Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
נעלם לי סל מיחזור מהמסך..איך אני יכול להחזיר אותו....? כל פעם כשאני גולש באופרה ניפתח לי חלון קטן של אקספלורר אם פרסומת...מה זה יכול להיות....?? מה זה וירוס...??? האם כדי להתקין וינדואס מחדש...?? וגם מי יכול להציע אנטי וירוס טוב...שלא לוקח הרבה כח וקל לשימוש...? תודה מראש....
-
- 7 תגובות
- 746 צפיות
-
-
היי! אני רוצה ליצור דיסק xp שתוך זמן קצר מהרגיל תותקן מערכת הפעלה על המחשב ללא עזרה וללא שום לחיצות של "הבא" הדיסק עושה את כל שלבי ההתקנה כיצד אני עושה זאת? אשמח מאוד לקבל פירוט נרחב בעניין המון תודה!
-
- 1 תגובה
- 746 צפיות
-
-
היא לא עובדת יש בעיות ןהתקנה על התקנה לא מתאפשרת ... יש אולי דרך להסיר תמדיה פלייר או אולי שורה להשים ב RUN כדי להסיר ?
-
- 4 תגובות
- 746 צפיות
-
-
שלום, 1. האם יש דרך להתחבר בשיטה הנ"ל למחשב שאינו נמצא ברשת שלי (כלומר דרך האינטרנט) לפי כתובת IP 2. איך אני יוצר Service בחלונות XP? (כלומר לוקח אפליקציה וגורם לה לרוץ כService) בתודה מראש, Ameralis Zaiir
-
- 0 תגובות
- 746 צפיות
-
-
שלום, אני שכחתי איך מתקינים אקס פי ישר אחרי פירמוט! אני זוכר שצריך להכנס לביוס ולשנות את הבוט לסידי שיקרא ראשון אבל צריך לעשות עוד כמה דברים... בבקשה זה חשוב!
-
- 3 תגובות
- 746 צפיות
-
-
יש לי מחשב: פנטיום 4 3000 מגה הירץ חצי גיגה פנימי עכשיו הוא לאחר פירמוט כולל, אך מאז שקניתי את המחשב טעינת הוידוס ארכה המון זמן כלומר הריבועים הכחולים האלה שרצים מצד לצד? הם זזים אצלי ממש ממש ממש לאט... המחשב עולה מהר כאשר הוא מגיע לWELCOME SCREEN אך הוא טוען את הוידוס ממש לאט מה עלי לעשות?
-
- 3 תגובות
- 746 צפיות
-
-
אהלן, כאשר מגיעים למסך בחירת המשתמש, נגיד satlan, הוא טוען את הקבצים, ואז לאחר 3 שניות הוא כאילו יוצא מהמשתמש,חוזר למסך וכך הלאה כל הזמן, כלומר - הווינדוס אף פעם לא עולה. ניסיתי להעלות דרך הSAFE MOD אבל בידיוק אותו הדבר שם, וגם שם ה-ADMINISTRATOR לא עולה אף הוא. מה הבעיה?! בתודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 746 צפיות
-
-
בעקבות קובץ CONFIG פגום- אני מנסה להחליף אותו בקובץ מספריית REPAIR כאשר אני במצב בטוח הבעיה כשאני משנה את שם הקובץ הפגום ל OLD-אני מקבל הודעה שהוא תפוס ע"י תהליך אחר (ואף תוכנה אינה פתוחה) איזה תהליך נדרש לסגור?
-
- 4 תגובות
- 746 צפיות
-
-
מסתבר שגרסא חדשה התגלגלה לידיו של אדם מזליסט במיוחד והוא צילם וסיקר את הגרסא מספר הבילד-6574.1.X את המספר האחרון הוא לא מוכן לכתוב בכל מקרה הנה הלינק לפוסט http://www.thinknext.net/archives/2199
-
- 4 תגובות
- 746 צפיות
-
-
לאחרונה קיבלתי פרוייקט לבנות אתר ואחת הדרישות היא שימוש ב-ASP עכשיו כידוע או לא ידוע לכם, על מנת להתשמש ב-ASP במחשב שלכם, אתם חייבים להפוך אותו לשרת (קובצי ASP ניתנים להפעלה רק מאתרים, כנראה, ולכן על המחשב שלכם לחשוב שהוא גולש לאתר אינטרנט) ולכן עלי להתקין עליו IIS או PWS על פי גרסאת הוינדוס (IIS-win 9x, PWS-2000/xp) אל מה אני מגלה, וינדוס XP home אינו מכיל את ה-PWS ולכן אי אפשר להעזר בו על מנת לבנות ולבדוק קובצי ASP, אז לכן אני בא אליכם כדי שתעזרו לי למצוא פתרון, בתקווה שאתם מכירים דרך לעקוף את הבעיה (שלא תצריך התקנת XP pro). תודה.
-
- 0 תגובות
- 746 צפיות
-
-
האם יש למייקרוסופט גרסות נסיון? אני מתלבט האם לרכוש VISTA או XP (וכמובן מתלבט האם זה יהיה 32 או 64ביט), והייתי רוצה להשיג גרסת נסיון, לפני שאני רוכש רשיון בסכום גבוה. תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 746 צפיות
-
-
שלום אולי מישהו יכול לעזור לי. אני משתמש ב-XP. כאשר אני מריץ תוכנות הן לא מופיעות ב-TASKBAR (אין טאבים בכלל). כאשר אני עושה MINIMIZE לחלון הוא כאילו יורד לתחתית המסך אך עדיין לא מופיע ב-TASKBAR. ניתן לעבור בין התוכנות שפועלות רק ע"י ALT+TAB. אולי מישהו יכול לעזור???? נואשתי כבר מהבעיה הזו ואני לא מוצא פיתרון!!!! תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 746 צפיות
-
-
המערכת הפעלה הזאת פשוט פחות נוחה בשבילי ואני יסביר : 1. העברת קבצים פשוט לא נוחה , שעות עד שזה מעביר , ועד שזה בכלל טוען את ההעברה! יוצאת לך הנשמה 2. ICQ כל הזמן עושה בעיות ומתנתק , לא קרה לי בעבר עם XP 3. אני מרגיש שהמחשב מתאמץ הרבה יותר מאשר עם XP , גם פחות שקט , גם הנתונים על הRAM ו CPU גבוהים פי כמה וכמה מבעבר 4. ההורדות פשוט נהיו יותר ויותר איטיות הסיבות להישאר ב VISTA: 1. עיצוב יותר יפה , על זה אין ויכוח 2. החיפוש הרבה יותר טוב!! מוצא קבצים במהירות מדהימה , עוד תוסף שיש זה חיפוש קבצים רגיל בתיקיה!! פיצר מאוד שימושי !! 3. הגדרות אבטחה יותר טובות , אני כרגע בלי AV ואין לי וירוסים , בדוק ברגע שייצא SP3 סופית אני עובר ללא כל צל של ספק חזרה ל XP , השאלה היא…
-
- 3 תגובות
- 746 צפיות
-
-
שלום לכולם עשיתי דיסקט איתחול בווינדוס 98se ולהפתעתי גיליתי שאין בתוך הדיסקט את הפקודות:SCANDISK, FORMAT מי שיוכל להגיד לי מאיפה אני יכול לקחת את הקבצים הללו יעזור לי מאוד נ.ב. מישהו אמר לי שאני יכול לקחת מהדיסק התקנה של ה98 אבל הדיסק שלי נשבר. :-\ :-\ :-\ :-\
-
- 1 תגובה
- 746 צפיות
-
-
היי, אני גיימר ואני כרגע על XP. רציתי לדעת אם כדי לי לדעתכם לעבור לוויסטה (בגלל DX10,מראה וכו'..). (בשאלות שלי אני מדבר על לעבור מ-XP 32 ביט לוויסטה 32 ביט.. ולא 64. עכשיו כמה שאלות.. 1) כיום,יש עדיין בעיות תאימות של תוכנות עם וויסטה?(בתוכנות יחסית חדשות..) 2) באיזו מערכת האבטחה נגד פריצה למחשב ובכללי יותר טובה? XP/VISTA? 3) האם המערכת שלי תחזיק טוב ותתמודד עם וויסטה? נגיד ש-XP צורך 100% אז כמה וויסטה צורך? 120%,140% (סתם להשוואה..)? 4) בתור גיימרים מה הייתם עושים? נשארים עם XP או עוברים לוויסטה (במקרה שלי עם המפרט שלי..) ? אשמח אם תסבירו.. 5) הגיימרים פה שעברו עם מפרט דומה לשלי מ-XP ל-VISTA.. מה אתם אומרים?ממליצים לעבור? 6) וויסטה (32bit) תומכת עד 4GB בזיכרון נ…
-
- 6 תגובות
- 746 צפיות
-
-
שלום יש לי 4 כוננים 3 מהם יש עליהם חומר ו1 זה המערכת עצמה שאותה אנ ירוצה לפרמט האם ניתן לפרמט רק את הכונן של המערכת בלי ששאר החומר שעל שאר הכוננים לא ימחקו? אם כן איך איך אני מפרמט בכלל? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 746 צפיות
-
-
הנושא שכרגע נפתח לגבי NTFS vs FAT32 בדיוק הזכיר לי שאני רוצה לשאול את זה, כבר הרבה זמן. האם יש איזה דוס או משהו שדומה לדוס שעובד עם NTFS ? מישהו תכנת משהו במקרה ? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 746 צפיות
-
-
באופן קבוע, או לאחר כמה דקות שימוש במחשב כשאני פותח את ה-IE ה-CPU USAGE קופץ ל-100% אם אני מסתכל ב-PROCESSES אני רואה שהוא לוקח הכי הרבה זכרון והכי הרבה אחוזים אני משתמש ב-WINXP עם SP1 ויש לי 512 זכרון SRAM יש פיתרון או פירמוט? ניסיתי פיירפוקס אבל הוא לא מספיק תומך באתרים שאני גולש בהם... תודה
-
- 3 תגובות
- 746 צפיות
-
-
יש לי ISO של XP על המחשב ו,DOK אני רוצה לעשות מהDOK BOOT ולא התקין את המערכת על המחשב , איך אני עושה את זה?
-
- 2 תגובות
- 745 צפיות
-
-
כשאני מנסה להתקין את הדרייברים האחרונים של nvidia, אני מקבל הודעת שגיאה שאומרת "incompatible version of the rpc stub" הייתה לי את ההודעה הזאת כבר הרבה פעמים, היא מופיעה לפעמים שאני רוצה להתקין משחקים, אבל היא מפסיקה אחרי שאני מפרמט, ואז מופיעה עוד פעם אחרי איזה חודש, יש לי win98 אם זה משנה. שמתי תמונה של ההודעה אם אתם רוצים לראות :[
-
- 4 תגובות
- 745 צפיות
-
-
היי חברים, לאחרונה נהייתי לי בעיה שלפתע מערכת ההפעלה נתקעת, ואז המחשב לא מגיב, לאחר מכן שאני מכבה את המחשב ומנסה להדליק מחדש הכל רץ, רק שאני לא מקבל שום תמונה במסך. לפעמים לאחר המתנה זה מסתדר ואז מגיע שורת מסך לפני ההעלאה של וינדוס, אם להריץ את מערכת התיקון (שלא מתקנת כלום) או את וינדוס רגיל. לאחרונה גם הכרטיס מסך שלי החל מדי פעם אני חושב להיכבות.. לפעמים במהלך פעולה רגילה במחשב המסך נכבה לכמה שניות ולאחר מכן התצוגה חוזרת עם שגיאה של הדרייבר של אנוידיה. *בנוסף עכשיו שמערכת ההפעלה עלתה, התוכניות שצמודות לשורת ההתחלה, מופיעים הפוך, כאילו בהשתקפות לכיוון השני. מישהו יודע אולי ממה זה יכול לנבוע?
-
- 0 תגובות
- 745 צפיות
-
-
האם אפשר למחוק אותם? מה הם בכלל? אני מדבר על מה שמודגש בכחול ה UNINSTAL [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 745 צפיות
-
-
שלום כל פעם שאני מפעיל את המחשב התוכנה הזאת קופצת לי. איך אני מסיר אותה לגמריייייייי??
-
- 2 תגובות
- 745 צפיות
-
-
היי יש לי לוח ASUS P5W DH הייתי רוצה להתקין VISTA ראיתי שיצא דרייברים לצ'יפסט באתר של אינטל לVISTA רציתי לדעת צריך לעשות משהו מיוחד בהתקנה או בדיוק כמו בXP? אודה למי שיענה.
-
- 1 תגובה
- 745 צפיות
-
-
הסיפור הוא כזה: לאחר הפעלה מחדש של המחשב (ללא תקלות כלשהם, סתם הפעלה מחדש) היוזר הראשי לא מתפקד. מה זה לא מתפקד? אני מקבל מסך שחור, כשהדבר היחיד שיש בו הוא השורה התחתונה (איפה שה"התחל") וגם היא אינה עובדת. נסיון ללחוץ עליה מקפיץ את ההודעה "EXPLORER IS NOT RESPONDING". כשאני פותח את הTASK MANAGER ומנסה להפעיל דרכו את הEXPLORER מחדש (ע"י NEW TASK) אני מגיע לאותו המצב בדיוק. ניסיתי לבטל את כל מה שאפשר דרך הMSCONFIG (שגם אותו נאלצתי להפעיל דרך הTASK MANAGER כי שום דבר לא עובד), אך יש ברשימת הSTARTUP כמה פריטים שאני בטוח לחלוטין שלא היו שם מקודם, שנראים כך: VIEDDE9, VIE7BB7 ועוד כמה, כולם עם סיומת EXE וכולם רשומים בעמודה "COMMAND" תחת קבצים הנושאים את שמם וממוקמים בSYSTEM32. א…
-
- 4 תגובות
- 745 צפיות
-