Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
שלום תמיד שאני רואה סרטון באקספלורר אחרי כמה זמן זה נתקע ומופיעה שגיאה מה אפשר לעשות ? תודה.. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
שלום. יש לי בעיה מסוימת - אני רוצה להריץ על המחשב תוכנות ברצף וללא הפסקה, אבל אני חייל - מה שאומר שלרוב אני ל א בבית. מה שקורה זה שאחותי הקטנה כל הזמן סוגרת לי דברים ואפילו לא מבינה את זה. אני מחפש איזשהי דרך, בעזרת מדיניות האבטחה של XP, תוכנה חיצונית, רג'יסטרי, או כל דבר אחר שאתם יכולים לחשוב עליו - להריץ איזשהי תוכנה כתהליך system, ככה שהיא לא תוכל לסגור אותו כלל. האם מישהו מכיר דרך שכזו? תודה, נדב.
-
- 3 תגובות
- 645 צפיות
-
-
-
אני זוכר שנתקלתי בעבר בטיפ לשפר את ביצועי הגלישה ע"י ביטול הקצאה של 25% מרוחב הפס לתוכנית מסויימת של ווינדוס. כעת אחרי שהחלפתי מחשב אני מחפש שוב את הטיפ הזה. מישהו מכיר ויכול לעזור?
-
- 11 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
השאלה בכותרת תודה.
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קראתי תמדריך של תחזוקת המחשב והורדתי את כל התוכנות והכל ועדין זה לא ממש השפיע על ביצועי המחשב..נשאר חרא מתי שאני מפעיל תמחשב יש לי רק משהו כמו 40% זיכרון פנוי..איך זה יכול להיות? כי רק הפעלתי תמחשב, זה לא אמור להיות בסביבות 70-80% פנוי? עד עכשיו התבאסתי שקניתי AMD לכל החברים יש פנטיום 4 שאמור להיות מקביל לביצועים של המחשב שלי אבל במציאות זה לא ככה... מישהו יכול להמליץ מה לעשות...? תודה...
-
- 5 תגובות
- 750 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות וונידוס homex xp או pro.... איפה אני יכול להשיג מחירים נוחים, האם יש להם אתר כדי שהוכל לראות ומה באמת כדי home or pro? תודה
-
- 10 תגובות
- 958 צפיות
-
-
שלום. עשיתי ריסטרט ופתאום הad-watch שלי קפץ והודיע שנעשו כמה שינויים בreg ושאל אותי האם לאשר או לחסום.בחרתי בחסימה.מאז אני לא יכול להפעיל קבצים שסיומתם היא lnk,כלומר לינקים (רוב הארד-דיסק אם מדברים על EXE).בקיצור,רציתי לדעת האם אפשר לבטל את מה שעשיתי (כלומר חסימת קבצי הreg [חשבתי שזה טרויאן שמנסה לשחק לי בreg file]) או לחזור לפני (אי אפשר להפעיל את system restore כי כמו שאמרתי,סיומת lnk). צריך עזרה >_<,תודה. נ.ב.: אם זה עוזר, שמתי לב שכל פעם שאני מפעיל את הווינדוס (לפני מסך הפתיחה) הוא סורק לי את כל כונן D,מוזר.
-
- 18 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
בבקשה אני חייב לדעת מה לעשות כי מחקתי בטעות סרט מהמחשב ששוקל 700 מגה ואני חייב להחזיר אותו ואני לא רוצה לעשות system restore כי יש לי בעיה עם זה . איך אני יכול לשחזר את זה ? יש תוכנה כלשיה ?
-
- 3 תגובות
- 728 צפיות
-
-
שלום , התקנתי מחדש מערכת הפעלה , ומאז אני לא יכול לכתוב באותיות קטנות (אנגלית) המעבר הוא רק בין עברית לאנגלית (אותיות גדולות) ניסיתי לשחק בהגדות שפה , אבל המקסימום היה מעבר בין אותיות גדולות לקטנות באנגלית אבל בלי עברית... איך פותרים את הבעיה ?? תודה..
-
- 1 תגובה
- 5.1k צפיות
-
-
כשאני פותח 15 חלונות של IE המחשב די נתקע. יש לי 1 GB זיכרון. איך זה יתכן? פעם יכולתי איזה 50 דפים לפתוח במכה וזה היה טס, אז מה הקטע של הבחור? האם אפשר להגדיל את המספר מ-15 למספר יותר גבוהה(מספר כלשהו)? תודה מראש. .SWG
-
- 5 תגובות
- 681 צפיות
-
-
זה נכון שהיא תדווח על כל משחק או משהו לא חוקי שמורידים לחברות המפתחות?? קראתי את זה לפני כמה חודשים בנענע
-
- 6 תגובות
- 877 צפיות
-
-
אני יכוללהוריד רק שני קבצים יחד לא יותר רק אחרי שזה מסיים אז הוא נותן לי אפשרות לעשות שמירה בשם מלך מי שעוזר לי!
-
- 3 תגובות
- 620 צפיות
-
-
אני מוריד קבצים דרך האקספלורר (שמירה בשם), אני יכול להוריד עד 2 קבצים, שאני רוצה להוריד עוד יחד במקביל, כלומר שלישי ומעלה, הוא לא נותן לי את האופצהי של השמירה, אלא ממתין עד שאחד יסיים ואז הוא ניתן לשמירה. בקיצור- רק עד 2 קבצים במקביל. זו בעיה שמלווה אותי למעלה מ5 שנים, פעם זה מסתדר פעם זה חוזר, מפרמוט לפרמוט, ואז זה קורה שוב. מה הסיבה? מה הפתרון? תודה
-
- 3 תגובות
- 789 צפיות
-
-
מחפש גירסה טובה קלה אם אפשר לקבל קישור לאימיול או תשם אני נורא יודה לכם.. או גירסה טובה שעולה לבד ללא דיסקים.. אנגלית או עברית לא משנה לי... תודה רבה לכם
-
- 1 תגובה
- 593 צפיות
-
-
יש לי בעיה במחשב עם תוכנת האקספלורר והפיירפוקס במחשב (windows xp sp2) החל מהבוקר, בטעות הותקנה תוכנית בשם surf robot אך הסרתי אותה עם התקנה/ הסרה. סריקה עם ad awere ותוכנת HijackThis , לא העלו דבר. המפליא הוא שתוכנות כמו אימיול ו ICQ עובדות ללא כל הפרעה. מ אני יכול לעשות כדי לגרום לאקספלורר והפיירפוקס לשוב ולעבוד?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי בעיה מדי פעם שאני מנסה להתנתק מהאינטרנט זה נתקע(לא המחשב ) ובו נגיד אני רוצה להכנס אני לא יכול זה לא זז ואני חיב לעשות ריסט(וכל זה מאז שהתכנתי תמודם החדש) מה הבעיה???
-
- 6 תגובות
- 921 צפיות
-
-
האם יש נגן יותר טוב מ media player 10 תודה לכם
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, נתקלתי בבעיה חמורה בwindows 98 SE Hebrew Enabled לאחר התקנת client של תוכנת Priority SQL 11.1 כל המילים בעברית בשולחן העבודה הופכות לתמונת ראי של עצמן, ואין גישה כלל ל office ן- internet explorer אפילו לאחר התקנה מחדש. אותה תקלה קרתה בתחנות רבות. אם מישהו נתקל בתופעה ויודע איך לצאת ממנה, אנא פרסמו תגובה. תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 522 צפיות
-
-
יש לי איזה מקלדת מוזרה ומקשי הF משמשים לדברים שונים, נגיד F4 זה "New" , F5 "open".... כדי שהשימוש בהם יהיה שימוש במקשי הf צריך ללחוץ על כפתור בצד "F lock" , עכשיו השאלה שלי היא אם אני יכול לעשות שהם ישמשו קודם כל כמקשי F ואם רוצים לעשות את השימושים שכתובים עליהם אני אצטרך ללחוץ על הכפתור בצד, (להפוך את הסדר שלהם) אני מקווה שהבנתם מה אני שואל כי לא יכולתי לנסח את זה יותר טוב, האם אפשר לעשות זאת?
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
התקנתי לפני שבוע windows מחדש, ויש לי בעיה שחוזרת על עצמה. באתרים מסויימים אני לא מצליח להיכנס למקומות מסויימים, בתירוץ שהם לא בטוחים. אני לא בטוח אם יש קשר לבעיה שמשגעת אותי. באחד האתרים הוא מוציא לי הודעת שגיעה תמיד שאני לוחץ על אפשרות מסויימת ואני לא מבין מה עושים איתה: Error On Page. כשאני נכנס לפירוט הוא אומר לי: Error: 'this.form.value4' is null or not an object מה עושים? זה ממש חשוב לי, משהו שאיני יכול להסתדר בלעדיו. תודה.
-
- 4 תגובות
- 487 צפיות
-
-
התקנתי את המחשב מחדש וכעת כאשר אני מאתחל הוא דורש ממני סיסמה איך מבטלים את זה?
-
- 6 תגובות
- 807 צפיות
-
-
יש לי דיסק קשיח שמפוצל ל 3 כוננים C,D,E אני רוצה שרק הקבצים בE ישמרו כל שאר הקבצים לא ישמרו ... איך אני עושה את זה?
-
- 3 תגובות
- 487 צפיות
-
-
http://www.microsoft.com/windowsvista/getready/capable.mspx דרישות מינימום: # A modern processor (at least 800MHz1). # 512 MB of system memory. # A graphics processor that is DirectX 9 capabl דרישות מומלצות: * 1 GHz 32-bit (x86) or 64-bit (x64) processor1. * 1 GB of system memory. * A graphics processor that runs Windows Aero2. * 128 MB of graphics memory. * 40 GB of hard drive capacity with 15 GB free space. * DVD-ROM Drive3. * Audio output capability. * Internet access capability.
-
- 38 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
אני מקווה שאני במקום הנכון. התקנתי לפני שבוע windows מחדש, ויש לי בעיה שחוזרת על עצמה. באתרים מסויימים אני לא מצליח להיכנס למקומות מסויימים, בתירוץ שהם לא בטוחים. באחד האתרים הוא מוציא לי הודעת שגיעה שמשגעת אותי ואני לא מבין מה עושים איתה: Error On Page. Error: 'this.form.value4' is null or not an object מה עושים? תודה.
-
- 1 תגובה
- 545 צפיות
-