Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
בgadjets יש אחד שנקראה wehater סבבה.... אז איך אני עושה שיראו את הטמפרטורה בישראל תל אביב ?
-
- 2 תגובות
- 649 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי WIN XPSP2. התקנתי לאחרונה את media player 10 וכמובן כמו רבים התאכזבתי. ניסיתי דרך הוספה/הסרה של תוכניות ברכיבי WINDOWS להסיר את media player, עושה רושם שהוא הסיר. אומנם שאני בא להתקין את media player 9 המחשב מודיע לי שקיימת גירסה יותר מתקדמת של media player ולכן הוא יוצא מתוכנית ההתקנה. אני רוצה להסיר לגמרי את media player 10 ולהתקין את media player 9. תודה מראש לכל מי שיכול לעזור
-
- 7 תגובות
- 740 צפיות
-
-
בשני המחשבים יש לי כרטיס מסך חדש ובויסטה פשוט הסרטים נראים פחות טוב.
-
- 1 תגובה
- 665 צפיות
-
-
האם יש אפשרות ב WINDOWS XP PROFESSIONAL שלא יהיה בהתחלה את מסך ה-LOGIN
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם. לאחר שהתקנתי את הWIN מחדש (Repair) וחיברתי אותו לאינטרנט, התחלתי בתהליך הסטנדרטי של עידכון הWIN ולאחר שהורדתי והתקנתי את כל הטלאים הדרושים הופתעתי לגלות שעידכון אבטחה אחד, המדורג כקריטי, מסרב להיות מותקן במערכת שלי. כל העידכונים האחרים הותקנו בלי בעיה, רק הוא מתעקש.. מדובר על העידכון הבא: Security Update for Windows XP (KB835732) כשאני מתקין את העידכון לאחר שהורדתי אותו הוא מציג הודעה של שגיעה בגישה Access Denied~ בעייה בREG אולי? גרסת הWIN היא SP1 XP PRO. תודה רבה לעוזרים נ.ב לאחרונה התחלתי לקבל הודעות מערכת מהרשת (כמו אלה שאפשר לשלוח ממחשב למחשב אשר נמצאים ברשת) עם כל מיני הצעות ושטויות, ובכל הודעה הם מתים שאני יכנס ללינק הבא: Wfh4u.net או משהו ב…
-
- 7 תגובות
- 679 צפיות
-
-
מישהו יודע איך מוסיפים אנשי קשר למסנג'ר מתוכנות כמו icq לדוגמא...והאם זה בכלל אפשרי?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפני שכולם קופצים עליי.... יש לי סיריאלים חוקיים ל-XP PRO, XP HOME, 2000..... אם יש פה איזו שהיא עברה אז קבלו את התנצלותי מראש ואנא מנהלים למחוק\לנעול. ניסיתי המון גירסאות של ווינדוס וכולם פשוט XXX כולל המקוריים.. חשבתי אנשים שניסו גרסאות ורוצים להמליץ לדוגמא: XP GOLD XP TINY Unattended Windows XP Service Pack 3 Build 2 ועוד רבים אחרים.... האם כדאי לי לסבול בשקט ולקוות ש-VISTA יהיה פתרון גם מבחינת יציבות וגם תמיכה טובה יותר ב-DUAL CORE ללא כל הפיקסים שדורשים נצח לפתרון יציבות ותמיכה בתוכנות ללא קריסה (אני לא מדבר על משחקים!) ? תודה ושוב מקווה שלא עברתי על חוק כל שהוא....
-
- 1 תגובה
- 680 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי ויסטה אולטימט ורציתי לשאול האם זה הגיוני שרצים לי בסביבות 60 פרוססים ובזמן מנוחה יש לי בן 35 45 אחוז של ניצול זכרון??? יש לי 2 גיגה ראם מעבד 3ג ולוח 865 עם רדאון 9600 פרו [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 527 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לדעת כיצד ניתן להגדיר באופן קבוע תצוגה של אקספלורר כאשר עושים שמירה בשם לקובץ מסוים. מצ"ב שתי תמונות תמונת - List view ככה זה נמצא כיום תמונת - Detials view זוהי התצוגה שאני רוצה קבוע מה עלי לעשות? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 700 צפיות
-
-
ערב טוב ושבת שלום! קודם כל מבקש סליחה מהמנהלים של הפורום כי פתחתי עוד שרשור לאחר שרשור אחר שלי פשוט לא ידעתי איך לחבר בינהם כי את הקודם פתחתי בבוקר אז ככה: יש לי ווינדוס 7,ובתיקייה מסויימת נןסף לי מנעול על התיקייה אני יודע בוודאות שהמנעול לא היה שם איך אני מסיר את המנעול מהתיקייה? תודה רבה וסופ"ש נעים ליאור
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אני יודע מה אומרות ראשי התיבות, אבל אולי משהו יודע האם קיימים הבדלים בוינדווס עצמו ,מלבד העובדה שה-RTM יצא קודם ? תודה.
-
- 3 תגובות
- 822 צפיות
-
-
בעיה היא כשאני כותב באינטרנט לדוגמא בגוגל זה מראה לי ???????ג?ג?? כשאני כותב בעיברית אבל בתוכנות כמו איסיקיו זה כותב לי עיברית רגיל ואני משתמש באקספלורר 6 כתבתי את ההודעה במסך טקסט והעתקתי אותה אם מישהו בבקשה יכול לעזור לי זה יהיה נהדר תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 844 צפיות
-
-
היי ושוב שלום לכולם.. יש לי בעיה חדשה בויסטה שלי.. לאחרונה כשלא היתי בבית היה הפסקת חשמל ארוכה מאד וכשחזרתי הדלקתי את המחשב הכל עולה יפה עד לרגע שיש את צליל הכניסה של ויסטה ואז מופיעה לי הודעה של עידכון 3 מתוך 3 וזה על 0% (כמו אחרי עדכון של ויסטה) ואחר מספר שניות המחשב מאתחל את עצמו בצורה מסודרת וכך זה חוסר על עצמו בלי סוף... ניסיתי להכנס למצב בטוח אבל גם אז הוא מאתחל את עצמו בלי להודיע לי בשלב הטעינה!! נסיתי גם לתקן שגיעות בעזרת כמה תוכנות אחרות וזה לא ממש עזר אפילו חיברתי את הדיסק הקשיח למחשב אחר שיש בו XP וביצעתי סריקת דיסק מלאה של 5 שלבים וכמובן גם זה לא עזר.. יש ל משיהו מושג מה ואיך אפשר לעשות כדי שהמערכת תעבוד שוב היא מעוד חשובה לי ואני לא רוצה להתקין שוב.. …
-
- 5 תגובות
- 744 צפיות
-
-
שלום .. windows XP להפוך מעברית לאנגלית אני מעוניין לפרמט את המחשב שלי , עכשיו המערכת הפעלה שלי כרגע היא באנגלית עם תמיכה בעברית XP HOME SP3 ואני מעדייף לעבוד באנגלית ........ עכשיו יש לי מערכת הפעלה בדיסק בעברית XP HOME SP3 ואני רוצה להפוך אותה לאנגלית האם יש אפשרות כזו ?? אשמח אם תרחיבו בנושא גם במקורות התוכנה אם יש כזו או מדריך . תודה ושבת שלום. :jump1:
-
- 6 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
כשאני מריץ קבצי הרצה Exe או Bat מהרשת מופיע לי הודעה של "האם אתה בטוח שאתה רוצה להריץ את הקובץ..." איך אפשר לבטל את זה??? איך אפשר להריץ את קבצים מהסוג הזה מבלי שתופיע ההודעה?? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
Logfile of HijackThis v1.99.1 Scan saved at 01:25:46, on 19/03/2006 Platform: Windows XP SP2 (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v6.00 SP2 (6.00.2900.2180) Running processes: C:\WINDOWS\System32\smss.exe C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe C:\WINDOWS\system32\services.exe C:\WINDOWS\system32\lsass.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\System32\svchost.exe C:\Program Files\Sygate\SPF\smc.exe C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe C:\PROGRA~1\Grisoft\AVGFRE~1\avgamsvr.exe C:\PROGRA~1\Grisoft\AVGFRE~1\avgupsvc.exe C:\PROGRA~1\Grisoft\AVGFRE~1\avgcc.exe C:\PROGRA~1\Grisoft\AVGFRE~1\avgemc.exe C:\WINDOWS\System32\svchost.exe C:\Program Files\ICQLite\ICQL…
-
- 1 תגובה
- 783 צפיות
-
-
שלום בזמן האחרון(אחרי שפרמטי את המחשב) הWIN נופל לי ממש הרבה נגיד היום הלכתי לראות טלויזה הWIN לא עשה כלום שום דבר וכשחזרתי אני ראיתי שהוא נפל והמחשב הוא מחשב חזק ודבר כה לא קראה לי בעבר!(מפרט בסוף) עכשיו נזכרתי שכשהתקניתי את הSP2 היתה לי בעיה שהוא לא הצליח להוריד לי אותו בפעם האחת יענו כול כמה זמן הוא ניתן את ההורדה והיתי צריך לחדש אותה מאפיו שהיא הפסיקה אבל ההתקנה היתה בסדר גמור יכול להיות שזו הסיבה? אם לא מה יכולה להיות הסיבה? אם אני יעשה repair זה יכול לפתור את הבעיה? המפרט: AMD 64 3000+ 1024 160G 6600GT אני חושב שזה מה שצריך בקשר למפרט אם אחסרתי משהוא תגידו אני ירשום
-
- 11 תגובות
- 995 צפיות
-
-
ראיתי תמונות מסך שעליהם היה בצד מין לוח שנה קטן כזה, שעון, מזג האוויר באיזור שלנו וכ'ו... איך עושים את זה? אולי זה בכלל רק לויסטה? ??? אשמח לקבל תשובה, תודה.
-
- 1 תגובה
- 678 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם הצגת מדיה של Windows Media Player באינטרנט. אני בטוח שחלק מכם בטח לא בדיוק הבין מה רשמתי אז אני אנסה להסביר קצת. נכון שיש בחלק מהאתרים כל מיני סרטונים שמוצגים במעין נגן Windows Media Player קטן כזה? לדוגמה, בעמוד הזה יש סרטון כזה: http://www.vw.co.il/security/?did=67. אז הבעיה שלי היא שכאשר אני נכנס לעמוד כזה המחשב נתקע לי. אני באמת לא יודע מה לעשות כי כאשר הוא נתקע לי ככה אני חייב לעשות reset למחשב וזה אומר שאני לא יכול להיכנס לעמודים כאלה. חשבתי שזה אולי קשור ל- Windows Media Format 11 runtime ורציתי להסיר ולהתקין מחדש אבל לא הצלחתי. מישהו יכול לעזור לי פה?
-
- 0 תגובות
- 623 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי בעיה!!! אז ככה: המחשב שלי היה דלוק שלוש יממות (פשוט שמתי על הורדה כמה דברים), והיום החלטתי לעשות ריסטרט כדי להפעיל את המשחק nolf2(כי אחרי כל הזמן הזה שהמחשב דלוק המשחק ילך איטי). עשיתי ריסטרט, המחשב התחיל להעלות את הלוגו של אק פי, עשה סריקת דיסק סי ולאחר מכן הופיע מסך כחול וזה מה שכתוב עליו: stop:c0000218 {registry failure" the registry cannot load the hive(file \systemroot\system32\config\software or its log or alternate it is corrupt, absent or not writable begining dump physical memory"............................ הדלקתי כמה פעמים וזה חוזר על עצמו. נתתי למחשב לנוח שלוש שעות, הדלקתי שוב וזה חוזר על עצמו... פתחתי את המחשב, המאוורר פועל (על המעבד) ואין …
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מה עושה שינוי ה-REGISTRY הבא: REGEDIT4 [HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\Tcpip\Parameters] "TcpWindowSize"=dword:0000faf0 "GlobalMaxTcpWindowSize"=dword:0000faf0 ???
-
- 1 תגובה
- 638 צפיות
-
-
מחפש ולא מצליח למצוא gadget לויסטה שמראה שימוש במעבד הגרפי (GPU Usage). למה אין כזה ??
-
- 7 תגובות
- 818 צפיות
-
-
מישהו יודע במקרה אם יש דרך להתקין את הפרוטוקול SMB 2.0 במחשבי XP לפי מיקרוסופט אין אפשרות כזו אבל אולי מישהו מכיר דרך לבצע זאת בכל מקרה?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם וחג שמח. יש לי מחשב פנטיום 4 , עם מערכת הפעלה xp , אני רוצה לפרמט את המחשב , והלתקין עליו xp חדש. יש לי בעיה קטנה: במחשב מותקן לי הרבה תוכנות של חברות ביטוח, מותקן לי תוכנה בשם פוקוס, ועוד הרבה תוכנות מותקנות במחשב הזה. השאלה שלי היא כזאת: אני חושש מלפרמט , כי אין לי את ההתקנה של התוכנות הללו , הם כבר מותקנות במחשב שלי. 1. איך אני יכול לפרמט את המחשב , ולגבות את התוכנות , שאחרי שה xp יותקן , אני פשוט יעלה את התוכנות והם יעבדו. אם אני יעתיק את התוכנות (קיצורי דרך). זה לא יעזור לי , כי אחרי זה, זה לא יעבוד לי ב xp שאני יתקין. מה אני יכול לעשות , יש איזה כלי שמגבה תוכנות שלמות , ופשוט אני שופך אותו אחרי ההתקנה , והתוכנות הללו יעבדו?? בתודה מראש בר לוי.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
Blaster, Sessar all the needed to make the comp as safe as possible. Thnx alot !
-
- 3 תגובות
- 662 צפיות
-