עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by za-david,

עשיתי עדכון למערכת ההפעלה והעדכון של Microsoft .NET Framework 3.0 ו Microsoft .NET Framework 2.0 וניסיתי לחזור על העדכון אך ללא הצלחה הורדתי גם קבצים של Microsoft .NET Framework 3.0 ו Microsoft .NET Framework 2.0 אך לא הצלחתי להתקין, בדקתי אולי יש אפשרות לעשות קודם הסרה של מה שירד בעידכון אך לא הותקן כלום מה ניתן לעשות?

• 2 תגובות
    • 897 צפיות
  2. הי התקנתי מחדש XP על גרסא קיימת (UPGRADE). הגרסא שהותקנה כוללת SP2. ובכל הפעלה של המחשב, ה-XP מנסה להתקין את Microsoft Windows Installer 3.1 מהאנטרנט במסגרת העדכונים האוטומטיים, בשביל ה-Windows Update, וכל הזמן נכשל. גם אם אני נכנס לאתר של Windows Update הוא מנסה להתקין את ה-Microsoft Windows Installer 3.1 + ה-WGA ונכשל בשניהם. מה לעשות ?

• 14 תגובות
    • 2.7k צפיות
  3. Started by Jenia24,

שלום, אני לא מצליח להתקין SP 1 לווינדוס 7, קראתי בכמה פורומים שהבעיה היא בגלל שמותקן במחשב Driver Sweeper. מישהו יודע אם יש פיתרון לבעיה, חוץ מלהתקין ווינדוס נקי? תודה.

• 13 תגובות
    • 5.5k צפיות
  4. אני רוצה להתקין SP1, והורדתי את ההתקנה מהאתר הרשמי של מייקרוסופט. זו הבעיה שאני נתקל כמה שניות אחרי שמתחילה ההתקנה: (אחרי כל ה-NEXT למיניהם...) כמובן שניסיתי לעשות ריסטרט ולהתקין שוב, מה שלא עזר כמובן. מה לעשות? אני רוצה להתקין SP1, כי יש לי בעיה מסוימת עם הלוח אם שלי+ויסטה+חיבורי ה-USB, ורציתי לנסות להתקין לראות אם זה יעבוד. תודה לעוזרים מראש

• 5 תגובות
    • 871 צפיות
  5. Started by dyn,

שלום, קיבלתי עותק מקורי של VISTA ULTIMATE X64, הורדתי את כל העדכונים אבל לא קיבלתי שום עדכון של SP1. ניסיתי להוריד SP1 אבל מכיוון שהמערכת הפעלה שלי בעברית לא יכולתי להתקין, כי ההתקנה דרשה אנגלית או שפות אחרות. משהו יכול להסביר לי איך אני מתקין SP1? תודה על העזרה

• 0 תגובות
    • 663 צפיות
  6. זה כותב לי שה CD KEY שלי לא חוקי ודברים כאלה ... יש דרך להתקין SP1 בכל זאת ? ???

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by daniel0089,

היי, עברתי לוויסטה היום ואני מנסה עכשיו להתקין SP1...כאשר ההתקנה מסתיימת והמחשב עושה ריסטארט המחשב, המחשב עולה ואז מופיעה לי שגיעה שכתוב שהוא לא הצליח להתקין ומס' הבעיה היא: 0X800F0821 תודה על העזרה.

• 1 תגובה
    • 794 צפיות
  8. Started by Tommy,

עשיתי פורמט למה אי אפשר להתקין SP2 הוא עושה לי אינוליד משהו

• 29 תגובות
    • 2k צפיות
  9. Started by Boomer,

אחרי שאני לוחץI Accept זה כותב Preparing for Download. הקו מסיים מאוד מהר ואז כותב Download Failed. ניסיתי לבטל את ה-FireWall, אבל זה לא עזר. אני אשמח אם מישהו יוכל לעזור.

• 2 תגובות
    • 873 צפיות
  10. הווינדוס בעברית [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. הלוח אם הוא Epox 8kda3j איך אני מתקין את הדריברים של ה USb2, משום מה לא מצאתי איך להתקין את זה :\ וב WIndows Update זה לא מוצא לי כלום בבקשה עזרה, אני נואש

• 4 תגובות
    • 663 צפיות
  12. Started by voial,

שלום לכם קניתי הרד דיסק חדש של 1.5TB והורדתי את ההרד דיסק הישן שמותקן עליו הווינדאוס עכשיו מתי שההתקנה עולה יש לי ארבעה כוננים שהם דאיניימיק שאין לי מושג מזה אומר וואיאפשר להתקין עליהם בגלל שהם דיינמניק וההרד דיסק החדש גם מסרב שנתקין עליו למישהו היה בעיה כזאת ? איך לסדר ? או משו דומה תודה מראש גל

• 5 תגובות
    • 970 צפיות
  13. Started by giladt,

אני מנסה להתקין win 7 64 בהתקנה נקיה ובשלב מוקדם הוא קופץ לי עם הודעה על שגיאה 0x80070570. ניסיתי להעתיק את הקבצים לדיסק USB ולהתקין ממנו אבל התופעה חזרה על עצמה. כבר התקנתי בעבר מאותו דיסק שאני מנסה להתקין ממנו אבל מת לי הרד דיסק ואני צריך להתקין מחדש על דיסק חדש. מה עושים? תודה. גלעד

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. שלום לכולם יש ל לי בעיה לא מצליח להתקין win xp home על מחשב נייד dell inspiron 1300 ומערכת הפעל 98 כן הצלחתי מה יכולה להיות הבעיה ? לא מתאים לי לעבוד עם 98 מעדיף xp וקניתי מערכת הפעלה xp home תודה

• 2 תגובות
    • 946 צפיות
  15. Started by yoxo,

ניסיתי להתקין על הנייד CQ60 HP את WINDOWS XP מקורי ואיך שמתחילה ההתקנה אני מקבל מסך כחול. איך אפשר לטפל בבעיה ולהתקין את XP ?

• 10 תגובות
    • 953 צפיות
  16. שלום לכולם, אני מנסה להתקין WIN10 דרך העדכון החינמי שמייקרוסופט אפשרו לפני כשנה-שנתיים, ומקבל הודעת שגיאה "0x8007001f" כבר מספר פעמים. מבירור באינטרנט זה עשוי להיות עכב חוסר התאמה בין הדרייברים של כרטיס הקול המותקנים לדרייברים שWIN10 תומך בהם. מחקתי את הגרסה העדכנית והתקנתי את הגרסה הכי מעודכנת מאתר הבית של יצרנית לוח האם. כמו כן, כשאני מנסה להשתמש בtroubleshooting wizard לפתרון הבעיה הוא מפסיק לעבוד בתחילת הפעולה ורושם שהוא אינו יכול להמשיך, יכול להיות שזה קשור לאי סדר בתוכנה? תודה.

• 37 תגובות
    • 15.3k צפיות
  17. היי אני מנסה כבר הרבה פעמים ולא מצליח , זה מראה שזה מתקין ,אבל ברגע שאחריי ההתקנה יש את השלב של כניסה לשולחן העבודה, אני רואה רק מסך שחור , רואים את חץ העכבר , אם אני מחכה זמן רב פתאום המחשב מאתחל את עצמו , המחשב בנוי מלוח גיגבייט NFORC4 מעבד 939 AMD3800 ליבה כפןלה+כרטיס מסך 7600GT ו2 גיגה ראם DDR1, מחוברים פיזית 2 דיסק קשים SATA של 80 גיגה כל אחד , מערכת הפעלה XP אני מצליח להתקין , אני לא מבין למה :kopfpatsch: :kopfpatsch:

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. אני אובד עצות! לוח - GA-P55A-UD5 (rev. 1.0) 2 מערכי RAID0. אני מתחיל להתקין, והמחשב קורס. אני מנסה להתקין כאשר רק מערך אחד מחובר - ושוב קורס. מה אפשר לעשות?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  19. Started by darkman,

עשיתי לי תקליטון בוט הוא עובד כמו שצריך. המחשב עולה מתחיל לקרוא מהתקליטון אחרי שנה שהוא רושם דברים הוא מגיע לדוס מה אני רושם שם? ניסיתי לרשום "SETUP.EXE", כמובן אחרי שהעברתי את הדוס לכונן של הCD והוא לא עשה כלום יש לי דיסק מקורי של 98 אובד עצות תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 615 צפיות
  20. Started by dertyn,

היי, התקנתי 8GB RAM במחשב שלי והמעבד מבוסס x64. כרגע אני מריץ ווינדוס 10 32bit הורדתי את ההתקנה של Windows 10 Pro 64bit וצרבתי על USB כשאני מעלה את ההתקנה מהBIOS הוא פשוט מדלג עליה ומעלה לי את הווינדוס שמותקן עכשיו.. וכשאני פותח את ההתקנה מהDESKTOP המחשב רושם לי "לאפליקציה זו אין אפשרות לפעול במחשב שלך" איך לעזאזל אני מתקין 64bit על המחשב???

21. מחשב נייד Asus X556U. Windowds 10 Pro. אני מתחיל בתהליך ההתקנה, וממש כשהוא מסתיים אני מקבל את השגיאה הזו: "אין אפשרות להמשיך בהתקנה עקב קובץ התקנה פגום. פנה לספק דיסק ההתקנה של Windows או למנהל המערכת שלך לקבלת סיוע" אני מתקין מDOK, ועל מחשב אחר זה עובד. רעיונות?

• 3 תגובות
    • 4.6k צפיות
  22. Started by oded6188,

אחרי העתקת הקבצים, המחשב עושה לעצמי ריסטרט, ואז כותב: Verifying DMI POLL DATA, והוא נתקע על המסך הזה ולא ממשיך לעבוד מה יכול להיות הביה? תודה

• 3 תגובות
    • 792 צפיות
  23. שלום, אני מנסה להתקין WINDOWS XP על WINDOWS 7 ואני פשוט לא מצליח. אני רוצה שיהיה לי גם XP וגם 7. בעיקרון מה שניסיתי זה: עשיתי PARTITION חדש לווינדוס XP. אני מצליח לעשות BOOT לדיסק, הוא מתקין, עושה ריסטרט ואז כלום לא קורה. הוא לא עושה בוט לXP הוא לא עושה כלום. אני מנסה כמה פעמים לעשות בוט ישר לדיסק אחרי ההתקנה גם כלום. אני לא מצליח להגיע לשלב ההתקנה עצמו, כל מה שאני מגיע אליו זה המסך הכחול בBOOT שממנו אתה בוחר לאן להתקין, ואז הוא מעביר קבצים. ניסיתי גם להתקין על כונן אחר/ על אותו כונן של הWINDOWS 7, כלום לא עבד. ניסיתי להגדיר ל EasyBCD שיתן לי לעשות BOOT ל XP ואז קיבלתי שגיאה בסגנון NTLDR משהו כזה. בקיצור, איך לאזעזל אני מתקין ווינדוס XP על 7?! תודה!

• 12 תגובות
    • 4.1k צפיות
  24. יש לי WIN7 HOME PREIMUM שקיבלתי עם המחשב הנייד שלי. המחשב הנייד שלי הוא של חברת acer core i 5 460 m nvidia 420 GT 500 GB HDD מחשב טוב ... באמת... עכשיו... אני מנסה להתקין win xp יש לי דיסק שעובד לי כבר 5איזה 5 שנים הורדתי אחד חדש וגם הוא לא עובד ... בכל מקרה... שאני מתחיל אותו מהboot menu באמצע שהוא מריץ לי את כל ההכנות במשחק הכחול שלמטה באפור רשומים כל מיני דברים שהוא מריץ הוא עושה לי bluescreen ששם הוא רושם לי error שאני צריך להריץ בדיקה לhardisck או לבדוק מוירוסים או למחוק כל תוכנה חדשה שהתקנתי... משהו הזוי... וכשאני מנסה להתקין דרך ה- win7 הוא פשוט רושם לי error שהוא לא יכול להתקין את הוינאוס- הוא רושם this program is blocked due to compatibility issue…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by secondhand,

אחרי תקופה ארוכה של עבודה עם ויסטה החלטתי להתקין במקביל גם XP בגלל כמה תוכנות שלא עבדו, אני מכניס את הדיסק, עושה boot, טוען את כל הקבצים ושאני מנסה לבחור את הדיסק קשיח להתקין בו זה כותב שהקשיח לא תומך ב XP. מה עושים? הקשיח הוא NTFS של WD 320 GB, הויסטה לא מותקן עליו אלא על כונן אחר שאותו אני לא רואה (SATA) זה XP pro

• 1 תגובה
    • 670 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.