עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by I T Z I King,

ברצוני לדעת מהו Kernel Memory? ממה משפיע על גודלו הכללי , ועל גודלו המנוצל? וכיצד ניתן להגדילו? שמתי לב שלעיתים המחשב שלי קופא לשתי שניות ואז חוזר לפעולה. כאשר הוספתי את האפשרות show Kernel time בגרף ב Windows Task Manager אז ראיתי שכאשר המערכת הפעלה קואפת לכמה שניות ה Kernel time מגיע ל 100%. אז מכאן הגעתי למסקנה שאולי קיים צורך להגדיל אותו או משהו כזה. אשמח לתשובות, תודה!

• 0 תגובות
    • 647 צפיות
  2. Started by jango,

שלום ,זו כניסה ראשונה שלי עם שאלה של מתחילים,אשמח אם מישהו יעזור יש לי מצלמת pentax optio mx4 ותוכנת המרה acdsee 'תוכנת צריבה nero.לאחרונה אני מקבל הודעות שגיאה בזמן הצריבה:זיכרון וירטואלי קטן,איך אני מגדיל את הזיכרון הוירטואלי? הזיכרון בקשיח עומד על 2גיגה פנוי. בתודה jango

• 7 תגובות
    • 975 צפיות
  3. אוקיי לי כבר נמאס, אפשר לחשוב שאני בתור אחד שלא מבין גדול במחשבים יכול לפתור את זה.אני צריך שמישהו יבוא יגיד לי, זאת הבעיה זה מה שצריך לעשות. לאחר ששחררתי קיטור הנה הבעיה צריך לציין שכל הדרייברים והDIRECTX הם הכי מעודכנים שיש. ושלחתי את המחשב למעבדה שם אמרו לי שאין בעיה בחומרה והתאימות בין הרכיבים בסדר. כאמור שלחתי את המחשב למעבדה שם אמרו לי ת'פרמט את כל המחיצות(כי בעיקרון עשיתי פירמוט רק למחיצה של מערכת ההפעלה.) עשיתי, לא עזר הבעיה נמשכת בכללי התוכנות קורסות, יש לי ריסטרטים , מסכים כחולים ואפילו מסך צבעוני כזה שאני מקבל לפעמים בזמן שימוש במדיה פלייר. אני צופה בסרט בום!!! מופיעה הודעה שהמדיה פלייר נתקל בבעיה והוא חייב להיסגר(כן יש לי את המקודדים הנחוצים). אותו דבר לפיירפו…

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by mostwanted,

הבעיה שלי היא כזאת עשיתי משתמש חדש ואחרי שנכנסתי אליו וניסיתי לצאת ממנו כדי להיכנס לישן הישן לא הופיע יותר במסך של המשתמשים ואני לא יודע לאן הוא נעלם אני רואה ב-COMPUTER MANAGMENT אבל אני לא יכול להיכנס אליו מישהו יודע איך אני יכול להיכנס אליו ולמחוק את החדש??

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. ?. [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 793 צפיות
  6. שלום, כמו שכבר הבנתם לפי הערכתי, מערכת ההפעלה עומדת לקרוס כבר בהדלקה הבאה של המחשב. השאלה שלי היא: מה לעשות? לנסות ולנקות (לא פיסית) את המחשב? לפרמט? הבעיה היא שעשיתי את אותה טעות כבר יותר מפעם אחת שהיא לא לפרק למחיצות את הדיסק הקשיח, וכרגע יש לי רק מחיצה אחת וזו מחיצת הC שבה יש את מערכת ההפעלה, משחקים, מוסיקה, תמונות וכד'. אשמח לעצות ולהמלצות מה לעשות בנידון, תודה, אופיר

• 5 תגובות
    • 670 צפיות
  7. יש לי מערכת הפעלה WIN-XP גרסת ה-HOME וכל השפה במחשב התהפכה בעברית לאנגלית היינו במקום "התחל" כתוב START וכו' איך ניתן להחזיר את זה למצב הקודם ?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  8. פיירוול, יש בו עוד דברים ?

• 1 תגובה
    • 594 צפיות
  9. Started by dante123,

hi. היום ניסיתי ליצור תיקיה חדשה בכונן D ולא הצלחתי.היה כתוב:Unable to create the folder 'New Folder' Access is denied. הדבר המוזר הוא שבכונן C אני יכול ובכונן D אני לא יכול.אני מוגדר כAdministrator.למה לעזאזל זה קורה???עזרה בבקשה :-\ תודה. אגב,ניסיתי גם ליצור קובץ וורד\כל קובץ שאפשר שלוחצים קליק ימני-> New.

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by pecanman,

שלום מותקן אצלי java sun ועדיין בהרבה מאוד מקרים שאני מנסה להריץ javascript שומדבר לא עולה לי. יש למישהו פיתרון בשבילי?? תודה!

• 8 תגובות
    • 743 צפיות
  11. יש לי תיקייה על שולחן העבודה ובתוכה מספר תיקיות כאשר אני מקליק פעמיים עליה היא נפתחת באותו חלון וכך גם על התיקיות, אני רוצה שהתיקיות יפתחו בחלון חדש זה אפשרי?

• 2 תגובות
    • 589 צפיות
  12. Started by WHITE_ZOMBIE4,

נמאס לי מהעיצוב המשעמם של הוינדוס ובא לי להתקין style xp עכשיו הקטע שכל פעם שהתעסקתי עם התוכנות האלה של הthemes וכל אלה זה תמיד איכשהו דפק לי את הוינדוס או גרם לבאגים מוזרים נגיד הדרייברים של הכרטיס מסך פתאום תפסו לי 90% מהמעבד ועוד כל מיני שטויות...מה אתם אומרים כדאי? בגרסאות החדשות אין באגים כאלה? זה לא יעשה לי בעיות עם omega drivers?

• 4 תגובות
    • 659 צפיות
  13. Started by Doctor Robert,

היי, גלשתי בכמה אתרים לא חוקיים (Warez וכאלו...), במהלך הגלישה פתאום אני שם לב שהמחשב התחיל לעשות דברים על סמך עצמו, עושה פעולות כפולות וכו'... זה הגיע לזה שלא יכלתי לעשות כלום במחשב והעסק לא הגיב. עשיתי ריסטארט וזה המשיך עם זה, פעולות לא רצויות קריסות וכו'... ראיתי שקרס שם משהו שנקרא Intergrator... עשיתי שוב ריסטארט וכצעד נואש בחרתי אחרי שלחצתי F8 בעליה באופציה Last Good Known בתקווה שהעסק יעבוד ואכן כך. השאלה היא מה זה לכל הרוחות היה? יש לי אנטי וירוס (NOD32) + פיירוול (Tiny) + פיירוול חומרתי בנתב מה קרה כאן ? ומה עליי לעשות כדי שזה לא יקרה שוב (אל תגידו תפסיק באתרי WAREZ, תודה) יכול להיות שהאתר הכניס לי רגולה למחשב שדפקה בו קבצים? באיזה תוכנות עליי להשתמש כדי…

• 1 תגובה
    • 708 צפיות
  14. הרגע פירמטתי את המחשב כי היו לי בו וירוסים התקנתי בו את AVG האנטיוירוס ופתאום הוא מוצא לי 60 וירוסים טרויאנים אני לא מבין איך זה אם רק פירמטתי אותו ולא התקנתי כלום חוץ מה AVG חייב עזרה ומהר תודה

• 2 תגובות
    • 552 צפיות
  15. Started by eliav-peretz,

אז ככה.. יש לי רשימת השמעה ובין כל שיר לשיר הבקרת עוצמה יורדת בקובץ wave ל0 ואני צריך להעלות אותו מחדש בין כל שיר לשיר.. יש למישהו פיתרון?

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  16. Started by CoolOne,

Hi there! I'm using right now Windows Vista Beta 2 Build 5381. I must say it looks better, really better, but it is far less easy to use... Actually, its interface is far less easy to use than the interface of Linux, so I think Microsoft has to think again about what they are doing... This beta has a problem with Hebrew writing, i'll try to find a way to fix it, and then i'll write a review. By the way - I use this beta with VMware (Virtual Machine) with 512MB of RAM and it works prefectly... I really doubt the system requirements that HWZone wrote about.

• 9 תגובות
    • 874 צפיות
  17. Started by DAVIDD,

?? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 692 צפיות
  18. Started by haviv822,

במהלך התקנת SP2 ההתקנה מגבה קבצים שונים ואת הקובץ PINBALL יש בעיה והוא לא יכול לגבות לאחר מכן אני אומר לו להמשיך את ההתקנה בלי הקובץ הזה ולאחר שהוא גיבה את שאר הקבצים ויצר נקודת שיחזור הוא רושם שלא ניתן לקרוא ממסד הנתונים והתקנת SP2 נכשלה. מה אפשר לעשות?

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  19. קיימת תוכנה בשם Ramdisk המאפשרת מיפוי של כונן RAM... ז"א שימוש בזיכרון למטרת איכסון. http://www.superspeed.com/desktop/ramdisk.php אני אפילו לא ייכנס לשאלה "בכמה כונן ram מהיר יותר מ-HD". תעשו איזה bench קטן, אי אפשר לפספס כרגע אני בשלבי ניסוי של איכסון ה-Pagefile על כונן RAM בגודל 100mb (מתוך 1G) בנוסף ל-1.5GB pagefile על ה-HD. האמת שדי קשה לי לאמוד את הבדלי הביצועים עם רק 100mb ramdisk של swap, מאחר ואת רוב העבודה יעשה ה-page הגדול על ה-HD. אני שוקל להוסיף זכרון (ל-2GB) - אבל לא רק בשביל ה-pagefile אולי יש פה משהו עם 2GB שמוכן לנסות להקצות ל-pagefile בערך 512mb על ramdisk ועוד איזה 512mb על ה-HD ולעזור לי להחליט אם זה משתלם מבחינת ביצועים ? (ז"א נשארים 1.5GB RAM…

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by eli_a2006,

שלום לכולם יש לי ווינדוס xp sp2 חוקי אבל אחרי איזה עידכון הוא עשה שאני אצתרך ללחוץ על השם משתמש בשביל להיכנס למחשב יש לי שם משתמש אחד והוא בלי סיסמא הנה תמונה של המצב: הבנתי ממישהו שיש איזה פקודה שרושמים בהפעלה מישהו יכול לתת לי אותה תודה רבה לעוזרים אלי. [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 622 צפיות
  21. היי אנשים , הורדתי המון תוכנות\התקנות לאחרונה , ומשום מה 90% מהם אני לא מצליח להתקין. הורדתי לדוגמא את הדרייבר של ATI , ואת הדרייבר ללוחות עם הצ'יפ של Nvidia ושניהם לא עובדים. הורדתי תוכנות למחשב כף יד שלי , וגם שם זה אומר לי שהקובץ curropted , או שהוא לא מצליח לפתוח בכלל את התוכנת התקנה. למישהו יש מושג מה קורה עם זה? אני מוריד את הכל , עם התוכנת ההורדה הרגילה של windows (גם עם dap זה עשה לי אותו דבר) תודה.

• 5 תגובות
    • 771 צפיות
  22. יש לי את WINXP SP2 HEB אני לא מצליח להפוך את ההתקנה הזאת להתקנה אוטומטית (UNATENDED) (אם במקרה אתם לא יודעים מה זה אז התקנה אוטומטית זאת התקנה ללא צורך לגעת במחשב. נעשה קובץ תשובות אוטומטית כך שבמהלך ההתקנה אין צורך לרשום שם מחשב, מספר סריאלי וכל השאר) אני חייב שההתקנה תהיה אוטומטית אחרת אין לי צורך בווינדוס הזה. צרבתי כבר 4 דיסקים, כל פעם בצורה אחרת, פעם עם תוכנה בשם NLITE שמבצעת את התשובות. ופעם באופן ידני על ידי יצירת קובץ תשובות WINNT.SIF והוספתו לספרייה I386 בדיסק. אבל הדבר היחיד שאני רואה כל פעם בהתקנה זה שיש את התשובות אבל בכל זאת הם לא אוטומטיות וההתקנה מחכה שאני אלחץ כל פעם על NEXT. כשאני מבצע את הפעולות האלה על גרסאות אנגלית של WINDOWS הם כ…

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by eladbu,

ישנה איזה פקודה שנכתבת בשורת הראן שסורק את המחשב עם הדיסק של xp מה הפקודה?

• 9 תגובות
    • 939 צפיות
  24. אצלי יש מיספר מחשבים לפעמים יש שיתוף מיפוי דיסקים בניהם הבעיה שלפעמים בזמן כתיבה לדיסק מקומי ממחשב שעל הרשת ואני שוכח מיכך ומכבה או עושה רסט למחשב האם יש דרך כלשהי לקבל הודעה כמו שהיתה ב WINDOWS 98 " האם אתה רוצה להתנתק כי כרגע מישהו מחובר אליך" או משהו כזה לא זוכר בדיוק

• 1 תגובה
    • 505 צפיות
  25. במחשב השלישי בביתי מותקן Win98se. לפני כמה ימים במהלך הפעלה רגילה של המחשב נכתב כי הקובץ רג'יסטרי פגום ויש לאתחל את המחשב (כל פעם שמאתחלים התהליך חוזר על עצמו). ישנה אפשרות שאני אעתיק את הקובץ מהדיסק של ווינדוס 98 היישר אל ווינדוס בעזרת דוס? אם כן, מהיא הפקודה המדוייקת על מנת לעשות זאת? תודה מראש יותם

• 2 תגובות
    • 603 צפיות

דיונים חדשים בפורומים