייה הנקראת SoftwareDistribution בתוך תיקיית Windows. הווינדוס הוא כמובן XP PRO. התיקייה שוקלת 530 מ"ב! ומעולם לא נתקלתי בה...האם היא חיונית? תודה!
-
- 1 תגובה
- 785 צפיות
-
-
אני מנסה להתקין SP3 על XP ואני מקבל הודעת שגיעה שאני קודם צריך להסיר את KB925877 אבל אני לא מוצא אותו בהסרה והופסה של תוכניות גם עם אני מסמן את הV על SHOW UPDATE מישו יכול להגיד איזה עוד דרכים אפשר להסיר את הKB ?
-
- 1 תגובה
- 785 צפיות
-
-
כשאני מכניס דיסק רגיל כמו משחק או משהו זה מזהה והכל בסדר. כשאני מכניס דיסק ריק DVD או CD לצריבה, זה לא מקפיץ לי שום חלון, גם ה NERO לא קופץ, כשאני מנסה לפתוח את זה מהמחשב שלי זה כותב לי "נא הכנס דיסק.." מערכת הפעלה VISTA 32 תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 785 צפיות
-
-
עברתי ליד חנות מחשבים וראיתי " HOME VISTA BASIC רק 299 ש"ח " הייתי בהלם , למה המחיר כל כך נמוך ? מישהו יכול להסביר לי ? מה דפוק במערכת ההפעלה הזאת ש XP למשל עולה 400 ש"ח שווה לרכוש אותה ? המחיר ממש זול .
-
- 5 תגובות
- 785 צפיות
-
-
כאמור בווינדוס אקס פי אפשר להכנס ל msconfig דרך ההפעלה ולבחור מה יעלה בהפעלה של המחשב אני רוצה לקבל את אותה אפשרות בווינדוס 2000 אבל אין לימושג מה הפקודה אם מישהו יכול לעשות תודה
-
- 4 תגובות
- 785 צפיות
-