עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. שלום וצהריים טובים, בשבוע שעבר קניתי מחשב נייד (HP 6680EJ). ובאה איתו VISTA HOME PREMUIM הכול היה טוב עד שהתקנתי OFFICE. ואז הוא התחיל להישתגע כלומר לא היה מזהה אותי כמנהל ולא היה נותן לי להיכנס ללוח הבקרה ולא היה נותן לי להתקין תוכנות ומשחקים. עכשיו הוא מזהה אותי כמנהל ונותן לי להיכנס ללוח הבקרה ולעשות שינויים במערכת הפעלה. כעת הוא לא נותן לי לימחוק תוכנות מהמסמכים שלי ולא נותן להתקין תוכנות ומשחקים. בבקשה תעזרו לי אני לא יודע כבר מה לעשות [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 787 צפיות
  2. Started by kipi25,

שלום, יש לי לאחרונה בעיה של windows שנתקע ללא סיבה (נראית לעין) או עושה ריסטרט לבד. האם יש דרך לדעת למה הוא נתקע או מאתחל עצמו? אולי קיים איזה קובץ לוג ששומר את כל הדיווחים על תקלות במערכת ההפעלה? כשהמחשב נתקע (לעיתים קרובות אחרי כמה שעות עבודה, כאשר הוא במנוחה ואף אחד לא עובד עליו) יש צורך לעשות לו ריסטרט ידני. האם גם אז יש דרך לדעת למה הוא נתקע? תודה למי שיפתור לי את השאלות .....

• 5 תגובות
    • 787 צפיות
  3. לפי התמונה הזאת.. איך אני יודע בכמה זיכרון אני משתמש כרגע?

• 7 תגובות
    • 787 צפיות
  4. Started by or_azu,

אני עומד לקנות מחשב חדש.. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=257994.0 עכשיו שמעתי שהXP 32 BIT לא יודע לנצל מחשבים חזקים האם זה נכון? ומה לגבי הויסטה שווה לשים אותה או שעדיין יש יותר מדי בעיות? תודה לעוזרים[br]פורסם בתאריך: 5.05.2007 בשעה 15:04:44 :s05:

• 2 תגובות
    • 787 צפיות
  5. זה קרה לי אתמול ואני לא יודע איך... http://up49.siz.co.il/up1/aguonm3j1uw4.jpg תסתכלו על מה שמסומן באדום לדוגמא בולטת ... איך אני מסדר את זה?

• 5 תגובות
    • 787 צפיות
  6. שלום, הייתי רוצה לדעת אם יש אפשרות לעשות את השינוי הבא במערכת הפעלה: בכל פעם שמפעילים את המחשב שיעלו תוכנות מסויימות לפי בחירתי ישר עם הפעלת המחשב, שאת זה ניתן לעשות בעזרת תיקיית הSTARTUP אבל, הייתי רוצה שהתוכנות יעלו כך, שלפני הכנסת ססמא, לא ניתן יהיה להשתמש במחשב.. כלומר שהמחשב יעלה, יפעיל את התוכנות אותן אני אבחר, ושהן ימשיכו לעבוד באופן עצמאי, אך לא תהיה גישה למשב עד הרגע שהמשתמש יקליד ססמא.... (התוכנות צריכות לעבוד בלי קשר להקלדת הססמא) מערכת ההפעלה בה מדובק היא WINXP PRO SP2 תודה מראש על התגובות.

• 3 תגובות
    • 787 צפיות
  7. התקנתי winxp על נייד של dell אבל הייתי צריך להגדיר את הכונן לIDE עכשיו הבנתי שאי אפשר להתקין SATA אז מה אני אמור לעשות ? גם הבנתי שצריך לעבוד עם התוכנה NLITE אז מצאתי מדריך אם משהו יכל לתת לי הסבר או קישור או משהו כי אני מאוד רוצא לדעת איך להתקין WINXP בלי הבעיה של הSATA

• 1 תגובה
    • 787 צפיות
  8. הינה התמונה: איך אני יודע מזה?

• 6 תגובות
    • 787 צפיות
  9. Started by nati86,

שלום לכולם, ברשותי WIN XPSP2. התקנתי לאחרונה את media player 10 וכמובן כמו רבים התאכזבתי. ניסיתי דרך הוספה/הסרה של תוכניות ברכיבי WINDOWS להסיר את media player, עושה רושם שהוא הסיר. אומנם שאני בא להתקין את media player 9 המחשב מודיע לי שקיימת גירסה יותר מתקדמת של media player ולכן הוא יוצא מתוכנית ההתקנה. אני רוצה להסיר לגמרי את media player 10 ולהתקין את media player 9. תודה מראש לכל מי שיכול לעזור

• 7 תגובות
    • 787 צפיות
  10. המסך של השולחן עבודה נשאר כחול גם אחרי שאני קובע שם תמונה. מישהו יודע מה הבעיה?

• 5 תגובות
    • 787 צפיות
  11. Started by gamer-8,

אתרי חומרה יש בשפע. אבל מה עם אתרי תוכנה? איזה נחשבים לגדולים ולמוכרים? יש בהם כבר ביקורת על הווינדוס?

• 2 תגובות
    • 787 צפיות
  12. שמעתי על התופעה הזו של גרסאות ווינדוס "משופרות" שמופצות ברחבי הרשת, הכוונה היא לאלו : http://news.walla.co.il/?w=/4/768233 מישהו יכול להמליץ לי על הגרסא ההכי טובה? או לספק לי אתר שסוקר את הגרסאות.. לא, לא מקום להוריד וכדומה, חלילה וחס! ועוד שאלה, האם חוקי לדבר על גרסאות האלו כאן? אם זה עובר על חוקי הפורום אז מצטער מראש!

• 3 תגובות
    • 787 צפיות
  13. Started by RomaDev,

שלום!!! הנה אתר שיש בו אינפורמציה על כל שמות קוד של מערכות הפעלה של מיקרוסופט! הנה: http://www.phm.lu/Documentation/Windows/Codenames.asp מקווה הנהנתם!!! תגובות???

• 0 תגובות
    • 787 צפיות
  14. Started by yoxo,

אני קונה מחשב חדש ככה שעל הדרך אני קונה את WIN7 OEM HOME PREMIUM כמובן כשתגיע לארץ. א. כמה עולה גרסאת HOME PREMIUM X64 OEM? ב. מישו מכיר אתר אמין של מבחני ביצועים במשחקים WINXP VS WIN 7 ? חיפשתי בכל מקום ומצאתי רק מבחנים על 7 VS ויסטה

• 1 תגובה
    • 787 צפיות
  15. Started by davidcohen,

היי אנשים, ה-windows לא עולה לי בגלל איזה קובץ reg פגום שהרצתי, ואני רוצה לעשות תיקון דרך ה-recovery console , השאלה שלי אם התיקיות הקיימות כמו MY DOCUMENTS למשל יימחקו תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 787 צפיות
  16. שלום התקנתי על WIN7גם XP רק בשביל הדפסות (לאפסון אין דרייברים ל7). עכשיו הבעיה היא שאין BOOT של בחירה בין המערכות, אלא רק הXP עולה כל פעם. אני צריך תהיה לי אופציה בין המערכות. בדקתי בFAQ של הפורום ומצאתי את זה http://apcmag.com/how_to_dual_boot_vista_and_xp_with_vista_installed_first__the_stepbystep_guide.htm הוא בעיקרון לויסטה. זה מתאים גם ל7? (עוד לא קראתי את המדריך) יש מדריך אחר? תודה

• 3 תגובות
    • 787 צפיות
  17. אנ כבר אחרי הפרמוט החמישי השבוע!! יש לי לפעמים בעיות שגיאה בעיקר בקובץ DLLCHACH שנמצא בתיקיה SYSTEM32. המחשב מרתיע על כך ואומר להריץ את הצ'ק דיסק, לאחר כמה דקות המחשב נתקע ולא מגיב וסוגר כל חלון פתוח. מה שאני נאלץ לעשות זה רק ריסט ואני כבר יודע שהמחשב לא יעלה יותר. מה אני אמור לעשות? ניסיתי את אקס פי הום אדישן ופרופשיונל והדיסקים שלי ובמחשבים האחרים שלי זה לא קורה ככה. רציתי להזכיר כמה דברים: התופעה התחילה בשבוע האחרון ולפני כך היא לא הייתה, יש לי לוח אם של אביט IS7-E והארדיסק 16- GB של מקסטור. תודה מראש וזה די דחוף לי לכל מי שיכול לעזור..

• 3 תגובות
    • 787 צפיות
  18. Started by llnakash,

חברים שלום, מישהו יודע איך "מקפיצים" את מסך הלוג-אין של חלונות (שמציג את הסיסמה להתחברות) אם 5 דקות המחשב לא היה בשימוש???

• 1 תגובה
    • 787 צפיות
  19. Started by אביהרץ,

נגיד ואני קונה ווינדוס ומאבד את הדיסק יש אפשרות דרך מייקרוסופט לקבל דיסק חדש? (אם אני מוכיח להם קניתי) כי לא נראה לי שהדיסק שווה יותר מכמה שקלים כל הקטע זה הרישיון.. למישהו יש ניסיון בנושא?

• 1 תגובה
    • 787 צפיות
  20. Started by e.s,

מה עושים עם קובץ שלא רוצה להמחק מהמחשב???

• 3 תגובות
    • 787 צפיות
  21. אני לא יודע בידיוק איך להגדיר את הבעיה , המחשב אחרי התקנת מערכת ויסטה 64 ביט . זה מפרט המחשב . amd 3500 64 bit לוח אם ( החשוד בבעיה ) asrock 939dual sata 2 דרייברים מתאימים לויסטה לא כך כך הצלחתי למצוא , המערכת הפעלה מצליחה לפעול כראוי , אבל שאני מנסה להתקין דרייברים של כרטיס מסך אני לא מצליח . לאחר התקנת הדרייבר המחשב מפעיל את עצמו מחדש ואז בכניסה לה windwos חותך חצי מהמסך , עד שאני לא נכנס למצב בטוח ומוחק את הדרייבר אני לא יכל לראות כלום . שהיה מותקן xp , יכולתי בקלות להעביר לרזלוציות כגון 1920 1200 הכרטיס מסך 8600 geforce . מה אפשר לעשות מלבד לחזור ל xp ?

• 3 תגובות
    • 787 צפיות
  22. Started by fofo66,

עד אתמול המחשב עבד כמו שצריך.לאחר נסיון צריבה בעזרת תוכנה נרו קיבלתי שגיאת צריבה והמחשב ניתקה כיביתי אותו ידנית ולאחר שעה הדלקתי אותו לקח לו לעלות כרבע שעה ולאחר מכן ניסיתי להפעיל את הנרו וקיבלתי הודעת שיגאה IMM32.DLL שהקובץ לא נימצא כנ"ל לגביי הדפדפן ושאר התוכנות האינטרנט עולה לי רק ב- EXPLORER ולא בדפדפנים אחרים ובאיטיות רבה תעזרו לי . לא בא לי לפרמט אותו מחדש ותודה לעוזרים מראש

• 2 תגובות
    • 787 צפיות
  23. Started by silas91,

אני רוצה להתקין את המדיה סנטר כדי לחבר אותו לאקס בוקס 360 שלי ויש לי כמה שאלות 1)מהי הגירסה הכי חדשה ? 2)אאפשר קצת מידע על זה כי לא הבנתי בדיוק אם זאת תוכנה בפני עצמה או רק תוסף ל XP 3)יש דברים חשובים שאני צריך לדעת לפני שאני מתקין ?

• 2 תגובות
    • 787 צפיות
  24. Started by LightBlue51,

שלום החלפתי את המעבד 1.5 במעבד 1.8 והכל בסדר בשלבי ה booting אבל בווינדוז יש שוני במהירות ואני הרגשתי את זה למשל תוכנת TuneUp Utilities 2006 היה עושה 1 Click Maintenance תוך 3 דקות מסיים נקיון אבל עכשיו לוקח פחות או יותר 20 דקות כדי לסיים גם כשאני פותח כמה תוכנות כמו Microsoft Word לוקח מה זה זמן וגם כשמפעיל את התוכנה גם יש מראה חלון כמו Not Responding אבל חוזר ועובד גם האקספלורר הפך להיות איטי משהו מוזר לא יודע מה הקטע פה היתכן שאני צריך להתקין ווינדוז מחדש ?

• 8 תגובות
    • 787 צפיות
  25. Started by gjook,

שלום , כאשר אני לוחץ על המחשב שלי "manage" אני מקבל error: This application has failed to start because apphelp.dll was not found. אשמח אם תוכלו לעזור לי. (ההודעה הייתה לי כבר די הרבה זמן , לא חשבתי שזה משנה במשהו , עד שהיום התחדשתי בhardisk ולצערי גיליתי שאני צריך את האפשרות הזאת..)

• 6 תגובות
    • 787 צפיות

דיונים חדשים בפורומים