Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
תקשיבו אם יש לי 4 גיגה זיכרון ואני רוצה לנצל את כל ה 4 גיגה זיכרון איזה windows יתמוך בכל ה 4 זיכרון? xp 32bit xp64 bit vista 32bit vista 64 bit
-
- 2 תגובות
- 700 צפיות
-
-
אני מעונין להחליף לוח אם במחשב בו מותקן XP, אבל אני לא רוצה להתקין הכל מחדש, אני מודע לזה שיש פתרונות כמו UNIVERSAL RESTORE שמאפשרים ליצור גוסט אוניברסלי שיעבוד במקרה הזה אם אני זוכר נכון מישהו פעם הראה לי כלי פשוט יותר שמבצע את הפעולה על המחשב. האם אתם מכירים דרך "לאפס" את הWINDOWS כך שיקבל לוח אם אחר? שוב, אני מדבר על XP.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפני כמה ימים השתדרגתי ל7 , המערכת עובדת מצויין ואני אף מריץ משחקים כמעט כמו בXP ! אך דבר אחד מציק לי - כשאני מחזיק כפתור במקלדת או כאשר אני מקליד מהר מופיעות ''תקיעות'' בצליל =\ גם במשחקים , וגם כשאני גולש באנטרנט ויש לי מוזיקה ברקע . ניסיתי להתקין את הדריוורים של הלוח אם , ואחרי שזה לא עבד ביצעתי פרמוט נוסף - שום דבר . יש רעיונות ? נתוני המערכת שלי : WIN 7 32 DDR2 800 KINGSTON 2 GB AMD X2 5000+ GA-MA74GM-S2H 8800 GT
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי לוח אם מעבד וזכרונות חדשים התקנתי הכל הפעלתי תמחשב הוא מגיע עד שיש תסמל הזה של וינדוס XP וזה טוען כזה ואז הוא מפעיל את זה מחדש ! ככה זה וזה לא נידלק אני מנסה להדליק תמחשב בSAFE MOD והעכבר לא זז לי ניסיתי לנתק ולהחזיר אותו אבל עדיין מה לעשות? זה הלוח אם ASUS M4A78
-
- 2 תגובות
- 650 צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן שיש לי צורך להשתמש בו ספציפית מידי פעם. הסיבה שיש לי צורך להשתמש בו ספציפית היא שמותקנת עליו גירסה ישנה של מדיה פלייר כאשר נעשה למחשב "DRM Individualization", עם IBX ישן. בקצרה זה אומר שאני יכול להוריד DRM מקבצים מוגנים דבר שהוא לא אפשרי עם IBX בגירסה חדשה. אני לא מעוניין להחזיק את המחשב הישן יותר אבל לא רוצה לוותר עליו בגלל הסיבה הנ"ל. האם יש אפשרות ליצור image של כונן c במחשב הישן ולהפעיל אותו כמערכת הפעלה נוספת במחשב החדש ע"י שימוש ב"מכונה וירטואלית"? אני מניח שיהיו בעיות של תאימות חומרה וכדומה, אך האם יש דרך להתגבר על הבעיות ולגרום לזה לעבוד? במחשב הישן מותקן ווינדוס xp. במידה וכן, איך ובעזרת איזה כלים? תודה.
-
- 2 תגובות
- 862 צפיות
-
-
שלום יש לי בעייה - הקספלורר נפתח עם הדלקת המחשב. הדבר מאד מאט את תהליך ה-startup. כמו כן ב - msconfig אני לא מזהה את האקספלורר בתגית ה startup על מנת לבטלו. הרצתי מספר תכנות spyware אבל זה לא עזר... מישהו יכול לעזור???? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום כולם, ברשותי מחשב ניד עליו מותקנת מערכת הפעלה windows 7 pro באנגלית. התקנתי על המחשב mui עברית בעזרת vistalizator. עכשיו הוא רוצה להתקין service pack 1. אני זוכר שקראתי איפשהו שיש בעיות תאימות בין שני הדברים, אבל אני לא זוכר האם זה היה רק בשלב ההתקנה (אי אפשר להתקין עם vistalizator כאשר sp כבר מותקן) או שגם עכשיו אני לא יכול להתקין sp. מישהו התנסה בזה בעבר ויכול להגיד לי מה יקרה? אם אני אתקין sp1, וזה ייצור לי בעיות "תאימות", חזרה לאחור בעזרת נקודת שחזור תחזיר את המצב לקדמותו או שהבעיות עדיין יישארו?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אתם יכולים לראות בצד את מפרט המחשב שלי... מאז שיש לי את המחשב הזה (אם אני לא טועה בערך שנתיים) אני משתמש ב-32bit ועכשיו כפי שאני רואה אין כבר את בעיות התאימות שהיו פעם, אז אני חושב אולי לשדרג... השאלה היא עד כמה הביצועים משמעותיים?
-
- 2 תגובות
- 815 צפיות
-
-
אני משתמש באוזניות ככה שלא ניתן כמו ברמקולים לשנות את החיווט(ככה עשיתי עד עכשיו) איך אפשר להפוך את זה לכיוון הרגיל? תודה
-
- 2 תגובות
- 720 צפיות
-
-
יש לי 2 מחשבים מחוברים ברשת... אז השאלה שלי היא איך אני מגלה את הסיסמה של המחשב השני? כאילו אני יכול רק להכנס לכוננים של המחשב השני...
-
- 2 תגובות
- 902 צפיות
-
-
מלפני איזה חודש חודשיים בערך זה התחיל ב-BF1942: לפעמים כשאני מנסה להפעיל משחק אז הוא פשוט מתמזער ל-Taskbar וכשלוחצים להחזיר את זה לא קורה כלום. לפעמים זה מסתדר כשפשוט מעבירים User, לפעמים רק אחרי Restart, לפעמים רק אחרי שאני מתקין Via 4in1 ולפעמים אפילו גם זה לא עוזר ורק אחרי שאני מתקין את הדרייברים של הכרטיס מסך מחדש זה חוזר לפעול. אם אני מנסה להפעיל את המשחק דרך ה-All-Seeing Eye בפעם הראשונה לאחר הפעלת המחשב אז הוא לא יפעל עד ל-restart או החלפת User או משהו כזה. אם המשחק הראשון שמפעילים אחרי פתיחת המחשב הוא BF1942 (לא דרך ASE) אז כמעט בטוח שהוא יפעל בלי בעיות - ואחרי הפעם הזאת גם הוא יפעל אפילו דרך ה-ASE עד ה-Restart הבא... ניסיתי התקנת ה-XP והמשחק מחדש כמה פעמים ו…
-
- 2 תגובות
- 875 צפיות
-
-
שלום.. משום מה אני לא מצליח לראות פלאש באתרים וסרטוני וידאו (נגיד בוואלה) וכד'.. מה לא התקנתי ושוב דבר לא עובד.. JAVA/ADOBE/K-LITE CODECS.. נאדה. מה יכולה להיות הבעיה ? מחשב נייד עם WIN 7 64BIT
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
-
Xp מחשב אחרי פירמוט התקנה רגילה של תוכנת winfax pro 10 של סימנטק בסיום ההתקנה המחשב נתקע ונכבה,נסיון להתקין שוב לא מצליח נסיתי להסיר את התוכנה דרך הוספה הסרה של תוכניות,לא נמחקה השתמשתי בתוכנת your uninstaller , הסיר את התוכנה מהוספה/הסרה של תוכניות ניסיתי שוב להתקין את התוכנה וזאת ההודעה שאני מקבל מחקתי את התיקייה של winfax מתוך programs files ,אין זכר לתוכנה הזאת במחשב שוב נסיתי להתקין אבל נתקל באותה הודעה חשוב לציין שלפני פירמוט המחשב התוכנה עבדה חלק אשמח לקבל כל רעיון/עזרה
-
- 2 תגובות
- 557 צפיות
-
-
-
- 2 תגובות
- 868 צפיות
-
-
לפעמים ה win xp מבקש להכניס סיסמא למרות שלא הוגדר כך.
-
- 2 תגובות
- 716 צפיות
-
-
אני רוצה לשפר את המראה של האייקונים במחשב ישן שלי. מותקנת על המחשב מערכת ההפעלה Windows 98SE. יש לי חבילת אייקונים (קבצי ico) מקצועית ברמה גבוהה בפורמט של Windows XP, עם צלליות ושקיפות חלקית. באמצעות tweak, שיניתי את גודל האייקונים במחשב מ-32X32 ל-48X48. החלפתי את האייקונים הישנים במחשב באייקונים החדשים, אבל הבעיה היא ש-Windows 98 לא יודע להציג צלליות ושקיפות חלקית כמו Windows XP (מישהו יודע אם Window 2000 יודע?), כך שחלק מהאייקונים נראים בצורה משובשת (רקע שחור במקום שקיפות חלקית), ואייקונים אחרים (בגודל של 48X48) משתבשים כאשר לוחצים עליהם עם העכבר. מישהו מכיר תוכנה שמאפשרת ל-Windows 98SE ול-Windows 2000 Professional SP4 להציג אייקונים כמו Windows XP? שאלה נוספת: לפעמים ה…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני קונה מחשב נייד חדש, שעליו יהיה מותקן חלונות 7, רק שאני חייב שיהיה על המחשב גם את XP, כמערכת עצמאית נוספת ולא רק כXP Mode האם יש דרך להתקין את XP על מחשב שכבר מותקן עליו חלונות 7 ואז ליצור תפריט שיאפשר לי לבחור איזה מערכת הפעלה לעלות ?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מערכת הפעלה Win XP המערכת מעודכנת על כל הדרייברים הנדרשים מוזיקה אני אכן שומע דרך כל תוכנה אחרת כלומר Winamp או רדיו אינטרנט וכ"ו הבעיה היא שמיעה של צלילי המערכת כאשר אני נכנס דרך Control Panel ל- Sounds and Audio Devices בכרטיסיה Sounds אני בוחר תליל כלשהו שאפשרי מבחינת המרכת ומנסה להשמיע אותו אזי הכפתור "Play" בעצם צבוע באפור כאילו שלא מותקן לי כרטיס קול, אך ציינתי מראש שאכן הוא מותקן היטב וגם אני שומע דרכו מוזיקה אבל בכרטיסיה הVoice תחת קטגוריה Voice Playback ה- Default device לא מצביע על שום התקן, ברור שאני מגדיר את מה שיש לי במערכת (Realtek AC97 Audio) אבל כאשר אני לוחץ OK וחוזר לשם ההתקן כאילו לא נבחר ראוי לציין שאת כרטיס הקול התקנתי כבר פעמיים (הדרייבר) ושום…
-
- 2 תגובות
- 604 צפיות
-
-
שלום המחשב של אח שלי ניתקע אחרי כמה שניות עד דקה של פעולה מה יכולה להיות הבעיה לזה? תודה מראש עריכה: הוא נישא כבר לעשות שיחזור מערכת (לא עזר) ובדיקת וירוסים
-
- 2 תגובות
- 720 צפיות
-
-
לאחרונה שמתי לב שלפעמים, אחרי שאני גולש זמן מסוים, הסמלון ב-taskbar של החיבור לאינטרנט (שאמור להראות ככה הופך למשהו כזה: (כשלפעמים הצבע של המסכים מהבהב במין טורקיז כזה, כמו שיש באייקון הרגיל) למישהו יש מושג למה זה קורה?
-
- 2 תגובות
- 782 צפיות
-
-
-
שלום.. יש לי זיכרון 512MB ואני רוצה להוסיף זיכרון בגלל הויסטה שדורש הרבה זיכרון ואז נוצרת בעיה עם המשחקים שלא עובדים טוב למשל הפיפה שלא דורש יותר מדיי לא עובד חלק-(דרך אגב ב-XP זה פעל מצויין..) ועכשיו אני לא יודע מה כדאי להוסיף 1G או 2G..כאילו אם יהיה לי 1G זה יספיק לפעיל משחקים מספיק טוב? או שאני יצטרך 2G?? אה ו400 שקל ל-SAMSUNG 1G DDR 400MHZ שווה? תודה רבה לעונים!!
-
- 2 תגובות
- 690 צפיות
-
-
היי. מישהו יכול להסביר לי או לתת לינק למדריך כיצד להתקין ADSL בלינוקס? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני צריך את הפקודה לעשות תיקון קבצים דרך הדוס...שכחתי אותה אבל אני זוכר שזה משו ככה "scannow" ויש לזה עוד המשך... תודה למי שיעזור...
-
- 2 תגובות
- 676 צפיות
-