Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
שלום,התקנתי לפניי כשבוע את וינדוס 7,בגלל שזה סתם גרסא למפתחים ויש לו באגים מחקתי אותו לגמריי(פורמט לכונן בו היה)אך הבוא עדיין נשאר במסך הבחירה. בקובץ הboot.ini לא מופיע שום דבר מיוחד כי העתקתי את מה שכתוב ממחשב שיש בו רק XP. אבל עדיין נשאר הוינדוס 7 במסך הבחירה. ולפי מה שהבנתי לוינדוס 7 זה בקובץ שונה אז איך מוחקים אותו....?
-
- 1 תגובה
- 723 צפיות
-
-
מהר מהר המחשב שלי קורס זה מצב חרום עשיתי הגדלת מחיצה בעזרת תוכנה ..אחרי שהיא הגידלה לי היא החליפה את השם של הכוננים c עכשיו d ולהיפך הוינדוס לשי קרס מישהוא יכול להגיד לי לעשות משהוא בבקשה אני מצטער אם עברתי על החוקים פשוט אח שלי חוזר מהצבא עוד מעט והוא יהרוג אותי.. אני לא יכול להפעיל אף קובץ דרך הוינדוס כלומר אין שיחזור מערכת .
-
- 4 תגובות
- 723 צפיות
-
-
אסביר: אני רוצה להגביל את המחשב בבית שיסכים להשתלטות רק מהמחשב של המשרד שלי.( לשני המחשבים כתובות IP קבועות.) האם ניתן לעשות זאת על ידי REMOTE DESKTOP של XP?
-
- 2 תגובות
- 723 צפיות
-
-
הי, במחשב הנייד שלי מותקן וינדוס XP SP2, ומשום מה יש בכל הפעלה שלב שבו כביכול אני צריך להכניס שם משתמש וסיסמה כדי להכנס למחשב (בערך כמו בוינ' NT או בוינ' 95 למי שזוכר).... במחשב רק אני משתמש ואין בו יותר יוזרים, וגם הסיסמה שלי היא נאל (יענו- כלום...) זה אומנם סתם ללחוץ אנטר על "אישור", אבל הייתי מאוד שמח להפטר מזה בכל זאת... איך אני עושה את זה? תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 723 צפיות
-
-
יש לי Vista Ultimate 32Bit בעזרת העדכונים האופציונליים הורדתי משחק של הווינדוס פוקר Texas Hold-Em חבר שלי גם רוצה אבל לא מופיע לו העדכון כנראה שזה בגלל שלו יש Home Premium יש דרך שהוא יוריד את המשחק? ויש דרך שאני אוכל לשלוח לו את המשחק מהמחשב שלי ?
-
- 1 תגובה
- 723 צפיות
-
-
יכול להיות שזה ישמע לכם מוזר, אבל... חיפשתי באתרי החנויות ולא מצאתי גרסת retail לרכישה - כל הגירסאות הופיעו כ-OEM. מישהו יודע על חנות בה אפשר לרכוש גרסה כזו? תודה מראש לכל העונים וסליחה אם זה לא הפורום המתאים.
-
- 2 תגובות
- 723 צפיות
-
-
שלום לכולם. ברצוני לשדרג את מערכת ההפעלה הנוכחית שלי (windows XP sp 3) לווינדוס 7 אך אינני עושה זאת מפני שאני חושש שאם אני אשדרג, כל הדרייברים שלי \ התוכנות שלי (ויש הרבה...) לא יעבדו על ווינדוס 7 ואני אצתרך להוריד \ לעדכן הכל... האם כך המצב? והאם זה שווה את המעבר? בנוסף הווינדוס שלי במקור הוא באנגלית עם התקנה של עיברית עליו ובידי דיסק ווינדוס 7 בעברית. תיהיה לי בעיה לשדרג נכון? ע"פ מה שאני זוכר צריך באותה שפה לא? ובנוסף אם באמת תיהיה בעיה אני יוכל להשתמש בדרייבר ג'ינייס לא? (הכוונה לתוכנה שמגבה ומעדכנת דרייברים...) תודה על העוזרים.
-
- 7 תגובות
- 723 צפיות
-
-
אני משתגע.. אני אוהב לשמור דברים בדסקטופ אבל לא מופיע לי שם בצד דסקטופ. ואז אני נאלץ ללכת לC>USERS<USERNAME>DESKTOP וזה תהליך מעצבן.. יש דרך לקצר את זה? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 723 צפיות
-
-
מצאתי אתר עם התקנה של ויסטה אולטמט 64 ביט עם חמש לינקים עם פירוט על כול אחד: לינק אחד:המערכת עצמה(ויסטה) לינק שתיים:קראק(יש שני קראקים אומר להוריד את שתיהם) לינק שלוש:מדריך להאצת ויסטה לינק 4:עיברית לויסטה לינק:גרסאת 32 ביט אז אני צריך רק תמערת והקראקים אז איך ליצרוב את זה? לשים תקראקים והויסטה על אותו הדיסק ולהכניס לכונן של המחשב שבו אני מתקין?
-
- 2 תגובות
- 723 צפיות
-
-
-
- 2 תגובות
- 723 צפיות
-
-
בעיה מציקה מאוד והיא : מאז המעבר לשעון חורף משום מה ה DC בחברה שלי החליט שלא לעדכן את השעה והוא אינו מסתנכרן מול השרת העולמי של מיקרוסופט , התוצאה לכך היא שכל מחשבי החברה אשר מסתנכרנים מול השרת ממהרים בשעה (כמו השרת) , ובנוסף הלוח שנה ומשימות ב EXCHANGE אינם פועלים כשורה בהתאם אצל הקליינטים . מנסיון ראשוני לפטור את הבעיה , קראתי שמיקרוסופט אינה ממליצה על שינוי ידני של השעון בשרת וכי יש לפעול בדרך אחרת. בנוסף הגדרת ה automatically adjust clock for daylight saving changes מסומנת (פעיל) אך המערכת אינה מעדכת באופן אוטומטי את השעה . מערכת הפעלה : windows server 2003 תודה
-
- 5 תגובות
- 723 צפיות
-
-
הבעיה כזו הפעלתי את המחשב , ונעלם קובץ מהמערכת והיה לי מלא מלא דברים שהייתי זקוק להם ! מסמכים שירים תמונות ועוד ועוד ועוד אז לפרמט לא היה בחשבון הwindwos עצמו היה גירסא אנגלית אז ניסיתי לתקן .. בלי לפרמט לא הצליח עם הגירסא האנגלית אבל עם הגירסא העברית הצליח הכל נשמר לי אפילו האייקונים הסדר הכל , רק בעברית הwindows עצמו הבעיה היא בהתחל בתוכניות ... אין את כל התוכנות שהיו לי הקיצורי דרך נמצאים פה C:\Documents and Settings\All Users\Start Menu\Programs אך אני מעביר את כל הקיצורים שפה ... ''להתחל תוכניות '' תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 723 צפיות
-
-
נמשל אני גולש עם הדפדפן Maxthon נגיד ושומע מוזיקה וסתם פתאום אני רוצה בלי למזאר הכל למטה שיופיע לי... שולחן העבודה .. שלי כיצד אפשר ... ? לעשות את זה אני יודע שבהwindwos 98 הייתי לוחץ d וזה היה אוטומט מגיע לשולחן העובדה . תודה
-
- 4 תגובות
- 723 צפיות
-
-
כשאני מנסה לפתוח קובץ ששמו בעברית מתוך תקיית ''My Documents', למשל קובץ WORD אז תוכנת WORD נפתחת אך הקובץ לא נפתח ומתקבלת הודעת שגיאה שהנתיב לא נמצא וכן שם הקובץ בהודעת השגיאה משתנה לסמני שאלה. אין בעיה כאשר שם הקובץ באנגלית או שפתיחת הקובץ (גם בעברית) מתבצעת מתוך WORD עצמו. מוטי
-
- 5 תגובות
- 723 צפיות
-
-
מאתמול בלילה המוזילה והאקספלורר הפסיקו להעלות את כמעט כל הקישורים והאתרים שאני מנסה לעלות...... האתר הנוכחי עובד בלי שום בעיה...אבל רוב האתרים והקישורים האחרים לא עובדים.... אני ממש ממש לא יודע מה לעשות...ואין לי מושג גם איך זה קרה! בבקשה תעזרו לי בתודה ניר
-
- 3 תגובות
- 723 צפיות
-
-
אני מחפש איזה אתר עם CURSORS ו-ANIMATED CURSORS יפים ל-WINDOWS XP (סמנים וסמנים מונפשים לעכבר), כי נמאס לי מהמכוערים האלה שיש בוינדוס. תודה.
-
- 4 תגובות
- 723 צפיות
-
-
היי כאשר אני משתמש ב FILE -> OPEN באינטרנט אקספלורר, ומתחיל להדפיס כתובת, הוא משלים לי כבר עם כמה אפשרויות. השאלה שלי היא איך ניתן למחוק חלק מן הכתובות הללו (ובכך להסיר כתובות לא רצויות שבעבר נכנסתי אליהם)? דרך אגב הכוונה היא לא לרשימת כתובות שנמצאות בהיסטוריה, ולא ברשימה שמופיעה ככל ה URL'ים האחרונים שנכנסתי אליהם אלא רק לאפשרות של ההשלמה האוטומטית. תודה 8)
-
- 7 תגובות
- 723 צפיות
-
-
ניסיתי להתקין נרו 6 במקום 5.5 והסתבכו לי כמה קבצים.. איך אני עושה restore?
-
- 4 תגובות
- 723 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד ולא יודע פתאום לוקח לווינדוס הרבה זמן לעלות נכון יש את הקטע הזה שיש את הסמל של הווינדוס ומסך שחור וכמה ריבועים כאלה זזים יעני זה טוען אז שם זה נתקע מלא זמן ולפניי כמה זמן זה היה מהיר וזה קרה פתאום
-
- 8 תגובות
- 723 צפיות
-
-
טוב זה קצת מצחיק. עשיתי טיפה "סדר" בכל התוכנות שהמחשב מעלה בהפעלה. השארתי את המחשב פתוח ומסתבר שהבן דוד שלי שיחק קצת עם המחשב... הוא לא מבין הרבה ( בן 6) וכניראה מחק לי כמה שורות מפתח במילים אחרות אני לא מצליח להתקין מחדש את הכוננים שלי. יש לי HL-DT-ST DVDRAM GSA-H10A ו- HL-DT-ST CD-RW GCE-8526B שניהם מתוצאת LG ניסיתי לגלגל את הדריבר אחורה ולא עזר. התקנה מחדש גם לא פותרת את הבעיה. במנהל ההתקנים יש לי סימן קריאה מרגיז בצבע צהוב. לדעתי הבעיה היא לא בדריברים (הם באים אוטומאטי עם חלונות) אלה במשהו שהיה אמור לעלות עם ההפעלה של המחשב ולא עלה (זה מה שהיה פתוח). כנ"ל גם Deamon tools לא עובד ולא מראה לי כוננים נוספים ככה שזו בעיה בחלונות ולא חומרה. אגב יש לי XP SP2 ר…
-
- 2 תגובות
- 723 צפיות
-
-
שלום ה-XP קרס לו לפתע, ומאז בכל הפעלה של המחשב מתקבלת ההודעה הבאה: Windows could not start because the folowing file is missing or corrupt \WINDOWS\SYSTEM32\CONFIG\SYSTEM You can attempt to repair this file by starting windows setup using the original setup CD-ROM. Select 'r' at the first screen to start repair אני רוצה להעלות את ה-XP בשביל לעשות system restore או במקרה הפחות טוב לטעון קובץ IMG שעשיתי אחרי ההתקנה (אי אפשר בדוס). ניסיתי להיכנס ב-Safe Mode או בהגדרות אחרונות שעבדו - והתקבלה אותה הודעת שגיאה. ניסיתי להיכנס למצב repair דרך דיסק ההתקנה, אבל חוץ מלבדוק את ה-HD ב-chkdsk לא מצאתי שם משהו מועיל. רעיונות איך להציל את המערכת ייתקבלו בברכה.
-
- 4 תגובות
- 723 צפיות
-
-
http://img46.imageshack.us/my.php?image=moto5ma.jpg אני מנסה להתקין תוכנה ואני מקבל את ההודעה הזאת, והיא דופקת את כל ההתקנה. מה אפשר לעשות בשביל לכבות את האפשרות של הבדיקת תאימות הזאת לXP? על מחשב אחר אני לא מקבל הודעה כזאת בהתקנה.
-
- 7 תגובות
- 723 צפיות
-
-
אז ככה. רכשתי Windows Vista Ultimate Hebrew וניסיתי להתקין אותו דרך הBoot.. ההתקנה הלכה חלק ולאחר ההתקנה ברגע שהמחשב ניסה להריץ את Vista מסך כחול הופיע משום מקום על גבי המסך והודיע לי(ממה שאני זוכר) שהמערכת תכבה את עצמה כי היא לא רוצה לפגוע בחומרה של המחשב, עכשיו אני חושב שזה נובע מהכרטיס מסך שלי היו לי איתו המון בעיות בעבר שאני יפרט אותם כאן ואולי זה יצביע על הבעיה. המערכת שלי היא כזאת: מעבד: A64 3000+ newcastle לוח אם:Asus K8V-SE Deluxe זיכרון:1512MB DDR400MHZ כ.מסך:Shapphire X1600Pro 512MB AGP עכשיו הבעיות שהיו לי עם הכרטיס מסך הם שקניתי אותו לא הצלחתי להתקין דרייברים ורק לאחר צריבת ביוס חדש הוא החל לעבוד ,באתר הרשמי של Shapphire אמרו לי שהבעיה היא בספק כח, צריך לקנ…
-
- 4 תגובות
- 723 צפיות
-
-
אני מתקין על המחשב XP Proffesional, במהלך ההתקנה הוא מבקש ממני את דיסק מספר 2.... (בחיים לא נתקלתי ב XP עם יותר מדיסק 1) אני עושה לו ביטול, וההתקנה ממשיכה ומסתיימת בהצלחה.... עכשיו כשאני נכנס ל Run>Winver, הוא מראה לי Windows Media Center Edition... קרה למישהו?
-
- 2 תגובות
- 723 צפיות
-
-
שלום לכולם, שאלה שסיקרנה אותי היא מדוע העברה של הרבה קבצים במכה אחת לוקחת זמן רב בהרבה מאשר העברה של אותם קבצים אבל בחלקים? תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 723 צפיות
-