עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by davis5,

אני קניתי מחשב חדש עם מעבד e4300 ו2גיגה זיכרון אני חושב להתקין את vista וגם winxp השאלה איזה עדיף או צריך להתקין קודם וכמה גודל מחיצה לעשות לכל אחד מהם? והאם כאי להתקין ?64bit תודה

• 9 תגובות
    • 775 צפיות
  2. שלום, אני לא מצליח להיכנס למסנג'ר, אני מקבל שגיאה כל פעם שאני נכנס שכנראה שהפיירוול חוסם לי את המסנג'ר... בדקתי ב"חריגים" בפיירוול ואני רואה שהוא כן מסומן... ניסיתי לבטל את הפיירוול, אבל אז הוא לא עושה את השגיאה, הוא פשוט לא מתחבר...ותופס את כל רוחב הפס של האינטרנט...אי אפשר להיכנס לשום אתר ושום דבר אחד שקשור לאינטרנט לא פועל. ניסיתי להתקין מחדש, ניסיתי למחוק כל דבר שקשור למסנג'ר - גם ברג'יסטרי ועדיין זה עושה את אותה הבעייה.. למישהו יש רעיונות איך לסדר את הבעייה? תודה לעוזרים.

3. יש לי 4GB זיכרון. באפשרות הראשונה נכנסתי למאפיני המערכת (1) זה מזהה לי 4GB באפשרות השניה הרצתי את פקודת (dxdiag (2 וזה מזהה לי רק 3GB מה נכון מביניהם ולמה זה בכלל קורה? תודה!(: [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 775 צפיות
  4. Started by shimshon58,

הורדתי קובץ מוסיקה מהאינטרנט וצבע הגופן, שמציג את הקובץ בסייר, ירוק $$$ :s05: איך הם עשו את זה?

• 6 תגובות
    • 775 צפיות
  5. יש לי כמה ארדים במחשב ושתי מערכות הפעלה, כאשר שתיהן XP. הארד הראשון מחולק ל C, D, וכו', כאשר על הC יש מערכת הפעלה. השני מחולק גם כן לכמה מחיצות, כאשר נגיד המערכת הפעלה השניה על מחיצה ראשונה בשם V. כאשר אני מדליק את המחשב, אני מקבל מסך שחור, שמאפשר לי לבחור לאיזו מערכת הפעלה להכנס. מה שקרה שהארד הראשון עם המחיצה C נדפק, עכשיו אני רוצה שהמחשב יעלה ללא חיבור פיזי של הארד הראשון, וכמובן שיכנס למערכת ההפעלה במחיצה V באופן אוטומטי. אין צורך לומר שהמערכת מתפקדת וכרגע אני כותב ממנה. השאלה בעצם, מה אני צריך לעשות כדי שהמחשב לא יצטרך את המחיצה C ואת הBOOT שיש שם. האם יש מדריך לדבר שכזה, אשמח לקרוא. בתודה מראש.

• 5 תגובות
    • 774 צפיות
  6. שלום לכולם. ברצוני לשדרג את מערכת ההפעלה הנוכחית שלי (windows XP sp 3) לווינדוס 7 אך אינני עושה זאת מפני שאני חושש שאם אני אשדרג, כל הדרייברים שלי \ התוכנות שלי (ויש הרבה...) לא יעבדו על ווינדוס 7 ואני אצתרך להוריד \ לעדכן הכל... האם כך המצב? והאם זה שווה את המעבר? בנוסף הווינדוס שלי במקור הוא באנגלית עם התקנה של עיברית עליו ובידי דיסק ווינדוס 7 בעברית. תיהיה לי בעיה לשדרג נכון? ע"פ מה שאני זוכר צריך באותה שפה לא? ובנוסף אם באמת תיהיה בעיה אני יוכל להשתמש בדרייבר ג'ינייס לא? (הכוונה לתוכנה שמגבה ומעדכנת דרייברים...) תודה על העוזרים.

• 7 תגובות
    • 774 צפיות
  7. Started by braveheart,

שלום , יש לי בעייה שמאוד מפריע לי כבר תקופה ארוכה : לפעמים תוך כדי שאני עובד על המחשב , או שהמחשב סתם דלוק , מערכת ההפעלה מכבה את המחשב , מבלי שנתתי פקודה לכך. הבעייה מאוד מפריע לי כוון שלפעמים אני עובד על מסמכים כלשהם , ולפני שאני מספיק לשמור אותם , המחשב נכבה. כמו כן , אני משאיר את המחשב דלוק בלילה בגלל שאני מוריד קבצים כבדים , וכשאני ניגש למחשב בבוקר אני מגלה שהוא כבוי אני מניח שהבעייה הזאת מזיקה למחשב כוון שהוא נכבה בפתאומיות , ולא בצורה מסודרת (כמו שמכבים את המחשב) אין לי אפילו קצה של חוט מה יכולה להיות הבעייה. אשמח אם תעזרו לי למצוא את הפיתרון לבעייה הזאת.

• 9 תגובות
    • 774 צפיות
  8. זה התחיל אתמול אני חושב, וזה משגע אותי! זה קורה בהמון תוכנות ומשחקים, ואז אני חייב לסגור אותם. מה אני צריך לעשות?!

• 4 תגובות
    • 774 צפיות
  9. אורח ברק דהן
    Started by אורח ברק דהן,

שלום, התקנתי אתמול ווינדוס מחדש. לפני זה גיבית את הקבצים שלי בתוך כונן. אחרי ההתקנה כשהחזרתי את הכונן עם הקבצים המגובים, ניסיתי לפתוח קובץ mp3 והוא כתב לי access is denied, ניסית לפתוח כל סוג אחר של קובץ והוא כותב על שגיאה. גם תמונות שיש להם preview קטן שרואים, לא רואים אותם ב-preview הגדול. בקיצור שום קובץ נפתח. מערכת הקבצים היא ntfs, עשיתי מה שמייקרוסופט אמרו לי (לתת ליוסר שלי רשיון להשתמש דרך "folder options", ולסמן איפהשהו ב-וי attributes). לא עבד. אני לא מצליח לא להעתיק, לשמוע, להציג כתמונה, או למחוק. תודה לעוזרים. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 0 תגובות
    • 774 צפיות
  10. פעם ראשונה שאני משתמש בVISTA ואני רוצה לבטל כמה תוכנות לא נחוצות ואני ללא מעוניין שיעלו בעת הפעלת הוינדאוס אני יודע שיש בXP פקודה בהפעלה msconfig אבל הויסטה לא מצאתי משהו דומה לזה.

• 2 תגובות
    • 774 צפיות
  11. Started by Your-AsSaSsiN,

באתי אל חבר שלי על מנת לפרמט לו את המחשב, איתחלתי את המחשב מהדיסק של ווינדוס וההתקנה עברה ללא כל בעיה מיוחדת. לאחר שהעתקת הקבצים הסתיימה המחשב הופעל מחדש התחיל לטעון את מערכת ההפעלה ו..נתקע. הפס שזז מתחת לסמל של ווינדוס נשאר קפוא ולא ניתן היה לעשות כלום, גם למצב בטוח לא היה ניתן להיכנס... מיותר לציין שלפני הפירמוט המחשב הריץ ווינדוס XP ללא שום בעיה, אני לא יודע מה גרם לכך שפתאום הוא לא ייעלה האם למישהו יש רעיון כיצד לצאת מהתסבוכת ? בתודה מראש!

12. יש לי מחשב HP COMPAQ DC7800 CONVERTIBLE MINITOWER ולאחר התקנה של ויסטה אולטימייט, המחשב לא מזהה לי את הכרטיס קול (שהוא מובנה על הלוח אם) ועוד רכיב שנקרא SM BUS הורדתי והתקנתי את כל הדריברים הדרושים מהאתר של HP וזה לא פתר את הבעיה. יש למישהו מושג מה אני צריך לעשות? תודה

• 3 תגובות
    • 774 צפיות
  13. היא לא עובדת יש בעיות ןהתקנה על התקנה לא מתאפשרת ... יש אולי דרך להסיר תמדיה פלייר או אולי שורה להשים ב RUN כדי להסיר ?

• 4 תגובות
    • 774 צפיות
  14. אני זוכר שבימיי הXP הראשון שלי היה לי אפשרות של SEQURITY כאשר לחצתי "מאפיינים" על תקייה התקנתי XP SP2 ...ואני לא רואה יותר את האפשרות הזאתי נהגתי ככה לנעול תקיות ע"י זה שהסרתי את כל הV וככה כאילו התקייה לא הייתה קיימת בכלל גם דרך SEARCH של ה WINDOWS זה לא היה מוצא .....השתמשתי עד עכשיו בתוכנה PC SECURITY שעושה את העבודה טוב בדיוק מה שאני צריך אבל היא משתלאת על המחשב עם לפחות 3 סרביסים פועלים בזמן חיי בקיצור איך אני נועל תקייה או מעלים אותה" בלי שום תוכנה .....אני יודע שיש את האפשרות הזאתי ב NTFS......האפשרות של SEQURITY הייתה לי כבר ב SP1.... [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 774 צפיות
  15. Started by cateye,

יש לחברה שלי X110 והוא די נהרס לה (הXP) אז התקנתי מחדש (עד שהצלחתי יצאה לי הנשמה כי אין לה CD במחשב) אבל עכשיו יש לה 2 XP על המחשב! הוא מבקש בהתחלה לבחור בינהם. אני חושב שיש דרך למחוק אחד מבלי לפרמט את כל מחשב, מישהו יודע? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 774 צפיות
  16. שלום, אני שכחתי איך מתקינים אקס פי ישר אחרי פירמוט! אני זוכר שצריך להכנס לביוס ולשנות את הבוט לסידי שיקרא ראשון אבל צריך לעשות עוד כמה דברים... בבקשה זה חשוב!

• 3 תגובות
    • 774 צפיות
  17. Started by raychin,

שלום רציתי לשאול כיצד אני עושה כניסה אוטומטית לWIN הקשתי את הקוד control userpasswords2 ומופיע לי החלון הבא מה עלי לעשות על מנת שתהיה כניסה אוטומטית תודה רבה javascript:void(0 ) javascript:addAttachment(); void(0); [attachment deleted by admin]

18. Started by e.s,

איך אני מתקין את חיבורי ה-usb שלי?? דרך האינטרנט כי אין לי שום דיסק התקנה או בכלל מה אני עושה בשביל להתקין את זה? ???

• 2 תגובות
    • 774 צפיות
  19. Started by kurt80,

שאלה אדיוטית אבל אני חדש בווינדוס 7 (עד לא מזמן על 98) והכל חדש לי. איןך נכון להגדיר את windows update, שיעדכן באופן אוטומטי או שאני אחליט מה להוריד? איך אדע איזה עדכונים כדאי להוריד ומאיזה להמנע (שמעתי יותר מידי סיפורים על עדכונים שחירפנו מחשבים) תודה

• 2 תגובות
    • 774 צפיות
  20. Started by event,

אני לא יודע אם מותר לפרסם את הלינקים פה, עם קצת רצון אפשר למצוא אותם בלי בעיה אבל הנה הפירוט של מה שתוקן: 938194 Vista Compatibility and Reliability Pack This update resolves a number of individual issues which may be affecting some computers running Windows Vista. These issues have been reported by customers using the Error Reporting service, product support, or other means. Installing this update will improve the reliability and hardware compatibility of Windows Vista in a variety of scenarios. Some examples of the improvements contained in this update are: * Improved reliability and compatibility of Vista when used with newer graphics cards in several specific scenar…

• 2 תגובות
    • 774 צפיות
  21. Partition magic יודעת להחזיר NTFS ל FAT אבל למה לך ? כמו שכתבו קודמי עדיפה מערכת NTFS על FAT.

• 3 תגובות
    • 774 צפיות
  22. המחשב שלי עובד לאט בזמן האחרון וכשבדקתי לאחרונה ראיתי את התהליך svchost חמש פעמים ולפעמים הוא מגיע אף ליותר חשוב לציין שעשיתי סריקת אנטיווירוס לפני יומיים והוא מצא ווירוס בתהליך ושם אותו בבידוד

• 9 תגובות
    • 774 צפיות
  23. Started by dfearless83,

שלום רב לאחי יש מחשב נייד, לאחרונה הוא נתקע בכניסה לווינדוס. הוא נותן רק שתי אפשרויות PIN או טביעת אצבע. את טביעת האצבע הוא לא מקבל, ואחי לא זוכר את הPIN נסיתי ללחוץ על שכחתי קוד פין אבל זה רק חוזר אחרי שנייה למסך הנעילה. כמו כן אם אני סתם מכניס קודי פין זה נועל את המערכת לכמה דקות. האם יש פיתרון לתקלה? תודה רבה ויום טוב

• 0 תגובות
    • 774 צפיות
  24. 40GB ו80GB זאת החלוקה הנוכחית של המחשב לאחר שהתקנתי חלונות. רציתי לעשות חלוקה כזאת: כונן אחד עבור 3-4 משחקים כונן שני עבור חלונות כונן שלישי עבור תוכנות ותמונות איך אני עושה את זה נכון בצורה כזו שכול התוכנות והמשחקים יעבדו ללא בעיות וללא התנגשויות מבלי לאבד כלום ממה שיש לי עכשיו (טוב נו אולי כמה דברים בודדים) ועם איזה תוכנה אני עושה את זה ובדרך גם מגדיר שמות חדשים לכוננים? תודה,

• 3 תגובות
    • 774 צפיות

דיונים חדשים בפורומים